Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μέρα χαράς η σημερινή μιας και η Λένη μας θα προχωρήσει στην εμβρυομεταφορά της..Με το καλό κοριτσάκι μου και μακάρι να στεριώσουν τουλάχιστον δυο εμβρυάκια τα οποία θα σε κάνουν μια ευτυχισμένη διδυμομανούλα..

Κοριτσάκια μου με ρωτάτε για το πλάνο των προσπαθειών μου.. Έχουμε ήδη κάνει 4 ολοκληρωμένες προσπάθειες εξωσωματικής με δικό μας γενετικό υλικό.. έχουμε δυο εγκυμοσύνες και παλινδρομήσεις και δυο αποτυχίες.. Δε νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες επιτυχίας έτσι..

Το πρόβλημα το εντοπίζουν οι γιατροί αφενός στο σπέρμα το οποίο έχει μόλις 2% φυσιολογικές μορφές και κατάτμηση 41% και αφετέρου στα ωάρια (κρίνοντας από την τελευταία προσπάθεια στην οποία γονιμοποιήθηκε μόνο το 1 από τα 4).. Εγώ όμως κρίνοντας και από τις υπόλοιπες προσπάθειες έχω να πω ότι από το σύνολο των 20 ωαρίων που παρήγαγα στις 4 αυτές προσπάθειες και από τα 11 γονιμοποιημένα που προέκυψαν τελικά πιστεύω ότι είναι θέμα σπέρματος καθαρά.. και όπως και να το κάνουμε το να χρησιμοποιήσουμε δότη σπέρματος είναι πολύ πιο οικονομικό από το να πάρουμε δανεικά ωάρια.. Βέβαια τα δανεικά ωάρια θα ήταν τελείως ξεκούραστη διαδικασία για μένα και σίγουρα θα πήγαινα με υψηλότερο ηθικό..

Οι 5 ενέσεις που γράφω είναι: 1 της καταστολής, 1 της διέγερσης, 1 ενισχυτική των ωαρίων που κάνω, 1 η ηπαρίνη και 1 της αιμοληψίας κάθε φορά που πηγαίνω για έλεγχο..

Θα μιλήσω με το γιατρό τη Δευτέρα και θα καταλήξουμε..

Lucky μου πολύ ζόρικο όλο αυτό με τη γιαγιά σου.. αλλά καταλαβαίνω πόσο πολύ την αγαπάς και τη νοιάζεσαι.. ελπίζω πολύ σύντομα να αισθανθεί πολύ καλύτερα..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα....

Τι κάνετε? Χάθηκα λίγο γιατί χθες είχα πολύ τρέξιμο στη δουλειά.

Μπήκα για να ευχηθώ στη Leni μας καλοστέριωτα τα εμβρυάκια και σε λίγες μέρες να έχεις κοριτσάκι μου μια 3ψήφια και γιατί όχι και 4ψήφια χοριακή!!!!!

Agelik μου σήμερα στις 7 είναι το ραντεβού με τον Βασ. Θα προσπαθήσω να μπω από το σπίτι για να σας γράψω τα νεα μου. Για να δούμε τι θα μου πει? Θα με ξεκινήσει τώρα?αχχχχχχχχ

Lucky μου σε έχασα!!!!!

MissPiggy πως είσαι?

Με το καλο κοριτσακι μου να αρχισεις και εσυ και να εχουμε πολλες εγκυουλες στην παρεα φιλακια πολλα..........

Κορίτσακια γύρισα και είμαι ξαπλα στον καναπέ μου! Όλα πήγαν πολυ καλα, είχαμε 3 πολυ καλα εμβρυα που ξεπαγωσαν μια χαρα! ο βάς. Πολυ ευχαριστημένος και θετικός, μου είπε ότι λίγη τύχη θελουμε τώρα γιατι όλα τα αλλα ήταν σούπερ! 7 Μαΐου θα κάνουμε χοριακη, οπότε υπομονη και θα μάθουμε:)

Σας φιλω πολυ πολυ!!!

Κορίτσακια γύρισα και είμαι ξαπλα στον καναπέ μου! Όλα πήγαν πολυ καλα, είχαμε 3 πολυ καλα εμβρυα που ξεπαγωσαν μια χαρα! ο βάς. Πολυ ευχαριστημένος και θετικός, μου είπε ότι λίγη τύχη θελουμε τώρα γιατι όλα τα αλλα ήταν σούπερ! 7 Μαΐου θα κάνουμε χοριακη, οπότε υπομονη και θα μάθουμε:)

Σας φιλω πολυ πολυ!!!

