Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!! Τι κάνετε??

Σημερα γεματη μερα! Πηγαμε το πρωι και πηραμε τις κουνιες (αυριο θα τις στησουμε) και το απογευμα πηγα για καφεδακι με μια φιλη! Ηταν υπεροχα! Μου αρεσει πολύ αυτός ο καιρός!!

Αυριο ερχονται και οι κουρτινες. Νιωθω οτι ολο και πλησιάζουμε!!

Agelik ενταξει, αφου δεν πολύκουραζεσαι στη δουλεια κι εχεις και βοηθεια στο σπιτι μια χαρα εισαι. Δεν ειμαστε και αρρωστες! Κι εγω στην αρχη βεβαια ημου υπερβολικη αλλά ηταν και ο καιρος που δε με τραβουσε πολύ για εξω!!

Δομνινα με το καλό το ανηψάκι και σου ευχομαι γρηγορα και με ενα σπόρι στην κοιλιτσα σου!! Ερχεται!!!!!!

Kopelia να τα κοιταξεις αυτά τα θεματα με την υγεια σου τωρα που ειναι νωρια ακομα... Ετσι κανουμε συνηθως, οταν κατι δε μας ποναει το αμελούμε, αλλα μετα ειναι χειρότερα...

Τι ωραια μωρε η Δημητρούλα θελει να περπατησει!!!

Katerina δεν ξερω τι δουλεια΄ακριβως κάνεις αλλά οσο αν σε πιεζει τοσο πολύ που σου δημιουργεί και θεμα με το αυτοάνοσο, πρεπει να το κοιταξεις κατα ποσο αξίζει τον κοπο... Φυσικα ολες οι δουλειές εχουν τα αγχη τους, αλλά ειπαμε, ας εχουμε ενα μετρο στη ζωη μας. Κι αφου πλεον δεν μπορουμε να εχουμε αρκετα χρηματα με τη δουλειά ας εχουμε τουλάχιστον ποιότητα ζωής!

Κιλά δεν εχω πάρει ιδιαιτερα, μονο 5. Ξεκινησα με λιγα παραπάνω... Η κοιλιά ομως ειναι τεράααααααστια!!!!!!! Φαινομαι στο μηνα μου να φανταστείς!!

Leni οντως μπορει να ανταποκριθηκες αλλιώς με τα φαρμακα αυτη τη φορα! Μην το ψαχνεις! Και μη λες για σχεση ποιότητας-ποσότητας...Εγω στον τελευταιο υπερηχο φαινοταν οτι ειχα 40!!!! Και τελικα πηραν τα 17... Ολα καλά πηγαν!!! Το ιδιο ευχομαι και σε σενα!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω...

Καλησπέρα, ή μάλλον Καλημέρα γιατί πρωί θα το δείτε!

Δομνινα μου με το καλο το ανηψακι σου!!! Καλή εγκυμοσύνη στην αδερφή σου και πάντα τέτοια νέα να έχουμε! Και φυσικα θα το ζήσεις και εσύ!!! Εννοείτε!

Λενακι μου, μην ασχολείσαι καθόλου! Έχεις άλλους να ασχολούνται! Εσυ να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη, αυτή είναι η τυχερή σου! Ο Βας. σε έχει για σίγουρη και σπάνια πέφτει έξω! Μην φοβάσαι τίποτα!

Αγγελική μου, εγω πριν απο κάθε υπέροχο, όχι απλά δεν μπορούσα να ηρεμήσω... Τρελαινομουν! Μόνο όταν άρχισα να τα νιώθω ηρέμησαν κάπως. Αλλιώς πήγαινα τρέμοντας να βεβαιωθω ότι είναι και τα δυο εκεί!

Κοπελια μου το κοριτσάκι μας θέλει να γίνει κυρία!!! 7 μηνών όντως αρχίζουν να δοκιμάζουν

Τις δυνάμεις τους. Πρόσεχε τη μέση σου γιατί έχεις δρόμο μπροστά και ζητά βοήθεια γιατί ένας άνθρωπος δεν αντέχει μόνος του.,. Να μας τα περιγραφεις πάντα έτσι, σαν να είμαστε εκεί!

