Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι :)

Δομνίνα μου σου εύχομαι να έχεις μια πολλή καλή επιτυχία!!! Πότε λές να ξεκινήσεις? Θα είσαι η επόμενη της Λένης μας δηλ? Μια μια παίρνει σειρά.

Τελικά όλες με τον Βασιλόπουλο τα πάτε πολύ καλά και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του καφέ μας, χαχα. Εκτός απο μένα, ποιά άλλη πάει στον Λαϊνά? Νομίζω η Lucky μας?

Αγγελική μου έχω χαρεί πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη σου που είναι επίσημη πια. Να προσέχεις όμως τουλάχιστον μέχρι να το ακούσεις και μετά φυσικά...

Η Πίγκυ μας τί ώρα να φτάνει ή θα έχει φτάσει ήδη?

Οι υπόλοιπες, όλες καλά?

Η Δήμητρα έχει 2-3 μέρες που δεν θέλει να κάθεταια, αλλά να την κρατάω και να στέκεται όρθια ή να χοροπηδάει. Σήμερα Ήθελε να καθήσουμε στο χαλί, να την κρατάω όρθια και να ρίχνουμε τη μπάλα στην Ρουμπυ (την σκυλίτσα μας). Η Ρούμπυ χάρηκε τόσο πολύ που ερχόταν και έγλυφε την Δήμητρα και μετά της έφερνε τα παιχνιδια της για να παίξουν. Σαν

παιδάκι μεγαλύτερο φαίρεται... Την μέση μου σκέφτομαι γιατί είμαι ψηλή και θα πρέπει να είμαι σκυφτή, αλλά οκ, σημασία έχει οτι το κοριτσάκι μας μεγαλώνει και εξερευνά τον κόσμο.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό απόγευμα!!!

Διαφημίσεις

Εγώ ότι κάνω θα το κάνω από Σεπτέμβρη.. νωρίτερα δεν παίζει μια - από οικονομικής απόψεως - αλλά και το καλοκαίρι θέλω να είμαι ελεύθερη να κάνω μπάνια και διάφορα άλλα πράγματα μιας καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθει ο γιος του άνδρα μου από τον Καναδά, ετών 10 και θα πρέπει να τρέχουμε όλη μέρα στις παραλίες..

Λέω να συνεχίσω με τον Βασιλόπουλο διότι το βλέπω σαν μια καινούργια αρχή... καινούργιος γιατρός, καινούργιο σχήμα καινούργιο θετικό αποτέλεσμα...

Από τον προηγούμενο γιατρό μου ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο. Ο άνθρωπος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να με βοηθήσει.. απλά ίσως δεν ήταν γραφτό να μείνω μαζί του έγκυος και ας ήταν φερέγγυος!

L2qIp2.png

κοριτσια να ρωτησω την ηλικια σας ή δεν κανει?:-)

Εγω είμαι 35 κατερινακι μου. Ρε κορίτσια ώρες ώρες νοιώθω ότι είμαι πολυ μικρη ακόμα και όλα καλα, αλλα άλλες φορές νοιώθω να έχω μεγαλωσει πολυ. Λέω πω πω σε λίγο 36! Τέλοσπαντων, καλα να είμαστε!!

Τι κάνετε? Κοπέλια μου ώστε έτσι η δημητρουλα ε? βιάζεται αν περπατησει μου φαίνεται. Νωρίς νωρίς την κόβω να περπατάει!! Γλυκουλα:D

Αγγελικ μου πως νιώθεις? ξεκουραζεσαι ε? έτσι, χαλαρά, να περάσουν οι μέρες να το δεις το μωρακι σου και στον υπέρηχο σύντομα!! Ποτε σου είπε?

Φιλακια σε όλες:D

Πιγκυ μας λείπεις!

Εγω είμαι 35 κατερινακι μου. Ρε κορίτσια ώρες ώρες νοιώθω ότι είμαι πολυ μικρη ακόμα και όλα καλα, αλλα άλλες φορές νοιώθω να έχω μεγαλωσει πολυ. Λέω πω πω σε λίγο 36! Τέλοσπαντων, καλα να είμαστε!!

