Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.. Τι έχω πάθει, ποναει πολυ η κοιλια μου.. Ειμαι ξαπλωμενη.. Πήρα τον βασιλοπουλο και μου είπε ότι δεν ειναι ανησυχητικό αλλα να ακολουθώ πίστα τις οδηγίες που μου έχει δώσει. Όχι αλάτι, να πινω ένα σκευασμα πρωτεινης 2 φορές τη μέρα, ενέσεις orgalutran κλπ. Ουφ...

Άντε να περάσει...

Athenian δεν έχω λόγια να σου πω ποσο με έχει βοηθήσει ο βάς. Σε όλους τους τομείς.. Πήγα εκει με ηθικό στα πατωματα και έχω βρει πάλι την αισιοδοξία μου.. Έχει προσέξει ένα ένα τι φάρμακα θα μου δώσει για την θεραπεία, προσέχει κάθε λεπτομέρεια και παει βήμα βήμα. Τίποτα στην τύχη του. Ειναι ενημερωμένος σε ότι καινούργιο υπάρχει και μου έχει προτείνει ήδη δυο καινούργιες μεθόδους που βοηθάνε να πετύχει η εξωσωματικη. Και ειναι και κοντα σου σε ότι χρειαστείς. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανοιωσεις που θα τον επισκεφτεις. Έχεις κάνει άλλη προσπάθεια;

Το κέντρο δε, ειναι μια χαρα. Άνετο, συγχρονο, όλοι ευγενικοί, και πολυ οργανωμένοι. Σε παίρνουν τηλ και σου εξηγούν τα πάντα ... Γενικα, μια χαρα!

Ότι άλλο θές, να μας ρωτας

Άντε η Δευτέρα δεν ειναι τόσο μακρυά:) περιμένουμε τα νέα σου!

Leni σ΄ευχαριστώ πολύ και εσένα για τις πληροφορίες. Ξαφνικά περιμένω πως και πως τη Δευτέρα για να τον γνωρίσω και να δούμε τι θα μου πει.

Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω από το ιατρείο του!!!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Σημερα προς το παρων ποναω πιο ελεγχομενα, χθες ημουν χαλια.

Ελπιζω να αρχισει να περναει και να μην με ξαναπιασει παλι πιο μετα!

Χθες που μιλησα με τον βας. Με καθυσηχασε και μου ειπε να παιρνω οπωδηποτε την πρωτεινη μου, ειναι σημαντικο. Επισης μου ειπε οτι 7 εμβρυακια προχωρανε παρα πολυ καλα και ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας! Σημερα το πρωι βεβαια ειναι η κρισιμη μερα που θα ξερουμε ποσα προχωρησαν και αντεξαν για να καταψυχθουν! Ελπιζω εστω 5...

Athenian εγω ειχα παει σε αλλα δυο κεντρα και ειχα κανει αλλες 4 εξωσωματικες. Θεωρω τον βας πιο ολοκληρωμενο απο ολες τις αποψεις. Θα μας πεις κι εσυ οταν πας.

Κοπελια μου ωραια ψωνακια κανατε:) χαρηκε η μικρη μας που την πηγατε στα μαγαζια? τι ωραια που ερχεται το πασχα και θα εχουμε παλι εορταστικο κλιμα.. Ψωνια, εξοδους κλπ

Κατερινακι μπραβο που προχωρας με τις εξετασεις, ευχομαι να βγουν ολες μια χαρα!!

Στειλαμε sms και με την αγγελικ! Ειναι ξαπλα με τα ποδια ψηλα, ειχε λιγο καφε αλλα οχι κατι ανησυχητικο και βλεπει ταινιες για να περασει η ωρα!

Καλημερα σε ολες και φιλια πολλα!;)

Παρεμπιπτόντως... Τι κανεις τέτοια ώρα ξυπνά;;;;;

Βεβαια, μολις εχω νεα θα σας πω!

Ξυπναω 7 και οσο πινω το καφεδακι μου σας γραφω κιολας.. Γιαυτο πολλες φορες γραφω τοσο νωρις;)

Η πλακα ειναι παντως οτι αν ξυπνησω εγω νωρις και κοιμηθεις εσυ λιγο πιο αργα συναντιομαστε μια χαρα!! :D

Διαφημίσεις

Leni μου, μετράει πολύ η γνώμη σου γιατί έχεις δει γιατρούς και έχεις να συγκρίνεις.

Φαντάζομαι υπέρηχους και αιματολογικές τις κάνεις στο medimall σωστά?

Ξέρεις εάν τα πρωινά στον υπέρηχο και την αιματολογική σε καθυστερούν και εάν κλείνουν ραντεβού από νωρίς το πρωϊ? Ρωτάω γιατί έχω ένα θέμα με τη δουλειά μου και δεν θα μπορώ να αργώ συνέχεια τα πρωινά. Αλήθεια υπέρηχους κάθε πότε κάνει όταν μπεις στο πρόγραμμα?

