Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μενα.

Μπηκα για λιγο και ειδα τα νεα σου,Λενη μου.

Εχεις δικιο απολυτο,αλλα αφου το ξερεις οτι ο γιατρος σου κανει το καλυτερο,προσπαθησε οσο μπορεις να ηρεμησεις. Ειναι δυσκολη η αναβολη και η ακυρωση προγραμματων. Τι μπορεις να κανεις ομως? Βλεπεις τα μωρακια μας θελουν να μας ταλαιπωρουν πριν ερθουν. Οταν ερχονται ομως ειναι τα καλυτερα του κοσμου,χιχι. Υπομονη κουκλα μου. Φτανεις στο ευχαριστο τελος που θα ειναι η αρχη της νεας σας ζωης.

Θα ξαναμπω το απογευμα. Φιλια σε ολες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!

Kopelia τις κουνιες τις πηραμε από mothercare. Ειναι σκετες και τις βρηκαμε σε προσφορα (ειναι και 2 οι ατιμες!!) Μου αρεσουν πάαααρα πολύ! Σιγα σιγα θ αρχισω να ψωνιζω κι αλλα πραγματακια! Ηρθαν και οι κουρτινες...ολα βαινουν καλώς κι εγω ειμαι πολύυυυυυ χαρούμενη!

Η Δημητρουλα προτιμα τα λαχανικα απ το κοτοπουλο.?? Ε σιγα σιγα μεγαλωνοντας θα καταλαβει τι χανει και θ αλλάξει!:tongue:

Leni δεν το συζηταμε οτι η αναμονη ειναι εκνευριστικη. Κι εγω θυμαμαι ειχα παθει σοκ! Ολο αυτο που περιγραφεις, η ανασφαλεια του τι μπορεις να σχεδιάσεις ακομα και για τον επομενο μηνα και τι οχι ειναι πολύ σπαστική. Σκεψου ομως οτι το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και προσπάθησε να το βγαλεις απ το μυαλό σου...

Εμενα η Ε2 3η μερα από ωοληψια ηταν 2500 και δεν τα βαλαμε. Δεν ξερω αν σημαινει κατι το νουμερο απλά στο γραφω...

Φιλια σε ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Vasiliki μου, μετραμε και οι δυο μερες, θα δεις θα γεννησεις με το καλο και θα κρατησεις την πριγκιπησα σου στην αγκαλια σου, φανταζομαι οτι θα ειναι η ποιο τελεια εμπειρια, ευχομαι μια και η μικρη σε ταλαιπωρει λιγακι που μενει στην κοιλιτσα ακομα, να μην σε ταλαιπωρησει για να βγει στον κοσμο, να εχεις μια ευκολη γεννα.Για φαντασου πως περνα ο καιρος, σαν χθες ηταν που εμαθα οτι εισαι εγκυος και τωρα θα ερθει η μικρουλα στην ζωη.Σε ευχαριστω για τις ευχες, θελω πολυ να δω το φασολακι μου.Ο Δημητρης πιστευει δυδιμα ε? Δεν νομιζω διοτι η χοριακη διχνει νουμερο για ενα παιδακι , αν ηταν δυο θα επρεπε να ηταν πολυ υψηλη. Δοξα το Θεο που ο Θεος μου εδωσε αυτο το δωρο, μια χαρα ειναι και ενα μωρακι.Περιμενω νεα σου!!

Kopelia μου, σε ευχαριστω πολυ, με τα λογια σου μου δινεις δυναμη, πραγματι μου φαινεται πολυ μακρινο να ψωνιζω για το μωρακι μου.Ωραιο αυτο που λες , ξεκινησαν καλα και ευχομαι να πανε καλα μεχρι το τελος.Της Δημητρουλας δεν της αρεσει πολυ το κοτοπουλο ε? Σιγα σιγα θα το συνηθησει.Θελει λιγακι υπομονη.

Leni μου σημερα θα πας στον Βασ. περιμενουμε νεα σου!!

Φιλακια πολλα σε ολες!

ο καιρος περναει γρηγορα κοριτσακι μου οντως σαν χθες κι εγω το θυμαμαι που εμαθα πως ειμαι εγκυος και τωρα παρακαλαω την μικρη μου να βγει.... και να που τωρα ηρθε η σειρα σου να μαθαινουμε καθε μηνα τι κανει το νινακι σου....περιμενω πως και πως να γεννηθει η δικια μου και να μαθω νεα απο το δικο σου νινι.....:D:D ο δημητρης πιστευε παρα πολυ ειδικα για αυτη τη φορα οτι θα ναι η τυχερη σου!!!ολα καλα λοιπον και περιμενω νεα σου που θα ναι καλα....:D:D:D:D

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια εγω μολις σχολασα και μπηκα να διαβασω τα νεα σας...........

