Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα στην ομορφη παρεα μας!

Κοριστια μου , εχω τοσο πολυ δουλεια στο γραφειο που δεν προλαβαινω να μπω να γραψω.Δοξα το Θεο καλα ειμαι, προσπαθω οταν γυρναω απο την δουλεια να ξεκουραζομαι και ετσι ειμαι ολο ξαπλα.

Lucky , μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν στην ωρα τους.Πολυ καλα εκανες και πηρες τον Δρεττα για εμενα ειναι κορυφη. Θα δεις λιγο χρονο θελει και υπομονη, σκεψου οτι μετα απο λιγο καιρο θα εισαι εγκυουλα και παρε κουραγιο.

Leni μου, αρχισες τα φαρμακακια, μπραβο κοριτσι μου, εισαι η επομονη εγκυουλα, ειμαι σιγουρη.Να περασεις τελεια στην Ρωμη και εγω θελω πολυ να παω, αλλα τωρα το μωρακι πρωτα απο ολα , για αυτο πηγαινε και περνα τελεια γιατι μετα δεν εχει τετοια χα,χα!

MissPiggy μου , πως εισαι με τους εμετους σου? Ο γιατρος τι ειπε?

athenian εγω πηγαινα για ημιφυσικο και ο Βασ ειπε ας κανουμε και ενα φυσικο πριν τον ημιφυσικο και ετσι μονο με ενα ωαριο τα πραγματα πηγαν , δοξα το Θεο τελεια, και να φανταστεις ηταν η 4η φορα.Για αυτο να εισαι αισιοδοξη πως ολα θα πανε καλα, ενα ωαριο θελουμε , οχι πολλα!Ο Βασ θα κανει τα παντα να εισαι σιγουρη.

Kopelia μου δωσε φιλακια στην μασκοτ μας!

Δομνινα , μπραβο που πηρατε την σωστη αποφαση και ο ανδρα σου συμφωνησε, ολα θα πανε καλα , να περασεις και εσυ φανταστικα στην Ρωμη.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Λένη μου και Δομνίνα σας ζηλεύω, με την καλή έννοια πάντα :) Έχω πάει Ιταλία, αλλά όχι Ρώμη και θα ήθελα πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία. Πηγαίνετα όπου μπορείτε και θέλετε όσο μπορείτε ακόμα γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα μεγαλώνει η κοιλίτσα σας και δεν θα επιτρέπεται να μετακινηθείτε, χιχι.

Μισπιγκυ τί καλά που είναι και ο αδελφος σου εκεί κοντά σας και έχετε παρέα και θα έχουν και τα διδυμάκια σας τον θείο τους εκεί. Είναι παντρεμένος με παιδιά ή όχι?

Τζέμινι βγήκατε βολτίτσες τις προηγούμενες ημέρες? Σήμερα είχε πολύ βροχή...Ξεκίνησες καρδιοτοκογρ'αφο? Θα περιμένουμε και τα νεα απο τον γιατρό.

Κατερίνα μουκάνε πρώτα ο,τι εξετάσεις χρειάζονται στην Κρήτη και μετά αποφασίζεις σε ποιον γιατρό θα κάνεις την εξωσωματική.

Athenian εσύ πώς είσαι? Πότε ξεκινάς? Τις βιταμίνες τις βρήκες τελικά?

Lucky για το Πάσχα τί όμορφο θα φτιάξεις? Με τον αντρούλη σου όλα καλά? Εννοώ πώς δέχτηκε όλα αυτά που σας είπε ο Δρέττας?

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το Σκ. Όλο βόλτες, χθες πήγαμε στο ένας μας βαφτιστήρι και η Δήμητρα ήταν ανάμεσα σε παιδάκια και το καταχάρηκε. Αλλά όταν φτάνει η ώρα 9 το βράδυ, δεν κρατιέται με τίποτα. Κοιμάται όπου βρίσκεται, σε αγκαλιά, σε καρότσι, στο κρεβάτι της, όπου νάναι, αρκεί να έχει πιει γάλα... Αλλάζει πάντως καθημερινά. Σήμερα που την κοιτούσα έχει αλλάξει και στο πρόσωπο ως προς τις εκφράσεις της, τα χαρακτηριστικά τς, όλα ωριμάζουν καθημερινά :)

Αύριο θα πάμε στα Μέγαρα για εξομολόγηση, οπότε θα ξαναμπω μεθαύριο...

