Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? πολυ ωραια η σημερινη μερα ηλιολουστηηηηηη......η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν την χαρηκα και πολυ το πρωι πηγαμε εκκλησια σε ενα μνημοσυνο μετα το μεσημερι πηγαμε σε μια ταβερνουλα και φαγαμε και απο το μεσημερι μεχρι και τωρα εκανα δουλειες του σπιτιου.......τωρα εκανα ενα μπανακι και βουρ για υπνο αυριο δευτερααααααα και εχουμε δουλεια......σας καληνυχτιζω ολες και να εχετε ομορφα καραμελενια ονειρα και καλη εβδομαδα να περασουμε .....φιλακιαααααααα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα.

Περάσατε καλά? Ήταν πολύ όμορφη μέρα η σημερινή, μέρα για βόλτες :)

Κατερίνα μου σου εύχομαι του χρόνου να βγαίνετε με το μωράκι σας στο καρότσι!

Για όλες ισχύει φυσικά η ευχή!

Λοιπόν η Δήμητρα μέρα με τη μέρα δυναμώνει και μας εκπλήσσει. Σήμερα ανακάλυψε τα κάγκελα του κρεβατιού της και οτι δεν κουνιούνται.Πιάστηκε απο κει και με τα δυό της χέρια και σύρθηκε μέχρι την άκρη και προσπαθούσε να σηκωθεί. Το απόγευμα που μειναμε σπίτι και παίζαμε την έβαλα για λίγο στην περπατούρα...Ένα σας λέω "ΩΧ!!!". Στήλωσε τα πόδια κάτω και χοροπηδούσε τόσο δυνατά που νόμιζα οτι θα αναποδογύριζε η περπατούρα απο τη χαρά της.Και μετά που την έβγαλα ήθελε να την κρατάω όρθια για να χορεύει. Το ωχ πήγαινε στον πόνο στη μέση μου...Να είναι καλά το μικρούλι μας και ας πιαστούν μέσες,πλάτες και ό,τι άλλο.

Αλήθεια σας έχω πει οτι παθαίνω μυικούς σπασμούς μετά την γέννα? Κάθε 15 μέρες περίπου με πιάνει αυτό ο έντονος πόνος που μου κόβει και την αναπνοή και κραταει απο ένα τέταρτο μέχρι μισή ώρα. Είναι ώρα τρέλας απο τον πόνο. Μου είπε ο γιατρός να κάνω μαγνητική μήπως έχει καθήσει κάποιος σπόνδηλος, αλλά όταν μου περνάει το αμελώ. Πρέπει να πάω όμως γιατί δεν αντέχεται...Και τενοντίτιδα έχω πάθει στο αριστερό μου χέρι στον καρπό, επειδή σήκωνα την Δήμητρα συνέχεια μ' αυτό το χέρι και στον δεξί μου ώμο πονάω επειδή την σηκώνω τώρα μόνο με το δεξί γιατί το αριστερό είναι δεμένο με νάρθηκα. Αφήστε δε η πλάτη και η μέση...Αυτά όσο βαραινει η Δήμητρα, πονούν όλο και περισσότερο. Αυτά όμως είναι περαστικά. Μόλις περπατήσει και δεν χρειάζεται να την σηκώνω τόσο πολύ, μου λένε οτι θα περάσουν. Το ελπίζω...

Αυτά κι απο μας λοιπόν. καλό σας ξημέρωμα και όνειρα γλυκά! καλή εβδομάδα απο αύριο!

καλημερα στην ομορφη παρεα μας.

Συγνωμη που δεν μπηκα 2 μερες αλλα ειχα προβλημα με το internet.

MissPiggy μου, πολυ χαιρομαι που σου αρεσε το καινουργιο σου σπιτι και ολα εκει ειναι καλα.Θα δεις θα συνηθησεις σιγα σιγα και σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα απο εδω και για εσενα και για ολη την οικογενεια.Εχει και κοντα την λιμνη , τελεια πιστευω οτι θα ειναι.

