Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και να χαίρεστε του Γεώργηδες και τις Γεωργίες. Εάν γιορτάζει και από δω σήμερα κάποια κοπέλα της εύχομαι Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!

Agelik μου ήρθε η μέρα που θα δείτε το μωράκι σας. Περιμένουμε νεα σου....!!!!!

Leni προετοιμάσου γιατί η Τετάρτη είναι μια ανάσα. Με το καλό να παραλάβεις τα εμβρυάκια σου και να στεριώσουν στη κοιλίτσα σου τους επόμενους 9 μήνες.!!!

Διαφημίσεις

Gemini μου, σε ευχαριστω πολυ, ευχομαι το μικρουλι μου να ειναι μια χαρα, παντως αγωνια εχω, τωρα οσο αφορα την δυσκολια να σηκωθεις , να περπατησεις , το καταλαβαινω απολυτα, θυμαμαι και την αδελφη μου, που της ποναγε τοσο πολυ η πλατη της που δεν μπορουσε καθολου , ουτε καλα καλα να κατσει. Κανε λιγο υπομονη , ερχονται τα μικρουλια σου στην ζωη σε λιγο καιρο.

athenian σε ευχαριστω πολυ , να ειναι καλα το μωρακι μου πανω απο ολα.

Τωρα κοριστια να σας πω οτι μπορει να μην προλαβω να σας γραψω σημερα , μην αγχωθειτε , διοτι γιορταζει ο ανδρας μου και γυρνωντας απο τον γιατρο ισως ερθουν καποιοι δικοι μας.

Να σας ρωτησω κατι εσας τις εγκυμονουσες, ειχατε ποτε αυπνιες ? Κοριτσια εχω αυπνιες , ενω ειμαι κουρασμενη δεν μπορω να κοιμηθω, διαβασα οτι συμβαινει, εχει συμβει σε καμια σας?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Να σας ρωτησω κατι εσας τις εγκυμονουσες, ειχατε ποτε αυπνιες ? Κοριτσια εχω αυπνιες , ενω ειμαι κουρασμενη δεν μπορω να κοιμηθω, διαβασα οτι συμβαινει, εχει συμβει σε καμια σας?

Φιλακια σε ολες!

Εδω εμενα με επιασαν αυπνιες χθες το βραδυ. Μεχρι τωρα δεν ειχα αγχωθει αλλα χθες το βραδυ με επιασε ενα κατι. Ξυπνησα 4.50 το πρωι και δεν με επαιρνε ο υπνος με τιποτα παλι. Τελικα 6 και κατι σηκωθηκα. Σκεφτομουν διαφορα... Εσυ σκεφτεσαι διαφορα? σε πιανει υπερενταση γιατι ανησυχεις να πανε ολα καλα ισως?

Εγω οταν ειχα μεινει εγκυος ειχα καποιες μερες αυπνιες! Και εβλεπα και πολλα ονειρα! τωρα βεβαια οι εγκυμονουσες μας θα ξερουν καλυτερα να μας πουν;)

Leni προετοιμάσου γιατί η Τετάρτη είναι μια ανάσα. Με το καλό να παραλάβεις τα εμβρυάκια σου και να στεριώσουν στη κοιλίτσα σου τους επόμενους 9 μήνες.!!!

Ευχαριστω κοριτσακι, κι εσυ θα εχεις να μας πεις νεα την Τεταρτη που θα πας στον Βασ. Αντε να ακουμε ευχαριστα!

Gemini μου, σε ευχαριστω πολυ, ευχομαι το μικρουλι μου να ειναι μια χαρα, παντως αγωνια εχω, τωρα οσο αφορα την δυσκολια να σηκωθεις , να περπατησεις , το καταλαβαινω απολυτα, θυμαμαι και την αδελφη μου, που της ποναγε τοσο πολυ η πλατη της που δεν μπορουσε καθολου , ουτε καλα καλα να κατσει. Κανε λιγο υπομονη , ερχονται τα μικρουλια σου στην ζωη σε λιγο καιρο.

athenian σε ευχαριστω πολυ , να ειναι καλα το μωρακι μου πανω απο ολα.