Καλά να περνάτε και πολλά φιλιά και στην Αγγελική μας και το μωράκι της :)

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα.

Εγω ετοιμάζομαι για ύπνο.

Πήγαμε τη βόλτα μας και περιμένω τη μικρή να φάει για να πάμε για ύπνο.

Σήμερα ήταν ήσυχη μέρα με ένα πολυ ωραίο νέο: ήρθαν οι κουνιες και η συρταριερα!!!!

Συναρμολόγησαμε την μια κούνια και είναι πολυ ωραία!!! Δεν σας βάζω ακόμα φωτο, θα πρέπει να κάνετε υπομονή να τελειώσω με όλο το δωμάτιο... Έχω ακόμα τη συρταριερα και διακόσμηση τοιχου. Επίσης περιμένω ακόμα ένα σεντονακι που δεν έχει έρθει... Ελπίζω να γίνει ωραίο!

Η 2η κούνια θα μπει στο δωμάτιο μας για τώρα και για όσο χρειάζεται.

Αγγελική μου καλα κανεις και ξεκουραζεσαι! Αυτο ακριβώς πρέπει να κανεις! Ποτε θα ξαναπας να δεις το σπιτάκι σου;

Δομνινα μου, χαίρομαι για την απόφαση σας! Είδες που τελικά ο άντρας ΔΟΥ το σκέφτηκε αλλιώς το πράγμα; Μακάρι εκει να είναι το πρόβλημα και να πανε όλα καλα!

Όσο για τη Ρώμη, είναι πραγματικά υπεροχη!!! Ετοιμαστείτε για πολυ πιάτο δρόμο έτσι!! Αν δεν την περπατησεις δεν αξίζει... Επίσης, εγω θα σας πρότεινα, αν σας βγάζει το προγραμμα να πάτε και μια μέρα φλωρεντια. Είναι τέλεια, είναι εύκολο να πας με τρένο και αξίζει γιατι δύσκολα το κανεις ξεχωριστό ταξίδι... Εγω το είχα κάνει ξεχωριστά αλλα είχα μια φίλη που σπούδαζε εκει και πήγα να τη δω.

Θα περάσετε και οι 2 τέλεια!

Κοπελια μου το κοριτσάκι σου σίγουρα αλλάζει κάθε μέρα, σε πιστεύω... Τα κανεις και μετα δεν τα προλαβαινεις!!! Αγώνας δρόμου!!

Ο αδερφός μου μένει με την κοπέλα του, που είναι αμερικανίδα εδω και πολλα χρόνια. Βέβαια εδω δεν παντρεύονται... Το πολυ πολυ κάνουν ένα συμβόλαιο συμβίωσης... Δεν έχουν παιδιά ακόμα... Αυτα θα είναι τα πρώτα της οικογένειας... Και όλοι τα περιμένουν σαν τρελοί!

Αυτα κορίτσια. Πάω για μπανακι και ύπνο...

Φιλια σε όλες!!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Kopelia μου, η μικρη σου Δημητρουλα αλλαζει μερα με την μερα , το βλεπω απο τον ανηψιο μου , της αδελφης μου παιδι τωρα ειναι 2 ετων και εντυπωσιαζομαι συνεχεια με τις αλλαγες του. Θα βλεπεις την Δημητρουλα και θα την καμαρωνεις.

MissPiggy τι ωραια που φτιαχνεται το δωματιο των παιδιων, πρεπει να ειναι τελεια διασικασια ε? Περιμενω να δω ολοκληρωμενο το δωματιο , αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειο. Το οτι εχεις εκει τον αδελφο σου πραγματι ειναι πολυ σημαντικο, εχεις δικους σου ανθρωπους. Εγω θα παω στις 23/04 ξανα για υπερηχο να δω το μικρακι μου, σημερα πηγα για κατι εξετασεις αιματος.

