Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσακι μου γλυκο....χαιρομαι πολυ για σενα!!!ο καιρος περναει και το μωρακι σου μεγαλωνει μερα με τη μερα....να μην ανησυχεις για το αιματακι αφου μιλησες με τον γιατρο σου και το ειδες κι ολας και ειναι ολα μια χαρα μην ανησυχεις για τπτ....το μωρακι σου ηρθε για να μεινει!!να ξεκουραζεσαι και οσο μπορεις να μην κουραζεσαι και να προσεχεις και ολα θα πανε μια χαρα!!! εγω 25\3 γεννησα την μικρη μου πριγκιπισσα μετα απο 18 ωρες!!!αστα να πανε αλλα μολις την ειδα τα ξεχασα ολα.....ειναι η πιο αξεχαστη εμπειρια που εχω ζησει και η πιο συγκινητικη!!!με το καλο λοιπον να κρατησεις κι εσυ το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου:D:D:Dπολλα φιλακια κοριτσακι μου και να δωσεις ενα φιλακι στο μωρο σου!!!:D

να σου ζησειιιιιιιιιιιι καλη ανατροφη να εχει .................να μας την φιλησεις.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Πήγα σήμερα στον γιατρό με την αδερφούλα μου και είδαμε το φασολάκι μας.. Είναι ένα ολόκληρο εκατοστό! όλα πάνε πολύ καλά και η καρδούλα του ακούστηκε πολύ πολύ πολύ δυνατά! Η αδερφούλα μου είναι 7 βδομάδων και 1 ημέρας και τρισευτυχισμένη!

Agelik μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα... η αποκολλησούλα εξαφανίστηκε και το φασολάκι σου μεγαλώνει πέραν του δέοντος ικανοποιητικά.. ξεκούραση και για σένα μανούλα και όχι άγχος!

Lucky μου μακάρι να έχετε ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα στο σπερμοδιάγραμμα και να μας έρθεις να κάνουμε το πάρτυ στο οποίο θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο!

Πίγκυ μου ελπίζω τα μωράκια σου να μεγαλώνουν και να ομορφαίνουν..

Σας φιλώ όλες!

Δομνινα σου μπραβο για την αδελφουλα σου ολα να της πανε καλα.........εσυ συζητησες με τον γιατρο τι θα κανεις????

κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στην ενδοκρινολογο μου και τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα ο ενας οζος που εχω με το φαρμακο που περνω εχει μικρανει αρκετα και καθε φορα γινεται και μικροτερος ομως απο την προηγουμενη φορα εχει εμφανιστει αλλος ενας που δυστιχως αυτος μεγαλωνει μου ειπε να ξαναπαω τον σεπτεμβριο και αν εχει μεγαλωσει και αλλο θα πρεπει να κανω παρακεντηση να δουμε τι ειναι και ισως χρειαστει και καποιες ακτινοβολιες...........πηγε και ο αντρας μου και απο την επεμβαση που εκανε με το μπεταντιν του χαλασαν τον θυρεοειδη και πρεπει να κανει ενα σπινθιρογραφιμα και βλεπουμε .....και να θελω να ειμαι καλα δεν με αφηνουν ολο και κατι γινεται καποιος μας εχει μουτζωσει τελικα ...........

σας φιλω ολες

κοριτσακια μου εγω πηγα σημερα στην ενδοκρινολογο μου και τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα ο ενας οζος που εχω με το φαρμακο που περνω εχει μικρανει αρκετα και καθε φορα γινεται και μικροτερος ομως απο την προηγουμενη φορα εχει εμφανιστει αλλος ενας που δυστιχως αυτος μεγαλωνει μου ειπε να ξαναπαω τον σεπτεμβριο και αν εχει μεγαλωσει και αλλο θα πρεπει να κανω παρακεντηση να δουμε τι ειναι και ισως χρειαστει και καποιες ακτινοβολιες...........πηγε και ο αντρας μου και απο την επεμβαση που εκανε με το μπεταντιν του χαλασαν τον θυρεοειδη και πρεπει να κανει ενα σπινθιρογραφιμα και βλεπουμε .....και να θελω να ειμαι καλα δεν με αφηνουν ολο και κατι γινεται καποιος μας εχει μουτζωσει τελικα ...........