Τι κάνετε? Κοπέλια μου ώστε έτσι η δημητρουλα ε? βιάζεται αν περπατησει μου φαίνεται. Νωρίς νωρίς την κόβω να περπατάει!! Γλυκουλα:D

Αγγελικ μου πως νιώθεις? ξεκουραζεσαι ε? έτσι, χαλαρά, να περάσουν οι μέρες να το δεις το μωρακι σου και στον υπέρηχο σύντομα!! Ποτε σου είπε?

Φιλακια σε όλες:D

Πιγκυ μας λείπεις!

και εγω το ιδιο νοιωθω καποιες φορες οτι ειμαι πολυ μικρη και αλλες παλι οτι εχω γερασει και οτι ισως το μωρο μου να μην θελει να εχει μια τοσο μεγαλη μαμα:-( σκεφτομαι χαζα το ξερω αλλα σας λεω αυτο που νοιωθω μη με μαλωσετε.......

βεβαια κοριτσια τωρα που λεμε για ηλικιες μια ξαδελφη μου ειναι τωρα 40 και πριν λιγο καιρο γεννησε το τριτο της παιδι τα δυο πρωτα ειναι 16 και 15 χρονων και μου ελεγε οτι το τριτο και αυτη και ο αντρας της το ενιωσαν περισσοτερο ισως γιατι ηταν πιο μεγαλοι και οι δυο και δεν ξερουν γιατι αλλα τωρα ενιωσαν οτι εγιναν πραγματικα γονεις.......παντως η γνωμη η δικια μου ειναι οτι καλυτερα να εισαι μικρη εχεις περισσοτερες αντοχες να μεγαλωσεις τα παιδια σου να τα φροντησεις να παιξεται μαζι ......αλλα καμμια φορα τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμενεις .....φιλακια παω κομμωτηριο μηπως και μου ανεβασει λιγο την διαθεση γιατι δεν ξερω βρε κοριτσια τελευταια ειμαι στα πολυ κατω μου ...φιλακια
και εγω το ιδιο νοιωθω καποιες φορες οτι ειμαι πολυ μικρη και αλλες παλι οτι εχω γερασει και οτι ισως το μωρο μου να μην θελει να εχει μια τοσο μεγαλη μαμα:-( σκεφτομαι χαζα το ξερω αλλα σας λεω αυτο που νοιωθω μη με μαλωσετε.......

Νομίζω, δεν εχει σημασια πάντα η ηλικία και δεν μπορουν να μπουν ολες οι περιπτωσεις στο ιδιο καζάνι. Ουτως ή αλλως εχουμε ολοι μας ακουσει στο περιβάλλον μας και από τις δυο περιπτωσεις και σε ολες υπάρχουν υπερ και κατα. Το θεμα ειναι πως βλέπεις τη ζωη, αλλά και πάνω απ ολα τυχερα!!!! Ποσες και ποσες αποφάσεις και γεγονοτα στη ζωή μας ηταν θεμα συγκυριών. Μη σκεφτομαστε ηλικίες...ολες κανουμε το καλυτερο που μπορούμε και θα κανουμε γιατι πανω απ ολα τα παιδια χρειάζονται συνειδητοποιημένους γονεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω, δεν εχει σημασια πάντα η ηλικία και δεν μπορουν να μπουν ολες οι περιπτωσεις στο ιδιο καζάνι. Ουτως ή αλλως εχουμε ολοι μας ακουσει στο περιβάλλον μας και από τις δυο περιπτωσεις και σε ολες υπάρχουν υπερ και κατα. Το θεμα ειναι πως βλέπεις τη ζωη, αλλά και πάνω απ ολα τυχερα!!!! Ποσες και ποσες αποφάσεις και γεγονοτα στη ζωή μας ηταν θεμα συγκυριών. Μη σκεφτομαστε ηλικίες...ολες κανουμε το καλυτερο που μπορούμε και θα κανουμε γιατι πανω απ ολα τα παιδια χρειάζονται συνειδητοποιημένους γονεις!!