Λενηηηηηηηη μουυυυυυυ καλοστεργιοταααααα να ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου 3 εμβρυα σου εβαλαν??? τελειααα πολυ ωραια τα νεα σου πολυ χαρηκα απο το πρωι σε εχω εννοια και μπαινω και ξαναμπαινω να δω αν εγραψες κατι......7 Μαιου η μεγαλη μερα λοιπον.........καλα αποτελεσματα να εχεις που θα εχεις δηλαδη ειμαι σιγουρη και πανω απο ολα ξαπλααααα μην σηκωνεσαι καθολου να προσεχεις φιλεναδα μου σ'αγαπαω πολυ πολυ

Διαφημίσεις

Lucky μου κοριτσακι μου γλυκο σε καταλαβαινω ποσο θελεις να βοηθησεις την γιαγιακα σου να προσεχεις ομως και την δικη σου υγεια πρεπει να εισαι ξεκουραστη και χαλαρη για να αρχισεις την διαδικασια με το μωρακι σου αν και απο μια μερια καλυτερα που ασχολησαι με την γιαγια σου και ετσι δεν θα εχεις εκει το μυαλο σου συνέχεια να σε αγχωνει......φιλακια κοριτσακι μου να προσεχεις

Καλημέρα!!

Λενακι μου, είδες που είχες άγχος με το ξεπαγωμα; Όλα καλα πήγαν! Είμαι σίγουρη ότι σου είπε ο Βας. ότι αυτα που έχουν αντέξει την διαδικασία της καταψυξης τα θεωρούν πιο ανθεκτικα και συνήθως πηγαίνουν καλύτερα απο τα αλλα και στεριωνουν ε;

Λοιπόν τώρα ξεκούραση και καλο γαντζωμα!!!

Να είσαι ήρεμη, μόνο αυτο θελουμε απο σένα. Να πάρεις παράδειγμα την Αγγελική μας! Και μην σκεφτείς καν να αρχίσεις να ψάχνεις για σημάδια, εγω δεν είχα τίποτα, ή μαλλον ειχα αλλα ηταν τελείως άσχετα όπως νόμιζα τότε. Ούτε η Αγγελική είχε! 7/5 λοιπόν τα χαρμόσυνα!

Δομνινακι τα θέματα με το σπέρμα δεν τα ξέρω καλα... Δεν υποτίθεται όμως ότι η λύση για αυτα είναι η εξωσωματικη; Και ακόμα και μερικά ζωντανά να βρουν γίνεται η γονιμοποίηση; Πάντως εχε στο νου σου ότι η εμβρυολογος στο medimall θεωρείται απο τις καλύτερες και ίσως καταφέρει κάτι παραπάνω... Κρατά το και αυτο στα υπόψιν.

Όσο για τα τσιμπήματα σε καταλαβαίνω, δεν είναι καθόλου ευχάριστο... Είναι όμως απαραίτητο... Οπότε αν είναι να το πάρεις απόφαση να μην σκεφτείς αυτο.

Πάντως τα κορίτσια έχουν δίκιο, καλύτερα να κανεις ένα πλάνο συνολικό και με πεις ότι τόσες θα κάνω με δικό μας υλικό... Μετα μια με δότη... Και τέλος με δότη και δοτρια... Παράδειγμα σου δίνω! Ίσως σε ξεαγχωσει κιόλας να έχεις κάτι πιο μακροπρόθεσμο στο μυαλο σου γιατι ξέρεις ότι ακόμα έχεις επιλογές.

Lucky μου, περαστικά και υπομονη. Κανε κουράγιο και κυρίως προσπάθησε να μην εξάντλησε!!! Αν παίθεις κάτι τώρα μετα δεν θα μπορείς να βοηθήσεις καθόλου! Οπότε κρατα δυνάμεις! Αφού έχετε και γυναίκα βάλε και αυτη να κάνει τίποτα και εσυ να είσαι εκει για επιτήρηση και παρέα!

Αγγελική μου συνήθως στην αυχενικη το βλέπουν το φύλο. Εμενα το είδαν. Πέφτουν και έξω μερικές φορες αλλα συνήθως το βλέπουν... Δεν έχει και πολυ σημασία όμως, έτσι δεν είναι; Οι αυπνιες τέλος ε; Ήταν όντως το άγχος.

