Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααα!

Κανατε καμια πλακα χθες?? Εμενα το κεφαλι μου δεν κατεβαζε τιποτα ρε παιδι μου. Ηθελα να κοροιδεψω κανεναν αλλα δεν τα καταφερα!!

Μιλησα χθες με την Agelik. Ειναι μια χαρα, ξαπλωμενη ακομα και σημερα θα ξαναπαει το απογευμα να την δει ο Βασ. Το μονο κακο ειναι οτι την πιεζουν παρα πολυ απο την δουλεια να παει. Αυτο την εχει αγχωσει παρα πολυ και απο την πολυ επιμονη τους τους ειπε οτι θα παει σημερα. Εγω της ειπα να μην παει σημερα, να παει αν ειναι απο αυριο που θα την εχει δει κι ο Βασ. Τωρα δεν ξερω τελικα τι θα γινει, ελπιζω να τα καταφερει. Οσο δεν μας γραφει, εχω την ελπιδα οτι δεν πηγε...

Το Σκ κι εγω περασα ομορφα αν και με επιασε αλλο παλι. Ειμασταν για φαγητο το Σαββατο με κατι φιλους και με επιασε ρε παιδια τρομερος πονος στο στηθος. Γενικα αυτες τις μερες το νοιωθω αρκετα ευαισθητο και με ψιλοποναει αλλα το Σαββατο κοντεψα να μεινω. Με ποσνουσε στις ρογες μπροστα και δεν αντεχα καθολου! Φυγαμε αρων αρων, ουτε γεια καλα καλα δεν ειπα! χαχα Τι να εξηγω κι εγω τωρα στους ανθρωπους?

Πηρα τον Βασ και μου ειπε οτι ειναι λογω οιστραδιολης και ειναι φυσιολογικο. Μου ειπε να παω και μια βολτα να με δει. Θα παω ισως αυριο ή Τεταρτη..

Αυτα τα νεα..

Περιμενουμε νεα απο Athenian που θα παει σημερα Βασ., απο Agelik επισης (ισως να ειστε και την ιδια ωρα στον γιατρο!) απο Κατερινα που θα παει αυριο γιατρο, απο Πιγκυ να μας πει πως ειναι, απο Geminaki πως περασε το Σκ και απο ολες τις υπολοιπες φυσικα.

Οσο για σενα κοπελια μου, μια χαρα ειναι η Δημητρουλα μας, ας ενοχλει και λιγο τους διπλα δεν πειραζει. Αν ερθω παντως καμια Πατρα θα κανονισουμε καφε να την δω κι απο κοντα την μασκοτ μας!!

Φιλακια πολλα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη πρεπει οποσδηποτε να κανεις σαλπιγγογραφια?? και αν ναι για πιο λογο??

Κατερινακι η σαλπιγγογραφια ειναι το πρώτο βήμα. Πάντα σε βάζουν να κανείς γιατι παίρνεις μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση των σαλπιγγων. Ας πούμε αν ειναι κλειστές οι σαλπιγγες έχεις αμέσως αμέσως τον λόγο που δεν μένεις έγκυος. Αν δει ο γιατρός συμφυσεις στις σαλπιγγες πιθανόν να έχεις ενδομητριωση η οποία δημιουργεί υπογονιμοτητα, αν ειναι ορθανοιχτες, αποκλειεις τις προβλημα στισ σαλπιγγες και στρέφεσαι αλλού, κλπ. Ο γιατρός θα σου την ζητήσει σίγουρα

