Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Εγώ σήμερα πήγα στο κομμωτήριο, επιτέλους, αλλά όταν γύρισα στενοχωρήθηκα πολύ με την Δήμητρα. Ήθελε αγκαλιά και κόλησε επάνω μου. Δεν ήθελε ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθει, παρά μόνο αγκαλιά. Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε, αφού εφαγε λίγο. Επειδή πρέπει να φύγουμε πάλι με τον άντρα μου και να μείνει και πάλι με την γιαγιά της, θα ξαναμπω το βράδυ. Πάντως τα νέα σας πρόλαβα και τα διάβασα :)

Φιλιά σε όλες!

αχουτο μωρε της ελειπε η μανουλα της αλλα πρεπει να μενει και χωρις εσενα να συνηθηζει δεν ειναι καλο να ειναι πολυ κολλημενο το μωρο με την μανουλα του.....φανταζομαι στεναχωρηθηκες που την αφησες αλλα ειναι για καλο της......εσυ ανανεωθηκες με το κομμωτηριο??? εγω πηγα χτες και αλλαξε η ψυχολογια μου....φιλακια πολλα στην Δημητρουλα σου ή καλυτερα Δημητρουλα μας δικια μας την νιωθουμε μετα απο τοσο καιρο.......

Διαφημίσεις

Η μισπιγκυ μας δεν μπηκε καθολου μηπως εχετε νεα της??? ελπιζω να ειναι καλα και να της αρεσει το καινουργιο της περιβαλον.....

η πατριωτησα σου που ειναι χαθηκε.....κοριτσακι μου πες μας τα νεα σου...φιλακια πολλα

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

Να μαι και γω! Έφτασα....

Κορίτσια πολυ κούραση!!!

Πέταξα 6 το πρωί και είχα κοιμηθεί μόνο μια ώρα. Στην πρώτη πτήση κοιμήθηκα λίγο... Ήταν και ο σκύλος λίγο ανήσυχος και του έκανα παρέα. Μετά έμεινα Φρανκφούρτη 3 ώρες. Και μετά άλλες 10 ώρες! Κουραστικά παρά παρα πολυ κορίτσια! Και έχω κάνει τόσα ταξίδια, ποτέ δεν με κουραζανε. Αλλά με την κοιλιά δεν χωρουσα, δεν βολευομουνα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Φτάσαμε 2 το μεσημέρι, που για μένα ήταν 11 το βράδυ! Το βασικό είμαι ότι όλα πήγαν καλά. Δεν είχα απρόοπτα, δεν έγινε τίποτα κακό... Τα μωρά ήταν λίγο ανησυχα, κουνιοντουσαν συνέχεια αλλά λογικό αφού δεν βολευομουνα εγώ. Και με το σκύλο όλα καλά, τον τσεκαρανε, είδαν το βιβλιάριο της και έτοιμη.

Λοιπόν, το σπίτι είναι υπέροχο! Πραγματικά ενθουσιάστηκα, έκανε πυ καλή δουλειά ο καλός μου! Είναι 3οροφο, στο επίπεδο που μπαίνεις έχει κουζίνα, καθηστικο με τζάκι, σαλόνι και τραπεζαρία τουαλετα και από πίσω κήπο. Επάνω έχει 3 δωμάτια και 2 μπάνια και κάτω έχει άλλο ένα δωμάτιο, τεράστιο που μάλλον θα γίνει δωμάτιο με τηλεόραση, το διάδρομο και όλα αυτά... Family room που λένε και εδώ!!! Χαχα!

Η γειτονιά είναι πολυ ωραία και ήσυχη, μόνο σπίτια φυσικά και πολυ ωραία φύση, πολλά δέντρα και βλέπουμε και τη λίμνη.

Βέβαια είναι περίεργο στην αρχή όλο αυτό. Έχει μόνο σπίτια και έχει και μαγαζιά τεράστια, μαζεμένα γύρω από πάρκινγκ. Είμαστε ανάμεσα σε 2 προάστια, το ένα έχει ένα όμορφο κέντρο με μαγαζάκια, σινεμά και εστιατόρια. Μικρό και όμορφο. Το άλλο δεν το έχω δει ακόμα.

