Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Τι χρειαζόμαστε:

430 γραμ. ζάχαρη

8 κρόκους και 5 ασπράδια

150 γραμ. βούτυρο γάλακτος

2 βανίλιες

24 γραμ. αμμωνία

1 κουταλάκι σόδα

2-3 κουταλάκια χυμό λεμονιού

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο περισσότερο, αν χρειαστεί)

1/2 φλυτζάνι χλιαρό γάλα

Πως το κάνουμε:

Κτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη και τους κρόκους μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.

Κτυπάμε τα ασπράδια σε σκληρή μαρέγκα.

Στο μπωλ του μίξερ προσθέτουμε τη σόδα διαλυμένη στο λεμόνι, την αμμωνία διαλυμένη στο χλιαρό γάλα και τις βανίλιες.

Μεταφέρουμε το μίγμα στο μπωλ όπου θα τα ζυμώσουμε και εκεί προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά κυκλικά με μια μαρίζα.

Αφού η μαρέγκα ανακατευτεί τελείως ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις. Το μίγμα κολλάει.

Βουτάμε τα χέρια μας στο λιωμένο βούτυρο και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να τελειώσει το βούτυρο και να έχουμε ένα μέτριο ζυμάρι που το αφήνουμε για 30 λεπτά να ηρεμήσει.

Πλάθουμε τα κουλουράκια στα σχήματα που θέλουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να χρυσίσουν. Μην βάζεται μεγάλη ποσότητα σε κάθε κουλουράκι γιατί φουσκώνουν και θέλουμε κουλουράκια και όχι ψωμάκια.

Καλη επιτυχια!!!

χρυσοχεραααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας...

Κορίτσια με το ζόρι βρίσκω κουράγιο να σας γράψω... Όλη την ημέρα έκανα

Εμετους πάλι, έχω φρικτές καουρες και απίστευτη εξάντληση και νυστα.

Αυτη η νυστα με προβληματίζει πιο πολυ απ΄ όλα. Σήμερα κοιμήθηκα 11 ώρες τη νύχτα και τουλάχιστον άλλες 6 κατα τη διάρκεια της ημέρας... Σας ακούγεται φυσιολογικό αυτο;

Αύριο έχουμε πει να πάμε στον αδερφό μου για πσκ αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Θα ξυπνήσουμε και θα δούμε. Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω τη γιατρο τηλ αύριο να τη ρωτήσω τι να κάνω...

Lucky μου, μην στενοχωριεσαι! Δώσε λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα γίνουν... Ελπίζω και ο άντρας σου να μην το πήρε πολυ βαριά. Όλα θα φτιάξουν!

Φιλια πολλα σε όλες.

c12e25debb.png

Καλημέρα σας...

Κορίτσια με το ζόρι βρίσκω κουράγιο να σας γράψω... Όλη την ημέρα έκανα

Εμετους πάλι, έχω φρικτές καουρες και απίστευτη εξάντληση και νυστα.

Αυτη η νυστα με προβληματίζει πιο πολυ απ΄ όλα. Σήμερα κοιμήθηκα 11 ώρες τη νύχτα και τουλάχιστον άλλες 6 κατα τη διάρκεια της ημέρας... Σας ακούγεται φυσιολογικό αυτο;

Αύριο έχουμε πει να πάμε στον αδερφό μου για πσκ αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Θα ξυπνήσουμε και θα δούμε. Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω τη γιατρο τηλ αύριο να τη ρωτήσω τι να κάνω...

Lucky μου, μην στενοχωριεσαι! Δώσε λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα γίνουν... Ελπίζω και ο άντρας σου να μην το πήρε πολυ βαριά. Όλα θα φτιάξουν!

Φιλια πολλα σε όλες.

Γιατι ετσι ρε Πιγκουλι? Μιλησες με την γιατρο σου να δεις μηπως σου πει κατι να κανεις? Κυριως για τους εμετους και τις καουρες..

Κοιτα ισως τα διδυμακια σου εχουν μεγαλωσει πια αρκετα και σου δημιουργουν μια αναστατωση γενικα. Εισαι και λεπτουλα και μικροκαμωμενουλα και δεν εχουν τοσο χωρο. Ισως να συμβαινει αυτο καποιες φορες απο δω και περα, λιγο υπομονη ακομα ομως ρε κοριτσακι δεν σου εμεινε πολυ...

Παρε και το φαρμακο που σου δωσανε για τις καουρες..