εχεις απολυτο δικιο κοριτσακι μου καποιες σκεψεις μου ερχονται σε περιοδο ανασφαλειας αλλα ξερω οτι η ηλικια δεν εχει σημασια και πολυ σωστο αυτο που ειπες ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ..........:-)

Α εγώ ξέχασα να σας γράψω, ειδικά στην Κατερίνα, είμαι 39...Δε νιώθω βέβαια τόσο, ειδικά τωρα με την Δήμητρα,αλλά κάποιες φορές θα ήθελα να είμαι νεωτερη για να έχω μεγαλύτερη ενέργεια.Ο Θεός όμως ξέρει το πότε, το γιατί και το πώς, οπότε σίγουρα είμαι ευτυχισμένη για το τώρα και το απολαμβάνω.

Πάντως, Κατερίνα μου η μια φίλη μου έκανε παιδί στα 44 της, η άλλη στα 42 της το πρώτο και στα 44 το δεύτερο και άλλη μια στα 42 είναι έγκυος στον 2ο μήνα.Και οι τρείς φυσιολογικά γιατί άργησαν να παντρευτούν.

Καλό ξημέρωμα κορίτσια...

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, πως πας με τις ενεσουλες? Εγω χθες αρχισα σιγα σιγα να το συνειδιτοποιω, οχι πολυ, πιστευω οτι οταν θα παω για υπερηχο θα καταλαβω, γιατι τωρα ειναι αριθμοι ενω μετα θα ειναι συναισθημα, θα δουμε , θα ακουσουμε.Θα παμε την αλλη Δευτερα 26/03/12.

Κοριτσια ξερω οτι ολες εχετε χαρει πολυ για εμενα και σας ευχαριστω πολυ, με συγκινειτε, σας νιωθω δικους μου ανθρωπους. Ειμαι σιγουρη οτι ολες θα τα καταφερουμε και θα γινουμε μανουλες!

Katerina μου, μπραβο σου που αντιμετωπιζεις ετσι, αυτο το προβλημα υγειας σου. Θα δεις ανθρωπος που επειμενει τα καταφερνει.

Εγω ειμαι 31 χρονων, αλλα κοριτσια δεν παιζει τοσο η ηλικια, διοτι εγω που θεωρητικα δεν ειμαι μεγαλη και ομως οι πιθανοτητες να μεινω εγκυος ηταν λιγες, γιαυτο ας ξεχασουμε ηλικιες και το πιο σημαντικο ειναι να επιμενουμε και ετσι θα τα καταφερουμε να γινουμε γονεις και σωστοι γονεις και εμεις που εχουμε περασει τοσα πιστευω οτι θα γινουμε καλοι γονεις.

Δομνινα μου , το πηρες αποφαση με τον Βασ, θα δεις δεν θα το μετανιωσεις, ειμαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα.

Να φανταστειτε κοριτσια ποσο προνοειτικος ειναι που μου ειπε να εχω στο σπιτι μια ενεση που δυσκολα την βρησκεις ,την χρεισιμοποιουν στο εξωτερικο περισσοτερο γιατι αν σε περιπτωση αιματος την κανεις αμεσως, σταματαει το αιμα.Εγω νιωθω μεγαλη εμπιστοσυνη στα χερια του.Ας μας βοηθησει και ο Θεος να πανε ολα καλα για ολες μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα βιαζεται να μαθει να περπαταει να γινεται χαμος στο σπιτι!

MissPiggy μου, τωρα θα εχεις φτασει στον προορισμο σου.Αναμενουμε νεα σου!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κι απο μενα!:-D

Κοριτσια, μετα απο τα αποτελεσματα της Agelik με εχει πιασει τρομερη αισιοδοξια οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα και σε μενα! Η αληθεια ειναι βεβαια οτι στην αισιοδοξια αυτη με εχει βοηθησει πολυ και ο Βασ. Του εχω κι εγω πολυ εμπιστοσυνη γιατι ψαχνεται συνεχεια, το κυνηγαει, εχει ορεξη, κοιταει την καθε λεπτομερεια. Και σε μενα εχει προτεινει να κανουμε μια πρωτοποριακη και καινουργια θεραπεια, η οποια ισως να βοηθησει αρκετα στην επιτυχια της εξωσωματικης αλλα και στην μετεπειτα πορεια της εγκυμοσυνης (επειδη κι οταν εμενα εγκυος δεν προχωρουσε και υπαρχει περιπτωση να μην ηταν μονο λογω θρομβοφιλιας).

