Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ βρε Λενη, όχι δεν του έγραψα.... Αλλα να του τα πεις εσυ όλα! Ότι είμαι καλα, ότι τα μωρά έχουν φτάσει 1900 και 1700, ότι θα γεννησω με καισαρικη γιατι το έχει άγχος και ότι τελικά είμαι όντως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Θα χαρεί φαντάζομαι... Θα του γράψω και εγω αλλα με χαρα θα τα ακούσει και απο σένα.

Το δωμάτιο είναι έτοιμο. Λείπει το σεντονακι της γιαγιάς που σας έλεγα πριν λίγο. 1 είναι έτοιμο θα το στρώσει αύριο και θα βγάλω φωτο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τις ανέβασε εδω αλλα θα τις βάλω φεισμπουκ.

Όσο για τα μωρα, αυτα να είναι καλα και εγω θα αντεξω... Έχεις και δίκιο είμαι λίγο πετιτ για να κουβαλάω δίδυμα αλλα όπως είπες 1 μήνας έμεινε. Και το ξέρεις ότι το μόνο που λέω είναι δόξα το Θεό που όλα έχουν παει καλα! Και συνεχίζω να με θεωρώ τυχερή για την εγκυμοσύνη μου... Μπορει να μην ήταν εύκολη, αλλα σίγουρα δεν ήταν κακή, τι να που άλλες κοπέλες! Η μαμα μου στον αδερφό μου έμεινε 9 μήνες στο κρεβάτι και είχε και εμενα 4μιση χρόνων...

Να μείνεις αισιόδοξη ως το τέλος ακούς!!!! Αυτη είναι η τυχερη σου φορά και στενοχωριεμαι απο τώρα που δεν θα είμαι εκει να το γιορτάσουμε και να σε δω να φουσκωνεις!

Φιλια!

καλημερα διδυμομανουλα τι κανεις???? περιμενουμε με αγωνια να δουμε το μωρουδιακο δωματιο........αντε βαλε φωτοοοοοο χαχαχαχαχα,να περνας καλα και να προσεχεις κοριτσακι μου ....φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και Χρόνια Πολλά!

Επέστρεψα κι εγώ στο κλεινόν άστυ και στην δουλειά και... βαριέμαι απίστευτα.. ευτυχώς είναι Παρασκευή σήμερα και έτσι το σαββατοκύριακο θα απολαύσω το σπιτάκι μου και τον αντρούλη μου διότι κάπου έχουμε χαθεί τελευταία..

Περάσαμε πολύ όμορφα στο χωριό.. ξεκουραστήκαμε, αλλάξαμε παραστάσεις, μαζέψαμε δυνάμεις, γελάσαμε και τώρα περιμένουμε τις εκλογές οπότε και θα ξαναπάμε..

Είμαι καλά και δεν σκέφτομαι τίποτε.. αναμένω με χαρά την αυχενική της αδερφούλας μου που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου και χαίρομαι που και οι δικές σας εγκυμοσύνες εξελίσσονται ομαλότατα..

Πολύ σύντομα και η Λένη μας θα προστεθεί στις αναμένουσες μανούλες και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα..

Πίγκυ μου νομίζω ότι πήρες την καλύτερη απόφαση και μέχρι τώρα σίγουρα δεν σου έχει βγει σε κακό.. είσαι σε καλά χέρια και τα μωράκια σου πολύ σύντομα θα βρεθούν στην αγκαλιά σου..

Σας σκέφτομαι όλες πολύ και συχνά!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Agelik σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για τον κ. Βασιλόπουλο.

Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες!

Για τον Παράσχο που είδα πως λέγατε, τον είδα και εγώ.

Το ραντεβού μαζί του ήταν 5 λεπτά όλο και όλο, δεν είδε καν τις εξετάσεις μου.

Με ξεπέταξε, έδωσα και 150 ευρώ τι να πω, χάλια.

Luckygirl καλώς μας ήρθες καταρχάς! Εγω θα σου έλεγα να πας στο Βασιλοπουλο έστω για ένα ραντεβού. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις και ίσως έχεις πολλα πολλα πολλα να κερδίσεις. Ακόμα και να μην σου ταιριαξει σε καμία περίπτωση δεν θα νιώσεις απογοήτευση ή ότι σε ξεπεταξαν. Είναι παρα πολυ καλός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!!

Εγω θα τον ευγνωμωνω πάντα, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλα γιατι σε όλη την προσπάθεια στάθηκε δίπλα μου σαν πραγματικός φίλος! Απο το χειρουργείο που κάναμε ως την εξωσωματικη....

Για τιμές δεν ξέρω να σου πω, εγω έκανα κανονικό πρωτόκολλο και προ μεγάλης κρίσης οπότε η τιμη ήταν σίγουρα διαφορετική.

