Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Κατερινα μου αρχιζω απο σενα εγω ειχα κανει σαλπιγκογραφια και ειχε βγει καθαρη οταν πηγα στον Λαινα μου προτηνε και την υστεροσκοπιση και εκει διεγνωσε ενδομιτριτης μια λευκη γραμμη στην βαση της μητρας που προκαλειτε απο βακτηριο που μπορει να το πηρα και απο το νερο της βρύσης η οποια ομως δεν φαίνεται στην σαλπιγκογραφια και εχει 18% ευθύνη υπογονιμοτητας τις σαλπιγκες δεν μπορει να τις δει με την υστεροσκοπιση γιαυτο νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να τις κανεις και τις δυο!!!Οσο για τον Κ.Φραιδακη οπως σου ειπα και στο fb να πας και να μην σε επιρεαζει η αποψη μου γιατι μπορει να τον παρεξηγησα για σενα μπορει να ειναι ο καλυτερος!!!

Δομνινα μου ποιος τις χαρες σου εφτασε η μερα αυριο θα δεις το σπορακι της αδερφουλα σου με το καλο!!!Μπραβο κοριτσακι μου που τα σκεφτεσαι ολα και προσπαθεις να φτιαξεις το προγραμμα της εξωσ.ωστε να βοηθεισεις και την αδερφουλα σου με την γεννα εισαι αξιέπαινη!!!

misspiggy μου τα θερμα μου συλλυπητήρια για την γιαγια σου,θα σε βλεπει και θα σε καμαρωνει απο κει ψηλα.

Οσο για τις καουρες αχ πως σε νιωθω εχω πολυ ευαισθητο στομαχι και με πιανουν συχνα,οι δικιες βεβαια πρεπει να ειναι ποιο δυσκολες με δυο μωρακια εμενα με βοηθαει πολυ το γαλα μολις πινω ενα ποτιρι ειμαι μια χαρα για δοκιμασε το μηπως πιασει!!!!Α! και ξερεις τι λενε για τις καουρες στην εγκυμοσινη,οτι το μωρο εχει πολλα μαλακια!!!χαχαχα!!!

Λενι μου τι να πω κοριτσι μου αυτη η φορα ηταν επισοδιακη ισως πρεπει να το παρουμε για σιμαδι ολο αυτο θα δεις ολα τελικα εγιναν για καλο περαστικα κοπελα μου!!!Καλα θα κανετε να πατε κανα ταξιδακι τωρα το Πασχα να ξεκουραστητε να γεμισετε μπαταριες και να ξεκινησετε.

Κοπελια μου μην νιωθεις τυψεις που νευριασες ανθρωπος εισαι και συ λογικο ειναι τωρα που εχουν πεσει ολα πανω σου!Περαστικα στον αντρουλη σου!!!Και προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και ασε μωρε τις δουλειες για λιγο δεν πειραζει!

Gemini μου εσυ τι κανεις?οι ποδοσφαιριστες μας τι κανουν!!!Αχ πες μου και μενα που δεν ξερω τι ειναι το ντομπλερ εχει σχεση με την καρδια?

Αγγελικ μου ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να ειναι καλα το σπορακι σου!!!!

κοριτσακι μου σε χασαμε εισαι καλα???? χαιρομαι που περασες ωραια το σαββατοκυριακο αντε να γεμισεις τις μπαταριες σου και σε 8 μερουλες να κανουμε παρτυ οπως λες χαχαχαχαχ...........τωρα για τον φραιδακη εχεις απολυτο δικιο οτι στον καθενα ο γιατρος φαινεται διαφορετικα μπορει βεβαια και σε μενα να μη μου κανει το κλικ αλλα θελω να παω να δω........δεν μου λες τα 60 ευρω στα πηρε μονο που μιλησατε ή σε εξετασε κιολας??? φιλακια πολλα κοριτσακι μου και να προσεχεις

Διαφημίσεις

Katerina ναι ξυπνια την κάνεις τη σαλπιγγογραφία. Δεν ποναει και τοσο πολύ, μην ανησυχεις. 5 λεπτακια κραταει μονο... Κι εγω δεν ηθελα να την κανω αλλά ο γιατρος δεν το διαπραγματευοταν... Καλύτερα να την κανεις να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Kopelia ανθρωπος εισαι κι εσυ και εχεις δικαιωμα να εκνευριστεις! Φυσικά δε λεει να γινεται συνεχεια αυτο, αλλα δε χρειαζεται να χεις τυψεις για μια φορα! Αχ η Δημητρούλα ολα τα ωραια δεν τα τρωει!!!

doppler ο γιατρος μου ειπε να κανω...δεν το πολυσυζητησαμε!

