Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!

Τι κανετε??? Σαββατο σημερα και θα εχετε βγει βολτα,ε??? Εγω σπιτι, εχω γυναικα για γενικό...

Piggy μου αρεσουν παρα πολύ οι κουνιες. Και μου φαινονται και πολύ βολικες. Να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρη για τη σκουρα...ισως στη φωτο δειχνει πιο σκουρα απ οτι ειναι.... Εχει να κανει ομως και με τους συνδυασμούς που θα κανεις! Οπως και να χει ειναι υπεροχη διαδικασία!!:P:p Να μας στελνεις λινκ για γνωμες!

Leni καλα εκανες και πηρες το μωρακι αγκαλιτσα! Κι εμεις σημερα θα παμε να δουμε μια φιλη που γεννησε και ειμαι πολύ χαρουμενη! ΘΕλω να θυμηθω πως ειναι τα βρεφη!

Για το αλατι, δε θα πάθεις κατι, μη φοβασαι. Απλά ειναι για το πρηξιμο. Εμενα μου ειχε πει να τρωω ασπραδια αυγου και πολύ πρωτεινη. Το εκανα για τρεις μερες. Μετα από καμια εβδομαδα συνηλθα. Ομως δεν ημουν σαν κι εσενα. Πονουσα πολύ:(

Kopelia ζηλευω τις βολτες σας!! Και με τοσο ωραιες μερες!! Μπραβο και στη Δημητρούλα που χει κατακτησεις από τωρα;)

Φιλιά σε ολες και καλό Σ/Κ!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μπηκα και διαβασα τα νεα σας .......η διαθεση μου δεν εχει φτιαξει ακομα και μου ειναι δυσκολο ακομα και να σας γραφω απλα ηθελα να δωσω το παρον .....καλο σαββατοκυριακο να εχετε ...σας φιλω...........

Καλημέρα για σας!!!

Κορίτσια δεν πρόλαβα να σας γράψω νέα και είχα σχόλια για όλες σας... Αλλα θα περιμένουν μέχρι αύριο γιατι κλείνουν τα ματια μου. Αυτο το σκ είναι αφιερωμένο στο να βρούμε καρότσι και πραγματικά έχω πελαγωσει!

Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις για τη Gemini ή για οποία νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει...

Λοιπόν αυτο που πήρατε μου άρεσε και εμενα, αλλα μπορω να το παραγγειλω, αλλα όχι να το δω. Δεν το έχει κάνεις εδω κοντά. Εσύ το είδες; Αν ναι κανε μια περιγραφουλα πως ΔΟΥ φάνηκε σαν αίσθηση...

Επίσης, καλαθουνες πήρες ή θα χρησιμοποιείς τα καθησματακια αυτοκινήτου για αρχή;

Εμενα μου άρεσαν αυτο και το easywalker μήπως το είδες και αυτο;

Αυτά... Αύριο αναλυτικα! Φιλια σε όλες.,.

Καληνύχτα!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια, καλη εβδομάδα!

Σήμερα έχω ωοληψια και έχω λίγο άγχος:)

Θα σας γράψω αργότερα νέα μου!

Αγγελικ περιμενουμε κι απο σένα νέα το απογευμα!! Άντε ήρθε η μέρα:D

Πολλα φιλακια σε όλες

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Leni μου, σου ευχομαι καλη επιτυχια, καλη αυγουλομαζωξη! Ολα θα πανε καλα!! Η εμβρυολογος πραγματι ειναι καταπληκτικη και θα προσεξει τα εμβρυακια. Θα γνωρισεις και την Ερασμια , θα δεις τι καλη που ειναι! Ειναι λογικο να εχεις λιγο αγχος , χαλαρωσε οσο μπορεις και θα κανουν ολοι το καλυτερο, ειμαι σιγουρη.Οσο για το οτι η εμνρυομεταφορα θα γινει με το καλο τον αλλο μηνα, πιστεψεμε ισως ειναι καλυτερα, εγω πιστευω οτι εγω πετυχα γιατι ο οργανισμος ηταν ηρεμος, ετσι και εσυ θα πετυχεις , ειμαι σιγουρη!! Θα περιμενω νεα σου!!

MissPiggy μου, πολυ ωραιες οι κουνιες , με τα χρωματα που θα διαλεξεις πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλες! Χαιρομαι πολυ που ψαχνεις πραγματα για τα μικρα σου και εισαι χαρουμενη και εσυ και η Gemini , μπραβο κοριτσια μας δινεται κουραγιο!

Kopelia μου, μπραβο η Δημητρουλα εχει απο τωρα κατακτησεις, δωστεις πολλα πολλα φιλακια!