Κατερίνα μου, τι να σου πω για τη δουλειά, δύσκολες εποχές αλλα πάνω απ όλα η υγεία και η ψυχική μας ηρεμία!

Βασιλική, με το καλο να βγει η κορούλα σου. Οπότε το αποφασίσει αυτή! Ξέρει καλύτερα. Και να χρειαστεί πρόκληση δεν πειράζει... Όλα θα πανε καλα! Έχεις διαλέξει υπέροχο όνομα!

Lucky πολυ όμορφα τα βράχιολακια σου!! Και ωραία φωτογράφιση!

Εδω όλα καλα! Περάσαμε μια πολυ ωραία Κυριακή Έχτες!

Κατεβήκαμε στο κέντρο που μου αρέσει παρα πολυ και πήγαμε για πρώινο με μια συνάδελφο του άντρα μου και τον άντρα της. Ήταν πολυ συμπαθητικοι και το μαγαζί που μας πήγαν τέλειο! Όπως και όλη η γειτονιά! Μετα πήγαμε για καφέ σε ένα φοβερό καφε με τέλεια μουσική και μετα περπάτησαμε τριγύρω που είχε μικρά μαγαζάκια, καφε, εστιατόρια...

Gemini τελειώσαμε τη βόλτα μας σε ένα μαγαζίε παιδικά!!!

Καταρχάς να σου πω ότι οι τιμές δεν έχουν καμία με καμία σχέση!!!

Βρήκα τα relax, $50 πιο ακριβό! Αυτά θα πάρω. Είδα καθίσματα αυτοκινήτου, τα graco θεωρούν εδω τα πιο καλα, το πιο ακριβο 140 μαζί με τη βάση, δεν τα πουλάνε χωριστά!

Καρότσια δεν βρήκα πολλά. Μου είπαν ότι διαλέξω μερικά μοντέλα απο το σάιτ τους και μου τα φέρνουν να τα δω. Έτσι θα το κάνω...

Πήρα και τα δώρα για τα βαφτιστηρια μου για το Πάσχα και θα τα στείλω... Πήρα ρούχα και παπούτσια τέλεια!!! Στην μεγάλη πήρα και ένα σετ χειροτεχνίας για να φτιάχνεται κόσμηματα που της αρέσουν οι κατασκευές!

Αυτά, σήμερα χαλαρά σπίτι... Έχει και ήλιο με δόντια. 8-9 βαθμούς και ήλιο. Δεν το νιώθεις για πολυ κρύο, εγω το πρωι βγήκα πολυ άνετα με το σκύλο αλλα μετα συνειδητοποίησα ότι κάτω έχει πάγο στα χορταρακια....

Έχτες έβρεχε, αλλα δεν είχε καθόλου κρύο. Αυτο το είχα διαβάσει, όταν βρέχει δεν κάνει κρύο... Και όταν λέω βροχή, εννοώ ψιχαλισμα. Δηλαδή Έχτες περπάτησαμε κανά μισάωρο το λιγότερο χωρίς ομπρέλα και δεν βραχηκαμε καθόλου!

Λενη έχουμε 9 ώρες διάφορα και μόλις αλλάξετε ώρα θα έχουμε πάλι 10.

Αυτά κορίτσια! Καληνύχτα σε όλες!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy πολυ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη και σου αρεσει η νεα σου περιοχη.Μαλλον νιωθω το ιδιο που ενιωθες και εσυ ,οσο αφορα τον υπερηχο, δηλαδη θελω να δω για να ηρεμησω και πραγματι μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι οταν αρχιζεις να το καταλαβαινεις το μωρακι τοτε ηρεμεις διοτι νιωθεις την παρουσια του καθε στιγμη.Εσενα οι εμετοι απο τι εβδομαδα αρχισαν? Ευχομαι να χαλαρωνεις και να περνας τελεια.

Gemini πολυ χαιρομαι που αγορασες τις κουνιες, φανταζομαι τωρα αρχιζεις και καταλαβαινεις οτι θα μεγαλωσει η οικογενεια σας, δυο πλασματακια θα ερθουν να γεμισουν την ζωη σας .Φτιαχνεις το δωματιο ε? Τελειο μου ακουγεται.