Κατερινακι φαντάζομαι τι ωραίο καλοκαίρι θα έχει ξεκινήσει εκει! Σας ζηλεύω! Αν και εσυ δεν είσαι fan...

Κοπελια τι σκανταλιες κάναμε σήμερα;!; Στάθηκε καθόλου μονη της;

Gemini ένταξη το σίδερο; Πρέπει να ξεπερασεις το σύνδρομο "τα θέλω όπως τα κάνω εγω" γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις έτσι κι αλλιώς!!! Πως νιώθεις; Θα τη φτάσεις τη ημερομηνία σου;

Εγω κορίτσια δεν σας γράφω νέα γιατι με έχω κουράσει ακόμα και μένα.... Υποφερω πραγματικά αλλα είναι για τον καλύτερο σκοπό του κόσμου οπότε δεν πειράζει... Μόνο αυτο σκέφτομαι και παρακαλώ την Παναγία να μου δώσει κουράγιο ως το τέλος... Τίποτα άλλο...

Να σας πω το τελευταίο μου μόνο. Έχτες πετάχτηκαν και οι αιμορροειδες μου και πονουσαν φρικτά. Λογικο θάνου πείτε συμβαίνει στην εγκυμοσύνη. Έλα όμως που εγω έχω κάνει εγχείρηση και τις έχω βγάλει και υποτίθεται ότι δεν θα είχα τέτοιο θέμα!!! Αλλα που! Και αυτο έπρεπε να μου τύχει!!!! Γι αυτο σας λέω... Μην με ρωτάτε... Όλα καλα! Αντέχω!

Φιλια πολλα σε όλες!!

c12e25debb.png

Athenian περιμένουμε νέα κοριτσάκι. Μακάρι να προλαβεις και το μήνα αλλα είπαμε και να μην τον προλαβεις δεν έγινε τίποτα.

Λες να είσαι η επόμενη μετα τη Λενη μας;;;; Μακάρι κοριτσάκι!

c12e25debb.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Γράφω λίγο γρ'ηγορα...

Leni μου ολα καλά! Ηρεμία τωρα μεχρι 7/05. Μη σκεφτεσαι τιποτα, κανε σα να μην συνεβη τιποτα...Ειμαι σιγουρη αυτη τη φορα!

Piggy κι εγω χαλια ειμαι...Πολύ κουρασμενη, ο υπνος ανυποφορος, δε μπορω να κανω τιποτα πλεον, ουτε καν βολτα:? Το μονο που σκεφτομαι ειναι ν αντεξω λιγο ακομα. Ελπιζω να γεννησω μεχρι 10.05.

Katernina τελος με το σιδερο...κι εγω κλαταρα κιολας! Τωρα μονο να περμενω μπορω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας :)

Λένη μου μπήκα να διαβάσω τα νέα σου και να σου ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Την άλλη μέρα των εκλογών εμείς θα γλεντήσουμε το δικό σου θετικό αποτέλεσμα που νομίζω οτι είναι σίγουρο με 3 καλά εμβρυάκια και με τέτοιο γιατρό. Τώρα απομένει να βάλει και ο Θεούλης το δικό Του χεράκι και να γίνει το θαύμα...Στο εύχομαι ολόψυχα!!!

Μισπίγκυ μου όλες οι εγκυμονούσες έχουν πρόβλημα με αιμορροΐδες, άλλες πολύ και άλλες λιγότερο. Είναι δύσκολο γιατί πονάνε, αλλά είπαμε, εσύ έχεις το πρωτάθλημα στην υπομονή. Τα πέρασες όλα, αυτό δεν θα περνούσες? Τα μωράκια σου να είναι καλά!

Τζεμινι εσύ έβγαλες απο αυτές τις καλές μας αιμορροΐδες? Πώς νιώθεις?

Lucky μου δεν σε βοηθάει κανείς να την σηκώνεις? Με ένα Π μήπως είναι καλυτερα και να μπορεί να στηριχτεί? Μη σακατέψεις κι εσύ τη μέση σου.Πώς θα σηκώσεις μετά το βάρος μιας εγκυμοσύνης? Προσπάθησε να την πείσεις να σταθεί λίγο και στις δικές της δυνάμεις...