Δομνινακι κι εγω συμφωνω με την αποφαση σου να προχωρησεις με τον Βασ. Ειναι νεος και με νεες ιδεες. Πιστευω οτι δεν θα το μετανοιωσεις.

Αλλωστε εκανες τις προσπαθειες σου με τον αλλο γιατρο. Μπορει καποιες φορες να ειναι καποια λεπτομερεια που να κανει την διαφορα! Ευχομαι ολα να πανε καλα και σε σενα και σε ολες μας!!!

Οντως μου φαινεται οτι το θεμα του φορουμ πρεπει να αλλαξει τιτλο, χαχα

Κατα τ'αλλα τι νεα σημερα? Αντε αυριο Παρασκευη!

Ελπιζω να μας γραψει κι η Πιγκυ κανενα νεο μολις συνελθει:wink:

Φιλια σε ολες!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαι κι εγώ.. τριγυρίζω στο φόρουμ μας και παίρνω και χαρά και θάρρος από όλες σας..

Χαρά διότι όλες έχετε βρει το δρόμο σας και πολύ σύντομα θα έχουμε θετικότατα αποτελέσματα και θάρρος διότι είμαστε όλες μαζί ενωμένες και στα καλά και στα άσχημα... Ευτυχώς μέχρι στιγμής μόνο καλά και ευχάριστα νέα έχουμε στην παρεούλα μας και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι..

Λένη μου θες να μας πεις μερικά λόγια για αυτή την καινούργια θεραπεία που σου πρότεινε ο Βασιλόπουλος; εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει οτιδήποτε καινούργιο προκύπτει.. και ότι μαθαίνει κανείς χρήσιμο είναι..

Να δούμε πότε θα βρω την όρεξη να πάω να κάνω την ΑΜΗ... για να δούμε και τι ψάρια θα πιάσουμε..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε σημερα? εγω καλα ειμαι μολις γυρισα απο την δουλεια αλλα θα παω και το απογευμα γιατι γινεται χαμος.....με τοσα που εχω ακουσει για τον βασιλοπουλο αν εμενα αθηνα δεν θα το συζητουσα καθολου εκει θα πηγαινα οχι βεβαια οτι τωρα το αποκλειω απλα το μονο που με αγχωνει ειναι η αποσταση και φυσικα τα χρηματα.....θελει παραπανω εξοδα αν θα την κανω πανω.....

δομνινα μου την εξεταση που πρεπει να κανεις ειναι για να δεις τι αποθεματα υπαρχουν στις ωοθήκες σου??? μπορω να την κανω και εγω αυτην ή πρεπει να μου την γραψει ο γιατρος???

θα τα ξαναπουμε κοριτσια φιλακια σε ολες σας και πιο πολλα φιλακια στα μωρακια σας

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, πως πας με τις ενεσουλες? Εγω χθες αρχισα σιγα σιγα να το συνειδιτοποιω, οχι πολυ, πιστευω οτι οταν θα παω για υπερηχο θα καταλαβω, γιατι τωρα ειναι αριθμοι ενω μετα θα ειναι συναισθημα, θα δουμε , θα ακουσουμε.Θα παμε την αλλη Δευτερα 26/03/12.

Κοριτσια ξερω οτι ολες εχετε χαρει πολυ για εμενα και σας ευχαριστω πολυ, με συγκινειτε, σας νιωθω δικους μου ανθρωπους. Ειμαι σιγουρη οτι ολες θα τα καταφερουμε και θα γινουμε μανουλες!

Katerina μου, μπραβο σου που αντιμετωπιζεις ετσι, αυτο το προβλημα υγειας σου. Θα δεις ανθρωπος που επειμενει τα καταφερνει.

