Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni,miss piggy και κοπελια εκανα φιλη την κατερινα μ στο φατσοβιβλιο και σας εστειλα προσκλησεις!!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Luckym σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

Έχω πάρει τηλέφωνο και σήμερα θα με καλέσουν από το ιατρείο του το απόγευμα για να κλείσουμε ραντεβού.

Όταν σε είχε δει, είχες ξαναπροσπαθήσει για εξωσωματική σε κάποιο άλλο κέντρο ή ήταν το πρώτο? Επίσης είχες εξετάσεις και το εντόπισε το πρόβλημα ή σε έβαλε να κάνεις?

Ο κ. Βασιλόπουλος είναι και αυτός στο Ευγονία?

Νομιζω οτι ο Βασ. ειναι στο medimall.

οταν με ειδε δεν ειχα ξαναπροσπαθησει ειχα παει σε αλους τρεις γιατρους και δεν ειχα νιωσει το κλικ μου εδωσαν την εσθηση οτι με βλεπουν σαν πορτοφολι.Ειχε ο αντρας μου ενα προβλημα που προεκυψε ξαφνικα ολοι μου ελεγαν οτι ειναι τυχαιο και μονο εκεινος μου ειπε οτι ειναι ορμονικο και με εστειλε σε ανδρολογο ουρολογο!Οσο για εξετασεις ειχα τα βασικα γιατι εκεινη τη μερα περνουσα απο επιτροπη του ικα αλλα μετα μου εδωσε και αλλες να κανω εσυ φανταζομαι θα πρεπει να του κρατας ολο το ιστορικο σου!!!!

συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη αλλα ποιο ειναι το προβλημα σας γιατι δεν πετυχαν οι δυο αλλες εξωσωματικες?τι σας ειπε ο γιατρος σας?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσακια γεια σας,

Με είδε ο βας και είπε ότι λόγω διπλής καταστολης(ενέσεις +τα αντισυλληπτικά που πήρα για να φύγει η κυστη) οι οωθήκες μου ειναι ακόμα λίγο κοιμισμενες. Έτσι θα μου πάρει λίγες περισσότερες μέρες η θεραπεία και μου αύξησε και την δόση στις 300 μονάδες.

Όλα καλα κατα τ'αλλα!

Τώρα σας γράφω απο κινητο γιατι πάω χαλκιδα για δουλεια οπότε θα σας ξαναγράψω μετα.. Φιλια σε όλες!!

Νομιζω οτι ο Βασ. ειναι στο medimall.

οταν με ειδε δεν ειχα ξαναπροσπαθησει ειχα παει σε αλους τρεις γιατρους και δεν ειχα νιωσει το κλικ μου εδωσαν την εσθηση οτι με βλεπουν σαν πορτοφολι.Ειχε ο αντρας μου ενα προβλημα που προεκυψε ξαφνικα ολοι μου ελεγαν οτι ειναι τυχαιο και μονο εκεινος μου ειπε οτι ειναι ορμονικο και με εστειλε σε ανδρολογο ουρολογο!Οσο για εξετασεις ειχα τα βασικα γιατι εκεινη τη μερα περνουσα απο επιτροπη του ικα αλλα μετα μου εδωσε και αλλες να κανω εσυ φανταζομαι θα πρεπει να του κρατας ολο το ιστορικο σου!!!!

συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη αλλα ποιο ειναι το προβλημα σας γιατι δεν πετυχαν οι δυο αλλες εξωσωματικες?τι σας ειπε ο γιατρος σας?

Εγώ έχω κάνει αρκετες εξετάσεις και θα παω με το φακελο έτοιμο να τα δει. Το προβλημα μας είναι τα ωάρια μου. Θέλω όμως να παρω και άλλη γνωμη γιατί έχουμε στο ιστορικο και 2 βιοχημικές αποβολες.

Athenian καλώς ηρθες!! Ευχομαι καλή επιτυχία σε οτι κάνεις...

Για τον ΛΑινα δεν ξερω να σε πληροφορήσω...αλλα ουτε και για τον Βασιλοπουλο που εχουν επιλέξει πολλά κοριτσια απο εδώ. Εμενα ο γιατρός μου ειναι στον Πειραιά...

Οπως και να χει να πας σ ενα γιατρο που πανω απ ολα θα σε εμπνευσει!

KAterina καλά ειναι μωρε κι αυτοί! Κάνουν τουμπες!

