Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια....

Γύρισαμε και εμεις...

3 βδομαδες σερι, πρεπει να παραδεχτω οτι πραγματικα ξεκουρστηκα!

Εχω ακόμα αδεια ως την Πεμπτη, οποτε προλαβαίνω να κανω και αρκετες δουλιτσες αυτες τις μερες που ειχαν μεινει πισω.

Το απογευμα λεω να παρω και το γυναικολογομου τηλεφωνο να κανονισουμε ποτε ξεκιναμε και τετοια για να εχω προγραμμα.

Ρε κοριτσια, νομίζω φοβαμαι τοσο πολυ την αποτυχια της εξωσωματικης που δεν θελω καν να ξεκινήσω...

Τον γιατρο λεω να τον παρω απο χτες το πρωι και ολο το αναβάλω... και καθε φορα που ανοίγω το ψυγειο και βλέπω τα φάρμακα, σκεφτομαι αστα εκεί καλά ειναι... ποιος βιάζεται...

Θα μου περάσει, αλλά μάλλον εχω φοβηθει... και δεν ανυπομονώ όπως περιμενα...

Τι κανετε εσεις???

Κοπελια μου τι κάνει η μπέμπα μας???? Ειναι το πρώτο μωράκι του ποστ μας και νομιζω το αγαπάμε ολες πολύ και ας μην την εχουμε δει ποτέ...

Μελανια και Μαμισουν? Πως ειστε????

Λενη μου καλή αρχη κοπέλα μου! Ολα καλα να πάνε!

Αγγελικη και Gemini? Σε τι φάση είστε???

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

Γύρισαμε και εμεις...

3 βδομαδες σερι, πρεπει να παραδεχτω οτι πραγματικα ξεκουρστηκα!

Εχω ακόμα αδεια ως την Πεμπτη, οποτε προλαβαίνω να κανω και αρκετες δουλιτσες αυτες τις μερες που ειχαν μεινει πισω.

Το απογευμα λεω να παρω και το γυναικολογομου τηλεφωνο να κανονισουμε ποτε ξεκιναμε και τετοια για να εχω προγραμμα.

Ρε κοριτσια, νομίζω φοβαμαι τοσο πολυ την αποτυχια της εξωσωματικης που δεν θελω καν να ξεκινήσω...

Τον γιατρο λεω να τον παρω απο χτες το πρωι και ολο το αναβάλω... και καθε φορα που ανοίγω το ψυγειο και βλέπω τα φάρμακα, σκεφτομαι αστα εκεί καλά ειναι... ποιος βιάζεται...

Θα μου περάσει, αλλά μάλλον εχω φοβηθει... και δεν ανυπομονώ όπως περιμενα...

Τι κανετε εσεις???

Κοπελια μου τι κάνει η μπέμπα μας???? Ειναι το πρώτο μωράκι του ποστ μας και νομιζω το αγαπάμε ολες πολύ και ας μην την εχουμε δει ποτέ...

Μελανια και Μαμισουν? Πως ειστε????

Λενη μου καλή αρχη κοπέλα μου! Ολα καλα να πάνε!

Αγγελικη και Gemini? Σε τι φάση είστε???

Φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα!!!! Άντε να σου πούμε καλό χειμώνα τώρα, δε φαντάζομαι να σε πειράζει μετά από τόοοοοσες διακοπές;)

Μη φοβάσαι τίποτα! Πρέπει να το δεις απλά σαν κάτι που κάνεις ενώ παράλληλα η ζωή σου συνεχίζεται κανονικά! Κι εγώ που είχα επικεντρωθεί πλήρως ακυρώθηκε η εμβρυομεταφορά κι έχασα τον μπούσουλα αφού μόνο μ' αυτό ασχολιόμουν... Τωρα το έχω δει πιο χαλαρά το θέμα και νομίζω αυτό είναι το καλύτερο για την ψυχολογία... Έν τω μεταξύ διορίστηκε και ο άντρας μου και έχουμε θέματα τώρα που θα έιμαστε κτλ οπότε έχω επικεντρωθεί και σ αυτό. Αχ αυτή η ζωή, όλα μαζί τα φέρνει!!! Έγώ υπολογίζω εμβρυομεταφορά κατά τις 15/09. Λεπτομέρειες θα ξέρω την Δευτερα που θα δω τον γιατρό μου!