Καλημερα κοριτσια τι μου κανετε σημερα??? εγω ειμαι στην δουλεια,ο καιρος ειναι παρα πολυ καλος ζεστη και ηλιος και ολοι εχουν βγει εξω :( θελω και εγω να παω βολτα στον ηλιοοοοοοοο ποσο μου εχει λειψει αυτο κοριτσια μου να κατσω με τις ωρες στον ηλιο (λογο λυκου απαγορευεται ο ηλιος:cry:) κατα τα αλλα καλα ειμαι μου περασαν οι ανασφαλειες μου και η ψυχολογια μου εχει αρχισει σιγα σιγα και ανεβαινει ειδικα οσο σκεφτομαι την εξωσωματικη ανεβαινει ακομα περισσοτερο (ευτυχως το εχω παρει πολυ καλα το θεμα) θελω να την κανωωωω τωρααααααααα,μετα ομως σκεφτομαι οτι οταν θα παω στον γιατρο θα με βαλει να κανω εξετασεις ετσι δεν ειναι??? θα περασει δηλαδη καποιος καιρος,εγω θελω να παω να μου δωσει τα φαρμακα και να αρχισωωωωωω.το ξερω βιαζομαι πολυ αλλα ετσι νοιωθω μη με μαλωσετε,το ξερω οτι ειμαι υπερβολικη και καταλαβαινω οτι καθε γιατρος θελει να ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα και πρεπει να το ψαξει,βεβαια να σας πω την αμαρτια μου εγω πριν καν αρχισω ειμαι πολυ θετικη για το αποτελεσμα :D ετσι λεει το προαισθημα μου,τωρα θα λετε τι μας λεει αυτη κατσε να μπει στο χορο και θα δει,αλλα ετσι θελω να αισθανομαι αισιοδοξια και αν η ψυχολογια μου ειναι καλη θα ειναι και το αποτελεσμα καλο........πω πω γραφω οτι μου ερχεται τωρα στο μυαλο και σας κουρασα .....αυριο θα παω στην ενδοκρινολο μου να δει τις εξετασεις και θα σας πω τα νεα μου ....μεχρι τοτε καλα να περνατε και πολλα φιλακια σε ολες .........

Κατερινακι η σαλπιγγογραφια ειναι το πρώτο βήμα. Πάντα σε βάζουν να κανείς γιατι παίρνεις μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση των σαλπιγγων. Ας πούμε αν ειναι κλειστές οι σαλπιγγες έχεις αμέσως αμέσως τον λόγο που δεν μένεις έγκυος. Αν δει ο γιατρός συμφυσεις στις σαλπιγγες πιθανόν να έχεις ενδομητριωση η οποία δημιουργεί υπογονιμοτητα, αν ειναι ορθανοιχτες, αποκλειεις τις προβλημα στισ σαλπιγγες και στρέφεσαι αλλού, κλπ. Ο γιατρός θα σου την ζητήσει σίγουρα

μια αλλη εξεταση που λενε οτι γινεται για να δουν αν η μητρα ειναι καθαρη δεν μπορει να γινει αυτη? αφου ουτως η αλλως θελω να κανω εξωσωματικη λογο ηλικιας δεν θελω να χασω αλλο χρονο .......

Καλημέρα κορίτσια, εδω είναι 2 το πρωι και απο τις καουρες δενπορω να κοιμηθω... Κοιμήθηκα αρχικά αλλα Ξύπνησα γιατι ένιωθα ότι έχω καταπιει ηφεστιο! Έκανα και έμψυχο αλλα δεν συνηλθα. Και μου το είπε η γιατρός, ότι θα χειροτερεύουν όσο παει. Μου έγραψε και κάποιο φάρμακα για τις καουρες, έλεγα ότι δεν θα τα πάρω αλλα μάλλον δεν τα γλιτώνει...

Λενακι μου τι άλλο θα σου τύχει;;!; Τι ήταν

Και αυτο πάλι; Πρώτη φορά το ακούω. Ένα έχω να σου πω: ευτυχώς που δεν έκανες τη μεταφορά αυτο το μήνα!!! Χαμένη θα είχε παει!

Και εγω δεν έκανα καμία πλάκα... Δεν μου ήρθε τίποτα, ούτε μου κανανε...

Αγγελική μου ελπίζω να μην πας δουλεια! Στους να κουρευονται και ντροπή τους να σε πιέζουν όταν ξέρουν την κατάσταση! Εγω ελπίζω να μην πας και αν σου πει ο Βας ότι όλα είμαι οκ πας απο αύριο. Δεν έγινε και τίποτα!

