Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!

Leni μου πρεπει να εχεις φτασει Ρωμη, αχ Ρωμη. Να περασεις τελεια , να γυρισεις ολη την Ρωμη και γυρνωντας θελουμε πολλες περιγραφες.

Gemini , σου ειπε λοιπον οτι θα γεννησεις 22/05 ,πως περασε ο καιρος, απιστευτο, σαν χθες μου φαινεται που εμαθα οτι εισαι εγκυος.Με το καλο να ερθουν τα αγορακια σου στην αγκαλια σου. Η καμπυλη ζαχαρου ειναι εξεταση που πρεπει να εχεις υπομονη, κανε κουραγιο , λιγο υγρο ειναι σιγα σιγα θα το πιεις , καλα αποτελεσματα να εχεις.

katerina μου, θα περασει ο καιρος και θα ξεκινησετε με το καλο, η αναμονη ειναι ενα θεμα, αλλα οτι εχεις ηρεμησει ειναι πολυ σημαντικο.

Kopelia μου η Δημητρουλα μας τι κανει σημερα?

MissPiggy μου, τι ωραια που θα τα εχεις και τα δυο στην ιδια κουνια. Και εγω πιστευω οτι ειναι σημαντικο να νιωθουν ασφαλεια με τους γονεις τους. Πως τα πας εσυ με τους εμετους σου? Ολα καλα?

athenian θα ξεκινησεις με το καλο και θα μεινεις και εγκυος, εχε εμπιστοσυνη στο γαιτρο, θα εισαι εγκυουλα σε λιγο καιρο!

Lucky μου, ο ανδρα σου καλα? Του ειπες για τον Δρεττα? Να παρει κουραγιο και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.

Φιλακια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν άνοιξα καθόλου υπολογιστη όλη την ημέρα. Πολύ τρέξιμο, με ψώνια, δουλειές στο σπίτι, βάψιμο αυγών και πάνω απο όλα η ενασχόληση με την Δήμητρα, η οποία έχει αρχίσει και κάνει πια ζημιές. Τα θέλει όλα να τα πιάνει, να τα εξερευνά και να την χορεύουμε ή να την κραταμε για να στέκεται. Όταν την βάζουμε στην περπατούρα, φευγει τρέχοντας και πάει στα τραπέζια για να αρχίσει να πιάνει ό,τι βρίσκεται επάνω. Άρχισε να τρώει και ψωμί και της αρέσει πολύ...Μουγκρίζει απο ευχαρίστηση, χαχα.

Τα δικά σας τα διάβασα :)

Λένη μου καλά να περάσετε στη Ρώμη και να χορτάσετε περπάτημα και αξιοθέατα! Θα περιμένουμε νέα...

Μισπίγκυ μου καλορίζικα τα έπιπλα και περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες... με το καλό να τα γεμίσουν τα κρεβατάκια τους τα μικρούλια σας και να κοιμούνται ήσυχα και γλυκά :)

Τζέμινι φτάνει ο καιρός, ε? Πόσο γρήγορα περνάει!!! Με το καλό και σε σένα κοπέλα μου να υποδεχτείτε τα μικρά σας!

Athenian νομίζω οτι πλησάζει και η δική σας ώρα να απολαύσετε την περίοδο της εγκυμοσύνης! Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!

Οι Κρητικοπούλες μας τί κανουν? Έχει ήλιο στην Κρήτη ή βρέχει?

Κατερίνα μου έχεις ανέβει η διάθεσή σου, έτσι? Ο΄άντρας σου είναι πολύ καλύτερα? Περνάει ο καιρός γρήγορα και σύντομα θα είσαι εσύ αυτή η οποία θα τρέχει για φάρμακα και θα περιμένει αποτελέσματα εξετάσεων για εγκυμοσύνη και θα συζητάμε όλες μαςί για τα συμπτώματά σου :)

Εμείς χθες πηγαμε στα Μέγαρα, εξομολογηθήκαμε και ήταν πολύ όμορφα, νιώσαμε μια ηρεμία και ξεκούραση. Η Δήμητρα φυσικά ήρθε μαζί μας και δεν μας κούρασε καθόλου. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έστειλε φιλί στον παπούλη χθες, Δεν το έχει ξανακάνει και μας ξάφνιασε. Έχει αρχίσει να μαθαίνει πώς να κάνει γειά με το χεράκι, αλλά φιλάκι δεν έχεθ ξαναστείλει.

Αυτά κι απο μας. Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!

Είναι ώρα για ύπνο εδω αλλα δεν πρόλαβα όλη μέρα να μπω είχα καταπιαστει με το δωμάτιο και μετα με πήγε ο αντρουλης μου για φαγητό σε ένα πολυ ωραίο εστιατόριο! Έχει ηρεμήσει το στομάχι με τα φάρμακα και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Αύριο έχω γιατρο οπότε θα έχω νέα να σας πω!

