Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοπελια μου να σας ζήσει και πάλι! 3700! Ουαου! Ολόκληρο κορίτσι!!:-)

Γυρισατε Σπιτι ή Όχι Ακόμα; Ο θηλασμος πώς παει; Συνεχίζεις με το θηλαστρο;

Περιμένουμε κι αλλα νεα σου!

Miss piggy μου Εσυ έχεις πάρει σβάρνα όλες τις Κυκλάδες ε; Χαχα καλα κανεις! Ποτέ γυρνας;

Μελανια πώς παει; Πηγές διακοπές; Ποσες εβδομάδες είσαι Τώρα; Υπέρηχο Ποτέ έχεις πάλι;

Οι υπόλοιπες Ολα καλα;

Φιλια πολλα!!

Γεια σου!! Τι κάνεις?? Ξεκίνησες ενέσεις τελικά? Την daronda δεν είχες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Mommysoon!!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου!!!

Θα πανε Όλα Καλά και θα έχεις μια υπεροχή και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Θα φουσκωσετε παρέα με τη Μελανια...

Άντε ρε κορίτσια να παίρνουμε σειρά!

Φιλία πολλα Από τη Νάξο με πολυ πολυ αέρα!

Κυριακή γυρίζω δυστυχώς, Αλλά δεν Έχω παράπονο 3 βδομάδες φουλ. Ξεκουραστηκα πραγματικά!

c12e25debb.png

Μπράβο κοπελια μου να σας ζησειιιι!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη η μπεμπα σας!!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στις υπολοιπες να το ζησουμε αυτο το καταπληκτικο και συγκλονιστικο γεγονος!!! Να σας πω κι εγω τα νεα μου.... Ειμαι 8 εβδομαδων εχουμε ενα μωρακι απο τα τρια που βαλαμε και προχθες ακουσαμε και την καρδουλα του. Ειναι μια χαρα και ειμαι τρισευτυχισμενη..Προσευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...Ειχαμε αποφασισει με το συζυγο να μην πουμε σε κανεναν τιποτα μεχρι τουλαχιστον να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα και να που ηρθε η ωρα και το ειπαμε...Ευχομαι με το καλο και σε σενα Leni μου και στην Miss Piggy να σας πανε ολα καλα κοριτσια μου!! Φιλακια!!

Πόσο χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα πολύ καλά!!! Η Παναγία που σου έστειλε αυτό το θαύμα, να φέρει γρήγορα την ημέρα που θα κρατήσεις το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου.Συγκινήθηκα μόλις διάβασα το μήνυμά σου και συμμετέχω απο μακριά στην χαρά σου!!!

Όσο για μας, γυρίσαμε στο σπίτι την ΤΡίτη το μεσημέρι, αλλά μέχρι να βάλουμε σειρά, ήμασταν λίγο χαμένοι, χιχι. Σήμερα όμως τα πάμε καλύτερα. Η μπέμπα μας είναι κουκλίτσα, πολλή ήσυχη μέχρι στιγμής και δεν γκρινιάζει καθόλου. Ακόμα και για να φάει βγάζει μόνο κραυγούλες και περιμένει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν την θηλάζω τελικά γιατί δεν μπόρεσε να πιάσει το στήθος με το μικρό της στοματάκι. Πήραμε θήλαστρο, αλλά και πάλι λίγο γάλα βγάζω, οπότε της δίνουμε προσθετο για να χορτάσει, η φαγανούλα μας. Αυριο θα μου κόψουν και τα ράμματα και θα μου πει και για το γάλα η γιατρός. Μάλλον θα το κόψω, δεν έχει νόημα να συνεχίσω... Τουλάχιστον πήρε το πρωτόγαλα.

Όσο για την εμπειρία, δεν περιγράφεται. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, τόσο μοναδικά που δεν θυμάμαι καν οτι ήμουν έγκυος μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Θυμάμαι μόνο τις απανωτές συγκινήσεις που ένιωθα απο την στιγμή που ξύπνησα απο το χειρουργείο και μετά. Και με την καισαρική δεν πονάω καθόλου σήμερα. Με σήκωσαν απο την πρώτη μέρα και απο την τρίτη μέρα έπαιρνα μόνο ένα παυσίπονο πριν κοιμηθώ το βράδυ και τώρα παίρνω ένα παναντόλ το βράδυ για να μπορώ να σηκωθώ πιο άνετα...

Ποιές έχετε ξεκινήσει, αλήθεια, τις ενέσεις?

Σας εύχομαι να το ζήσετε γρήγορα αυτό το θαύμα, όπως τώρα το ζει και η Μελανία μας και η mummysoon.

Πολλά φιλιά σε όλες και απο μένα και απο την μπεμπούλα μας :)

Πόσο χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα πολύ καλά!!! Η Παναγία που σου έστειλε αυτό το θαύμα, να φέρει γρήγορα την ημέρα που θα κρατήσεις το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου.Συγκινήθηκα μόλις διάβασα το μήνυμά σου και συμμετέχω απο μακριά στην χαρά σου!!!