Πρέπει σιγά σιγά να συνειδητοποιησεις ότι τώρα δεν είναι τίποτα άλλο σε προτεραιότητα εκτός απο το μωρακι σου!

Κατερίνα μου λογικό να βιάζεσαι και να ανυπομονεις αλλα η βιασύνη δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Ο γιατρός να είσαι σίγουρη ότι θα σου ζητήσει ένα σωρό εξετάσεις και είναι λογικό, δεν Μπορει να παει στα τυφλά.... Πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Αν απλά σου δώσει φάρμακα και σου πει ξεκινάμε δεν πρέπει να τον εμπιστευτεις εσύ!

εμείς περάσαμε μια πολυ οργή Κυριακή. Πήγαμε στο κέντρο για πρωινό και μετα μεγάλη βόλτα. Είχε και καλο καιρο και ήταν υπέροχα!

Το απόγευμα ξεκίνησαν οι καουρες καιρού χάλασε η διάθεση..,

Αυτα κορίτσια, σας αφήνω μήπως κοιμηθω λίγο...

Φιλια πολλα'

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Katerina κι εγω νομιζω πρεπει να την κανεις τη σαλπιγγογραφία ετσι κι αλλιώς... Μην ανησυχείς ομως, δεν ειναι τιποτα, ουτε χρονο θα χασεις. Γινεται κάπου 9η μερα του κυκλου αν δεν κανω λάθος.... Και μη βιαζεσαι, το θεμα ειναι να γινουν ολα σωστά!!;)

Agelik μην πας για δουλειά καλέεεεε!!!!!!!! ΚΑτσε ξεκουράσου!

Leni δεν το εχω ξανακουσει για πονο στο στηθος:rolleyes: Τι να πω...σημερα σε πονάει πάλι?

Piggy πως και καούρες?? Μηπως κατι συγκεκριμένο σε πειραξε?? Εμενα με πειραζει αρκετα νομιζω το τυρι, και οι φακές παρόλο που βαζω ελαχιστο λάδι.

Εγω ηταν να κανω doppler σημερα, αλλά πηγα και χαλασε το μηχάνημα:shock: Ελεος!!! Τελικα μου εκλεισαν ραντεβου την Παρασκευη.

Φιλάκια!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λενη μου πως εισαι σημερα??? σου περασε ο πονος ?? περαστικα κοριτσακι μου ισως κρυωσες δεν θα ειναι τιποτα να προσεχεις κοριτσακι μου ......

Gemini την σαλπιγγογραφια την κανεις και εισαι ξυπνια?? αχ δεν τα παω καλα με τους γιατρους δεν τους θελω καθολου .......κοριτσακι μου εσυ πως εισαι τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας???

Μισπιγκυ μου περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου ισως εφαγες κατι και σε πειραξε να προσεχεις ..........

Lucky μου που εισαι εσυ εχουμε κανενα νεο???

Αγγελικ μου να μην πας στην δουλεια μεχρι να πας στον γιατρο να δεις τι θα σου πει ελεος δηλαδη δεν καταλαβαινουν αυτοι οι ανθρωποι την κατασταση σου ???? ελπιζω να εισαι καλα κοριτσακι μου......

Κοπελια μου η μικρη μας τι κανει με τις ομορφες ματαρες??? τωρα που ερχετε το καλοκαιρακι θα ειναι ολο βολτες και θα κανει ναζακια και τρελιτσες......να μου την φιλησεις

Athenian περιμενουμε και απο σενα τα νεα σου που θα πας σημερα στον γιατρο ,,,,,,,,

φιλακια σε ολες..............

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χάθηκα το σαββατοκύριακο διότι βγήκαμε αρκετά από το σπίτι σε διάφορες ευχάριστες υποχρεώσεις και έτσι δεν μου έμεινε καθόλου καιρός.. πήγαμε για καφεδάκι, είδαμε πολλούς φίλους μας που είχαμε να τους δούμε καιρό, είδαμε το βαφτιστήρι μας το οποίο μεγαλώνει και γίνεται ίδιο ο άντρας μου (είναι παιδάκι της αδερφής του) και χάρηκα και τις δικές μου ανηψούλες..

