Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

Δουλεια παλι σημερα, και δεν εχω καθολου διαθεση, παλι καλα βεβαια που ειχα κι αυτες τις μερες αλλα παντα η επιστροφη ειναι δυσκολη:P

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αισιοδοξη, απλα λιγο αγχωμενη, λογικο βεβαια. Δεν θελω καν να βαλω στο μυαλο μου την περιπτωση της αποτυχιας, κι ετσι απλα κραταω την αισιοδοξη πλευρα και σκεφτομαι μονο το θετικο αποτελεσμα που θα ερθει και βλεπουμε. Πριν απο καθε προσπαθεια εχεις μια χαρα, μια ελπιδα, μια αισιοδοξια... Οποτε ας το χαρω αυτο τωρα και αν μετα κατι αλλαξει βλεπουμε παλι... Χαχα ετσι δεν ειναι?

Γεια σας κορίτσια,

Είμαι νέα στην παρέα σας και ψάχνοντας στο parents για τον κ. Βασιλόπουλο βρήκα αυτό το φόρουμ.

Μετά από δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ψάχνω για να αλλάξω κέντρο.

Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει αν έχει κάνει φυσικό ή τροποποιημένο κύκλο με τον Βασιλόπουλο και πόσο είναι περίπου το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλες μας να γίνουμε γρήγορα μανούλες!!

Γεια σου luckygirl, η agelik μας η οποια εμεινε εγκυος στον βας με φυσικο μπορει να σε πληροφορησει για τα κοστη. Οσο για το κεντρο και τον γιατρο, μπορουμρ να σου πουμε οσες παμε εκει οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενες και μια επισκεψη θα σε κανει να καταλαβεις τι εννοουμε. Ειναι ενας γιατρος που προσπαθει να κανει το καλυτερο για την καθεμια μας και αυτο ειναι πολυ σημαντικο..

Κοριτσια παω να ντυθω γιατι θα αργησω και θα ξαναμπω μετα να δια βασω νεα σας:)

Φιλια πολλα σε ολες!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Είμαι νέα στην παρέα σας και ψάχνοντας στο parents για τον κ. Βασιλόπουλο βρήκα αυτό το φόρουμ.

Μετά από δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ψάχνω για να αλλάξω κέντρο.

Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει αν έχει κάνει φυσικό ή τροποποιημένο κύκλο με τον Βασιλόπουλο και πόσο είναι περίπου το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλες μας να γίνουμε γρήγορα μανούλες!!

καλημερα Luckygril . Εγω εχω κανει 4 εξωσωματικες , στην 4η με φυσικο τροπο εμεινα εγκυος με τον καλο μας τον γιατρο τον Βασιλοπουλο Ιωαννη. Ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση και ηταν ο μονος ο οποιος το πηρε προσωπικα και ειπε θα τα καταφερουμε και ετσι εγινε. Ειναι πολυ καλος επιστημονας αλλα και πολυ καλος ανθρωπος.Καθε περιπτωση ασθενους την κοιταει ξεχωριστα και δινει πολυ βαρητηκα στα παντα.Θα σε συμβουλευα να τον επισκευτεις και θα εχεις δικη σου γνωμη.Θα σου στειλω πμ αναλυτικα για τιμη.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια,

Δουλεια παλι σημερα, και δεν εχω καθολου διαθεση, παλι καλα βεβαια που ειχα κι αυτες τις μερες αλλα παντα η επιστροφη ειναι δυσκολη:P

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αισιοδοξη, απλα λιγο αγχωμενη, λογικο βεβαια. Δεν θελω καν να βαλω στο μυαλο μου την περιπτωση της αποτυχιας, κι ετσι απλα κραταω την αισιοδοξη πλευρα και σκεφτομαι μονο το θετικο αποτελεσμα που θα ερθει και βλεπουμε. Πριν απο καθε προσπαθεια εχεις μια χαρα, μια ελπιδα, μια αισιοδοξια... Οποτε ας το χαρω αυτο τωρα και αν μετα κατι αλλαξει βλεπουμε παλι... Χαχα ετσι δεν ειναι?

