Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσακια σορρυ που δεν έγραψα νωρίτερα, όλο κοιμομουν και μετα ήρθε η μαμα μου για παρέα..

Όλα πήγαν καλα, πήραν 12 ωαρια και φανταστείτε ότι θυσίασαν κι αλλα 7 γιατι ήταν πιο ανωριμα αλλα αν περιμέναμε θα χαλούσε η ποιότητα των άλλων. Αύριο θα μάθω ποσά γονιμοποίηθηκαν! Άντε να δούμε..

Θα σας γράψω πάλι αύριο γιατι πάλι πάω να την πεσω.. :)

Φιλια σε όλες και σας ευχαριστώ..

Αγγελικ εσυ;;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....

Να μαι και γω...

Λενακι μου καλο, λογικα τωρα εχεις τελειωσει, να ξερεις οτι η σκεψη μου ειναι μαζι σου και περιμενω νεα με πολυ αγωνια. Ξερω ομως οτι εισαι σε καλα χερια... Επισης οτι μα οτι και να γινει να μεινεις αισιοδοξη, αυτο ειναι το πιο σημαντικο.

Εγω εκλαιγα με μαυρο δακρυ μετα την ωοληψια και τι καταλαβα? Το καλυτερο αποτελεσμα ειχα!

Αγγελικη μου λογικα και εσυ εχεις ακουσει τα ευχαριστα... Θα την θυμασαι αυτη τη μερα για παντα! Περιμενουμε περιγραφη με λεπτομεριες ε!

Gemini 30 ε.... πω πω... Πλησιαζει ο καιρος... Να πανε ολα καλα μονο!

την Πεμπτη εχω και εγω ραντεβου και πρεπει να κανω λιστα με ερωτησεις, φανταζεσα ποσο ατελειωτη θα ειναι! Ελπιζω να μου κανει καλη εντυπωση...

Λοιπον αποφασισα καροτσι¨

http://www.diapers.com/p/stroll-air-my-duo-stroller-red-103954?site=CI&utm_source=cse&utm_medium=cpc_D&utm_campaign=Google&utm_content=pla&ci_sku=SAI-006&ci_gpa=pla&ci_kw={keyword}

και καθησματα αυτοκινητου

http://www.albeebaby.com/graco-snugride-35-infant-car-seat-1761417-flint.html

Το καλο εδω ειναι οτι αν ερθουν και δεν σου αρεσουν τα στελνεις πισω και περνεις α λεφτα σου πισω.... οποτε οκ...

Κοπελια και κατακτησεις απο τωρα? Να δω πως θα το μαζευεις αυτο το παιδι στα 5 του! Θα σας πουλαει και θα σας αγοραζει ολους!!! Χε χε, ετσι πρεπει!

Κατερινα μου, καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου, να μας πεις ε?

Δομνινα μου, ωραια η ελλαδιτσα... ωραιες και οι εδρομες...

Εγω εχτες πηρα και τα πρωτα ρουχαλακια!!! Συγκινήθηκα ρε κοριτσια...

Σας δειχνω μερικα...spacer.gif

spacer.gif

http://www1.macys.com/shop/product/carters-baby-boys-set-baby-boys-3-piece-bodyuit-pants-set?ID=568083&PartnerID=EMAIL2&BannerID=240

http://www1.macys.com/shop/product/first-impressions-baby-sunsuit-baby-boys-animal-graphic-sunsuit?ID=637533&PartnerID=EMAIL2&BannerID=240 αυτο με τον ελεφαντα πηρα

http://www1.macys.com/shop/product/carters-baby-set-baby-girls-bunny-bodysuit-leggings?ID=660709&PartnerID=EMAIL2&BannerID=240

http://www1.macys.com/shop/product/carters-baby-bodysuit-baby-girls-hugs-bodysuit?ID=660738&PartnerID=EMAIL2&BannerID=240

Ειναι τοσα πολλα και τοσο χαριτομενα που τρελένεσαι!!!