Πάρε τον γιατρό σου τηλ και βουρ για φουσκωμένη κοιλίτσα!!!!

Φιλιά σε όλες!:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!! Άντε να σου πούμε καλό χειμώνα τώρα, δε φαντάζομαι να σε πειράζει μετά από τόοοοοσες διακοπές;)

Μη φοβάσαι τίποτα! Πρέπει να το δεις απλά σαν κάτι που κάνεις ενώ παράλληλα η ζωή σου συνεχίζεται κανονικά! Κι εγώ που είχα επικεντρωθεί πλήρως ακυρώθηκε η εμβρυομεταφορά κι έχασα τον μπούσουλα αφού μόνο μ' αυτό ασχολιόμουν... Τωρα το έχω δει πιο χαλαρά το θέμα και νομίζω αυτό είναι το καλύτερο για την ψυχολογία... Έν τω μεταξύ διορίστηκε και ο άντρας μου και έχουμε θέματα τώρα που θα έιμαστε κτλ οπότε έχω επικεντρωθεί και σ αυτό. Αχ αυτή η ζωή, όλα μαζί τα φέρνει!!! Έγώ υπολογίζω εμβρυομεταφορά κατά τις 15/09. Λεπτομέρειες θα ξέρω την Δευτερα που θα δω τον γιατρό μου!

Πάρε τον γιατρό σου τηλ και βουρ για φουσκωμένη κοιλίτσα!!!!

Φιλιά σε όλες!:P

Μακάρι φιλενάδα, Μακάρι να πανε Όλα Καλά και να φουσκωσω και Εγώ Φετος...

Εσείς έχετε πολλές αλλαγές μαζεμενες ε; Εσυ δεν δουλεύεις; Θα μετακομισετε και οι 2 ή θα έχετε Πήγαινε Ελα;

Να μας ενημερώσεις Μόλις κανονισεις εμβρυομεταφορα ε;

Φιλία πολλα πολλα

c12e25debb.png

Μακάρι φιλενάδα, Μακάρι να πανε Όλα Καλά και να φουσκωσω και Εγώ Φετος...

Εσείς έχετε πολλές αλλαγές μαζεμενες ε; Εσυ δεν δουλεύεις; Θα μετακομισετε και οι 2 ή θα έχετε Πήγαινε Ελα;

Να μας ενημερώσεις Μόλις κανονισεις εμβρυομεταφορα ε;

Φιλία πολλα πολλα

Άσε εγώ είμαι διορισμένη εδώ και 2 χρόνια. Ένα χρόνο Δωδεκάνησα (ήμασταν μακριά) κι ένα χρόνο σε διπλανό νομό (ήμουν σπίτι Παρασκευοσαββατοκύριακο). Και πάνω που έλεγα να μαζευτώ κοντά στο σπιτάκι μου, τώρα θα τρεχουμε κι εγώ δεν ξέρω που:rolleyes:. Τελοσπάντων, είναι για καλό. Ελπίζω να ειμαστε κάπου μαζί τουλαχιστον γιατί παρότι είμαστε και οι 2 καθηγητές το υπέροχο υπουργείο δεν έχει φροντίσει να πηγαίνει μαζί το ζευγάρι. Μονο κάτι μόρια για συνηπηρέτηση σου δίνουν.... Ενώ με τους ένστολους ο ένας ακολουθεί τον άλλον όπου και να ναι, ακόμα και αν περισσεύουν που λέει ο λόγος... Μην τα σκέφτομαι τώρα αυτά γιατί συγχίζομαι!!!

