Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Τί ωραία ημέρα σήμερα και χθες!!! Μας βλεπω πάλι για βόλτα το απόγευμα.Θέλω να πάμε σε μια πλατεία που έχει΄παιδική χαρά (Ψηλαλώνια για όσες ξέρετε) και να καθήσουμε εκεί με την Δήμητρα να χαζεύουμε τα άλλα παιδάκια. Κοιμήθηκε νωρίς σήμερα η μικρούλα μας, οπότε θα ξυπνήσει κατά τις 5 και θα φύγουμε.

Λενη μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα :) Χρειάζεσαι ψυχραιμία και ηρεμία και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εμείς όλες σε σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα σου.Όσο γι' αυτό που είπες οτι ακόμα μπαίνω εδώ και μιλάμε, εσείς είστε η παρέα μου. Με εσα΄ς μοιράστηκα και τα δικά μου ξεκινήματα και την γέννα και τώρα το μεγάλωμα της Δήμητρας. Ήταν δυνατόν να σας αφήσω?Εξάλλου με μια γέννα δεν χαλαει μια φιλία. Θα το δεις κι΄εσύ οταν με το καλό θα κάνεις το παιδάκι σου ή τα παιδάκια σου θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να μοιράζεσαι τη χαρά σου με τους ανθρώπους που ξέρουν πόσο κουράστηκες για να φτάσεις σ' αυτή τη χαρά.

Τζέμινι και Μισπίγκυ μου βλέπω διδυμογονείς στον δρόμο με τα μικρα τους και τα καρότσια και σας σκέφτομαι. Πάντως οι περισσότεροι έχουν καρότσια που τα μικρά είναι δίπλα και όχι μπρος πίσω για τους λόγους που έγραψε και η Τζέμινι. Καλά κάνεις και πηγαίνεις στα μαθήματα που κάνουν στις διάφορες αλυσίδες καταστημάτων βρεφικών ειδών, Τζέμινι. Κι εγώ ήθελα να πάω, αλλά ντρεπόμουν τότε και το μετάνιωσα μετά.

Κατερίνα μου φτάνει ο καιρός που θα ασχοληθείτε με το θέμα του παιδιού. Σημασία έχει οτι ο άντρας σου πάει καλά απο την υγεία του και όλα τα άλλα θα έρθουν. Εξάλλου σας "χρωστάει" ο Θεός την χαρά μετά απο τη στενοχώρια της ασθένειας που περάσατε.

Αγγελική μου πώς νιώθεις? Αγχωμένη? Έφτασε ο καιρός. Βεβαια εσένα σου φαίνεται ατελείωτος ο χρόνος, αλλά θα περάσει. Τώρα που άνοιξε ο καιρός να κάνεις βολτίτσες μικρές και ξεκούραστες για να ξεφεύγει λ'ιγο το μυαλό σου και τσουπ θα φτάσει και η Δευτέρα. Τί ώρα θα ακουσεις την καρδούλα του μωρού σου?

Lucky μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα...

Vasiliki με το καλό να γεννήσεις την κορούλα σου και να μας λες και τα δικά σου νέα απο τα κατορθώματά της.

Μελανία??? Σε χάσαμε. Θα έχεις χαθεί μέσα στο τρέξιμο μετα διδυμάκια σου!

Καλό απόγευμα σε όλες και καλή ξεκούραση!

να εισαι καλα κοριτσι μου κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο και απο δευτερα να σας λεω κι εγω τα νεα της μπουμπους μου!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Kopelia μου, εφτασε ο καιρος , την Δευτερα θα ακουσα καρδουλα.Θεέ μου ολα να ειναι καλα και τι στον κοσμο! Θα παω κατα τις 5:30 στο ιατρειο του Βασ. Περιμενω πως και πως.

Gemini την Δευτερα φανταζομαι θα τρελλαθω και τοτε θα το συνειδητοποιησω για τα καλα. Και εμενα ωραιο μου φαινεται το καροτσι που ειναι και τα δυο μωρακια μπρος ,για να εχουν το ιδιο οπτικο πεδιο.