σας φιλω ολες

Στο μεταξύ πήγαινε στον γυναικολόγο και συζητησέ τα ολα αυτά. Σίγουρα θα υπάρχει λύση και ίσως να μη χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για μια προσπάθεια.Οι τιμές του θυρεοειδή σας είναι στα φυσιολογικά?Αν ναι, μπορείς να μείνεις έγκυος. Απλά σε όλη την εγυμοσύνη θα παρακολουθείς στενά τον θυρεοειδή σου να μη ξεφεύγει και το πιο σίγουρο ειναι να μεγαλώσει ο όζος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και ίσως χρειαστεί να τον βγάλεις μετά.

έχω κάνει κι εγώ χειρουργείο θυρεοειδή και σε όλη την εγκυμοσύνη με είχαν απο κοντά και η ενδοκρινολόγος και η γυναικολόγος για να μη ξεφύγουν οι τιμές.

Lucky μου συγνώμη που δεν σου έγραψα το απόγευμα... Να έχετε μια πολύ καλή επιτυχία στο σπερμοδιάγραμμα κοπέλα μου και να γίνει το θαύμα που περιμένετε!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

Στο μεταξύ πήγαινε στον γυναικολόγο και συζητησέ τα ολα αυτά. Σίγουρα θα υπάρχει λύση και ίσως να μη χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο για μια προσπάθεια.Οι τιμές του θυρεοειδή σας είναι στα φυσιολογικά?Αν ναι, μπορείς να μείνεις έγκυος. Απλά σε όλη την εγυμοσύνη θα παρακολουθείς στενά τον θυρεοειδή σου να μη ξεφεύγει και το πιο σίγουρο ειναι να μεγαλώσει ο όζος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και ίσως χρειαστεί να τον βγάλεις μετά.

έχω κάνει κι εγώ χειρουργείο θυρεοειδή και σε όλη την εγκυμοσύνη με είχαν απο κοντά και η ενδοκρινολόγος και η γυναικολόγος για να μη ξεφύγουν οι τιμές.

Lucky μου συγνώμη που δεν σου έγραψα το απόγευμα... Να έχετε μια πολύ καλή επιτυχία στο σπερμοδιάγραμμα κοπέλα μου και να γίνει το θαύμα που περιμένετε!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

κοπελια μου μονο τα αντισωματα του θυρεοειδη ειναι ανεβασμενα οι αλλες εξετασεις ειναι καλες η γιατρος μου ειπε να μην ξεκινησω την εξωσωματικη μεχρι να δουμε πως παει ο οζος.......δεν ξερω τι να κανω ολα στραβα μου πανε τον τελευταιο καιρο και το κακο ειναι οτι εχουμε νευρα και εγω και ο αντρας μου και μας βγαζουν ολα τα αρνητικα μας με αποτελεσμα να τσακωνομαστε συνεχεια δεν το θελω αλλα γινεται απο μονο του .....

η μικρη σου τι κανει?? καλο σου βραδυ και σ'ευχαριστω

Διαφημίσεις

κοπελια μου μονο τα αντισωματα του θυρεοειδη ειναι ανεβασμενα οι αλλες εξετασεις ειναι καλες η γιατρος μου ειπε να μην ξεκινησω την εξωσωματικη μεχρι να δουμε πως παει ο οζος.......δεν ξερω τι να κανω ολα στραβα μου πανε τον τελευταιο καιρο και το κακο ειναι οτι εχουμε νευρα και εγω και ο αντρας μου και μας βγαζουν ολα τα αρνητικα μας με αποτελεσμα να τσακωνομαστε συνεχεια δεν το θελω αλλα γινεται απο μονο του .....