Ότι και να αποφασίσεις όμως σου εύχομαι τα καλύτερα!

Φιλια

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Διαβάζω τα καλά σας νέα και χαίρομαι :)

Εμείς είμαστε έξω απο το πρωι και γυρίσαμε πριν λίγο.Η Δήμητρα επεσε πτώμα απο την κούραση για ύπνο και εμείς ετοιμαζόμαστε...

Πήγαμε στην παιδίατρο και την βρήκε πολύ καλά και στην ανάπτυξή της και στη νοημοσύνη της και στην υγεία της. Μας είπε οτι απο μέρα σε μέρα θα αποκτά μεγαλύτερη δύναμη και κάποια στιγμή θα τη δούμε όρθια.Γενικά όλα πολύ καλά. Δεν κάναμε εμβόλιο σήμερα. Θα ξανακάνουμε στις 20 Αυγούστου και θα την ξαναδει σε δύο μήνες. Το βραδάκι πήγαμε σε κάτι φίλους και είδαμε το dvd απο την βάφτιση που το είχε φτιάξει η μια φίλη μας που ασχολειται με αυτά και μας άφησε όλους άφωνους με τη δουλειά που είχε κάνει. Η Δήμητρα παρόλη την κούραση δεν σταμάτησε καθόλου να γελάει και να χοροπηδάει.

Πάω να ξαπλώσω γιατί νιώθω το κεφάλι μου να γυρίζει...

Πολλά φιλιά σε όλες καικαλό μας ξημέρωμα!

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Που ειστε?

Δεν με ρωτησε καμια τί μου ειπε ο Βασ. το Σαββατο:(

Ελα, πλακα κανω, μην με παιρνετε σοβαρα;)

Τελικα Τεταρτη εμβρυομεταφορα, οποτε οτι φαμε κι οτι πιουμε μεχρι την τεταρτη, χαχα. Μετα, τα κεφαλια μεσα!

Εσεις τι νεα? Πως περασατε αυτο το ωραιο και ηλιολουστο ΣΚ? Εμεις ωραια, μια χαρα, με φιλους και φαγητο εξω κλπ.

Πολλα φιλια σε ολες, καλο βραδυ, και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Που ειστε?

Δεν με ρωτησε καμια τί μου ειπε ο Βασ. το Σαββατο:(

Ελα, πλακα κανω, μην με παιρνετε σοβαρα;)

Τελικα Τεταρτη εμβρυομεταφορα, οποτε οτι φαμε κι οτι πιουμε μεχρι την τεταρτη, χαχα. Μετα, τα κεφαλια μεσα!

Εσεις τι νεα? Πως περασατε αυτο το ωραιο και ηλιολουστο ΣΚ? Εμεις ωραια, μια χαρα, με φιλους και φαγητο εξω κλπ.

Πολλα φιλια σε ολες, καλο βραδυ, και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

κοριτσακι μου ομορφοοοοοοο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλααααααααααα δεν σε ρωτησα ποτε θα την κανεις αλλα εχω μπει πολλες φορες σημερα μηπως και εχεις γραψει........ολα θα πανε καλαααααα ακουςςςςςςςςς και αυριο που ειναι του αγιου Γεωργιου θα προσευχηθω για σενα γιατι το θελω πολυ πολυ πολυ πολυ να μεινεις εγκυος και να κανεις ενα υγιεστατο αντε δυο χαχαχαχαχα υγιεστατα μωρακια ......οταν μπορεις θελω να μπαινεις να μας γραφεις τα νεα σου και ολες αυτες τις μερες τις αναμονης να ξερεις οτι θα σε σκεφτομαστε ολες και θα περιμενουμε τα ευχαριστα αποτελεσματα.......φιλακια πολλα πολλα

Μπηκα κι εγώ να διαβάσω τα νέα και είδα της Λένης... Άντε Λένη μου με το καλό!!! Εχει δίκιο η katerina m, αύριο είναι μεγάλη γιορτή κι σίγουρα ο Άγιο θα βάλει το χεράκι του :) Να και θα έχεις μια πολλή καλή επιτυχία με ένα ή δύο μωράκια μέσα στην κοιλίτσα σου!!!

Οι υπόλοιπες τί κάνετε? Πώς περάσατε? Όντως είχε πολύ όμορφες ημέρες. Νομίζω οτι ήρθα πια η Άνοιξη...

Εμείς την κουράσαμε λίγο την Δημητρά μας, αλλά κοιμάται τόσο ήρεμα τώρα που δε νομίζω να μετάνιωσε τίς τόσες βόλτες και τις επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.