Vasiliki μου , ευχομαι να ειναι ολα καλα οταν θα παω για υπερηχο, εσυ τι κανεις? Τριτη σημερα , μετρας μερες? Αντε με το καλο να ερθει η μικρουλα σας!!

Leni μου, συνεχισε να εισαι χαλαρη και θα δεις ολα θα πανε καλα, ασε τον Βασ να σκεφτεται , εσυ χαλαρη.

Kopelia μου να προσεχεις τον εαυτο σου, η Δημητρουλα ειναι στην καλυτερη φαση της.

Φιλακια σε ολες!

Φιλακ

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Katerina μου, η καθε δουλεια ειναι γεματη αγχος, αλλα και εγω πιστευω οτι αν νιωθεις οτι επιβαρυνεται ο εαυτος σου και μπορει να σε επηρεασει στο θεμα υγειας σου, πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα τι θα κανεις.Ευχομαι να μην σε επηρεσει και ολα να πανε καλα!

Lucky μου τι κανει η Κρητη? Πως εισαι?

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Να μαι και γω...

Δομνινα μου με το καλο το ανηψακι σου!!! Καλή εγκυμοσύνη στην αδερφή σου και πάντα τέτοια νέα να έχουμε! Και φυσικα θα το ζήσεις και εσύ!!! Εννοείτε!

Λενακι μου, μην ασχολείσαι καθόλου! Έχεις άλλους να ασχολούνται! Εσυ να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη, αυτή είναι η τυχερή σου! Ο Βας. σε έχει για σίγουρη και σπάνια πέφτει έξω! Μην φοβάσαι τίποτα!

Αγγελική μου, εγω πριν απο κάθε υπέροχο, όχι απλά δεν μπορούσα να ηρεμήσω... Τρελαινομουν! Μόνο όταν άρχισα να τα νιώθω ηρέμησαν κάπως. Αλλιώς πήγαινα τρέμοντας να βεβαιωθω ότι είναι και τα δυο εκεί!

Κοπελια μου το κοριτσάκι μας θέλει να γίνει κυρία!!! 7 μηνών όντως αρχίζουν να δοκιμάζουν

Τις δυνάμεις τους. Πρόσεχε τη μέση σου γιατί έχεις δρόμο μπροστά και ζητά βοήθεια γιατί ένας άνθρωπος δεν αντέχει μόνος του.,. Να μας τα περιγραφεις πάντα έτσι, σαν να είμαστε εκεί!

Κατερίνα μου, τι να σου πω για τη δουλειά, δύσκολες εποχές αλλα πάνω απ όλα η υγεία και η ψυχική μας ηρεμία!

Βασιλική, με το καλο να βγει η κορούλα σου. Οπότε το αποφασίσει αυτή! Ξέρει καλύτερα. Και να χρειαστεί πρόκληση δεν πειράζει... Όλα θα πανε καλα! Έχεις διαλέξει υπέροχο όνομα!

Κατεβήκαμε στο κέντρο που μου αρέσει παρα πολυ και πήγαμε για πρώινο με μια συνάδελφο του άντρα μου και τον άντρα της. Ήταν πολυ συμπαθητικοι και το μαγαζί που μας πήγαν τέλειο! Όπως και όλη η γειτονιά! Μετα πήγαμε για καφέ σε ένα φοβερό καφε με τέλεια μουσική και μετα περπάτησαμε τριγύρω που είχε μικρά μαγαζάκια, καφε, εστιατόρια...

Βρήκα τα relax, $50 πιο ακριβό! Αυτά θα πάρω. Είδα καθίσματα αυτοκινήτου, τα graco θεωρούν εδω τα πιο καλα, το πιο ακριβο 140 μαζί με τη βάση, δεν τα πουλάνε χωριστά!

Καρότσια δεν βρήκα πολλά. Μου είπαν ότι διαλέξω μερικά μοντέλα απο το σάιτ τους και μου τα φέρνουν να τα δω. Έτσι θα το κάνω...

Πήρα και τα δώρα για τα βαφτιστηρια μου για το Πάσχα και θα τα στείλω... Πήρα ρούχα και παπούτσια τέλεια!!! Στην μεγάλη πήρα και ένα σετ χειροτεχνίας για να φτιάχνεται κόσμηματα που της αρέσουν οι κατασκευές!