η μικρη σου τι κανει?? καλο σου βραδυ και σ'ευχαριστω

Έχετε και οι δύο δίκιο. καλό θα είναι να το συζητήσετε μεταξύ σας και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Κανείς σας δεν φταίει γι' αυτό και ούτε το θέλετε να έχετε τέτοια προβλήματα. Σ' αυτές τις φάσεις χρειάζεται αγάπη, κατανόηση, στηριξη και πολλή μα πολλή υπομονή!Πηγαίνετε και στον γυναικολόγο να σας πει τη γνώμη του. Βεβαίως ο ενδοκρινολόγος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να ακούσετε και μια δεύτερη γνωμη δεν είναι κακό. Πάντως ο θυρεοειδής είναι ύπουλη ασθένεια και όσοι έχουν αυτοάνοσα, συνήθως έχουν και θυρεοειδή, όπως κι εγώ...

Η Δήμητρα είναι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ. Κοιμάται τώρα απο τις 10 και θα ξυπνήσει το πρωί κατά τις 9... Θα την σταυρώσω και πάω κι εγώ για ύπνο.

Μη το βάζετε κάτω γιατί δεν θα βγάλετε άκρη έτσι. Με ψυχραιμία όλα θα γίνουν!

Φιλιά :)

Καλημέρα σας!

Αγγελική μου! Πόσο έχω χαρεί για σένα δεν μπορω να σου περιγράψω!! Αν όλα είναι καλα να γυρίσεις στη δουλεια σου αλλα να προσεχεις! Και να θυμάσαι ότι το σημαντικότερο τώρα (και για πάντα) είναι το μωρο σου!!! Είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεται να σου το πω εγω αυτο. Όλα θα πανε καλα αλλα πρέπει να προσεχεις και να μην κουράζεσαι!!! Ακόμα και αν πηγαίνεις για δουλεια, μετα να ξεκουραζεσαι! Έχεις τη μαμα σου και τον άντρα σου που μπορούν να αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα.

Βασιλική μου να σου ζήσει! Να είναι γερό και καλοτυχο το κοριτσάκι σου και το καμαρωνεις κάθε μέρα! Ταλαιπωρήθηκες με τον τοκετο ε; Το σημαντικό είναι ότι τώρα έχεις αγκαλια το μωρακι σου.

Κοπελια μου, μην αφήνεις την κατάσταση να σε επηρεάζει, όσο μπορείς δηλαδή... Αλλα πραγματικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να στενοχωριομαστε για πράγματα που δεν περνάνε απο τα χέρια μας. Όσο έχετε και οι 2 τις δουλειές σας και μπορείτε να συντηρείται το σπιτάκι σας προσπάθησε να μην τα σκέφτεσαι... Είναι μια ζορικη περίοδος αλλα δεν πρέπει να αφήσουμε να πάθουμε και κατάθλιψη!

Θα μου πεις καλα τα λες τώρα που έφυγες... Τα ίδια έλεγα και όταν ήμουν εκει... Και μην νομίζεις και η απόφαση να φύγεις δεν είναι τόσο εύκολη...

Όσο για το 2ο παιδάκι, εγω πάντα έλεγα ότι τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 για να μην πω 3 σε κάθε οικογένεια! Για το δικό τους καλο. Οπότε εγω συμφωνώ, καλο θα είναι αν δεν έρθει μόνο του να κάνετε μια προσπάθεια και με το Λαινα. Άλλωστε έχει έτοιμα αυγουλακια, ούτε φάρμακα δεν χρειάζεσαι. Όσο για το ποτε, εσυ ξέρεις καλύτερα...

