Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσια ουτε φωνη ουτε ακροαση ο γιατρος!Μου ειπε η γραμματεας του οτι θα με παρει στις 4 πηγε 4.40 και πηρα εγω και μου ειπε οτι εχει περιστατικο,ειναι 6.22 και ακομα τπτ αχ θα με σκασουν ετσι που το πανε!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

κοριτσια ουτε φωνη ουτε ακροαση ο γιατρος!Μου ειπε η γραμματεας του οτι θα με παρει στις 4 πηγε 4.40 και πηρα εγω και μου ειπε οτι εχει περιστατικο,ειναι 6.22 και ακομα τπτ αχ θα με σκασουν ετσι που το πανε!!!!

ελα μην χανεις την ψυχραιμια σου για να μην σε παρει παει μα πει οτι κατι σοβαρο του ετυχε λιγη υπομονη κοριτσακι μου το ξερω οτι καθεσαι σε αναμενα καρφια αλλα θα δεις σε λιγο θα σε παρει.........

Μολις τωραμιλησα με το γιατρο αχ κοριτσια πως ανακουφηστικα!!!Λοιπον μας ειπε οτι την ιδια θεραπεια θα προτηνε και εκεινος δεν θα αλλαζε τπτ ουτε θελει καποια επιπλεων εξεταση.Οι ορμονες μας ανεβαινουν λιγο αργα μας ειπε οτι για αυτο μπορει να φταιει ο σιδιρος οποτε παμε βουρ για αποσιδηροση.Μας προτηνε υπομονη και πιστη και να μην χανουμε την ελπιδα μας αν δεν δουμε αποτελεσμα σε τρεις μηνες θα δουμε σε εξι να μην απογοητευομαστε!!!Αχ δοξα το θεο ειχα τρομερο ανχος μην μου πει οτι αυτη η θεραπεια που κανουμε δεν ειναι σωστη!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Μολις τωραμιλησα με το γιατρο αχ κοριτσια πως ανακουφηστικα!!!Λοιπον μας ειπε οτι την ιδια θεραπεια θα προτηνε και εκεινος δεν θα αλλαζε τπτ ουτε θελει καποια επιπλεων εξεταση.Οι ορμονες μας ανεβαινουν λιγο αργα μας ειπε οτι για αυτο μπορει να φταιει ο σιδιρος οποτε παμε βουρ για αποσιδηροση.Μας προτηνε υπομονη και πιστη και να μην χανουμε την ελπιδα μας αν δεν δουμε αποτελεσμα σε τρεις μηνες θα δουμε σε εξι να μην απογοητευομαστε!!!Αχ δοξα το θεο ειχα τρομερο ανχος μην μου πει οτι αυτη η θεραπεια που κανουμε δεν ειναι σωστη!!!

μπραβοοοοοοοο κοριτσακι μου ειδες ολα θα πανε καλα μην εχεις αγχος απλα ειναι λιγο χρονοβορα η ολη διαδικασια αλλα αξιζει τον κοπο μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα θα το δεις.......φιλακια πολλα

Καλησπέρα!!!!!!!!

Luckym κατ'αρχην καλά εκανες και πηρες και αλλη γνωμη! Ετσι σου φευγει οποιαδηποτε ανασφάλεια και συνεχίζεις δυναμικά! Και πραγματι φανταζομαι ανακουφιστηκες καπως με τα λόγια του!

Piggy εμετοι πάλι,ε?? Τι να πω κοριτσακι....παρε τα φαρμακα που σου ειπε ο γιατρος. Ειναι σημαντικό να νιωθεις καλυτερα....

Στον αδερφό σου?? Ειναι και ο αδερφος σου εκει??? Αυτο ειναι πολύ ευτυχες! ΝΑ εχεις εννοώ και συγγενείς σε μια ξενη χωρα!

Kopelia καλο καλοκαιρι αφου βγαλατε τα χαλιά!! Κι εγω εχω γυναικα αυριο να κανει τζαμια-πατζουρια γιατι δε γινεται αλλιώς. Τα χαλια ακομα δεν τα βγαζω, ειμαστε και πιο εξω εμείς!!