Leni και Δομνινα , πρεπει η Ρωμη να ειναι τελεια, να την γυρισεται ολη , να περασετε τελεια γιατι μετα απο λιγο καιρο θα φουσκωσει η κοιλιτσα σας!!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε?

Kopelia μου εγώ είμαι καλά, περιμένω να περάσουν οι μέρες.... Λογικά τέλος Απριλίου με αρχές Μαϊου ξεκινάω.

Θέλω να πάρω τηλ και τον Βασ να κλείσω από τώρα ραντεβού για 30/4 γιατί στις 27/4 περνάω από επιτροπή και μετά θέλω να παω στον Βασ να μου γράψει φάρμακα. Ελπίζω να προλάβω, αλλά εαν αδιαθετήσω πριν σκέφτομαι να τον πάρω τηλ να δούμε πως θα κινηθούμε. Σιγά μη με θυμηθεί....αλλά λέμε τώρα.

Agelik μου εύχομαι να είμαι και εγώ τυχερή.... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Τις βιταμίνες δε τις βρήκα, θα τον ρωτήσω όταν ξαναπάω.....

Να σας ρωτήσω κάτι? Τις αιματολογικές τις κάνετε στο Medimall ή σας στέλνει ο Βασ κάπου αλλού? και όσον αφορά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις οδηγίες κάθε φορά μιλάτε με τον Βασ ή με κάποια μαία?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά να' μαι κι εγώ..

Λένη μου έκλεισα κι εγώ για Ρώμη.. Είναι όνειρο ζωής για μένα και τελικά θα πάω το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με μια φίλη μου μιας και ο άνδρας μου θα δουλεύει.. μου το είχε υποσχεθεί ότι θα μπορούσα να πάω στη Ρώμη μόλις έβρισκα μια φίλη μου να με ακολουθήσει.. Κοριτσάκια μου είμαι κατενθουσιασμένη.. το περιμένω πως και τι.. και έτσι το μυαλό ξεκολλάει από το θέμα "παιδί"...

Μιλήσαμε με τον άνδρα μου και αποφασίσαμε να μην πάρουμε δανεικά αυτή τη φορά.. το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και είπαμε να προσπαθήσουμε με δικά μου ωάρια και δανεικό σπέρμα μιας και εκεί εστιάζεται περισσότερο το πρόβλημά μας.. Τουλάχιστον τον κατάφερα να δώσει τη συγκατάθεσή του... και έτσι αισθάνομαι τρομερή ανακούφιση και απελευθέρωση!

Αχ τι ωραια, θα πας κι εσυ. Θα σου πω τα νεα μου οταν γυρισω για να σου δωσω και καμια ιδεα:D

Δυστυχως εγω θα παω σε πολυ χαλια καιρο...Δειχνει οτι θα βρεχει καθε μερα εκτος της Πεμπτης:( Κριμα γιατι ειχα πολυ ορεξη να λιαστω και να περματησω ωρες..

Οσο για τα νεα σου, μπραβο κοριτσακι, πολυ ευχαριστα!! Ειμαι σιγουρη οτι αυτη τη φορα, με την βοηθεια του θεου και του Βασ., ολα θα πανε καλα;)

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το Σκ. Όλο βόλτες, χθες πήγαμε στο ένας μας βαφτιστήρι και η Δήμητρα ήταν ανάμεσα σε παιδάκια και το καταχάρηκε. Αλλά όταν φτάνει η ώρα 9 το βράδυ, δεν κρατιέται με τίποτα. Κοιμάται όπου βρίσκεται, σε αγκαλιά, σε καρότσι, στο κρεβάτι της, όπου νάναι, αρκεί να έχει πιει γάλα... Αλλάζει πάντως καθημερινά. Σήμερα που την κοιτούσα έχει αλλάξει και στο πρόσωπο ως προς τις εκφράσεις της, τα χαρακτηριστικά τς, όλα ωριμάζουν καθημερινά :)

Αύριο θα πάμε στα Μέγαρα για εξομολόγηση, οπότε θα ξαναμπω μεθαύριο...