Lucky μου, ελπιζω να δειτε αποτελεσμα οταν θα κανετε το σπερμοδιαγραμμα.. Ξερω, οτι και να πω ειναι λιγο. Ευχομαι απλα να γινει αυτο το παρτυ που ελεγες;) Υπομονη δεν λεω, γιατι δεν την μπορω αλλο αυτη τη λεξη, χαχα

Lucky μου κάνε υπομονή κούκλα μου λίγο ακόμα. Όλο αυτό γίνεται για να γίνουν σωστά τα επόμενα βηματάκια. Είναι σαφώς καλύτερο να κάνει ο αντρούλης σου άλλες λίγες ενεσούλες προκειμένου να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η θεραπεία να αποδώσει και να έχετε ένα σπερμοδιάγραμμα που θα σε οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

Miss Piggy κουράγιο κοπέλα μου, δες και τη καλή πλευρά, κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί σε λίγους μήνες θα θέλεις να κοιμάσαι και δε θα σε αφήνουν τα μωράκια σου!

Όσο για τις καούρες απ΄όσο ξέρω από μια φίλη μου που είναι εγκυούλα, δε μπορείς να κάνεις και πολλά.

Leni μου τι κάνεις? Πήγες στον Βασ?

Καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα.

Μισπιγκυ μου ειναι φυσιολογικα ολα αυτα γιατι τα διδυμακια πιεζουν ολα τα οργανα μεσα σου και αλλαζουν θεση,οποτε ολα γινονται ανω κατω. Και ο υπνος ειναι αναγκαιος για να ξεκουραστεις τωρα που μπορεις.

lucky μου καντε οτι σας λεει ο γιατρος σας και ο Θεος θα βοηθησει. Ευχομαι να κανετε διπλη Ανασταση φετος.

Οι υπολοιπες ολες καλα?

Εμεις μαζευουμε χαλια σημερα και γενικη καθαριοτητα. Θα ξαναμπω το απογευμα. Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Leni μου τι κάνεις? Πήγες στον Βασ?

Ναι πηγα, ειμαι καλυτερα απο αποψη υπερδιεγερσης, την γλυτωσα δλδ. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν βαλαμε αυτο το μηνα τα εμβρυα, με ειχες ρωτησει νομιζω.. Γιατι θα παθαινα σιγουρα υπερδιεγερση..

Εσυ? Ποτε ξεκινας? ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις με τα φαρμακα και τα ταμεια. Τι σου εδωσε? Στον ημιφυσικο κανεις πιο λιγες ενεσεις?

Εγω με το που αδιαθετησω με εβαλε να χαπακωνομαι κανονικα. χαχα. Διαφορων ειδων χαπια..

Αγγελικ εσυ τι κανεις? Που εισαι?Πας δουλεια?

Φιλια σε ολες

Σου έδωσε εσένα τις βιταμίνες με τη βρώμη?

Ρε γμτ δε θυμάμαι πως τις είπε..... και τις ψάχνω αλλά δε τις βρήσκω. Μόνο σε μένα τις έδωσε?

Εγώ στον ημιφυσικό που θα κάνω, έχε λίγες ενέσεις. Θα ξεκινήσω την 5η με 6η μερα του κύκλου μόνο με τις menopur. Δηλαδή δε πιστεύω ότι θα κάνω πάνω από 6 μέρες ενέσεις.... Τίποτα δηλαδή, αλλά από ωάρια δεν θα πάρουμε πάνω από 2. Αυτό είναι το αρνητικό, ελπίζω όμως να είναι καλά ποιοτικά.

Είχα ξεκινήσει να περάσω επιτροπή πριν παω στο Βασ και έτσι θα πάρω τα φάρμακα μόνο με 25% συμμετοχή. Εγώ θα του πω να μου γράψει το μέγιστο που μπορώ να πάρω και από γοναδοτροπινες και ας μη τις χρησιμοποιήσω. Εύχομαι να μπορέσω να τις χαρίσω σε κάποια κοπέλα που θα τα έχει ανάγκη. Αφού κάνω τη διαδικασία γιατί να μην την εκμεταλλευτώ?

Λένη μου, πόσα ωάρια είχες και έπαθες υπερδιέργεση?

Πάντως καλά έκανε και δε στα έβαλε...έχω ακούσει και περιπτώσεις που τα βάζουν και αυτό που καταφέρνουν είναι να πάνε άδικα τα ωαριάκια.....

Λένη μου, πόσα ωάρια είχες και έπαθες υπερδιέργεση?

