Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!

Kopelia καλά εκανες και αφησες τη Δημητρούλα με τον μπαμπά της. Κι οπως λες μια χαρα τα πηγαν οι δυο τους!! ΔΕνονται κι αυτοί μωρε ετσι και ειναι ωραία!!

Piggy συλληπητηρια για τη γιαγιά σου...Οντως κριμα που δεν προλαβε. Θα μεινει ομως στη μνημη σου με τον πιο γλυκό τρόπο!

Οσο για τη γιατρο!! Ολα τελεια!!!!!!!! Αφού μαλιστα σου εμπνεει εμπιστοσύνη, οτι καλύτερο!!

Αληθεια γιατι δε θελεις φυσιλογικό τοκετο?? Εγω τωρα τεέυταια πολύ προβληματιζομαι με την καισαρική. Οχι οτι εχω κι επιλογή, αλλά σκεφτομαι το μετα, ποτε θα μπορεσω να σηκωθω, να θηλάσω κτλ...

Φιλιαααααααα!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι πολύ χαρούμενη διότι η αδερφούλα μου άκουσε καρδούλα χθες και ο γιατρός της είπε ότι όλα πάνε τέλεια.. Θα ανέβει Αθήνα την Δευτέρα που μας έρχεται και έτσι την Τρίτη θα είμαι στην ευχάριστη θέση να ακούσω και εγώ την καρδιά του ανηψιού μου (απ' ότι βλέπετε το έχω δέσει ότι θα είναι αγοράκι)!

Πίγκυ μου τα θερμά μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου.. ξέρω πόσο πονάει όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος ήταν τα πάντα για σένα..

Χάρηκα πολύ για την καλή εντύπωση που σου έκανε η γιατρός.. αφού τα συζητήσατε και τα βρήκατε όλα θα πάνε καλά..

Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα και να είσαι ήρεμη..

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μσπίγκυ μου συλλυπητήρια για την γιαγιά σου. Να την θυμάσαι πάντα και να έχετε την ευχή της συνοδεία στην ζωή σας. Θα σας βλέπει απο κει που θα είναι και θα προσεύχεται για σας και κυρίως για την γεννα και τα διδυμάκια σας! Θα δεις τί ωραία που θα σου ερχονται όλα απο δω και πέρα γιατί θα έχεις κάποιον στον ουρανό που θα σας σκέφτεται. ΤΟ έζησα κι εγώ όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον ένιωθα πάντα δίπλα μου και ήρθαν πολλές χαρές στη ζωή μου. Λυπάμαι κι εγώ που δεν γνώρισε τον άντρα μου και το παιδί μας, αλλά ξέρω οτι μας βλέπει απο ψηλά και χαίρεται. Χαρηκα που η γιατρός είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και μιλήσατε τόσο καλά. Με το καλό να σου ανακοινώσει και την ημέρα και ΄ρα της γέννας και να σου φέρει στην αγκαλιά σου τα διδυμάκια σου!

Τζέμινι εσύ πώς είσαι? Πήγες τελικά για καρδιοτοκράφο? Η καισαρική δεν είναι τόσο τρομερή όσο νομίζεις. Θα σηκωθείς την ίδια μέρα απο το κρεβάτι και μάλιστα να το επιδιώξεις αυτό για να συνέλθεις και πιο γρήγορα. Οι πόνοι είναι πιο μεγάλοι τις πρώτες ημέρες, αλλά με τα υπόθετα και τα παυσίπονα μετά δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα. Κάτι τραβηγματάκια θα νιώθεις, αλλά μπροστά στην χαρά με τα μικρούλια σου δεν θα δίνεις καμία σημασία. Και θα μπορείς να τα κάνεις όλα μετά στο σπίτι και δεν εννοώ φυσικά δουλειές, αλλά να περιποιείσαι τα μικρούλια σου και να τα θηλάζεις άνετα. Για τα υπόλοιπα θα έχεις κάποια βοήθεια? Και για τα μικρά θα χρειάζεσαι γιατί θα είναι δύο, αλλά τον πρώτο καιρό (καμιά 20αρια μέρες) θα θέλεις και μαγείρεμα και καθαριότητα σπιτιού. Μη φοβάσαι τίποτα...Όλα θα είναι υπέροχα και θα τα ξεχάσεις όλα πολύ σύντομα!