Leni μου, μην σε ανησυχει καθολου 2 μερες παραπανω ενεσουλες , το θεμα ειναι να μεινεις εγκυος και θα μεινεις.Ολα θα πανε καλα, ειμαι χαρουμενη που σου εδωσα δυναμη με την εξεληξη της ιστοριας μου. Ειμαι σιγουρη για σενα , θα δεις θα μεινεις εγκυουλα και θα μαστε και οι δυο μας με τις κοιλιτσες φουσκωμενες.

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, να σου πω την αληθεια εχω αγχος αν ολα θα ειναι καλα, παρακαλω τον Θεο να παω να κανω τον υπερηχο και ολα να ειναι καλα.Εσυ πως τα πας? Τελευταια ημερομηνια για να γεννησεις ειναι 26/03 απο οτι θυμαμαι , οταν θα παω για υπερηχο, η μικρουλα ακομα να βγει, θελει να κατσει λιγο ακομα στην κοιλιτσα σου.

Kopelia μου, πραγματι πρεπει να αρχησεις να αφηνεις την Δημητρουλα και σε ολους , φυσικο ειναι βεβαια να ειναι προσκολημενη κοντα σου, αλλα πρεπει να την αφηνεις και με τον μπαμπα της.

athenian καλως ηρθες στην παρεα μας.Εγω για τον Λαινα δεν ξερω , αλλα για τον Βασιλοπουλο εχω να σου πω τα καλυτερα, εγω ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση , και ομως τα καταφερε, πολυ λεπτολογως και πολυ καλος επιστημονας και απιστευτος ανθρωπος, αν θες να παρεις μια γνωμη στον συστηνω ανεπιφυλακτα, πες μου να σου στειλω πμ.

Katerina μου , θα πανε ολα καλα και με το καλο τον Μαιο θα αρχησετε την προσπαθεια που θα σε κανει μανουλα.

Κοριτσια ειναι φυσικο που εχω αγχος για τον υπερηχο ε? Δεν λεει να παρασει και ο καιρος, να παω για να ησυχασω.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κι απο μενα.

Αγγελικη μου θα ερθει και η μερα του υπερηχου και θα ειναι η πιο συγκινητικη! Πως νιωθεις εσυ? Ξεκουραζεσαι?Για δουλεια πηγαινεις τωρα? Να προσεχεις ο,τι και να κανεις.Αυτο θα βαρεθεις να το ακους και πιστευω οτι ειναι κατι που η καθε εγκυος το ξερει καλυτερα για τον εαυτο της...

Η υπολοιπη παρεα συντονιζει την υπολοιπη μερα της.

Εμεις παμε να πιουμε το γαλα μας,δουλειες και παιχνιδι.

Καλη μερα να εχουμε ολες!

Kopelia μου , προσεχω οσο μπορω.Πηγαινω στην δουλεια ,μετα το ροζακι ειχα κατσει 3 μερες και απο 8/03 εχω αρχισει κανονικα.Προσπαθω στην δουλεια να αναιβανω την σκαλα με προσοχη 3 φορες την ημερα, ποιο λιγο δεν γινεται , διοτι θελω να πηγαινω και τουαλετα.Οταν γυριζω σπιτι ομως ξεκουραζομαι , το φαγητο το φτιαχνει η μητερα μου, δοξα το Θεο εχω βοηθεια.Ας πανε ολα καλα, αυτο ευχομαι και για εμενα και για ολες μας! Η Δημητρουλα θελει παιχνιδακια πρωι πρωι ε? Δωστεις μια μεγαλη αγκαλια!

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα στην ομορφη παρεα μας.

Συγνωμη που δεν μπηκα 2 μερες αλλα ειχα προβλημα με το internet.

MissPiggy μου, πολυ χαιρομαι που σου αρεσε το καινουργιο σου σπιτι και ολα εκει ειναι καλα.Θα δεις θα συνηθησεις σιγα σιγα και σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα απο εδω και για εσενα και για ολη την οικογενεια.Εχει και κοντα την λιμνη , τελεια πιστευω οτι θα ειναι.