Καλή εβδομάδα απο αύριο και θα τα πούμε αύριο με το καλό! καλό ξημέρωμα!

Λενη και εγω μπήκα 100 φορές να δω τι έγινε αλλα φαντάστηκα ότι θα το γλεντας!!! Και πολυ καλα θα κανεις φυσικα! Γιατι θα είναι απο τις τελευταίες φορες! Ελπίζω να τα ήπιατε το σκ λοιπόν!!!

Κοπελια μου είμαι σίγουρη ότι το χάρηκε η μικρη μας! Τώρα είδα και τις καινούριες σας φωτο. Έχω να δηλώσω ότι:

είναι μια κούκλα!

Τις πανε φοβερά τα κόκκινα!

Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα!

Έχει την πιο γλυκιά μαμα!!!

Αυτα!

Είχαμε και εδω φοβερο καιρο! Τελειες λιακάδες και 25 βαθμούς αλλα εγω ήμουν πάλι χάλια... Ξεκίνησα εμετους Παρασκευή όλη μέρα και ηρέμησα το βράδυ. Σάββατο Ξύπνησα καλα και πήγαμε μια βόλτα να ψωνισουμε πιτζαμες και τα υπόλοιπα για να φτιάξω βαλίτσα σιγά σιγά... Κουραστηκα όμως πολυ και γυρίζοντας άρχισα πάλι τα ίδια... Όλο το βράδυ ήμουν χάλια!!!

Σήμερα μάζεψα τα κουράγια μου και πήγαμε για ένα καφε στη λιακάδα, πιο πολυ για τη μαμα μου, να παει και αυτη καμία βόλτα... Μετα πήγαμε και μια βόλτα σε ένα πάρκο με ένα τεράστιο καταραχτη και γυρίσαμε.

Τώρα μόλις Έφαγα και φοβάμαι ιδιαίτερα για το τι θα ακολουθήσει... Θα σας πω αύριο.

Όπως και να χει, δεν πειράζει! Εδω που φτάσαμε θα περάσει... Το μόνο που με αγχωνει είναι ότι τρανταζομαι σε κάθε εμετο και πονάει η κοιλια. Συν ότι ξυπνάνε και κλωτσανε... Ελπίζω να μην τα ταλαιπωρω πολυ!

Αυτα κορίτσια! Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πλακα σας εκανα:D ηθελα να κανω ναζια.. ;)

Καλα κοπελια μου, μολις ειδα στο fb τις φωτογραφιες! Ενταξει συμφωνω απολυτα με την πιγγυ! Η μικρη εχει ομορφυνει παρα πολυ, σου μοιαζει απιστευτα πιστευω, ειστε και οι 2 γλυκες. Να μην την ματιαξουμε, να ειναι καλα και να την καμαρωνεις! Σ'ευχαριστω και για τις ευχες σου, με τοσες ευχες απο ολες σας ρε κοριτσια, πρεπει να πετυχει! Δεν γινεται!!

Πιγγυ μου τι ταλαιπωρεια τραβας παλι ρε γμτ? μιλησαμε και στο fb, θα πας την πεμπτη στην γιατρο ε? σε ταλαιπωρουν τα μικρουλια σου αλλα τι να κανεις αλλο απο υπομονη???? ισως τωρα που μεγαλωσαν κανουν πολλες αταξιες;)

Geminaki εσυ πως τα πας? εχεις γενικα ενοχλησεις ή οι ποδοσφαιριστες σου καθονται φρονιμοι? χαχα

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, περιμενουμε κι απο σενα να ξεκινησεις και να σου δινουμε ολη μας τη θετικη ενεργεια!!! Ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα!!

Αγγελικ μου θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σημερα! Επιτελους ηρθε η μερα!!!! Θα δειτε παλι το μωρακι σας:D:D

Δομνινακι μου μπραβο που περασες ομορφα και ξεκουραστηκες... Με το καλο και να κανει η αδερφουλα σου την αυχενικη και να ειναι ολα καλα:D

Φιλια σε ολες και καλη εβδομαδα και παλι!

Ρε κορίτσια να πω και κάτι άσχετο;

Αυτη τη διαφήμιση με τα Arab girls ποιος έξυπνος μαρκετιστας σκέφτηκε να τη βάλει σε αυτο το σάιτ;;! Δηλαδή στ αλήθεια, σε ένα σάιτ για γονείς, με 99% μέλη γυναίκες, πόσες μπορει να ενδιαφέρονται να γνωρίσουν άλλες γυναίκες;;;

Άσχετο αλλα πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετα του χουι..

c12e25debb.png

καλημερουδιααααααααα καλη εβδομαδα σε ολες μας και του χρονου με μωρακια στην αγκαλια μας με την βοηθεια του αγιου Γεωργιου που γιορταζεται σημερα η χαρη του..........εγω ειμαι στην δουλεια και μπηκα να διαβασω τα νεα σας.........ολο το σαββατοκυριακο εκανα δουλειες στο σπιτι αλλα δεν νοιωθω κουρασμενη μια χαρα ειμαι........περιμενουμε σημερα νεα απο την αγγελικ μας και την τεταρτη απο την Λενη μας .........δεν μπορω να μεινω πολυ φιλακια πολλα σε ολες να εχουμε μια υπεροχη μερα

καλημερα στην ομορφη παρεα μας.Καλη εβδομαδα να εχουμε .