Τι άλλο να σας πω... Κουρασμένη είμαι πολυ ακόμα, Δουλειές δεν έχω κάνει τίποτα φυσικά, για μια φορά ακόμα να ναι καλα η μαμά, μόνο για ψώνια έχω παει, τα πρώτα και απαραίτητα μόνο! Αύριο θα είμαι Μονή μου το πρωί οπότε θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστω. Και Σάββατο θα κάνουμε καμία βόλτα και θα έχω κι αλλά να σας πω!

Νιώθω μπερδεμένη... Σαν να έχω έρθει για ταξίδι, σαν να προσγειωθηκα στη ζωή κάποιου αλλού.., πάντως ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό.

Αγγελική μου φυσικά και είσαι έγκυος! Σε είχα στο μυαλό μου αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έχει ανεβεί η χοριακη. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου!!

Λενακι να είναι τυχερά οι ενεσουλες και οι τελευταίες!

Κατερινακι εγώ είμαι 34. Και εγώ το ίδιο νιώθω, μια μικρή μια μεγάλη...

Κορίτσια αυτά για τώρα... Φιλία πολλά σε όλες!

Θα σας γράψω κι αλλα αύριο!

c12e25debb.png

Πιγκυ μου!!!!

Καλώς εφτασες!!! Εδω στο φόρουμ μας έλειπες. Σε σκεφτόμασταν πολυ.

Είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο, εδω μας φαίνεται εμάς!! Πω πω, δεν το πιστεύω ότι τώρα είσαι τόσο μακρυά!!

Μ'αρεσει πολυ που μέσα απο τις περιγραφές σου έχουμε, και θα έχουμε, autoeditadminκι εμείς μια εικόνα για το μέρος που είσαι.

Που ξέρεις? μπορει να σου φορτωθουμε και κάποια στιγμη, να έρθουμε να σε δούμε χαχα

Ο άντρας σου τι είπε? πως τον βρηκες? είναι ευχαριστημένος?

Το σπιτάκι μια χαρα λοιπόν ε? ωραίο μου ακούγεται και άνετο, σε καλη περιοχή.

Καταλαβαινω πωσ νοιωθεις.. Σαν να πηγες ένα ακόμα ταξίδι και σε φιλοξενουν.. Και σου φαινεται φυσικα περιεργο και λεσ: Δλδ, εγω ήρθα εδω και θα μείνω? είναι το σπίτι μου αυτο? Συνειδητοποίησε το λοιπόν ότι είσαι φιλοξενούμενη του εαυτού σου ;)

Είναι μια καινούργια αρχή και είναι πολυ όμορφη, σιγά σιγά θα την απολαύσεις..

Τώρα να ξεκουραστεις όσο μπορείς, να άραξεις στο σπιτάκι σου και να απολαύσεις τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σου ως αδειουχος (και επισήμως απο το ΙΚΑ). Θα δεις, θα το ευχαριστηθεις!!ειμαι σίγουρη!

Κοπέλια μου, μην στενοχωριεσαι για την δημητρουλα.. Απλα σε έχει συνηθίσει τόσο πολυ που δεν μπορει χωρις εσένα. Πρέπει να την αφήνεις λίγο πιο συχνά ώστε να το θεωρεί πιο φυσιολογικό όταν γίνεται. Έχω ακούσει βέβαια ότι σε αυτη την ηλικία 7 ή 9 μηνών) τα παιδάκια παθαίνουν απόλυτη εξάρτηση απο την μαμά τους σε φάση που κλαίνε ακόμα κι αν δεν είναι στο οπτικό τους πεδίο. Την θέλουν συνεχως εκει, να την βλέπουν. Οπότε είναι και φυσιολογικό..

Τωρα το πρωι εγω έχω βας. να δούμε πως τα πάω..