Αυτα, θα ξαναμπω φυσικα και μετα να δω νεα!

φιλια σε ολες!

spacer.gif

spacer.gif

c12e25debb.png

Κοριτσακια σορρυ που δεν έγραψα νωρίτερα, όλο κοιμομουν και μετα ήρθε η μαμα μου για παρέα..

Όλα πήγαν καλα, πήραν 12 ωαρια και φανταστείτε ότι θυσίασαν κι αλλα 7 γιατι ήταν πιο ανωριμα αλλα αν περιμέναμε θα χαλούσε η ποιότητα των άλλων. Αύριο θα μάθω ποσά γονιμοποίηθηκαν! Άντε να δούμε..

Αγγελικ εσυ;;;;

Μπραβο ρε φιλεναδα!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Ολα θα πανε μια χαρα! Και αυριο θα εχεις σπουδαια νεα!

:-)

Ολη μου η θετικη ενεργεια και σκεψη θα ειναι στα εμβρυακια σου σημερα, να το ξερεις!

c12e25debb.png

Αγγελικ εσυ;;;;

καλημερα λενη μου αντε και ειχα μια αγωνια χτες.......ευτυχως ολα πηγαν καλα εσυ εισαι ευχαριστημενη?? πονεσες καθολου ???? μαλλον οχι εεεε αφου κοιμοσουν...σημερα θα ξερεις ποσα γονιμοποιηθηκαν???κοριτσακι μου μην φοβασαι τιποτα αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα το νιωθω ειμαι σιγουρηηηηηηηηηη,κοιταξε να ξεκουραστεις αυτο τον μηνα και τον επομενο βουρρρρρ για το μωρακι σου..

τα αλλα κοριτσια τι κανουν?? η Αγγελικ μας που ειναι γιατι μας κραταει σε αγωνια???ελπιζω ολα να ειναι καλα....

Δεν μπορω να μεινω πολυ μπηκα στα κρυφα απο το γραφειο και πρεπει να κλεισω γιατι εχω πολυ δουλεια....

Μισπιγκυ καλοριζικαααααααα τα ρουχαλακιαααα μπραβο κοριτσακι μου με το καλο να τα φορεσουν τα μωρακια σου..

Την καλημερα και τα φιλια μου σε ολες θα μπω παλι το βραδυ γιατι το μεσημερι θα παω σε μια κηδεια και δουλευω και το απογευμα και δεν ξερω αν θα προλαβω....

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Leni μου μπραβο, ολα καλά και με την αυγουλομάζωξη!! Καλή γονιμοποίηση ευχομαι! Περιμενουμε να μας πεις τα νεοτερα!

Katerina ειπαμε....οχι χάλια διάθεση!!!!!!!!!!!! Μονο με θετική σκεψη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πραγματα με αποτελεσματικότητα. Και να ξερεις οτι τα αυτοάνοσα εχουν να κανουν και με την ψυχολογία!!

Piggy μεγειά τα πραγματακια!!!! Ειναι παρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!! ΜΕ το καλό να τα παραλάβεις και να τα γεμισεις με τα μωρακια σου!!

Τα ρουχαλακια δεν μπορω να τα δω, δεν κατεβαινει η εικονα..Ειμαι σιγουρη ομως οτι θα ειναι πολύ χαριτωμένα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Λένη μου τα 12 ωάρια είναι καταπληκτικός αριθμός.. καμία σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες.. δείχνει παιδί μου το πράγμα από την αρχή ότι θα πάει καλά.. Μακάρι να γονιμοποιηθούν αν όχι όλα, τα περισσότερα και τον επόμενο μήνα να παραλάβεις τα εμβρυάκια σου ήρεμη και χαλαρή..

Κατερινάκι μου έχω πάει νομό Ηρακλείου, νομό Χανίων και Νομό Ρεθύμνης.. μου έχει ξεφύγει ο νομός Λασιθίου.. που θα μου πάει όμως.. δεν θα μου τη γλυτώσει..