Εγω ειμαι 31 χρονων, αλλα κοριτσια δεν παιζει τοσο η ηλικια, διοτι εγω που θεωρητικα δεν ειμαι μεγαλη και ομως οι πιθανοτητες να μεινω εγκυος ηταν λιγες, γιαυτο ας ξεχασουμε ηλικιες και το πιο σημαντικο ειναι να επιμενουμε και ετσι θα τα καταφερουμε να γινουμε γονεις και σωστοι γονεις και εμεις που εχουμε περασει τοσα πιστευω οτι θα γινουμε καλοι γονεις.

Δομνινα μου , το πηρες αποφαση με τον Βασ, θα δεις δεν θα το μετανιωσεις, ειμαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα.

Να φανταστειτε κοριτσια ποσο προνοειτικος ειναι που μου ειπε να εχω στο σπιτι μια ενεση που δυσκολα την βρησκεις ,την χρεισιμοποιουν στο εξωτερικο περισσοτερο γιατι αν σε περιπτωση αιματος την κανεις αμεσως, σταματαει το αιμα.Εγω νιωθω μεγαλη εμπιστοσυνη στα χερια του.Ας μας βοηθησει και ο Θεος να πανε ολα καλα για ολες μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα βιαζεται να μαθει να περπαταει να γινεται χαμος στο σπιτι!

MissPiggy μου, τωρα θα εχεις φτασει στον προορισμο σου.Αναμενουμε νεα σου!!

Φιλια πολλα σε ολες!

aggelik μου η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει πολυ ψυχραιμα το ολο θεμα ασε που τις περισσοτερες φορες λεω οτι οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται και οτι εγω δεν εχω τιποτα( εχω παει σε 3 γιατρους μεχρι και στην αθηνα εφτασε η χαρη μου).Και για την εξωσωματικη το ιδιο νοιωθω οτι θα την κανω και θα μεινω εγκυος και ολα θα πανε καλα βεβαια εχω λιγο χαμηλωσει τους τονους του ενθουσιασμου μου διαβαζοντας σας και βλεποντας οτι μερικες φορες τα πραγματα δεν ερχοντε οπως τα περιμενουμε αλλα ποτε δεν ξερεις .......καλο σου απογευμα

Κατερινάκι μου την ΑΜΗ (Αντιμυλέριος ορμόνη) μπορείς να την κάνεις σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό και δεν χρειάζεται να τη γράψει ο γιατρός.. είναι λίγο ακριβούτσικη βέβαια.. στην ΔΙΑΓΝΩΣΗ μου είπαν 75 Ευρώ. Ο Βασιλόπουλος θέλει να την κάνω στο ΙΑΣΩ γιατί μόνο εκεί εμπιστεύεται τα αποτελέσματα αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να πάω να την κάνω..

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Εγώ σήμερα πήγα στο κομμωτήριο, επιτέλους, αλλά όταν γύρισα στενοχωρήθηκα πολύ με την Δήμητρα. Ήθελε αγκαλιά και κόλησε επάνω μου. Δεν ήθελε ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθει, παρά μόνο αγκαλιά. Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε, αφού εφαγε λίγο. Επειδή πρέπει να φύγουμε πάλι με τον άντρα μου και να μείνει και πάλι με την γιαγιά της, θα ξαναμπω το βράδυ. Πάντως τα νέα σας πρόλαβα και τα διάβασα :)

Φιλιά σε όλες!

Κατερινάκι μου την ΑΜΗ (Αντιμυλέριος ορμόνη) μπορείς να την κάνεις σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό και δεν χρειάζεται να τη γράψει ο γιατρός.. είναι λίγο ακριβούτσικη βέβαια.. στην ΔΙΑΓΝΩΣΗ μου είπαν 75 Ευρώ. Ο Βασιλόπουλος θέλει να την κάνω στο ΙΑΣΩ γιατί μόνο εκεί εμπιστεύεται τα αποτελέσματα αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να πάω να την κάνω..

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να εισαι καλα και γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα σου ευχομαι κοριτσακι μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...