Lucky το doppler ειναι ο 3ος μεγαλος υπερηχος και εξεταζουν τις ομφαλικες αρτηριες και φλεβες, την κατασταση του πλακουντα κτλ. Περισσότερες λεπτομερειες δεν ξερω....Ελπιζω να ειναι ολα καλά την Παρασκευη!

Οι ποδοσφαιριστες καλά κρατουν!! ΚΑνουν χαμό στην κοιλιά μου και δεν ξερω από που μου ρχεται ωρες ωρες:tongue::tongue:

κοριτσακι μου σ'ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες ...........αντε θα περιμενουμε την παρασκευη να μας πεις αποτελεσματα.....ολα θα ειναι καλα μην εχεις αγχος........φιλακια πολλα

Γειά σας κορίτσια :)

Λένη μου πώς είσαι απο τον πόνο? το έχω ξανακούσει αυτό λόγω φαρμάκων, το είχε και μια ξαδέλφη μου. Αυτή έκανε εμβρυομεταφορά όμως τον ίδιο μήνα και απέτυχε...Οπότε άλλος ένα λόγος που ο Βασιλόπουλος αποδεικνύεται καλός :)Θα περάσει, αν δεν έχει περάσει ήδη...Πήγες να σε δει?

Μισπίγκυ οι καούρες είναι στο πρόγραμμα και ειδικά για σένα που έχει δίδυμα. Συμβαίνουν απο την πίεση που ασκούν τα έμβρυα στο στομάχι και όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται. Απλά κάποιες κοπέλες έχουν σε λιγότερο βαθμό και κάποιες άλλες σε μεγαλύτερο. Να το παίρνεις το φάρμακο που σου έδωσε η γιατρός για να μπορείς να τις ξεπερνάς.Κι εγώ είχα ελαφριές, κάποιες φίλες μου όμως υπέφεραν. Κατάφερες τελικά να κοιμηθείς? Εκεί στην Αμερική έχετε γνωρίσει άλλους για να κάνετε παρέα? Ο άντρας σου πώς τα πάει με τη δουλειά του? Η μαμά σου γύρισε στην Ελλάδα?

Δομνίνα μου να μας πεις εντυπώσεις απο την καρδούλα αύριο και απο αυτά που θα σου πει ο γιατρός. Όσο για το πότε θα ξεκινήσεις, είναι σημαντικό που είσαι συνειδητοποιημένη και δεν βιάζεσαι. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και καλό είναι να τα κάνουμε όταν είμαστε έτοιμες...

Κατερίνα μου και με την λαπαροσκόπηση μπορείς να δεις την κατάσταση της μήτρας και των σαλπίγγων. Το έίχα γράψει και παλιότερα. Εμένα στη σαλπιγγογραφία έδειξε οτι η μια σάλπιγγα είναι βουλωμένη και στη λαπαροσκόπηση ο γιατρός μου είπε οτι είναι και οι δύο πεντακάθαρες και έδειξε βουλωμένη στη σαλπιγγογραφία επειδή η κοπέλα που μου την έκανε έσπρωξε με δύναμη το υγρό και η σάλπιγγα έπαθε σπασμούς. Φαντάσου σε τί άσχετη είσα πέσει. Πάντως αν βιάζεσαι τόσο πολύ, συζήτησέ το με τον γιατρό και θα σε κατευθύνει αυτός στο τί εξετάσεις θα κάνεις...

Gemini εσύ έχεις καούρες καθόλου. Κλωτσάνε τα μικρούλια σου? Για ντοπλερ σου είπε οτι είναι υποχρεωτικό να το κάνεις? ΟΙ περισσότεροι λένε οτι δεν είναι απαραίτητο. Κι εγώ το είχα κάνει, αλλά δεν με είχε υποχρεώσει η γιατρός μου.

Αγγελική μου δεν πιστεύω να πήγες για δουλειά.Περιμένουμε να μας πεις τί σου είπε ο Βασ.

Lucky πώς είσαι εσύ? Πώς περάσατε το σκ?