Εννοείται καλέ θα ενημερώσω! Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε;) Τώρα ενεσούλες δεν θα κάνω. Θα δεις που μόλις ξεκινήσεις θα σ αρέσει κιόλας γιατί θα ξέρεις οτι έρχεσαι πιο κοντά στ όνειρό σου... Πήρες τελικά τηλ?? Τι σου είπε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια γύρισα κι εγώ σπίτι.Kopelia μου να σας ζήσει η μπεμπούλα σας.Πως τα περνάτε τώρα στο σπίτι;Mummysoon καλή εγκυμοσύνη να έχεις.Καλή αρχή σε όσες ξεκινάνε τώρα.Gemini εσύ πότε λέτε να κάνεις εμβρυομεταφορά;MissPiggy πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου να ξεκινήσεις κι εσύ γιατί θα σε μαλώσω:tongue:Εμείς πολύ κούραση δεν μπορώ να πω οτι δεν χαλάρωσα 10 μέρες περίπου στο εξοχικό αλλα μετά κάναμε και ταξίδι αστραπη στην Ισλανδία και γύρισα χθες πτώμα.Νομίζω όμως έχω συνηθίσει στο καθισιό και γι αυτό κουράζομαι έτσι εύκολα.Πως είστε εσείς;

Διαφημίσεις

Κορίτσια γύρισα κι εγώ σπίτι.Kopelia μου να σας ζήσει η μπεμπούλα σας.Πως τα περνάτε τώρα στο σπίτι;Mummysoon καλή εγκυμοσύνη να έχεις.Καλή αρχή σε όσες ξεκινάνε τώρα.Gemini εσύ πότε λέτε να κάνεις εμβρυομεταφορά;MissPiggy πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου να ξεκινήσεις κι εσύ γιατί θα σε μαλώσω:tongue:Εμείς πολύ κούραση δεν μπορώ να πω οτι δεν χαλάρωσα 10 μέρες περίπου στο εξοχικό αλλα μετά κάναμε και ταξίδι αστραπη στην Ισλανδία και γύρισα χθες πτώμα.Νομίζω όμως έχω συνηθίσει στο καθισιό και γι αυτό κουράζομαι έτσι εύκολα.Πως είστε εσείς;

Καλώς ήλθατε!!!

Περάσατε καλά? Νομίζω οτι η κούραση είναι και λόγω εγκυμοσύνης και μάλλον κυρίως λόγ αυτής. Μη κουράζεσαι πολύ αυτό τον καιρό.Πώς νιώθεις τώρα που θα αρχίζει να φουσκώνει η κοιλίτσα?

Εμείς΄καλά είμαστε. Εγώ απο την καισαρική δεν πονάω καθόλου. Η μπεμπούλα μας είναι 15 ημερών και την πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα και μας την βρήκε πολύ καλά!

Οι υπόλοιπες της παρέας τί κάνετε? Γυρίσατε όλες απο διακοπές?

Mummysoon ακούσατε καρδούλα του μωρού? Πώς είσαι εσυ?

Φιλιά σε όλες :)

Καλώς ήλθατε!!!

Περάσατε καλά? Νομίζω οτι η κούραση είναι και λόγω εγκυμοσύνης και μάλλον κυρίως λόγ αυτής. Μη κουράζεσαι πολύ αυτό τον καιρό.Πώς νιώθεις τώρα που θα αρχίζει να φουσκώνει η κοιλίτσα?

Εμείς΄καλά είμαστε. Εγώ απο την καισαρική δεν πονάω καθόλου. Η μπεμπούλα μας είναι 15 ημερών και την πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα και μας την βρήκε πολύ καλά!

Οι υπόλοιπες της παρέας τί κάνετε? Γυρίσατε όλες απο διακοπές?

Mummysoon ακούσατε καρδούλα του μωρού? Πώς είσαι εσυ?

Φιλιά σε όλες :)

Πόσο μεγάλωσε καλέ κιόλας;:-PΟλόκληρη γυναίκα έγινε:D

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εμείς τα ίδια. Τρέχουμε λίγο με τον διορισμό του άντρα μου με κάτι γραφειοκρατικά, αλλά όλα καλά!