Κατερίνα μου πώς είσαι απο διάθεση? Η μέση μου εξακολουθεί να με πονάει και η πλάτη μου και τα χέρια μου και όσο μεγαλώνει το παιδί θα πονούν περισσότερο. Αλλά κάνω υπομονή, φυσιολογικά είναι. Είναι ανεκτοί οι πόνοι.

Η υπόλοιπη παρέα τί κάνει?

Εμείς είμαστε καλά. Η Δήμητρα έφαγε αυγό σήμερα (πολύ λίγο κρόκο). Στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου, αλλά έκανε μια προσπάθεια ακόμα για να καταλάβει την γεύση του. Μετά το άφησε και δεν την πίεσα καθόλου. Έφαγε τα φρούτα της κανονικά μετα και είχε γέλιο, γιατί όταν κατάλαβε οτι θα έτρωγε αυτό που της άρεσε, χοροπηδούσε.

Μόλις ξύπνησε απο το διαλειμματάκι της και πάω να την σηκώσω. Σας αφήνω. Πολλά φιλιά σε όλες.

καλησπερα κοριτσακια μου μολις πηρα τις εξετασεις στα χερια μου σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ειναι καλες(σε σχεση με τις προηγουμενες) αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τα ερυθρα αιμοσφαιρια ειναι χαμηλαπιο κατω απο το φυσιολογικο και η αιμοσφαιρινη,θα δουμε τι θα μου πει και η γιατρος την τριτη το πρωι που εχω ραντεβου, και τα αντισωματα του θηροειδη ειναι πολυ ανεβασμενα αλλα αυτα ετσι ειναι παντα οποτε δεν με προβληματιζει....κατα τα αλλα σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι τιποτα το ιδιαιτερο ο αντρας μου ειναι καθε μερα και καλητερα δοξα το θεο.....

Μισπιγκυ μου ο θεος να αναπαυσει την γιαγιακα σου ξερω πως νιωθεις αλλα να ξερεις οτι η γιαγια σου εφυγε χαρουμενη γιατι ηξερε οτι θα αποκτησει τα εγγονακια της να ξερεις οτι θα ειναι διπλα σας, και θα σας προσεχει ειμαι σιγουρη,θα σου πω κατι που ειχε συμβει σε μενα, η γιαγιακα μου πεθανε και εμενα και την αγαπουσα υπερβολικα οπως και αυτη ημουν βλεπεις το πρωτο της εγγονι λοιπον μια μερα μαγειρευα στην κουζινα μου και ειχα βαλει το τηγανι με το λαδι και εγω το ξεχασα.....οταν ειδα τους καπνους στην κουζινα τρελαθηκα και πηγα και ανοιξα το καπακι οταν ειδα την φωτια αντι να το ξανακλεισω και να το βγαλω εξω εγω του εριξα νερο και πηραν φωτια τα ντουλαπια της κουζινας μεχρι το ταβανι τρελαθηκα δεν ηξερα τι να κανω και με την ακρη του ματιου μου σαν να ειδα την γιαγια μου μολις γυρισα για να την δω καλα η φωτια εσβησε απο μονη της σε κλασματα δευτερολεπτου στα λεω αυτα και κλαιω ειναι σαν να το ξαναζω τωρα,απλα ηθελα να σου πω οτι η γιαγια σου θα σε προσεχει και εσενα και τα μωρακια σου να μην φοβασαι......να παμε τωρα στα ευχαριστα μπραβο που τα μωρακια σου ειναι καλα και που εισαι ευχαριστημενη με την γιατρο σου ολα να πανε καλα κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου.......

Κοπελια μου εγω ειμαι καλυτερα αλλα με πονανε τα χερια μου και υποφερω λιγο αλλα θα περασει που θα παει....αρχισε το αυγουλακι η μικρουλα σου ε?? ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα παιδια??? μεχρι να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου αλλαζουν, τα φιλια μου στην Δημητρουλα .....

Δομνινα μου αγορακι θελεις να ειναι το μικρο της αδελφης σου??? γερο να ειναι και οτι θελει ας ειναι αυτο λεω εγω, περιμενουμε να πας και εσυ στον γιατρο να μαθουμε νεα σου.

gemini μου περναει ο καιρος απριλης μαρτης κοντα ειναι το θερος που λεμε...περασε ο καιρος κοριτσακι μου ,παντως μια φιλη μου που το πρωτο παιδι το εκανε φυσιολογικα και το δευτερο με καισαρικη μου ειπε οτι αν ηξερε θα εκανε και το πρωτο με καισαρικη ηταν πολυ πιο ευκολα ομως εσυ αποφασιζεις τι θελεις. Τα ψωνια πως πανε??? εχεις ξεσηκωσει τα μαγαζια??? χαχαχαχαχα

Λενη μου που εισαι εσυ???