Αυτά, σήμερα χαλαρά σπίτι... Έχει και ήλιο με δόντια. 8-9 βαθμούς και ήλιο. Δεν το νιώθεις για πολυ κρύο, εγω το πρωι βγήκα πολυ άνετα με το σκύλο αλλα μετα συνειδητοποίησα ότι κάτω έχει πάγο στα χορταρακια....

Έχτες έβρεχε, αλλα δεν είχε καθόλου κρύο. Αυτο το είχα διαβάσει, όταν βρέχει δεν κάνει κρύο... Και όταν λέω βροχή, εννοώ ψιχαλισμα. Δηλαδή Έχτες περπάτησαμε κανά μισάωρο το λιγότερο χωρίς ομπρέλα και δεν βραχηκαμε καθόλου!

σ'ευχαριστω παρα πολυ κι σε σενα οτι καλυτερο ευχομαι....σιγουρα αυτη θα αποφασισει ποτε πρεπει να βγει απλα μ'εχει πιασει αγωνια....ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy πολυ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη και σου αρεσει η νεα σου περιοχη.Μαλλον νιωθω το ιδιο που ενιωθες και εσυ ,οσο αφορα τον υπερηχο, δηλαδη θελω να δω για να ηρεμησω και πραγματι μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι οταν αρχιζεις να το καταλαβαινεις το μωρακι τοτε ηρεμεις διοτι νιωθεις την παρουσια του καθε στιγμη.Εσενα οι εμετοι απο τι εβδομαδα αρχισαν? Ευχομαι να χαλαρωνεις και να περνας τελεια.

Gemini πολυ χαιρομαι που αγορασες τις κουνιες, φανταζομαι τωρα αρχιζεις και καταλαβαινεις οτι θα μεγαλωσει η οικογενεια σας, δυο πλασματακια θα ερθουν να γεμισουν την ζωη σας .Φτιαχνεις το δωματιο ε? Τελειο μου ακουγεται.

Vasiliki μου , ευχομαι να ειναι ολα καλα οταν θα παω για υπερηχο, εσυ τι κανεις? Τριτη σημερα , μετρας μερες? Αντε με το καλο να ερθει η μικρουλα σας!!

Leni μου, συνεχισε να εισαι χαλαρη και θα δεις ολα θα πανε καλα, ασε τον Βασ να σκεφτεται , εσυ χαλαρη.

Kopelia μου να προσεχεις τον εαυτο σου, η Δημητρουλα ειναι στην καλυτερη φαση της.

Φιλακια σε ολες!

Φιλακ

αχ μετραω μερες κοριτσακι μου και δεν περνανε.....πρωτη φορα!!!υπομονη ομως δεν μπορω να κανω κατι αλλο πρεπει να το αποφασισει η μικρη μου!!! εσυ να εισαι χαλαρη και οι μερες θα περασουν και θα δεις επιτελους το μικρο σου φασολακι.....τι καλα!!!!!πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!!αν και ο δημητρης πιστευει πως θα εχεις διδυμα....:D:D:D:D ολα θα ειναι πολυ καλα θα το δεις!!!!μετραω μαζι σου τις μερες.....:D

Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!! Τι κάνετε??

Σημερα γεματη μερα! Πηγαμε το πρωι και πηραμε τις κουνιες (αυριο θα τις στησουμε) και το απογευμα πηγα για καφεδακι με μια φιλη! Ηταν υπεροχα! Μου αρεσει πολύ αυτός ο καιρός!!

Αυριο ερχονται και οι κουρτινες. Νιωθω οτι ολο και πλησιάζουμε!!

Agelik ενταξει, αφου δεν πολύκουραζεσαι στη δουλεια κι εχεις και βοηθεια στο σπιτι μια χαρα εισαι. Δεν ειμαστε και αρρωστες! Κι εγω στην αρχη βεβαια ημου υπερβολικη αλλά ηταν και ο καιρος που δε με τραβουσε πολύ για εξω!!

Δομνινα με το καλό το ανηψάκι και σου ευχομαι γρηγορα και με ενα σπόρι στην κοιλιτσα σου!! Ερχεται!!!!!!