Τωρα κοριστια να σας πω οτι μπορει να μην προλαβω να σας γραψω σημερα , μην αγχωθειτε , διοτι γιορταζει ο ανδρας μου και γυρνωντας απο τον γιατρο ισως ερθουν καποιοι δικοι μας.

Φιλακια σε ολες!

χρονια πολλα κοριτσακι μου να τον χαιρεσαι και οτι επιθυμεις.......αααχχχχχ τι ωραιο δωρο θα του κανεις σημερα να δει την ημερα της γιορτης του το μωρακι σας.........δεν θα σε μαλωσουμε αν δεν μας γραψεις τα νεα σου σημερα αλλα αυριο να ειναι η πρωτη σου δουλεια μη μας αφηνεις στην αγωνια.......και παλι χρονια του πολλα ...φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

katerina μου, σε ευχαριστω πολυ για τον ανδρουλι μου, να εισαι καλα και συντομα να φουσκωσεις, αντε να περνετε σειρα. Αν δεν προλαβω σημερα αυριο θα σας γραψω πρωι πρωι.

Leni μου, και εσυ αυπνιες? Πραγματι διαφορα περνανε απο το μυαλο μου, ισως ειναι στρες, τι να πω. Απο την προηγουμενη Τεταρτη ή θα ξυπναω να παω τουαλετα λογο συχνοουριας και μετα δεν μπορω να κοιμηθω και εχθες δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος πρεπει να πηγε 2-3 για να κοιμηθω, μπορει να ειναι που θα παω στο γιατρο και εχω αγχος, ευχομαι να φυγει, θα παρω τηλ και την ψυχολογο να μου πει τι να κανω.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Σας διαβάζω ανελλιπώς και χαίρομαι με τα νέα σας μιας και είναι όλα ευχάριστα εκτός ίσως από της Πίγκυ μας που ταλαιπωρείται από τους εμετούς.. κουράγιο κοριτσάκι μου.. η μητέρα μου μου έλεγε ότι στον αδερφό μου έκανε εμετούς μέχρι και τη μέρα που γέννησε.. λίγο ακόμη και όλα θα περάσουν..

Η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη μιας και όλα μέσα στο κεφάλι μου είναι μπερδεμένα.. βλέπετε αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω έγκυος αλλά αυτό αποκλείεται.. οπότε λόγω οικονομικής στενότητας θα πρέπει να καταλήξω και να κατασταλάξω σε κάποια άλλη λύση και πραγματικά δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή..

Φιλάκια πολλά σε όλες και στη μασκότ της παρέας μας..

L2qIp2.png

Agelik να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Εγω ειχα πολλές αυπνιες στην αρχη, και τωρα επεστρεψαν κάπως....Νομιζω ειναι λογω αγχους, που σκεφτομαστε πολλά. Αλλά και λογω τουαλέτας! Θυμαμαι κι εγω ξυπνουσα κατα τις 5 και μετα με επαιρνε με δυσκολια πάλι ο ύπνος το πρωι....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

katerina μου, σε ευχαριστω πολυ για τον ανδρουλι μου, να εισαι καλα και συντομα να φουσκωσεις, αντε να περνετε σειρα. Αν δεν προλαβω σημερα αυριο θα σας γραψω πρωι πρωι.

Leni μου, και εσυ αυπνιες? Πραγματι διαφορα περνανε απο το μυαλο μου, ισως ειναι στρες, τι να πω. Απο την προηγουμενη Τεταρτη ή θα ξυπναω να παω τουαλετα λογο συχνοουριας και μετα δεν μπορω να κοιμηθω και εχθες δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος πρεπει να πηγε 2-3 για να κοιμηθω, μπορει να ειναι που θα παω στο γιατρο και εχω αγχος, ευχομαι να φυγει, θα παρω τηλ και την ψυχολογο να μου πει τι να κανω.

Φιλακια πολλα!