Λενη μου σε καταλαβαινω και χαρας το κουραγιο σου δεν ξερω αν θα ειχα τοσο υπομονη οσο εσυ με ολα αυτα που εχεις περασει.....ομως κοριτσακι μου υπομονη κανε και θα δεις που ολα θα πανε καλα εισαι καλο κοριτσι και σου αξιζουν τα καλυτερα.......ποτε θα ξερεις αν θα ξεκινησεις αυτον τον μηνα ή τον επομενο??? και οσο γι'αυτο που λες οτι μας επρηξες να μην το ξαναπεις αυτο ισα ισα περιμενω με λαχταρα και εσενα και τα αλλα κοριτσια για να διαβασω τα νεα σας και θελουμε να μας τα λες ολα οτι σε απασχολει και οτι σε αγχωνει......

Gemini μπραβοοοοο αντε ολα εχουν παρει την κανονικη τους πορεια πηρες τα κρεβατακια οι κουρτινες ηρθαν με το καλο και καλοριζικα να ειναι.....

κοπελια τι κανει η δημητρουλα μας??? της αδελφης μου η μικρη ειναι τωρα 2,5 χρονων και ακομα δεν θελει να φαει κρεας με το ζορι προσπαθει η αδελφη μου αλλα τιποτα.........

αγγελικ πως παει η αναμονη??? το φασολακι σου ποτε θα πας να το δεις??

εγω κοριτσια μου δεν ξερω τι εχω παθει η ψυχολογια μου ειναι στα πατωματα δεν εχω ορεξη για τιποτα.Κλαιω με το παραμικρο και γενικα δεν ειμαι χαλια.Να σας ρωτησω κατι ο γυναικολογος μου επειδη δεν ειχα σταθερο κυκλο 60-70 μερες (εχω πολυκυστικες αλλα οχι κατι υπερβολικο ) μου εδωσε glukoface και απο τοτε εχω περιοδο καθε 30-35 μερες αλλα ηθελα να ξερω αν γνωριζεται επειδη αυτα τα φαρμακα τα περνω πανω απο ενα χρονο μηπως δεν κανει τοσο πολυ???

σας φιλω ολες..............

Εγώ πάλι χαίρομαι που ο Βασιλόπουλος είναι τόσο προσεκτικός και που πραγματικά σε προσέχει Λένη μου.. φαίνεται ότι δεν θέλει απλώς να έχει μια εμβρυομεταφορά αλλά μια επιτυχημένη εμφύτευση... ξέρω ότι σε έχει στενοχωρήσει όλη αυτή η αναμονή αλλά σκέψου ότι είναι για καλό..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!

Λενακι μου καλο... Ότι και να σου πω δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα... Αλλα ξέρω ότι είσαι ψύχραιμος και θετικός άνθρωπος και μόλις περάσει το πρώτο σοκ θα ηρεμησεις και θα το πεις και μονη σου ότι είναι για καλο! Και φυσικα ότι γίνει θα είναι για καλο. Το ξέρεις ότι ο Βας. δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και για αυτο τον επιλέξαμε άλλωστε! Αν τι θέμα ήταν απλά να κάνουμε το προγραμμα μας και να τα αφήναμε όλα στην τύχη θα πηγαίναμε σε άλλο γιατρο!

Όσο για τη δουλειά και τη ζωή σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μοιάζουν κιόλας οι δουλειές μας και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να κανεις προγραμμα για τίποτα. Να λες ευτυχώς που έχεις κατανόηση και δικούς σου ανθρώπους εκει.

Όλα στο τέλος θα πανε καλα! Θα δεις!!

Αγγελική μου να προσεχεις ε; Κοντεύει η Δευτέρα, εσυ κοιτά να είσαι ήρεμη!

Κατερίνα και εσυ το ίδιο! ΑΣΕΠ τα της δουλειάς στην άκρη!

Κοπελια και εμενα τα λαχανικά μου αρέσουν πιο πολυ απο το κοτόπουλο!!! Απο μένα το πήρε η μασκότ μας! Σήμερα τι έχει το μενού;

Gemini, εγω δεν μπορω να διαλέξω καρότσι με τίποτα! Πελαγωσα! Οι μισοί μου λένε δίπλα δίπλα, οι άλλοι μισοί μπρος πίσω... Άστρα... Όταν ανοίξω λάπτοπ θα σας στείλω λινκ με κουνιες!

Εγω Έχτες είχα δύσκολη μέρα.... Εμετους πάλι, δεν ξέρω γιατι... Αλλα δεν ήμουν καλα. Σήμερα είμαι οκ. Έχει και ωραίο ήλιο και λέω να πάω για περπάτημα...