Vasiliki μου, με το καλο κοριτσι μου, μην αγχωνεσαι , προκειται να βιωσεις την πιο σημαντικη στιγμη της ζωης σου , που γινεσαι μαμα.Μεσα απο την καρδια μου , με απεραντη αγαπη ευχομαι ολα να πανε καλα, να εχεις μια ευκολη γεννα.Μην αγχωνεσαι για την προκληση , ολα θα πανε καλα.Περιμενω με αγωνια νεα σου!!

Leni πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα, θα πας σημερα στον Βασ?

MissPiggy μου, ο καιρος εκει ειναι καλος για βολτουλες?

Katerina το γκουκοφειζ ειναι καλο φαρμακα, εγω το επερνα μηνες, κανει καλο και στον κυκλο και στην ποιοτητα του ωαριου, μην ανησυχεις και προσπαθησε να παρεις τα πανω σου!

Φιλακια σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Kopelia μου, εφτασε ο καιρος , την Δευτερα θα ακουσα καρδουλα.Θεέ μου ολα να ειναι καλα και τι στον κοσμο! Θα παω κατα τις 5:30 στο ιατρειο του Βασ. Περιμενω πως και πως.

Gemini την Δευτερα φανταζομαι θα τρελλαθω και τοτε θα το συνειδητοποιησω για τα καλα. Και εμενα ωραιο μου φαινεται το καροτσι που ειναι και τα δυο μωρακια μπρος ,για να εχουν το ιδιο οπτικο πεδιο.

Vasiliki μου, με το καλο κοριτσι μου, μην αγχωνεσαι , προκειται να βιωσεις την πιο σημαντικη στιγμη της ζωης σου , που γινεσαι μαμα.Μεσα απο την καρδια μου , με απεραντη αγαπη ευχομαι ολα να πανε καλα, να εχεις μια ευκολη γεννα.Μην αγχωνεσαι για την προκληση , ολα θα πανε καλα.Περιμενω με αγωνια νεα σου!!

Leni πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα, θα πας σημερα στον Βασ?

MissPiggy μου, ο καιρος εκει ειναι καλος για βολτουλες?

Katerina το γκουκοφειζ ειναι καλο φαρμακα, εγω το επερνα μηνες, κανει καλο και στον κυκλο και στην ποιοτητα του ωαριου, μην ανησυχεις και προσπαθησε να παρεις τα πανω σου!

Φιλακια σε ολες

κοριτσακι μου γλυκο να εισαι καλα!!!σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και την δευτερα που θα δεις επιτελους το νινακι σου να ειναι απο τις πιο απιστευτες στιγμες της ζωης σου που θα ναι σιγουρα!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας εχω λιγο αγχος βεβαια αλλα ελπιζω να μου περασει....αυριο το πρωι μπαινω οποτε θα τα πουμε απο βδομαδα....πολλα φιλακια και με το καλο να πας για υπερηχο!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κι απο μενα:)

Πηγα σημερα στον γιατρο και τελικα οντως παμε για τον επομενο μηνα.

Η ωοληψια μαλλον Δευτερα αλλα θα με ξαναδει αυριο. Ειμαι στα προθυρα υπερδιεγερσης απ'οτι καταλαβα.. Μου κατεβασε κι αλλο τη δοση στις 75 μοναδες!

Ενταξει, καλη καρδια ;) Θα παω γυμναστηριο, θα κανονισω τι θα κανω το Πασχα, θα κανω βολτες... Μια χαρα θα ειναι.

Σας φιλω!

καλημερα κουκλες συγνωμη για την απουσια μου τοσες μερες αλλα ειχαμε ενα σοβαρο οικογενιακο θεμα και τρεχαμε!!!!

Αχχχ τι υπεροχες μερες ειναι αυτες που κανει τωρα τελευταια πολυ τις χαιρομαι!!!

