Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Χρονια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!

Πως περάσατε??

Εμεις ησυχα, οικογενειακά! Σουβλίσαμε παραδοσιακά τον οβελία, φαγαμε του σκασμού, χορεψαμε και λιγο και ολα καλά!

Πάει και το Πάσχα, αυτό ητανε... Να καλυτερεψει τωρα λιγο ο καιρός και παμε βουρ για καλοκαιράκι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη!

Παει και το Πάσχα...

Εμείς είχαμε τον αδερφό μου και την κοπέλα του εδω το σκ και περάσαμε πολυ καλα!

Καταρχάς είχε φανταστικό καιρο και τις 2 μέρες! Τρελή λιακάδα και αρκετή ζέστη

Το Σάββατο κάναμε βόλτα σε 2 πολυ όμορφες γειτονιές, ήπιε καφεδάκι, φάγανε στον ήλιο και πήγαμε σε 1 πολυ ωραίο πάρκο.

Λέγαμε να πάμε και στην ανάσταση αλλα εγω ψοφησα και με πήρε ο ύπνος... Η μαμα δεν με άφηνε Μονή μου και τελικά αποφάσισαν να μην παει κανεις...

Την Κυριακή είμασταν καλεσμένοι για Πάσχα σε ένα ελληνα γνωστό του άντρα μου. Μας είχε πει ότι θα έχει αρκετό κόσμο που θέλει να μας γνωρίσει... Αλλα αυτο δεν το περίμενα!

Κορίτσια, ήταν πάνω απο 50 άτομα... Απο μωρα ως παππούδες, έλληνες και μη... Αρνί στη σούβλα κανονικά... Περάσαμε παρα πολυ καλα, γνωρίσαμε παρα πολυ κόσμο. Ήταν πολυ καλα. Κάηκαν και λίγο απο τον ήλιο που δεν το ήθελα αλλα δεν πειράζει.

Αυτα απο μένα!

Περιμένουμε νέα και απο τις υπόλοιπες! Ταξιδιωτησες και μη!

c12e25debb.png

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια Πόλλα σε όλες!!!!!!

Ελπίζω να περάσατε καλά και να φάγατε μπόλικο αρνάκι και κοκορετσάκι. :-)

MissPiggy στο εξωτερικό οι Έλληνες είναι ενωμένοι. Εδώ στην Ελλάδα είμαστε ένα μπάχαλο...... Σε ποια χώρα έχεις πάει?

Εγώ επέστρεψα από Βουδαπέστη. Περάσαμε 3 υπέροχες μέρες και μπορώ να πω ότι την Ερωτεύτηκα αυτή τη πόλη. Σας τη συνιστώ με 1000......

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια Πόλλα σε όλες!!!!!!

Ελπίζω να περάσατε καλά και να φάγατε μπόλικο αρνάκι και κοκορετσάκι. :-)

MissPiggy στο εξωτερικό οι Έλληνες είναι ενωμένοι. Εδώ στην Ελλάδα είμαστε ένα μπάχαλο...... Σε ποια χώρα έχεις πάει?

Εγώ επέστρεψα από Βουδαπέστη. Περάσαμε 3 υπέροχες μέρες και μπορώ να πω ότι την Ερωτεύτηκα αυτή τη πόλη. Σας τη συνιστώ με 1000......

Αμερική βρίσκομαι... Και μάλλον έχεις δίκιο για τους έλληνες. Μας λέγανε τι κάνει εδω η ελληνική κοινότητα και πάθαμε πλάκα!

Όσο για τη Βουδαπέστη είναι υπεροχη και εγω την είχα ερωτευτεί. Ήθελα να σου πω πριν φύγεις να πας να κανεις θερμά λουτρά αλλα δεν σε πρόλαβα. Ελπίζω να το έκανες. Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Χρονια Πολλα! Χριστος Ανεστη!! Με υγεια και ευτυχια για ολες μας , κοριτσια.

MissPiggy 31/05 λοιπον θα ερθουν με το καλο τα μωρακια σου στην ζωη. Τελεια, με το καλο.Απο οτι καταλαβα το συστημα εκει πρεπει να ειναι σουπερ, σε καθε υπερηχο μετρανε τοσο αναλυτικα?

athenian περασες ωραια στην Βουδαπεστη ε? Δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα. Καλα εκανες να ξεσχασεις πριν μεινεις εγκυος, γιατι θα μεινεις , να εισαι σιγουρη.

Εμεις καλα περασαμε οικογενειακα, σουβλισαμε , ολα καλα. Περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω στον γιατρο να δω το μωρακι μου.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!! Χρόνια πολλα!!!

