Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Katerinaki εκει που ημουν σημερα στο κεντρο και καναμε την θεραπεια μαζι με μια αλλη κοπελα, μου ειπε οτι αυτη ηταν στον παρασχο πριν παει στον βας. Την ρωτησα λοιπον τι αποψη εχει και μου ειπε οτι δεν τον εβρισκε ποτε στο τηλ και παντα μιλουσε με τις μαιες. Δεν την ενημερωνε για τιποτα οσον αφορα τα ωαρια την εξελιξη τους κλπ. Και ειχε κανει λεει το κοντο πρωτοκολλο και της ειπε στην 4η εξωσωματικη οτι θα της κανει το μακρυ πρωτοκολλο. Και τον ρωτησε αυτη "γιατι?" και της λεει "ετσι". Εκει πανω τα πηρε και εφυγε και πηγε στον βας. Βεβαια ειχε μεινει και εγκυος, αλλα δεν προχωρησαν. Και ο αντρας της ειπε οτι ηταν η ολη κατασταση πολυ εμποριο. Αυτα εμαθα, απλα τα αναφερω για να ξερεις..

Διαφημίσεις

Leni μου, πολύ ευχαριστα τα νεα σου , αντε με το καλο τα μικρουλια σου να μπουνε στην κοιλιτσα σου Δευτερα ή Τριτη και να ριζωσουν εκει.Οσο για τον Παρασχο μακρια μακρια , ειχα παει να τον επισκευτω πριν παω στον καλο μας Βασιλοπουλο.Ο Παρσχος πολυ εκμεταλευση, για μια εξεταση (χαζομαρα) να δει αν η μητρα μπορει να δεχτει το εμβρυο 600?. Που φαινονταν οτι εγω δεν ειχα τιποτα και ειχα κανει πολλες εξετασεις , με ειδε 3 λεπτα 120 ή 150 δεν θυμαμαι , μακρια μακρια .

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα σε όλη την καλή παρέα!

Λένη μου μπήκα με αγωνία να διαβάσω τα νέα σου. Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά και να ριζώσουν τα παγωτίνια σου και να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και...και... :) Όλα να γίνουν όπςω ακριβώς τα επιθυμείς!!!

Athenian με το καλό να ξεκινήσει κι εσύ την δική σου προσπάθεια! Η Βουδαπέστη ωραία, ε? Δεν έχω πάει κι έχω ακούσει κι απο αλλού οτι είναι όμορφα. Θα πάμε αργότερα μετα της Δημητρούλας :)

Μισπίγκυ τί ωραία που γνωρίσατε κόσμο και Έλληνες εκεί! Θα είναι καλό και για τα μικρούλια σας. Πώς είσαι με την φουσκωμένη κοιλίτσα? Βάλε καμιά φωτογραφία στο facebook να σε δούμε...

Αγγελική μου εσύ πώς νιώθεις? Φτάνει και η Δευτέρα που θα ξαναδείς το μωράκι σου και να θα του στείλεις ενα φιλάκι απο όλες μας :)

Katerina m πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!!! Τί σκέφτεσαι τελικά να κάνεις? Έκανες καμία εξέταση ή αποφάσισες να κάνεις κάποια κίνηση στην Κρήτη?

Lucky πώς περάσατε?

Gemini εσύ πώς νιωθεις? Ένας μήνας έμεινέ μέχρι να γνωρίσεις τους ποδοσφαιριστές σου :) Περιμένω απάντηση για την ερώτησή σου και θα σου στείλω μην μόλις την πάρω...

Εμείς είμαστε καλά. Η Δήμητρα κάθε μέρα μας εκπλήσσεις με τις δυνατότητές της και δυναμώνει καθημερινά περισσότερο. Έχει δυο βράδια που κοιμάται μπρούμυτα και λίγο φοβήθηκα, αλλάπήρα την γιατρό και μας καθησύχασε οτι μπορεί να ορίσει μόνη της το σώμα της και να μην ανησυχούμε. Την Παρασκευή κλείσαμε ραντεβού να πάμε να την δει και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά ακόμα και με χειμωνιάτικο καιρό. Πού θα πάει? Θα έρθει και το καλοκαίρι!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ψωνισαμε ρουχαλάκια για τα μωρα και ειμαι πολύ χαρούμενη! Ανυπομονώ!