Kopelia να τα κοιταξεις αυτά τα θεματα με την υγεια σου τωρα που ειναι νωρια ακομα... Ετσι κανουμε συνηθως, οταν κατι δε μας ποναει το αμελούμε, αλλα μετα ειναι χειρότερα...

Τι ωραια μωρε η Δημητρούλα θελει να περπατησει!!!

Katerina δεν ξερω τι δουλεια΄ακριβως κάνεις αλλά οσο αν σε πιεζει τοσο πολύ που σου δημιουργεί και θεμα με το αυτοάνοσο, πρεπει να το κοιταξεις κατα ποσο αξίζει τον κοπο... Φυσικα ολες οι δουλειές εχουν τα αγχη τους, αλλά ειπαμε, ας εχουμε ενα μετρο στη ζωη μας. Κι αφου πλεον δεν μπορουμε να εχουμε αρκετα χρηματα με τη δουλειά ας εχουμε τουλάχιστον ποιότητα ζωής!

Κιλά δεν εχω πάρει ιδιαιτερα, μονο 5. Ξεκινησα με λιγα παραπάνω... Η κοιλιά ομως ειναι τεράααααααστια!!!!!!! Φαινομαι στο μηνα μου να φανταστείς!!

Leni οντως μπορει να ανταποκριθηκες αλλιώς με τα φαρμακα αυτη τη φορα! Μην το ψαχνεις! Και μη λες για σχεση ποιότητας-ποσότητας...Εγω στον τελευταιο υπερηχο φαινοταν οτι ειχα 40!!!! Και τελικα πηραν τα 17... Ολα καλά πηγαν!!! Το ιδιο ευχομαι και σε σενα!!;)

κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο με την δουλεια αλλα ξερεις καμμια φορα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα ειδικα τωρα που δεν δουλευει και ο αντρας μου......εγω ειμαι λιγοστρια δουλευω σε μια εταιρεια στο λογιστηριο αλλα οπου και να δουλεψεις το αγχος δεν φευγει..........δεν εχεις παρει κιλα μπραβο αυτο ειναι καλο οσο για την κοιλια που μου λες οτι ειναι τεραααααααστια βρε κοριτσακι μου δυο παλικαριααααααααα ειναι εκει μεσα τι νομιζες δηλαδη οτι θα ειναι μικρουλια???? αντρες ολοκληροι ειναι χαχαχαχαχαχαχα (σε πειραζω, λογικο ειναι αφου ειναι 2 να εχεις μεγαλη κοιλια και ευχομαι να καμαρωνεις γι'αυτην).σου στελνω τα φιλια μου

Να μαι και γω...

κοριτσακι μου μπραβο που μας γραφεις οτι περνας καλα και οτι σου αρεσει το καινουργιο σου περιβαλον.......αντε τωρα θα αρχισεις και εσυ τα ψωνια για τα μωρακια σου......φιλακια πολλα και να προσεχεις ........

Katerina μου, η καθε δουλεια ειναι γεματη αγχος, αλλα και εγω πιστευω οτι αν νιωθεις οτι επιβαρυνεται ο εαυτος σου και μπορει να σε επηρεασει στο θεμα υγειας σου, πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα τι θα κανεις.Ευχομαι να μην σε επηρεσει και ολα να πανε καλα!

Lucky μου τι κανει η Κρητη? Πως εισαι?

Φιλακια!

αντε κοριτσακι μου σε λιγο θα δεις το μωρακι σου κανε υπομονη....ειναι λογικο να νιωθεις ετσι αλλα ολα θα ειναι καλα μην φοβασαι.....τωρα για την δουλεια μπρος γκρεμος και πισω ρεμα που λενε......θα δειξει ο χρονος........

την καλημερα μου και τα φιλια μου

Γειά σας κι απο μένα (την καθιερωμένη ώρα που κοιμάται η Δήμητρα).

Μισπίγκυ μου τί ωραία που σας αρέσει εκεί!!!Πολύ χαίρομαι και σίγουρα θα αρέσει και στα μωράκια σας. Πω πω, φαντάζεσαι βόλτες με καρότσια και σκυλάκι στη λίμνη!!!Τέλεια! Να το απολαύσεις και τώρα με τα μωρά μέσα στην κοιλιά και μετα με τα μωρά στα καρότσια και αργότερα που θα περπατούν κι εσείς θα τρέχετε απο πίσω, χιχι. Υπέροχα! Και...καλά ψώνια!