Leni μου, μην σε ανησυχει καθολου 2 μερες παραπανω ενεσουλες , το θεμα ειναι να μεινεις εγκυος και θα μεινεις.Ολα θα πανε καλα, ειμαι χαρουμενη που σου εδωσα δυναμη με την εξεληξη της ιστοριας μου. Ειμαι σιγουρη για σενα , θα δεις θα μεινεις εγκυουλα και θα μαστε και οι δυο μας με τις κοιλιτσες φουσκωμενες.

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, να σου πω την αληθεια εχω αγχος αν ολα θα ειναι καλα, παρακαλω τον Θεο να παω να κανω τον υπερηχο και ολα να ειναι καλα.Εσυ πως τα πας? Τελευταια ημερομηνια για να γεννησεις ειναι 26/03 απο οτι θυμαμαι , οταν θα παω για υπερηχο, η μικρουλα ακομα να βγει, θελει να κατσει λιγο ακομα στην κοιλιτσα σου.

Kopelia μου, πραγματι πρεπει να αρχησεις να αφηνεις την Δημητρουλα και σε ολους , φυσικο ειναι βεβαια να ειναι προσκολημενη κοντα σου, αλλα πρεπει να την αφηνεις και με τον μπαμπα της.

athenian καλως ηρθες στην παρεα μας.Εγω για τον Λαινα δεν ξερω , αλλα για τον Βασιλοπουλο εχω να σου πω τα καλυτερα, εγω ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση , και ομως τα καταφερε, πολυ λεπτολογως και πολυ καλος επιστημονας και απιστευτος ανθρωπος, αν θες να παρεις μια γνωμη στον συστηνω ανεπιφυλακτα, πες μου να σου στειλω πμ.

Katerina μου , θα πανε ολα καλα και με το καλο τον Μαιο θα αρχησετε την προσπαθεια που θα σε κανει μανουλα.

Κοριτσια ειναι φυσικο που εχω αγχος για τον υπερηχο ε? Δεν λεει να παρασει και ο καιρος, να παω για να ησυχασω.

Φιλακια πολλα!

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου ολα θα πανε παρα πολυ καλα και θα δεις ενα πανεμορφο νινακι στον υπερηχο....:D:D:Dη δικη μου η μπουμπου καλοπερναει φαινεται εκει μεσα και δεν θελει να βγει....εχω μεχρι την κυριακη βεβαια αλλα θα μιλησω και με τον γιατρο μου να δουμε τι θα μας πει μηπως χρειαστει να μπω με προκληση δεν ξερω....ευχομαι ολα να πανε καλα.....!!!!εσυ να ξεκουραζεσαι και να μιλας με το νινακι σου....:D:D:D:D

Εδώ είμαι κι εγώ..

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Θα γίνω θεία! Η αδερφούλα μου είναι έγκυος και αν όλα πάνε καλά μέσα στο Νοέμβρη θα προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας.. χαίρομαι πολύ γι' αυτήν και εύχομαι όλα να της πάνε καλά!

Χαίρομαι που όλα τα κοριτσάκια και μωράκια είστε καλά..

Λένη μου φαίνεται ο Βασιλόπουλος ότι είναι άνθρωπος από όλη τη συμπεριφορά του.. και ναι, θα ήθελα να μου στείλεις με πμ λεπτομέρειες για την καινούργια θεραπεία διότι κι εγώ έχω ένα θεματάκι με το ανοσοποιητικό..

Πίγκυ μου έβλεπα ένα επεισόδιο του Greys Anatomy χθες το οποίο είναι γυρισμένο στο Seattle και σε σκεφτόμουν.. όντως πρέπει να είναι ειδυλλιακή πόλη για να μεγαλώνεις μωρά..

Agelik μου ο πρώτος υπέρηχος είναι συγκλονιστικός.. είναι απολύτως λογικά να έχεις άγχος και αγωνία διότι θα είναι το πρώτο ραντεβού με το μωρό σου.. χθες με ρώτησε η μεγάλη μου ανηψιά (6 χρονών) από πότε την ξέρω.. και της απάντησα από τον πρώτο υπέρηχο που ήσουν ένα φασολάκι... μετά ήθελε να της εξηγήσω τι είναι ο υπέρηχος και όλα τα συναφή αλλά συγκινήθηκα βρε κορίτσια διότι σκέφτηκα ότι αυτό το πλασματάκι το ξέρω από πριν ακόμη γεννηθεί.. και έχουν περάσει κιόλας 6 ολόκληρα χρόνια..