Αύριο θα πάμε στο γυναικολόγο με την αδερφή μου να μας δει και τις δυο και να συζητήσουμε διάφορα θεματάκια.. το πότε θα κάνω το επόμενο βήμα ακόμη είναι αδιευκρίνιστο στο μυαλό μου..

Ελπίζω η Agelik μας να έγραψε την εργοδοσία της εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να έμεινε χαλαρή στο σπίτι της.. Μακάρι να ακούσει τα καλύτερα σήμερα από τον Βασιλόπουλο..

Επίσης να ευχηθώ και στην Athenian να έχει τα καλύτερα νέα που επιθυμεί και περιμένουμε με αγωνία την εντύπωσή της από τον Βασιλόπουλο..

Λενάκι πρώτη φορά ακούω κι εγώ αυτό που σου συνέβη αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι σαφώς καλύτερα που δεν έκανες την εμβρυομεταφορά αυτό το μήνα.. με όλα αυτά που σου συνέβησαν θα ήταν δώρο άδωρο.. Πάμε γερά για μετά το Πάσχα.. Κοίτα να πάτε κάπου όμορφα με το σύζυγο για Πάσχα και να χαλαρώσετε..

Πίγκυ μου σε φαντάζομαι να κάνεις το γύρο της λίμνης, με τα μωρά στο καρότσι και το σκύλο στο κατόπι και χαμογελώ..νομίζω ότι είστε η ιδανική εικόνα της αμερικανικής οικογένειας!

Κατερινάκι εννοείται ότι πρέπει να κάνεις σαλπιγγογραφία.. θα σας δείξει πολλά πράγματα η συγκεκριμένη εξέταση..

Κοπελιά μου η Δημητρούλα μας είναι πολύ κοινωνικό μωρό και χαρούμενο.. να είναι πάντα έτσι στη ζωή της εύχομαι..

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χάθηκα το σαββατοκύριακο διότι βγήκαμε αρκετά από το σπίτι σε διάφορες ευχάριστες υποχρεώσεις και έτσι δεν μου έμεινε καθόλου καιρός.. πήγαμε για καφεδάκι, είδαμε πολλούς φίλους μας που είχαμε να τους δούμε καιρό, είδαμε το βαφτιστήρι μας το οποίο μεγαλώνει και γίνεται ίδιο ο άντρας μου (είναι παιδάκι της αδερφής του) και χάρηκα και τις δικές μου ανηψούλες..

Αύριο θα πάμε στο γυναικολόγο με την αδερφή μου να μας δει και τις δυο και να συζητήσουμε διάφορα θεματάκια.. το πότε θα κάνω το επόμενο βήμα ακόμη είναι αδιευκρίνιστο στο μυαλό μου..

Ελπίζω η Agelik μας να έγραψε την εργοδοσία της εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να έμεινε χαλαρή στο σπίτι της.. Μακάρι να ακούσει τα καλύτερα σήμερα από τον Βασιλόπουλο..

Επίσης να ευχηθώ και στην Athenian να έχει τα καλύτερα νέα που επιθυμεί και περιμένουμε με αγωνία την εντύπωσή της από τον Βασιλόπουλο..

Λενάκι πρώτη φορά ακούω κι εγώ αυτό που σου συνέβη αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι σαφώς καλύτερα που δεν έκανες την εμβρυομεταφορά αυτό το μήνα.. με όλα αυτά που σου συνέβησαν θα ήταν δώρο άδωρο.. Πάμε γερά για μετά το Πάσχα.. Κοίτα να πάτε κάπου όμορφα με το σύζυγο για Πάσχα και να χαλαρώσετε..

Πίγκυ μου σε φαντάζομαι να κάνεις το γύρο της λίμνης, με τα μωρά στο καρότσι και το σκύλο στο κατόπι και χαμογελώ..νομίζω ότι είστε η ιδανική εικόνα της αμερικανικής οικογένειας!

Κατερινάκι εννοείται ότι πρέπει να κάνεις σαλπιγγογραφία.. θα σας δείξει πολλά πράγματα η συγκεκριμένη εξέταση..