Τζέμινι τελικά απο πού πήρατε τις κούνιες? Τις έφεραν και τς στήσατε κιόλας? Τί άλλο ψωνίσατε για τα μπεμπάκια σας? Πλησιάζει ο καιρός! Είδες πόσο γρήγορα περνάει?

Έτσι θα περάσει και για σένα Αγγελική μου. Τώρα που είναι η αρχή σου φαίνεται πολύ μακρινος ο μήνας που θα περιμένεις να γεννήσεις και θα ψωνίζετε για το μωρό σας. Τότε όμως θα κοιτάζεις πίσω και θα αναρρωτιέσαι γιατί και πόσο αγχωνόσουν! Όλα θα πάνε πολύ καλά γιατί ξεκίνησαν και καλά. Μην αγχώνεσαι!Θα δεις και το σποράκι σου στον υπέρηχο και θα το βλέπει κάθε μήνα να μεγαλώνει και θα σου φαίνεται απίστευτο.

Λένη μου πώς νιώθεις? Κι εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα αυτή τη φορά...Θα τα καταφέρετε με τον γιατρό σου μαζί και με τη βοήθεια του Θεού και σε λίγες μέρες θα έχουμε ευχάριστα. Εσύ απλά να ακολουθείς οδηγίες, όπως σου είπαν και οι υπόλοιπες κοπέλες.

Δομνίνα μου να έχει μια καλή εγκυμοσύνη η αδελφούλα σου και σύντομα να πανηγυρίσετε στην οικογένεια και εμείς εδω στην παρέα για την δική σου εγκυμοσύνη!Είσαι χαζοθεία απο τώρα?χιχι.

Κατερίνα μου σε πληρώνουν τουλάχιστον καλά στη δουλειά σου? Αν αξίζει τον κόπο, κάνε υπομονή γιατί είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί. Και αν δεν δουλεύει και ο άντρας σου ίσως να χρειάζεται να πιεστείς λίγο. Αν όμως σου κάνει κακό στην υγεία σου, φύγε για να ηρεμήσεις. Θα μου πεις οτι δεν σου είπα κάτι καινούριο, αυτό το ξέρεις κι εσύ...Είναι δύσκολη η απόφαση γιατί είμαστε σε κρίση, αλλιώς θα έφευγες με την πρώτη.

Lucky πολύ ωραία αυτά που φτιάχνεις! Συγχαρητήρια και πάλι!Μπορείς να τα πουλήσεις και για φιλανθρωπικό σκοπό, αν δεν το κάνεις επαγγελματικά. Έτσι κάνει και μια φίλη μου. Ειδικά το καλοκαίρι, ζωγραφίζει πέτρες και τις πουλάει και τα χρήματα τα δίνει σε ένα ιδρυμα στη Θεσσαλονίκη (γιατί εκεί μένει).

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Βγήκαμε βόλτα σήμερα και καθησαμε και για καφέ με τη μητέρα μου και τη Δήμητρα. Πήγαμε σε ένα καφέ που πήγαινα και όταν ήμουν έγκυος και συγκινήθηκα. Η Δήμητρα κοιτούσε όλο τον κόσμο και έπαιζε με το βιβλιαράκι της. Δεν μας ενόχλησε καθόλου,παρά μόνο στο τέλος που κουράστηκε ήθελε την πιπίλα της και αποκοιμήθηκε. Μετά στο σπίτι όμως που είχε να φάει κοτοπουλο με λαχανικά, δεν ήθελε με τίποτα. Με το κοτόπουλο έχουμε θέμα ακόμα. Χθες που είχε σκέτα λαχανικά, έφαγε όλο το πιάτο και θα έτρωγε και το ίδιο το πιάτο αν μπορούσε. Σήμερα με το ζόρι έφαγε 10 κουταλιές και κυρίως επειδή πεινούσε. Δεν πειράζει, θα κάνω υπομονή και κάποια στιγμή θα την πείσω...