Εγώ σήμερα ένιωσα λίγο εκνευρισμένη. Είχα πολλές δουλειές στο σπίτι, η Δήμητρα ήθελε όλο παιχνίδια και αγκαλιές και το σκυλί έτρεχε μέσα στα πόδια μου και μου έφενε ολα τα παιχνίδια του για να παίξουμε και μαζί. ΤΟ μεσημέρι προφανώς μετέδωσα τον εκνευρισμό μου στη Δήμητρα και δεν ήθελε να φαει καθόλου απο το φαγητό της. Βέβαια είχε και μοσχάρι που δεν της πολυαρέσει, αλλά τώρα τελευταία το τρωει πιο ευχάριστα απο την αρχή.Τελικά ήπιε λίγο γάλα και τώρα έπεσε για ύπνο.Στενοχωρήθηκα που εκνευρίστηκα έτσι, αλλά ένιωσα πολύ κουρασμένη και δεν ήξερα που να πρωτοστρίψω. Ο άντρας μου έχει τη μέση του αυτές τις μέρες και δεν μπορεί καθόλου να την σηκώσει και έτσι δεν έχω βοήθεια στο σήκωμα...Αν έρθει η μητέρα μου κάτι γίνεται για λίγο, αλλά κι αυτή σήμερα είχε εξωτερικές δουλειές, οπότε τζίφος! Δεν πειράζει, να είναι καλά το παιδάκι μας και όλα θα γίνουν. Κι εγώ θα πρσπαθώ να μη ξεφεύγω γιατί δεν φταίει κι αυτό σε τίποτα.

Αυτά κι απο μας. Καλό απόγευμα σε όλες και φιλιά!

Κοπελια μου μην νιωθεις ασχημα που νευριασες λογικο ειναι ανθρωπος εισαι δεν εισαι ρομποτ να πατας το κουμπι και ολα οκ.....εξαλου η μικρουλα πρεπει να βλεπει την μαμα της σε ολες τις φασεις και νευριασμενη και ηρεμη και αγχομενη μην εχεις τυψεις λοιπον..........

κατερινα μου 60? μου πηρε μονο ιστορικο η μαια και μαζι του μονο κουβεντιασαμε ουτε υπεριχο ουτε εξετασεις δεν ειχα τοτε!!!!Οπως σου ειπα και στο fb να παρεις αποδειξη γιατι εγω ακομα το μετανιωνω!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Παλιοτερα μεσα στο ποστ ειχα διαβασει οτι μια κοπελα ειχε παει πρωτα στον Λαινα και μετα πηγε στον βασιλοπουλο δεν θυμαμαι ομως ηταν η Λενι η η piggy για δωστε μου τα φωτα σας αν μπορεις γραψε μου και τον λογο που εφυγες σε παρακαλω.

Κοριτσακι εγω ημουν πριν στον Λαινα...

Θα σου πω την αληθεια παρολο που ξερω οτι ειναι γιατρος σου. ειναι το ιδιο που λες και εσυ στην Κατερινα. Στον καθε ανθρωπο ταιριαζουν αλλοι ανθρωποι και αλλοι τροποι αντιμετωπισης.

λοιπον τον Λαινα δεν τον χωνεψα απο την 1η μερα! Μου εκανε την χειροτερη εντυπωση, εφυγα απο το ιατριο του κλαιγοντας... Ημουν πολυ απροετοιμαστη ισως και δεν τα ειχα σκεφτει τα πραγματα συνολικα.

Με εστειλε ο γιατρος μου για να κανω 1-2-3 σπερματεγχύσεις και αυτος μου ειπε οτι δεν θα αποφυγω την εξωσωματικη. τελικα δεν ειχε αδικο αλλα σκεψου οτι τοτε δεν ειχα κανει ουτε μια σαλπιγγογραφεια!

Πηγα με ενα σπερμοδιαγραμμα εξαιρετηκο και 0 εξετασεις!

Δεν τα πετανε ετσι ρε φιλε σε καποιον που ειναι τοσο απροετοιμαστος...

Μου εκανε 1 σπερματεγχυση χωρις φαρμακα, η οποια μου στοιχησε 850 ευρω!!!! και 1 με φαρμακα που την καναμε στο γαμο του καραγκιοζη γιατι ειχα ενδομητριο 4χλ και με 4χλ ενδομητριο οχι εγκυος με σπερματεγχυση δεν μενεις! Ουτε ο κρινος δεν θα δουλευε!