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω κι εγώ ένα ολόδικό μου μωράκι...

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τη δυναμη που μου δινεις.Ευχομαι να μεγαλωνει το μικρουλακι στην κοιλιτσα μου.Εσυ ειχες ναυτιες απο 6-7 εβδομαδα? Εγω ακομα δεν εχω τιποτα, βεβαια και η αδελφη μου δεν ειχε καθολου.

Μην αγχωνεσαι καθολου με την γεννα, ολα θα γινουν οταν πρεπει και ολα θα πανε καλα και θα βγει η μικρουλα Ραφαελα, ωραιο ονομα.Καταλαβαινω οτι θα εχεις αγχωθει λιγο, φυσιολογικο ειναι.Χαλαρωσε οσο μπορεις , και με προκληση να γινει , δεν ειναι τιποτα, ολα θα πανε καλα.Σε μερικες μερουλες γινεσαι ΜΑΝΟΥΛΑ και θα εισαι Τελεια μανουλα, ειμαι σιγουρη.Ευχομαι να ερθει η μικρουλα αυτη την εβδομαδα και να μην ταλαιπωρησει την μαμα της. Ευχομαι τα καλυτερα.Περιμενω νεα σου!!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Δομνινα μου, θα δεις ολα θα πανε καλα και θα γινεις μανουλα και συντομα.Αρκει να το παλευεις και να μην αφηνεις τιποτα να σε παρει απο κατω.Ευχομαι ολες μας να μας αξιωσει ο Θεος να γινουμε μανουλες! Συγχαρητηρια για την αδελφη σου, να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπερα κι απο μενα!

Μολις με πηρανε απο το medimall. Ειχα παει το πρωι να με δει ο Βασ. αλλα δεν ηταν ο ιδιος εκει. Ειχε παει Ιασω και με εξετασε ο Ξυδιας.

Απ'οτι καταλαβα εχω πολλα ωαρια κοριτσια. Δεν ξερω, χαμος γινοτανε σε σχεση με αλλες φορες. Γιαυτο μου ειπανε να ξανακατεβασω την δοση στα 225. Πολυ περιεργο παντως μου φαινεται αυτο.. Εγω συνηθως εχω πχ 4-5 απο την αριστερη και αλλα 2-3 απο την δεξια ας πουμε. Τωρα ηταν η εικονα σαν να εχω πολυκυστικες. Δεν μιλησαμε καθολου με τον Ξυδια, και εγω να σας πω δεν ρωτησα τιποτα. Ασε, οσο λιγοτερα ξερω τοσο καλυτερα!! Ειδαμε και τις αλλες φορες που ασχολιομουν για το αν ειναι 4 ή 5 ή 6! χαχα

Την Τεταρτη λοιπον θα ξαναπαω και θα μου κανουν και την θεραπεια που σας ειπα.

Δομνινα μου θα σου στειλω μεσα στην ημερα πμ με λεπτομερειες. Με το καλο να γινεις θεια και με το καλο θα αποκτησεις και το δικο σου μωρακι! Και σιγουρα θα το αποκτησεις γιατι οπως ελεγε και καποιος γνωστος γυναικολογος, δεν υπαρχει περιπτωση γυναικα σημερα να μην μπορεσει να κανει το δικο της παιδι οπως εχει εξελιχθει η επιστημη, αρκει φυσικα να ειναι η ιδια υγειης. Τελοσπαντων το σιγουρο ειναι οτι θα τα καταφερουμε απλα θελει αρκετη υπομονη!!!

Agelik μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλα και ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!! Αντε υπομονη, μια εβδομαδα εχει μεινει για τον υπερηχο! Εδω καναμε υπομονη τοσο καιρο και τωρα που πια εχουμε μαθει τα ευχαριστα θα αγχωθουμε? Τωρα χαλαρωσε και απολαυσε το ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Σε σκεφτομαι και ευχομαι για σενα να ακουμε ολο ευχαριστα κοριτσακι μου!!!