Πάντως καλά έκανε και δε στα έβαλε...έχω ακούσει και περιπτώσεις που τα βάζουν και αυτό που καταφέρνουν είναι να πάνε άδικα τα ωαριάκια.....

Γιατι δεν τον παιρνεις να τον ρωτησεις πως τις λενε τις βιταμινες? Εμενα δεν μου εδωσε τετοιες βιταμινες αλλα μου εχει δωσει ενα σωρο αλλα. :P

Ειχα πολλα ωαρια, 19 συνολο, γιατι ανταποκριθηκα πιο καλα απ'οτι περιμεναμε. Ομως τα 7 δεν ειχαν ωριμασει οταν εγινε η ωοληψια κι ετσι τα 12 ηταν κυριως που αξιζαν. Παρολ'αυτα κατεληξα με 3, πολυ καλα ευτυχως, στην καταψυξη.

Μην ανησυχεις, κι η Agelik ημιφυσικο θα εκανε, και τελικα εμεινε εγκυος με το ενα το δικο της! 1 θελουμε, και καλο!!

Τον πήρα να τον ρωτήσω τώρα για το καρυότυπο γιατί μου γράφει στο παρεπεμπτικό απλά καρυότυπος και θέλω να διευκρυνίσω μήπως θέλει ζεύγους αλλά δεν τον βρήσκω.... ουφφφφ

Η Aggelik τελικά δεν έκανε τον ημιφυσικό? Είχε φυσική σύλληψη?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?

Λενι μου πολυ χαιρομαι που περασε,βουρ τωρα για τον αλλο μηνα!!!τελικα που λετε να πατε το Πασχα?Αντε να ερθετε Κρητη να φαμε και αντικριστο!!!!

Εγω κοριτσια δεν καθομαι στα αυγα μου ,πηρα τηλεφωνο τον Δρεττα(ανδρολογο-ουρολογο)που ειναι στην Αθηνα μου τον προτηνε η αγγελικ και εχω τηλεφωνικο ραντεβού μαζι του στις 4 το μεσιμερακι.Θελω και μια δευτερη γνωμη δεν νομιζω οτι το σκεφτομαι λαθος?

Εδω σημερα ειναι μερα για θαλασσα εχει νοτια και εχει παρα πολυ ζεστη ευχομαι να μην βρεξει γιατι θα κανει κοκκινοχωματα και χθες καθαριζα μπαλκονια και τζαμια.Χθες ηρθε στο σπιτι ενα φιλικο ζευγαρι με το μωρακι τους ενα αγορακι 4 μηνων αχ κοριτσια ηταν απολαυση το πιτσιρικι ολο γελουσε και εκανε χαρες κοιτουσε τα φωτα στο ταβανι και ξετρελαθηκε στα γελια,το πηρα αγκαλια και το ταισα ποπο κοριτσια ζηλετω τρομερο συνεσθημα!!!

misspiggy μου υπομονη κοριτσακι μου!!!περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

πηρα τηλεφωνο τον Δρεττα(ανδρολογο-ουρολογο)που ειναι στην Αθηνα μου τον προτηνε η αγγελικ και εχω τηλεφωνικο ραντεβού μαζι του στις 4 το μεσιμερακι.Θελω και μια δευτερη γνωμη δεν νομιζω οτι το σκεφτομαι λαθος?

Κι εμείς τον Δρέττα έχουμε γιατρό και είμαστε υπέρ του δέοντως ευχαριστημένοι.. μαζί του κάναμε και την επέμβαση κιρσοκήλης και δόξα τον Θεό είδαμε αποτέλεσμα.. οπότε συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου!

Περιμένουμε νέα σου..

Εγώ τρέχω λίγο σήμερα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??

εγω πριν λιγο γυρισα απο το ηρακλειο που πηγαμε να κανει το σπυνθιρογραφημα ο αντρας μου ,πολυ ζεστη σκασαμε οπως λεει και η lucky μας ειναι μερα για θαλασσα σημερα,,,,,,,,, την δευτερα θα μας στειλουν το αποτελεσμα ετσι μας ειπαν,κατα τα αλλα ησυχια ταξη και ανασφαλεια επικρατει.......

Lucky μου πολυ σωστη η αποφαση σου να μιλησεις και με καποιον αλλον γιατρο,τι εγινε τον πηρες τηλεφωνο τι σου ειπε?????

Μισσπιγκυ μου κοριτσακι μου σε ταλαιπωρουν τα μικρουλια σου εεεε??? υπομονη λιγο εμεινε ,,,,,,περαστικα να ειναι.......

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???? τα φιλια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...