Καλά να περνάτε και πολλά φιλιά και στην Αγγελική μας και το μωράκι της :)

Καλα να περασετε αυτες τις μερες με το παιδακι σας και να μας πεις τα νεα του Πασχα και τις εντυπωσεις της, χιχι Θα σουβλισετε?

Πήγαμε τη βόλτα μας και περιμένω τη μικρή να φάει για να πάμε για ύπνο.

Σήμερα ήταν ήσυχη μέρα με ένα πολυ ωραίο νέο: ήρθαν οι κουνιες και η συρταριερα!!!!

Συναρμολόγησαμε την μια κούνια και είναι πολυ ωραία!!! Δεν σας βάζω ακόμα φωτο, θα πρέπει να κάνετε υπομονή να τελειώσω με όλο το δωμάτιο... Έχω ακόμα τη συρταριερα και διακόσμηση τοιχου. Επίσης περιμένω ακόμα ένα σεντονακι που δεν έχει έρθει... Ελπίζω να γίνει ωραίο!

Η 2η κούνια θα μπει στο δωμάτιο μας για τώρα και για όσο χρειάζεται.

Αυτα κορίτσια. Πάω για μπανακι και ύπνο...

Φιλια σε όλες!!

Ανυπομονω να δω τελειωμενο το παιδικο δωματιακι:D Την δευτερη κουνια γιατι την βαλατε στο δωματιο σας? Γενικα δεν θα τα εχετε μαζι τα μωρακια?

Εσυ κι η Gemini κοντευετε...Πως περναει ο καιρος ρε παιδια!! Με αγχωνει αυτο!

καλημερα κοριτσια!

Εγω θα παω στις 23/04 ξανα για υπερηχο να δω το μικρακι μου, σημερα πηγα για κατι εξετασεις αιματος.

Leni και Δομνινα , πρεπει η Ρωμη να ειναι τελεια, να την γυρισεται ολη , να περασετε τελεια γιατι μετα απο λιγο καιρο θα φουσκωσει η κοιλιτσα σας!!Φιλακια σε ολες!

Ευχαριστω Agelik μου, κι εσεις να περασετε ωραια αυτες τις μερες με ξεκουραση καλη παρεα και πολυ πολυ ομορφα συναισθηματα:-D

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε?

Kopelia μου εγώ είμαι καλά, περιμένω να περάσουν οι μέρες.... Λογικά τέλος Απριλίου με αρχές Μαϊου ξεκινάω.

Θέλω να πάρω τηλ και τον Βασ να κλείσω από τώρα ραντεβού για 30/4 γιατί στις 27/4 περνάω από επιτροπή και μετά θέλω να παω στον Βασ να μου γράψει φάρμακα. Ελπίζω να προλάβω, αλλά εαν αδιαθετήσω πριν σκέφτομαι να τον πάρω τηλ να δούμε πως θα κινηθούμε. Σιγά μη με θυμηθεί....αλλά λέμε τώρα.

Να σας ρωτήσω κάτι? Τις αιματολογικές τις κάνετε στο Medimall ή σας στέλνει ο Βασ κάπου αλλού? και όσον αφορά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις οδηγίες κάθε φορά μιλάτε με τον Βασ ή με κάποια μαία?

Με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ κοριτσακι μου. Να ξερεις οτι ο Βασ σιγουρα σε θυμαται. Δεν στο ειπα, αλλα οταν πηγα να με δει την Τεταρτη που μας περασε, μου ανεφερε οτι "την Δευτερα ηρθε μια κοπελα να την δω, η οποια ακουσε για μενα απο ενα φορουμ". Ειπε οτι του εκανε εντυπωση αυτο. Εγω του ειπα οτι το ξερω και οτι σου ειπα την γνωμη μου μεσω φορουμ. Βεβαια, δεν ηξερα το ονομα σου οποτε δεν αναφερθηκαμε σε ονοματα. Μου ειπε οτι εισαι ευκολη περιπτωση και ολα θα πανε καλα. ;)

Τωρα οσο για τις εξετασεις, αναλογα τί εξετασεις εννοεις. Αυτες που θα σου ζητησουν γενικα εγω τις εκανα μεσω ταμειου σε αλλο μικροβιολογικο. Τις αιματολογικες κατατην παρακολουθηση που σου μετρανε την οιστραδιολη τις κανεις στο Medimall και συμπεριλαμβανονται στην τιμη της IVF. Σε παιρνει η μαια και σου λεει τα αποτελεσματα και ποιο ειναι το επομενο βημα.