Athenian, πολυ χαίρομαι που σου άρεσε ο Βας. Εγω τον εμπιστεύομαι πολυ. Να μας λες τα νέα σου, τι θα αποφασίσεις και ποτε θα ξεκινήσεις!!! Σου εύχομαι το καλύτερο!!!

Κατερινακι μου... Τι να σου πω... Απο θυροειδη και όζους δεν έχω ιδέα οπότε δεν μπορω να σου δώσω συμβουλές... Πραγματικά όμως πιστεύω ότι μπορείς να μιλήσεις και με τον γυναίκολογο σου και να πάρεις άλληοα γνώμη. Στο κάτω κάτω, μην ξεκινήσεις την εξωσωματικη, αλλα μπορείς να κανεις την σαλπιγγογραφεια σου τώρα ή ακόμα και την υδτεροσκοπηση ώστε όταν πάρεις το οκ απο την ενδοκρινολογο να προχωρησεις κατευθείαν και να μην χάσεις άλλο χρόνο τότε.

Όσο για τον άντρα σου, να τον προσεχεις! Και περαστικά του!

Λενακι που είσαι;;;;

Δομνινα συγκινητικό το φασόλακι ε;!! Σου εύχομαι το επόμενο που θα ακούσεις να είναι το δικό σου! Δεν μας είπες τι σου είπε ο γιατρός για σένα... Τι θα κανεις τελικά;

Gemini, εγω δεν θα κάνω Doppler μάλλον. Θα κάνω stress tests αλλα αργότερα. Πρέπει αύριο να διαβάσω να δω τι είναι το ένα και τι το άλλο.. Να αγχωθω λες;

Lucky μου, εύχομαι αυτη τη φορά να ακούσετε τα καλύτερα αποτελέσματα!!! Μακάρι να έχει δουλέψει η θεραπεία!! Θα περιμένουμε νέα σου!

Όσο για τις καουρες μου, τις έχω απο την αρχη της εγκυμοσύνης μου αλλα μερικές μέρες δεν ανέχονται! Επίσης στην αρχη ήταν κάποιες μέρες, τώρα είναι κάθε μέρα! Τις 2 τελευταίες μέρες προσέχω πολυ την διατροφή μου και είμαι λίγο καλύτερα. Όχι ότι δεν έχω, αλλα δεν υποθέτω και δεν έχω κάνει εμετο. Lucky, όντως το γάλα και το γιαούρτι με βοηθάει πολυ και τα έχω τρελανει.

Για τη διατροφολογο σας είπα; Δεν θυμάμαι... Την επόμενη φορά που θα πάω, πρέπει να δω διατροφολογο γιατι έχω πάρει λίγα κιλά... Έχω πάρει 10 πρέπει να σας πω, αλλα εδω αυτο το θεωρούν λίγο... Τρελαινεσαι τώρα η όχι; Για πείτε μου;;;

Αυτα κορίτσια... Ώρα να πάω το σκύλο βόλτα...

Φιλια πολλα πολλα!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσια!! Τι κάνετε??

Katerina κι εγω θα σου ελεγα να δεις γυναικολόγο. Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Έπίσης, χωρις να θελω να σ επηρεασω γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετική, κι εγω εχω δυο οζους πολύ πολύ μικρους. Φαντασου κατι χιλιοστα ειναι που ακομα δεν πρεπει να κανω θεραπεια. (Και οι τιμες του θυρεοειδη ειναι φυσιλογικες.) Και με την εξωσωματικη δε μεγαλωσαν...

Παρε γνωμες, δεν εχεις να χασεις τιποτα...

Οσο για την αναμονη, πραγματι ειναι σπαστική, και δημιουργούνται και εντασεις στο ζευγαρι. Και να ξερεις οτι οι αντρες αλλιως αντιλαμβανονται τα πραγματα ετσι κι αλλιώς. Κανε υπομονη και οσο μπορεις να μιλατε με τον αντρα σου και γι αλλα πραγματα.