Λενι μου την αγωνια του χρονου και την απογοητευση της αναβολης ολες λιγο πολυ την εχουμε ζησει και σε καταλαβαινουμε αλλα τι να κανεις κοριτσακι μου προσπαθησε να παρεις τα πανω σου ενας μηνας αναμονη δεν ειναι τπτ αφου ειναι για καλο θα δεις τοση ταλεπορια σε καλο θα σου βγει τελικα δεν ξερω γιατι βρε κοριτσακι μου αλλα και εγω εχω το προεσθημα οτι μαζι με την αγγελικ θα μεινεις και συ εγγυουλα και θα μας λετε τα νεα σας.

Αγγελικ μου με το καλο την δευτερα να ακουσεις το μωρακι σου,θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια!!!

miss piggy πολυ χαιρομαι που σου αρεσει εκει τωρα που ξεκινας και τα ψωνια θα ξεχαστει και θα περασει ο χρονος και ουτε που θα το καταλαβεις.

Gemini πολυ χαιρομαι που σιγα σιγα φτιαχνετε το δωματιο για τους ποδοσφαιριστες σου αντε κοριτσακι μου με το καλο να τους κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Κοπελια μου υπομονη τωρα με την μεση σου γιατι η Δημητρουλα μας θα αρχισει να κοβει βολτες....αχ αυτο το κοριτσακι ποσο γρηγορα μεγαλωνει χθες εβλεπα τις φοτο στο φατσοβιβλιο με τον αντρα μου και νομιζε οτι δεν ηταν το ιδιο μωρο τοσο παραξενο του φανηκε!!!!!Να το χαιρεστε κουκλα μου το παιδακι σας!!!!

Βασιλικη μου με ενα πονο κοριτσακι μου να κρατισεις την κορουλα σου!!!!Και οταν επιτελους την δεις να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι κι απο μενα!!!!

Κατερινα μου υπομονη με την δουλεια κανε πως δεν τα ακους οτι και να σου λενε!!!!Και με τον λυκο δεν σε φοβαμαι μπορει να εισαι η κοκκινοσκουφιτσα αλλα νομιζω οτι δαγκωνεις καλυτερα!!!!χαχαχα!!!Οσο για το glukofage ειναι το καλυτερο φαρμακο για πολυκιστικες το επερνα και εγω αλλα δεν μου εκανε καμια διαφορα αφου εσυ εχεις δει αποτελεσμα μην το σταματησεις.

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι που η μαστογραφια ηταν καθαρη!!!την ΑΜΗ ποτε θα την κανεις?

Εμεις ηταν να κανουμε το σπερματο διαγραμμα στι 20/3 αλλα δεν ηθελε ο αντρουλης μου και θα το κανει μαλλον στις 10/4.

κοριτσακια μου πολλα φιλια και να προσεχετε!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

κοριτσια μια φιλη μου βρηκε αυτο το site http://www.babylyhills.gr/ μεσα θα βρειτε διαφορα μωρουδιακα με στρας σε εξωφρενικες τιμες. Αν θελει καμια σας κατι μπορω να της το φτιαξω γιατι μιλαμε για τρελη αισχροκέρδεια....

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Θα ξεκινήσω από τη Λένη μας.. κοριτσάκι μου σε αυτή την προσπάθεια άλλαξες πρωτόκολλο φαρμάκων; μου κάνει εντύπωση που ο οργανισμός σου αντέδρασε έτσι και έφθασες κοντά στην υπερδιέγερση.. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο - που για να στο λέει ο Βασιλόπουλος όντως ισχύει - το καλύτερο πράγμα που θα κάνεις είναι να κάνεις την εμβρυομεταφορά στον επόμενο μήνα.. να έχει ξεκουραστεί ο οργανισμός σου, να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του και να είναι έτοιμος να δεχτεί τα εμβρυάκια σου...

Lucky μου ελπίζω το σοβαρό οικογενειακό θέμα να ξεπεράστηκε επιτυχώς.. αν όχι.. τουλάχιστον να οδεύετε στη λύση του..