Εγω αυριο φευγω πρωι πρωι οποτε θα σας χαιρετισω απο σημερα. Εκει δεν ξερω αν θα εχω Ιντερνετ.. Αν εχω θα σας γραψω κανενα νεο μου..

Την Τεταρτη του Πασχα εχω να παω Medimall. Θα μου κανει την θεραπεια που μου ειχε πει και λογικα θα ειμαι ετοιμη σχετικα για την εμβρυομεταφορα προς Παρασκευη Σαββατο φανταζομαι. Εχω πολυ αγωνια και γενικα χαιρομαι που θα φυγω αυτες τις μερες γιατι αλλιως θα ημουν σε αναμμενα καρβουνα:roll:

Lucky, Katerina, Gemini να περασετε κι εσεις πολυ ομορφα και ευχομαι για φετος η Ανασταση να ισχυει και για ολες μας προσωπικα, στην καθεμια για τον δικο της λογο!!

Σας φιλω πολυ πολυ

Leni μου εγώ θα ήμουν αυτή που σου είπε!!!!! Εμ με ρώταγε πως τον βρήκα, ψέματα να έλεγα???? Το ξέρω ότι του έκανε εντύπωση γιατί το συζητάγαμε.

Αχ παναγίτσα μου από το στόμα του και στου Θεού το αφτί, εύκολη περίπτωση σου είπε? Εύχομαι να μη με μπέρδεψε με άλλη....χιχιχι

Όσο για τις εξετάσεις για την οιστραδιόλη έλεγα. Τις υπόλοιπες τις έχω κάνει ιδιωτικά.

Άντε κοριτσάκι μου με το καλό να επιστρέψεις και να γίνει η εμβρυομεταφορά. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια 3ψήφια χοριακή.

Εάν δεν τα ξαναπούμε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.!!!!

Leni μου, καλο ταξιδι , καλο Πασχα και μολις γυρισεις με το καλο τσουπ θα μπουν τα μωρακια στην κοιλιτσα και θα γατζωθουν για τα καλα, στο ευχομαι απο καρδιας!

athenian ο Βασ θα σε θυμαται οποσδηποτε, ειναι πολυ καλος γιατρος και σιγουρα θα κανει τα παντα και να δεις οτι θα μεινεις εγκυος με το καλο.Οσο για τις εξετασεις που ρωτας ειναι αυτα που σου ειπε η Leni μας. Καλα εκανες και του ειπες που τον βρηκες , κακο δεν ειναι, να δεις για να λεει οτι εισαι ευκολη περιπτωση ευκολη θα εισαι.Ολα θα πανε καλα, να εισαι αισιοδοξη και ολα θα γινουν.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Leni μου εγώ θα ήμουν αυτή που σου είπε!!!!! Εμ με ρώταγε πως τον βρήκα, ψέματα να έλεγα???? Το ξέρω ότι του έκανε εντύπωση γιατί το συζητάγαμε.

Αχ παναγίτσα μου από το στόμα του και στου Θεού το αφτί, εύκολη περίπτωση σου είπε? Εύχομαι να μη με μπέρδεψε με άλλη....χιχιχι

Όσο για τις εξετάσεις για την οιστραδιόλη έλεγα. Τις υπόλοιπες τις έχω κάνει ιδιωτικά.

Άντε κοριτσάκι μου με το καλό να επιστρέψεις και να γίνει η εμβρυομεταφορά. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια 3ψήφια χοριακή.

Εάν δεν τα ξαναπούμε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.!!!!