Leni αντε συνηλθες κι εσύ από υπερδιέγερση!! Ολα καλά! Τον αλλο μηνα θα δεις,θα τα παρεις τα χαπάκια σου! Αλλα θα ναι για καλό!!

Να σας πω τα δικά μου απ το ντοπλερ. Ο γιατρος μου ειπε οτι τα μωρα ειναι μεγαλα για την εβδομαδα μου ειμαι, αλλά και αν λαβουμε υποψιν οτι ειναι διδυμα... Ο ενας 2500γρ και ο αλλος 2000γρ. Τον ρωτησα μηπως δεν ειναι φυσιολογικά:confused: Αλλά ειπε δε βλεπει κατι, μονο το οτι ειναι μεγαλα. Ζαχαρο εχουμε αποκλείσει. Εγω εχω πάρει ελαχιστα κιλά μεχρι τωρα. Δεν ξερω μηπως επαιξε ρολο και η κορτιζόνη.... Αλλιώς μαλλον παιζει κληρονομικοτητα απ το σοι του αντρα μου που κανανε παιδιά των 5 κιλών. Τι να πω κοριτσια...δεν παιρνουν βαρος, ανησυχεις. Παίρνουν βαρος, πάλι ανησυχεις!!!! Μεχρι να γεννηθουν αγχος θα εχω. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος μου την Δευτερα.

Φιλάκια πολλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα.

Ναι είναι και ο αδερφός μου εδω... Είμαστε 3 ώρες Μακρυά. Οπότε ήρθαμε απο το πρωι, ο καλός μου θα δουλέψει απο δω και θα γυρίσουμε Κυριακή. Εγω την έπεσα για ενα 2ωρακι... Να δούμε πως θα τα πάω σήμερα;

Τώρα τους έστειλα να μου πάρουν τα φάρμακα για τις καουρες γιατι δεν παει άλλο. Το αποφάσισα ότι δεν μπορω να συνεχίσω έτσι, υποφερω παρα πολυ.

Gemini μεγάλα παιδάκια!!! Εμενα καλο μου ακούγεται! Δεν θα έχεις να ανησυχείς για θερμοκοιτιδες και τέτοια! Θα είναι μια χαρα! Εγω σε ζηλεύω! Το έχω πολυ άγχος μην βγουν μικρά. Την Πέμπτη θα ζυγιστουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε πάρει και πως τα πάμε. Μην ανησυχείς πάντως, μια χαρα μου φαίνονται!

Lucky μου είδες; Όλα καλα θα πανε! Να κάνετε και την αποσιδηρωση σας! Ξέρεις πόσες φορές το σκέφτομαι αυτο για σας; Δεν θέλω να σου το λέω για να μην σε αγχωνω... Όλα θα πανε καλα, χρειάζεστε μόνο λίγο χρόνο και λίγη υπομονή παραπάνω!

Λενακι σε καταλαβαίνω με τη δουλεια, τέτοιες φάσεις είναι ζορικες αλλα έχουν και την πλάκα τους. Εμενα μου λείπει λίγο η δουλεια μου... Μετα απο τόσα χρόνια, τόσο καθησιο...

Αυτα κορίτσια, φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Lucky μου θα δεις οτι όλα θα γίνουν.Μη χάνετε την πίστη σας. Οι γιατροί ξέρουν και φυσικά έκανες πολύ καλά που μίλησες και με άλλον γιατρό. Τώρα είστε σίγουροι οτι κάνετε το σωστό, οπότε προχωράτε και ο Θεός μαζί σας!!!

Gemini να σου πω κι εγώ το σκεφτόμουν για να τα σηκώσουμε ή όχι γιατί ξαναερχεται κρύο, αλλά ήθελα και να τελειώνω. Τα μωράκια σου νομίζω οτι είναι μια χαρά. Τί ήθελε ο γιατρός, να είναι μικρότερα και γιατί? Βρε σημασία έχει οτι είναι γερά και θα πάνε όλα μια χαρά!!!

athenian καλή επιτυχία να έχεις και να έχουμε σύντομα ευχάριστα.

Το ίδιο ισχύει και για σένα Λένη μου, αλλά για σένα προηγείται το Πασχαλινό ταξιδάκι σας... :) Πού λέτε να πάτε?