Αυτά για τώρα, φιλια πολλα σε όλες!!!

c12e25debb.png

Καλησπέρα:)

Δεν μπόρεσα να μπω το απόγευμα τελικά γιατί η Δήμητρα κοιμήθηκε λίγο.Ίσαπου πρόλαβα να κάνω τις δουλειές μου και μόλις κάθησα στον υπολογιστή, άνοιξε τα μάτια της και ήθελε παιχνίδια. Κορίτσια μέχρι έδώ ήταν το μωρό Δήμητρα. Απο δω και πέρα είναι το παιδί Δήμητρα... Αχ, το τί παιχνίδια κάνει, το τί χοροπηδητά και χορούς!!! Μόλις ακούσει μουσική αρχίζει το τραγούδι και τους χορούς. Αφήστε που άρχισε να νευριάζει κιόλας και να φωνάζει όταν απαιτεί κάτι...χαχα. Κοκκινίζει όλόκληρη και αν την κοιτάξεις εκείνη την ώρα και σε κοιτάξει γελάει και κάνει νάζια. Έχει πολύ γέλιο. Την βάλαμε για λίγο και στην περπατούρα για να σταθεί που της αρέσει και μετά απο 5 λεπτά την βγάλαμε. Το απόγευμα την βγάλαμε βόλτα και μόλις άκουσε μουσική απο κάποιο μαγαζί άρχισε να τραγουδάει...

Μισπίγκυ μου τί ωραία που άρχισες και εσύ να ψάχνεις για κούνιες, καρότσια κλπ!!! Η κοιλίτσα μεγάλωσε πολύ? Απο μέση πώς είσαι? Οι εμετοί μπορεί να ήταν κανένα κρυωματάκι ή κάποια ορμονική αλλαγή.

Λένη μου είσαι καλύτερα?

Η υπόλοιπη παρέα?

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

καλημερα κοριτσια μου!

Leni μου. ευχομαι να εισαι καλυτερα.Και εγω πιστευω οπως και η MissPiggy οτι εισαι ψυχραιμος και θετικος ανθρωπος και θα καταλαβεις οταν ηρεμησεις οτι ειναι για καλο σου.Αυτο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι οτι αυτη την φορα θα πετυχεις , ασχετα με τον μηνα που θα γινει η εμβρυομεταφορα, θα μεινεις εγκυος και θα φερεις στον κοσμο ενα παιδακι και μετα ολα θα τα ξεχασεις.Βεβαια ολες σε καταλαβαινουμε και ειμαστε εδω για να σε ακουμε.

MissPiggy μου, νιωθω οτι περνας καλα στον καινουργιο σου τοπο και χαιρομαι πολυ για εσενα, αρχιζεις και εσυ να ψαχνεις για καροτσια και ψωνια γενικα, φανταστικο πρεπει να ειναι.Απολαυσετο.Οσο για τους εμετους ευχομαι να ηταν κατι για μια μερουλα και τωρα να εισαι μια χαρουλα , πηγαινε τις βολτουλες σου να ξεσκας.

Gemini εισαι πολυ χαρουμενη με τα ψωνια και χαιρομαι πολυ, απολαυσετο και εσυ και η MissPiggy.

katerina μου, προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις και να κανεις πραγματα που σου αρεσουν και σου γεμιζουν τον καιρο ωστε να παρεις τα πανω σου! Ολα θα πανε καλα , να βλεπεις οτι ερχετε το μωρακι σου σε λιγο και να χαμογελας!

Vasiliki μου και εγω περιμενω με αγωνια τα δικα σου νεα, να ερθει η μπουμπου σου στην αγκαλια σου με το καλο.Αχ ωραια περιγραφεις οτι θα μαθαινουμε νεα για το νινι μου, ακομα να το χωνεψω οτι ειμαι εγκυος και θα εχω νεα να σας λεω για το μωρακι μου, ολα να πανε καλα για ολες μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα γινεται παιδι σιγα σιγα και φανταζομαι οτι θα χαιρεσαι πολυ που βλεπεις το μωρακι σου να μεγαλωνει και να γινεται παιδι.Ετσι ολο γελια ,χαρες και χορους να εχουμε απο παιδακια!

Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω να δω το φασολακι μου οτι ειναι καλα και μεγαλωνει, μονο αυτο θελω, ας ειναι ολα καλα!!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω να είστε όλες καλά.. Κι εγώ καλά είμαι.. Πήγα σήμερα και έκανα για πρώτη φορά μαστογραφία.. προληπτικά βέβαια διότι ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι αφού έχω κάνει 4 εξωσωματικές καλό θα είναι να έχουμε μια πρώτη εικόνα.. όχι ότι ανησυχεί για κάτι βέβαια..

Βγήκαν τα αποτελέσματα και εννοείται ότι δεν έχω τίποτε.. οπότε πάει κι αυτό και τώρα περιμένουμε τις 3 Απριλίου για να κάνω τον ετήσιο έλεγχο και το τεστ παπ..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Δεν ξερω πως να σας ευχαριστήσω για τα καλα σας λόγια και την υποστήριξη :) η αλήθεια ειναι ότι όντως είμαι θετικός άνθρωπος και όλα πάντα τα βλεπω απο την αισιόδοξη τους πλευρά.. Απο την 4η εξωσωματικη και μετα ομως, η αλήθεια ειναι ότι έχω χάσει λίγο την μπάλα.. Αλλα πάλι βρίσκω το κουράγιο μου. Να φανταστείτε, στις 2 πρώτες IVF, ΕΓΩ ήμουν που "παρηγορουσα" τον γιατρο μου! Ήμουν παρα πολυ χαρούμενη και θετική. Καλα, αν τον είχα αυτόν τον γιατρο τώρα θα κλαιγαμε μαζι, Χαχαχα. Κανείς δεν θα μπορούσε να "παρηγορήσει" τον άλλον!