Γύρισα κι εγω προχθές το βράδυ αλλα απο χθες τρέχουμε σε σογια και γενέθλια και διάφορες επισκέψεις και δεν έχω κάτσει λεπτό!

Περάσαμε παρα πολυ ωραία στη ρώμη, περπάτησαμε ώρες, φάγαμε του σκασμου, μ'αρεσε παρα πολυ η πόλη. Πηγαμε και φλωρεντια, φανταστικη πολη επισησ!!Μας έκανε καλο καιρο ευτυχώς εκτός απο 2 μέρες που έβρεχε αλλα τι να κάνουμε δεν πειράζει.. Ξέφυγα αρκετά και ξεκουραστηκε το μυαλό μου:)

Αύριο έχω να πάω στο Medimall και λογικά θα μάθω και ποτε θα βάλουμε τα εμβρυα! Πέρασαν οι μέρες..

Πιγκυ μου τέλεια που έμαθες ημερομηνία και είδες τα μωράκια σου!! Μια χαρα και το Πάσχα σας, γνωρίσατε και κόσμο, δικτυωνεστε σιγά σιγα:D

Αγγελικ μου με το καλο να δεις κι εσυ το μικρό σου! Όλα καλα έτσι;; Δεν Κουραστηκες αυτές τις μέρες...ε;

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και να περιμένουμε τα καλύτερα που θα έρθουν:)

Πολλα πολλα φιλια

Καλησπέρα και καλωσήρθατε ταξιδεμένες φιλες!!!

Piggy ετσι λενε ειναι στο εξωτερικό, πολύ δεμένοι μεταξυ τους και με την εκκλησία! Σας εκανε και καλό καιρό, υπέροχα! Εδω μας τα εχει χαλάσει λιγο αλλά δεν πειράζει...περιμενουμε υπομονετικά το καλοκαίρι!

Agelik σουβλισμα κι εσείς,ε Ωραια! Ετσι πρεπει να κανουμε το Πάσχα!;) Με το καλό να δεις και το μωράκι! Βαλε και τικερακι να βλέπουμε!

Athenian Βουδαπέστη δεν εχω πάει. Αλλά να σου πω την αλήθεια πολύ θα θελα...

Leni περασε ο καιρος και για σενα! Να μας πεις τα νεα σου απ τον γιατρό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αμερική βρίσκομαι... Και μάλλον έχεις δίκιο για τους έλληνες. Μας λέγανε τι κάνει εδω η ελληνική κοινότητα και πάθαμε πλάκα!

Όσο για τη Βουδαπέστη είναι υπεροχη και εγω την είχα ερωτευτεί. Ήθελα να σου πω πριν φύγεις να πας να κανεις θερμά λουτρά αλλα δεν σε πρόλαβα. Ελπίζω να το έκανες. Φιλια πολλα!

MissPiggy Αμερική???? Ουαουυυυ πολύ καλό!!!! Θα μείνετε μόνιμα εκεί?

Είναι οι Ελληνικές κοινότητες στο εξωτερικό πραγματικά δεμένες. Εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι Ελληνας και πως είναι οι Έλληνες. Εδώ το έχουμε χάσει τελείως. Πιστεύω ότι η Έλλάδα είναι πολλά χρόνια πίσω και οι Ελληνες βγάζουμε ένα χαρακτήρα απαράδεκτο. Δεν λειτουργούμε καθόλου ομαδικά και δε νοιάζεται ο ένας για τον άλλο. Λυπάμε που το λεω αυτό, αλλά οι πραγματικοί Έλληνες είναι στο εξωτερικό!!!!!

Όσο για τη Βουδαπέστη θα ξαναπάω πρώτα ο Θεός με τη πρώτη ευκαιρία. Θερμά λουτρά δεν πρόλαβα να κάνω, το είχα υπόψιν μου αλλά ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Την επόμενη φορά θα πάμε μόνοι μας και θα κάνουμε οπωσδήποτε.!!!!

Χρονια Πολλα! Χριστος Ανεστη!! Με υγεια και ευτυχια για ολες μας , κοριτσια.

MissPiggy 31/05 λοιπον θα ερθουν με το καλο τα μωρακια σου στην ζωη. Τελεια, με το καλο.Απο οτι καταλαβα το συστημα εκει πρεπει να ειναι σουπερ, σε καθε υπερηχο μετρανε τοσο αναλυτικα?

athenian περασες ωραια στην Βουδαπεστη ε? Δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα. Καλα εκανες να ξεσχασεις πριν μεινεις εγκυος, γιατι θα μεινεις , να εισαι σιγουρη.