LEni δεν πειραζει που θα παρει λιγες μερες ακόμα...Το καλό πραγμα αργει να γινει!;)

ΚΑληνυχτιζω!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας,

Με είδε ο βας και είπε ότι λόγω διπλής καταστολης(ενέσεις +τα αντισυλληπτικά που πήρα για να φύγει η κυστη) οι οωθήκες μου ειναι ακόμα λίγο κοιμισμενες. Έτσι θα μου πάρει λίγες περισσότερες μέρες η θεραπεία και μου αύξησε και την δόση στις 300 μονάδες.

Όλα καλα κατα τ'αλλα!

Τώρα σας γράφω απο κινητο γιατι πάω χαλκιδα για δουλεια οπότε θα σας ξαναγράψω μετα.. Φιλια σε όλες!!

κοριτσακι μου δεν πειραζει κανε υπομονη και ολα θα πανε καλα δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι σιγουρη οτι η επομενη εγκυος θα εισαι εσυ και σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ...........

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Τώρα κατάφερα να μπω γιατί απο το πρωί τρέχουμε. Αύριο είναι το μνημόσυνο του θείου μου και είχαμε αρκετα να κάνουμε, συν την Δήμητρα που την είχα αφήσει για λίγο στον μπαμπά της σημερα. Έχετε δίκιο που μου λέτε να την αφήνω και σε άλλους. Την αφήνω βρε κορίτσια και στη μαμά μου και στον άντρα μου. ΤΗν έχω αφήσει και στην πεθερά μου. Παρόλο που είναι τόσο εύκολο παιδί, δεν τα καταφαίρνουν, όχι γιατι δεν μπορούν, αλλά δεν θέλουν ευθύνες. Η μαμά μου είναι η μόνη που πιστευει οτι τα καταφέρνει, αλλά μου την βγάζει εκτός προγράμματος γιατί της κάνει τα χατίρια. Αν η Δήμητρα δεν θέλει να φάει άλλο ή δεν της αρέσε ι το φαγητό, σταματάει και την παίρνει να παίξουν. Μετά που γυρίζω εγώ, η Δήμητρα πεινάει και πάει ολο το πρόγραμμά της. Θέλει λίγο υπομονή. Δεν μπορούμε να το μπουκώνουμε το παιδί για να φάει γρήγορα...να καταπιεί πρώτα. Ο άντρας μου έχει το άλλο, δεν μπορεί να την βλέπει που λερώνεται. Οκαθένας απλά αποποιείται των ευθυνών του, αυτό έχω καταλάβει. Κι εγώ αποφάσισα να τους την αφήνω πιο πολύ και αν της χαλάνε το πρόγραμμά της, να κάθονται μετά να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα, χαχα. Τέλος πάντων, θα χαλαρώσω κι εγώ μάλλον, να μην είμαι τόσο αυστηρή. Η γιατρός με έχει επηρρεάσει που μου είπε να μη την βγάζω απο το πρόγραμμά της και να το επιβάλλω και σε όσους ασχολούνται μαζι της. Είναι και η ηλικία πάντως που κολλάνε στη μαμά τους τα μωρά, έχουν το άγχος του αποχωρισμού και το ξεπερνούν γύρω στον χρόνο αυτό.

Εγώ έχω κάνει αρκετες εξετάσεις και θα παω με το φακελο έτοιμο να τα δει. Το προβλημα μας είναι τα ωάρια μου. Θέλω όμως να παρω και άλλη γνωμη γιατί έχουμε στο ιστορικο και 2 βιοχημικές αποβολες.

Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Εγώ είμαι η άλλη που πάει στον Λαϊνά. Είχα πάει και σε άλλον γιατρό και καταλήξαμε στον Λαϊνά. Μου φάνηκε πιο υπέυθυνος απο τους άλλους και μου έκανε το κλικ. Και η γυναικολόγος μου τον εμπιστευόταν και τελικά δεν πέσαμε έξω. Εμεινα με την πρώτη προσπάθεια έγκυος και τώρα έχουμε την Δημητρούλα για την οποία συζητάμε. Πότε έχεις ραντεβού μαζί του? Να μας πεις τί σου είπε, αν θέλεις...