Piggy το doppler ελεγχει την αιματωση του πλακουντα, τις ομφαλικες αρτηριες και φλεβες κτλ. Το non stress test (nst) ειναι ο καρδιοτοκογραφος στα ελληνικά που ελεγχει συσπασεις της μητρας, καρδιακο παλμο και κινητικοτητα του εμβρυου. Ο γιατρος σου το κανει αυτο ουτως η αλλως αν του παραπονιεσαι π.χ για πονακια αλλά και οταν κοντευεις να μπεις στο μηνα σου το κανεις σε καθε επισκεψη. Βλεπουν αν το μωρο πλεον "στρεσαρεται" στη μητρα και πρεπει να βγει. Καπως ετσι τα ξερω χοντρικά πάντα...

Για το διατροφολογο μην αγχωνεσαι...ενας μηνας εμεινε ποσα κιλα να παρεις τωρα?? Κι εγω μια χαρα σε βρισκω. Θα χεις παρει 12-14, πολύ φυσικολογικά και για διδυμα σουπερ!!

Εγω δεν εχω κανενα νεο..πηγα το πρωι για τις καθιερωμενες εξετασεις αιματος και ουρων και τωρα νυσταζω!!

Φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια μου!

Σας ευχαριστω ολες, μια μια για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια! Να ειστε ολες παντα καλα και θα δειτε ολες θα πετυχουμε αυτο που επιθυμουμε.Ολες θα γινουμε μανουλες και θα εχουμε και ενα και δυο μωρακια! Ξερω οτι πραγματικα χαρηκατε που ολα πηγαν καλα με εμενα και σας ευχαριστω πολυ για αυτο, σας νιωθω διπλα μου, μα και εγω κοντα σας ειμαι ,να το ξερετε. Πηγα στην δουλεια απο εχθες, εγινε ενας χαμος, πλακωθηκα κανονικα, αλλα προσπαθω οσο μπορω να ειμαι ηρεμη και ολα να τα κανω σιγα σιγα.

Vasiliki μου, να σου ζησει η μικρουλα σου, να ειναι παντα ευτυχισμενη , τυχερη και χαρουμενη.Φανταζομαι την εμπειρια που εζησες.Αξεχαστη ε? Τοσες πολλες ωρες προσπαθησες ωσπου να βγει η μικρουλα ε? Φυσιολογικα γεννησες? Μπραβο !! Πολυ χαιρομαι για εσενα! Δωσε στην μικρουλα πολλα πολλα φιλακια!!

athenian χαιρομαι πολυ που πηγες στον Βασιλοπουλο και σου εκανε καλη εντυπωση.Τι ωρα πηγες την Δευτερα , διοτι και εγω εκει ημουν κατα τις 17:00. Ειναι πολυ καλος και ευχομαι να σε βοηθησει να πετυχεις αν και μεσα μου ειμαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα και θα γινεις μανουλα.Τωρα για τις βιταμινες που λες , εμενα μου εδωσε Filicine , Βιταμινη Ε (νομιζω ετσι λεγοταν), αλλα να ξερεις δεν δινει τα ιδια σε ολες, αλλα αυτα που χρειαζεται η καθε μια μας, και αυτο ειναι το σπουδαιο, οτι αχολειται με την καθε μια ξεχωριστα.Ποτε με το καλο αρχιζεις?

Lucky ευχομαι να εχετε τελεια αποτελεσματα και να κανουμε παρτι! Ολα θα πανε καλα!

MissPiggy μου ευχαμαι οι καουρες σου σιγα σιγα να σε αφησουν ησυχη και να ηρεμησεις οσο μπορεις!