Όσο για μας, γυρίσαμε στο σπίτι την ΤΡίτη το μεσημέρι, αλλά μέχρι να βάλουμε σειρά, ήμασταν λίγο χαμένοι, χιχι. Σήμερα όμως τα πάμε καλύτερα. Η μπέμπα μας είναι κουκλίτσα, πολλή ήσυχη μέχρι στιγμής και δεν γκρινιάζει καθόλου. Ακόμα και για να φάει βγάζει μόνο κραυγούλες και περιμένει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν την θηλάζω τελικά γιατί δεν μπόρεσε να πιάσει το στήθος με το μικρό της στοματάκι. Πήραμε θήλαστρο, αλλά και πάλι λίγο γάλα βγάζω, οπότε της δίνουμε προσθετο για να χορτάσει, η φαγανούλα μας. Αυριο θα μου κόψουν και τα ράμματα και θα μου πει και για το γάλα η γιατρός. Μάλλον θα το κόψω, δεν έχει νόημα να συνεχίσω... Τουλάχιστον πήρε το πρωτόγαλα.

Όσο για την εμπειρία, δεν περιγράφεται. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, τόσο μοναδικά που δεν θυμάμαι καν οτι ήμουν έγκυος μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Θυμάμαι μόνο τις απανωτές συγκινήσεις που ένιωθα απο την στιγμή που ξύπνησα απο το χειρουργείο και μετά. Και με την καισαρική δεν πονάω καθόλου σήμερα. Με σήκωσαν απο την πρώτη μέρα και απο την τρίτη μέρα έπαιρνα μόνο ένα παυσίπονο πριν κοιμηθώ το βράδυ και τώρα παίρνω ένα παναντόλ το βράδυ για να μπορώ να σηκωθώ πιο άνετα...

Ποιές έχετε ξεκινήσει, αλήθεια, τις ενέσεις?

Σας εύχομαι να το ζήσετε γρήγορα αυτό το θαύμα, όπως τώρα το ζει και η Μελανία μας και η mummysoon.

Πολλά φιλιά σε όλες και απο μένα και απο την μπεμπούλα μας :)

Τι ωραία που μας τα περιγράφεις!!!!!!!!!!! Πολλά τα συναισθήματα,ε? Γενικά σου έιναι εύκολο να της κάνεις κάποια πράγματα π.χ. μπανιο? Ο άντρας σου μπορέι να συμμετέχει καθόλου για βοήθεια?

Μακάρι να ναι έτσι ήσυχη η μπεμπούλα σου συνέχεια και μην ανησυχέις για το γάλα. Είμαι υπέρ του θηλασμού αλλά οταν δε γίνεται τι να κάνουμε? Και τα γάλατα μια χαρα θα το μεγαλώσουν το κοριτσάκι σου! Κοπελάρα θα γίνει!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι ωραία που μας τα περιγράφεις!!!!!!!!!!! Πολλά τα συναισθήματα,ε? Γενικά σου έιναι εύκολο να της κάνεις κάποια πράγματα π.χ. μπανιο? Ο άντρας σου μπορέι να συμμετέχει καθόλου για βοήθεια?

Μακάρι να ναι έτσι ήσυχη η μπεμπούλα σου συνέχεια και μην ανησυχέις για το γάλα. Είμαι υπέρ του θηλασμού αλλά οταν δε γίνεται τι να κάνουμε? Και τα γάλατα μια χαρα θα το μεγαλώσουν το κοριτσάκι σου! Κοπελάρα θα γίνει!!!

Κι εγώ είμαι υπέρ, αλλά δεν κατεβαίνει :( Δεν πειράζει...

Ήμουν πολύ τυχερή όσον αφορά τις δουλειές σε σχέση με το μωρό (τάϊσμα,μπάνιο κλπ) γιατί στο μαιευτήριο όλες οι νοσοκόμες μου έδειξαν τα πάντα. Και τις δύο τελευταίες ημέρες με άφησαν να τα κάνω μόνη μου για να μάθω. Έμενε ο άντρας μου τις περισσότερες ώρες μαζί μου και τις νύχτες και έτσι μας έδειξαν και στους δύο και τώρα με βοηθάει πάρα πολύ. Ο ένας ετοιμάζει το γάλα, ο άλλος αλλάζει και κάνει μπάνιο και μοιραζεται η κούραση.

Θα δεις οταν θα έχεις το δικό σου μωράκι οτι όλα γίνονται με λίγη καλή θέληση. Εξάλλου είναι τοση η αγάπη γι αυτό το πλασματάκι που τα μαθαίνεις όλα χωρίς δυσκολία και κούραση.

Διαφημίσεις

Mummysoon τι ωραία νεα Είναι αυτα!! Συγχαρητήρια!!

Σου Εύχομαι Ολα να πανε τέλεια και να έχεις μια σούπερ εγκυμοσύνη:-) :-)

Άντε παιδια να παίρνουμε σειρά!!