Τελοσπαντων, η αλήθεια ειναι ότι όντως ηρέμησα λίγο και γενικα προσπαθώ να δω τα θετικά της υπόθεσης, σε περίπτωση που παει τον άλλο μήνα. Που για εκει το βλεπω. Δεν βαριέσαι; Αρκεί να πετύχει. Ας ειναι καλα ο βάς. Που μου έχει φτιάξει πάλι το κέφι και είμαι πάλι αισιόδοξη..

Εσείς τι νέα;

Αγγελικ μου σ'ευχαριστω πολυ και πάλι.. Πως περνάς εσυ τις μέρες σου; Πας καμία βολτιτσα ή έχεις γίνει κολλητη με τον καναπέ σου; :) Ξεκούραση ναι, αλλα να κανείς και πράγματα που να σε ευχαριστούν ώστε να μην σκέφτεσαι συνέχεια και σε πιάνει άγχος! Άντε κοντα ειναι η δευτέρα, μην ανησυχεις. Πεμπτη σημερα, περναει η εβδομαδα!!

Κοπελια μου πως ειναι σημερα το παιδακι σου? (οχι πια το μωρακι σου!) Μες τα παιχνιδια και τα γελια ειναι αυτο το παιδι! Φτου φτου να μην την ματιαξουμε!!

εσυ πως εισαι που πονουσες? Ειναι δυσκολη φαση τωρα γιατι δεν περπαταει ακομα και αναγκαζεσαι να την κρατας και να σκυβεις..

Θελω κι εσενα να σ'ευχαριστησω για την υποστηριξη σου γενικα. Ενω εχεις το προχωρησει μπροστα, εισαι εδω και μας δινεις δυναμη με τις ιστοριες και τα νεα της Δημητρας.. Ευχομαι συντομα να μοιραζομαστε κι εμεις μαζι σου τα δικα μας. Η Πιγκυ και η Gemini πρωτα, μετα η Αγγελικ και μετα οι υπολοιπες!!

Piggy μου εσυ με καταλαβαινεις στο θεμα της δουλειας.. Δεν το συζητω, ευτυχως δεν ειμαι σε μια απροσωπη εταιρεια που συνεχως πρεπει να βρισκω δικαιολογιες για τις απουσιες μου.. Ομως μενω παρα πολυ πισω. Ειναι και το μυαλο μου αλλου και χανω επεισοδια..

Εσυ πως εισαι σημερα απο τους εμετους? Γιατι να σου ξαναηρθε? Μηπως γενικα απο την ολη αλλαγη?Ευχομαι να μην συνεχιστει!

Τα καροτσια και ολα αυτα δλδ απ'οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα απ'οτι εδω? Τι ωραια που αρχισες πια κι εσυ να κοιταζεις.. Θα αρχισετε να φτιαχνετε το δωματιακι των μικρουλιδων? Το Σιατλ μου φαινεται πολυ καλο μερος για οικογενεια παντως.. Σε ζηλευουμε -με την καλη εννοια εννοειται!!!- που εχεις την ευκαιρια να ζησεις σε ενα τετοιο μερος.. Ευχομαι να ειστε ευχαριστημενοι και ολα να ερθουν βολικα. Τον καινουργιο γιατρο ποτε θα τον δεις?

Δομνινα μου κι εγω χαιρομαι που ο Βασ. ειναι προσεχτικος και προσπαθει να κανει το καλυτερο. Και πιστευω πραγματικα οτι εκανες καλα που αποφασισες κι εσυ να πας εκει. Πιστευω πως δεν θα το μετανοιωσεις. Εγω το εχω αποφασισει πως και να αποτυχω - χτυπα ξυλο - δεν θα αλλαξω γιατρο. Εχει μια θετικη αυρα που μου κανει καλο..

Μπραβο που βγηκε οκ κι η μαστογραφια.. Κι εμενα με εβαλε ο Βασ. να κανω..

Κατερινακι σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Πιστευω οτι κι εσυ αν ησουν στην θεση μου ο=θα εκανες κουραγιο και υπομονη. Οταν εισαι στον χορό, χορευεις. Ευχομαι βεβαια να μην χρειαστει να περασεις τιποτα απ'ολα αυτα. Οταν αποφασισεις να πας για εξωσωματικη, να ειναι η πρωτη σου φορα και η τυχερη! Αυριο θα ξερω πιστευω ποτε θα γινει η ωοληψια και αν θα γινει αυτο το μηνα η μεταφορα, γιατι θα δουμε πως τα παει η οιστραδιολη. Απο χθες μου εχει κατεβασει την δοση οποτε θα δουμε..