Agelik μου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσεις τον ωραιότερο ήχο τη Δευτέρα.. θα είμαστε όλες σε αναμμένα κάρβουνα και θα αγωνιούμε μαζί σου..

Την ΑΜΗ ειλικρινά δεν ξέρω καθόλου πότε θα την κάνω.. προφανώς όταν μου έρθει η όρεξη αλλά σίγουρα κάποιο Σάββατο διότι τις καθημερινές για να φτάσω εκεί πάνω θα χρειαστώ τουλάχιστον 1 ώρα με τα μέσα μεταφοράς και 1 ώρα ακόμη για να φτάσω στη δουλειά.. Μόλις πάρω τα αποτελέσματα όμως θα σας ενημερώσω αμέσως!

L2qIp2.png

Lucky μου ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και ολα να ειναι καλα τωρα..

Αγγελικη μου, θα δεις τι ωραιο συναισθημα ειναι, θα νοιωσεις πολυ μεγαλη συγκινηση.. Αχ αντε φτανει η Δευτερα :) Δεν ειναι μακρυα, υπομονη!!

Δομνινα μου, μου ειπε ο Βασ οτι επειδη καναμε διπλη καταστολη και ξεκουραστηκαν οι οωθηκες, αντεδρασαν πολυ διαφορετικα απο τις αλλες φορες. Ειχαν πολυ καλη ανταποκριση και εκανα πολλα ωαρια, απο τα οποια βεβαια φαινεται οτι τα 6-7 θα αξιζουν. Αυτα λεει οτι θα τα "υαλοποιησουν" και θα τα βαλουν καταψυξη.

Του ειπα κι εγω οτι παραξενευτηκα με αυτη την εξελιξη γιατι στην ουσια αυτη τη φορα επαιρνα λιγοτερες μοναδες απ'οτι αλλες φορες... Κι ομως ανταποκριθηκε καλα..

Οσο για την ΑΜΗ δεν ειναι τιποτα, μια εξεταση αιματος ειναι. Πριν ξαναξεκινησεις την προσπαθεια σου πας και την κανεις, σιγα.

Φιλακια κοριτσια!

καλημερα κουκλες συγνωμη για την απουσια μου τοσες μερες αλλα ειχαμε ενα σοβαρο οικογενιακο θεμα και τρεχαμε!!!!

Αχχχ τι υπεροχες μερες ειναι αυτες που κανει τωρα τελευταια πολυ τις χαιρομαι!!!

Λενι μου την αγωνια του χρονου και την απογοητευση της αναβολης ολες λιγο πολυ την εχουμε ζησει και σε καταλαβαινουμε αλλα τι να κανεις κοριτσακι μου προσπαθησε να παρεις τα πανω σου ενας μηνας αναμονη δεν ειναι τπτ αφου ειναι για καλο θα δεις τοση ταλεπορια σε καλο θα σου βγει τελικα δεν ξερω γιατι βρε κοριτσακι μου αλλα και εγω εχω το προεσθημα οτι μαζι με την αγγελικ θα μεινεις και συ εγγυουλα και θα μας λετε τα νεα σας.

Αγγελικ μου με το καλο την δευτερα να ακουσεις το μωρακι σου,θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια!!!

miss piggy πολυ χαιρομαι που σου αρεσει εκει τωρα που ξεκινας και τα ψωνια θα ξεχαστει και θα περασει ο χρονος και ουτε που θα το καταλαβεις.

Gemini πολυ χαιρομαι που σιγα σιγα φτιαχνετε το δωματιο για τους ποδοσφαιριστες σου αντε κοριτσακι μου με το καλο να τους κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Κοπελια μου υπομονη τωρα με την μεση σου γιατι η Δημητρουλα μας θα αρχισει να κοβει βολτες....αχ αυτο το κοριτσακι ποσο γρηγορα μεγαλωνει χθες εβλεπα τις φοτο στο φατσοβιβλιο με τον αντρα μου και νομιζε οτι δεν ηταν το ιδιο μωρο τοσο παραξενο του φανηκε!!!!!Να το χαιρεστε κουκλα μου το παιδακι σας!!!!