Γεια σου luckygirl, η agelik μας η οποια εμεινε εγκυος στον βας με φυσικο μπορει να σε πληροφορησει για τα κοστη. Οσο για το κεντρο και τον γιατρο, μπορουμρ να σου πουμε οσες παμε εκει οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενες και μια επισκεψη θα σε κανει να καταλαβεις τι εννοουμε. Ειναι ενας γιατρος που προσπαθει να κανει το καλυτερο για την καθεμια μας και αυτο ειναι πολυ σημαντικο..

Κοριτσια παω να ντυθω γιατι θα αργησω και θα ξαναμπω μετα να δια βασω νεα σας:)

Φιλια πολλα σε ολες!!

καλημερα κοριτσακι μου και εγω στην δουλεια ειμαι αλλα λεω ας μπω να πω μια καλημερα και να διαβασω τα νεα σας.........μην φοβασαι δεν θα αλλαξει η χαρα και η αισιοδοξια σου μετα την χοριακη να μην το σκεφτεσαι καθολου παιδι μου σε λιγο καιρο θα εισαι εγκυοςςςςςςςςς ειμαι σιγουρη σου εχω ξαναπει και τωρα καμμια φορα που σου γραφω παω να σου γραψω τι κανει το μωρακι σου ο ενστικτο μου λιγες φορες με εχει γελασει,θετικη σκεψη ομως θελω μονο θετικηηηηηηηηη οπως θα ειναι και η χοριακη σου και θα κανουμε παρτι.........φιλακια πολλα

καλημερα Luckygril . Εγω εχω κανει 4 εξωσωματικες , στην 4η με φυσικο τροπο εμεινα εγκυος με τον καλο μας τον γιατρο τον Βασιλοπουλο Ιωαννη. Ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση και ηταν ο μονος ο οποιος το πηρε προσωπικα και ειπε θα τα καταφερουμε και ετσι εγινε. Ειναι πολυ καλος επιστημονας αλλα και πολυ καλος ανθρωπος.Καθε περιπτωση ασθενους την κοιταει ξεχωριστα και δινει πολυ βαρητηκα στα παντα.Θα σε συμβουλευα να τον επισκευτεις και θα εχεις δικη σου γνωμη.Θα σου στειλω πμ αναλυτικα για τιμη.

Αγγελικουλα μου τελικα ειναι πολυ βασικο να εχεις τοσο εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και να νοιωθεις ασφαλεια....μπραβο κοριτσακι μου ...........φιλακια πολλα και σε σενα

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???? τα μωρακια σας??? να προσεχετε οι εγκυουλες και τον εαυτο σας και τα μωρακια σας.......

οι αλλες γιατι χαθηκαν??? Δομνινα που εισαιιιιιιι???? Lucky τι ετοιμαζεις παλι να μας τρελανεις????

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Leni μου , σε καταλαβαινω βεβαια για το λιγο αγχος που εχεις. Φυσιολογικο ειναι, αλλα να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα, να εισαι αισιοδοξη , θα μεινεις εγκυος, ειμαι σιγουρη, οπως ησουν και εσυ οταν περιμενα εγω αποτελεσματα.

katerina μου, πραγματι ειναι πολυ βασικο να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου, εγω πραγματι νιωθω μεγαλη ασφαλεια κοντα του και οτι κανει οτι περναει απο το χερι του για να πανε ολα καλα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Gemini ερχεται η ωρα που θα παρεις τα μωρακια αγκαλιτσα.Απιστευτο αλλα αληθινο. Φανταζομαι οτι θα ειναι υπεροχα τωρα που του αγοραζεις ρουχαλακια , πολυ χαιρομαι για εσενα σαν προχθες ηταν που διαβασα οτι εισαι εγκυος και τωρα ερχονται τα μωρακια. Οσο για το τικερακι θα προσπαθησω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.

MissPiggy μου κανε λιγο υπομονη, σε καταλαβαινω βεβαια οτι εχεις κουραστει και ειναι πολυ φυσικο , αλλα επειδη σε γνωρισα και απο κοντα ξερω πολυ καλα οτι κανεις τα παντα για το καλο των μωρων σου.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσακια!

Αντε παρασκευη σημερα! Χθες επηξα λιγο στη δουλεια, αντι να καθομαι που ηταν πρωτη μερα, χαχα

Δουλεια να υπαρχει και δεν πειραζει!

Τι νεα εσεις?