Για το glukoface δεν εχω ιδεα να σου πω. Δεν ξερω τι ειναι αυτο... Εσενα γιατι ειναι η ψυχολογια σου στα πατωματα? Προσαπθησε να σκεφτεις κι εσυ λιγο πιο θετικα, ο αντρας σου ειναι καλυτερα, και θα μπορεσετε κι εσεις σιγα σιγα να ξεκινησετε. Μην το καθυστερεις. Θα δεις οτι οταν κανεις κατι γιαυτο αμεσως θα νοιωσεις καλυτερα!!!

Vasiliki μου σου ευχομαι κι εγω μ'ενα πονο! Χθες γεννησε μια πολυ καλη μου φιλη με προκληση και της πηρε μεν αρκετες ωρες αλλα δεν πονεσε καθολου. Ολα καλα να σου πανε!

Gemini μου μου δινει δυναμη η δικη σου ιστορια, θυμαμαι ποσο αναμονη εφαγες ομως τωρα θα εχεις τα 2 υπεροχα μωρακια σου συντομα. Θα κανω κι εγω υπομονη και ολα θα πανε καλα...το ξερω..

Εσυ καλα κανεις και συνεχιζεις τα ψωνακια σου για τα μικρουλια σου, μετα θα βαρυνεις κι αλλο και θα σου ειναι πιο δυσκολο.. Ωραιες ασχολιες βρε κοριτσια!!!

Lucky μου εσυ τι κανεις? Ποτε θα κανετε παλι εξεταση για να δειτε πως τα παει ο αντρουλης σου??

Σας φιλω πολυ ολες! (εχω αρχισει να γραφω απο το πρωι και εχει παει 12.30 για να σας στειλω το μηνυμα!!:P)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Ο καιρος αυτος μου ανεβάζει τη διάθεση τρελά!!!

Σημερα εχω και το 2ο μαθημα στα mothercare με θεμα το θηλασμο!!

Katerina το φαρμακο αυτο δεν το χω παρει, αλλά καποτε που το ειχα ψαξει λιγο μιας κι εγω εχω πολυκυστικές, μονο θετικά σχολια ειχα δει. Οτι δηλ βοηθαει πολύ και στο στρωσιμο του κυκλου αλλά και για συλληψη.

Μην εχεις καλε χαλια ψυχολογια.... Τωρα ολα γυρω μας φτιαχνουν και συνηγορουν στο να νιωθουμε καλυτερα (οκ, εκτος από τα οικονομικοπολιτικά:tongue:) Θα εισαι αισιόδοξη!!

Leni ετσι να πιστεψεις κι εσυ, θα περιμενεις γιατι απλά αξιζει τον κόπο;) Κι εμεις ειμαστε εδω για σενα!!!!

Δομνινα μπραβο για τη μαστογραφια, ξεμπερδεψες και μ αυτό! Κι εγω ειμαι υπερ να κανουμε εναν ελεγχο...

Agelik πως πάει η ξεκουραση?? Το συνειδητοποιείς καθολου σιγα σιγά??

Piggy εγω δε σκεφτηκα καθολου το μπρος πισω καροτσι, παρολο που εχει τα θετικά του στο πεζοδρομιο. Εσενα φυσικά αυτο στο Σιατλ δε σε νοι'αζει φαντάζομαι:rolleyes: Το πισω παιδι ειναι ριγμενο στη βολτα γιατι δεν εχει την ιδια οπτικη, και ο γονιος επισης μου φαινεται πολύ απομακρυσμενος από το παιδι μπροστά. Τωρα τι να πω, ειναι και επιλογές....

Kopelia ετσι ειναι...τωρα η Δημητρουλα φευγει απο "βρεφος" και που να δεις οταν θα περπατησει!! Θα μας λες τα κατορθωματα της και θα καμαρωνουμε ολες!!

Φιλια σε ολες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Δεν ξερω πως να σας ευχαριστήσω για τα καλα σας λόγια και την υποστήριξη :) η αλήθεια ειναι ότι όντως είμαι θετικός άνθρωπος και όλα πάντα τα βλεπω απο την αισιόδοξη τους πλευρά.. Απο την 4η εξωσωματικη και μετα ομως, η αλήθεια ειναι ότι έχω χάσει λίγο την μπάλα.. Αλλα πάλι βρίσκω το κουράγιο μου. Να φανταστείτε, στις 2 πρώτες IVF, ΕΓΩ ήμουν που "παρηγορουσα" τον γιατρο μου! Ήμουν παρα πολυ χαρούμενη και θετική. Καλα, αν τον είχα αυτόν τον γιατρο τώρα θα κλαιγαμε μαζι, Χαχαχα. Κανείς δεν θα μπορούσε να "παρηγορήσει" τον άλλον!

Τελοσπαντων, η αλήθεια ειναι ότι όντως ηρέμησα λίγο και γενικα προσπαθώ να δω τα θετικά της υπόθεσης, σε περίπτωση που παει τον άλλο μήνα. Που για εκει το βλεπω. Δεν βαριέσαι; Αρκεί να πετύχει. Ας ειναι καλα ο βάς. Που μου έχει φτιάξει πάλι το κέφι και είμαι πάλι αισιόδοξη..