Πολλα φιλακια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφιες μου!!!!Ελπιζω αυτο το μνμ να εμφανιστει εχω γραψει καμια 10αρια τις τελευταιες μερες!!!!

piggy μου ευχομαι καλη αρχη στην νεα σου ζωη!!!!Να σκεφτεσαι τι ωραια που θα ειναι οτν γεννηθουν τα παιδια σου που θα παιζουν στον κηπο θα τα περνεις να κανετε και πικ νικ διπλα στην λιμνη!!!

Αγγελικ εισαι πλεων και επίσημα εγγυουλα!!!!Αχ δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαιρομαι για σενα,αντε τωρα να περνει σειρα και η λενι μας.

Λενι μου ευχομαι να σου πει τα καλυτερα ο Βασ. σημερα που θα πας,δεν ξερω γιατι αλλα και γω εχω το προαισθημα οτι αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα,και σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Gemini τι κανουν τα αγορακια σου?Την κλοτσανε την μανουλα τους?

Κοπελια μου αυτο το παιδι ειναι φαινομενο!!!!Αχ πραγματικα θα ηθελα να το γνωρισω απο κοντα αυτο το κοριτσακι,να γνωρισω και τους γονεις του να μαθω το μυστικό της επιτυχιας.(και γω ενα τοσο καλο παιδι θελωωωωω)

Δομνινα μου επιτελους εφυγε η παλιοιωση.Οσο για την ΑΜΙ εχεις χρονο κοριτσακι μου καντην μολις νιωσεις ετοιμη!!!

Κατερινα μου δεν σε εχω ρωτησει εισαι απο ηρακλειο?Υπαρχει το Ασκληπιειο στην Ζωγραφου που κανει πολυ καλες τιμες με εκπτωσεις και εχει και πολους καλους γιατρουςειδικα ενας που κανει υπεριχους ειναι κορυφη,ασε που μπορουν να στειλουν τα αποτελεσματα απευθειας στο γιατρο σου.Οσο για τον Βασιλοπουλο θα σου πω το εξης εγω πηγα σε ολους οσους ειναι στην Κρητη κανεις δεν μου εκανε το κλικ και ετσι βγηκα αθηνα και πηγα και στον Βασ.και στον Λαινα εμενα το κλικ μου το εκανε ο Λαινας και να σου πω την αληθεια τα λευτα δεν ειναι πιο πολλα μονο τα εισητηρια αν εχεις και κανα γνωστο στην Αθηνα τα βολευεις,εμενα δεν μου εκανε το κλικ ο Βασ. αλα εχω ακουσει τοσα πολλα απο τα κοριτσια εχω δει και τις επιτυχιες του και πιστευω οτι ειναι πολυ καλος.

Εδω κοριτσια παλι βρεχει,πανω που ελεγα χθες αν εχει καλη μερα θα βγω να πληνω τα μπατζουρια και τις αυλες τπτ παλι ετσι θα μεινουν.

Περιμενω νεα σας!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα κι από μένα...

Γλυκιά μου Πίγκυ.. διάβαζα όλα όσα έγραψες και πραγματικά ήταν σαν να μένω κι εγώ εκεί... είμαι σίγουρη ότι το σπίτι και η γειτονιά είναι τέλεια και η ζωή σας θα είναι αν όχι παραμυθένια, τουλάχιστον ήρεμη και χαλαρή εκεί.. κι όταν με το καλό καταφτάσουν τα μπεμπίνια θα ολοκληρωθείτε απόλυτα.. είναι η καλύτερη απόφαση που μπορούσατε να πάρετε δεδομένων των συνθηκών και είμαι σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσετε καθόλου..

Εννοείτε ότι θέλουμε να έχουμε live ανταπόκριση από το Αμέρικα και θα χαιρόμαστε κι εμείς με τη χαρά σου..

Λένη μου περιμένουμε εναγωνίως τα νέα σου από τον Βασιλόπουλο.. μόνο ευχάριστα πράγματα θέλουμε να ακούσουμε..