Εμεις καλα περασαμε οικογενειακα, σουβλισαμε , ολα καλα. Περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω στον γιατρο να δω το μωρακι μου.

Φιλακια σε ολες!

Aggelik μου και του χρόνου!!! Είμαι σίγουρη ότι σε ένα χρόνο από τώρα το Πάσχα θα είναι ακόμα καλύτερο για σας.:P

Τη Δευτέρα τι ώρα έχεις ραντεβού?

Εγώ αύριο σκέφτομαι να πάρω τον Βασ τηλέφωνο να τον ρωτήσω εάν θα ξαναπάρω τις βιταμίνες που μου είχε δώσει γιατί τελειώνουν και να τον ρωτήσω εάν θελει να με δει πριν ξεκινήσουμε. Βασικά οριακα προλαβαίνω να ξεκινησω μετά την επιτροπή και σκεφτόμουν να του πω να μου γράψει τα φάρμακα να τα έχω και μετα τα γράφουμε και μέσω ΙΚΑ. Για να δούμε όμως τι θα μου πει..... εύχομαι να προλάβω αυτό το μήνα να ξεκινήσω. Αχχ Θεούλη μου κάνε το θαύμα σου να πάνε όλα καλλα!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα και καλωσήρθατε ταξιδεμένες φιλες!!!

Piggy ετσι λενε ειναι στο εξωτερικό, πολύ δεμένοι μεταξυ τους και με την εκκλησία! Σας εκανε και καλό καιρό, υπέροχα! Εδω μας τα εχει χαλάσει λιγο αλλά δεν πειράζει...περιμενουμε υπομονετικά το καλοκαίρι!

Agelik σουβλισμα κι εσείς,ε Ωραια! Ετσι πρεπει να κανουμε το Πάσχα!;) Με το καλό να δεις και το μωράκι! Βαλε και τικερακι να βλέπουμε!

Athenian Βουδαπέστη δεν εχω πάει. Αλλά να σου πω την αλήθεια πολύ θα θελα...

Leni περασε ο καιρος και για σενα! Να μας πεις τα νεα σου απ τον γιατρό!!

Gemini στη συστήνω με 1000.!!!! Είναι μαγεία αυτή η πόλη!!!! Οι εικόνες αυτής της πόλης θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Την ερωτεύτηκα!!!!

Leni μου με το καλό αύριο να πας στον Βασ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!! Περιμένουμε νεα σου!!!

καλησπερα κοριτσακια μου χριστος ανεστη και χρονια πολλα και καλα σε ολες ......

εμεις καλα περασαμε οικογενειακα....το σαββατο το βραδυ καναμε ανασταση στα πεθερικα μου μενουν σε χωριο και μου αρεσει πολυ να πηγαινω εκει στην εκκλησια για την ανασταση,την κυριακη πηγαμε στην αδελφη μου και σουβλισαμε και αρνακι κοκορετσακι κοντοσουβλι μμμμμμ μου ανοιξε η ορεξη που σας τα γραφω,φαγαμε μεχρι σκασμου.....χαχαχαχα

φιλακια πολλα σε ολες

Καλημερα κοριτσια,

Πρωι πρωι σημερα ξυπνημα γιατι ο βας με θελει εκει στις 8. Βροχερος κι ο καιρος και για καποιο λογο σημερα δεν με χαλαει.. Δεν ξερω γιατι..

Κατερινακι μου και του χρονου να ειμαστε καλα και να σουβλισουμε με τα μωρακια μας! Σωστα? εσυ τι αποφασισες να κανεις γενικα? θα πας σε γυναικολογο ή θα περιμενεις?

Athenian κι εμενα μου αρεσε πολυ η βουδαπεστη, και ειχαμε παει και μονοημερη Βιεννη. Γενικα Ειναι πανεμορφη πολη και φανταζομαι οτι θα την ευχαριστηθηκες και πιο πολυ απο μενα που ειχα παει χριστουγεννα και ειχα παγωσει..μπρρρ

Παρολ΄αυτα μου αρεσε πολυ!!

Περιμενουμε και δικα σου νεα απο τον γιατρο, ποτε θα σου πει να πας.. Παρε την συνταγη να ξεκινησεις με το ικα για να αρχισεις αυτο το μηνα:)

Geminaki εσυ πως εισαι γενικα? εχεις βαρυνει πολυ? ποτε θα ξαναπας να δεις τα μωρακια σου? ωραιο πασχα περασατε κι εσεις ε? οικογενειακα.. Αντε του χρονου θα σουβλισετε με τους ποδοσφαιριστες σου!!!:D

Kopelia μου η δημητρουλα μας τι κανει? δομνινακι πως περασες εσυ?