Agelik γιατί δεν έχεις μπει κοριτσάκι μου; ελπίζω να ακούσουμε μόνο ευχάριστα και να είναι άλλος ο λόγος που σε κρατάει μακριά μας..

Πίγκυ μου νομίζω ότι έχεις φοβερό γούστο και είμαι σίγουρη ότι το δωμάτιο των μικρών θα είναι παραμυθένιο..

Εγώ είμαι καλά.. απλά ανυπομονώ λιγάκι να έρθει η ερχόμενη Τρίτη για να δω τι έχει να μου πει ο γιατρός μου..

Σας φιλώ όλες...hi-ya-.gif

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Ειμαι πολυ χαρουμενη:D Απο τα 12 ωαρια γονιμοποιηθηκαν τα 9 με απλη IVF, χωρις μικρογονιμοποιηση! Πανε πολυ καλα μου ειπε ο Βασ. και την Πεμπτη θα μου πει πώς εχουν προχωρησει ωστε να δουμε ποσα θα καταψυχθουν! Μακαρι να μπορουσα να τα βαλω αυτο το μηνα, αλλα δεν πειραζει. Μου το ειπε κι ο ιδιος αυτο, οτι δλδ προσπαθει να κανει το καλυτερο και δεν ειναι καλη ιδεα να τα βαλουμε με τετοια υψηλη οιστραδιολη.

Ελπιζω να προχωρησουν καλα..

Η Αγγελικ μας παιδια ειναι μια χαρα, μιλησαμε στο τηλ. ειχε μια ιστοριουλα χθες λιγο πριν παει στον γιατρο γιατι ειδε αιμα και αγχωθηκε αρκετα, αλλα ευτυχως ακουσε και την καρδουλα, ειδε και το φασολακι και τωρα της ειπε να ειναι ξαπλωμενη γιαυτο και δεν μπορει να παει στο PC της να μας γραψει;)

Αυτα τα ευχαριστα:D

Δομνινακι, με το καλο να πας κι εσυ στον γιατρο σου σε μια βδομαδουλα και να εχουμε νεα κι απο σενα!!

Πιγγυ μου, πολυ ωραιο το καροτσι!! Και το πορτ μπεμπε. Τα αλλα ουτε εμενα μου ανοιγουν..

Το ξερω οτι ειμαι σε καλα χερια, αλλωστε εξ'αρχης εμπιστευτηκα εσενα και την Αγγελικ και εκανα πολυ καλα!

Τι αλλο ωραιο κοιτας για το δωματιο των μικρων σου? Τελικα φτιαχνεις 2 δωματια?

Geminaki σ'ευχαριστω πολυ, ακολουθω τα χναρια σου, οποτε ελπιζω να εχω κι εγω τα ευχαριστα τα δικα σου (μετα απο υπερδιεγερση, αναμονη κλπ)

Εσυ τι αλλο εχεις να παρεις για τα μωρακια σου?Τι σου εχει μεινει?

Κατερινα μου προσπαθησε να ανεβεις λιγο, και ψηλα το κεφαλι! Ξερω πως ειναι η αναμονη και η υπομονη αλλα σου ειπα πως μολις ξεκινησεις την διαδικασια θα ανεβεις. Θα ξεπερασεις τις δυσκολιες, αρκει να προσεχεις τον εαυτο σου και να εισαι λιγο πιο αισιοδοξη. Ολες εδω εχουμε περασει δυσκολιες, αγωνιες κλπ αλλα ειδες, μια μια τα καταφερνουμε. Κι εγω τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα και προσπαθω να εχω ανεβασμενο ηθικο γιατι βοηθαει πολυ. Οτι θελεις και νοιωθεις να μας λες, ε?

Κοπελια μου η Δημητρουλα ειναι το ινδαλμα μας, να μας την προσεχεις και να της σκασεις ενα φιλακι απο μενα..Πες της να μου στειλει λιγο "γουρι" χαχα

Φιλακια σε ολες!!