Κοπελιά μου η Δημητρούλα μας είναι πολύ κοινωνικό μωρό και χαρούμενο.. να είναι πάντα έτσι στη ζωή της εύχομαι..

Δομνινα μου χαρηκα πολυ που περασες καλα το σαββατοκυριακο και αυριο θα ακουσεις την καρδουλα του μπεμπη σας ωχ το εδεσα και εγω οτι ειναι αγορι χαχαχαχα γερο να ειναι............εσυ τι θα κανεις στον γιατρο θα σε δει και θα συζητησεται αν θα ξεκινησεις τωρα ???? Μια φιλη μου εχει κανει εξωσωματικη μου ειπε οτι δεν εκανε σαλπιγγογραφια αλλα μια αλλη εξεταση που σε ναρκωνουν και σου καθαριζουν την μητρα δεν θυμαμαι πως μου την ειπε......μετα μου ειπε οτι αυτη δεν περασε απο επιτροπη του ικα ολα τα κανονισε ο γιατρος της. Και αφου εγω θελω να κανω εξωσωματικη γιατι να δω για τις σαλπιγγες αφου ουτως η αλλως δεν θελω να προσπαθησω μονη μου αλλο.......ισως σκεφτομαι χαζα αλλα...............

φιλακια πολλα

Κατερινάκι μου εσύ μιλάς για την υστεροσκόπηση... στην υστεροσκόπηση δυστυχώς δεν φαίνεται η κατάσταση των σαλπιγγών.. σε τι κατάσταση είναι οι σάλπιγγες το βλέπεις μόνο με την σαλπιγγογραφία.. αν υπάρχει υδροσάλπιγγα και δεν το έχει δει ο γιατρός η εξωσωματική θα αποτύχει διότι το υγρό που απελευθερώνει η σάλπιγγα είναι τοξικό και δηλητηριάζει τα έμβρυα..

Εγώ προσωπικά τη θεωρώ απαραίτητη...

Εγώ δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω τώρα σύντομα.. αφενός θεωρώ ότι ο οργανισμός μου δεν έχει ξεκουραστεί αρκετά, από την άλλη θέλω το καλοκαίρι να κάνω μπάνια, να μαζέψω χρήματα και να είμαι και ήρεμη.. γι' αυτό λέω από Σεπτέμβρη.. το μόνο μου θέμα τον Σεπτέμβρη είναι ότι η αδερφή μου 20 Οκτώβρη θα μπει στο μήνα της και θέλω να μπορώ να τη βοηθήσω.. θα δούμε λοιπόν..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου εσύ μιλάς για την υστεροσκόπηση... στην υστεροσκόπηση δυστυχώς δεν φαίνεται η κατάσταση των σαλπιγγών.. σε τι κατάσταση είναι οι σάλπιγγες το βλέπεις μόνο με την σαλπιγγογραφία.. αν υπάρχει υδροσάλπιγγα και δεν το έχει δει ο γιατρός η εξωσωματική θα αποτύχει διότι το υγρό που απελευθερώνει η σάλπιγγα είναι τοξικό και δηλητηριάζει τα έμβρυα..

Εγώ προσωπικά τη θεωρώ απαραίτητη...

Εγώ δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω τώρα σύντομα.. αφενός θεωρώ ότι ο οργανισμός μου δεν έχει ξεκουραστεί αρκετά, από την άλλη θέλω το καλοκαίρι να κάνω μπάνια, να μαζέψω χρήματα και να είμαι και ήρεμη.. γι' αυτό λέω από Σεπτέμβρη.. το μόνο μου θέμα τον Σεπτέμβρη είναι ότι η αδερφή μου 20 Οκτώβρη θα μπει στο μήνα της και θέλω να μπορώ να τη βοηθήσω.. θα δούμε λοιπόν..

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα.......ευχομαι το σεπτεμβριο να ξεκινησεις και εσυ αντεεεεε θελω να σας αποκαταστησω ολες και μετα να βαλω μπρος εγω χαχαχαχαχα οτι καλυτερο σε σενα και στην αδελφουλα σου ......περιμενουμε αυριο να μας γραψεις νεαααααα......