Ο καιρός ειναι χαλια, δεν το συζητώ...Δε λεει να ξεκουμπιστεί φετος ο χειμώνας:?

Leni κιλά δεν εχω παρει πολλά, ομως η κοιλιά ειναι μεγαλη και αυτο με κουράζει...Δεν μπορώ να σκυψω, να βαλω παπούτσια, λαχανιάζω πανεύκολα, τα ποδια μου εχουν πρηστει...εεεε τι αλλο να σου πω!! Γενικά πιστευω ο τελευταιος μηνας ειναι δυσκολος αλλά πως να μην ειναι, αν σκεφτεις οτι τα μωρα ειναι 4,5 κιλά τουλάχιστον (και τα δυο), και βαλε και αλλά τοσα υγρα, πλακουντες κτλ...Αν ημουν εγκυος σε ενα μωράκι θα ειχα κλέισει και τον 10ο μηνα:tongue::tongue: Υπομονη ομως και τελειώσαμε! Θελω μονο να ειναι καλά οι ψυχούλες μου:D:D

Στον γιατρό ξανα πάω 02/05...μακρια μου φαινεται, αλλά τι να κάνουμε...

Ωραια εσύ Δευτερα -Τριτη θα εχεις τα σποράκια στην κοιλίτσα! Ειδες πως περασε ο καιρός?? Ολα καλα να πάνε!

Αgelik το τικερακι ειναι αυτο κατω στην υπογραφη που μετραει ποσων εβδομάδων εγκυος εισαι. Κανεις κλικ σε ενα δικο μας, σε παραπέμπει σε σελίδα και το φτιάχνεις. Αν σε μπερδευει ομως αστο! Δεν ειναι και απαραίτητο!

Kopelia οκ, σ ευχαριστώ! Η δημητρούλα μεγαλώνει και σε ξαφνιάζει,ε?? Τελειο μου φαινεται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Μπα όχι, καλησπέρα σας! Αν και εγω μόλις Ξύπνησα.

Λενακι μου, όλα θα πανε τέλεια! Θα δεις, ήρθε η σειρά σου είμαι σίγουρη!!! Και ο Βας. Πρέπει να είναι πολυ αισιόδοξος. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε ευχάριστα!!!

Θέλω να του γράψω του Βας. Να του πω τα νέα μου απο δω με τα μωρα. Θα το κάνω σήμερα...

Gemini... Το παρουσιάζεις πολυ light... Εγω έχω αρχίσει να ζοριζομαι σημαντικά! Έχω και το στομάχι μου βέβαια που δεν ηρεμει με τίποτα οπότε έχω ένα παραπάνω αλλα νιώθω πολυ βαρειά και αρκετά ταλαιπωρημενη. Κουραζομαι πολυ εύκολα, λαχανιαζω, εννοείται αν μου πέσει κάτι δυσκολευομαι να σκιψω. Και το βασικότερο είναι ότι η μικρη μου ειναι πολυ ψιλα για να έχει χώρο και πιέζει τα πνευμονία μου οπότε έχω φοβερή δύσπνοια. Όταν παραανεβαινει σηκώνομαι και περπατάω και είναι καλύτερα. Οπότε, ενώ κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν έχω κάνει τίποτα, το βράδυ νιώθω παρα πολυ καταπονιμενη και κυρίως πονάει η πλάτη μου!

Φυσικα δεν με νοιάζει τίποτα απο όλα αυτα! Αυτο που με νοιάζει είναι να μεγαλώσουν τα μωράκια μου όσο πρέπει και να έρθουν στην ώρα τους!!