Leni μου, μετράει πολύ η γνώμη σου γιατί έχεις δει γιατρούς και έχεις να συγκρίνεις.

Φαντάζομαι υπέρηχους και αιματολογικές τις κάνεις στο medimall σωστά?

Ξέρεις εάν τα πρωινά στον υπέρηχο και την αιματολογική σε καθυστερούν και εάν κλείνουν ραντεβού από νωρίς το πρωϊ? Ρωτάω γιατί έχω ένα θέμα με τη δουλειά μου και δεν θα μπορώ να αργώ συνέχεια τα πρωινά. Αλήθεια υπέρηχους κάθε πότε κάνει όταν μπεις στο πρόγραμμα?

Ναι, ολα τα κανεις εκει. Τα πρωινα μου λεγανε να παω 8:30 ή 8:45. Οσο η θεραπεια προχωραει, πηγαινεις και πιο συχνα. Μερα παρα μερα ή καθε 2 μερες. Κυριως την τελευταια εβδομαδα ομως ειναι τοσο συχνα. Γενικα δεν σε καθυστερουν να σε παρουν. Ειναι πολυ οκ.

Ωραία!!!! Για να δούμε τη Δευτέρα τι θα μου πει.

Ξέρεις εάν στο πρώτο ραντεβού σου δίνει και το πρωτόκολλο?

Εγώ θα του πάω όλο το πακέτο των εξετάσεων, πιστεύω ότι θα τον καλύψει και ότι δεν θα ζητήσει κάτι άλλο. Βασικά ο Λαϊνας δε μου ζήτησε και πιστεύω ότι τα απαραίτητα τα έχω κάνει....

Γεια σας και παλι!

Μιλησαμε πριν καποια ωρα με την εμβρυολογο και μου ειπε οτι τελικα εχουμε 3 πολυ καλα προς αριστα εμβρυα τα οποια θα μπουν καταψυξη και αλλα 2 που ειναι ομως μετρια ποιοτητα και δεν αξιζει να καταψυχθουν γιατι στο ξεπαγωμα δεν θα τα καταφερουν.

Ειμαι χαρουμενη απο την μια, απο την αλλη λογω καταψυξης ειμαι και λιγο αγχωμενη... Αν ηταν να τα βαλω αυτο το μηνα θα ημουν 3 φορες πιο χαρουμενη.. Τωρα θα εχω 3 και φοβαμαι μην εχουμε απωλειες. Ελπιζω οχι ρε κοριτσια!!!

Αυτα τα νεα μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα..

Λένη μου σε καταλαβαίνω απολύτως.. Κι εγώ όλες τις φορές εκτός από την τελευταία προχώρησα σε εμβρυομεταφορά 3 εμβρύων.. βέβαια εγώ δεν είχα και επιλογή διότι δεν είχα άλλα αλλά ξέρω ότι θα ήθελες να τελειώνεις το συντομότερο.. Είμαι σίγουρη ότι και τα 3 εμβρυάκια σου θα αντέξουν στην κατάψυξη και στην απόψυξη και του χρόνου τον Γενάρη θα κρατάς το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου στην αγκαλιά σου..

Εγώ είμαι καλά.. δεν έχω κάτι νεότερο από το μέτωπο εκτός βέβαια από το ραντεβού που αναμένω με αγωνία την Τρίτη. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον γυναικολόγο μου και η γνώμη του μετράει πολύ για μένα.. νομίζω ότι θα με βοηθήσει να κατασταλάξω στο τι θέλω να κάνω..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Leni μου μην ανησυχεις. Αφου σου ειπε ειναι αριστα μια χαρα θα αντεξουν, θα δεις! Σκεψου το οτι δεν εγινε η μεταφορα ειναι για το καλο σας. Κανε υπομονη και τον άλλο μηνα θα ανταμοιφθείς!

Χαιρομαι που σημερα νιωθεις καλύτερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας :)

Λένη μου μην αγχώνεσαι κοπέλα μου. Θα τα καταφέρουν τα εμβρυάκια σου, θα δεις. Αφού και οι άλλες κοπέλες σου έχουν πει οτι η εμβρυολόγος κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, θα τα προσέξει πολύ τα μωράκια σου και θα μπουν μια χαρά στην κοιλίτσα σου τον άλλο μήνα. Κι εγώ είμαι σίγουρη οτι θα είναι η τυχερή σου φορά. Κάνε ο,τι κάνεις αυτό τον μήνα γιατί απο τον άλλο θα είσαι ξαπλα αρχικά και μετά ξεκούραση, όπως και η Αγγελική μας.