Leni μου , ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι ειμαι σιγουρη οτι θα προστεθεις στις εγκυουλες. Ακουσε με, εχω προαισθημα. Με το καλο να ερθουν τα μικρουλια στην κοιλιτσα σου και να μεινουν εκει για 9 μηνες. Δυο μερες σου μεινανε , να τις βγεις βολτουλες γιατι μετα σε θελω ξαπλα, χαλαρη , ηρεμη , αισιοδοξη, να θυμασαι να παιρνεις τις ανασες σου , να διαβαζεις , να κανεις πραγματα δημιουργηκα που σε ευχαριστουν για να ξεχνιεσαι, μην εχεις καθολου αγχος , να κανεις και την ασκηση χαλαρωσης , αν δεν την θυμασαι παρεμε τηλ να στην πω, να ακους μουσικη. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μεινεις εγκυος και να φερεις στον κοσμο και ενα και δυο μωρακια.

MissPiggy μου , παλι εμετους , σε εχουν ταλαιπωρησει πολυ, λιγο εμεινε ακομα , κανε κουραγια για τα δυο υπεροχα μωρα που θα εχεις σε λιγο καιρο στην αγκαλια σου.

Δομνινα μου , πολυ καλα εκανες που ξεκουραστηκες και αναναιωθηκες , ετσι να περνας παντα ομορφα, καλα αποτελεσματα την αδελφουλα σου.

Kopelia μου, βλεπω η Δημητρουλα ολο βολτιτσες την πας, μπραβο που περνατε τοσο μορφα, θα δεις σε λιγο καιρο θα τρεχει μεσα στο σπιτι.

Εγω σημερα θα παω στον Βασ, η αληθεια ειναι οτι εχω αγωνια να δω το μικρουλι μου οτι ειναι καλα,αν ολα ειναι καλα νομιζω θα μου πει και ποτε να παω για την αυχενικη.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια, και Χρονια Πολλά σε οσους εχετε να γιορτάζουν!!

Εγω πλένω και τελειωμό δεν εχω. Αν το πλυντηριο ειχε στομα θα μου ελεγε ενα σωρο...γι αυτο και ολο βιαστικά εμπαινα να δω νεα σας (Leni!!!) το θεμα ειναι οτι κουράζομαι πλεον με το παραμικρό και νιωθω οτι δεν μπορώ άλλο...Σχεδον θελω βοηθεια και να σηκωθω απ τον καναπε. Δεν το συζητω να περπατησω λίγα μετρα, ή να ανεβω σκάλες. Αντε να γεννησω επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

Leni μου ωραία!!!!!! Περιμένουμε τα τυχερα εμβρυάκια σου την Τετάρτη. Προετοιμάσου για τη σκυτάλη! Τι θα κάνεις με τη δουλειά, εχεις κανονίσει καθολου άδεια??

Agelik ολα τελεια θα ειναι και σημερα. Και μετα βουρ για την αυχενική!

Piggy τελικά οι εμετοι σε ταλαιπωρούν μεχρι τελους.... Θυμαμαι που ολο σου ελεγα και τοιτε θα σταματησουν αλλά τιποτε. Δεν πειράζει ομως...θυσίες! Από πρηξιμο πως πας??? Εμενα τα ποδια μου εδω και μια εβδομαδα ειναι σαν ελεφαντάκια:cry: ΚΑι γενικά απ το Πασχα και μετα συνηθισα και τρωω πολύ και ειμαι καθε εβδομαδα +1 κιλό και δε μ αρέσει...

Οσο μπορείς πάντως να πηγαινετε καμια βολτα, να ξεχνιέσαι και να παιρνεις λιγο αέρα!

Kopelia η Δημητρα νομίζω ειναι σαν guest star στις επισκέψεις σας!!! Ολοι θα χαζευουν μαζί της! Και μπορεί να κουράζεται λιγάκι, αλλά αποκλέιεται να μην της αρέσει;) Αντε να δουμε μπας και κρατησει ο καλός καιρός, να αρχίσετε τις εξορμήσεις!!

Φιλιά σε ολη την παρέα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...