Εσενα εννοουσε. Αφου μου το ειπε οτι "ηρθε μια κοπελα που ειχε διαβασει για μενα στο φορουμ". Και οτι ειχες παει την Δευτερα. Μου ειπε οτι δεν ειναι δυσκολη η περιπτωση σου και ολα θα πανε καλα. Εγω του ειπα οτι σου εγραψα την γνωμη μου στο φορουμ και σου ειπα τα καλυτερα.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, ευχομαι να τα καταφερουμε ολες μαζι, με 2-3 εβδομαδες διαφορα:D:D:D:D

Φιλακια και περνα καλα, ξεκουρασου, βγες πολυ, γιατι μετα αρχιζεις κι εσυ!!!:cool:

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου γλυκά, μου φτιάξατε τη μέρα.!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Άρε τον Βασ..... να δω όταν θα ξαναπάω τι θα μου πει... xexexe

Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω. Άντε με το καλό σε όλες μας να έχουμε 3ψήφιες χοριακές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!!!

Πολύ μου άρεσε το εύκολη περίπτωση, αχχχ για να δούμε, έχω τρομερή αγωνία!

Ααααα να σας συστηθώ κιόλας το όνομα μου είναι Χριστίνα!!!!

Leni μου καλά να περάσεις!!!!

Η Ρώμη είναι S U P E R, δε θα θες να φύγεις....

Ότι καιρό και να έχει δε πιστεύω ότι θα βρέχει και συνέχεια. Εσείς θα τη περπατήσετε ακόμα και με βροχή όμως γιατί η Ρώμη είναι για πολλάααααα χιλιόμετρα!

Περιμένουμε τις εντύπώσεις σου....

HAVE FUN!!!!

Καλημερα κοριτσια!!

Δομνινα ειναι ωραια περιοχη ο Γλαυκος γιατι ειναι εξω απ την πόλη αλλά κοντά στο κέντρο.!

Kopelia καλα να περασετε σημερα Μεγαρα. Ευτυχως εχει καλυτερεψει ο καιρός. Μας μουλιασε η βροχή και μας εκλεισε μεσα...σα να ειναι Χριστούγεννα!!:?

Leni να περάσετε τελεια στη Ρωμη! Ειναι υπέροχη πόλη. Ολόκληρη σαν ενα μουσείο!!!! Και πράγματι εχει πολύ περπάτημα αλλά αξίζει τον κόπο!

Μην ανησυχείς για το αλατι. Εγώ καθολου δεν το ειχα κόψει και δεν πρηστηκα ουτε λίγο!!

Piggy κι εμας χτες ηρθε η αλλαξιέρα! Ειναι υπεροχα ολα!! Ετσι μου φαινονται δηλαδή:tongue: Κι εμεις τη 2η κουνια θα τη στησουμε στο δωματιό μας για αρχη και θα τα εχουμε και τα δυο μεσα!

Με το γιατρο ολα καλά. Μου ειπε μονο να ξανακάνω την καμπυλη ζαχαρου για να ειμαστε σιγουροι (λογω βαρους των μωρών). Μου ειπε για καισαρική 22/05, αλλά εγω πιστευω οτι ειναι αργά και θα εχω γεννήσει κανα 10ημερο νωρίτερα. Θα δείξει!!

Αυριο θα κανω τη εξεταση και θα σας πω...ελπίζω να μην εχουμε θεμα...

Φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λενακι μου, να περάσεις τέλεια!!! Καλο Πάσχα!

Όσο για τα μωρά, θα τα έχουμε μαζι μας στο δωμάτιο για όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι πολυ σημαντικό για αυτα να νιώθουν τους γονείς τους κοντά! Οπότε θα κοιμούνται αγκαλιτσα, στην ίδια κούνια (όπως και στην κοιλια μου) για όσο χωράνε! Ελπιζω για χωρεσουν τουλάχιστον 6 μήνες! Μετα βλέπουμε.

Athenian όλα θα πανε καλα με το Βας. Να του έχεις εμπιστοσύνη! Και σίγουρα θα σε θυμάται! Αυτο με το φόρουμ του έχει κάνει πολυ εντύπωση, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και του έλεγα ότι θα δουλέψει υπέρ του και δεν το πίστευε... Πάντως αν σε λέει εύκολη περίπτωση, εύκολη θα είσαι!