Κατερινα μου εγώ είχα πάει στον Γάτο που είναι στο ίδιο κέντρο με τον Παράσχο. Τον είδα κι αυτόν που έτρεχε εκεί, αλλά να σου πω την γνώμη μου δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν γιατρό δεν τον ξέρω, αλλά εκεί ουσιαστικά είναι εμπορικό κέντρο και όχι κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Απαπαπα, είχα φύγει απο την αρχή, αλλά και με το που μιλήσαμε και με τον Γάτο φύγαμε τρέχοντας. Ασε που γινόταν χαμός απο κόσμο...Δεν μου άρεσε καθόλου.Μια φίλη μου που πήγε όμως δεν τον αλλάζει με τίποτα.Είναι γούστα αυτά :)

Μισπίγκυ μου τί ωραία που είναι και ο αδελφούλη σου εκεί!!! Θα περνάτε πολύ καλά. Να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι...

Αγγελική πώς είσαι? Δεν πιστεύω να κουράζεσαι στη δουλειά!

Δομνίνα τί θα κάνετε το ΣΚ? Η αδελφούλα σου πώς νιώθει? Έχει βοήθεια εκεί που μένει?

Εμείς σήμερα το απόγευμα πήγαμε να μαζέψουμε πορτοκάλια και λεμόνια σε ένα περιβόλι που έχει ο άνδρας μου και τα φροντίζει ο πεθερός μου. Η Δήμητρα τα είχε χάσει.Μετά την πήγα στην παιδική χαρά που έχει εκεί πιο κάτω και ήρθα περίπου 5-6 κοριτσάκια και την τρέλαναν με τα γέλια τους και τις χαρές που της έκαναν. Είχε χαζέψει κοιτώντας τα και μετά ήθελε να πάει σε όλες τις αγκαλιές... Αργότερα πήγαμε και στα πεθερικά μου στο σπίτι και το μικρούλι μας κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στν γυρισμό.Ήπιε γάλα τρέχοντας και έπεσε τέζα για υπνο, χιχι.

Καλό σκ να έχουμε.Καλό ξημέρωμα!!!

Καλημέρα κοριτσακια, τι κάνετε; Πως περνάτε το ΣΚ σας;

Εγω χθες αδιαθετησα με πολυ πόνο, μου ήρθε πολυ επιθετικά η περίοδος αυτη τη φορα.. Ο μήνας των παθών ειναι για μένα ,χαχα

Τελοσπαντων. Πήρα τον βάς και άρχισα απο χθες να χαπακωνομαι. Μου έχει δώσει fillicine, cyclacur, salospir, κορτιζονη και κάτι άλλο, και έχω βάλει ειδοποίησεις στο κινητο για να μην τα ξεχνάω:D

Gemini, εσυ παίρνεις κορτιζονη ή επαιρνες στην αρχη; Σε φουσκώνει γενικα;

Οσο για ταξιδακι, κλείσαμε να πάμε Ρώμη!:D Έχει διαμέρισμα εκει ένας φίλος και αυτός θα λείπει και θα μείνουμε Σπιτι του μόνοι μας. Φεύγουμε Μ. Τετάρτη ως Κυριακή! Έτσι θα περάσουν ευχάριστα οι μέρες και με το που γυρίσω θα με δει ο γιατρός για να δούμε ποτε θα μπουν τα παγωτινια μου;)

Geminaki πολυ χαίρομαι για τα μωράκια σου! Πραγματικοι ποδοσφαιριστές!! Τι σε πειράζει που ειναι μεγάλα; Καλύτερα:D ποτε υπολογίζει ο γιατρός να γεννήσεις;

Πιγγυ μου πως περνάτε στον αδερφό σου; Πως είσαι; Ήπιες το φάρμακο για τις καουρες; Υπνηλια;autoeditadmin

Lucky μου το παν ειναι ότι τα πράγματα ειναι θετικά και ότι ο χρόνος που περνάει θα δουλεύει υπέρ σας! Πολυ ευχάριστα τα νέα σου. Ας πω λοιπόν κι εγω το κλισέ: λίγη υπομονή ακόμα!!!autoeditadmin

Καλα, οσο για τα cupcakes σου, θεϊκά!!!autoeditadmin

Φιλια σε όλες, να περνάτε καλα!!