Οπότε αύριο τα σπουδαία!

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Kopelia μου, μπραβο η Δημητρουλα στελνει και φιλακια τωρα! Εχει αρχισει και κανει και ζημιες ε? Οταν ο ανηψιος μου αρχισε να περπατα η αδελφη μου εβγαλε ολα τα πραγμτα απο το τραπεζακι του σαλονιου(διοτι τωρα δεν νομιζω να υπηρχαν ) και εβαλε μια κουβερτα πανω για να μην χτυπαει στις γωνιες ο μικρος μας. Σκεψουτω η μικρουλα Δημητρουλα εχει ορεξη να γνωρισει τον κοσμο!

MissPiggy μου, χαιρομαι πολυ για εσενα που εχεις μπει για τα καλα στο νεο περιβαλλον και απο οτι καταλαβαινω περνας υπεροχα. Φανταζομαι οτι θα θες να φτιαξεις ενα δωματιο τελειο , πρεπει να ειναι πολυ ωραια διαδικασια. Περιμενουμε νεα απο το γιατρο σου, λες να σου πει ημερομηνια τοκετου?

athenian να εισαι αισιοδοξη και θα δεις θα μεινεις εγκυος.Εγω θα παω στον Βασ στις 23/04 για υπερηχο.Εγω αγωνια να δω το μικρουλι μου!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

AGELIK μου με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου! Είναι λογικό να έχεις αγωνία κοριτσάκι μου γλυκό. Θα περάσουν όμως γρήγορα οι μέρες, λίγο υπομονή και να προσέχεις!!!!!

Lucky μου που είσαι? Σε έχω χάσει, ούτε στο τηλ σε βρίσκω.... σνιφφφφφφ

MissPiggy περιμένουμε photos από το δωμάτιο!!!! Να περνάτε τέλεια!!!!!

Τώρα ήρθε η ώρα να σας πω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.!!! Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου για κάθε μια ξεχωριστά το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.!

Αύριο φεύγω για Βουδαπέστη, είπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω πριν τη προσπάθειά μας για να ανανεωθούμε λίγο. Θα τα πούμε πάλι τη Δευτέρα που επιστρέφω! Να περάσετε όλες ένα Όμορφο Πάσχα! Σας φιλώ!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου

Κοπελια μου και ακομα δεν ειδες τιποτα πισω ειναι τα ωραια οσο μεγαλωνει θα σε τρελενει περισσοτερο η μικρη μας Δημητρουλα ..........ευχαριστω για τα καλα σου λογια και μακαρι να ειναι οπως τα λες να μπω και εγω σε μια σειρα να ξερω τι θα κανω προς το παρον αναμονη.......ο αντρας μου ειναι καθε μερα και καλυτερα ο γιατρος μας ειπε οτι αναρρωνει αργα αλλα ηταν δυσκολη περιπτωση οποτε δεν τον ανησυχει αλλα θελει ακομα προσοχη.....

Αγγελικουλα μου τι κανεις κοριτσακι μου πως ειναι το μωρακι σου?? ποτε θα ξαναπας στον γιατρο να το δεις??? και εσενα ευχαριστω για τα καλα σου λογια........και περιμενουμε νεα σου για το μπεμπουλι σου...

Μισσπιγκυ μου καλημερουδια περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο που θα πας σημερα πω πω ο χρονος αρχισε να μετραει αντιστροφα και για σενα μεχρι να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σου .......

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?? φτιαξατε κουλουρακια ??? εγω δυστιχως οχι :roll: τι τεμπελα που εχω γινει τελευταια χαχαχαχαχαχα

ειμαι στην δουλεια τωρα και λεω ας μπω λιγο τωρα που μπορω να σας πω μια καλημερα.......την καλημερα μου και τα φιλια μου απο την ηλιολουστη με λιγα συννεφα κρητη μας............

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

AGELIK μου με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου! Είναι λογικό να έχεις αγωνία κοριτσάκι μου γλυκό. Θα περάσουν όμως γρήγορα οι μέρες, λίγο υπομονή και να προσέχεις!!!!!

Lucky μου που είσαι? Σε έχω χάσει, ούτε στο τηλ σε βρίσκω.... σνιφφφφφφ

MissPiggy περιμένουμε photos από το δωμάτιο!!!! Να περνάτε τέλεια!!!!!

Τώρα ήρθε η ώρα να σας πω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.!!! Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου για κάθε μια ξεχωριστά το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.!