Κοπελιά μου η Δήμητρα εσένα έχει για το κέντρο του κόσμου της μέχρι τώρα.. γι' αυτό αισθάνεται ίσως τόση ανασφάλεια.. δεν είναι κακό πάντως να συνηθίζει να μένει και κάποια ώρα με άτομα εμπιστοσύνης σας, έτσι απλά για να μπορείτε κι εσείς να κινείστε λίγο πιο άνετα και όχι με το ρολόι στο χέρι..

Lucky μου σημασία έχει ο γιατρός να σου κάνει κλικ και να μπορείς για να υπάρχει μια άριστη επικοινωνία.. από τη στιγμή που εσύ επέλεξες τον Λαϊνά κι εμείς μαζί σου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε?? Εγω εδω χαλαρά.χαιρομαι που εχει ηλιο!!!

Kopelia κι εγω θα συμφωνησω με τη Leni ...η Δημητρουλα σ εχει μαθει τοσο πολύ που δεν μπορεί χωρίς εσένα!!! Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να απολαμβανουμε αυτό το δεσιμο οσο ειναι μικρά ή να φορντιζουμε να το κανουμε λιγο πιο ηπιο και για μας αλλά και για το μωρό...

LEni μου εχεις ραντεβου για υπέρηχο?? Καλη επιτυχία, και να μας ενημερώσεις!!

Piggy τι ωραια που τα περιγραφεις!!!!!!!!!!! Σαν ταινία!!!!!!!!!!!! Απολαυσε το για αρχη ακομα κι αν νιωθεις οτι εισαι απλά φιλοξενουμενη. Σιγά σιγα θα συνηθίσεις? Από καιρό πως ειναι εκει?? Θελουμε γενικώς πολλά πολλά νεα!

Και στον καινουριο σου γιατρό ποτε θα πας? Να δουμε διαφορες οχι τιποτε αλλο!!

Lucky καλα ειναι τα αγορια μου! Μεγαλωνουν και κουραζουν τη μανουλα!!!

Agelik πως εισαι?? δεν πιστευω να κουράζεαι??

Πολλά φιλιά σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες.!!!

Έχω κάνει 2 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία και σκέφτομαι να παω και στον κ. Λαινα. Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες και να μου πείτε και τη γνώμη σας?

Έχω κάνει 2 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία και σκέφτομαι να παω και στον κ. Λαινα. Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες και να μου πείτε και τη γνώμη σας?

καλησπερα athenian εδω στο θεμα ειμαστε δυο κοπελες που παμε στου κΛαινα η κοπελια που εχει τωρα μια κορουλα 7 μηνων και εγω που δεν εχω ξεκινησει ακομα,κατεληξα σε αυτον το γιατρο γιατι ηταν ο μονος που βρηκε το προβλημα μας,ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο θεμα εξυπηρέτησης το προσωπικο της ομαδας του ειναι πολυ φιλικο και ειναι διπλα σου σε οτι χρειαστεις!!Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την συνεργασια μας μεχρι τωρα!!

Οι περισσοτερες κοπελες απο δω εχουν καταλιξει στον κ.Βασιλοπουλο και να σου πω την αληθεια εχουμε ακουσει πολυ καλα πραγματα για αυτον και εχουμε και πολυ καλα αποτελεσματα(3 εγκυουλες στην παρεα Miss piggy,Gemini και τωρα τλευταια την αγγελικ)

Αν θελεις σου στελνω τηλ του Λαινα να κλεισεις ενα ραντεβου να τα πειτε και απο κοντα να δεις και συ πως θα νιωσεις!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας για τον κυριο λαινα δεν ξερω αλλα ειναι εδω κοπελες που πηγαινουν εκει και θα σε πληροφορισουν......

Καλημερα ομορφιες μου!!!!Ελπιζω αυτο το μνμ να εμφανιστει εχω γραψει καμια 10αρια τις τελευταιες μερες!!!!

piggy μου ευχομαι καλη αρχη στην νεα σου ζωη!!!!Να σκεφτεσαι τι ωραια που θα ειναι οτν γεννηθουν τα παιδια σου που θα παιζουν στον κηπο θα τα περνεις να κανετε και πικ νικ διπλα στην λιμνη!!!