Κοπελια μου η Δημητρουλα σου βιαζεται να μεγαλωσει μου φαινεται, χαχα

Θελει να σταθει μονη της και να αρχισει να περπαταει κι ας ειναι μονο 7 μηνων! Σε εχει ξεκανει κι εσενα ε? Βαλε και τον μπαμπα της να σκυβει λιγο ;) Οχι μονο εσυ! Κρατα δυναμεις :)

Μ'αρεσει οπως μας τα περιγραφεις.. Νοιωθουμε κι εμεις οτι την ξερουμε κι οτι ειμαστε κοντα της σε καθε βημα! Πραγματικα

Geminaki εσυ πως τα πας? Αγορασες τιποτα καινουργιο για τους ποδοσφαιριστες σου? Να σου πω, πως ειναι η κοιλιτσα? Εχεις βαρυνει πολυ?

Πιγγυ μου περιμενουμε κανενα καινουργιο νεο σου απο το Σιατλ. Πως περνας τις μερες σου, πως σου φαινεται τωρα που εμεινες λιγες μερες, τι καιρο εχει...κλπ

Τελικα εχουμε 9 ή 7 ωρες διαφορα?

Κατερινακι, lucky μου ευχομαι συντομα να εχουμε ευχαριστα νεα κι απο σας και να ξεκινησετε οταν θα ειναι προετοιμασμενο το εδαφος!!

Σας φιλω πολυ πολυ ολες!!!!

Διαφημίσεις

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τη δυναμη που μου δινεις.Ευχομαι να μεγαλωνει το μικρουλακι στην κοιλιτσα μου.Εσυ ειχες ναυτιες απο 6-7 εβδομαδα? Εγω ακομα δεν εχω τιποτα, βεβαια και η αδελφη μου δεν ειχε καθολου.

Μην αγχωνεσαι καθολου με την γεννα, ολα θα γινουν οταν πρεπει και ολα θα πανε καλα και θα βγει η μικρουλα Ραφαελα, ωραιο ονομα.Καταλαβαινω οτι θα εχεις αγχωθει λιγο, φυσιολογικο ειναι.Χαλαρωσε οσο μπορεις , και με προκληση να γινει , δεν ειναι τιποτα, ολα θα πανε καλα.Σε μερικες μερουλες γινεσαι ΜΑΝΟΥΛΑ και θα εισαι Τελεια μανουλα, ειμαι σιγουρη.Ευχομαι να ερθει η μικρουλα αυτη την εβδομαδα και να μην ταλαιπωρησει την μαμα της. Ευχομαι τα καλυτερα.Περιμενω νεα σου!!

Φιλακια πολλα!

μην αγχωνεσαι καθολου το μικρουλι σου μεγαλωνει μερα με την μερα μεσα σου και οταν το δεις πρωτη φορα στον υπερηχο ειναι το ωραιοτερο σοκ που παθαινεις!!!!εγω να σου πω την αληθεια ειχα μια παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη μονο 3 φορες εκανα εμετο σε ολη την διαρκεια και ναυτια δεν ειχα ιδιαιτερη οποτε σου ευχομαι να χεις κι εσυ μια καλη εγκυμοσυνη δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ολα τα συμπτωματα να το ξερεις μην τρελλαινεσαι!!!περιμενω να περασουν οι μερες να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο τον πρωτο σας υπερηχο....

Leni μου, πολυ χαιρομαι για σενα, θα δεις και πολλα θα εχεις , αλλα το πιο σημαντικο και καλα θα ειναι και θα κανουν καλα εμβρυακια.Ειμαι πολυ πολυ αισιοδοξη για εσενα.

Καλα κανεις και δεν ασχολισε πολυ.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεις μανουλα , αυτη την φορα!