Αύριο φεύγω για Βουδαπέστη, είπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω πριν τη προσπάθειά μας για να ανανεωθούμε λίγο. Θα τα πούμε πάλι τη Δευτέρα που επιστρέφω! Να περάσετε όλες ένα Όμορφο Πάσχα! Σας φιλώ!!!!!

καλο ταξιδι κοριτσακι μου με το καλο να πας και με το καλο να γυρισεις και μετα βουρρρρρρρρρ για το μωρακι σου ........καλη ανασταση να εχουμε ολοι μας πρωτα πρωτα στην καρδια μας γιατι απο εκει ξεκινουν ολα .......φιλακια πολλα να περασεις τελειααααααααα και να γυρισεις να μας πεις τα νεα σου ..........

Κορίτσια μου χρόνια πολλά για τις άγιες ημέρες! Να έχουμε όλες καλή Ανάσταση προσωπική, οικογενειακή και σαν έθνος!

Να περάσετε τέλεια αυτές τις ημέρες και καλή μας όρεξη στη μαγειρίτσα και στο αρνάκι!

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξέρω ότι δεν θα προλάβετε να διαβάσετε τα νέα μου αυτές τις μέρες, αλλα εγω θα σας τα γράψω να σας περιμένουν!

Λοιπόν πήγα για υπερηχο. Όταν λένε εδω υπερηχο δεν φαντάζεστε τι εννοούν. Καταρχάς το κάνει ειδικός γιατρός και όχι η γυναικολογος, 2ον με είχε πάνω απο μια ώρα και μέτρησε τα πάντα!!!! Ένα ένα ολα τα όργανα, χέρια πόδια, κεφάλι, πλακουντες, αμνιακο υγρό, δάχτυλα, πρόσωπο... Ήταν σαν να ξανακανω την Β επιπέδου και το Doppler μαζι.

Τα μωρα είναι μια χαρα! Ο μικρός είναι 1915γρ και η κυρία 1688γρ. Είναι μια χαρα σε όλα, μεγαλώνουν μια χαρα και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα μου είπε.

Η διατροφολογος μου είπε ότι έπρεπε στην αρχη να έχω πάρει μερικά κιλά παραπάνω αλλα με τόσους εμετους και πάλι καλα τα πήγα και ότι πρέπει να πάρω αλλα 7-9 μέχρι να γεννησω. Μου είπε επίσης ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να παίρνω τώρα είναι οι πρωτεΐνες... Οι οποίες με δυσκολεύουν πολυ γιατι δεν μου αρέσει το κρέας...

Οπότε όντως συνολικά θέλουν να πάρω γύρω στα 20 κιλά... Τι να πω, άλλος θεός εδω. Εγω θα τρώω όσο πιο καλα μπορω και ότι γίνει!

Και... Το τελευταίο 31/5 η μαγική ημερομηνία!!! Μου εξήγησε τα πάντα περί τοκετού και πως θα γίνει, σε όλες τις περιπτώσεις και μου είπε ότι το πιστεύει ότι εγω θα φτάσω τις 38 βδομάδες γιατι και εγω και τα μωρα δείχνουμε μια χαρα. Μακάρι!

Κορίτσια πραγματικά δεν το μετάνιωσα λεπτό που ήρθα να γεννησω εδω...

Μου λείπει λίγο ο γιατρός μου, αλλα το σύστημα εδω δεν περιγράφεται!

Αυτα για τώρα. Να σας ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου χρόνια πολλα και καλο Πάσχα σε όλες! Να περάσετε τέλεια και με το καλο να έρθουν όλα τα μωράκια που περιμένουμε είτε στις κοιλιατσες είτε στις αγκαλιές μας.

Σας στέλνω όλη την αγάπη μου!

c12e25debb.png

Κορίτσια μου χρόνια πολλά για τις άγιες ημέρες! Να έχουμε όλες καλή Ανάσταση προσωπική, οικογενειακή και σαν έθνος!

Να περάσετε τέλεια αυτές τις ημέρες και καλή μας όρεξη στη μαγειρίτσα και στο αρνάκι!

Πολλά φιλιά!

χρονια πολλα κοριτσακι μου καλη ανασταστα να εχουμε και μονο χαρες απο εδω και περα σε ολες μας.........φιλια στην Δημητρουλα μας........

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξέρω ότι δεν θα προλάβετε να διαβάσετε τα νέα μου αυτές τις μέρες, αλλα εγω θα σας τα γράψω να σας περιμένουν!

Λοιπόν πήγα για υπερηχο. Όταν λένε εδω υπερηχο δεν φαντάζεστε τι εννοούν. Καταρχάς το κάνει ειδικός γιατρός και όχι η γυναικολογος, 2ον με είχε πάνω απο μια ώρα και μέτρησε τα πάντα!!!! Ένα ένα ολα τα όργανα, χέρια πόδια, κεφάλι, πλακουντες, αμνιακο υγρό, δάχτυλα, πρόσωπο... Ήταν σαν να ξανακανω την Β επιπέδου και το Doppler μαζι.