Αγγελική μου στην αυχενική θα μάθεις κατά 80% το φύλο του μωρού. Τί θα ήθελες να είναι? Αν και δεν έχει σημασία, απλά για να πούμε...

Katerina m εσείς τί λέτε να κάνετε? Κάνατε καμιά κίνηση με εξετάσεις και γιατρούς?

Ευχαριστώ πολύ και για τα φιλιά. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα και η μητέρα μου δίνει φιλιά στην Δήμητρα κι εμένα με προσπερνάει...:(, αλλά φυσικά και δεν παραπονιέμαι γι αυτό, χιχι.

athenian θα μας πεις νέα, έτσι? Περιμένουμε... Θα είσαι η επομενη,μετά τη Λένη μας και την Αγγελική μας :)

Δομνίνα και μια φίλη μου έμεινς έγκυος με σπέρμα με 2% κινητικότητα και μάλιστα φυσιολογικά, ε΄νώ είχε κάνει και προσπάθειες εξωσωματικής αποτυχημένες. Αν κάνετε μικρογονιμοποίηση, ίσως τα καταφέρετε... Αλλά και πάλι, ό,τι σας πει ο γιατρός.

Λοιπόν η Δημητρα σήμερα φώναξε για πρώτη φορά "μπαμπαμπαμπα" και ο μπαμπάς έλιωσε...χαχα. Σταθηκε περισσότερη ώρα μόνη της, χωρίς να την κρατάω καθόλου και γελούσε όλο χαρά... Της έβαλα να παίξουμε με έναν ιπποπόταμο με κάτι μπαλάκιαπου πετάγονται και τρελάθηκε απο την χαρά της, Προσπαθούσε να τα πιάσει και αυτά έφευγαν και τα κυνηγούσε και φώναζε όλο χαρά.. Έχει πολύ γέλιο. αααα και το πρωί με έβαλε να της διαβάσω ένα βιβλίο με ζωάκια που βγάζουν και ήχο και δεν με άφηνε να σηκωθώ να κάνω τις δουλειές μουι μέχρι που βαρέθηκε... Κάθε μέρα θέλει και περισσότερα να μαθαίνει και μιμείται πολλές κινήσεις πια, ειδικά των χεριων. Έφαγε και μπίζα σήμερα γιατί μου τράβαγε το χέρι για να δοκιμάσει.Τί άλλο να σας πω?Είναι για φάγωμα. Τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι και ετοιμ΄ζεται για νεά κατόρθώματα...

Πολλά φιλιά κορίτσια σε όλες !!! :)

Διαφημίσεις

Πίγκυ μου το πλάνο στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο.. Ακόμη μια προσπάθεια με δικά μου ωάρια και δανεικό σπέρμα και αν δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα μια τελευταία προσπάθεια με δανεικά ωάρια.. Δεν έχω ούτε την ψυχική αντοχή αλλά ούτε και τα οικονομικά αποθέματα για κάτι άλλο..

Κοπελιά μου όλες μας οι προσπάθειες έχουν γίνει με μικρογονιμοποίηση... είναι για μας βλέπεις μονόδρομος..

L2qIp2.png

Πίγκυ μου το πλάνο στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο.. Ακόμη μια προσπάθεια με δικά μου ωάρια και δανεικό σπέρμα και αν δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα μια τελευταία προσπάθεια με δανεικά ωάρια.. Δεν έχω ούτε την ψυχική αντοχή αλλά ούτε και τα οικονομικά αποθέματα για κάτι άλλο..

Ωραία λοιπόν! Αφού το έχεις αποφασίσει γιατι βασανιζεις τον εαυτό σου; Έτσι θα προχωρήσουμε!

Άλλωστε και ο άντρας σου συμφώνησε... Μακάρι η επόμενη φορά να είναι η τελευταία! :D

Με χαμόγελο και αισιοδοξία όμως ε;

c12e25debb.png

Καλημέρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το βράδυ σας έγραψα ένα κατεβατό και τελικά το έχασα. Δε μπόρεσα όμως να σας το ξαναγράψω γιατί ήταν πολύ αργά και ήμουν κομμάτια.sorry......

Λοιπόν τα δικά μου νεα.....ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα χθες στον Βασ και μου έγραψε και τα φάρμακα. Αύριο περνάω επιτροπή και εύχομαι να με εγκρίνουν και Δευτέρα να τα πάρω!