Gemini!!! Έχεις τη μαγική ημερομηνία στο χέρι σου! 22/5!! Εγω σου εύχομαι να φτάσεις μέχρι εκει! Θα είσαι 38 εβδομάδων τότε ε; Όσο για την καμπύλη μην ανησυχείς μια χαρα θα είναι, απλα είναι βαρετή εξέταση και θα την ξαναπερασεις, δεν πειράζει... Φτάνει ο καιρός φιλενάδα... Το έχεις συνειδητοποιήσει; Εγω καθόλου... Νομίζω απλα ότι θα μείνω έγκυος για πάντα...

Ακόμα και σήμερα που είδα την κούνια, δεν μπορούσα να το χωνεψω ότι εγω θα τη γεμισω! Μήπως δεν είμαι έτοιμη;

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???

Λενη μου καλο ταξιδι κοριτσακι μου καλα να περασεις να ξεκουραστεις γιατι οταν θα γυρισεις ξερεις εεεεεεεεε.......................θα μεινεις εγκυοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και ολες εμεις θα χαιρομαστε με την χαρα σου να το ξερεις μου εισαι πολυ συμπαθεις ατομο και πραγματικα θα χαρω σαν να ειμαι εγω στην θεση σου .....φιλακια πολλα και να προσεχεις κοριτσακι μου....

Μισπιγυ μουυυυυυυ ωραια που ηρθαν τα πραγματα σπιτακι σου και τα ετοιμαζεις σιγα σιγα με το καλο κοριτσακι μου να γεμισεις τα κρεβατακια,πως εισαι με τους εμετους τωρα? σου περασαν λιγο?? να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου

Δομνινα μου μπραβο κοριτσακι μου ευχαριστα και τα δικα σου νεα ολα θα πανε καλα και γρηγορα να κανεις ξαδελφακια στα παιδια της αδελφης σου να παιζουν μαζι........

Κοπελια μου καλα να περασετε στα μεγαρα και να προσεχετε με αυτον τον καιρο θα ειναι λιγο δυσκολα....η αδελφη μου εχει δυο κοριτσακια και καθε 6 μηνες ηταν διαφορετικα απο την εμφανιση μεχρι και τον χαρακτηρα....Η Δημητρουλα μας τι κανει?? να της δωσεις πολλα φιλακια στις ομορφες ματαρες της....

Αγγελικ μου μπραβο κοριτσακι μου που εισαι καλα μην παρεις ομως θαρος και κανεις δουλιτσες εεεε? να προσεχεις και ολα θα πανε καλα πω πω μωρακια που θα εχουμε στην παρεα μας.......

athenian με το καλο να αρχισεις κοριτσακι μου οσο για τον γιατρο πιστευω οτι πηγες στον καλυτερο με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τα κοριτσια μας εδω εχω πολυ θετικη εικονα και αν αποφασισω να παω και εγω αθηνα σε αυτον θα παω ........να προσεχεις και θετικη σκεψη παντα ολα θα πανε καλα.......

Lucky μου χρυσοχερα μου τι φτιαχνεις παλι εεεεεεε??? σου ευχομαι του χρονου να μην μπορεις να φτιαξεις τιποτα να εχεις μια τεραστια κοιλια και να εισαι ξαπλωμενη στον καναπε για να ξεκουραζεσαι...........

gemini μου καλοριζικα τα επιπλακια των ποδοσφαιριστων μας........ποτε περασε ο καιρος βρε κοριτσακι μου??? σαν χτες ηταν που αγωνιουσες για την χοριακη.....με την καμπυλη ζαχαρου πως τα πας??? εγω πηγα να την κανω γιατι επρεπε να παρω καποιο φαρμακο (glukoface) αλλα δεν τα καταφερα δεν μπορεσα να το πιω αυτο το απαισιο υγρο την γλυκοζη,να αναφερω οτι δεν ειμαι πολυ γλυκατζου........περιμενουμε νεα σου.........

εγω ειμαι καλυτερα εχω ηρεμησει αρκετα η δουλεια εχει δρομολογισει καλυτερα τα νευρα μας εχουν ηρεμησει και προσπαθουμε να περασει ο καιρος που χρειαζεται για τον αντρα μου για να ξεκινησουμε και εμεις ....

φιλακια πολλα σε ολες...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...