Αυτά κι απο μας :)

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό απόγευμα να έχουμε!

Διαφημίσεις

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Vasiliki μου, μετραμε και οι δυο μερες, θα δεις θα γεννησεις με το καλο και θα κρατησεις την πριγκιπησα σου στην αγκαλια σου, φανταζομαι οτι θα ειναι η ποιο τελεια εμπειρια, ευχομαι μια και η μικρη σε ταλαιπωρει λιγακι που μενει στην κοιλιτσα ακομα, να μην σε ταλαιπωρησει για να βγει στον κοσμο, να εχεις μια ευκολη γεννα.Για φαντασου πως περνα ο καιρος, σαν χθες ηταν που εμαθα οτι εισαι εγκυος και τωρα θα ερθει η μικρουλα στην ζωη.Σε ευχαριστω για τις ευχες, θελω πολυ να δω το φασολακι μου.Ο Δημητρης πιστευει δυδιμα ε? Δεν νομιζω διοτι η χοριακη διχνει νουμερο για ενα παιδακι , αν ηταν δυο θα επρεπε να ηταν πολυ υψηλη. Δοξα το Θεο που ο Θεος μου εδωσε αυτο το δωρο, μια χαρα ειναι και ενα μωρακι.Περιμενω νεα σου!!

Kopelia μου, σε ευχαριστω πολυ, με τα λογια σου μου δινεις δυναμη, πραγματι μου φαινεται πολυ μακρινο να ψωνιζω για το μωρακι μου.Ωραιο αυτο που λες , ξεκινησαν καλα και ευχομαι να πανε καλα μεχρι το τελος.Της Δημητρουλας δεν της αρεσει πολυ το κοτοπουλο ε? Σιγα σιγα θα το συνηθησει.Θελει λιγακι υπομονη.

Leni μου σημερα θα πας στον Βασ. περιμενουμε νεα σου!!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα σε ολες!

Σημερα πηγα παλι στον Βασ. Ηταν να μου κανει την θεραπεια που σας ελεγα αλλα δεν την καναμε τελικα. Μου ειπε οτι επειδη γενικα βλεπει την οιστραδιολη μου λιγο υψηλη, θα κρινει απο την σημερινη τιμη αν θα βαλουμε αυτο το μηνα τα εμβρυα ή οχι. Μπορει να πρεπει να τα καταψυξουμε για ενα κυκλο και να τα βαλουμε τον επομενο μηνα για να ειναι πιο σιγουρο το αποτελεσμα. Θυμαμαι Gemini που κι εσυ ειχες κανει το ιδιο. Και ξερω οτι ο γιατρος προσπαθει να κανει το καλυτερο δυνατο. Και οτι ειναι για το καλο μου κλπ κλπ. Κοριτσια ομως δεν αντεχω αλλη αναμονη, δεν αντεχω καθε μηνα κατι αλλο να συμβαινει και να αναβαλεται.. Κι αν τα κατεψυγμενα μετα δεν αντεξουν σαν τα προηγουμενα και δεν ξεπαγωσουν? Μου ειπε οτι θα καταψυξουμε τα καλα και οτι αυτο δεν θα συμβει. Ξερω οτι κανει το καλυτερο και εγω δεν του ειπα τιποτα, δλδ το ποσο πολυ απογοητευτηκα εκεινη τη στιγμη. Γιατι θελω να κανει αυτο που πιστευει οτι ειναι καλυτερο. Αλλα δεν μπορω να σας εξηγησω πως νοιωθω. Εχω ακυρωσει και αλλαξει ενα σωρο πραγματα αυτο το μηνα επειδη θα εκανα την εξωσωματικη. Η δουλεια μου παει πισω γιατι συνεχως δεν μπορω να προγραμματισω τιποτα. Ουτε συνεδριο εκτος Αθηνων ουτε ραντεβου που προκυπτουν ουτε τιποτα.

Τελοσπαντων, σας επρηξα λιγο. Θα συνελθω...Τωρα μολις γυρισα απο το κεντρο και ειμαι ακομα εν βρασμω..