Βασιλικη μου με ενα πονο κοριτσακι μου να κρατισεις την κορουλα σου!!!!Και οταν επιτελους την δεις να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι κι απο μενα!!!!

Κατερινα μου υπομονη με την δουλεια κανε πως δεν τα ακους οτι και να σου λενε!!!!Και με τον λυκο δεν σε φοβαμαι μπορει να εισαι η κοκκινοσκουφιτσα αλλα νομιζω οτι δαγκωνεις καλυτερα!!!!χαχαχα!!!Οσο για το glukofage ειναι το καλυτερο φαρμακο για πολυκιστικες το επερνα και εγω αλλα δεν μου εκανε καμια διαφορα αφου εσυ εχεις δει αποτελεσμα μην το σταματησεις.

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι που η μαστογραφια ηταν καθαρη!!!την ΑΜΗ ποτε θα την κανεις?

Εμεις ηταν να κανουμε το σπερματο διαγραμμα στι 20/3 αλλα δεν ηθελε ο αντρουλης μου και θα το κανει μαλλον στις 10/4.

κοριτσακια μου πολλα φιλια και να προσεχετε!!!

να εισαι καλα κοπελα μου σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!θα της δωσω πολλα φιλια και εσυ να να εισαι παντα καλα και οτι επιθυμεις!!!!:D:D

Καλημέρα και απο μένα! Εδω είναι πρωι!

Θα ξεκινήσω απο την βασιλική, ελπίζω να την προλάβω και να το δει.

Αύριο θα είναι η πιο σημαντικότερη μέρα της ζωής σου!!! Να την απολαύσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Να προσπαθήσεις να καταγράψεις την κάθε στιγμή!

Με το καλο να πάρεις αγκαλιά την κορούλα σου και να απολαύσεις το πρώτο της άγγιγμα!

Ίσως επειδή πλησιάζει και η σειρά μου, σου γράφω και με πήραν τα κλάματα.

Λενακι μου καλύτερα έτσι! Μάθαμε 2 σημαντικά πράγματα, ότι το μακρύ πρωτόκολλο λειτουργεί πολυ καλα και ότι χρειάζεσαι χαμηλή δόση! Όλα καλα λοιπόν!

Να μην έχεις άγχος, η εμβρυολογος είναι φανταστική, θα τη γνωρίσεις και θα δεις και εσύ. Θα τα προσέξει τα εμβρυακια σου σαν να είναι δικά της! Και όλα θα πανε καλα!

Όσο για το ενδιάμεσο.... Δεν τολμώ να ρωτήσω τι θα σκαλωσιές

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Το πόσταρα κατα λάθος!

... Τι θα σκαρωσεις λοιπόν για πασχα! Αν είναι να πας μακρυά να έρθεις εδω!!!

Αγγελική μου έφτασε η Δευτέρα σχεδόν!!! Θα παίθεις πλάκα με την καρδούλα! Και ο άντρας σου ακόμα περισσότερο!!! Θα δεις! Είναι πολυ πολυ συγκινητική στιγμή! Θα την θυμάσαι για πάντα...

Gemini σήμερα θα σας στείλω λινκ... Και εγω δεν έχω προλάβει να τα κοιτάξω. Όλο κάτι άλλο κάνω! Γεμίζουν οι μέρες πριν το καταλάβω!

Δομνινα μου, μην μας ακούς για την ΑΜΗ. Απο ανησυχία για σένα σε ρωτάμε... Εσυ να πας όταν είσαι έτοιμη, άλλωστε έχεις πολυυυυ καιρό μπροστά σου!

Lucky μου ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό και να πέρασε! Εύχομαι ότι καλύτερο. Θα είναι χαρα θεού στην Κρήτη τώρα! Ζηλεύω!