Katerina μου, οσο για τον θυροειδη σε καταλαβαινω , ειναι ατιμο πραγμα, και εγω εχω αλλα με προσεχει ο ενδοκρεινολογος στενα. Θα δεις ολα θα πανε καλα, βεβαια καλο ειναι αυτο που λενε και τα κοριτσια να ακουσεις και την αποψη του γυναικολογου. Το θεμα ειναι να πας για εξωσωματικη και να πετυχεις , θελει λιγο υπομονη ωσπου να σε βοηθησει ο γιατρος να γινεις καλα και να αρχισεις με το καλο την προσπαθεια.

Kopelia μου , μην στεναχωριεσαι και σε περνει απο κατω, ολοι εχουμε τα ιδια προβληματα, αλλα δεν θα τους αφησουμε να μας ταλαιπωρουν μια ζωη.

Δομνινα ειδες το φασολακι της αδελφουλας σου ε? Συγκινηθησες. Φυσικο ειναι , αλλα να ξερεις οτι σε λιγο καιρο (ειμαι σιγουρη) θα χαιρομαστε για εσενα και το δικο σου φασολακι!

Leni μου , τι κανεις ? Οι πονοι τερμα ε? Εισαι η επομενη εγκυουλα!!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

AGELIK τη Δευτέρα είχα ραντεβού στις 6.30 αλλά ήμουν εκεί γύρω στις 6.00. Εσύ τι ώρα έφυγες? Μπορεί και να συναντηθήκαμε... :)

Εγώ περνάω επιτροπή στις 27/4 και αμέσως μετά θα παω να μου γράψει ο Βασ τα φάρμακα. Υπολογίζω να ξεκινήσω τις πρώτες μέρες του Μαϊού.

Εσύ ποιο πρωτόκολλο είχες κάνει? Εγώ θα κάνω τροποποιήμένο φυσικό....

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ο γυναικολόγος μου (τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα) μου είπε ότι θεωρεί ότι δεν πρέπει να σταματήσω τις προσπάθειες διότι μένω έγκυος! Βέβαια μου είπε ότι δεν μπορεί να μου υποδείξει σε ποια προσπάθεια να σταματήσω μιας και αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η δική μου καλή ψυχική υγεία..

Του εξήγησα ακριβώς το πρόβλημά μου.. το ότι δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια (5 ενέσεις την ημέρα, ωοληψία, εμβρυομεταφορά και αναμονή αποτελέσματος).. μου είπε ότι με καταλαβαίνει απόλυτα και με στηρίζει σε όποια απόφαση κι αν πάρω.. Αν δηλαδή αποφασίσω να προχωρήσω με ημιφυσικό κύκλο, αν αποφασίσω να πάρω δανεικά ωάρια, αν αποφασίσω να πάρω δανεικό σπέρμα ή δανεικά έμβρυα..

Μου είπε να κάνω αυτό που θα με κάνει εμένα να αισθανθώ καλύτερα!

Και αυτό θα κάνω.. το μόνο που μένει είναι να συζητήσω με τον άνδρα μου και να καταλήξουμε κάπου, διότι ναι μεν έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά δεν έχουμε αποφασίσει οριστικά!

Προς το παρόν θα περάσω ένα υπέροχο Πάσχα στο χωριό μου και θα αποφασίσω με την ησυχία μου!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσακια,

Είμαι πολυ πιεσμενη αυτές τις μέρες με την δουλεια γιατι λόγω νέου προϊόντος στην εταιρεία μας επισκέπτομαι ιατρεία για να το παρουσιάζω. Έτσι είμαι αρκετές ώρες εκτός γραφείου και έχω και απογευματινά ραντεβού.

Σήμερα θα πάω κι απο τον βάς. να με δει λιγο στο ιατρείο του.