Γειά σας κορίτσια :)

Λένη μου πώς είσαι απο τον πόνο? το έχω ξανακούσει αυτό λόγω φαρμάκων, το είχε και μια ξαδέλφη μου. Αυτή έκανε εμβρυομεταφορά όμως τον ίδιο μήνα και απέτυχε...Οπότε άλλος ένα λόγος που ο Βασιλόπουλος αποδεικνύεται καλός :)Θα περάσει, αν δεν έχει περάσει ήδη...Πήγες να σε δει?

Μισπίγκυ οι καούρες είναι στο πρόγραμμα και ειδικά για σένα που έχει δίδυμα. Συμβαίνουν απο την πίεση που ασκούν τα έμβρυα στο στομάχι και όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται. Απλά κάποιες κοπέλες έχουν σε λιγότερο βαθμό και κάποιες άλλες σε μεγαλύτερο. Να το παίρνεις το φάρμακο που σου έδωσε η γιατρός για να μπορείς να τις ξεπερνάς.Κι εγώ είχα ελαφριές, κάποιες φίλες μου όμως υπέφεραν. Κατάφερες τελικά να κοιμηθείς? Εκεί στην Αμερική έχετε γνωρίσει άλλους για να κάνετε παρέα? Ο άντρας σου πώς τα πάει με τη δουλειά του? Η μαμά σου γύρισε στην Ελλάδα?

Δομνίνα μου να μας πεις εντυπώσεις απο την καρδούλα αύριο και απο αυτά που θα σου πει ο γιατρός. Όσο για το πότε θα ξεκινήσεις, είναι σημαντικό που είσαι συνειδητοποιημένη και δεν βιάζεσαι. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και καλό είναι να τα κάνουμε όταν είμαστε έτοιμες...

Κατερίνα μου και με την λαπαροσκόπηση μπορείς να δεις την κατάσταση της μήτρας και των σαλπίγγων. Το έίχα γράψει και παλιότερα. Εμένα στη σαλπιγγογραφία έδειξε οτι η μια σάλπιγγα είναι βουλωμένη και στη λαπαροσκόπηση ο γιατρός μου είπε οτι είναι και οι δύο πεντακάθαρες και έδειξε βουλωμένη στη σαλπιγγογραφία επειδή η κοπέλα που μου την έκανε έσπρωξε με δύναμη το υγρό και η σάλπιγγα έπαθε σπασμούς. Φαντάσου σε τί άσχετη είσα πέσει. Πάντως αν βιάζεσαι τόσο πολύ, συζήτησέ το με τον γιατρό και θα σε κατευθύνει αυτός στο τί εξετάσεις θα κάνεις...

Gemini εσύ έχεις καούρες καθόλου. Κλωτσάνε τα μικρούλια σου? Για ντοπλερ σου είπε οτι είναι υποχρεωτικό να το κάνεις? ΟΙ περισσότεροι λένε οτι δεν είναι απαραίτητο. Κι εγώ το είχα κάνει, αλλά δεν με είχε υποχρεώσει η γιατρός μου.

Αγγελική μου δεν πιστεύω να πήγες για δουλειά.Περιμένουμε να μας πεις τί σου είπε ο Βασ.

Lucky πώς είσαι εσύ? Πώς περάσατε το σκ?