Αgelik μου κοντευουν οι μερες που θα δεις το μωρακι σου:D αληθεια εχεις καμια ενοχληση? ανακατοσουρα, νυστα ή οτιδηποτε? τωρα ποσων εβδομαδων εισαι? το τικερακι αν μπορεσεις να το βαλεις ωραια θα ειναι γιατι θα βλεπουμε κι εμεις και δεν θα σε ρωταμε συνεχεια!:P

Σ'ευχαριστω και για τα καλα σου λογια, μου δινετε ολες μεγαλη αισιοδοξια με την σιγουρια σας οτι αυτη η φορα ειναι η τυχερη μου;)

Κατερινακι μου κι εσενα σε ευχαριστω, απο την αρχη της προσπαθειας ολο μου λες οτι με εχεις για εγκυο στο μυαλο σου. Ε.... Δεν πρεπει κι εγω να σε διαψευσω!! Χαχα

Χαιρομαι που σε ειδα και στο fb. Πολυ ωραιες φωτος εβαλες, αντε σε γνωρισαμε κι απο "κοντα" ;)

Πιγγυ μου εσυ πως εισαι? ξερεις τι μωρε? εισαι πολυ μικροκαμωμενη και ζοριζεσαι λιγο με τα διδυμακια, ομως υπομονη, υγεια να εχουν. Και παλι καλα μεχρι εδω εχουν παει πολυ καλα τα πραγματα. Ταλαιπωρεισαι λιγο αλλα δεν χρειαζεται ουτε κρεβατι να εισαι ουτε να προσεχεις κατι ιδιαιτερο. Τον εφαγες τον γαιδαρο..1 μηνας εμεινε!!! Απιστευτο? πωπω, ποτε μας ελεγες τις ιστοριες με τον λαινα και τις σπερματεγχυσεις? φοβερο... Το δωματιο το τελειωσες? βαλε μας καμια φωτογραφια......;) στον βας εγραψες τελικα? εγω θα τον δω αυριο και θα του πω τα νεα σου, οτι εισαι καλα και περνας ωραια στο Αμέρικα!

Athenian εσυ τον πηρες τον βας? εκλεισες τελικα ραντεβου?

Οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?

Πολλα φιλια

Καλησπέρα και απο μένα...

Δεν έχω σπουδαία νέα να σας πω, σήμερα ήταν ήσυχη μέρα.

Η μαμα μου ξεκίνησε να ραβει σεντονακια για τα εγγόνια της και το βρήκα πολυ συγκινητικό! Πήρε ωραίο πουα ύφασμα για την μικρη και μονοχρωμο πράσινο για τον μικρό για να ταιριάζουν με τα κατωσεντονα που έχω πάρει.

Περιμένω τα δικα σας νέα!

Φιλια πολλα σε ολες

c12e25debb.png

Αχ βρε Λενη, όχι δεν του έγραψα.... Αλλα να του τα πεις εσυ όλα! Ότι είμαι καλα, ότι τα μωρά έχουν φτάσει 1900 και 1700, ότι θα γεννησω με καισαρικη γιατι το έχει άγχος και ότι τελικά είμαι όντως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Θα χαρεί φαντάζομαι... Θα του γράψω και εγω αλλα με χαρα θα τα ακούσει και απο σένα.

Το δωμάτιο είναι έτοιμο. Λείπει το σεντονακι της γιαγιάς που σας έλεγα πριν λίγο. 1 είναι έτοιμο θα το στρώσει αύριο και θα βγάλω φωτο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τις ανέβασε εδω αλλα θα τις βάλω φεισμπουκ.

Όσο για τα μωρα, αυτα να είναι καλα και εγω θα αντεξω... Έχεις και δίκιο είμαι λίγο πετιτ για να κουβαλάω δίδυμα αλλα όπως είπες 1 μήνας έμεινε. Και το ξέρεις ότι το μόνο που λέω είναι δόξα το Θεό που όλα έχουν παει καλα! Και συνεχίζω να με θεωρώ τυχερή για την εγκυμοσύνη μου... Μπορει να μην ήταν εύκολη, αλλα σίγουρα δεν ήταν κακή, τι να που άλλες κοπέλες! Η μαμα μου στον αδερφό μου έμεινε 9 μήνες στο κρεβάτι και είχε και εμενα 4μιση χρόνων...