Αγγελικ μου πως παει η ξαπλα??? σε ταλαιπωρει απο τωρα το φασολακι σου εεεε? μαλλον αγορακι ειναι και ειναι ζωηρουλικο χαχαχαχαχ να προσεχεις κοριτσακι μου....

athenian περιμενουμε να πας στον βασ. να μας πεις τις εντυπωσεις σου,ολα να πανε καλα σου ευχομαι.......

Luky μου εσυ τι κανεις ποτε θα κανει ο αντρας σου την εξεταση???

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςς

Katerina πω πω ανατριχιαστικό αυτό με τη γιαγιά σου...

Για τις εξετασεις δεν ξερω να σου πω...ομως το θυρεοειδη σου πρεπει νομιζω να τον φτιάξεις...

Μαγαζιά λιγα πραγματα ακόμα...λεμε τη Μ. Εβδομαδα να παμε με τον αντρα μου να παρουμε τα ρουχαλάκια! Οσο να ναι ομως μια προετοιμασία την κανουμε!

kopelia δηλ εσενα σε κοιμησαν πρωι και το απογ σηκώθηκες?? Μακαρι να ναι ετσι και για μενα... Σκεφτομαι οτι θα εχουν ερθει τα μωρακια κι εγω δε θα μπορώ να τα περιποιηθώ οτι θα ειμαι χαλια απ τη ναρκωση και με στεναχωρεί...Εσυ ειχες πρηστεί κιολας? Γιατι λενε οτι πρηζεσαι απ τη ναρκωση...

Η δημητρουλα ολο νεες γευσεις ειναι!!! Το αυγουλάκι σιγουρα θα της αρεσει πάντως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Για τις εξετασεις δεν ξερω να σου πω...ομως το θυρεοειδη σου πρεπει νομιζω να τον φτιάξεις...

Μαγαζιά λιγα πραγματα ακόμα...λεμε τη Μ. Εβδομαδα να παμε με τον αντρα μου να παρουμε τα ρουχαλάκια! Οσο να ναι ομως μια προετοιμασία την κανουμε!

kopelia δηλ εσενα σε κοιμησαν πρωι και το απογ σηκώθηκες?? Μακαρι να ναι ετσι και για μενα... Σεφτομαι οτι θα εχουν ερθει τα μωρακια κι εγω δε θα μπορώ να τα περιποιηθώ οτι θα ειμαι χαλια απ τη ναρκωση και με στεναχωρεί...Εσυ ειχες πρηστεί κιολας? Γιατι λενε οτι πρηζεσαι απ τη ναρκωση...

Η δημητρουλα ολο νεες γευσεις ειναι!!! Το αυγουλάκι σιγουρα θα της αρεσει πάντως!!

Με κοίμησαν στις 9, 9.15 γεννήθηκε η Δημητρα και στις 11 με ανέβασαν στο δωμάτιο ξύπνια μεν, αλλά ζαλισμένη. Δεν μου έκαναν επισκληρίδιο, αλλά ολική νάρκωση, γι αυτό και δεν πρήστηκα. Το απόγευμα με ρώτησαν αν θέλω να σηκωθώ και τους είπα ναι και με σήκωσαν. Πονούσα, αλλά όχι τόσο που να μη μπορώ να σηκωθώ. Την άλλη μέρα μου έβγαλαν και τον ορό και τον καθετήρα και την τρίτη μέρα περπατούσα κανονικά με βάρος στην κοιλιά, αλλά όχι με πόνους. Να φανταστείς οτι το βράδυ σηκωνόμουν κανονικά να πάω τουαλέτα και να ταΐσω τη μπέμπα χωρίς να φωνάζω τις νοσηλεύτριες. Ειλικρινά στο λέω οτι δεν είναι τίποτα. Θα κάνεις επισκληρίδιο? Και δυό φίλες μου που γέννησαν με καισαρική δεν το μετάνιωσαν. Μια άλλη πονούσε πολύ, αλλά να σου πω την αλήθεια, είναι και λίγο μυγιάγγιχτη, της αρέσει να κλαίγεται και να την φροντίζουν. Πονούσε λίγο και το έκανε θέμα...Εσύ να είσαι δυνατή και όλα θα πάνε πολύ καλά. Και μετά στο σπίτι θα δεις οτι θα μπορείς να τα κάνεις όλα. Δεν χρειάζεται να σηκώνεις βάρη και να κάνεις όλες τις δουλειές.Τα μωρά όμως μπορείς να τα σηκώνεις προσεκτικά στην αρχή. Εξάλλου είναι τόσο μικρούλικα στην αρχή που δεν θα έχεις κανενα προβλημα. Εγώ έκανα και δουλειές για να ξεφεύγει το μυαλό μου, αλλά τα βαριά πράγματα τα έκανε ο άντρας μου και η μητέρα μου.

