Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gemini θα τη ρωτήσω για το Doppler. Την άλλη Πέμπτη έχω πάλι ραντεβού.

Κατα τα αλλα ήσυχα. Σήμερα είχα μια παράξενη μέρα. Είχα μια φοβερή υπνηλια... Φανταστείτε κοιμήθηκα 9 ώρες το βράδυ και 8 ώρες μέσα στην ημέρα και πάλι νυσταζω... Μάλλον ο σιδηρος μου έχει πιάσει πάτο! Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα?

Πολυ χαρηκα Δομνινα μου με την αντιλιψη του γιατρου σου γιατι το παν ειναι εσυ να εισαι καλα!!!!Φανταζομαι θα τρελαθηκες οταν ειδες το σπορακι της αδερφη σου, αντε κοριτσακι μου και στο δικο σου με το καλο!!!!

Athenian χαιρομαι που σου αρεσε ο Βασιλοπουλος και ειναι πολυ καλο που σου προτηνε αλλη θεραπεια να το δοκιμασεις και αυτο μπορει να εχει αποτελεσμα!!!

Κατερινα μου φυσικο ειναι να απογοητευεσε ολες οταν μαθαμε οτι παμε για εξωσωματικη θελαμε να την κανουμε αμεσως αλλα χριαζοντε ενα σορο εξετασεις και τα εμποδια εμφανιζοντε απο παντου,αλλα πανω απολα η υγεια σου κοριτσακι μου και ολα θα ερθουν με την ωρα τους,υπομονη!!!

εμεις καναμε προχτες ορμονικες εξετασεις και τζιφος παλι ρε κοριτσια μονο η fsh ανεβηκε αλλα λιγο.Περιμενω την γιατρο να με παρει να μου πει αν τελικα θα παμε να κανουμε σπερματοδιαγραμμα.Μολις με παρει θα σας γραψω!!!

Σημερα εχει πολυ καλη μερα εχει ηλιο φυσαει και νοτιας εχει πολυ ζεστη,τι αντιφατικη εικονα στο χωριο εχει ζεστη και στο βουνο εχει ακομα χιονια!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερα απο την βροχερη Πατρα.

Βλεπω να χαλαει παλι ο καιρος κι εχω κανονισει αυριο να σηκωσουμε τα χαλια με μια κυρια που με βοηθαει καπου καπου στο σπιτι. Θα αφησω μονο το χαλι στο δωματιο της Δημητρας.

Ειστε ολες καλα?

Λενη μου σου εχουν πεσει ολα μαζι,αλλα προσπαθησε οσο μπορεις να ανταπεξελθεις με ηρεμια. Και κανε τωρα οσα μπορεις γιατι μετα το Πασχα θα ακολουθησεις τα χναρια της Αγγελικης,χιχι.

Εμεις χθες απο το πρωι ημασταν εξω. Το πρωι για ψωνια για βαφτιστηρια κ την Δημητρα. Το μεσημερι ξεκουραστηκε λιγο η μικρουλα μαε και στις 6 φυγαμε για την θεια μου οπου ηταν και η ξαδελφη μου με την κορη της και επαιξαν οι μικρες. Η Δημητρα στην αρχη τα ειχε χασει,αλλα μετα συνηθισε και χοροπηδουσε απο χαρα. Το βραδυ ηρθε κι ο ξαδελφος μου και πετουσε τις μικρες στον αερα και τρελαθηκαν μαζι του.Ηταν πολυ ωραια. Η Δημ φυσικα ηταν πτωμα και σημερα ξυπνησε στις 8.30, γιατι γαβγιζε το σκυλι,ηπιε γαλα και τωρα ξανακοιμηθηκε. Παω κι εγω να μαγειρεψω...

Πολλα φιλια κα καλημερες σε ολες!

Lucky μου αυτό παρακαλάω, να έχει αποτέλεσμα. Θα δούμε γιατί τώρα δεν θα έχουμε πάνω από 2 ωάρια....!!!

Εσύ τι κάνεις κούκλα μου? Αθήνα θα έρθετε πριν το Πάσχα?

πολυ δυσκολο για πριν το Πασχα δεν νομιζω και να θελω δεν μου βγαινουν οι μερες.χαχα

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Ένα ένα τα βηματάκια lucky μου και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.!!!!!

Με το καλό να πάρετε καλά αποτελέσματα, πλησιάζουν οι μέρες για την εξέταση του αντρούλη σου.... άντε κοριτσάρα μου και μετά όλα θα πάνε καλά!!!!!

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα?

Πολυ χαρηκα Δομνινα μου με την αντιλιψη του γιατρου σου γιατι το παν ειναι εσυ να εισαι καλα!!!!Φανταζομαι θα τρελαθηκες οταν ειδες το σπορακι της αδερφη σου, αντε κοριτσακι μου και στο δικο σου με το καλο!!!!

Athenian χαιρομαι που σου αρεσε ο Βασιλοπουλος και ειναι πολυ καλο που σου προτηνε αλλη θεραπεια να το δοκιμασεις και αυτο μπορει να εχει αποτελεσμα!!!

Κατερινα μου φυσικο ειναι να απογοητευεσε ολες οταν μαθαμε οτι παμε για εξωσωματικη θελαμε να την κανουμε αμεσως αλλα χριαζοντε ενα σορο εξετασεις και τα εμποδια εμφανιζοντε απο παντου,αλλα πανω απολα η υγεια σου κοριτσακι μου και ολα θα ερθουν με την ωρα τους,υπομονη!!!