Να μείνεις αισιόδοξη ως το τέλος ακούς!!!! Αυτη είναι η τυχερη σου φορά και στενοχωριεμαι απο τώρα που δεν θα είμαι εκει να το γιορτάσουμε και να σε δω να φουσκωνεις!

Φιλια!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!!!

Τι ωραία μέρα η σημερινή και για να μη ξεχνιώμαστε είναι και Παρασκευή!!!!

Leni μου έκλεισα ραντεβού στον Βασ για την Τετάρτη που μας έρχεται. Έχω γμτ πονάκια περιόδου και τρέμω μην αδιαθετήσω νωρίτερα. Αν και τώρα είναι ακόμα νωρίς, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από βδομάδα.

MissPiggy να δούμε και εμείς φωτογραφίες από το δωμάτιο!!!!!! Έφαγες τον γάιδαρο κοριτσάκι μου. Πλησιαζουν οι μέρες να πάρεις τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου!

Αχ βρε Λενη, όχι δεν του έγραψα.... Αλλα να του τα πεις εσυ όλα! Ότι είμαι καλα, ότι τα μωρά έχουν φτάσει 1900 και 1700, ότι θα γεννησω με καισαρικη γιατι το έχει άγχος και ότι τελικά είμαι όντως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Θα χαρεί φαντάζομαι... Θα του γράψω και εγω αλλα με χαρα θα τα ακούσει και απο σένα.

Το δωμάτιο είναι έτοιμο. Λείπει το σεντονακι της γιαγιάς που σας έλεγα πριν λίγο. 1 είναι έτοιμο θα το στρώσει αύριο και θα βγάλω φωτο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τις ανέβασε εδω αλλα θα τις βάλω φεισμπουκ.

Όσο για τα μωρα, αυτα να είναι καλα και εγω θα αντεξω... Έχεις και δίκιο είμαι λίγο πετιτ για να κουβαλάω δίδυμα αλλα όπως είπες 1 μήνας έμεινε. Και το ξέρεις ότι το μόνο που λέω είναι δόξα το Θεό που όλα έχουν παει καλα! Και συνεχίζω να με θεωρώ τυχερή για την εγκυμοσύνη μου... Μπορει να μην ήταν εύκολη, αλλα σίγουρα δεν ήταν κακή, τι να που άλλες κοπέλες! Η μαμα μου στον αδερφό μου έμεινε 9 μήνες στο κρεβάτι και είχε και εμενα 4μιση χρόνων...

Να μείνεις αισιόδοξη ως το τέλος ακούς!!!! Αυτη είναι η τυχερη σου φορά και στενοχωριεμαι απο τώρα που δεν θα είμαι εκει να το γιορτάσουμε και να σε δω να φουσκωνεις!

Φιλια!

Θα του τα πω, ειμαι σιγουρη οτι θα χαρει πολυ γιατι μου ειχε πει (πριν φυγεις) οτι ανησυχει λιγο για σενα. Αν θα σου αρεσει εκει, αν θα ειναι ευκολα τα πραγματα με τον νεο σου γιατρο κλπ..

εγω θα παω αυριο πρωι και θα μαθω πια ακριβως την ημερα της μεταφορας.

Ελπιζω στην αναμονη να ειμαι τοσο ηρεμη οσο η Agelik μας που αυτη τη φορα ηταν παραδειγμα προς μιμηση!

Για την εγκυμοσυνη σου, αυτο λεω κι εγω, οτι τουλαχιστον πηγε σε γενικες γραμμες καλα, ευτυχως, φτου φτου. Τωρα πια ειναι safe τα μωρακια αφου φτασανε 1900 και 1700.. Ποσο λες να ειναι σε 1 μηνα? Ποσα κιλα υπολογιζουν? 2200 ας πουμε?

Τι ωραια που σου ραβει και σεντονακια η μανουλα σου! Ο μπαμπας σου θα ερθει καθολου? Οταν ειναι ετοιμαολα θα περιμενουμε φωτο στο fb.

Οσο για το οτι δεν θα εισαι εδω, δεν πειραζει, θα συναντηθουμε καποια στιγμη με τα μωρακια μας και θα το γιορτασουμε τοτε:D:D:D

Leni μου έκλεισα ραντεβού στον Βασ για την Τετάρτη που μας έρχεται. Έχω γμτ πονάκια περιόδου και τρέμω μην αδιαθετήσω νωρίτερα. Αν και τώρα είναι ακόμα νωρίς, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από βδομάδα.