Κοπελια μου και εκει τέλεια θα είναι. Η Πάτρα την άνοιξη είναι υπεροχή, πάντα με ξετρελαινε! Όσο για τα ψηλαλωνια, εκει πήγαινα και εγω για κούνια και ας ήμουν ολόκληρη γαιδαρα! Μου άρεσε πολυ! Βγάλε μας καμία φωτό τη δημητρουλα όταν πάτε!!!

Εδω πραγματικά δεν ξέρω πως περνάνε οι μέρες τόσο γρήγορα και χωρίς να δουλεύω... Σαν νερό! Έχτες πέρασα την περισσότερη ώρα μου στο Skype. Μπήκαν οι 2 κολλητός μου και μιλούσαμε κανά 2ωρο και οι 3 μαζί! Σαν να είχαμε παει για καφε! Πραγματικά τι κάνανε οι άνθρωποι όταν δεν είχαν όλη αυτή την τεχνολογία;;;;

Ο καιρός είναι χειμωνιάτικα αλλα καλός. Έχτες και σήμερα είχε ήλιο και φορούσα ένα πουλοβερακι μόνο. Γενικά όλοι παραπονιούνται ότι θα έπρεπε να έχει πιάσει άνοιξη και έχει αργήσει... Τι να πω; Πραγματικά δεν με πειράζει πάντως. Θα ήθελα τον καιρο της Ελλάδας αλλα δεν με πειράζει. Μην ξεχνάτε ότι έχω αντέξει στο Λονδίνο και εδω είναι σίγουρα καλύτερος ο καιρός απο το Λονδίνο!!

Σήμερα μου ήρθαν τα δωράκια για τα βαφτιστηρια μου και είναι υπέροχα!! Χάρηκα παρα πολυ!!!

Αυτά κορίτσια! Θα στείλω λινκ.

c12e25debb.png

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-ParkLane-3-in-1-Convertible-Crib-Amber-and-White/5983290

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-Olivia-4-Drawer-Dresser-Amber-and-White/8807790

Αυτα ειναι για το κοριτσιστικο...

Το φανταζομαι ροζ-λαχανι.... με ασπρα επιπλακια

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-ParkLane-3-in-1-Convertible-Crib-Espresso/8592555

Αυτο ειναι του μικρού, θα το κανω γαλαζιο με μπεζ και σκουρα επιπλα. Δεν μπορω να βρω συρταριερα ομως που να μου αρεσει, που θα παει ομως... θα βρω.

Τι λετε?

c12e25debb.png

Καλησπέρα κι απο μένα,τελευταία και καταιδρωμένη, χιχι.

Καταρχήν να ευχηθώ καλή γέννα στην Βασιλική μας! με το καλό να αγκαλιάσεις την κορούλα σου και να απολαύσεις τα πρώτα αγγίγματα και βλέμματα.

Μισπίγκυ μου τί ωραία που σε νιώθουμε χαρούμενη εκεί μακριά, αλλά τόσο κοντά μας. Σα να μην έφυγες τελικά...Απο κλωτσίτσες πώς τα πας? Πότε είναι να πας σε γιατρό εκεί?

οι υπόλοιπες είστε όλες καλά?

Εμείς βγηκαμε για καφέ το πρωί με κάποιες συναδέλφισσες και πήρα και την Δήμητρα μαζί μου. Ήταν ΚΥΡΙΑ! Και μάλιστα είχε και κατακτήσεις, χαχα. Της κόλησε ένα αγοράκι και αυτή του γελούσε ξελιγωμένα, αχαχαχ!!! Το μεσημέρι κοιμήθηκε χωρίς να φάει σχεδόν καθόλου γιατί δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά. Αφού έκανε κακά της και την πήρε ο ύπνος πάνω στην αλλαξιέρα χωρίς να της βάλα πάνα. Την έβαλα να κοιμηθεί με την πάνα της και δεν της έβαλα φορμάκι για να μη το ταλαιπωρω. Το απόγευμα πήγαμε και στην Εκκλησία για χαιρετισμούς και μετά πάλι βόλτα και τώρα κοιμάται σαν πουλάκι, αν και γενικότερα δεν έχουμε προβλημα στον ύπνο...