Σας φιλω πολυ

Leni μου, καταλαβαινω απολυτα οτι η αναμονη ειναι ενα θεμα που σε τρελλενει , ολες το ζησαμε και σε καταλαβαινουμε.Προσπαθησε να χαλαρωσεις ομως, καταρχην δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει τον αλλο μηνα,μπορει να γινει και αυτον, δευτερον το ξερεις πολυ καλα οτι ο Βασ θελει Επιτυχια και θα τα καταφερει, μια φορα μου ειχε πει οτι μεγαλωνει το ποσοστο σε γυναικες οταν μπαινουν κατεψυγμενα διοτι ο οργανισμος εχει χαλαρωσει απο τα φαρμακα.Αν η οιστραδιολη ειναι πανω απο 3000-4000 χιλιαδες τοτε πρεπει να τα καταψυξει για να εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες και δεν το κανουν ολοι οι γιατροι διοτι στοιχιζει η καταψυξη, αλλα εκεινος το κανει.Οταν ειναι αυξημενη η οιστραδιολη μπορει ο οργανισμοε να μην δεχτει το εμβρυο. Αυτο το εμαθε απο το εξωτερικο απο οτι ξερω. Και εγω κανονικα εμεινα εγκυος ενω δεν ειχα παρει φαρμακα αυτο το μηνα και η οιστραδιολη ηταν χαμηλη, μου εχει περασει απο το μυαλο οτι αυτο επεξε μεγαλο ρολο.Δηλαδη μπορει να ειναι πολυ καλο να γινεται εμβρυομεταφορα ενω η οιστραδιολη ειναι χαμηλη.Το θεμα ειναι να γινεις μανουλα και θα γινεις, θυμησου και εγω ηταν να κανω Ιουλιο και τελικα πηγε Οκτωμβριο την προιγουμενη φορα. Θα δεις ολα καλα θα πανε καλα, εχε στο μυαλο σου οτι θα γινεις μανουλα!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελικη μου ξερω, εχεις δικιο.. Ουτε λιγο δεν μου περασε απο το μυαλο οτι δεν κανει κατι σωστα. Ξερω οτι αν το κανει θα το κανει για το καλο μου.. Απλα κι εγω αναγκαζομαι να προγραμματιζω εδω και 2,5 χρονια με βαση αυτο. Θα μπορεσω να παω σε συνεδριο τον Μαιο στην Βιεννη? Α, δεν μπορω να ξερω. Θα μπορεσω να παω στον γαμο της ξαδερφης μου? Α, κατσε να δουμε. Να γραφτω στο γυμναστηριο για 1 μηνα? Α, αστο καλυτερα γιατι αυτο το μηνα ξεκιναω. Ε, ενταξει, ολη μου η ζωη ειναι "αιχμαλωτη" αυτης της καταστασης.

Παντως αληθεια σ'ευχαριστω, ξερω οτι με καταλαβαινεις και οτι ολες ειστε κοντα μου..

Τωρα που ειπες για τιμες οιστραδιολης, εμενα μολις με πηραν τηλεφωνο και ειναι 2600. Μεχρι ποσο πρεπει να ειναι για να ειναι ασφαλες? Ξερεις? 3000-4000 ειναι ενταξει να σου τα βαλουν ή παμε για επομενο μηνα?

Leni μου, εχεις απολυτο δικιο, σε καταλαβαινω γιατι το ιδιο ειχα παθει και εγω.Οσο αφορα το γυμναστηριο επειδη ειναι εκτονωση και πιστευω οτι κανει καλο, εγω πληρωσα 3 μηνες και ειπα στον γυμναστη οτι μπορει να κανω μια εγχειρηση, αλλα δεν ξερω ποτε, και κανονισα τους μηνες που δεν θα μπορω ,να παει ο ανδρας μου για να μην χαθουν.Διοτι δεν ηξερα πουε θα γινει η εμνρυομεταφορα και αν θα γινει.Ετσι και εγινε.

Νομιζω οτι παμω απο 4000 θα τα βαλουν στην καταψυξη.

Προσπαθησε οσο μπορεις να χαλαρωσεις , παιρνε βαθιες αναπνοες, ολα καλα θα πανε.

Ενοειται και ειμαστε κοντα σου, οτι θες παρεμε και τηλεφωνο να τα πουμε απο κοντα.

Σε φιλω γλυκα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...