MissPiggy να δούμε και εμείς φωτογραφίες από το δωμάτιο!!!!!! Έφαγες τον γάιδαρο κοριτσάκι μου. Πλησιαζουν οι μέρες να πάρεις τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου!

Μπραβο, ωραια! Θα περιμενουμε λοιπον νεα κι απο σενα! Ελπιζω να μην αδιαθετησεις ακομα!

Με τα υπολοιπα κοριτσια που εχουν facebook εχουμε γινει κι εκει φιλες;)

εχεις εσυ fb? Αν ναι, στειλε μου αν θες πμ το ονομα σου να σου κανω add

Φιλια!

Καλημερα κοριτσακια!

Αντε παρασκευη σημερα! Χθες επηξα λιγο στη δουλεια, αντι να καθομαι που ηταν πρωτη μερα, χαχα

Δουλεια να υπαρχει και δεν πειραζει!

Τι νεα εσεις?

Αgelik μου κοντευουν οι μερες που θα δεις το μωρακι σου:D αληθεια εχεις καμια ενοχληση? ανακατοσουρα, νυστα ή οτιδηποτε? τωρα ποσων εβδομαδων εισαι? το τικερακι αν μπορεσεις να το βαλεις ωραια θα ειναι γιατι θα βλεπουμε κι εμεις και δεν θα σε ρωταμε συνεχεια!:P

Σ'ευχαριστω και για τα καλα σου λογια, μου δινετε ολες μεγαλη αισιοδοξια με την σιγουρια σας οτι αυτη η φορα ειναι η τυχερη μου;)

Κατερινακι μου κι εσενα σε ευχαριστω, απο την αρχη της προσπαθειας ολο μου λες οτι με εχεις για εγκυο στο μυαλο σου. Ε.... Δεν πρεπει κι εγω να σε διαψευσω!! Χαχα

Χαιρομαι που σε ειδα και στο fb. Πολυ ωραιες φωτος εβαλες, αντε σε γνωρισαμε κι απο "κοντα" ;)

Πιγγυ μου εσυ πως εισαι? ξερεις τι μωρε? εισαι πολυ μικροκαμωμενη και ζοριζεσαι λιγο με τα διδυμακια, ομως υπομονη, υγεια να εχουν. Και παλι καλα μεχρι εδω εχουν παει πολυ καλα τα πραγματα. Ταλαιπωρεισαι λιγο αλλα δεν χρειαζεται ουτε κρεβατι να εισαι ουτε να προσεχεις κατι ιδιαιτερο. Τον εφαγες τον γαιδαρο..1 μηνας εμεινε!!! Απιστευτο? πωπω, ποτε μας ελεγες τις ιστοριες με τον λαινα και τις σπερματεγχυσεις? φοβερο... Το δωματιο το τελειωσες? βαλε μας καμια φωτογραφια......;) στον βας εγραψες τελικα? εγω θα τον δω αυριο και θα του πω τα νεα σου, οτι εισαι καλα και περνας ωραια στο Αμέρικα!

Athenian εσυ τον πηρες τον βας? εκλεισες τελικα ραντεβου?

Οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?

Πολλα φιλια

Καλημερουδιαααααααααα Λενη μου τι κανεις??? πολυ δουλεια εεεεε??? αστα και εγω μια απο τα ιδια αλλα δεν πειραζει υγεια να εχουμε .......φυσικα και δεν πρεπει να με διαψευσεις σου ειπα θα σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα αφου και εσυ κατα βαθος το εχεις πιστεψει ετσι δεν ειναι??? παντως μη φοβασαι αντε και μετα θα παρεις το μωρακι σου και τον αντρουλη σου και θα πατε διακοπες ........που αλλου???? στην κρητηηηηηηηηηηηη να σε γνωρισουμε και απο κοντα .........καλη δουλιτσα κοριτσακι μου φιλακια πολλα

καλημερα και σε σενα κοριτσακι μου ωραια τα νεα σου που εκλεισες ραντεβου με τον βασ.αντε να αρχισεις και εσυ σιγα σιγα να μαθαινουμε νεα σου απο την ολη διαδικασια.....φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...