Εσείς τι νέα;

Αγγελικ μου σ'ευχαριστω πολυ και πάλι.. Πως περνάς εσυ τις μέρες σου; Πας καμία βολτιτσα ή έχεις γίνει κολλητη με τον καναπέ σου; :) Ξεκούραση ναι, αλλα να κανείς και πράγματα που να σε ευχαριστούν ώστε να μην σκέφτεσαι συνέχεια και σε πιάνει άγχος! Άντε κοντα ειναι η δευτέρα, μην ανησυχεις. Πεμπτη σημερα, περναει η εβδομαδα!!

Κοπελια μου πως ειναι σημερα το παιδακι σου? (οχι πια το μωρακι σου!) Μες τα παιχνιδια και τα γελια ειναι αυτο το παιδι! Φτου φτου να μην την ματιαξουμε!!

εσυ πως εισαι που πονουσες? Ειναι δυσκολη φαση τωρα γιατι δεν περπαταει ακομα και αναγκαζεσαι να την κρατας και να σκυβεις..

Θελω κι εσενα να σ'ευχαριστησω για την υποστηριξη σου γενικα. Ενω εχεις το προχωρησει μπροστα, εισαι εδω και μας δινεις δυναμη με τις ιστοριες και τα νεα της Δημητρας.. Ευχομαι συντομα να μοιραζομαστε κι εμεις μαζι σου τα δικα μας. Η Πιγκυ και η Gemini πρωτα, μετα η Αγγελικ και μετα οι υπολοιπες!!

Piggy μου εσυ με καταλαβαινεις στο θεμα της δουλειας.. Δεν το συζητω, ευτυχως δεν ειμαι σε μια απροσωπη εταιρεια που συνεχως πρεπει να βρισκω δικαιολογιες για τις απουσιες μου.. Ομως μενω παρα πολυ πισω. Ειναι και το μυαλο μου αλλου και χανω επεισοδια..

Εσυ πως εισαι σημερα απο τους εμετους? Γιατι να σου ξαναηρθε? Μηπως γενικα απο την ολη αλλαγη?Ευχομαι να μην συνεχιστει!

Τα καροτσια και ολα αυτα δλδ απ'οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα απ'οτι εδω? Τι ωραια που αρχισες πια κι εσυ να κοιταζεις.. Θα αρχισετε να φτιαχνετε το δωματιακι των μικρουλιδων? Το Σιατλ μου φαινεται πολυ καλο μερος για οικογενεια παντως.. Σε ζηλευουμε -με την καλη εννοια εννοειται!!!- που εχεις την ευκαιρια να ζησεις σε ενα τετοιο μερος.. Ευχομαι να ειστε ευχαριστημενοι και ολα να ερθουν βολικα. Τον καινουργιο γιατρο ποτε θα τον δεις?

Δομνινα μου κι εγω χαιρομαι που ο Βασ. ειναι προσεχτικος και προσπαθει να κανει το καλυτερο. Και πιστευω πραγματικα οτι εκανες καλα που αποφασισες κι εσυ να πας εκει. Πιστευω πως δεν θα το μετανοιωσεις. Εγω το εχω αποφασισει πως και να αποτυχω - χτυπα ξυλο - δεν θα αλλαξω γιατρο. Εχει μια θετικη αυρα που μου κανει καλο..

Μπραβο που βγηκε οκ κι η μαστογραφια.. Κι εμενα με εβαλε ο Βασ. να κανω..

Κατερινακι σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Πιστευω οτι κι εσυ αν ησουν στην θεση μου ο=θα εκανες κουραγιο και υπομονη. Οταν εισαι στον χορό, χορευεις. Ευχομαι βεβαια να μην χρειαστει να περασεις τιποτα απ'ολα αυτα. Οταν αποφασισεις να πας για εξωσωματικη, να ειναι η πρωτη σου φορα και η τυχερη! Αυριο θα ξερω πιστευω ποτε θα γινει η ωοληψια και αν θα γινει αυτο το μηνα η μεταφορα, γιατι θα δουμε πως τα παει η οιστραδιολη. Απο χθες μου εχει κατεβασει την δοση οποτε θα δουμε..

Για το glukoface δεν εχω ιδεα να σου πω. Δεν ξερω τι ειναι αυτο... Εσενα γιατι ειναι η ψυχολογια σου στα πατωματα? Προσαπθησε να σκεφτεις κι εσυ λιγο πιο θετικα, ο αντρας σου ειναι καλυτερα, και θα μπορεσετε κι εσεις σιγα σιγα να ξεκινησετε. Μην το καθυστερεις. Θα δεις οτι οταν κανεις κατι γιαυτο αμεσως θα νοιωσεις καλυτερα!!!