Αγγελικ εισαι πλεων και επίσημα εγγυουλα!!!!Αχ δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαιρομαι για σενα,αντε τωρα να περνει σειρα και η λενι μας.

Λενι μου ευχομαι να σου πει τα καλυτερα ο Βασ. σημερα που θα πας,δεν ξερω γιατι αλλα και γω εχω το προαισθημα οτι αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα,και σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Gemini τι κανουν τα αγορακια σου?Την κλοτσανε την μανουλα τους?

Κοπελια μου αυτο το παιδι ειναι φαινομενο!!!!Αχ πραγματικα θα ηθελα να το γνωρισω απο κοντα αυτο το κοριτσακι,να γνωρισω και τους γονεις του να μαθω το μυστικό της επιτυχιας.(και γω ενα τοσο καλο παιδι θελωωωωω)

Δομνινα μου επιτελους εφυγε η παλιοιωση.Οσο για την ΑΜΙ εχεις χρονο κοριτσακι μου καντην μολις νιωσεις ετοιμη!!!

Κατερινα μου δεν σε εχω ρωτησει εισαι απο ηρακλειο?Υπαρχει το Ασκληπιειο στην Ζωγραφου που κανει πολυ καλες τιμες με εκπτωσεις και εχει και πολους καλους γιατρουςειδικα ενας που κανει υπεριχους ειναι κορυφη,ασε που μπορουν να στειλουν τα αποτελεσματα απευθειας στο γιατρο σου.Οσο για τον Βασιλοπουλο θα σου πω το εξης εγω πηγα σε ολους οσους ειναι στην Κρητη κανεις δεν μου εκανε το κλικ και ετσι βγηκα αθηνα και πηγα και στον Βασ.και στον Λαινα εμενα το κλικ μου το εκανε ο Λαινας και να σου πω την αληθεια τα λευτα δεν ειναι πιο πολλα μονο τα εισητηρια αν εχεις και κανα γνωστο στην Αθηνα τα βολευεις,εμενα δεν μου εκανε το κλικ ο Βασ. αλα εχω ακουσει τοσα πολλα απο τα κοριτσια εχω δει και τις επιτυχιες του και πιστευω οτι ειναι πολυ καλος.

Εδω κοριτσια παλι βρεχει,πανω που ελεγα χθες αν εχει καλη μερα θα βγω να πληνω τα μπατζουρια και τις αυλες τπτ παλι ετσι θα μεινουν.

Περιμενω νεα σας!!!

Καλησπερα κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο το το πιο καλο ειναι να σου κανει κλικ ο γιατρος σου συμφωνω απολυτα μαζι σου.....εγω σκεφτομαι για κρητη γιατι η αθηνα μου φαινεται λιγο μακρια και πολλα τα εξοδα δεν ξερω ακομα θα δω......

Να μαι και γω! Έφτασα....

Κορίτσια πολυ κούραση!!!

Πέταξα 6 το πρωί και είχα κοιμηθεί μόνο μια ώρα. Στην πρώτη πτήση κοιμήθηκα λίγο... Ήταν και ο σκύλος λίγο ανήσυχος και του έκανα παρέα. Μετά έμεινα Φρανκφούρτη 3 ώρες. Και μετά άλλες 10 ώρες! Κουραστικά παρά παρα πολυ κορίτσια! Και έχω κάνει τόσα ταξίδια, ποτέ δεν με κουραζανε. Αλλά με την κοιλιά δεν χωρουσα, δεν βολευομουνα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Φτάσαμε 2 το μεσημέρι, που για μένα ήταν 11 το βράδυ! Το βασικό είμαι ότι όλα πήγαν καλά. Δεν είχα απρόοπτα, δεν έγινε τίποτα κακό... Τα μωρά ήταν λίγο ανησυχα, κουνιοντουσαν συνέχεια αλλά λογικό αφού δεν βολευομουνα εγώ. Και με το σκύλο όλα καλά, τον τσεκαρανε, είδαν το βιβλιάριο της και έτοιμη.