Lucky ευχομαι να ηταν κατι περαστικο το οικογενιακο προβλημα και τωρα ολα να ειναι καλα. Οσο για το σπερμοδιαγραμμα ασε τον ανδρουλη σου οταν ειναι ετοιμος να το κανει, καλυτερα ειναι που δεν τον πιεζεις.

Vasiliki μου, ευχομαι ολα να εχουν παει καλα και να εχεις την μικρουλα σου αγκαλια! Περιμενω νεα σου!

Οσο για εμενα κοριτσια περιμενω με αγωνια να παω σημερα στον Βασ και ολα να ειναι καλα, σημερα θελω τοσο να ακουσω τον πιο ομορφο κτυπο της ζωης μου, την καρδουλα του, ας εχουν παει ολα καλα!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Θα σας πω και κατι ακομα που με εκανε πολυ πολυ χαρουμενη, μια αλλη κοπελα στο φορουμ , η οποια ταλαιπωρηθηκε πολυ 5 εξωσωματικες, δυσκολη περιπτωση και τωρα ειναι εγκυος βγηκε η χοριακη περπιου 170. Ολες αυτες οι περιπτωσεις μας δινουν θαρος να συνεχισουμε , ολες θα γινουμε μανουλες!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Σήμερα η Λένη μας θα μαζέψει τα αυγουλάκια της.. μακάρι να μπορέσετε Λενάκι μου να πάρετε όσα περισσότερα γίνεται και να εξελιχθούν σε τέλεια κοτοπουλάκια.. Περιμένουμε νέα σου εννοείται μόλις συνέλθεις και μπορέσεις να μπεις..

Η Agelik μας θα ακούσει την ωραιότερη μελωδία του κόσμου.. το τικ τακ της καρδούλας του μωρού της.. όσο ζω δεν πρόκειται να ξεχάσω αυτό τον ήχο.. Εννοείται Agelik μου ότι περιμένουμε κι από σένα ενημέρωση..

Εμείς το Σαββατοκύριακο πήγαμε εκδρομούλα στην Εύβοια.. στο χωριουδάκι ενός φίλου του άνδρα μου.. κορίτσια... τι ηρεμία, τι χαλάρωση ήταν αυτή.. είχε απίστευτες μέρες και το μόνο που ήθελα ήταν να κάθομαι στη βεράντα και να κοιτάω τα καταπράσινα χωράφια.. πήγαμε και στην παραλία της Κύμης για καφέ και είδαμε και θάλασσα.. η χώρα μας είναι πανέμορφη.. Δεν ήθελα να γυρίσω με τίποτε..

Τώρα είμαι γραφείο και ... βαριέμαι..

Πίγκυ μου χαίρομαι που σε διαβάζω τόσο ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη με το καινούργιο σου περιβάλλον.. είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι ανήκεις κάπου.. με το καλό να βρείτε και το καρότσι σας..

Κατερινάκι όλες λίγο πολύ έχουμε τις κλειστές μας και τις μαύρες μας.. απολύτως κατανοητό και ανθρώπινο.. Είμαστε εδώ για ότι και όποτε θελήσεις..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!!!

Leni μου με το καλό η ωοληψία!!!!! Ολα θα πανε καλά θα το δεις, και θα εχεις την ευκαιρια αυτο το μηνα να ξεκουραστείς και λιγο απ τα φαρμακα!!

Agelik κι εσενα θα περασει ο καιρός και δε θα το πιστευεις!!!! Βλεπω το τικερακι οτι εφτασα 30η εβδ και δεν το πιστευω!! Και οι ετοιμασιες αυτες ειναι τελειες!!!

Piggy το easywlaker δεν το χω δει απο κοντα, αλλά απ οσο κοιταω τα χαρακτηριστικά του σε βαρος και διαστασεις ειναι ιδια. Και σαν εικονα παλι ιδια μου φαινονται σχετικά. Μονο που δεν ξερω αν εχει στο χερι δισκοφρενο, εν'ω αυτο που πηραμε εχει.

Τωρα γι αυτο που πηραμε, το τσουλησα εκει στο μαγαζι και μ αρεσε!! Φυσικά δεν εχει το βαρος τον παιδιων για να μπορείς και να το καταλάβεις και ακριβώς. Γενικότερα ειχα την αισθηση της ποιοτητας και στο μηχανισμό και στα υπολοιπα. Δεν το σηκωσα να σου πω τι αισθηση εχουν αυτα τα 16 κιλά αλλά οτι θα ναι βαρυ, θα ναι....Απλά σκεφτηκα οτι δε θα κολλήσω στο βαρος προκειμενου να πηγαινει καλά στο δρομο.

Δε νομιζω να σε βοηθησα και πολύ....αν ειχα γεννησει θα στα λεγα καλυτερα:tongue: Παντως μαμαδες διδυμων που ρωτησα και το εχουν, ειναι ευχαριστημενες! Αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε??