Vasiliki μου σου ευχομαι κι εγω μ'ενα πονο! Χθες γεννησε μια πολυ καλη μου φιλη με προκληση και της πηρε μεν αρκετες ωρες αλλα δεν πονεσε καθολου. Ολα καλα να σου πανε!

Gemini μου μου δινει δυναμη η δικη σου ιστορια, θυμαμαι ποσο αναμονη εφαγες ομως τωρα θα εχεις τα 2 υπεροχα μωρακια σου συντομα. Θα κανω κι εγω υπομονη και ολα θα πανε καλα...το ξερω..

Εσυ καλα κανεις και συνεχιζεις τα ψωνακια σου για τα μικρουλια σου, μετα θα βαρυνεις κι αλλο και θα σου ειναι πιο δυσκολο.. Ωραιες ασχολιες βρε κοριτσια!!!

Lucky μου εσυ τι κανεις? Ποτε θα κανετε παλι εξεταση για να δειτε πως τα παει ο αντρουλης σου??

Σας φιλω πολυ ολες! (εχω αρχισει να γραφω απο το πρωι και εχει παει 12.30 για να σας στειλω το μηνυμα!!:P)

να εισαι καλα κοριτσακι μου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα....μαλλον κι εγω με προκληση θα γεννησω απ'οτι το βλεπω....μιλησα και με την γιατρο μου και μου πε πως αν δεν γεννησω μεχρι την παρασκευη το σαββατο θα μπω με προκληση....θα δουμε ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!:D:D

καλημερα κοριτσια μου!

Leni μου. ευχομαι να εισαι καλυτερα.Και εγω πιστευω οπως και η MissPiggy οτι εισαι ψυχραιμος και θετικος ανθρωπος και θα καταλαβεις οταν ηρεμησεις οτι ειναι για καλο σου.Αυτο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι οτι αυτη την φορα θα πετυχεις , ασχετα με τον μηνα που θα γινει η εμβρυομεταφορα, θα μεινεις εγκυος και θα φερεις στον κοσμο ενα παιδακι και μετα ολα θα τα ξεχασεις.Βεβαια ολες σε καταλαβαινουμε και ειμαστε εδω για να σε ακουμε.

MissPiggy μου, νιωθω οτι περνας καλα στον καινουργιο σου τοπο και χαιρομαι πολυ για εσενα, αρχιζεις και εσυ να ψαχνεις για καροτσια και ψωνια γενικα, φανταστικο πρεπει να ειναι.Απολαυσετο.Οσο για τους εμετους ευχομαι να ηταν κατι για μια μερουλα και τωρα να εισαι μια χαρουλα , πηγαινε τις βολτουλες σου να ξεσκας.

Gemini εισαι πολυ χαρουμενη με τα ψωνια και χαιρομαι πολυ, απολαυσετο και εσυ και η MissPiggy.

katerina μου, προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις και να κανεις πραγματα που σου αρεσουν και σου γεμιζουν τον καιρο ωστε να παρεις τα πανω σου! Ολα θα πανε καλα , να βλεπεις οτι ερχετε το μωρακι σου σε λιγο και να χαμογελας!

Vasiliki μου και εγω περιμενω με αγωνια τα δικα σου νεα, να ερθει η μπουμπου σου στην αγκαλια σου με το καλο.Αχ ωραια περιγραφεις οτι θα μαθαινουμε νεα για το νινι μου, ακομα να το χωνεψω οτι ειμαι εγκυος και θα εχω νεα να σας λεω για το μωρακι μου, ολα να πανε καλα για ολες μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα γινεται παιδι σιγα σιγα και φανταζομαι οτι θα χαιρεσαι πολυ που βλεπεις το μωρακι σου να μεγαλωνει και να γινεται παιδι.Ετσι ολο γελια ,χαρες και χορους να εχουμε απο παιδακια!

Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω να δω το φασολακι μου οτι ειναι καλα και μεγαλωνει, μονο αυτο θελω, ας ειναι ολα καλα!!

Φιλακια σε ολες!

ετσι ειναι κοριτσι μου τωρα θα μας λες εσυ πως νιωθεις καθε μερα με την ζωουλα μεσα σου πως μεγαλωνει το νινακι σου....ειναι πραγματικα πανεμορφο συναισθημα και ευχαριστω την παναγια που με αξιωσε να το ζησω και να το ζησεις κι εσυ!!!εγω μιλησα με την γιατρο μου σημερα και μου πε πως αν δεν γεννησω μεχρι την παρασκευη το σαββατο το πρωι θα μπω με προκληση....δεν με πειραζει απλα ανυπομονω να παρω στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου και ολα να πανε καλα.....οποτε θα ξαναμιλησουμε.....ευχομαι ολα να πανε καλα.... φιλακια πολλα!!!!!:D:D:D

καλησπερα και απο μενα κοριτσακια μου τι μου κανετε???? εγω μολις σχολασα και μπηνα να διαβασω τα νεα σας οπως παντα....