Κορίτσια μου γειά σας.

Μπήκα βιαστικά να διαβάσω τα νέα σας γιατί η Δήμητρα είναι ξύπνια και θέλει να την σηκώσω για να χορέψει, χαχα

Λένη μου χάρηκα πάρα πολύ και για τα δικά σου νέα και για της Αγγελικής που μας έγραψες!

Όλα σου εύχομαι να σου πάνε πολύ καλά, όπως τα θέλεις και ακόμα καλύτερα, αν γίνεται αυτό...

Θα ξαναμπω το απόγευμα που θα κοιμάται η μικρούλα μας γιατί τώρα δεν στέκεται πουθενά. ΠΟλλά φιλιά και θα σας πω αν έφαγε και το κοτόπουλο. Πάμε να δοκιμάσουμε σε κανα μισάωρο...

γεια σας κουκλες!!!!

μολις τωρα μιλουσα και γω με την Αγγελικ και ολα καλα ετυχε αυτο με το αιματακι αλλα τωρα δεν εχει τπτ και ειναι ξαπλα!!!!Ακουσανε και καρδουλα!!

Αχ κοριτσια ανχωθηκα ετσι που δεν μας ειχε γραψει και την πηρα αμέσως τηλ δοξα το θεο ομως πανε ολα καλα!!!

Λενι μου πολυ χαιρομαι που γονιμοποιηθηκαν 9 αντε με το καλο τον αλλο μηνα να μετραμε μερες για την χωριακη θα δεις ειμαι σιγουρη οτι θα μεινεις και εσυ και θα ειστε με την αγγελικ μαζι μαζι...

Κοπελια μου το κοριτσακι μας τι κανει?

Misspiggy μου τελεια τα πραγματακια για τα μωρακια σου τα ρουχαλακια και γω δεν μπορω να τα δω.

gemini μου οι ποδοσφαιριστες τι κανουν?

Δομνινα μου πραγματκα η Ελλαδιτσα μας ειναι υπεροχη και ενα παραπανω η επαρχεια!!!!

Κατερινα μου εσυ πως εισαι σημερα!!!!Για πες της διαθεσης σου να αναιβει γιατι θα την μαλωσω!!!

Εμεις κοριτσια αντημετοπισαμε εμα προβλημα ενα 15χρονο κοριτσακι στην εικογενεια εμεινε εγκυος και την εδιωξαν οι δικοι τις και την ειχα στο σπιτι ο νεαρος αφαντος της ελεγε οτι δεν ειναι δικο του οι γονεις τις την πιεζαν να το βγαλει και αυτη ηθελε να το βγαλει να σας πω την αληθεια και εγω στην μεση να προσπαθω να την μεταπησω αλλα τπτ κοριτσια σημερα πηγε και το εβγαλας κριμα ρε κοριτσια μεγαλη αμαρτια να σκοτωσεις ενα μωρο....

Αχ μην σας κουρασω αλλο δικια της η ζωη δικια τησ και η αποφαση αλλα κριμα!!!

Να ειστε ολες καλα σας φιλω!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Αισθάνομαι μια ανακούφιση που η Αngelik μας είναι καλά διότι ομολογώ ότι ανησυχούσα λιγάκι που δεν είχε μπει να γράψει.. Αφού είδε το σποράκι της και άκουσαν την καρδούλα, όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη.. Ας ξεκουραστεί όσο θέλει και όσο πρέπει λοιπόν κι εμείς εδώ θα την περιμένουμε όταν με το καλό μπορέσει να ξαναμπεί..

Λένη μου νομίζω ότι αυτή τη φορά τα πράγματα έχουν πάει καλύτερα από ποτέ.. Η δική σου ιστορία μου δίνει κουράγιο και θάρρος και ειλικρινά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ αισιόδοξα την επόμενη προσπάθειά μου και κάθε μέρα που περνάει οι αμφιβολίες μου για τον Βασιλόπουλο σβήνουν..