Καλησπέρα κοριτσια!

Σημερα ειχαν ερθει τα πεθερικά μου και φαγαμε οικογενιεακώς. ΚΑι χτες ειχαμε πάει στο βαφτιστηρι μου να δωσουμε λαμπάδα κτλ..

Leni κορτιζονη επαιρνα prezolon των 5mg από την εμβρυομεταφορά και μετα. Δε νομιζω οτι με επρηξε γιατι την επαιρνα τελικά μεχρι την αυχενική διαφανεια. Οταν ξεκινησα προετοιμασια επαιρνα cyclacur μονο και μετα λιγο πριν τη μεταφορα μου προσθεσε και utrogestan. Αν με ρωτησεις τα χειροτερα και με διαφορά (για μενα) ηταν τα cyclacur!!! Δεν τα πηγαινα καθολου λεμε!!! Και ειχα κανει και πολύ κυτταριτιδα -η οποια φυσικά εφυγε οταν τα σταματησα, οπότε μην ανησυχείς!!

Ρωμη???????? Τι ωραια!!! Αχ ειναι υπεροχο να κανεις ταξιδια! Να περάσετε τελεια:D

Kopelia τελεια περνατε με τη μικρή,ε? Ολο βολτες!! Και τωρα που θα ανοιξει ο καιρός θα ξεσαλώσετε!!

Piggy οκ δεν με πειραζει που ειναι μεγαλα φυσικά γιατι κι εμενα με αγχωνει η προωρότητα και η θερμοκοιτιδα... Αρκει να ειναι ολα καλά! Τωρα χαιρομαι να σου πω! Σκεφτομαι οτι πρωτα ο Θεός θα ειναι πιο "πιασούμενα". Και τα δικά σου θα ειναι οκ, θα δεις!!

Γιατρο εχω αυριο απόγευμα και θα δουμε τι θα μου πει!

Σας φιλώ ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Lucky μου θα δεις οτι όλα θα γίνουν.Μη χάνετε την πίστη σας. Οι γιατροί ξέρουν και φυσικά έκανες πολύ καλά που μίλησες και με άλλον γιατρό. Τώρα είστε σίγουροι οτι κάνετε το σωστό, οπότε προχωράτε και ο Θεός μαζί σας!!!

Gemini να σου πω κι εγώ το σκεφτόμουν για να τα σηκώσουμε ή όχι γιατί ξαναερχεται κρύο, αλλά ήθελα και να τελειώνω. Τα μωράκια σου νομίζω οτι είναι μια χαρά. Τί ήθελε ο γιατρός, να είναι μικρότερα και γιατί? Βρε σημασία έχει οτι είναι γερά και θα πάνε όλα μια χαρά!!!

athenian καλή επιτυχία να έχεις και να έχουμε σύντομα ευχάριστα.

Το ίδιο ισχύει και για σένα Λένη μου, αλλά για σένα προηγείται το Πασχαλινό ταξιδάκι σας... :) Πού λέτε να πάτε?

Κατερινα μου εγώ είχα πάει στον Γάτο που είναι στο ίδιο κέντρο με τον Παράσχο. Τον είδα κι αυτόν που έτρεχε εκεί, αλλά να σου πω την γνώμη μου δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν γιατρό δεν τον ξέρω, αλλά εκεί ουσιαστικά είναι εμπορικό κέντρο και όχι κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Απαπαπα, είχα φύγει απο την αρχή, αλλά και με το που μιλήσαμε και με τον Γάτο φύγαμε τρέχοντας. Ασε που γινόταν χαμός απο κόσμο...Δεν μου άρεσε καθόλου.Μια φίλη μου που πήγε όμως δεν τον αλλάζει με τίποτα.Είναι γούστα αυτά :)

Μισπίγκυ μου τί ωραία που είναι και ο αδελφούλη σου εκεί!!! Θα περνάτε πολύ καλά. Να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι...

Αγγελική πώς είσαι? Δεν πιστεύω να κουράζεσαι στη δουλειά!

Δομνίνα τί θα κάνετε το ΣΚ? Η αδελφούλα σου πώς νιώθει? Έχει βοήθεια εκεί που μένει?