Κατερίνα μου πολυ συγκινητική η ιστορία σου! Σ΄ευχαριστω και εσένα και την Κοπελια μας που μου είπατε για τις δικά σας απώλειες. Είναι πιο εύκολο όταν σκέφτεσαι ότι φεύγουν αλλα δεν μας αφήνουν. Και όλες σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Νομίζω ότι αν ήμουν εκει και μπορούσα να τη χαιρετίσω τουλάχιστον θα ήμουν καλύτερα...

Gemini το μοναδικό πράγμα στο οποίο επέμειναν και ο Βας. και ο γιατρός μου πριν φύγω ήταν να γεννησω με καισαρικη και να μην δεχτώ να γεννησω με φυσιολογικό τοκετο. Φοβούνται για το μωρο που έρχεται 2ο. Μην δεν μπορέσει να γυρίσει, μην σφινωσει, μην μείνει χωρίς αέρα... Φυσικα ξέρω ότι αυτα είναι σπάνιες περιπτώσεις αλλα ποτε δεν ξέρεις. Οπότε και οι 2 μου είπαν να μην πάρω κανένα ρίσκο και να πάω για καισαρικη κατευθείαν.

Μπορεί και να υπερβάλλουν αλλα και εγω έτσι το είχα στο μυαλό μου και έτσι θέλω να προχωρήσω. Μου είναι δύσκολο ξαφνικά στον 7ο να πω οκ, θα γεννησω φυσιολογικά... Αν είχα αυτη τη γιατρο απο την αρχή, μπορεί να το σκεφτόμουν διαφορετικά τώρα. Αλλα τώρα δεν μπορω να αλλάξω γνώμη. Με έχουν επιρρεπείς πολυ και οι άλλοι 2.

Άλλωστε μιλάμε για επισκληριδιο αναισθησια που σημαίνει ότι θα είμαι ξύπνια όταν θα γεννηθούν τα μωρά μου και θα μπορω να τα πάρω αγκαλιά! Επίσης νομίζω ότι μου ανέφερε ότι μπορει και ο άντρας μου να είναι μέσα μαζί μου! Πράγμα που στην Ελλάδα δεν γίνεται στην καισαρικη. Βέβαια θα δούμε για αυτο γιατι δεν αντέχει καθόλου... Αλλα είναι μια επιλογή...

Κοπελια μου δεν θυμάμαι εσένα γιατι σου κάνανε ολική;;;

Μου το είπε και αυτη ότι θέλει πιο πολυ χρόνο μετα για να συνελθεις, αλλα οκ, θα το αντεξω. Η κουμπάρα μου που έκανε μου είπε ότι δεν είναι τίποτα φοβερο. Το ίδιο απόγευμα σηκώθηκε και εκείνη.

Έχτες πήραμε και εμείς τα πρώτα ρούχα!! Σήμερα θέλω να κοιτάξω για αποστηρωτη και μπουκάλια. Γενικά για τα του φαγητού... Μου μενού επίσης σεντονακια και κουβερτολες και μάλλον τελείωσα. Θα σας στείλω μια λίστα να μου πείτε αν ξεχνώ κάτι

Κατερίνα μου, ευτυχώς για τις εξετάσεις!! Όλα καλα!

Λενακη, εσένα δεν σου τα ξαναγραφω, τα είπαμε. Θα τα πανε μια χαρα τα αυγουλακια σου! Θα δεις!