Μακάρι να ακούσουμε τα ευχάριστα και από σένα τον άλλο μήνα!

Lucky μου δύσκολες καταστάσεις αυτές.. 15 μόλις χρονών.. μα δεν έχουν κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι τους;

Και κάτι καλοκαιρινό για να ανεβαίνει η διάθεσή μας..

sand-i-love-you.gif

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου ευτυχωςςςςςςς που η αγγελικουλα μας ειναι καλα και ακουσε και την καρδουλα απο το φασολακι της ολη μερα ειχα τρομερο αγχος και εμπαινα και ξαναεμπαινα απο την δουλεια μηπως και μαθω νεα της....Αγγελικουλααααα να προσεχεις να ξεκουραστεις και ολα θα πανε καλα.....

Λενηηηηηη τι ευχαριστα νεα ειναι αυτααααααααα???? μπραβο κοριτσακι μου και να ξερεις οτι ειναι η τελευταια σου φορα που το περνας ολο αυτο εκτος βεβαια και αν εναι ενα φασολακι και αργοτερα θελησεις και δευτερο σου εχω πει στο μυαλο μου εισαι εγκυοςςςςςςς τυχαιοοοοοο???? δεν νομιζω χαχαχαχα

Gemini85 μου το ξερω οτι πρεπει να ειμαι καλα ψυχολογικα και οτι τα αυτοανοσα θελουν ηρεμια αλλα δεν μπορωωωωωω οταν κατι δεν πηγαινει οπως το θελω και βλεπω παντου εμποδια δεν μπορω να ειμαι ηρεμη.....τα μικρουλια σου τι κανουν??? τελειωσες με τα ψωνια τους??

Δομνινα μου ευχομαι να ερθεις και στο νομο λασιθιου με μεγαληηηηη παρεααααααα να κουβαλας καροτσια ρουχαλακια κουδουνιστρες κτλ.

luckym2 μου τελικα δεν μπορεσες να της αλλαξεις γνωμη εεεε? ειδες καμμια φορα η ζωη περιεργα παιχνιδια που παιζει αλλες προσπαθουν χρονια και δεν τα καταφερνουν και αλλες πανε και τα πετανε ελεοςςςςςςςςς γιατι να συμβαινουν αυτα?????

κοπελια μου τι κανει το παιδακι σου (οχι το μωρακι σου) εγινε ολοκληρη γυναικα ααααααχχχχχχ καρδιες που θα καψει με αυτες τις ματαρες της καλα επαθα πλακα και με το χαμογελο της μια σκετη γλυκααααα ειναι.....

Μισπιγκυ μου εσυ ακομα ψαχνεις για καροτσι εεε? υπομονη και κοιταξε να διαλεξεις το καλυτερο το αξιζουν τα μωρακια σου....

ονειρα καραμελενια σε ολες και οποια μιλησει στο τηλεφωνο με την αγγελικουλα τα φιλια μου να της πειτε και να προσεχει.......

Καλησπέρα σε όλες!

Αγγελικούλα ξεκούραση και θα μας γράψεις όποτε μπορείς. Σημασία έχειπου μάθαμε οτι είσαι καλά κι εσύ και το ζουζουνάκι σου:)

Λένη μου πώς νιώθεις? Κι εγώ πιστεύω οτι είναι η τυχερη σου φορά. Θα έχετε μικρή δοαφορά με την Αγγελική. Εξάλλου το είχατε συμφωνήσει...

Μισπίγκυ μου ούτε εμένα μου άνοιγαν τα ρούχα. Στο πλάι που φαίνονταν άλλα σχέδια ήταν πολύ όμορφα. Το καλό είναι να σου αρέσουν εσένα και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου μ' αυτά. Εξάλλου όλα τα μωρά είναι τόσο όμορφα ό,τι και να φορέσουν. Σε καρότσι κατέληξες? Πώς σου φαίνεται τώρα, μετά απο λίγες μέρες που έμεινες εκεί, στο εξωτερικό?