Μισπίγκυυυυυ καλή αρχή στο νέο τόπο που εγκατασταθήκατε!!! Και με το καλό να τα απολαύσετε όλα μαζί με τα μωράκια σας! Θα συνηθίσεις σιγά σιγά και όταν θα έρθουν τα μωρά σας θα είναι ακόμα καλύτερα. Ευτυχώς που είναι και η μαμά σου μαζί σας. Θα μείνει μέχρι να γεννήσεις? Πολύ χα΄ρηκα που έφτασες καλά :)

Λένη μου όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Εσύ απλά κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και θα γίνει το θαύμα :)

Οι υπόλοιπες , όλες καλά?

Πολλά φιλιά κορίτσια και καλό ξημέρωμα!

Καλησπέρα και από μένα!

Εδώ είναι απόγευμα, είχε υπεροχή μέρα σήμερα. Έβρεξε λίγο το πρωί αλλα μετά βγήκε ένας ήλιος φανταστικος! Πήρα το σκύλο και περπάτησαμε στη λίμνη, ήταν σούπερ!

Τώρα κάθομαι στο καθιστικό που βλέπει στον κήπο.

Λενακι, δεν έχει σημασία αυτο, το αποτέλεσμα μας νοιάζει! Αν πάρει και 2 μέρες παραπάνω δεν έγινε τίποτα! Και εσύ είσαι η επόμενη!!! Το ξέρεις έτσι;

Κοπελια μου ήθελα απο χτες να σου γράψω αυτο που λες και εσύ σήμερα. Είναι η φάση που τα μωρά προκολλονται στη μαμα τους... Ειδικά αν αυτή δεν δουλεύει και την έχουν μαζί τους πολυ ώρα. Είναι βασικό κομμάτι της ανάπτυξης τους, αν και πολυ κουραστικό για σένα!!

Θα περάσει όμως!

Εσυ προσπάθησε να την αφήνεις και σε άλλους πάντως για να έχεις και εσυ λίγο χρόνο.

Κουράγιο με το μνημόσυνο... Θα είναι δύσκολο, αλλα θα περάσει...

Gemini τι καρότσι θα πάρεις; Απο αύριο θα αρχίσω και εγω το ψάξιμο και θα σου στέλνω λινκ με το τι θα ψωνίσει και εγω... Επιτέλους ήρθε και η σειρά μου!!! Γιατρό έχω στις 29/3. Έχω λίγο άγχος αλλα νιώθω δεν θα έχω πρόβλημα, όλα θα πανε καλα. Να δούμε και την εδώ αντιμετώπιση!

Η εγκυουλα μας η καινουρια τι κάνει;;; Πως είναι;;;

Lucky, πως είναι ο άντρας σου; Ψυχολογία; Πρέπει να τον ανεβαζεις και να είναι αισιόδοξος. Ελπίζω να δουλέψει η θεραπεία και να βοηθήσουν και οι βιταμίνες!

Κατερίνα, εγω τον Βας. τον εμπιστεύομαι με κλειστά ματια, οπότε αν αποφασίσεις να πας σε γιατρό στην αθήνα θα σου έλεγα να πας να τον δεις. Αλλα σε καταλαβαίνω που θα προτιμούσες ένα γιατρό εκεί...

Η Μελανια που είναι;;;;;

Athenian καλώς μας ήρθες, σου εύχομαι το καλύτερο!

Αυτά για τώρα, φιλία πολλά!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια☺

Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!

Εχω υπομονη και οσες μερες και να παρει δεν με πειραζει. Αρκει να γινει η δουλεια😄😄

Τωρα θα ξαναπαω την δευτερα και βλεπουμε παλι τι θα μου πει. Αρκει να μου φτασουν τα menopur. Ρε κοριτσια, παντως ειναι πολυ καλος ο βας. Επειδη οι ενεσεις καταστολης δεν θα μου φτανανε, μου εδωσε ενα ολοκληρο κουτι με 7 ακομα ενεσεις για να μην αναγκαστω να τις αγορασω. 50? εχουνε και του ειπα, δεν πειραζει, θα τις αγορασω. Αυτος ομως επεμενε και μου τις εδωσε. Τα εκτιμω ολα αυτα, ειναι καποιες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα..

Δομνινακι για την καινουργια θεραπεια που θα μου κανει, με παρακαλεσε αν μπορω να μην το διαλαλησω γιατι ειναι πολυ καινουργιο. Θα σου στειλω πμ αν θες. Εχει σχεση με το ανοσοποιητικο και τα Natural Killer cells.