Κοπελια εγω τρελαινομαι για αυγά, αλλα μικρή δεν τα ήθελα καθόλου!! Μου λέει η μαμα μου μπορει να έκανα μια ώρα να φάω 3-4 μπουκιες! Να της δώσεις ένα σβουριχτο και τεράστιο φιλί!

Αγγελική μου δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι όλη μας η θετική σκέψη είναι μαζι σου και με το μωρά κι σου ε;;;

Αυτα κορίτσια. Είμαι ακόμα στο κρεβάτι και το στομάχι μου παραπονιεται... Πάω για πρωινό.

Φιλια

c12e25debb.png

kopelia δηλ εσενα σε κοιμησαν πρωι και το απογ σηκώθηκες?? Μακαρι να ναι ετσι και για μενα... Σεφτομαι οτι θα εχουν ερθει τα μωρακια κι εγω δε θα μπορώ να τα περιποιηθώ οτι θα ειμαι χαλια απ τη ναρκωση και με στεναχωρεί...Εσυ ειχες πρηστεί κιολας? Γιατι λενε οτι πρηζεσαι απ τη ναρκωση...

την τριτη το πρωι εχω ραντεβου με την ενδοκρινολογο μου αλλα παιρνω φαρμακα εδω και 3 χρονια θα δουμε τι θα μου πει και αυτη......φιλακια πολλα

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι πολύ χαρούμενη διότι η αδερφούλα μου άκουσε καρδούλα χθες και ο γιατρός της είπε ότι όλα πάνε τέλεια.. Θα ανέβει Αθήνα την Δευτέρα που μας έρχεται και έτσι την Τρίτη θα είμαι στην ευχάριστη θέση να ακούσω και εγώ την καρδιά του ανηψιού μου (απ' ότι βλέπετε το έχω δέσει ότι θα είναι αγοράκι)!

Δομνινακι ευχομαι να εχει η αδερφουλα σου μια τελεια εγκυμοσυνη και συντομα να εχεις κι εσυ το σπορακι στην κοιλιτσα!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά. Η Δήμητρα έφαγε αυγό σήμερα (πολύ λίγο κρόκο). Στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου, αλλά έκανε μια προσπάθεια ακόμα για να καταλάβει την γεύση του. Μετά το άφησε και δεν την πίεσα καθόλου. Έφαγε τα φρούτα της κανονικά μετα και είχε γέλιο, γιατί όταν κατάλαβε οτι θα έτρωγε αυτό που της άρεσε, χοροπηδούσε.

Μόλις ξύπνησε απο το διαλειμματάκι της και πάω να την σηκώσω. Σας αφήνω. Πολλά φιλιά σε όλες.

Κοπελια μου σιγα σιγα θα τρωει απ'ολα η μικρη μας! Απο ποσο μηνων λενε να δινεις αυγο? ειναι φαγανη απ'οτι εχω καταλαβει οποτε σε λιγο θα τρελαινεται και για αυγουλακι, χαχα

καλησπερα κοριτσακια μου μολις πηρα τις εξετασεις στα χερια μου σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ειναι καλες(σε σχεση με τις προηγουμενες) αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τα ερυθρα αιμοσφαιρια ειναι χαμηλαπιο κατω απο το φυσιολογικο και η αιμοσφαιρινη,θα δουμε τι θα μου πει και η γιατρος την τριτη το πρωι που εχω ραντεβου, και τα αντισωματα του θηροειδη ειναι πολυ ανεβασμενα αλλα αυτα ετσι ειναι παντα οποτε δεν με προβληματιζει....κατα τα αλλα σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι τιποτα το ιδιαιτερο ο αντρας μου ειναι καθε μερα και καλητερα δοξα το θεο.....

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςς

Κατερινακι μου μπραβο που ειναι καλεσ! Ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο που ειναι χαμηλα τα ερυθρα.. Θα περιμενουμε ως την τριτη να δουμε τι θα πει κι ο γιατρος..

Να σε ρωτησω, Με βαση αυτες τις εξετασεις θα δεις αν μπορεις να αρχισεις και την διαδικασια της εγκυμοσυνης? τι σκεφτεσαι γενικα γιαυτο? απο γυναικολογο βρηκες καποιον?