Πάμε με τροποποιημένο φυσικό και με έκανε χθες να το πιστέψω. Μάλιστα στο τσακ πρόλαβε και ήρθε και ο άντρας μου και τον κέρδισε και αυτόν ο Βασ. !!!!

Φύγαμε χαρούμενοι από το Ιατρείο του και μας μετέδωσε πίστη.!!!!

Kopelia δώσε ένα φιλάκι στη Δημητρούλα και από μένα!

MissPiggy εκτός από κουράγιο δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για τις αιμορροείδες. Το ξέρω ότι είναι επώδυνο, αλλά σχεδόν όλες οι εγκυούλες στο τέλος το τραβάνε και αυτό. Μια φίλη μου που μπήκε στο μήνα της ήταν για μια βδομάδα στο κρεβάτι στα πλάγια. Υπέφερε.... κουράγιο κοριτσάκι μου γλυκό. Τα διδυμάκια σε λίγο θα είναι στην αγκαλιά σου και ούτε που θα θυμάσαι τι πέρασες.!

Lucky μου σε έχασα. Τι άλλο να πω εκτός από το κουράγιο και να προσέχεις όσο γίνεται και τον εαυτό σου. Όταν χαλαρώσεις θα τα πούμε... Φιλάκια πολλά.!!!!

Agelik, όλα super κοριτσάκι μου. Σε φιλώ γλυκά!

Leni μου 7/5 θα έχουμε 3 ψήφια χοριακή. Πάει και τελείωσε..... Υπομονή να περάσουν οι μέρες!!!

Καλημέρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το βράδυ σας έγραψα ένα κατεβατό και τελικά το έχασα. Δε μπόρεσα όμως να σας το ξαναγράψω γιατί ήταν πολύ αργά και ήμουν κομμάτια.sorry......

Λοιπόν τα δικά μου νεα.....ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα χθες στον Βασ και μου έγραψε και τα φάρμακα. Αύριο περνάω επιτροπή και εύχομαι να με εγκρίνουν και Δευτέρα να τα πάρω!

Πάμε με τροποποιημένο φυσικό και με έκανε χθες να το πιστέψω. Μάλιστα στο τσακ πρόλαβε και ήρθε και ο άντρας μου και τον κέρδισε και αυτόν ο Βασ. !!!!

Φύγαμε χαρούμενοι από το Ιατρείο του και μας μετέδωσε πίστη.!!!!

Kopelia δώσε ένα φιλάκι στη Δημητρούλα και από μένα!

MissPiggy εκτός από κουράγιο δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για τις αιμορροείδες. Το ξέρω ότι είναι επώδυνο, αλλά σχεδόν όλες οι εγκυούλες στο τέλος το τραβάνε και αυτό. Μια φίλη μου που μπήκε στο μήνα της ήταν για μια βδομάδα στο κρεβάτι στα πλάγια. Υπέφερε.... κουράγιο κοριτσάκι μου γλυκό. Τα διδυμάκια σε λίγο θα είναι στην αγκαλιά σου και ούτε που θα θυμάσαι τι πέρασες.!

Lucky μου σε έχασα. Τι άλλο να πω εκτός από το κουράγιο και να προσέχεις όσο γίνεται και τον εαυτό σου. Όταν χαλαρώσεις θα τα πούμε... Φιλάκια πολλά.!!!!

Agelik, όλα super κοριτσάκι μου. Σε φιλώ γλυκά!

Leni μου 7/5 θα έχουμε 3 ψήφια χοριακή. Πάει και τελείωσε..... Υπομονή να περάσουν οι μέρες!!!

καλημερααααααααααα και καληηηη αρχηηηηηηηηηηηηη αντε να περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα .........μπραβο κοριτσακι μου με το καλο να ξεκινησεις και να σου πανε ολααααααααααα καλααααααααα και σε λιγους μηνες να κρατας το μωρακι σου ...........τελικα αυτος ο βασ.πρεπει να κανει θαυματα δεν εχω ακουσει ουτε ενα αρνητικο γι'αυτον τον ανθρωπο...πολλα πολλα φιλακια και οχι αγχος μονο ηρεμια και χαμογελα απο εδω και περα......

Katerina μου σ΄ευχαριστώ πολύ!!!!

Πραγματικά ο Βασ έχει κάτι το διαφορετικό! Είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω ότι από τη πλευρά του επιστήμονα θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...