Κατερίνα μου κάνε υπομονή, κοπέλα μου. Η βιασύνη και το άγχος δεν είναι καλοί συμβουλάτορες. Αντιμετωπισέ τα όλα με ψυχραιμία και θα βγείς κερδισμένη σίγουρα. Ο άντρας σου πάει καλά με την υγεία του?

Gemini πλησιάζει ο καιρός.Πώς νιώθεις? Ξεκίνησες καρδιοτοκογραφήματα?Έχεις συσπάσεις?

Lucky μου κι εγώ στενοχωριέμαι με τις κοπέλες που κανουν εκτρώσεις.Δεν κρίνω καμία φυσικά, αλλά είναι άδικο και μεγάλη αμαρτία να σκοτώνεις μια ζωή. Αυτό το σώμα που έχει ψυχή και μεγαλώνει μέσα μας δεν μας ανήκει, απλά παίρνει ζωή απο μας. Κρίμα για την κοπέλα. Σίγουρα θα θέλει στήριξη απο δω και πέρα για να το ξεπεράσει.

Δομνίνα πώς είναι η αδελφή σου? Πήγατε στον γιατρό? Παίρνε ιδέες και για την δική σου εγκυμοσύνη :)

Εμείς σημερα πήγαμε στα πεθερικά μου και περάσαμε πολύ ωραία.Η Δήμητρα έπαιζε μαζί τους, του ξετρέλανε μς τις φωνούλες της και τα λογάκια της που εμπλουτίζονται καθημερινά με νέες συλλαβές εντελώς αστείες και ακαταλαβίστικες. Μόλις γυρίσαμε σπίτι ήταν τόσο κουρασμένη που δεν πρόλαβε να πιεί ούτε μια γουλιά γάλα και έπεσε για ύπνο. Ούτε για μπανιο την έβαλα, την λυπήθηκα που κουτούλαγε, χαχα. Αύριο θα την αφήσω να μουλιάσει στην μπανιέρα με τα παπάκια της που της αρέσουν.

Πάω κι εγώ σιγά σίγά να ετοιμαστώ για ύπνο. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καλημέρα σας!

Έχω διαβάσει απο το πρωι τα υπέροχα νέα της παρέας αλλα ξεχάστηκα με τις δουλειές και δεν σχολιασα!

Καταρχάς Αγγελική μου ξέρω ότι πετάς στα σύννεφα αυτη τη στιγμή! Να προσεχεις το φασόλακι σου και όλα θα πανε καλα!

Λενη μου!!!! Θα δεις που θα φουσκωνετε παρέα με την Αγγελική! Το είπατε και θα το κάνετε! Είμαι σίγουρη! Θα πανε πολυ καλα τα αυγουλακια σου θα δεις και θα σε περενουν με αγωνία τον επόμενο μήνα! Προσεχεις τώρα; Νερά πολλα, ασπραδια αυγών και όχι αλάτι. Φαντάζομαι στα έχει πει 100 φορές ο Βας.

Κατερίνα και πάλι καλα αποτελέσματα αύριο. Περιμένουμε νέα.

Lucky μου... Τι να πω τώρα, μεγάλα λάθη είναι αυτά... Και δεν μιλάω για την εκτρωση, μιλάω για το να μείνεις έγκυος... Και για την εκτρωση τι να πω, τραγικό πράγμα, αλλα κι ένα 15χρονο με μωρό χώρις πατέρα που το έχουν διώξει οι γονείς του πιο τραγικό μου φαίνεται... Γι αυτο αυτά πρέπει να τα προλαβαινεις όσο μπορείς πριν γίνουν, μετα... Αστα να πανε...