Οσο για εμενα πραγματι πριν δεν ειχα αγχος τωρα δεν ξερω θελω να μαθω για να ησυχασω, αυτο ειναι.Αν μεγαλωνει καλα πανω απο ολα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Leni μου μπορεί το καινούργιο σχήμα να λειτούργησε καλύτερα.. τα φάρμακα που κάνεις τώρα είναι τα ίδια με τις προηγούμενες προσπάθειες; αν όχι ίσως σου ταιριάξανε καλύτερα..

Όσον αφορά το μήνυμα που μου έστειλες σχετικά με την καινούργια θεραπεία.. Έχω ήδη υποβληθεί δυο φορές σε αυτή μιας και ο προηγούμενος εξωσωματικός μου θεωρούσε απαραίτητο να την κάνω.. Σου έχω στείλει μήνυμα με λεπτομέρειες.. Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Βασιλόπουλος είναι ενημερωμένος για όλα..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε σημερα? εδω εχουμε ηλιο και ζεστη η θαλασσα ειναι λαδι και δεν σας κρυβω οτι ειδα πολλους που εκαναν μπανιο.

Τα νεα μου ειναι τα ιδια εχω καποια προβληματα με την δουλεια και δεν ξερω αν θα μεινω ή θα φυγω παντως το σκεφτομαι να την κανω με ελαφρα απο την μια την εχω αναγκη την δουλεια αλλα απο την αλλη αν ειναι με τοσο αγχος που μου προκαλει να εχω αλλα θεματα (εξαρση λυκου) που θα με παει πισω στο ονειρο μου τοτε τι να την κανω???? δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη...........

κοπελια μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι οταν μας γραφεις τα κατορθωματα της μικρης μας πριγκιπισας....οπως τα διαβαζω μου ερχονται σκηνες στο μυαλο και ειναι σαν να ειμαι παρουσα εκει μαζι σας.... να το χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να ειναι παντα γερο και τυχερο....ομως θα πρεπει να προσεξεις και την υγεια σου δεν παιζουμε με αυτα , αν δεν το προσεξεις ισως σου μεινει το προβλημα για παντα .....μην τρομαζεις γνωμη δικια μου ειναι οχι του γιατρου:) αααααα ξεχασα να σε ευχαριστησω που με δεχτηκες στο fb (ειδα και την μικρη σου πω πω πολυ γλυκο παιδακι)

MissPiggy μου εσυ πως εισαι πως τα περνας στην ξενητια????περιμενουμε νεα σου.........

Agelik μου λογικο ειναι να εχεις αυτες τις ανησυχιες αλλα ολα θα πανε καλα και το μωρακι σου μεγαλωνει μια χαρα και μετα απο 9 μηνες θα το κρατας στην αγκαλιτσα σου......

Gemini85 μου τι μου κανεις??? τελειο το καροτσακι που πηρες αντε με το καλο να το γεμισεις με τους ποδοσφαιριστες μας, εσυ πως εισαι εχεις παρει πολλα κιλα????

Leni μου δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αυτο που θα σου πω τωρα αλλα οποτε παω να σου γραψω μου ερχεται να σε ρωτησω τι κανει το μωρακι σου τυχαιοοοοοοοοοοοοο????????? να δεις που αυτην την φορα θα ειναι η τυχερη σου και θα σε ρωταμε πλεον για το μωρακι σου και οχι για τις ενεσεις....στο ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μουυυυ εισαι πολυ γλυκο κοριτσι και σε ευχαριστω και σενα που με δεχτηκες στο fb.

Δομνινα μου με το καλο να αποκτησεις και το ανηψακι αλλα οι περισσοτερες ευχες μου ειναι να αποκτησεις ενα ολοδικο σου οπως λες παιδακι που θα γινει και αυτο να εισαι σιγουρη......δεν ξερω γιατι οταν διαβασα αυτα που εγραφες με επιασαν τα κλαματα και τωρα που σου γραφω κλαιω εχω γινει τελευταια πολυ ευαίσθητη με το συγκεκριμενο θεμα........

vasiliki83 μου αντε με το καλο να γεννησεις την μπουμου σου και ολα να πανε οπως τα θελεις με ενα πονο που λενε.......

lucky μου για σενα τι να πω απο χτες εχω μεινει αφωνη με τα πραγματα που φτιαχνεις τετοιο ταλεντο δεν πρεπει να το αφησεις ετσι......χρυσοχερααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυ..............