Λενη μου ολα να πανε καλα στην αυγουλομαζωξει δεν θα σου πω να ειναι πολλα τα ωαρια αλλα να ειναι πολυυυυυυυ καλααααααα τελειααααααα πιο καλα να μην γινεται ........αντε και τον αλλο μηνα να εχουμε τα ευχαριστα και απο σενα μια μια να σας αποκαταστησω χαχαχαχαχα

Αγγελικ μου με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του μωρου σου να χτυπαει και δακρια ευτυχιας και χαρας να τρεχουν απο τα ματακια σου περιμενουμε νεα σου με αγωνια....

Μισπιγκυ χαιρομαι που εισαι τοσο καλα στην ξενητια ευχομαι η ζωη σου να ειναι μονο χαρες και με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου....

Gemini εσυ πως τα πας??? πω πω 30 εβδομαδες περασε ο καιρος χωρις να το καταλαβεις, σε λιγο θα κρατας τους ποδοσφαιριστες σου αγκαλιτσα με το καλο να ερθουν.....

Κοπελια χαχαχαχαχα απο τωρα αρχισε τις κατακτησεις οι Δημητρουλα μας τσακπινα και ναζιαρα γερο να ειναι το παιδακι και καλοτυχο......ακομα δεν τρωει το κοτοπουλο?

Vasilikh μαλλον τωρα θα κρατας την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα ......να σου ζησει και καλη ανατροφη να εχει ευτυχισμενη μανουλα.......

Lucky μου ελπιζω να μην ειναι κατι το σοβαρο και ολα να ειμαι καλα τωρα.....οποτε νοιωσει ετοιμος ο αντρουλης σου να παει να κανει την εξεταση.....

εγω αυριο το πρωι θα παω για εξετασεις για τον θυρεοειδη μου και την τεταρτη το πρωι θα κανω εξετασεις για τον λυκο....

Την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες...........

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Σήμερα η Λένη μας θα μαζέψει τα αυγουλάκια της.. μακάρι να μπορέσετε Λενάκι μου να πάρετε όσα περισσότερα γίνεται και να εξελιχθούν σε τέλεια κοτοπουλάκια.. Περιμένουμε νέα σου εννοείται μόλις συνέλθεις και μπορέσεις να μπεις..

Η Agelik μας θα ακούσει την ωραιότερη μελωδία του κόσμου.. το τικ τακ της καρδούλας του μωρού της.. όσο ζω δεν πρόκειται να ξεχάσω αυτό τον ήχο.. Εννοείται Agelik μου ότι περιμένουμε κι από σένα ενημέρωση..

Εμείς το Σαββατοκύριακο πήγαμε εκδρομούλα στην Εύβοια.. στο χωριουδάκι ενός φίλου του άνδρα μου.. κορίτσια... τι ηρεμία, τι χαλάρωση ήταν αυτή.. είχε απίστευτες μέρες και το μόνο που ήθελα ήταν να κάθομαι στη βεράντα και να κοιτάω τα καταπράσινα χωράφια.. πήγαμε και στην παραλία της Κύμης για καφέ και είδαμε και θάλασσα.. η χώρα μας είναι πανέμορφη.. Δεν ήθελα να γυρίσω με τίποτε..

Τώρα είμαι γραφείο και ... βαριέμαι..

Πίγκυ μου χαίρομαι που σε διαβάζω τόσο ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη με το καινούργιο σου περιβάλλον.. είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι ανήκεις κάπου.. με το καλό να βρείτε και το καρότσι σας..

Κατερινάκι όλες λίγο πολύ έχουμε τις κλειστές μας και τις μαύρες μας.. απολύτως κατανοητό και ανθρώπινο.. Είμαστε εδώ για ότι και όποτε θελήσεις..

Φιλάκια πολλά!

Δομνινα μου ευχαριστω για την συμπαρασταση και το ενδιαφερον σου το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που ειμαι καπως αλλα τοσο πολυ δεν το ειχα ξαναπαθει.Εσυ πως εισαι?? χαιρομαι που περασες καλα το σαββατοκυριακο και εχεις απολυτο δικιο οτι η ελλαδα μας εχει πολυ ωραια μερη να ερθετε και κρητηηηηηηηη να σε γνωρισουμε και απο κοντα.....σε φιλω και να εισαι καλα.............

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Νομίζω οτι ξεκίνησε αρκετα καλά :)

Η Λένη μας θα κάνει την ωοληψία, η Αγγελική μας θα ακούσει καρδούλα, η Μισπίγκυ μας ψαχνει για τα μωράκια της το καλύτερο καρότσι και η Gemini μετράει πιά εβδομάδες για να κρατήσει τα μωράκια της αγκαλιά...