Το χειροτερο δεν ειναι οτι μου εκανε την σπερματεγχυση υπο αυτες τις συνθηκες, το χειροτερο ειναι οτι δεν το ειχε καν προσεξει οτι εχω τοσο λεπτο ενδομητριο!!! Εγω του το ειπα... και φυσικα συνεχισε απτοητος...

Ξερω οτι δεν ειναι ετσι στην εξωσωματικη. Τον ενδιαφερει και η φημη του αλλωστε και ειναι πολυ πιο προσεκτικος... και αποτελεσματικος... απλα μαλλον δεν πιστευει στις σπερματεγχυσεις...

Το χειροτερο απ ολα ηταν οταν τα διηγηθηκα ολα αυτα στο γιατρο μου και τον πηρε τηλ. επιτοπου μπροστα μου. του λεει την εγινε με την ταδε, πως παει. Φυσικα δεν με θυμοτανε καν και του ειπε κατα λεξη "τι κανεις ετσι, θα κανουμε 1-2 εξωσωματικες να ξεμπερδευουμε"

Ο γιατρος μου του απαντησε ενα ξερω καλα-καλα, εκλεισε και μου ειπε σε αυτον δεν θα ξαναπας! και μου ζητησε και συγνωμη για την ταλαιπωρια μου...

Θα μου πεις γιατι πηγα εξαρχης? Εμπιστευομαι το γιατρο μου και αφου μου τον συστησε ειπα δεν πειραζει... κατι θα ξερει....

Σου το ξαναλεω, στην εξωσωματικη δεν ειναι ετσι! Αλλα εμενα δεν μου εκανε και τους μηνες που εμεινα μαζι του τους θυμαμαι σαν μαρτυριο...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τελικά δεν έχετε άδικο για τα τόσο καλά λόγια που εκφράζετε για τον Βασιλόπουλο. Πήγα χθες!!!!!! Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Βέβαια όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Ελπίζω με τον Βασ να το πετύχουμε! Μου πρότεινε ημι φυσικό κύκλο με πολύ λιγότερα φάρμακα, αλλά και με μιρκότερη ανταπόκριση. Σημαντικό για μάς είναι η ποιότητα γιατί τελικά απ΄ότι φαίνεται οι μεγάλες δόσεις φαρμάκων έκαναν κακό στα ωάρια μου. Επίσης μου έδωσε και κάτι βιταμίνες, ξέχασα όμως το όνομά τους.... :(

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!!!

Οσο για εμενα ελειψα μια εβδομαδα , αλλα για το καλο του μωρου μου, ειχα λιγο αιματακι, πρεπει να ηταν μικρη αποκολυση , εμεινα στο κρεββατι με τα ποδια ψηλα και ολα τωρα ειναι καλα.Πηγαμε εχθες στο γιατρο, τελεια.Ειχε χερακια ποδαρακια. Ακουσαμε ξανα καρδουλα και μου ειπε οτι αναπτυσετε μια χαρα.Συγνωμη που δεν μπηκα να σας γραψω αλλα ημουν στο κρεβατι.

Να σας κανω μια περιγραφη, την προιγουμενη Δευτερα πριν φυγω για το γιατρο παω στην τουαλετα κοκκινο.Φοβηθηκα , αλλα προσπαθησα να κρατησω την ψυχραιμια μου.Πηρα μαζι την ενεση που μου ειχε δωσει (γιατι ειναι προνοητικος) αν τυχον τυχαιναι κατι τετοια, παω απευθειας στο ιατρειο ακουσει καρδουλα , αλλα καταλαβαινετε οτι ειμασταν μεσα στο αγχος, μου ειπε ξεκουρασει , τα ποδια ψηλα και ξαπλα, ετσι εκανα και χθες που πηγαμε, τρελλαθηκα, ειχε ποδαρακια , χερακια κουνιοταν , ειναι και μεγαλο 19,50 χιλιοστα. Ενω εχθες ημουν 7 εδβομαδων και 6 ημερων εδβδομαδων, ο υπερηχος εδειξε οτι ειναι σαν να ειναι 8 εδομαδων και 5 ημερων, μεγαλυτερο.Ολα καλα λοιπον.Θα τα ξαναπουμε! Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Οσο για εμενα ελειψα μια εβδομαδα , αλλα για το καλο του μωρου μου, ειχα λιγο αιματακι, πρεπει να ηταν μικρη αποκολυση , εμεινα στο κρεββατι με τα ποδια ψηλα και ολα τωρα ειναι καλα.Πηγαμε εχθες στο γιατρο, τελεια.Ειχε χερακια ποδαρακια. Ακουσαμε ξανα καρδουλα και μου ειπε οτι αναπτυσετε μια χαρα.Συγνωμη που δεν μπηκα να σας γραψω αλλα ημουν στο κρεβατι.