Αγγελικούλα το καφέ αίμα δεν είναι τίποτα. Δεν τους ανησυχεί τους γιατρούς. Το κόκκινο τους ανησυχεί λίγο περισσότερο ειδικά οταν κρατάει αρκετές ημέρες και συνοδεύεται απο πόνους.Εσύ όμως θα είσαι χαλαρή και θα ξεκουράζεσαι για να είναι καλά και το μωράκι σου κι εσύ :) Τον πρώτο καιρό είναι αυτό. Μετά τον 3ο με 4ο μήνα θα κινείσαι πιο ελεύθερα.

Οι υπόλοιπες είστε όλες καλά?

Εγώ είχα σεμινάριο σήμερα και έμεινε με την Δήμητρα ο άντρας μου. Πέρασαν καλά μαζί, όπως μου είπε ο ίδιος, αλλά δεν έφαγε η Δημ τα φρουτα της. Δεν πειράζει, αρκεί που μαθαινει ο ένας τον άλλον και άλλαξα κι εγώ για λίγο παραστάσεις. Όταν γύρισα όμως η Δήμητρα έπεσε επάνω μου και με φιλούσε τόσο δυνατά μέχρι δαγκώματος, χαχα. Τώρα τους άφησα πάλι να παίξουν και πάω κι εγώ μαζί τους για να την χορτάσω μέχρι να πέσει για υπνο.

Καλό απόγευμα σε όλες!!!

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε σημερα??? εγω πριν λιγο γυρισα απο την δουλεια και ειμαι πτωμααααα αλλα ηθελε να σας πω μια καλησπερα...

Λενηηηη μου μια χαρα ειναι τα 3 θα γονιμοποιηθουν τα δυο στην κοιλιτσα σου και θα εισαι μια μαμα με δυο μωρακια αλλα και ενα να ειναι δεν μας πειραζει καλοδεχουμενο....φανταζεσαι να γονιμοποιηθουν και τα 3???? πολυτεκνηηηηηηηηη, ολα θα κανε καλα κοριτσακι μου θα το δεις προσευχομαι για σενα θελω να εισαι η επομενη μανουλα στην παρεα μας.....

Κοπελια της ελειψες την μικρουλας μας,αλλα καλα εκανες και την αφησες στον μπαμπα της να χαλαρωσεις και εσυ και να αλλαξεις παραστασεις....αληθεια πως ειναι το χερι σου και η μεση σου σε πονανε ακομα??

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??? την καληνυχτα μου και τα φιλια μου

Καλημέρα κορίτσια...

Έχω πολλα νέα, καλα και κακά... Ας αρχίσω χρονολογικά λοιπόν.

Πήγα στη γιατρο και μου έκανε πολυ καλη εντύπωση! Το νοσοκομείο σούπερ και η γιατρός συμπαθητική, επεξηγηματικη, αναλυτική...

Με ρώτησε τα πάντα! Απο την πρώτη μέρα ως σήμερα... Τι έχω κάνει, τι δεν έχω κάνει... Πως ήμουν εγω, όλα. Είδε το φάκελο μου (είχα μεταφράσει τα πάντα) και μου είπε ότι είναι υπερπληρης, αυτοί λέει κάνουν λιγότερα... Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω καμία έξτρα εξέταση. Είδαμε τα μωρά και είναι μια χαρα, έχουν μεγαλώσει και έχουν αρχίσει να στριμώχνονται! Αλλα είναι μια χαρα και το ίδιο είμαι και εγω. Κιλά, πίεση, αναπνοή... Εγκρινομαι!

Απο δω και πέρα θα με βλέπει κάθε 2 βδομάδες και στο τέλος, κάθε βδομάδα. Μιλήσαμε για τον τοκετο, μου είπε ότι εκει προσπαθούν για φυσιολογικό και στα δίδυμα, αλλα εγω της το απεκλεισα. Της είπα ότι θέλω καισαρικη! Δεν μου έφερε αντίρρηση, δεν προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη... Μου είπε ότι Μαξίμου θα με αφήσει μέχρι τις 38 εβδαμαδες αν όλα πανε καλα.

Οπότε ηρέμησα απο ένα μεγάλο βάρος.

Πήρα τη μαμα να της τα πω όλα χαρα και μου είπε ότι χάσαμε τη γιαγιά μου... Την μοναδική που είχα...

Τα περίμενα, είχα προετοιμαστεί... Αλλα...

Ήταν στην εντατική απο πριν φύγω και δεν μπόρεσα ούτε να τη χαιρετίσω... Δεν με άφηναν να μπω, αλλα έχω τόσες τύψεις γι' αυτο. Ξέρω ότι θα με μαλώνε και η ίδια αν πήγαινα, αλλα εγω θα ήθελα να είχα παει.

Θα μου λείψει παρα πολυ και λυπάμαι πολυ που δεν πρόλαβε τα δυσεγγονα της. Τα περίμενε με τόση αγωνία τόσα χρόνια και για 2 μήνες δεν τα πρόλαβε...

Συγνώμη αν σας μαυρίσα την ημέρα...

Φιλια πολλα.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...