Γλυκιά μου Agelik να χαίρεσαι τον άντρουλη σου! Τώρα θα είδατε και το μωρακι σας και θα είστε τρίσευτυχισμένοι!! Καλα να περάσετε και περιμένουμε νέα σου αύριο:D

Φιλακια πολλα!!!

Γεια σας!!!

Αγγελική μου καταρχάς να χαίρεσαι τον άντρα σου! Χρόνια του πολλα! Να ξέρεις ότι του έκανες το καλύτερο δώρο σήμερα! Είμαι σίγουρη ότι το μωρακι σας είναι μια χαρα και μεγαλώνει. Φιλενάδα στην αυχενικη θα δείτε τόσες λεπτομέρειες που θα ξετρελαθεις!!!

Όσο για την αϋπνία, εγω είχα το εξής: μυστικά σαν τρελη! Κοιμομουν νωρίς αλλα κατα τις 5-6 ξυπνουσα και δεν μπορούσα να κοιμηθω άλλο... Και στριφογυρνουσα στο κρεβάτι. Αλλα!!!! Πριν απο το ραντεβού απο το γιατρο, κοβοταν μαχαίρι η υπνηλια! Γαρίδα το μάτι και πολλα πολλα όνειρα, ανησυχα!! Ήταν απο το άγχος για να τα δω. Νομίζω αυτο επαφές και εσυ.

Geminακι αρχισες πλύσιμο ε; Και εγω όπου να ναι... Το καθυστερω λίγο αλλα όπου να ναι... Τα πόδια μου ακόμα δεν έχουν πρηστει... Η γιατρός μου το περιμένει γιατι με ρωτάει κάθε φορά, αλλα όχι ακόμα. Είμαι όμως και εγω πολυ βαριά και πραγματικά μερικές φορες χρειάζομαι βοήθεια να σηκωθω απο τον καναπέ... Αν είμαι δε ξαπλωμενη ανάσκελα δεν μπορω να σηκωθω με τίποτα!!!

Επίσης πονάει πολυ η πλάτη μου και η μέση μου...

Όσο για τις βόλτες, προσπαθώ να βγαίνω όσο μπορω περισσότερο αλλα μερικές φορες δεν έχω κουράγιο ούτε να ντυθω!

Δεν έχω πει ακόμα ότι θέλω να γεννησω, αλλα είμαι κοντά...

Έχτες με ρώταγε η Λενη αν νιώθω έτοιμη να γεννησω... Όχι δεν νιώθω... Ούτε το έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτο που έρχεται...

Σου είπα ότι εδω μπορω να έχω τον άντρα μου μαζι μου και στην καισαρικη;;; Δεν ξέρω αν θα το αντέξει, αλλα τουλάχιστον έχει την επιλογή... Και ας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο!

Δομνινα μου, δεν θέλω να σε ακούω έτσι! Θέλω να είσαι αισιόδοξη, όλα θα πανε καλα! Αν θες να το συζητήσουμε πες μας τις επιλογές που σκέφτεσαι... Ίσως όλες μαζι βρούμε μια λύση...

Κατερίνα μου φιλια στην όμορφη κρητη!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Gemini- Leni -MissPiggy σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, οσο αφορα τον ανδρα μου. Να ειμαστε κοριτσια ολες καλα και ευτυχισμενες.

Πηγαμε χθες στον γιατρο, το μωρακι εχει μεγαλωσει πολυ και ειναι μια χαρα, εγω εχθες ημουν 10 εβδομαδων και 6 ημερων και ο υπερηχος το εδιχνε μεγαλυτερο 11 εβδομαδων και 4 ημερων, οπως και την προιγουμενη φορα.Εχει παρει την μορφη ενος μωρου με χερακια ποδαρακια και κουνιοταν , απιστευτο , η καρδουλα του δοξα το Θεο ειναι μια χαρα, ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και με ημερημε πολυ.Ειναι περιπου 47 εκατοστα , το φυλλο δυσκολο να το δει. Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη και ευτυχισμενη , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα τα κοριτσια του φορουμ μας γρηγορα να μεινουν εγκυες, Leni μου εσυ εισαι η επομενη.