Κοπελια μου τι να σου απαντήσω... Δεν ξέρω... Το βασικό είναι ότι είμαι καλα, είμαι αρκετά χαλαρη και ξεκουραζομαι... Και μετα απο το γολγοθά που τραβηξα με μετακόμιση, δουλεια, ΙΚΑ... Το χρωστάω στα παιδάκια μου να είμαι λίγο ήρεμη. Γενικά μου αρέσει, ποτέ θα με πιάσει έλλειψη Ελλάδας δεν ξέρω, ακόμα δεν έχω. Ευτυχώς μιλάω με τους φίλους μου πολυ, έχω και εσάς και δεν μου έχει φανεί...

Gemini θα έχουμε το ίδιο καρότσι!!! Είχα καταλήξει Έχτες στο stroll-air my duo και το TFK δεύτερη επιλογή. Εδω είχαν και την ίδια τιμή. Ξυπνάει σήμερα και κοιτάζω κάτι προσφορές στο mail μου και τι να δω; Το είχαν μισή τιμή!!! Οπότε λέω, μια χαρα είναι! Το έχει δει και η φιλενάδα μου, έχω και μια γνώμη παραπάνω, το πήρα και τελείωσα. Πηρα το μπεζοκαφε (δεν ακουγεται ωραιο αλλα μου αρεσε πολυ!) Πήρα και τα καθησματακια αυτοκινήτου... Κομπλε!

Σήμερα εκτός απο καρότσι μάζεψα και πολλα απο τα ψιλοπραγματακια που χρειαζόμαστε, πανακια αγκαλιας, καλλυντικά (weleda βιολογικά πήρα), πετσετες, πετσετουλες... Και τέτοια, έχω και αλλα που μου λείπουν αλλα κάτι έκανα.

Με έχει πιάσει λίγο και η γνωστή αγωνία πριν το γιατρο... Να είναι όλα καλα, να μου αρέσει η γιατρός, να συμφωνούμε στο πως θα προχωρήσουμε... Να, να, να...

Και μιας και το πε η Κοπελια, κατδιοτοκογραφο ποτέ ξεκινάμε;;; Οεο;;;

Αυτα κορίτσια.

Φιλια πολλα σε όλες!

Καλημέρα για σας, καληνύχτα για μένα...

c12e25debb.png

καλημερα σε ολες!

Τι κανετε?

Εγω δεν κοιμηθηκα πολυ καλα.. Ποναω αρκετα απο την ωοληψια (θυμαμαι οτι και τις αλλες φορες πονουσα βεβαια) αλλα ενω την πρωτη μερα δεν πονουσα πολυ, χθες το βραδυ μου επιδεινωθηκε και ξυπνησα 4 το πρωι και δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω. Εντωμεταξυ μου ειχε πει ο Βασ. να τον παιρνω καθε μερα και να του λεω οτι ειμαι καλα, μαλλον ανησυχει λογω υπερδιεγερσης, Ετσι το βραδυ ανησυχησα γιατι ελεγα λες αυτος ο εντονος πονος να εχει σχεση με την υπερδιεγερση? Και δεν ηξερα τι να κανω.. Τελικα ηπια ενα Depon και εκανα υπονμονη και σε καποια φαση ξανακοιμηθηκα οταν υποχωρησε ο πονος..

Ρε κοριτσια ξερει καμια τι σου συμβαινει οταν παθαινεις υπερδιεγερση και σε πανε νοσοκομειο? Δλδ, τι νοιωθεις? Εντονο πονο?Ζαλιζεσαι? Τελοσπαντων.

Απο διατροφη προσαπαθω να μην τρωω αλατι, ειναι λιγο σπαστικο, ολα ειναι ανοστα αλλα οσο μπορω το τηρω.. Τι αλλο ειναι σημαντικο? Οπως λεει κι η πιγκυ πολυ νερο και ασπραδια? Gemini βοηθεια! :)

Πιγγυ μου σ'ευχαριστω για την αισιοδοξια που μου δινεις. Πολυ χαιρομαι που περνας καλα και εισαι ηρεμη, οτι καλυτερο ειναι που δεν δουλευεις μου φαινεται και ασχολεισαι με τα μωρακια σου και τα ψωνια τους. Μεγεια το καροτσι και τα καθισματακια!!