Το εστειλα καταλαθος:eek:

Πιγγυ μου εσυ πως εισαι? Να εισαι ηρεμη οσο μπορεις για το καλο των μικρων σου.. Οπως σου ειπα εχω κι εγω το ιδιο θεμα και η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω πει σε κανεναν γιατι φοβαμαι και μονο στην σκεψη.. Εχω δυο γιαγιαδες που υπεραγαπω και θελω τοσο πολυ να γνωρισουν δισεγγονα απο μενα. Ευτυχως τουλαχιστον εχουν της αδερφης μου αλλα θελω κι εγω να τα προλαβουν.. Ειδικα η μια μου εχει τεραστια αδυναμια και μου το λεει και συνεχεια... Εδω και 4-5 χρονια που προσπαθω για εγκυμοσυνη σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να προλαβει να δει δισεγγονακι απο μενα... Σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις κοριτσακι μου αλλα οπως ειπαν κι οι αλλες κοπελες, σιγουρα θα ειναι εκει και θα σε βλεπει... Τουλαχιστον ηξερε οτι εχεις μωρακια στην κοιλιτσα...

Οι υπολοιπες κοπελιτσες τι κανετε?

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα σημερα απο πονο. Αυτη η εβδομαδα μου περασε πολυ δυσκολα.. Ειχα πολυ δουλεια, πονουσα πολυ, δεν κοιμομουν καλα και ειχα κι ολο το αγχος με το πως θα πανε τα εμβρυα.. Η επομενη θα ειναι πιο χαλαρη πιστευω και θα αρχισω να σκεφτομαι τωρα και τι θα κανω για πασχα. Λεμε να παμε καπου αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα. Θα βοηθησει και να περασουν πιο ευχαριστα αυτες οι μερες..

Σας φιλω ολες και καλο σκ!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!!!! Τι κ'ανετε?

Υπεροχη μερα και σημερα!!!

Kopelia ευχαριστω για τις πληροφορίες. Μπορω να πω οτι με καθυσηχάζεις κάπως. Γενικα (νομιζω) οτι εχω μεγαλη αντοχη στον πονο. Και μαλιστα επειδη θα εχω και λαχταρα να σηκωθω δε θα κατσω και πολύ να με νταντεύουν. Δεν ηξερα οτι πρηζεσαι με την επισκληριδιο...νομιζω και με ολικη το ιδιο πρηζεσαι. Αλλά ισως εχει να κανει και με τον οργανισμό.

Piggy αφου ετσι το νιωθεις καλά κανεις! Το θεμα ειναι να νιωθεις εσυ καλά και ασφαλής. Επισκληριδιο στο δημοσιο νοσοκομειο εδώ ειναι μεγαλο θεμα. Μεχρι τωρα δεν εκαναν και τωρα νομιζω αν κανεις πρεπει εσυ να βρεις ξεχωριστα αναισθησιολόγο κτλ και γενικοτερα επειδη δεν το συνηθιζουν δεν εχω εμπιστοσυνη. Οπότε καλύτερα ολικη...

Μεγεια και τα ψωνια!!

Leni χαιρομαι που εισαι καλύτερα! Σκεψου οτι πάει, περασε τωρα... Ετοιμάσου για τα καλύτερα!

Δομνινα ξεχασα να σου ευχηθω για το ανηψάκι!!!!! ΚΑλή εγκυμοσυνη να εχει η αδερφη σου και συντομα να εχεις κι εσύ ενα σποράκι!!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Σήμερα είχα δύσκολο βράδυ, ήταν η κηδεία της γιαγιάς και δεν μπορούσα να κοιμηθω... Όλο ξυπνουσα και υπολόγιζα τι ώρα είναι στην Ελλάδα και τι να κάνουν... Τώρα μίλησα με το μπαμπά μου και ηρέμησα λίγο. Νομίζω απο σήμερα θα είμαι καλύτερα.

Έχουμε και δουλίτσες διάφορες, θα ξεχαστω...

Λενακι εσυ να μην ανησυχείς, θα σε προλάβουν οι γιαγιάδες σου. Εμενα ήταν άρρωστη εδω και χρόνια, απλά ήταν και παλικάρι και πίστευα ότι δεν θα πάθει ποτε τίποτα... Πήρε τουχαλιστον την χαρα της εγκυμοδσυνης και της κοιλιές μου που φουσκωνε, εσένα θα τα προλάβουν σίγουρα, άλλωστεημ νομίζεις, 10 μήνες είναι μόνο!!!