Κατερινακι στεναχωρηθηκα με τα νέα του οζους αλλα συνφωνω με τις υπολοιπες οτι καλον ειναι να επισκεφτεις και τον γυναικολογο. Μην χανεις χρονο, θα μπεις σε ενα προγραμμα, θα κανεις και καποιες εξετασεις που χρειαζονται κι ετσι θα εισαι ετοιμη για την εξωσωματικη. Η αναμονη ειναι ασχημο πραγμα ομως ειδικα στην αρχη, για να πετυχει η εξωσωματικη, θελει λιγη προεργασια. Δεν μπορει κι ο γιατρος να βαρεσει στον γαμο του καραγκιοζη. Εγω ειμαι το παραδειγμα κατερινα μου. Εκανα μια σαλπιγγογραφια και με ξεκινησαν για εξωσωματικη. Εχω φαει 2,5 χρονια και ενα σωρο λεφτα αδικα γιατι δεν ειχαν γινει εξαρχης περεταιρω εξετασεις που ποστευω πια οτι ειναι must, οπως θρομβοφιλια ας πουμε. Υστεροσκοπηση ισως. κλπ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ το εδαφος και θα πανε ολα τελεια! Θα το δεις!!!

Athenian καλη αρχη κοριτσάκι μου, όλα καλα να πανε. Άντε να έχουμε κι άλλη εγκυμοσύνη στην παρέα!

Πιγγυ μου οι καουρες ειναι μέσα στο πργραμμα, να πίνεις το φάρμακο που σου δώσανε όταν βλέπεις τα σκούρα! Πως είσαι ψυχολογικά; Με το θέμα της γιαγιάς σου εννοω...

Όσο για τα κιλά, πλάκα κανείς; Μια χαρα ειναι 10 κιλακια. Δίδυμα έχεις!!

Lucky μου μου άρεσε πολυ η περιγραφή σου για το σαβ/κο που πέρασε! Πραγματικά μέσα στη φύση! Εμείς τα παιδιά της πόλεις δεν τα ζούμε αυτα! Ούτε καν! Καλα αποτελέσματα για τον άντρουλη σου κοριτσάκι μου.. Εύχομαι το καλύτερο!

Κοπέλα μου καταρχάς έχει κι εσύ το δικαίωμα να χάνεις την υπομονή σου και να εκνευριζεσαι, και να κουράζεσαι κλπ. Κατα δεύτερον ναιιιιιιιιιιιι δεύτερο παιδάκι και σύντομα!!!!! Τι ωραία που έχεις και έτοιμα παγακια!! Χαχα εντάξει όντως ασε λίγο ακόμα καιρο, να γίνει κι η Δήμητρα 1 και μετα σιγα σιγα.... Ξεκινά!! Η κρίση μην σε επηρεάζει, πρέπει να χαιρόμαστε την ζωή όπως μας έρχεται. Θα περάσει κάποια στιγμή κι αυτο. Ας μην χάνουμε το χαμόγελο μας και ας μην περνάμε μίζερα γιατι θα περάσουν τα χρόνια και δεν θα τα έχουμε ευχαριστηθεί!!

Geminaki μου εσυ καλα ε; Άντε να κανείς και τον καρδιοτοκογραφο να τελειωσεις. Λίγος καιρός σου έμεινε ε; Τον έφαγες τον γάιδαρο!!

Agelik μου ψυχραιμία, μην σε τσατιζουν και σε συγχυζουν! Δεν κάνει! Άντε μην πάρεις καμία τριμηνη άδεια και ψάχνονται!!

Δομνινακι δεν μας είπες τελικα τι σου είπε ο γιατρός εσένα... Χωρίς πίεση...

Φιλια σε όλες!!!

MissPiggy μου καλημέρα, εσένα ο Βασ σου είχε δώσει βιταμίνες ή σου είχε μιλήσει για κάποιες με βρώμη και αυγά?

Όχι κοριτσάκι, εμενα δεν μου είχε δώσει κάτι τέτοιο. Αλλα πραγματικά δεν κάνει τα ίδια σε όλες. Εμενα ήταν η πρώτη μου προσπάθεια και φαντάζομαι το αντετωπισε αλλιώς. Ούτε για ημιφυσικο μου είχε αναφέρει τίποτα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...