Λοιπόν, το σπίτι είναι υπέροχο! Πραγματικά ενθουσιάστηκα, έκανε πυ καλή δουλειά ο καλός μου! Είναι 3οροφο, στο επίπεδο που μπαίνεις έχει κουζίνα, καθηστικο με τζάκι, σαλόνι και τραπεζαρία τουαλετα και από πίσω κήπο. Επάνω έχει 3 δωμάτια και 2 μπάνια και κάτω έχει άλλο ένα δωμάτιο, τεράστιο που μάλλον θα γίνει δωμάτιο με τηλεόραση, το διάδρομο και όλα αυτά... Family room που λένε και εδώ!!! Χαχα!

Η γειτονιά είναι πολυ ωραία και ήσυχη, μόνο σπίτια φυσικά και πολυ ωραία φύση, πολλά δέντρα και βλέπουμε και τη λίμνη.

Βέβαια είναι περίεργο στην αρχή όλο αυτό. Έχει μόνο σπίτια και έχει και μαγαζιά τεράστια, μαζεμένα γύρω από πάρκινγκ. Είμαστε ανάμεσα σε 2 προάστια, το ένα έχει ένα όμορφο κέντρο με μαγαζάκια, σινεμά και εστιατόρια. Μικρό και όμορφο. Το άλλο δεν το έχω δει ακόμα.

Τι άλλο να σας πω... Κουρασμένη είμαι πολυ ακόμα, Δουλειές δεν έχω κάνει τίποτα φυσικά, για μια φορά ακόμα να ναι καλα η μαμά, μόνο για ψώνια έχω παει, τα πρώτα και απαραίτητα μόνο! Αύριο θα είμαι Μονή μου το πρωί οπότε θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστω. Και Σάββατο θα κάνουμε καμία βόλτα και θα έχω κι αλλά να σας πω!

Νιώθω μπερδεμένη... Σαν να έχω έρθει για ταξίδι, σαν να προσγειωθηκα στη ζωή κάποιου αλλού.., πάντως ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό.

Αγγελική μου φυσικά και είσαι έγκυος! Σε είχα στο μυαλό μου αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έχει ανεβεί η χοριακη. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου!!

Λενακι να είναι τυχερά οι ενεσουλες και οι τελευταίες!

Κατερινακι εγώ είμαι 34. Και εγώ το ίδιο νιώθω, μια μικρή μια μεγάλη...

Κορίτσια αυτά για τώρα... Φιλία πολλά σε όλες!

Θα σας γράψω κι αλλα αύριο!

μπραβο κοριτσακι μου χαιρομαι που ολα τα βρηκες τελεια και απο την περιγραφη σου πρεπει να ειναι φανταστικο το σπιτι και ο εξωτερικος χωρος.....αντε μολις γεννησεις με το καλο να μας φιλοξενησεις χαχαχαχα το φανταζεσαι να ερθουμε ολες μαζι πω πω χαμος θα γινει.......ευχομαι ολα καλα και να μας προσεχεις τα μωρακια σου σε φιλω........

Λενη μου περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο να μας πει τι σου ειπε......αντε θα μας σκασεις

Δομνινα μου εσυ πως εισαι ?? παει το κρυωμα περασε εντελος?

Gemmini οι ποδοσφαιριστες μας ???? να μας τους προσεχεις και αυτα να προσεχουν την μανουλα τους....

φιλακια σε ολες

Luckym σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

Έχω πάρει τηλέφωνο και σήμερα θα με καλέσουν από το ιατρείο του το απόγευμα για να κλείσουμε ραντεβού.

Όταν σε είχε δει, είχες ξαναπροσπαθήσει για εξωσωματική σε κάποιο άλλο κέντρο ή ήταν το πρώτο? Επίσης είχες εξετάσεις και το εντόπισε το πρόβλημα ή σε έβαλε να κάνεις?

Ο κ. Βασιλόπουλος είναι και αυτός στο Ευγονία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...