Lucky μου πως τα περασασατε?

Πολλα φιλια και καλημερες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Μου φαίνεται ότι αντί για καλό καλοκαίρι θα λέμε καλό χειμώνα. Μα τι ανάποδος καιρός? Τι βροχή είναι αυτή?

Leni μου περιμένουμε νεα σου από τον Βασ. !!!!

Εγώ έκλεισα ραντεβού σήμερα το πρωί για την επόμενη Τετάρτη. Σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να τα πούμε πάλι από κοντά γιατί από το τηλ δε πιστεύω ότι μπορεί να γίνει δουλεια.!

καλημερα κοριτσια! Καλε τι βροχερος καιρος, ουτε χειμωνα να ειχαμε. Απο οτι διαβαζα ομως σημερα το απογευμα πρεπει να σταματησει σιγα σιγα η βροχη.

Leni μου χαιρομαι πολυ που περασες υπεροχα στην Ρωμη , ξεχαστηκες και χαλαρωσες, ειναι πολυ σημαντικο γιατι τωρα θα γινεις με το καλο μανουλα και οσο να ειναι θα κλειστεις λιγακι. Το επομενο μερος που θα ηθελα να επιστευτω ειναι η Ρωμη, αλλα τωρα προεχει το μικρουλι μου. Περιμενουμε νεα σου απο τον Βασ.

MissPiggy μου , πραγματι στο εξωτερικο οι Ελληνες ειναι πολυ ενωμενοι, οικογενεια θρησκεια απο τις πρωτες αρχες τους. Καλα κανατε και γνωριστηκατε και με κοσμο , να κανετε φιλους να πηγαινετε βολτιτσες με τα μωρακια που ερχονται.

Gemini σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, με το καλο και εσυ να γεννησεις τα μωρακια σου και να τα κρατησεις στην αγκαλια σου. Το τικερακι τι ειναι? Δεν τα πολυ ξερω.

athenian την Δευτερα στις 5:30 εχω ραντεβου στον Βασ, εχω αγωνια να δω το μικρουλι μου. Καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου αφου σε κανει και νιωθεις καλυτερα, αντε να προλαβεις με το καλο αυτο τον μηνα.

kopelia μου , η Δημητρουλα τι κανει? Δωστεις πολλα φιλακια!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

AGELIK πλησιάζουν οι μέρες και θα το δείτε και θα ακούσετε το μικρούλι σας!!! Φαντάζομαι πόσο γλυκιά στιγμή είναι αυτή.... αχχχχχχ Θεε μου και Βασ ακούτε? Θέλω και εγώωωωωω hehehehe.

Ελπίζω κοριτσάκι μου να προλάβουμε!!!! Όλο μέρες μετράω για να δω εάν προλαβαίνω. Για να δω όμως τι θα μου πει και ο γιατρός....

καλημερουδιααααααα στην ομορφη παρεα,,,,,,,,,,,εμας εδω δεν βρεχει (ακομα) αλλα χτες δεν κοιμηθηκαμε απο τον αερα πολυς αερας κοριτσια εσπασαν τζαμια εσκισε τεντες χαμοςςςςςςςςς τωρα εχει ηρεμησει λιγακι και μαλλον θα εχουμε βροχη σε λιγο.......εγω ειμαι στην δουλεια αλλα μπηκα να σας πω μια καλημερα..

Λενη μουυυυυυυ περιμενουμε νεα σου απο τον βασ.Βλεπω οτι και η ψυχολογια σου ειναι καλη και το αποτελεσμα θα ειναι δυο φορες θετικο.....

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???

φιλακια σε ολες

Καλημέρα!!!! Μου φαίνεται ότι αντί για καλό καλοκαίρι θα λέμε καλό χειμώνα. Μα τι ανάποδος καιρός? Τι βροχή είναι αυτή?

Leni μου περιμένουμε νεα σου από τον Βασ. !!!!

Εγώ έκλεισα ραντεβού σήμερα το πρωί για την επόμενη Τετάρτη. Σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να τα πούμε πάλι από κοντά γιατί από το τηλ δε πιστεύω ότι μπορεί να γίνει δουλεια.!

Μπράβο, ωραία, καλα έκανες. Θα τα πείτε απο κοντα αναλυτικά:)

Εγω μόλις γύρισα, μου έκανε μια θεραπεία με έναν όρο που είχαμε πει και έκανα και υπέρηχο. Θα με ξαναδει το Σάββατο και μαλλον Δευτέρα-Τρίτη θα τα βάλουμε:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...