Agelik τι γινεσαι? εισαι ξαπλα?? ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεις

Σημερα εχω παλι συνεδριο και πρεπει να φυγω. Ευτυχως το σπασαμε και εγω θα παω 2η βάρδια, γιαυτο και ειμαι ακομα σπιτι!!

Θα ξαναμπω μετα :-)

Πολλα φιλακια σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσια☺

Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!

Εχω υπομονη και οσες μερες και να παρει δεν με πειραζει. Αρκει να γινει η δουλεια😄😄

Τωρα θα ξαναπαω την δευτερα και βλεπουμε παλι τι θα μου πει. Αρκει να μου φτασουν τα menopur. Ρε κοριτσια, παντως ειναι πολυ καλος ο βας. Επειδη οι ενεσεις καταστολης δεν θα μου φτανανε, μου εδωσε ενα ολοκληρο κουτι με 7 ακομα ενεσεις για να μην αναγκαστω να τις αγορασω. 50? εχουνε και του ειπα, δεν πειραζει, θα τις αγορασω. Αυτος ομως επεμενε και μου τις εδωσε. Τα εκτιμω ολα αυτα, ειναι καποιες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα..

Δομνινακι για την καινουργια θεραπεια που θα μου κανει, με παρακαλεσε αν μπορω να μην το διαλαλησω γιατι ειναι πολυ καινουργιο. Θα σου στειλω πμ αν θες. Εχει σχεση με το ανοσοποιητικο και τα Natural Killer cells.

Agelik τι γινεσαι? εισαι ξαπλα?? ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεις

Σημερα εχω παλι συνεδριο και πρεπει να φυγω. Ευτυχως το σπασαμε και εγω θα παω 2η βάρδια, γιαυτο και ειμαι ακομα σπιτι!!

Θα ξαναμπω μετα :-)

Πολλα φιλακια σε ολες!!!

καλησπερα κοριτσακι μου χαιρομαι που εισαι τοσο ευχαριστημενη με τον γιατρο σου ειναι πολυ βασικο αυτο να εχουμε εμπιστοσυνη στον γιατρο μας.....αλλα και σενα σε βλεπω πολυ πιο χαλαρη απο τις αλλες φορες ισως γιατι νοιωθεις ασφαλεια.....ολα θα πανε καλα θα το δεις ...........καλη δουλιτσα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Τώρα κατάφερα να μπω γιατί απο το πρωί τρέχουμε. Αύριο είναι το μνημόσυνο του θείου μου και είχαμε αρκετα να κάνουμε, συν την Δήμητρα που την είχα αφήσει για λίγο στον μπαμπά της σημερα. Έχετε δίκιο που μου λέτε να την αφήνω και σε άλλους. Την αφήνω βρε κορίτσια και στη μαμά μου και στον άντρα μου. ΤΗν έχω αφήσει και στην πεθερά μου. Παρόλο που είναι τόσο εύκολο παιδί, δεν τα καταφαίρνουν, όχι γιατι δεν μπορούν, αλλά δεν θέλουν ευθύνες. Η μαμά μου είναι η μόνη που πιστευει οτι τα καταφέρνει, αλλά μου την βγάζει εκτός προγράμματος γιατί της κάνει τα χατίρια. Αν η Δήμητρα δεν θέλει να φάει άλλο ή δεν της αρέσε ι το φαγητό, σταματάει και την παίρνει να παίξουν. Μετά που γυρίζω εγώ, η Δήμητρα πεινάει και πάει ολο το πρόγραμμά της. Θέλει λίγο υπομονή. Δεν μπορούμε να το μπουκώνουμε το παιδί για να φάει γρήγορα...να καταπιεί πρώτα. Ο άντρας μου έχει το άλλο, δεν μπορεί να την βλέπει που λερώνεται. Οκαθένας απλά αποποιείται των ευθυνών του, αυτό έχω καταλάβει. Κι εγώ αποφάσισα να τους την αφήνω πιο πολύ και αν της χαλάνε το πρόγραμμά της, να κάθονται μετά να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα, χαχα. Τέλος πάντων, θα χαλαρώσω κι εγώ μάλλον, να μην είμαι τόσο αυστηρή. Η γιατρός με έχει επηρρεάσει που μου είπε να μη την βγάζω απο το πρόγραμμά της και να το επιβάλλω και σε όσους ασχολούνται μαζι της. Είναι και η ηλικία πάντως που κολλάνε στη μαμά τους τα μωρά, έχουν το άγχος του αποχωρισμού και το ξεπερνούν γύρω στον χρόνο αυτό.

Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Εγώ είμαι η άλλη που πάει στον Λαϊνά. Είχα πάει και σε άλλον γιατρό και καταλήξαμε στον Λαϊνά. Μου φάνηκε πιο υπέυθυνος απο τους άλλους και μου έκανε το κλικ. Και η γυναικολόγος μου τον εμπιστευόταν και τελικά δεν πέσαμε έξω. Εμεινα με την πρώτη προσπάθεια έγκυος και τώρα έχουμε την Δημητρούλα για την οποία συζητάμε. Πότε έχεις ραντεβού μαζί του? Να μας πεις τί σου είπε, αν θέλεις...

Μισπίγκυυυυυ καλή αρχή στο νέο τόπο που εγκατασταθήκατε!!! Και με το καλό να τα απολαύσετε όλα μαζί με τα μωράκια σας! Θα συνηθίσεις σιγά σιγά και όταν θα έρθουν τα μωρά σας θα είναι ακόμα καλύτερα. Ευτυχώς που είναι και η μαμά σου μαζί σας. Θα μείνει μέχρι να γεννήσεις? Πολύ χα΄ρηκα που έφτασες καλά :)

Λένη μου όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Εσύ απλά κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και θα γίνει το θαύμα :)

Οι υπόλοιπες , όλες καλά?

Πολλά φιλιά κορίτσια και καλό ξημέρωμα!

Κοπελια μου καλησπερα εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που μας ειπες οντως οι γιαγιαδες κακομαθαινουν τα παιδια και τα βγαζουν απο το προγραμμα τους και μπραβο σου που εχεις προγραμμα για την μικρη μας Δημητρουλα......αλλα και η μανουλα της χρειαζεται τον δικο της χρονο ετσι δεν ειναι??? καλυτερα να την αφηνεις στον αντρα σου που μαλλον θα ειναι πιο αυστηρος απο τις γιαγιαδες απο την αλλη βεβαια ολες ξερουμε τι θα πει αντρας .......τελος παντων να προσεχεις την μπεμπουλα μας και να μας την φιλησεις .....

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν????

μεγαλωσαν οι κοιλιτσες σας??

Τα δικα μου τα νεα δεν εχουν αλλαξει δοξα το θεο ο αντρας μου παει καλα και πιστευω κατα τον Μαιο να μπορεσουμε να ξεκινησουμε αν θελει ο θεος....... φιλακια πολλα

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Πώς περνάτε το Σάββατό σας?

Μισπίγκυ μου τί καλά που σου αρέσει εκεί με τον αντρούλη σου και τα μωράκια σας μέσα στην κοιλίτσα να περιμένουν να γνωρίσετε όλοι μαζί τα νέα μέρη!!!

Λένη μου εσύ έχεις αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, οπότε αυτή η μικρούλα καθυστέρηση δε νομίσω να σε πτοήσει. Θα είναι σίγουρα για καλό, για να ακούσουμε όλες μαζί σε λίγες μέρες τα καλά αποτελέσματα.Ξέρει ο γιατρός!

Κατερίνα μου, άντε να αναρρώσει πλήρως ο άντρας σου για να παίρνεις σειρά, χιχι.

Εμείς καλά είμαστε. Είχαμε πάει στο μνημόσυνο του θείου μου σήμερα και είχαμε πάρει μαζί μας και την Δήμητρα και στην Εκκλησία και στον καφέ και στο φαγητό. Ήταν κυρία!!! Σκορπούσε γύρω της χαμόγελα και όταν νύσταζε κοιμόταν,όταν πεινούσε έτρωγε και μετά συνέχιζε να παίζει και να πηγαίνει απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Ένιωθα κι εγώ μεγαλύτερη ασφάλεια που την είχαμε μαζί μας.Εξάλλου ο νονός της είναι και ο γαμπρός του θείου μου, οπότε ήταν γνωστά της πρόσωπα.Δεν μας κούρασε καθόλου.Το μεσημέρι δυσκολεύτηκε λίγο να κοιμηθεί γιατί είχε υπερένταση, αλλά τελικά την πήρε ο ύπνος στις 5 και ξύπνησε στις 7.30 το απόγευμα. Τώρα ξανακοιμήθηκε για βράδυ απο τις 10.30.