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια στελνω σε ολες τα φιλια μου και να ξερετε οτι παντα εισται στο μυαλο μου και στις προσευχες μου καλη σας μερααααααααα.............

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε σημερα? εδω εχουμε ηλιο και ζεστη η θαλασσα ειναι λαδι και δεν σας κρυβω οτι ειδα πολλους που εκαναν μπανιο.

Τα νεα μου ειναι τα ιδια εχω καποια προβληματα με την δουλεια και δεν ξερω αν θα μεινω ή θα φυγω παντως το σκεφτομαι να την κανω με ελαφρα απο την μια την εχω αναγκη την δουλεια αλλα απο την αλλη αν ειναι με τοσο αγχος που μου προκαλει να εχω αλλα θεματα (εξαρση λυκου) που θα με παει πισω στο ονειρο μου τοτε τι να την κανω???? δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη...........

κοπελια μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι οταν μας γραφεις τα κατορθωματα της μικρης μας πριγκιπισας....οπως τα διαβαζω μου ερχονται σκηνες στο μυαλο και ειναι σαν να ειμαι παρουσα εκει μαζι σας.... να το χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να ειναι παντα γερο και τυχερο....ομως θα πρεπει να προσεξεις και την υγεια σου δεν παιζουμε με αυτα , αν δεν το προσεξεις ισως σου μεινει το προβλημα για παντα .....μην τρομαζεις γνωμη δικια μου ειναι οχι του γιατρου:) αααααα ξεχασα να σε ευχαριστησω που με δεχτηκες στο fb (ειδα και την μικρη σου πω πω πολυ γλυκο παιδακι)

MissPiggy μου εσυ πως εισαι πως τα περνας στην ξενητια????περιμενουμε νεα σου.........

Agelik μου λογικο ειναι να εχεις αυτες τις ανησυχιες αλλα ολα θα πανε καλα και το μωρακι σου μεγαλωνει μια χαρα και μετα απο 9 μηνες θα το κρατας στην αγκαλιτσα σου......

Gemini85 μου τι μου κανεις??? τελειο το καροτσακι που πηρες αντε με το καλο να το γεμισεις με τους ποδοσφαιριστες μας, εσυ πως εισαι εχεις παρει πολλα κιλα????

Leni μου δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αυτο που θα σου πω τωρα αλλα οποτε παω να σου γραψω μου ερχεται να σε ρωτησω τι κανει το μωρακι σου τυχαιοοοοοοοοοοοοο????????? να δεις που αυτην την φορα θα ειναι η τυχερη σου και θα σε ρωταμε πλεον για το μωρακι σου και οχι για τις ενεσεις....στο ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μουυυυ εισαι πολυ γλυκο κοριτσι και σε ευχαριστω και σενα που με δεχτηκες στο fb.

Δομνινα μου με το καλο να αποκτησεις και το ανηψακι αλλα οι περισσοτερες ευχες μου ειναι να αποκτησεις ενα ολοδικο σου οπως λες παιδακι που θα γινει και αυτο να εισαι σιγουρη......δεν ξερω γιατι οταν διαβασα αυτα που εγραφες με επιασαν τα κλαματα και τωρα που σου γραφω κλαιω εχω γινει τελευταια πολυ ευαίσθητη με το συγκεκριμενο θεμα........

vasiliki83 μου αντε με το καλο να γεννησεις την μπουμου σου και ολα να πανε οπως τα θελεις με ενα πονο που λενε.......

lucky μου για σενα τι να πω απο χτες εχω μεινει αφωνη με τα πραγματα που φτιαχνεις τετοιο ταλεντο δεν πρεπει να το αφησεις ετσι......χρυσοχερααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυ..............

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια στελνω σε ολες τα φιλια μου και να ξερετε οτι παντα εισται στο μυαλο μου και στις προσευχες μου καλη σας μερααααααααα.............

αχ να σαι καλα κοπελα μου και εσυ οτι επιθυμεις....:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...