Εμείς σήμερα το απόγευμα πήγαμε να μαζέψουμε πορτοκάλια και λεμόνια σε ένα περιβόλι που έχει ο άνδρας μου και τα φροντίζει ο πεθερός μου. Η Δήμητρα τα είχε χάσει.Μετά την πήγα στην παιδική χαρά που έχει εκεί πιο κάτω και ήρθα περίπου 5-6 κοριτσάκια και την τρέλαναν με τα γέλια τους και τις χαρές που της έκαναν. Είχε χαζέψει κοιτώντας τα και μετά ήθελε να πάει σε όλες τις αγκαλιές... Αργότερα πήγαμε και στα πεθερικά μου στο σπίτι και το μικρούλι μας κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στν γυρισμό.Ήπιε γάλα τρέχοντας και έπεσε τέζα για υπνο, χιχι.

Καλό σκ να έχουμε.Καλό ξημέρωμα!!!

κοπελια μου να σου πω την αληθεια και εγω ετσι σκεφτομαι οτι θα εχει πολυ δουλεια και θα ειναι λιγο αδιαφορος μπηκα βεβαια στο ιντερνετ και διαβασα γι'αυτον και το κεντρο του και μπορουσα απο εκει να τον ρωτησω οτι ηθελα λοιπον δες τι μου απαντησε.........

Πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσω. Η γνώμη μου είναι ότι ίσως η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η καλύτερη λύση για εσάς στο στάδιο αυτό ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Η ηλικία σας είναι λίγο οριακή. Είναι πολύ καλό σημάδι ότι είστε σε ύφεση και χωρίς αγωγή για το λύκο.

Μία μέρα θα χρειαστεί να μείνετε μόνο, αλλά θέλω να είναι στο 1ο μισό του κύκλου, αμέσως μετά την περίοδο.

Θα πρέπει να κάνετε FSH, οιστραδιόλη και αντιμυλλεριανή ορμόνη την 2η ή 3η μέρα του κύκλου στην Κρήτη.

Επίσης χρειάζεται ένα πρωινό ραντεβού ώστε να κάνουμε εδώ μιά εξέταση σπέρματος.

Τέλος, αν μπορείτε να κάνετε εκεί μιά υστεροσαλπιγγογραφία θα είναι καλό, αλλιώς δεν πειράζει.

Να σας πάρει ένα τηλέφωνο η γραμματέας μου? Ή προτιμάτε να καλέσετε εσείς στο 210 6774179 για ένα ραντεβού?

Τα τηλέφωνά μου για ό,τι με χρειαστείτε είναι 6973882675 και 6944428242, επίσης μπορείτε να δείτε το www.ivf-embryo.gr

Με εκτίμηση,

Θάνος Παράσχος

εγω παντως για κρητη το ψαχνω αν ειναι να παω αθηνα καλλον στον βασιλοπουλο θα ειναι η πρωτη μου επισκεψη.......

εσυ ολα καλα??? η Δημητρουλα σου πως ειναι?? πως περασατε το σαββατοκυριακο??

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν πως περασατε το σαββατοκυριακο???

εγω πηγα στο χωριο σημερα γιατι ειχαμε ενα μνημοσυνο του θειου μου και μετα πηγαμε για φαγητο στους γονεις μου ηταν και η αδελφη μου με τα μικρα της και περασαμε πολυ ωραια......

gemini ωωωωωω μια χαρα ειναι οι ποδοσφαιριστες μας πολυ καλο που εχουν παρει βαρος να μην σε ανησυχει αυτο καθολου .....περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο.....

Μισσπικγυ μου πως περνας στον αδελφουλη σου ??? τα μωρακια μας τι κανουν??

Λενη μου αντε με το καλο ολα θα πανε καλα μην τον ξεχναςςςς εγω απο τωρα εγκυουλα σε σκεφτομαι........εγω λογο λυκου επερνα το prezolon για κανενα χρονο αλλα αν προσεχεις δεν θα παρεις καθολου κιλα ....

Αγγελικουλαααα μου εσυ πως εισαι ??? τι κανει το μωρακι σου?? να προσεχεις και να μην κανεις δουλιτσες ακουςςςςςςς???