Αγγελική μου, δεν σε βοηθαω ε; Συγνώμη! Αλλα μην τα σκέφτεσαι! Δεν συμβαίνουν σε όλες! Επίσης η χαρα είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει τίποτα άλλο σημασία!!! Εγω σκέψου ότι με θεωρώ και τυχερή, που έχουν παει όλα καλα! Και εσένα πλησιάζει η μέρα να ξανάδεις το σπορακι σου!!! Αυτη η αγωνία και η προσμονή για τα πρώτα υπερηχο είναι τόσο μεγαλη!!! Αλλα και η χαρα ακόμα μεγαλύτερη!!! Να μην ξεχνάς να ξεκουραζεσαι και να είσαι ήρεμη και χαλαρη! Συμπτώματα δεν έχεις ακόμα ε; Μακάρι κοριτσάκι μου να μην έχεις καθόλου! Σου το εύχομαι!

Κοπελια μου και εγω χαίρομαι που γνωρίζουμε κόσμο... Δεν μου αρέσει η μοναξιά και φοβάμαι ότι όταν έρθουν τα μωρα θα είναι πολυ δύσκολο.

Το Σάββατο μας κάλεσε μια συνάδελφος του άντρα μου να βγούμε με τον άντρα της και την παρέα τους, οπότε θα γνωρίσουμε και κάποιους ακόμα! Μια χαρα..

Προχτές μου έλεγε η κουμπάρα μου για το βαφτιστηρι μου που ξεκίνησε να γυρίζει μπρουμυτα, αλλα είναι 6 μήνες μεγαλύτερο!!! Τρέχει η Δημητρουλα μας!!! Θα είναι σπιρτο αυτο το παιδι, θα δεις!!! Στα 2 της δεν θα μπορείς να τη μαζέψεις!!! Θα κάνει και σε όλους ναζια και γλυκές...

Athenian καλα έκανες και έκλεισες ραντεβού, ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να κανεις! Μακάρι να τον προλαβεις το μήνα αλλα και να μην, δεν θα τρελαθούμε κιόλας! Σημασία έχει να πανε όλα καλα...

Οι κρητικοπουλες μας που είναι;;;

Κατερίνα μου θα κανεις καμία κίνηση με γιατρο εκει; Έστω κανένα πρώτο εξερευνητικό ραντεβού;

Αυτα κορίτσια... Φιλια πολλα σε όλες!

c12e25debb.png

Καλημέρα σας!

Λενακι μου, όλα θα πανε τέλεια! Θα δεις, ήρθε η σειρά σου είμαι σίγουρη!!! Και ο Βας. Πρέπει να είναι πολυ αισιόδοξος. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε ευχάριστα!!!

Θέλω να του γράψω του Βας. Να του πω τα νέα μου απο δω με τα μωρα. Θα το κάνω σήμερα...

Gemini... Το παρουσιάζεις πολυ light... Εγω έχω αρχίσει να ζοριζομαι σημαντικά! Έχω και το στομάχι μου βέβαια που δεν ηρεμει με τίποτα οπότε έχω ένα παραπάνω αλλα νιώθω πολυ βαρειά και αρκετά ταλαιπωρημενη. Κουραζομαι πολυ εύκολα, λαχανιαζω, εννοείται αν μου πέσει κάτι δυσκολευομαι να σκιψω. Και το βασικότερο είναι ότι η μικρη μου ειναι πολυ ψιλα για να έχει χώρο και πιέζει τα πνευμονία μου οπότε έχω φοβερή δύσπνοια. Όταν παραανεβαινει σηκώνομαι και περπατάω και είναι καλύτερα. Οπότε, ενώ κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν έχω κάνει τίποτα, το βράδυ νιώθω παρα πολυ καταπονιμενη και κυρίως πονάει η πλάτη μου!