Καλό ΣΚ να έχουμε όλες προσωπικά και οικογενειακά!!! Καλό ξημέρωμα!

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-ParkLane-3-in-1-Convertible-Crib-Amber-and-White/5983290

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-Olivia-4-Drawer-Dresser-Amber-and-White/8807790

http://www.walmart.com/ip/Baby-Mod-ParkLane-3-in-1-Convertible-Crib-Espresso/8592555

Αυτο ειναι του μικρού, θα το κανω γαλαζιο με μπεζ και σκουρα επιπλα. Δεν μπορω να βρω συρταριερα ομως που να μου αρεσει, που θα παει ομως... θα βρω.

Τι λετε?

Τί όμορφα!!! Δεν είναι πολύ ωραίο να κοιτάζεις έπιπλα για παιδικά δωμάτια? Πάντως μου αρέσουν και τα κοριτσίστικαι και τα αγορίστικα που είναι ζεστά,λιτά και όμορφα!!!Και το συρτάρι κάτω απο το κρεββατάκι είναι ολύ χρήσιμο! Πολύ ωραία!!!!

Τι λετε?

Πολυ ωραία πιγκυ μου. Μ'αρεσει πιο πολυ βέβαια το λευκό και θα μ'αρεσε πολυ να βάλεις κανένα stick πχ forever friends ή μιννι μαουσ στην συρταριερα για να έχει και κάτι κορίτσιστικο. Ερώτηση: στην αρχη δεν θα τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο; Θα πρέπει να τρεχεις απο το ένα δωμάτιο στο άλλο αλλιώς..

Δεν σου είπα, χθες που πήγα στον βάς. Μου λέει σε κάποια φάση: "εντάξει εμείς ένα καλο εμβρυο χρειαζόμαστε" και Του λέω εγω: α οχι, εγω ηθελα να σου παραγγειλω δίδυμα σαν την Φιλη μου, χαχα και λέει αυτός: εντάξει! Στο υπόσχομαι! Χαχα πλάκα ειχε

Τώρα το πρωι θα ξαναπαω. Αφήστε κορίτσια δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ! Χθες μου είπε ο βάς. Να μην φάω καθόλου αλάτι λόγω υπερδιεγερσης και εγω το ξέχασα τελείως! Δεν το έχω ξαναπάθει αυτο, να ξεχάσω κάτι τόσο σημαντικό. Εφαγα λοιπόν το μεσημερι μια τυροπιτα και το βράδυ καπνιστο σολωμο. και 3-4 το πρωι ξύπνησα γιατι διψουσα και μου ήρθε η φλασια για το αλάτι που μου είχε πει ο βάς. Και με έπιασε πανικός, δεν μπορούσα να κοιμηθω. Και όταν κατάφερνα τελικα να κοιμηθω έβλεπα κάτι φρικτά όνειρα με ωαρια, γιατρούς, κλπ τι να σας λέω!! Με έπιασε τρομερό άγχος!!

Και κάτι ακόμα να σας πω και κλείνω. Χθες πήγα στο Ιασω γιατι γέννησε μια πολυ καλη μου Φιλη. Με συγκίνησε παρα πολυ ρε κορίτσια γιατι όταν της φερανε το μπεμπακι της να το ταισει, μου έδωσε μια καθαρή πετσέτα να βάλω πάνω μου και επέμενε να το πάρω αγκαλιτσα για γούρι. Τελικα, ενω της έλεγα ότι ειναι πολυ μικρόυλης και καλύτερα όχι, το κρατησα και εντάξει δεν μπορω να σας περιγράψω το συναίσθημα.. Ήταν τόσο μινιον τόσο γλυκουλης, έκανε τις γκριματσες του και τεντωνοταν.. Αυτο ήταν ελιωσα...

Ουφ αυτα!! Άντε geminaki και piggy μου, σύντομα θα το νοιωσετε κι εσείς αυτο!! Κι εσυ αγγελικ μου! Λίγο πιο μετα:) :)

Φιλακια σε όλες και καλημέρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...