Στην αρχη η μεα πηρε την πιεση ηταν υψηλη , μου λεει να την ξαναπαρουμε μετα και της λεω οτι μετα θα ειναι μια χαρα η πιεση, ειχα αγωνια να δω το μικρακι μου και μου ειχε ανεβει η πιεση, μετα που την ξαναπηρε ολα καλα. Να σας πω και το θεμα που με ανησυχησε την προιγουμενη φορα, εγω μικρη ειχα περασει ερυθρα , το θυμαται η μητερα μου, αλλα βρηκα και το παιδικο βιβλιαριο που ειναι σφραγισμενο απο γιατρο οτι την εχω περασει ,αλλα δεν εχω αντισωματα γιαυτο πρεπει να προσεχω πολυ τα παιδια , οχι σε παιδικους σταθμους και οπου πηγαινω να ενημερωνω οτι δεν εχω αντισωματα μηπως καποιο παιδακι δεν ειναι καλα. Ο Βασ μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση σπανια που καποιος περναει την ερυθρα και μετα δεν εχει αντισωματα, ειχα φοβηθει αρκετα, αλλα εχθες μου ειπε τους τροπους που κολαει και καπως ηρεμησα, θα ξαναπαω να την ξανακανω την εξεταση για να ειμαι σιγουρη, διοτι μπορει να εχει γινει και λαθος μου ειπε ο Βασ. ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην δημιουργηθει κανενα προβλημα με την ερυθρα, βεβαια και εγω προσεχω πολυ, πως το ακουτε αυτο κοριτσια?

Την αυχενικη θα παω να την κανω την Δευτερα στις 30/04 .

Τωρα οσο αφορα τις αυπνιες , μαλλον το αγχος ειναι το πρωτο που με κραταει ξυπνια , οπως και την MissPiggy την Gemini. Εχθες επεσα κοτοπουλο , τι ωραια που κοιμηθηκα μεχρι το πρωι. Ευχομαι σε ολη την παρεα μας γρηγορα εγκυουλες ολες και με το καλο οι εγκυμονουσες μας. Σας ζαλησα αρκετα νομιζω, φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Παντως η αυπνια πρεπει να ειναι απο το αγχος διοτι εχθες που τελικα ολα πηγαν καλα κοιμηθηκα μια χαρα, ενω απο την Τεταρτη ειχα αγχος για το γιατρο και φαινεται δεν με επερνε ο υπνος αν και ο γιατρος ειπε οτι η αυπνια συμβαινει περισσοτερο στο τριτο τριμηνο , αλλα και απο τα φαρμακα.

MissPiggy μου φανταζομαι οτι στην αυχενικη θα τρελλαθω, οπως μου τα λες και εσυ.

Τωρα για τους πονους στην πλατη και στην μεση ειναι απολυτα φυσικολογικο και ξερω οτι ποναει αρκετα ως πολυ, κανε λιγο υπομονη, αν και εχεις κανει πολυ υπομονη, πρεπει να στο αναγνωρισουμε, υπομονη στους εμετους, υπομονη στους πονους, υπομονη στα παντα.Μπραβο σου και εσενα και στην Gemini .

Μπορει να μην εχεις συνειδητοποιησει ακομα την γεννα αλλα ερχετε. Στην Αμερικη λοιπον μπορει να μπαινει ο συζυγος μεσα , απιστευτο , τι λεει ο ανδρα σου θα μπει?

Leni μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα , ευχομαι και θα προσευχηθω για εσενα να πανε ολα καλα, αν και εγω το νιωθω οτι θα μεινεις εγκυουλα. Με το καλο να ερθουν στην κοιλιτσα σου τα εμβρυακια και να ριζωσουν για τα καλα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !! Η προετοιμασια που εχετε κανει με το γιατρο ειναι πολυ σημαντικη γιαυτο πιστευω οτι θα πετυχετε!!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Gemini- Leni -MissPiggy σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, οσο αφορα τον ανδρα μου. Να ειμαστε κοριτσια ολες καλα και ευτυχισμενες.