Lucky μου ειδες ηρθε το καλοκαιριιιιιιι αντε βουρ για θαλασσα τωραααααα....να περνας καλα......

Δομνινα μου εσυ τι κανεις??? που θα κανετε πασχα???

τα φιλια μου σε ολες.............

Καλημερα κοριτσια!!!

Μολις γυρισαμε και εμεις!

Ηταν πααααρα πολυ ομορφα, μου εκανε καλο που αλλαξα περιβαλλον και χαρηκα που ειδα τον αδερφο μου.

Το Σαββατο πηγαμε μια πολυ ωραια εκδρομη, ειχε τελεια μερα, λιαστικαμε... και γυριζοντας πηγαμε εξω για φαγητο και καθησαμε εξω!!! Με ενθουσιασε το γεγονος οτι καθησα στον ηλιο...

Σημερα ηταν το Πασχα των καθολικων και το γιορτασαμε με ενα ζευγαρι φιλων τους στο σπιτι τους. Ειχε και παλι τελεια μερα και μεχρι να καθησουμε στο τραπεζι, αλλα και μετα το φαγητο καθησαμε στον κηπο τους. Ηταν τελεια. Εχουν 2 σκυλια και επαιξε η μικρη μου, ειχαν πολυ πλακα... το καταχαρηκε!

Στην επιστροφη κουραστικα λιγο, αλλα τωρα ειμαι οκ.

Το στομαχι κοριτσια δραμα ομως... Ξεκινησα τα φαρμακα, δεν αντεχα αλλο, εψαξα φυσικα πρωτα και ειδα οτι εχουν αρκετες μελετες και δεν επιρρεαζουν το μωρο στην εγκυμοσυνη οποτε τιι να κανω, τα πηρα.

Βοηθανε παρα πολυ, οκ δεν ειμαι περδικι αλλα δεν εχω τις καουρες που ειχα. Εχτες και παλι δεν κρατησα πολυ φαγητο αλλα νομιζω σημερα θα ειμαι οκ. Θα δω... Θα τα συνεχισω να δω και στο καθημερινο μου προγραμμα πως τα πηγαινω με τη διατροφη μου και θα το συζητησω και με τη γιατρο την Πεμπτη.

Λενακι, μπρος ολοταχως τωρα!!! Τελεια!

Θα πας και μια Ρωμη... μια χαρα! Απο κει δεν θα σου πω να μου φερεις τιποτα... Υπο αλλες συνθηκες θα σου ελεγα να φας μια μακαροναδα για μενα αλλα σε ολη τη εγκυμοσυνη δεν εχω φαει και τιποτα αλλο!

Gemini περιμενουμε νεα απο το γιατρο, ολα καλα θα ειναι! Μακαρι και εμενα να εχουν μεγαλώσει!

Κοπελια, ειναι πολυ καλο που η μικρη αλλαζει παραστασεις και εχει διαφορετικα ερεθισματα, την βοηθαει στην αναπτυξη της πολυ! Δως της ενα φιλι μεγαλο!

Κατερινα μου, δεν ξερω για τον Παρασχο τιποτα... Αλλα στο φορουμ θα βρεις πολλες πληροφοριες γιατι πολλες εχουν παει σε αυτον. Εγω θα σου ελεγα αν καταληξεις Αθηνα, Βασιλοπουλο...

Φιλια σε ολες και περιμενουμε νεα απο το σκ σας!

c12e25debb.png

Καλημερα και καλη Μεγαλη εβδομαδα!

Πιγγυ μου τελεια μου ακουγονται ολα αυτα, εκδρομουλα, ηλιος, αλλαγη παραστασεων, οικογενεια, εξοχη.. Αντε ελπιζω κι εσυ γενικα να νοιωσεις καλυτερα με τα φαρμακα για να μην ταλαιπωρεισαι και απο αυτο.