Melany χαίρομαι που είσαι καλά! Να ξεκουράζεσαι όμως καλέ!! Τι ήταν αυτό το ταξιδι αστραπή στην Ισλανδία???? Όπως λέμε Πάτρα-Πύργος:confused::confused::confused:

Κοπελιά φιλιά στη μπουμπούκα σου!!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες όλα καλά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εμείς τα ίδια. Τρέχουμε λίγο με τον διορισμό του άντρα μου με κάτι γραφειοκρατικά, αλλά όλα καλά!

Melany χαίρομαι που είσαι καλά! Να ξεκουράζεσαι όμως καλέ!! Τι ήταν αυτό το ταξιδι αστραπή στην Ισλανδία???? Όπως λέμε Πάτρα-Πύργος:confused::confused::confused:

Οι υπόλοιπες όλα καλά??

Είχαμε γάμο και είχαμε αποφασίσει να μην πάμε αλλά αλλάξαμε γνώμη αφού γενικά νιώθω καλά.Και αφού πήγαν τα αδέρφια μου πήγαμε κι εμείς τελικά.Για 3 μέρες όμως μόνο και τελικά μου βγήκε πολύ κούραση μετά που γυρίσαμε σπίτι.

Οι υπόλοιπες όλα καλά??

Ξέχασα να σου ευχηθώ για τον άντρα σου. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!! Τί καθηγητές είστε? Εγώ είμαι νηπιαγωγός και είμαι διορισμένη εδώ και 11 χρόνια.

Η μπουμπούκα έφτασε τα 3775 γρμ και πήρε και 3,5εκατοστά ύψος... Σας στέλνει πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Καλξμερα κοριτσια!

Μελανια θελω πολύ να παω στην Ισλανδια! Οταν το αποφασίσω θα σου ζητήσω πληροφοριες... Μην με μαλώσεις, τη Δευτερα θα πάω να μου πει τι κανουμε... Να μπουμε σε πρόγραμμα γενικα...

Κατα τα άλλα είναι 2η μέρα στο γραφειο και εχω φρικάρει λίγο... Δεν περναει η ώρα με τιποτα! Δεν εχω και πλανα για το σκ, θα δούμε.

Κοπελια, πόσο χαίρομαι με τη μικρή σου!!! Κοιμαστε? Ξεκουράζεσαι? Εχεις και βοηθεια από τη μαμα σου φαντάζομαι ε?

Οι υπόλοιπες κοπέλες???

Φιλια πολλα πολλα!

c12e25debb.png

Καλξμερα κοριτσια!

Μελανια θελω πολύ να παω στην Ισλανδια! Οταν το αποφασίσω θα σου ζητήσω πληροφοριες... Μην με μαλώσεις, τη Δευτερα θα πάω να μου πει τι κανουμε... Να μπουμε σε πρόγραμμα γενικα...

Κατα τα άλλα είναι 2η μέρα στο γραφειο και εχω φρικάρει λίγο... Δεν περναει η ώρα με τιποτα! Δεν εχω και πλανα για το σκ, θα δούμε.

Φιλια πολλα πολλα!

Αντε βρε MissPiggy ωραία!!:DΤόσο καιρό που είμαστε εδώ περιμένουμε να ακούσουμε πότε θα μπεις κι εσύ σε πρόγραμμα.Εγώ όταν ξεκίνησα ημουν μεσα στην τρελή χαρά:tongue:(όχι οτι τώρα δεν είμαι απλά τώρα γκρινιάζω κιόλας ταυτόχρονα:tongue::tongue:).Για Ισλανδία ρώτα με όποτε θες.Εκεί έχω γεννηθεί, είναι η μαμά μου απο εκεί και σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά να πάω να γεννήσω εκεί.Μάλλον δουλειά δεν θα ξαναπάω έτσι κι αλλιώς για πολυυυ καιρό ακόμα.Να μας πεις νέα απο τον γιατρό όταν πας!

Ξέχασα να σου ευχηθώ για τον άντρα σου. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!! Τί καθηγητές είστε? Εγώ είμαι νηπιαγωγός και είμαι διορισμένη εδώ και 11 χρόνια.

Η μπουμπούκα έφτασε τα 3775 γρμ και πήρε και 3,5εκατοστά ύψος... Σας στέλνει πολλά φιλιά!!!