Τα μωρα είναι μια χαρα! Ο μικρός είναι 1915γρ και η κυρία 1688γρ. Είναι μια χαρα σε όλα, μεγαλώνουν μια χαρα και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα μου είπε.

Η διατροφολογος μου είπε ότι έπρεπε στην αρχη να έχω πάρει μερικά κιλά παραπάνω αλλα με τόσους εμετους και πάλι καλα τα πήγα και ότι πρέπει να πάρω αλλα 7-9 μέχρι να γεννησω. Μου είπε επίσης ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να παίρνω τώρα είναι οι πρωτεΐνες... Οι οποίες με δυσκολεύουν πολυ γιατι δεν μου αρέσει το κρέας...

Οπότε όντως συνολικά θέλουν να πάρω γύρω στα 20 κιλά... Τι να πω, άλλος θεός εδω. Εγω θα τρώω όσο πιο καλα μπορω και ότι γίνει!

Και... Το τελευταίο 31/5 η μαγική ημερομηνία!!! Μου εξήγησε τα πάντα περί τοκετού και πως θα γίνει, σε όλες τις περιπτώσεις και μου είπε ότι το πιστεύει ότι εγω θα φτάσω τις 38 βδομάδες γιατι και εγω και τα μωρα δείχνουμε μια χαρα. Μακάρι!

Κορίτσια πραγματικά δεν το μετάνιωσα λεπτό που ήρθα να γεννησω εδω...

Μου λείπει λίγο ο γιατρός μου, αλλα το σύστημα εδω δεν περιγράφεται!

Αυτα για τώρα. Να σας ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου χρόνια πολλα και καλο Πάσχα σε όλες! Να περάσετε τέλεια και με το καλο να έρθουν όλα τα μωράκια που περιμένουμε είτε στις κοιλιατσες είτε στις αγκαλιές μας.

Σας στέλνω όλη την αγάπη μου!

πω πω τι ωραια νεα ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωωωωωω 31/5????? μια χαρα ο μαιος θα ειναι ο μηνας με τις αφιξεις των μωρων της παρεας μας,με το καλο κοριτσακι μου να γεννησεις και να παρεις τα μωρακια σου στην αγκαλιτσα σου........χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη με το συστημα στο εξωτερικα μπραβο τους ......η κορουλα σου απο τωρα αρχισε την διαιτα εεεεε?? προσεχει το σωμα της χαχαχαχαχαχα.............καλη αναστασταση να εχουμε καλα να περασετε και να προσεχεις τα μωρακια σου.....φιλακια πολλα

Στελνω την σκεψη στα μακρια μαζι σας να τσουγκρισει χριστος ανεστη να σας πει και πισω να γυρισει...............Χριστος Ανεστη χρονια πολλα σε ολες και γρηγορα να εχουμε ολες την δικη μας ανασταση...........να περασετε καλα να φατεεεεεεεεεεε πολυυυυυυυυυυ αρνακιιιιιιιιιιιι και το χαμογελο να μην φυγει ποτε απο το προσωπο σας........φιλακια πολλα σε ολες

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Χρόνια πολλά κορίτσιααααααααααααα!!! Χρόνια αναστάσιμα με το φως της Αναστάσεως να μας χαρίζει πάντα ελπίδα για το αύριο και άπειρες ευλογίες!!!

Οι εγγυούλες με το καλό να φέρετε στον κόσμο τα μπουμπούκια σας και οι υπόλοιπες κοπέλες της παρέας μας να πετύχετε γρήγορα το όνειρό σας!!!

Και όσες έχουμε ήδη τα μπεμπάκια μας να τα χαιρόμαστε και να τα καμαρώνουμε σαν τα ψηλά βουνά!

Πώς περάσατε? Πήγατε στην Ανάσταση? Φάγατε, ψήσατε στη σούβλα η στο φούρνο?

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα, οικογενειακά και πολύ συγκινητικά. Η Δήμητρα μας εξεπληξε όλες αυτές τθς ημέρες και στην Εκκλησία που πηγαίναμε και το βράδυ της Ανάστασης που μείναμε στη Αναστάσιμη λειτουργια και κοινωνήσαμε οικογενειακώς και στις παρέες που βρεθήκαμε για καφε και τραπέζια, σε όλες τις φάσεις. Βολικό παιδάκι και όλο γέλια και χαρές.

Απο αύριο δουλειά όσες δουλεύετε? Όσες είστε στο εξωτερικό πώς περνάτε?

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...