Να σας κανω μια περιγραφη, την προιγουμενη Δευτερα πριν φυγω για το γιατρο παω στην τουαλετα κοκκινο.Φοβηθηκα , αλλα προσπαθησα να κρατησω την ψυχραιμια μου.Πηρα μαζι την ενεση που μου ειχε δωσει (γιατι ειναι προνοητικος) αν τυχον τυχαιναι κατι τετοια, παω απευθειας στο ιατρειο ακουσει καρδουλα , αλλα καταλαβαινετε οτι ειμασταν μεσα στο αγχος, μου ειπε ξεκουρασει , τα ποδια ψηλα και ξαπλα, ετσι εκανα και χθες που πηγαμε, τρελλαθηκα, ειχε ποδαρακια , χερακια κουνιοταν , ειναι και μεγαλο 19,50 χιλιοστα. Ενω εχθες ημουν 7 εδβομαδων και 6 ημερων εδβδομαδων, ο υπερηχος εδειξε οτι ειναι σαν να ειναι 8 εδομαδων και 5 ημερων, μεγαλυτερο.Ολα καλα λοιπον.Θα τα ξαναπουμε! Φιλακια σε ολες!

κοριτσακι μου γλυκο....χαιρομαι πολυ για σενα!!!ο καιρος περναει και το μωρακι σου μεγαλωνει μερα με τη μερα....να μην ανησυχεις για το αιματακι αφου μιλησες με τον γιατρο σου και το ειδες κι ολας και ειναι ολα μια χαρα μην ανησυχεις για τπτ....το μωρακι σου ηρθε για να μεινει!!να ξεκουραζεσαι και οσο μπορεις να μην κουραζεσαι και να προσεχεις και ολα θα πανε μια χαρα!!! εγω 25\3 γεννησα την μικρη μου πριγκιπισσα μετα απο 18 ωρες!!!αστα να πανε αλλα μολις την ειδα τα ξεχασα ολα.....ειναι η πιο αξεχαστη εμπειρια που εχω ζησει και η πιο συγκινητικη!!!με το καλο λοιπον να κρατησεις κι εσυ το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου:D:D:Dπολλα φιλακια κοριτσακι μου και να δωσεις ενα φιλακι στο μωρο σου!!!:D

Καλημέρα!!!

Luckym τι ομορφο Σ/Κ αυτο που περιεγραψες!!!! Και τοσο κοντα στη φυση:D

Οσο για το σπερμοδιαγραμμα...ευχομαι ΤΑ καλύτερα!;)

Agelik τελεια τα νεα σου!! Ετσι να συνεχισεις στο εξης! Μη φοβάσαι τιποτα το σποράκι ειναι εκει και μεγαλώνει και οσο περνάει ο καιρός θα σε κανει ακόμα πιο ευτυχισμένη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Πήγα σήμερα στον γιατρό με την αδερφούλα μου και είδαμε το φασολάκι μας.. Είναι ένα ολόκληρο εκατοστό! όλα πάνε πολύ καλά και η καρδούλα του ακούστηκε πολύ πολύ πολύ δυνατά! Η αδερφούλα μου είναι 7 βδομάδων και 1 ημέρας και τρισευτυχισμένη!

Agelik μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα... η αποκολλησούλα εξαφανίστηκε και το φασολάκι σου μεγαλώνει πέραν του δέοντος ικανοποιητικά.. ξεκούραση και για σένα μανούλα και όχι άγχος!

Lucky μου μακάρι να έχετε ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα στο σπερμοδιάγραμμα και να μας έρθεις να κάνουμε το πάρτυ στο οποίο θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο!