εμεις καναμε προχτες ορμονικες εξετασεις και τζιφος παλι ρε κοριτσια μονο η fsh ανεβηκε αλλα λιγο.Περιμενω την γιατρο να με παρει να μου πει αν τελικα θα παμε να κανουμε σπερματοδιαγραμμα.Μολις με παρει θα σας γραψω!!!

Σημερα εχει πολυ καλη μερα εχει ηλιο φυσαει και νοτιας εχει πολυ ζεστη,τι αντιφατικη εικονα στο χωριο εχει ζεστη και στο βουνο εχει ακομα χιονια!!!

κοριτσακι μου τι εγινε σε πηρε η γιατρος τηλεφωνο???

Την καλησπερα μου σε ολες εδω φυσαει παρα πολυ αλλα εχει και πολυ ζεστηηηηηηη.........αυριο θα παμε να κανει την εξεταση ο αντρας μου να δουμε τι θα μας πουν........σας φιλω ολες....

Την καλησπερα μου σε ολες εδω φυσαει παρα πολυ αλλα εχει και πολυ ζεστηηηηηηη.........αυριο θα παμε να κανει την εξεταση ο αντρας μου να δουμε τι θα μας πουν........σας φιλω ολες....

κοριτσακι μου ευχομαι να εχει καλα αποτελεσματα η εξεταση!!!

Οσο για την γιατρο ουτε φωνη ουτε ακροαση μαλλον θα με παρει το βραδυ μετα την δουλεια!!!

pXWyp3.png

Lucky μου αυτό παρακαλάω, να έχει αποτέλεσμα. Θα δούμε γιατί τώρα δεν θα έχουμε πάνω από 2 ωάρια....!!!

Εσύ τι κάνεις κούκλα μου? Αθήνα θα έρθετε πριν το Πάσχα?

Οσο για τα δυο ωαρια μην ανχωνεσαι για δες και την αγγελικ ενα και καλο χρειαζοταν!!!!

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου ευχομαι να εχει καλα αποτελεσματα η εξεταση!!!

Οσο για την γιατρο ουτε φωνη ουτε ακροαση μαλλον θα με παρει το βραδυ μετα την δουλεια!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και ολα καλα να πανε και σε σας.......φιλακια πολλα

Μολις με πηρε η γιατρος και μου ειπε να μην το κανουμε ακομα:-(:sad: να περιμενουμε!να κανουμε ακομα 9 ενεσεις δηλαδη θα πρεπει να παμε στις 23 Απριλιου,αχ ρε κοριτσια θα σκασω δεν μπορω συνεχεια στο περιμενε θα σκασωωωωωω!!!!:shock::shock:

τι να κανουμε παλι στο περιμενε ας ειναι τουλαχιστων για καλο...

pXWyp3.png

κοριτσια μηπως εχετε καμμια καλη συνταγη για κουλουρακια πασχαλινα???

Τι χρειαζόμαστε:

430 γραμ. ζάχαρη

8 κρόκους και 5 ασπράδια

150 γραμ. βούτυρο γάλακτος

2 βανίλιες

24 γραμ. αμμωνία

1 κουταλάκι σόδα

2-3 κουταλάκια χυμό λεμονιού

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο περισσότερο, αν χρειαστεί)

1/2 φλυτζάνι χλιαρό γάλα

Πως το κάνουμε:

Κτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη και τους κρόκους μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.

Κτυπάμε τα ασπράδια σε σκληρή μαρέγκα.

Στο μπωλ του μίξερ προσθέτουμε τη σόδα διαλυμένη στο λεμόνι, την αμμωνία διαλυμένη στο χλιαρό γάλα και τις βανίλιες.

Μεταφέρουμε το μίγμα στο μπωλ όπου θα τα ζυμώσουμε και εκεί προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά κυκλικά με μια μαρίζα.

Αφού η μαρέγκα ανακατευτεί τελείως ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις. Το μίγμα κολλάει.

Βουτάμε τα χέρια μας στο λιωμένο βούτυρο και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να τελειώσει το βούτυρο και να έχουμε ένα μέτριο ζυμάρι που το αφήνουμε για 30 λεπτά να ηρεμήσει.

Πλάθουμε τα κουλουράκια στα σχήματα που θέλουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να χρυσίσουν. Μην βάζεται μεγάλη ποσότητα σε κάθε κουλουράκι γιατί φουσκώνουν και θέλουμε κουλουράκια και όχι ψωμάκια.

Καλη επιτυχια!!!

pXWyp3.png

Μολις με πηρε η γιατρος και μου ειπε να μην το κανουμε ακομα:-(:sad: να περιμενουμε!να κανουμε ακομα 9 ενεσεις δηλαδη θα πρεπει να παμε στις 23 Απριλιου,αχ ρε κοριτσια θα σκασω δεν μπορω συνεχεια στο περιμενε θα σκασωωωωωω!!!!:shock::shock:

τι να κανουμε παλι στο περιμενε ας ειναι τουλαχιστων για καλο...

κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει να κανεις υπομονη αν ειναι για το καλο σας....δεν εχω λογια ειλικρινα ελπιζω ολα να σας πανε καλα τον σταυρο σας να κανετε και ολα θα πανε καλα..........ευχαριστω πολυ για την συνταγη ............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...