Δομνινα μου σχεδόν έφτασε η Τρίτη! Φαντάζομαι τη χαρα σου!

Κοπελια κάνατε βόλτες σήμερα; Φαντάζομαι τον καιρο εκει!

Gemini εγω έχω λιώσει στα ψώνια! Έχτες πήρα ενδοεπικοινωνια, τα 2 ριλαξ, την μια πάντα, και οοοοολα τα πανακια, για το ρεψιμο, για αγκαλια, πετσετουλες... Πετσετακια... Αποστειρωτη και λιγα μπουκαλια. Καλτσουλες, αρκετά απο τα ρουχαλακια τους... Χαμός!! Βασικά δεν μου έχει μείνει τίποτα σπουδαίο. Σεντόνια και κουβερτολες θέλω... Ένα καλο θερμόμετρο και δεν ξέρω τι άλλο τα σκεφτεί η μαμα μου! Όλο κάτι της έρχεται! Πλάκα έχει...

Οπότε ψιλοτελειωσα...

Τώρα μένει να συνειδητοποίηση ότι θα γεννησω 2 παιδιά και είμαι έτοιμη! Και μην γελατε... Άλλο να βλέπεις τα υπερηχα και να χαιδευεις την κοιλια σου και άλλο να έρχονται!!!

Κενή μήπως έχεις νέα της αγγελικης μας; Πολυ την σκέφτομαι! Μου έχουν λείψει τα νέα της.

Αυτα για τώρα. Πάω να ετοιμαστω για βολτουλα. Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου και καλο μηνα να εχουμεεεεεεε.........εγω ειμαι καλα ειχαμε παει σημερα στο χωριο στους γονεις μου γιατι η μαμα μου εχει τα γεννεθλια της (κλεινει τα 64) και ηταν και η αδελφη μου με τον γαμπρο μου με τα μικρα τους,της ειχαμε παρει τουρτα με κερακι και ειχαμε μαθει στις μικρες το τραγουδακι και της το τραγουδισαν με την βοηθεια την δικια μας βεβαια,φαγαμε ολοι μαζι πηγαμε και τα μικρα μας στην παιδικη χαρα και εκαναν κουνια και γυρισαμε στην βαση μας.....

Λενη μου ηθελα να δω πως ειναι ο λυκος και ο θηρεοειδης μου γιατι παιζουν μεγαλο ρολο στην εγκυμοσυνη......για γιατρο που με ρωτας θα ξεκινησω με τον φραιδακη να δω τι θα μου πει και πως θα μου φανει (εχω ακουσει πολυ καλα λογια αν εξαιρεσουμε την lucky μας που μου ειπε τα χειροτερα) τελος παντων θα δουμε πως θα μου φανει και μενα .....πρεπει να περασει ομως λιγο καιρος μεχρι να ειναι εντελος καλα ο αντρουλης μου απο την επεμβαση αλλα πιστευω οτι μετα τον Μαιο θα μπορεσουμε να ξεκινησουμε με την επισκεψη στον γιατρο .......

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν??? πως περασατε το σαββατοκυριακο???

φιλακια πολλα........

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε όλοι!!! Καλή Ανάσταση και όσον αφορά το Πάσχα που έρχεται και όσον αφορά τη χώρα μας!

Πώς περάσατε?

Εμείς πολύ όμορφα.Πήγαμε τις βόλτες μας, για καφεδάκι, σε κάποιο ζευγάρι φιλικό μας με μωρό ίδιας ηλικίας με την Δήμητρα και έπαιξαν τα μικρά...Είχαν πολύ γέλιο. Το πρωί που πήγαμε Εκκλησία για να την κοινωνησουμε ήθελε να μιλάει ασταμάτητα και δυνατά. Την έκανα συνέχεια βόλτες για να απασχολείται με άλλα πράγματα, αλλά όλο της μιλούσαν οι διπλανοί μας και άρχιζε να μιλάει και να γελάει. Είχε πλάκα, αλλά ήταν ενοχλητική για τον κόσμο. Γενικά μας έχει τρελάνει στα κόλπα...

Κατερίνα μου το καλύτερο είναι η λαπαροσκόπηση που βλέπεις και τις σάλπιγγες και ό,τι άλλο συμβαίνει μέσα στη μήτρα...

Θα τα πούμε αύριο πάλι γιατί η Δημητρα έκανε κακά της, χιχι.

Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...