Εγώ σήμερα ένιωσα λίγο εκνευρισμένη. Είχα πολλές δουλειές στο σπίτι, η Δήμητρα ήθελε όλο παιχνίδια και αγκαλιές και το σκυλί έτρεχε μέσα στα πόδια μου και μου έφενε ολα τα παιχνίδια του για να παίξουμε και μαζί. ΤΟ μεσημέρι προφανώς μετέδωσα τον εκνευρισμό μου στη Δήμητρα και δεν ήθελε να φαει καθόλου απο το φαγητό της. Βέβαια είχε και μοσχάρι που δεν της πολυαρέσει, αλλά τώρα τελευταία το τρωει πιο ευχάριστα απο την αρχή.Τελικά ήπιε λίγο γάλα και τώρα έπεσε για ύπνο.Στενοχωρήθηκα που εκνευρίστηκα έτσι, αλλά ένιωσα πολύ κουρασμένη και δεν ήξερα που να πρωτοστρίψω. Ο άντρας μου έχει τη μέση του αυτές τις μέρες και δεν μπορεί καθόλου να την σηκώσει και έτσι δεν έχω βοήθεια στο σήκωμα...Αν έρθει η μητέρα μου κάτι γίνεται για λίγο, αλλά κι αυτή σήμερα είχε εξωτερικές δουλειές, οπότε τζίφος! Δεν πειράζει, να είναι καλά το παιδάκι μας και όλα θα γίνουν. Κι εγώ θα πρσπαθώ να μη ξεφεύγω γιατί δεν φταίει κι αυτό σε τίποτα.

Αυτά κι απο μας. Καλό απόγευμα σε όλες και φιλιά!

καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Κατερινα μου αρχιζω απο σενα εγω ειχα κανει σαλπιγκογραφια και ειχε βγει καθαρη οταν πηγα στον Λαινα μου προτηνε και την υστεροσκοπιση και εκει διεγνωσε ενδομιτριτης μια λευκη γραμμη στην βαση της μητρας που προκαλειτε απο βακτηριο που μπορει να το πηρα και απο το νερο της βρύσης η οποια ομως δεν φαίνεται στην σαλπιγκογραφια και εχει 18% ευθύνη υπογονιμοτητας τις σαλπιγκες δεν μπορει να τις δει με την υστεροσκοπιση γιαυτο νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να τις κανεις και τις δυο!!!Οσο για τον Κ.Φραιδακη οπως σου ειπα και στο fb να πας και να μην σε επιρεαζει η αποψη μου γιατι μπορει να τον παρεξηγησα για σενα μπορει να ειναι ο καλυτερος!!!

Δομνινα μου ποιος τις χαρες σου εφτασε η μερα αυριο θα δεις το σπορακι της αδερφουλα σου με το καλο!!!Μπραβο κοριτσακι μου που τα σκεφτεσαι ολα και προσπαθεις να φτιαξεις το προγραμμα της εξωσ.ωστε να βοηθεισεις και την αδερφουλα σου με την γεννα εισαι αξιέπαινη!!!

misspiggy μου τα θερμα μου συλλυπητήρια για την γιαγια σου,θα σε βλεπει και θα σε καμαρωνει απο κει ψηλα.

Οσο για τις καουρες αχ πως σε νιωθω εχω πολυ ευαισθητο στομαχι και με πιανουν συχνα,οι δικιες βεβαια πρεπει να ειναι ποιο δυσκολες με δυο μωρακια εμενα με βοηθαει πολυ το γαλα μολις πινω ενα ποτιρι ειμαι μια χαρα για δοκιμασε το μηπως πιασει!!!!Α! και ξερεις τι λενε για τις καουρες στην εγκυμοσινη,οτι το μωρο εχει πολλα μαλακια!!!χαχαχα!!!

Λενι μου τι να πω κοριτσι μου αυτη η φορα ηταν επισοδιακη ισως πρεπει να το παρουμε για σιμαδι ολο αυτο θα δεις ολα τελικα εγιναν για καλο περαστικα κοπελα μου!!!Καλα θα κανετε να πατε κανα ταξιδακι τωρα το Πασχα να ξεκουραστητε να γεμισετε μπαταριες και να ξεκινησετε.

Κοπελια μου μην νιωθεις τυψεις που νευριασες ανθρωπος εισαι και συ λογικο ειναι τωρα που εχουν πεσει ολα πανω σου!Περαστικα στον αντρουλη σου!!!Και προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και ασε μωρε τις δουλειες για λιγο δεν πειραζει!

Gemini μου εσυ τι κανεις?οι ποδοσφαιριστες μας τι κανουν!!!Αχ πες μου και μενα που δεν ξερω τι ειναι το ντομπλερ εχει σχεση με την καρδια?