Πηγαμε χθες στον γιατρο, το μωρακι εχει μεγαλωσει πολυ και ειναι μια χαρα, εγω εχθες ημουν 10 εβδομαδων και 6 ημερων και ο υπερηχος το εδιχνε μεγαλυτερο 11 εβδομαδων και 4 ημερων, οπως και την προιγουμενη φορα.Εχει παρει την μορφη ενος μωρου με χερακια ποδαρακια και κουνιοταν , απιστευτο , η καρδουλα του δοξα το Θεο ειναι μια χαρα, ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και με ημερημε πολυ.Ειναι περιπου 47 εκατοστα , το φυλλο δυσκολο να το δει. Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη και ευτυχισμενη , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα τα κοριτσια του φορουμ μας γρηγορα να μεινουν εγκυες, Leni μου εσυ εισαι η επομενη.

Στην αρχη η μεα πηρε την πιεση ηταν υψηλη , μου λεει να την ξαναπαρουμε μετα και της λεω οτι μετα θα ειναι μια χαρα η πιεση, ειχα αγωνια να δω το μικρακι μου και μου ειχε ανεβει η πιεση, μετα που την ξαναπηρε ολα καλα. Να σας πω και το θεμα που με ανησυχησε την προιγουμενη φορα, εγω μικρη ειχα περασει ερυθρα , το θυμαται η μητερα μου, αλλα βρηκα και το παιδικο βιβλιαριο που ειναι σφραγισμενο απο γιατρο οτι την εχω περασει ,αλλα δεν εχω αντισωματα γιαυτο πρεπει να προσεχω πολυ τα παιδια , οχι σε παιδικους σταθμους και οπου πηγαινω να ενημερωνω οτι δεν εχω αντισωματα μηπως καποιο παιδακι δεν ειναι καλα. Ο Βασ μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση σπανια που καποιος περναει την ερυθρα και μετα δεν εχει αντισωματα, ειχα φοβηθει αρκετα, αλλα εχθες μου ειπε τους τροπους που κολαει και καπως ηρεμησα, θα ξαναπαω να την ξανακανω την εξεταση για να ειμαι σιγουρη, διοτι μπορει να εχει γινει και λαθος μου ειπε ο Βασ. ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην δημιουργηθει κανενα προβλημα με την ερυθρα, βεβαια και εγω προσεχω πολυ, πως το ακουτε αυτο κοριτσια?

Την αυχενικη θα παω να την κανω την Δευτερα στις 30/04 .

Τωρα οσο αφορα τις αυπνιες , μαλλον το αγχος ειναι το πρωτο που με κραταει ξυπνια , οπως και την MissPiggy την Gemini. Εχθες επεσα κοτοπουλο , τι ωραια που κοιμηθηκα μεχρι το πρωι. Ευχομαι σε ολη την παρεα μας γρηγορα εγκυουλες ολες και με το καλο οι εγκυμονουσες μας. Σας ζαλησα αρκετα νομιζω, φιλακια πολλα σε ολες!

καλημεραααααααααα εγκυουλα μας πω πω συγκινηθηκα με αυτα που εγραψες χαιρομαι παρα πολυ που ολα πανε καλα και ειδες και το μικρο σου φασολακι ή μαλλον να το λεμε το μωρακι σου τωρα πια αφου εχει και χερακια ειναι ενα κανονικο ανθρωπακι.......μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.........αυτο που γραφεις για την ερυθρα εγω εχω το αντιθετο δηλαδη δεν την εχω περασει και κατι εξετασεις που εκανα δειχνουν οτι την περασα ....τι να πει κανεις ......αντε τωρα περιμενουμε στης 30/4 να κανεις την αυχενικη να το δεις πιο καλα ........ο αντρας σου τι λεει δεν μας ειπες ???? φανταζομαι την χαρα του........οσο για τις αυπνιες σιγουρα ειναι απο το αγχος που απο μια μερια το βρισκω εντελως φυσιολογικο, δεν νομιζω οτι υπαρχει γυναικα που ειναι στην θεση σου και δεν θα εχει αγχος εκτος και αν ειναι αναίσθητη χαχαχαχα...οσο γι'αυτο που λες οτι μας ζαλισες να μην το ξαναπεις εγω προσωπικα χαιρομαι πολυ που διαβαζω τις εμπειριες σας και χαιρομαι με την χαρα σας.........φιλακια πολλα και να μας προσεχεις το μωρακι σου .......