με ρωτατε γιατι η ψυχολογια μου ειναι στα πατωματα μμμμμμμμ καλη ερωτηση αλλα δυσκολη η απαντηση ....δεν εχω καποιον ιδιαιτερο λογο απλα δεν ξερω νομιζω οτι οτι σκεφτω να γινει ολο το συμπαν συνομοτει να μην γινει δεν ξερω νιωθω πολυ χαλια δεν εχω ορεξη ουτε να βγω ουτε καν να μιλησω στο τηλεφωνο :(.Μια σκεψη που περναει απο το μυαλο μου ειναι οτι μπορει να εχει ξυπνησει ο λυκος γιατι αρχισα και βγαζω τα εξανθηματα στο προσωπο και πονανε και οι αρθρωσεις μου αλλα δεν θα του περασει θα τον νικησω εγω (στο θεμα του λυκου ειμαι πολυ αισιοδοξη και δεν με ριχνει με τιποτα).

Gemini εγω παντως απο το φαρμακο ειμαι ευχαριστημενη γιατι ενω ειχα μεγαλο κυκλο 60-70 μερες εδω και ενα χρονο ισως και παραπανω εχω 30-35 ασε που εχασα και καποια κιλα και ο γιατρος μου ειπε οτι λειτουργει καλα στον οργανισμο μου γιατι σε μερικα ατομα δεν το δεχεται ο οργανισμος τους και εχουν παρενεργειες ....

φιλακια σε ολες και ευχαριστω για τις συμβουλες σας δεν γραφω ξεχωριστα στην καθεμια γιατι πειναωωωωωω και πρεπει να παω να φαω να κανω ενα μπανακι γιατι κατα της 5 θα φυγω παλι για την δουλεια................

Γειά σας κορίτσια!

Τί ωραία ημέρα σήμερα και χθες!!! Μας βλεπω πάλι για βόλτα το απόγευμα.Θέλω να πάμε σε μια πλατεία που έχει΄παιδική χαρά (Ψηλαλώνια για όσες ξέρετε) και να καθήσουμε εκεί με την Δήμητρα να χαζεύουμε τα άλλα παιδάκια. Κοιμήθηκε νωρίς σήμερα η μικρούλα μας, οπότε θα ξυπνήσει κατά τις 5 και θα φύγουμε.

Λενη μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα :) Χρειάζεσαι ψυχραιμία και ηρεμία και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εμείς όλες σε σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα σου.Όσο γι' αυτό που είπες οτι ακόμα μπαίνω εδώ και μιλάμε, εσείς είστε η παρέα μου. Με εσα΄ς μοιράστηκα και τα δικά μου ξεκινήματα και την γέννα και τώρα το μεγάλωμα της Δήμητρας. Ήταν δυνατόν να σας αφήσω?Εξάλλου με μια γέννα δεν χαλαει μια φιλία. Θα το δεις κι΄εσύ οταν με το καλό θα κάνεις το παιδάκι σου ή τα παιδάκια σου θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να μοιράζεσαι τη χαρά σου με τους ανθρώπους που ξέρουν πόσο κουράστηκες για να φτάσεις σ' αυτή τη χαρά.

Τζέμινι και Μισπίγκυ μου βλέπω διδυμογονείς στον δρόμο με τα μικρα τους και τα καρότσια και σας σκέφτομαι. Πάντως οι περισσότεροι έχουν καρότσια που τα μικρά είναι δίπλα και όχι μπρος πίσω για τους λόγους που έγραψε και η Τζέμινι. Καλά κάνεις και πηγαίνεις στα μαθήματα που κάνουν στις διάφορες αλυσίδες καταστημάτων βρεφικών ειδών, Τζέμινι. Κι εγώ ήθελα να πάω, αλλά ντρεπόμουν τότε και το μετάνιωσα μετά.

Κατερίνα μου φτάνει ο καιρός που θα ασχοληθείτε με το θέμα του παιδιού. Σημασία έχει οτι ο άντρας σου πάει καλά απο την υγεία του και όλα τα άλλα θα έρθουν. Εξάλλου σας "χρωστάει" ο Θεός την χαρά μετά απο τη στενοχώρια της ασθένειας που περάσατε.

Αγγελική μου πώς νιώθεις? Αγχωμένη? Έφτασε ο καιρός. Βεβαια εσένα σου φαίνεται ατελείωτος ο χρόνος, αλλά θα περάσει. Τώρα που άνοιξε ο καιρός να κάνεις βολτίτσες μικρές και ξεκούραστες για να ξεφεύγει λ'ιγο το μυαλό σου και τσουπ θα φτάσει και η Δευτέρα. Τί ώρα θα ακουσεις την καρδούλα του μωρού σου?

Lucky μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα...

Vasiliki με το καλό να γεννήσεις την κορούλα σου και να μας λες και τα δικά σου νέα απο τα κατορθώματά της.

Μελανία??? Σε χάσαμε. Θα έχεις χαθεί μέσα στο τρέξιμο μετα διδυμάκια σου!

Καλό απόγευμα σε όλες και καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...