Αγγελικ μου ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να ειναι καλα το σπορακι σου!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Katerina ναι ξυπνια την κάνεις τη σαλπιγγογραφία. Δεν ποναει και τοσο πολύ, μην ανησυχεις. 5 λεπτακια κραταει μονο... Κι εγω δεν ηθελα να την κανω αλλά ο γιατρος δεν το διαπραγματευοταν... Καλύτερα να την κανεις να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Kopelia ανθρωπος εισαι κι εσυ και εχεις δικαιωμα να εκνευριστεις! Φυσικά δε λεει να γινεται συνεχεια αυτο, αλλα δε χρειαζεται να χεις τυψεις για μια φορα! Αχ η Δημητρούλα ολα τα ωραια δεν τα τρωει!!!

doppler ο γιατρος μου ειπε να κανω...δεν το πολυσυζητησαμε!

Lucky το doppler ειναι ο 3ος μεγαλος υπερηχος και εξεταζουν τις ομφαλικες αρτηριες και φλεβες, την κατασταση του πλακουντα κτλ. Περισσότερες λεπτομερειες δεν ξερω....Ελπιζω να ειναι ολα καλά την Παρασκευη!

Οι ποδοσφαιριστες καλά κρατουν!! ΚΑνουν χαμό στην κοιλιά μου και δεν ξερω από που μου ρχεται ωρες ωρες:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πριν λιγο μιλησα με την αγγελικ στο τηλ και ειναι μια χαρα δεν πηγε στην δουλεια σημερα αλλα αυριο θα παει ειδε και το μωρακι ολα μια χαρα,δεν σας λεω τπτ αλλο μην της παρω την χαρα ελπιζω να βρει λιγο χρονο αυριο να σας τα πει η ιδια.

Κοριτσια χαθηκα γιατι πηγα την παρασκευη στο χωριο και γυρισα σαββατο βραδυ,ειδα την γιαγια μου περασαμε τελεια μου εδωσε και τρεια κουνελια ζωντανα να πιασω και γω δικη μου παραγωγη,πηρε και ο αντρας μου δυο γουρουνια απο το παζαρι φαρμα γιναμε χαχα!!!πηραμε τα βουνα και βρηκαμε χορτα πηγαμε και στο περβολι και βαλαμε πατατες για τον αυγουστο,μαζεψα και ενα σορο αυγα απο το κοτετσι τελεια ηταν.Την Κυριακη πηγαμε εκκλησια και μετα σπιτι,το απογευμα πηγαμε στο σπιτι μια θειας και ιπιαμε καφε με τα ξαδερφια και μας πηρε το βραδακι και φαγαμε ολοι μαζι.Σημερα απο το πρωι φασινα και μολις τελειωσα ξεκινισα τις πασχαλινες κατασκευες αδειασα αυγουλακια αλλα θα τα ζωγραφισω και σε αλλλα θα βαλω πουλιες να τα κρεμαζω σε ενα κλαδι στο βαζο της τραπεζαριας μολις τα ετοιμασω θα σας βαλω φοτο!!!!

Παλιοτερα μεσα στο ποστ ειχα διαβασει οτι μια κοπελα ειχε παει πρωτα στον Λαινα και μετα πηγε στον βασιλοπουλο δεν θυμαμαι ομως ηταν η Λενι η η piggy για δωστε μου τα φωτα σας αν μπορεις γραψε μου και τον λογο που εφυγες σε παρακαλω.

Αχ βρε παιδια πως περνανε οι μερες σε 8 μερουλες κανουμε το σπερματοδιαγραμμα κοριτσια αν εχουμε αποτελεσμα περνω το πρωτο αεροπλανο και ερχομαι Αθηνα να κανουμε παρτυ μετα θα κανω και μια σταση Πατρα και στον γυρισμο θα σταθω στο Ρεθυμνο δεν θα αφησω καμια παραπονεμενη!!!!!χαχαχα!!!Αχ παναγια μου κανε το θαυμα σου!!!

καλο σας βραδυ σας φιλω γλυκα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...