καλημερουδια στα ομορφα κοριτσια τι κανετε σημερα??? εδω εχουμε λιγο συννεφια χαλασε παλι ο καιρος (αν και μεταξυ μας μου αρεσει καλυτερα ετσι δεν μπορω την ζεστη ουτε εγω ουτε ο λυκος μου χαχαχαχαχα) εγω ειμαι στην δουλεια και ειμαι λιγο χαλαρη σημερα αλλα και η διαθεση μου μια χαρα.....διαβασα και τα νεα της αγγελικ μας και ειμαι πολυ χαρουμενη.....τωρα περιμενω και τα νεα της Λενης μας..βρε κοριτσια δεν σας ξερω προσωπικα αλλα σας νιωθω πολυ κοντινα μου προσωπα και εχω αγωνια και αγχος σαν να ειναι η αδελφη μου....σας μιλαω ειλικρινα μπαινω καθε μερα εδω με αγχος να διαβασω τα νεα σας να δω αν ολα τα κοριτσια ειναι καλα....κοπελια μουυυυυυυυ δεν εχω λογια να περιγραφω την ομορφη Δημητρουλα μας τι παιδι ειναι αυτο που εχεις????? δεν εχω λογια ειλικρινα ειναι απο τα πιο ομορφα μωρακια που εχω δει πολυ εκφραστικα ματακια και ενα προσωπακι κουκλιστικο, να την χαιρεσαι κοριτσακι μου και παντα γερο και καλοτυχο να ειναι στην ζωη της.......gemini μου υπομονη λιγο ακομα και μετα θα εχεις τα μωρακια σου αγκαλιτσα,το ξερω οτι τωρα ειναι λιγο δυσκολη η περιοδος αλλα εφαγες τον γαιδαρο η ουρα εμεινε μονο χαχαχαχαχαχα, αν ημουν κοντα θα ερχομουν να σε βοηθησω στο πλυσιμο με μεγαλη μου χαρα.........Μισσπιγυ μου αχ τι ωραια που θα μπορει και ο αντρας σου να μπει στην καισαρικη,αυτος τι λεει το θελει??? και εσενα κοριτσακι μου περασε ο καιρος λιγο εμεινε ακομα.....περιμενουμε να δουμε το παιδικο δωματιο.......Lucky μου που χαθηκες εσυ κοριτσι μου??? εχουμε κανενα νεο?/? οταν μπορεις γραψε μας........Δομνινα μου σε καταλαβαινω απολυτα βεβαια δεν μπορω να πω οτι αδικα νιωθεις ετσι αλλα πρεπει να το δεις απο την θετικη του πλευρα το ολο θεμα,τωρα θα μου πεις που ειναι η θετικη πλευρα ομως πρωτα απο ολα να σκεφτεσαι οτι εχετε την υγεια σας οτι εισαι με εναν ανθρωπο που αγαπας και σε αγαπαει, βεβαια ισως να υπαρχουν ψιλοπροβληματα τωρα με ολα αυτα αλλα θα τα ξεπερασετε, εγω παντως μερικες φορες που σκεφτομαι οτι ο αντρας μου μπορει και να ειχε πεθανει απο την καρδια του λεω γεροι να ειμαστε και αν θελει ο θεος να μας στειλει και ενα παιδακι καλως να ερθει αλλιως δεν πειραζει να ειμαστε καλα και ευτυχισμενοι.Αhtenian περιμενουμε και σενα τα νεα σου.......πω πω πηρα παλι φορα και γραφω γραφω και σταματιμο δεν εχω χαχαχαχα μερικες φορες βαριεμαι να γραψω και ενα σκετο καλημερα και αλλες παλι δεν σταματαω με τιποτα καλεεεεεεεεε πεστε μου να σταματησω δεν βαρεθηκατε να διαβαζεται?????φιλακια κοριτσακια μου πολλα πολλα πολλαααα

καλημερα κοριτσακια μου και Χρονια πολλα.