Φυσικα δεν με νοιάζει τίποτα απο όλα αυτα! Αυτο που με νοιάζει είναι να μεγαλώσουν τα μωράκια μου όσο πρέπει και να έρθουν στην ώρα τους!!

Αγγελική μου, δεν σε βοηθαω ε; Συγνώμη! Αλλα μην τα σκέφτεσαι! Δεν συμβαίνουν σε όλες! Επίσης η χαρα είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει τίποτα άλλο σημασία!!! Εγω σκέψου ότι με θεωρώ και τυχερή, που έχουν παει όλα καλα! Και εσένα πλησιάζει η μέρα να ξανάδεις το σπορακι σου!!! Αυτη η αγωνία και η προσμονή για τα πρώτα υπερηχο είναι τόσο μεγαλη!!! Αλλα και η χαρα ακόμα μεγαλύτερη!!! Να μην ξεχνάς να ξεκουραζεσαι και να είσαι ήρεμη και χαλαρη! Συμπτώματα δεν έχεις ακόμα ε; Μακάρι κοριτσάκι μου να μην έχεις καθόλου! Σου το εύχομαι!

Κοπελια μου και εγω χαίρομαι που γνωρίζουμε κόσμο... Δεν μου αρέσει η μοναξιά και φοβάμαι ότι όταν έρθουν τα μωρα θα είναι πολυ δύσκολο.

Το Σάββατο μας κάλεσε μια συνάδελφος του άντρα μου να βγούμε με τον άντρα της και την παρέα τους, οπότε θα γνωρίσουμε και κάποιους ακόμα! Μια χαρα..

Προχτές μου έλεγε η κουμπάρα μου για το βαφτιστηρι μου που ξεκίνησε να γυρίζει μπρουμυτα, αλλα είναι 6 μήνες μεγαλύτερο!!! Τρέχει η Δημητρουλα μας!!! Θα είναι σπιρτο αυτο το παιδι, θα δεις!!! Στα 2 της δεν θα μπορείς να τη μαζέψεις!!! Θα κάνει και σε όλους ναζια και γλυκές...

Athenian καλα έκανες και έκλεισες ραντεβού, ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να κανεις! Μακάρι να τον προλαβεις το μήνα αλλα και να μην, δεν θα τρελαθούμε κιόλας! Σημασία έχει να πανε όλα καλα...

Κατερίνα μου θα κανεις καμία κίνηση με γιατρο εκει; Έστω κανένα πρώτο εξερευνητικό ραντεβού;

Κοριτσάκι μου κάνε υπομονή, απ΄όσο ξέρω όλες οι εγκυούλες έχουν αυτά τα συμπτώματα. Μόλις με το καλό πάρεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια, ούτε που θα θυμάσαι τι συνέβαινε στον οργανισμό σου.

Είναι πολύ ωραίο που γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους! Να δεις που δε θα νοιώσεις καθόλου μοναξιά εκεί. Σιγά σιγά θα αποκτήσεις τον κύκλο σου και όλα θα είναι μια χαρά.

Όσο για το πότε θα ξεκινήσω εννοείται ότι δεν θα γίνει κάτι αν δεν προλάβω, απλά δε θέλω να περνάνε και οι μήνες έτσι γιατί φοβάμαι με την ηλικία μου και τη χαμηλή ΑΜΗ που έχω....

Φιλάκια πολλά και να περνας όμορφα!

Γεια σας κορίτσια,

Είμαι νέα στην παρέα σας και ψάχνοντας στο parents για τον κ. Βασιλόπουλο βρήκα αυτό το φόρουμ.

Μετά από δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ψάχνω για να αλλάξω κέντρο.

Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει αν έχει κάνει φυσικό ή τροποποιημένο κύκλο με τον Βασιλόπουλο και πόσο είναι περίπου το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλες μας να γίνουμε γρήγορα μανούλες!!