Οσο για την Ρωμη, εκει που πηγες κι εσυ, που να σε βρω να σου φερω οτιδηποτε?Ωσπου να φταααασει...... χαχα

Κατερινα μου γλυκια, εγω για τον Παρασχο δεν εχω ακουσει κατι απο προσωπικη εμπειρια κοπελας που να πηγε. Εχω ακουσει εδω κι εκει οτι ειναι καλος γιατρος, αλλα οτι το κεντρο ειναι "εμποριο"... Κοιτα, ειναι απο τα μεγαλα και οργανωμενα κεντρα, ομως εγω δεν σου κρυβω οτι αυτα τα μεγαλα ονοματα τα φοβαμαι γιατι σε πολλα απο αυτα παιζει και μεγαλη εκμεταλλευση.. Τωρα για τον Παρασχο δεν ξερω, μπορει να ειναι ο καλυτερος, αλλα εγω θελω την προσοχη του γιατρου, να μιλαω στον ιδιο και οχι στις μαιες, να με προσεξει και να μου φτιαξει εξατομικευμενο προγραμμα, συμφωνα με τις αναγκες μου.. Δεν νομιζω εκει, με τοσο κοσμο να μπορουν να το κανουν αυτο.. Τωρα απο κει και περα, ειναι δικη σου αποφαση..

Gemini ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εγω τα Cyclacur τα εχω ξαναπαρει και δεν με ενοχλησαν. Φαντασου οτι θα παιρνω 3 τη μερα απο αυριο. Τωρα παιρνω 2 τη μερα. Το Prezolon το αρχισα και το παιρνω πρωι.. Ε, κι εγω πιστευω οτι αν δεν τρωω αλατι δεν θα πρηστω. Βεβαια τωρα στη Ρωμη θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι θα τρωμε Pizza και Spaggeti που αυτα οσο και να το κανεις, το εχουν το αλατι τους....

Κοπελια μου εσεις τι κανατε χθες με την Δημητρουλα? Στα πορτοκαλια ξετρελλαθηκε ε? Χθες ειχε το πρωι πολυ ωραιο καιρο οποτε θα βγηκατε καμια βολτιτσα φανταζομαι.. Να μου την φιλησεις:D

Οι υπολοιπες καλα? Τι νεα?

Κοριτσάκια μου γλυκά να' μαι κι εγώ..

Ξέρω ότι εξαφανίστηκα κοντά 3 μέρες τώρα αλλά πήγα στην Πάτρα για να βοηθήσω την αδερφούλα μου στη μετακόμιση και σήμερα έπηξα στο γραφείο.. Είναι η πρώτη ελεύθερη στιγμή που βρήκα σήμερα κι έτσι μπήκα να πω κι εγώ τα νέα μου..

Αδιαθέτησα κι εγώ την προηγούμενη Πέμπτη.. έτσι πάει κι αυτός ο μήνας..

Η αδερφούλα μου μετακόμισε στον Γλαύκο.. όσα κοριτσάκια είναι από Πάτρα σίγουρα ξέρουν την περιοχή.. Μου άρεσε πολύ το σπίτι της.. είναι πολύ φωτεινό και έχει τεράστιο χώρο στο σαλόνι για να μπουσουλάει το μπεμπέκι.. Γελάσαμε απίστευτα και χαλαρώσαμε αρκετά..

Λένη μου έκλεισα κι εγώ για Ρώμη.. Είναι όνειρο ζωής για μένα και τελικά θα πάω το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με μια φίλη μου μιας και ο άνδρας μου θα δουλεύει.. μου το είχε υποσχεθεί ότι θα μπορούσα να πάω στη Ρώμη μόλις έβρισκα μια φίλη μου να με ακολουθήσει.. Κοριτσάκια μου είμαι κατενθουσιασμένη.. το περιμένω πως και τι.. και έτσι το μυαλό ξεκολλάει από το θέμα "παιδί"...

Μιλήσαμε με τον άνδρα μου και αποφασίσαμε να μην πάρουμε δανεικά αυτή τη φορά.. το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και είπαμε να προσπαθήσουμε με δικά μου ωάρια και δανεικό σπέρμα μιας και εκεί εστιάζεται περισσότερο το πρόβλημά μας.. Τουλάχιστον τον κατάφερα να δώσει τη συγκατάθεσή του... και έτσι αισθάνομαι τρομερή ανακούφιση και απελευθέρωση!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και εύχομαι για όλες μας οι καλύτερες μέρες να έρχονται!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...