Αχ απο που να αρχισω?Πρωτα πρωτα να σας ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που εχω τοσες μερες να σας γραψω!

Αγγελικ μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το μωρουλι σου πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα με την εγκυμοσινη σου και το μωρακι σου βιαζεται να μεγαλωσει και να συναντισει τους υπεροχους γονεις του!!!

Πιγγη μου τι να πουμε κοριτσακι μου αμαν πια αυτοι οι εμετοι δεν λενε να σε αποχωριστουν,υπομονη κοριτσακι μου φτανει η μερα που θα ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σου!!!!Μακαρι να θελει ο αντρουλη σου να ειναι μεσα μαζι σου οσοι αντρες το εχουν κανει λενε οτι το συνεσθημα ειναι απεριγραπτο!!!!

Gemini πλησιαζει και για σενα η μερα που θα δεις τα αγορακια σου,τωρα βουρ προετοιμασια,η μανουλα σου ειναι καλα με το χερι της μπορει να σε βοηθαει λιγακι?

Κοπελια μου τι κοριτσαρος ειναι αυτος μεσα στα κοκκινα?αναβει φωτιες!καλα και ο παπους Δημητρης ειναι τρομερος νομιζω οτι σε αυτον μοιαζει η Δημητρουλα μας!!!!Κοριτσακι μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Λενι μου με το καλο αυριο να βαλεις τα παγακια και σε 15 μερουλες να εχουμε τα ευχαριστα!!

Δομνινα μου λογικο ειναι να ειναι η διαθεση σου πεσμενη με τα οικονομικα γιατι και γενικοτερα η οικονομια μας δεν παει και πολυ καλα!!!!Υπομονη κοριτσακι μου και πιστευω οτι θα ερθουν και καλυτερες μερες!!!!

Κατερινα μου μην σταματας ποτε να γραφεις δεν μας ζαληζεις καθολου!!!!Ειναι πολυ καλο που πανω απο ολα να ειστε εσεις καλα και το μωρο αν ειναι να ερθει θα ερθει!!!

Καλως ορισατε ολες απο τις πασχαλινες εξορμισεις σας και ελπιζω να περασατε υπεροχα!!!

Εγω εδω στο χωριο ολη την μεγαλοβδομαδα ετρεχα καθε μερα ημουν εκκλησια,φτιαχναμε κουλουρια τσουρεκια καλιτσουνια και ενα σορο καλουδια!!!Την Κυριακη του Πασχα πηγαμε στους γονεις μου και φαγαμε το παραδοσιακο σουβλιστο αρνακι!!!Μετα απο Δευτερα ξεκινησαν τα δυσαρεστα καποια στιγμη ειχα γραψει εδω περα για την γιαγιακα μου που την υπεραγαπαω,τωρα τελευταια δεν ηταν και πολυ καλα και απο την Δευτερα του Πασχα και μετα εχει μεινει στο κρεβατι και ειμουν εκει ολες τις μερες βρηκαμε και μια γυναικα να την προσεχει αλλα βρε κοριτσια δεν της εχω καθολου εμπιστοσινη αλλα της λεω και αλλα κανει!!!Με εχει στεναχωρισει παρα πολυ η ολη κατασταση αλλα ποιο πολυ η αδιαφορια των ανθρώπων εχει τεσσερα παιδια και 12 εγγονια και μονο εμεις και οι θεια μου ενδιαφερομαστε τι να πω? Συγνωμη αν σας κουρασα φευγω παλι να παω στης γιαγιας μου αν προλαβω θα μπω το βραδυ να διαβασω τα νεα σας φιλακια πολλα και καλη σας μερα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...