Τόσος λίγος καιρός κι έχει πάρει τόσο?? μώρε μπράβο!! Κοπελάρα θα γίνει είπαμε!!!

Ευχαριστούμε!! Ο άντρας μου μαθηματικός κι εγώ Αγγλικών!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλξμερα κοριτσια!

Κοπελια, πόσο χαίρομαι με τη μικρή σου!!! Κοιμαστε? Ξεκουράζεσαι? Εχεις και βοηθεια από τη μαμα σου φαντάζομαι ε?

Οι υπόλοιπες κοπέλες???

Φιλια πολλα πολλα!

Κοντά είναι και η δευτέρα! Κι εγώ τότε θα πάω στο γιατρό να τα πούμε λιγάκι! Οπότε θα χουμε νέα!

Είναι τώρα μετά τις διακοπές που αργεις λίγο να μπεις στους ρυθμούς σου... Δε λέει και να δροσίσει λίγο...μόνο που φυσάει...

Μελανία καλή φάση η Ισλανδία. Άρέσει πολύ στον άντρα μου. Εγώ να πω την αλήθεια δεν έιμαι και τόσο του κρύου...

Η Leni που είναι???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Να'μαι κι εγω!

Πως τα πατε?

Κοπελια μου ειναι ησυχη και καλη η μπεμπουλα σου ε? Πως τα πατε γενικα?Απο κουραση?

Gemini εσυ εισαι στην αναμονη ε? Αντε ελπιζω να κανονιστει συντομα η εμβρυομεταφορα και να τελειωνεις μ'αυτη την αναμονη!

MissPiggy μου θα περιμενουμε νεα σου την Δευτερα... Ξερεις ποσο σε καταλαβαινω? Κι εγω φοβαμαι...παρα πολυ.

Ρε παιδια αυτη τη φορα δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη... Στην πρωτη εξωσωματικη ημουν μες την τρελλη χαρα, σαν κι εσενα Μελανια μου. Την Δευτερη λιγο λιγοτερο, την τριτη το αντιμετωπισα με πιο ψυχροτητα και τωρα.... ειμαι πολυ φοβισμενη ρε γμτ... Βλεπω ονειρα οτι δεν πετυχε και τετοια...

Επισης, απο την παρεα του σχολειου μου, 3 μαζι απο τις φιλες μου εμειναν εγκυες αυτο το καλοκαιρι με διαφορα 1-2 εβδομαδων (οι αλλες 3 εχουν ηδη 2 παιδια) και αυτο με αγχωσε παρα πολυ απο την αποψη οτι μονο εγω εμεινα που παλευω τοσο καιρο, τελευταια και καταιδρωμενη!!! Θα ημουν τοσο χαρουμενη αν μεινω εγκυος κι εγω τωρα ωστε να συμβαδισουμε και με τις αλλες και να μην απογοητευτω παλι...

Μακαρι...εχω κουραστει παρα πολυ γενικα ολο το καλοκαιρι απο οσα εχουν συμβει και νομιζω οτι ειναι το μονο που θα μου εδινε λιγη χαρα... Δεν εχω ορεξη ουτε για δουλεια, μου φαινεται τοσο βαρετο να παω την Δευτερα...

Με εχει πιασει η γκρινια μου, χαχα

Απο αυριο παντως αρχιζω Puregon. Πηγα χθες στον γιατρο, οι ορμονες μου ηταν οκ, οποτε ξεκιναω ... Θα ξαναπαω να με δει την Πεμπτη!

Οι εγκυμονουσες μας τι κανουν? Μελανια μου μια χαρα σε βρισκω ως εγκυο σε διδυμα, με τα ταξιδακια σου κλπ. Σε αφησε ο γιατρος να πεταξεις? Λενε οτι το 1ο τριμηνο δεν επιτρεπεται..Λες να ειναι βλακειες?

Εσυ mummysoon? Πως παει? Αναγουλες και υπνηλια εχεις??

Φιλια σε ολες! Αντε γραψτε κανενα νεο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...