Δομνίνα μου έχεις δικιο για την χώρα μας. Ειδικά κάποια μέρη σε χωριά και μακριά απο πόλεις είναι υπέροχα και σε κάνουν να φεύγεις εντελώς και να ηρεμείς. Καλά κάνατε και πήγατε.

Κατερίνα νιωθεις καλύτερα σήμερα? Ο λύκος δημιουργεί και τέτοιες αναστατώσεις? Έχει μια γνωστή μου.Πάντως έχει δύο παιδιά και το παλεύει, μπορώ να πω το αντιμετωπίζει πολύ καλά! Το οτι σε έχει πάρει απο κάτω ίσως είναι της Άνοιξης...Προσπαθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Lucky μου όταν τα αντιμετωπίζεις όλα με ψυχραιμία, όπως εσύ και ο άντρας σου τότε σίγουρα έχεις επιτυχία στους στόχους σου. Είναι θέμα χρόνου...Για το Πάσχα τι θα ετοιμάσεις απο αυτά τα όμορφα που φτιαχνεις?

Η Βασιλική θα έχει γεννήσει, ε? Αγγελική έμαθες πώς τα πήγε?

Εμείς περάσαμε ένα πολύ όμορφο και κουραστικό ΣΚ.Χθες πήγαμε στην παρέλαση με την Δήμητρα φυσικά, μετά την Εκκλησία που για πρώτη φορά άνοιξε το στόμα της καλά στην Θεία Κοινωνία. Παρατηρούσε τα παιδάκια που περνούσαν μπροστά μας, αλλά κάποια στιγμή κουράστηκε και κάθησε στο καρότσι να χαλαρώσει. Το μεσημέρι κοιμήθηκε περίπου 3 ώρες. Το απόγευμα πήγαμε σε μια εθνική γιορτή. Στο θεατρικό βαρέθηκε καί ήμουν όρθια και την κουνούσα. Μετά που έβαλε όμως εθνικούς χορούς δεν κρατιόταν με τίποτα. Σήκωσε και τα χέρια ψηλα και όλοχόρευε. Κάποια παιδάκια που ήταν δίπλα της είχαν τρελαθεί στα γέλια και όλο της μιλούσαν και της χτυπόύσαν παλαμάκια. Και να σας πώ την αλήθεια, εγώ δεν είμαι καθόλου του χορού. Είναι όμως ο μπαμπάς της και οι γιαγιάδες της. Οπότε εκεί θα έμοιασε το παιδί, χαχα. Σήμερα ξύπνησε με καινούριες φωνούλες. Έλεγε συνέχεια "τατατατα, αλαλαλαλα" και κάτι άλλα δικά της.Έχουμε και τον άντρα μου μαζί μας όλη την ημέρα γιατί έχει άδεια αυτή την εβδομάδα και έχει σκοπό να τον ξετρελάνει...

Καλό απόγευμα να έχουμε όλες και περιμένουμε νέα απο Αγγελική και Λένη!

Φιλιά.

Δομνινα μου ευχαριστω για την συμπαρασταση και το ενδιαφερον σου το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που ειμαι καπως αλλα τοσο πολυ δεν το ειχα ξαναπαθει.Εσυ πως εισαι?? χαιρομαι που περασες καλα το σαββατοκυριακο και εχεις απολυτο δικιο οτι η ελλαδα μας εχει πολυ ωραια μερη να ερθετε και κρητηηηηηηηη να σε γνωρισουμε και απο κοντα.....σε φιλω και να εισαι καλα.............

Κατερινάκι μου η Κρήτη είναι πανέμορφη.. έχω έρθει 3 φορές και θέλω σίγουρα να ξανάρθω.. Ο άνδρας μου δεν έχει έρθει και το θέλει πολύ.. μακάρι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε..

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για την αδερφή μου και έχω λίγη αγωνία διότι την ερχόμενη Τρίτη θα έρθει Αθήνα και θα πάμε μαζί στο γυναικολόγο... για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

L2qIp2.png

Κατερινάκι μου η Κρήτη είναι πανέμορφη.. έχω έρθει 3 φορές και θέλω σίγουρα να ξανάρθω.. Ο άνδρας μου δεν έχει έρθει και το θέλει πολύ.. μακάρι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε..

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για την αδερφή μου και έχω λίγη αγωνία διότι την ερχόμενη Τρίτη θα έρθει Αθήνα και θα πάμε μαζί στο γυναικολόγο... για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

ολα θα πανε καλα με την αδελφη σου και θα εχεις ενα υπεροχο ανηψακι......ααααααααα ωραια που εχεις ερθει κρητη σε ποιο νομο εχεις παει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...