Κοπελια μου έχεις ανοίξει καθόλου το pc σου; Πώς τα πας;

Mummysoon τι ωραία νεα Είναι αυτα!! Συγχαρητήρια!!

Σου Εύχομαι Ολα να πανε τέλεια και να έχεις μια σούπερ εγκυμοσύνη:-) :-)

Άντε παιδια να παίρνουμε σειρά!!

Κοπελια μου έχεις ανοίξει καθόλου το pc σου; Πώς τα πας;

Καλημέρα Λένη μου.

Το άνοιξα χθες και έγραψα τις εμπειρίες μας μέχρι τώρα, αν και τα συναισθήματα και όλα αυτά που ζεις είναι τόσο έντονα που δεν περιγράφονται γραπτώς...

Σου εύχομαι και σένα απο Σεπτέμβριο να έχεις καλά αποτελέσματα και μετά να τα ζήσεις όλα με όσο πάθος μπορείς!

Καλημέρα Λένη μου.

Το άνοιξα χθες και έγραψα τις εμπειρίες μας μέχρι τώρα, αν και τα συναισθήματα και όλα αυτά που ζεις είναι τόσο έντονα που δεν περιγράφονται γραπτώς...

Σου εύχομαι και σένα απο Σεπτέμβριο να έχεις καλά αποτελέσματα και μετά να τα ζήσεις όλα με όσο πάθος μπορείς!

Αχ ρε κοπελια μου δεν τα ειχα δει τα μηνυματα σου! κατι ειχε παθει το κινητο μου και μου ανοιγε την προηγουμενη σελιδα μαλλον!

Χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σου! Μ'αρεσουν τοσο οσα λες...Συγκινηθηκα...

Αχ τι ωραια...

Ευχομαι να πανε ολα καλα και για μας κοριτσια:)

Πολλα πολλα φιλακια στην μπεμπουλα της παρεας!!!

Αχ ρε κοπελια μου δεν τα ειχα δει τα μηνυματα σου! κατι ειχε παθει το κινητο μου και μου ανοιγε την προηγουμενη σελιδα μαλλον!

Χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σου! Μ'αρεσουν τοσο οσα λες...Συγκινηθηκα...

Αχ τι ωραια...

Ευχομαι να πανε ολα καλα και για μας κοριτσια:)

Πολλα πολλα φιλακια στην μπεμπουλα της παρεας!!!

Ξεκίνησες κι εσύ τις ενέσεις, ε? Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα πάρα πολυ καλά και να κρατάς σε λίγους μήνες το δικό ή τα δικά σου μωρό ή μωρά!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας ευχομαι και σε σας τα καλυτερα! Κοπελια μου δεν πειραζει που δεν θηλαζεις συμβαινει πολυ συχνα αυτο ουτως η αλλως σε πολλες κοπελες να μην εχουν γαλα η θηλη καλη να πιασει το μωρο...Παντως εχεις απολυτο δικιο οτι τα συναισθηματα δεν περιγραφονται! Αυτο πρεπει να το ζησεις για να καταλαβεις τι ακριβως σημαινει!! Leni μου καλη αρχη κοριτσι μου μακαρι να πανε ολα οπως τα θελετε! Φιλακια σε ολες και ειδικα στην ΜΠΕΜΠΑ!!!

Ευχαριστώ Πολύ Κορίτσια! Νομίζω πώς έχει αλλάξει η ρότα και εχει ξεκινήσει μια Καλή εποχη για όλες μας!! Εύχομαι τα Καλύτερα... Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά και ότι Έχω κουραστεί, έτσι δεν Είμαι όσο αισιόδοξη όσο στην Αρχή. Προσπαθω όμως! Μακάρι να πανε Ολα όπως τα θελουμε:-) φιλια σε όλες!!

Ευχαριστώ Πολύ Κορίτσια! Νομίζω πώς έχει αλλάξει η ρότα και εχει ξεκινήσει μια Καλή εποχη για όλες μας!! Εύχομαι τα Καλύτερα... Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά και ότι Έχω κουραστεί, έτσι δεν Είμαι όσο αισιόδοξη όσο στην Αρχή. Προσπαθω όμως! Μακάρι να πανε Ολα όπως τα θελουμε:-) φιλια σε όλες!!

Έτσι έιναι για όλες μας. Η ψυχολογική κούραση πάει παράλληλα με την υπομονή!! Τι να κάνουμε όμως? Με θετική σκέψη όλα θα πάνε καλα!! Πότε υπολογίζεις εμβρυομεταφορα? Άντε ν αρχίζουν σιγά σιγά τα καλά νέα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σε όλες :)

Τί κάνετε? Οι εγκυμονούσες μανούλες, καλά?Και οι μέλλουσες μανούλες, επίσης καλά?

Όλα θέλουν την υπομονή τους...

Εμείς καλά είμαστε. Η μπεμπούλα μας είναι ήσυχη ακόμα κι ελπίζω να είναι πάντα έτσι...

Σας στέλνει την αγάπη της και τις ευχές για ό,τι καλύτερο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...