Μπράβο, ωραία, καλα έκανες. Θα τα πείτε απο κοντα αναλυτικά:)

Εγω μόλις γύρισα, μου έκανε μια θεραπεία με έναν όρο που είχαμε πει και έκανα και υπέρηχο. Θα με ξαναδει το Σάββατο και μαλλον Δευτέρα-Τρίτη θα τα βάλουμε:D

Μπραβοοοοο κοριτσακι μου αντε με το καλο ολα να πανε καλα και καλοστεργιοτα στην κοιλιτσα σου θα προσευχομε για σενα θελω πολυ να μεινεις εγκυος αυτη τη φορα μεσα απο την καρδια μου στο λεω και το θελωωωωωω....φιλακια

Katerinaki εκει που ημουν σημερα στο κεντρο και καναμε την θεραπεια μαζι με μια αλλη κοπελα, μου ειπε οτι αυτη ηταν στον παρασχο πριν παει στον βας. Την ρωτησα λοιπον τι αποψη εχει και μου ειπε οτι δεν τον εβρισκε ποτε στο τηλ και παντα μιλουσε με τις μαιες. Δεν την ενημερωνε για τιποτα οσον αφορα τα ωαρια την εξελιξη τους κλπ. Και ειχε κανει λεει το κοντο πρωτοκολλο και της ειπε στην 4η εξωσωματικη οτι θα της κανει το μακρυ πρωτοκολλο. Και τον ρωτησε αυτη "γιατι?" και της λεει "ετσι". Εκει πανω τα πηρε και εφυγε και πηγε στον βας. Βεβαια ειχε μεινει και εγκυος, αλλα δεν προχωρησαν. Και ο αντρας της ειπε οτι ηταν η ολη κατασταση πολυ εμποριο. Αυτα εμαθα, απλα τα αναφερω για να ξερεις..

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου δεν το εχω τελικα καθολου στο μυαλο μου να παω στον παρασχο.........απο κρητη θα ξεκινησω στον φραιδακη ........μιλησα με τον δικο μου γυναικολογο και μου ειπε να περιμενω να δω τι θα γινει με τον θυροειδη μου μην φταιει αυτος και δεν παει καλα η εξωσωματικη.......παντως το πρωτο βημα ειναι να κλεισω ραντεβου με τον φραιδακη και βλεπουμε

Διαφημίσεις

Leni μου, πολύ ευχαριστα τα νεα σου , αντε με το καλο τα μικρουλια σου να μπουνε στην κοιλιτσα σου Δευτερα ή Τριτη και να ριζωσουν εκει.Οσο για τον Παρασχο μακρια μακρια , ειχα παει να τον επισκευτω πριν παω στον καλο μας Βασιλοπουλο.Ο Παρσχος πολυ εκμεταλευση, για μια εξεταση (χαζομαρα) να δει αν η μητρα μπορει να δεχτει το εμβρυο 600?. Που φαινονταν οτι εγω δεν ειχα τιποτα και ειχα κανει πολλες εξετασεις , με ειδε 3 λεπτα 120 ή 150 δεν θυμαμαι , μακρια μακρια .

Φιλακια σε ολες!

Αγγελικουλα μου σε πιστευω απολυτα γιατι ολες τα ιδια λενε και αφου εσυ εχεις παει κιολας σιγουρα ξερεις καλυτερα......απλα εγω το ειδα εδω στο ιντερνετ και του εστειλα μειλ και μου απαντησε αμεσως (λεει οτι απανταει αυτος αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτο).....το μωρακι σου τι κανει???

Leni μου με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά και να πάνε όλα καλά!!!!!!

Όσο για τον Παράσχο προσπαθεί να τσιμπίσει πελάτισες με κάθε τρόπο....δεν παίζεται ο τύπος...

πω πω ολο αρνητικα ακουω γι'αυτον τον ανθρωπο.....ευχαριστω παντως για την ενημερωση............αντε κοριτσακι μου να ξεκινησεις και εσυ με το καλο να γεμισει εγκυουλες το φορουμ......φιλακια

Καλημέρα σε όλη την καλή παρέα!