Τι ωραια ρε παιδια, σαν ονειρο μου φαινεται καποια στιγμη να ψαχνω κι εγω για μωρουδιακα..

Κοπελια μου το εξοντωσατε το μωρακι, ουτε γαλα να μην θελει να πιει? σκορπαει χαρα αυτο το παιδι σε ολους, τι γλυκουλα! Πως εισαι εσυ γενικα με την μεση σου και το χερι σου?

Κατερινακι μου, ελπιζω καθολου τυχαιο να μην ειναι! Συνεχισε να εχεις στο μυαλο σου οτι ειμαι εγκυος, ετσι μου στελνεις και θετικη ενεργεια! Εσυ εκανες τισ εξετασεις σου?

Δομνινα μου ειναι αληθεια οτι ο Βασ. ασχετα με το ποιο θα ειναι το αποτελεσμα, με εχει σκλαβωσει με το ενδιαφερον του αλλα και τον επαγγελματισμο του. Μου δινει και τοσο αισιοδοξια.. Πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη με την επιλογη μου και ευχομαι να τα καταφερει και σε μενα οπως στην Πιγκυ μας και την Αgelik μας!!

Lucky μου, ασχημο πραγμα αυτο που συνεβη στην κοπελιτσα, ετσι οπως συνεβη.. Για μια στιγμη μου περασε απο το μυαλο κατι.. Δεν το κρατουσε το μωρακι να το υιοθετησεις εσυ? Ξερω βλακεια, μου περασε στιγμιαια απο το μυαλο. απλα ειναι τοσο κριμα.. Εμεις κανουμε τοσα για να αποκτησουμε ενα παιδακι και αλλες το "πετανε". Ετσι ειναι η ζωη..

Φιλια σε ολες!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χαίρομαι που σας διαβάζω όλες τόσο ήρεμες, χαρούμενες και αισιόδοξες..

Η αισιοδοξία είναι καλό πράγμα.. εγώ αυτό ξέρω.. και αυτό προσπαθώ να ακολουθώ πιστά..

Κοπελιά με την αδερφή μου δεν πήγαμε ακόμη στο γιατρό.. την ερχόμενη Τρίτη έχουμε ραντεβού και ομολογώ ότι ανυπομονώ και για να ακούσω και να δω το ανηψάκι μου αλλά και για να δω τι έχει να μου πει..

Πίγκυ μου είσαι κιόλας 14 ολόκληρες μέρες στο Seattle.. είναι μικρό το διάστημα νομίζω για να προλάβεις να νιώσεις homesick... νομίζω ότι η συχνή επικοινωνία με τους φίλους σου και με τους δικούς σου είναι το καλύτερο γιατρικό για τη νοσταλγία.. και ευτυχώς υπάρχουν σήμερα τόσα μέσα για να μικραίνουν τις αποστάσεις.. Ανυπομονώ κι εγώ να δω τι θα σου πει η καινούργια γιατρός και πως θα σου φανεί.. Θα περιμένω να μας ενημερώσεις..

Λένη μου νομίζω ότι η υπερδιέγερση χαρακτηρίζεται με βάρος στην κοιλιά, δυσφορία, πόνους, πυρετό.. αλλά δεν θέλω να σε ανησυχήσω χωρίς λόγο.. Αφού ο Βασιλόπουλος σου έχει δώσει το ελεύθερο νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του τηλεφωνήσεις..

Κοπελιά μου τρελλαίνομαι για μωρά που κουτουλάνε από τη νύστα.. είναι τόσο γλυκά όταν κοιμούνται αμέριμνα...

Agelik μου βάστα γερά.. το σποράκι σου αξίζει κάθε θυσία..

Φιλάκια σε όλα τα κορτσόπουλα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...