Αυτά κι απο μας :) Πολλά φιλιά και καλό σας ξημέρωμα!

Καλησπέρα κοριτσια!!! Τι ωραίες μερες που κανει επιτελους!!

Φανταζομαι kopelia θα βγηκες σημερα καροτσάδα με τη Δημητρούλα... Καναμε κι εμεις βολτα και ηταν πολύ ωραια!!

Leni τι καλος ανθρωπος πρεπει να ναι αυτός ο Βασ...Μου εχει δημιουργησει τις καλύτερες εντυπώσεις!!

Πως εσαι? Ενταξει το συνεδριο??

Piggy εμεις αυτο το καροτσι παραγγειλαμε. http://www.trendsforkids.com/index.php?id=15

Εμπειρια δεν εχουμε, αλλά απ οσο εχω ρωτησει εχει σημασια, αφου ετσι κι αλλιως το διπλο καροτσι αβολο ειναι, τουλάχιστον να μην ειναι βαρυ και δυσκολο στο τσουλημα... Δηλ εχει μεγαλες φουσκωτες ροδες, κι επισης μου αρεσει που εχει δισκοφρενο στο χερι για να μη μας παρει καμια φορα κατηφόρα:tongue:

Φυσικά, στην πραξη φαινονται ολα...Οτι και να πουμε τωρα ειναι θεωρητικό. Εκει πιστευω η αγορα ειναι τελειως διαφορετική και θα βρεις ενα σωρο και σε καλυτερες τιμες μαλιστα....

Καληνυχτιζω οοοολα τα κοριτσια (και αυτες που δεν αναφερομαι ονομαστικά εννοείται!)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, πως πας με τις ενεσουλες? Εγω χθες αρχισα σιγα σιγα να το συνειδιτοποιω, οχι πολυ, πιστευω οτι οταν θα παω για υπερηχο θα καταλαβω, γιατι τωρα ειναι αριθμοι ενω μετα θα ειναι συναισθημα, θα δουμε , θα ακουσουμε.Θα παμε την αλλη Δευτερα 26/03/12.

Κοριτσια ξερω οτι ολες εχετε χαρει πολυ για εμενα και σας ευχαριστω πολυ, με συγκινειτε, σας νιωθω δικους μου ανθρωπους. Ειμαι σιγουρη οτι ολες θα τα καταφερουμε και θα γινουμε μανουλες!

Katerina μου, μπραβο σου που αντιμετωπιζεις ετσι, αυτο το προβλημα υγειας σου. Θα δεις ανθρωπος που επειμενει τα καταφερνει.

Εγω ειμαι 31 χρονων, αλλα κοριτσια δεν παιζει τοσο η ηλικια, διοτι εγω που θεωρητικα δεν ειμαι μεγαλη και ομως οι πιθανοτητες να μεινω εγκυος ηταν λιγες, γιαυτο ας ξεχασουμε ηλικιες και το πιο σημαντικο ειναι να επιμενουμε και ετσι θα τα καταφερουμε να γινουμε γονεις και σωστοι γονεις και εμεις που εχουμε περασει τοσα πιστευω οτι θα γινουμε καλοι γονεις.

Δομνινα μου , το πηρες αποφαση με τον Βασ, θα δεις δεν θα το μετανιωσεις, ειμαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα.

Να φανταστειτε κοριτσια ποσο προνοειτικος ειναι που μου ειπε να εχω στο σπιτι μια ενεση που δυσκολα την βρησκεις ,την χρεισιμοποιουν στο εξωτερικο περισσοτερο γιατι αν σε περιπτωση αιματος την κανεις αμεσως, σταματαει το αιμα.Εγω νιωθω μεγαλη εμπιστοσυνη στα χερια του.Ας μας βοηθησει και ο Θεος να πανε ολα καλα για ολες μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα βιαζεται να μαθει να περπαταει να γινεται χαμος στο σπιτι!

MissPiggy μου, τωρα θα εχεις φτασει στον προορισμο σου.Αναμενουμε νεα σου!!

Φιλια πολλα σε ολες!

τι κανεις κοριτσακι μου?ολα καλα??ξεκουραζεσαι??αντε πλησιαζουν οι μερες για να πας να κανεις τον πρωτο σου υπερηχο....με το καλο να το δεις το νινακι σου!!!περιμενω νεα σου.....φιλια πολλα :D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...