Λένη μου μπήκα με αγωνία να διαβάσω τα νέα σου. Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά και να ριζώσουν τα παγωτίνια σου και να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και...και... :) Όλα να γίνουν όπςω ακριβώς τα επιθυμείς!!!

Athenian με το καλό να ξεκινήσει κι εσύ την δική σου προσπάθεια! Η Βουδαπέστη ωραία, ε? Δεν έχω πάει κι έχω ακούσει κι απο αλλού οτι είναι όμορφα. Θα πάμε αργότερα μετα της Δημητρούλας :)

Μισπίγκυ τί ωραία που γνωρίσατε κόσμο και Έλληνες εκεί! Θα είναι καλό και για τα μικρούλια σας. Πώς είσαι με την φουσκωμένη κοιλίτσα? Βάλε καμιά φωτογραφία στο facebook να σε δούμε...

Αγγελική μου εσύ πώς νιώθεις? Φτάνει και η Δευτέρα που θα ξαναδείς το μωράκι σου και να θα του στείλεις ενα φιλάκι απο όλες μας :)

Katerina m πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!!! Τί σκέφτεσαι τελικά να κάνεις? Έκανες καμία εξέταση ή αποφάσισες να κάνεις κάποια κίνηση στην Κρήτη?

Lucky πώς περάσατε?

Gemini εσύ πώς νιωθεις? Ένας μήνας έμεινέ μέχρι να γνωρίσεις τους ποδοσφαιριστές σου :) Περιμένω απάντηση για την ερώτησή σου και θα σου στείλω μην μόλις την πάρω...

Εμείς είμαστε καλά. Η Δήμητρα κάθε μέρα μας εκπλήσσεις με τις δυνατότητές της και δυναμώνει καθημερινά περισσότερο. Έχει δυο βράδια που κοιμάται μπρούμυτα και λίγο φοβήθηκα, αλλάπήρα την γιατρό και μας καθησύχασε οτι μπορεί να ορίσει μόνη της το σώμα της και να μην ανησυχούμε. Την Παρασκευή κλείσαμε ραντεβού να πάμε να την δει και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά ακόμα και με χειμωνιάτικο καιρό. Πού θα πάει? Θα έρθει και το καλοκαίρι!!!

ευχαριστω κοριτσακι μου για τα καλα σου λογια εεεεε ειπα αφου σας εχω δει εγω ας βαλω φωτογραφια να με δειτε και εσεις δικαια πραγματα χαχαχαχαχ......εγω μαλλον θα περιμενω να δω τι θα κανω με τον θυρεοειδη μου και μετα θα κλεισω ραντεβου στον φραιδακη εδω στην κρητη...........

Γεια σας κορίτσια,

Είμαι νέα στην παρέα σας και ψάχνοντας στο parents για τον κ. Βασιλόπουλο βρήκα αυτό το φόρουμ.

Μετά από δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ψάχνω για να αλλάξω κέντρο.

Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει αν έχει κάνει φυσικό ή τροποποιημένο κύκλο με τον Βασιλόπουλο και πόσο είναι περίπου το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλες μας να γίνουμε γρήγορα μανούλες!!

καλως ορισες κοριτσακι μου εγω δεν ξερω να σου πω για τον βασιλοπουλο αλλα υπαρχουν πολλα κοριτσια εδω που θα σε βοηθησουν.......ολα να σου πανε καλα

Καλημέρα σας!

Μραβο κοριτσακι μου που περνας ωραια στην ξενητια αυτο ειναι πολυ θετικο..........λογικο ειναι οσο μεγαλωνουν τα μωρακια σου να μεγαλωνει η κοιλιτσα σου και να σου δημιουργει προβλημα αλλα που θα παει λιγος καιρος εμεινε ακομα υπομονη θα κανεις και σε λιγο θα αρχισει το τρεξιμο με τα μωρακια σου .......φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...