Πίγκυ μου ελπίζω τα μωράκια σου να μεγαλώνουν και να ομορφαίνουν..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χθες ο Βασ μου μίλησε για κάποιες βιταμίνες με βρώμη και αυγά που θα μου τις δώσει στην εμβρυομεταφορά. Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα ποιες είναι οι βιταμίνες αυτές? Μου τις είπε χθες αλλά δε τις συγκράτησα....

Γειά σας κορίτσια...

Διαβάζω ευχαριστα απο Αγγελική και Δομνίνα...Σας εύχομαι να πάνε πολύ καλά και οι δύο εγκυμοσύνες.Και η Αγγελικη και η αδελφή της Δομνίνας είναι κοντά κοντά στις εβδομάδες, ε? Δομνίνα μου και στα δικά σου εύχομαι!!!

Αγγελική μου πέρασε και η δυσκολία της αποκόλλησης, αλλά εσύ να ξεκουράζεσαι όποτε μπορείς και στη δουλειά να προσέχεις.

Athenian δεν τις ξέρω αυτές τις βιταμίνες. Θα μπορεί να σου πει κάποια απο τις κοπέλες που έχουν τον Βασιλόπουλο γιατρό :) Σου εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία!!! Ξεκινάς δηλ προσπάθεια εξωσωματικής τώρα?

Λένη πώς είσαι σήμερα απο τον πόνο?

Κατερίνα εσύ ψυχολογικά ανέβηκες? Να κάνεις βολτίτσες για να ηρεμείς τώρα που άνοιξε ο καιρός...

Μισπίγκυ πώς είσαι απο τις καούρες? Με τα ψώνια τελείωσες?

Τζέμινι συννέφιασε πάλι, ε?¨Και θέλω να πάω να ψωνίσω για τα βαφτιστήρια σήμερα. Ελπίζω να μη βρέξει και μας τα χαλάσει γιατί θέλω να πάρω και την Δήμητρα μαζί μου.

Η Δήμητρα ξύπνησε μέσα στα γέλια σήμερα και μας "τρέλανε" στην πολυλογία, χαχα. Έκανε στην άκρη και όλα τα παιχνίδια της γιατί ήθελε οπωσδήποτε να παίξει με τις κουτάλες της κουζίνα και με τα μπωλάκια του φαγητού της. Τα χτυπούσε και κουνιόταν ρυθμικά με τη μουσική που κατάφερνε. Αν δείτε τα νάζια της και τα κουνήματά της θα τρελαθείτε στα γέλια..Κι εγώ σήμερα είμαι ήρεμη.Δεν ξέρω τί έπαθα χθες. Γενικά είμαι ήρεμη σαν χαρακτήρας και τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πράγματα. Χθες τα έχασα όμως λίγο. Διάβασα και στις ειδήσεις για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και με έπιασε το παράπονο.Γενικά χθες είχα χάλια διάθεση. Το βράδυ με πήρε ο κουνιάδος μου τηλ και μιλήσαμε και μου είπε οτι φταίει που είμαι μοναχοπαίδι και χαϊδεύομαι :( Γι αυτό μας συμβούλεψε να κάνουμε σύντομαι και το δεύτερο για να μη κακομάθει και η Δήμητρα. Το σκεφτόμαστε για του χρόνου με τον άντρα μου να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με τα κατεψυγμένα ωάρια που έχουμε φυλλάξει στον Λαϊνά.Να δούμε τί θα γίνει και με την κατάσταση που επικρατεί, να περάσει κι ένα διάστημα με την Δήμητρα και αν δεν προκύψει φυσιολογικά, θα το συζητήσουμε με τον γιατρό.

Αυτά κι απο μάς :)

Πολλά φιλιά

ΥΓ. Lucky και Λένη σας περιμένουμε στην Πάτρα όποτε θέλετε.

κατερινα μου 60? μου πηρε μονο ιστορικο η μαια και μαζι του μονο κουβεντιασαμε ουτε υπεριχο ουτε εξετασεις δεν ειχα τοτε!!!!Οπως σου ειπα και στο fb να παρεις αποδειξη γιατι εγω ακομα το μετανιωνω!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και γρηγορα να ακουσουμε καλα αποτελεσματα απο την εξεταση σας......

Μπραβο κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε πως ενιωσες οταν ακουσες την καρδουλα του ??? φανταζομαι δεν περιγραφεται με λογια ολο αυτο το συναισθημα.......να εισαι καλα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα φιλακια στο μωρακι σου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...