Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ πολυ Leni μου, να εισαι παντα καλα, και σε κανα μηνα να γινεται γλεντη και για σενα !! Θα δεις θα ειμαστε και οι δυο εγκυουλες και θα περιμενουμε στο ιατρειο του Βασ, αυτο το ειχαμε ονειρευτει, θα γινει πραγματικοτητα.Θα δεις , μικρη διαφορα θα εχουμε.

Η MissPiggy μας θα ταξιδευει τωρα,Καλο Ταξιδι! Να σας πω την αληθεια και εμενα λιγο μου λειπει, αλλα παει για καλυτερα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ Gemini μου, θυμαμαι οταν ακουσα τα δικα σου ευχαριστα ειχα πεταξει απο την χαρα μου. Τωρα ακους τα δικα μου.Απιστευτο και ομως αληθινο!!

Κοριτσια θα δειτε ολες θα τα καταφερουμε. Παρτε κουραγιο, ημουν δυσκολη περιπτωση και ομως πηγαινουν ολα καλα. Η επομενη ειναι η Leni μας!!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελικη μου συγχαρητηριαααααααα!!! Μπηκα να διαβασω τα ευχαριστα για τα οποια ημουν σιγουρη. Καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοπελα μου και ολα θα πανε τελεια!

Πολλες καλημερες σε ολη την παρεα!

καλημερα κοριτσια!

Αχ , με βοηθησε ο Θεος , 3000και, μου ειπε ο Βασ , ειναι πολυ καλα, ειμαι εγκυος, κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω.Θα παμε στις 26/02 να το δουμε.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, συντομα ολες να μεινουμε εγκυουλες.

Leni μου, εχω διαισθηση για σενα, θα δεις ο Βασ θα τα καταφερει.Καλη αρχη στις εννεσουλες!

Σας ευχαριστω που ειστε ολες διπλα μου και με σκεφτεστε.Φιλακια πολλα!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσακι μου απο εδω και περα μονο ευχαριστα να ακουμε.....να μας προσεχεις το μωρακι σου και να εχεις μια πολυ πολυ πολυ καλη εγκυμοσηνη..............

κοριτσιαααααααααααα και στα δικα μας και γρηγοραααααα.............

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν σημερα την καλημερα μου και τα φιλια μου.......

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!

Καπως ετσι κι εγώ. Ειχα παρατεταμενο πυρετο και να ΑΝΑ τα βρηκαν 360. Μετα από λιγο καιρό (νομιζω 6μηνο ή χρονο) ομως επεσαν πάλι στα 80. Και δεν ειχα αλλο συμπτωμα (πχ πονους και τετοια)...

καλημερα κοριτσακι μου και σε μενα καποιες φορες παει στο 80 αλλα παντα θετικο και με πονους στις αρθρωσεις..............τι να πω πρεπει να μαθω να ζω παρεα με τον λυκο αλλα δεν θα τον αφησω να μου κανει κουμαντο ο αρχηγος ειμαι εγω σε αυτην την περιπτωση......φιλακια

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Αχ , με βοηθησε ο Θεος , 3000και, μου ειπε ο Βασ , ειναι πολυ καλα, ειμαι εγκυος, κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω.Θα παμε στις 26/02 να το δουμε.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, συντομα ολες να μεινουμε εγκυουλες.

Leni μου, εχω διαισθηση για σενα, θα δεις ο Βασ θα τα καταφερει.Καλη αρχη στις εννεσουλες!

Σας ευχαριστω που ειστε ολες διπλα μου και με σκεφτεστε.Φιλακια πολλα!

τι ωραια νεα ειναι αυτα κοριτσακι μου????τωρα μπορεις να ηρεμησεις και να το απολαυσεις!!!με το καλο να πας να κανεις τον υπερηχο σου και να δεις το μωρακι σου!!!ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ για σενα κοριτσακι μου....ειδες που ολα πηγαν καλα???σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!εμενα η δικια μου η μπουμπου δεν λεει να βγει εχω αλλες 10 μερες αντε να δουμε....πολλα φιλακια και να προσεχεις πολυ!!!!:D:D

Bonjour πολυαγαπημένες μου φιλενάδες..

Εδώ κι εγώ.. το μόνο μου νέο είναι ότι έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο μου στις 3 Απριλίου.. να κάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και το καθορισμένο τεστ-παπ και να μιλήσουμε λιγάκι για το τι μέλλει γενέσθαι.. Θέλω πολύ να ακούσω και τη δική του άποψη διότι τον εμπιστεύομαι απόλυτα..

Κατά τα άλλα αποφάσισα να προχωρήσω με τον Βασιλόπουλο σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνω κάποιες ενεσούλες αλλά όχι τόσες όσες στην εξωσωματική.. Βέβαια την ΑΜΗ δεν την έχω κάνει ακόμη και ίσως αποφάσισα χωρίς τον ξενοδόχο αλλά είμαι σίγουρη πια ότι αυτό θέλω να κάνω.. Θα το συζητήσω και μαζί του όμως..

Το κοριτσάκι μας λογικά πετάει τώρα.. Καλό ταξίδι να έχει και μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή εκεί στην ξενιτιά.. είναι για καλύτερα όμως και δεν στενοχωριέμαι.. ξέρω ότι θα είναι μαζί μας..

Agelik μου είναι το αποτέλεσμά σου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από το πρωί.. το σποράκι σου έχει γατζωθεί για τα καλά και έχει πάρει φόρα.. Σε 2 βδομάδες ακριβώς θα έχεις την πρώτη σου επαφή μαζί του.. ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις..

Κοριτσάκια με τα αυτοάνοσα.. σας θαυμάζω να το ξέρετε.. δεν είναι εύκολο για κανέναν άνθρωπο να ζει με κάτι τέτοιο.. πόσο μάλλον να επιδιώκει εγκυμοσύνη.. μια πολύ καλή μου φίλη είναι έγκυος σε δίδυμα με ρευματοειδή αρθρίτιδα και ευτυχώς δεν έχει υποτροπιάσει καθόλου παρόλο που είχαμε βαρύ χειμώνα.. προφανώς η εγκυμοσύνη την προστάτεψε..

Φιλάκια στη μασκότ της παρέας μας τη Δημητρούλα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Bonjour πολυαγαπημένες μου φιλενάδες..

Εδώ κι εγώ.. το μόνο μου νέο είναι ότι έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο μου στις 3 Απριλίου.. να κάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και το καθορισμένο τεστ-παπ και να μιλήσουμε λιγάκι για το τι μέλλει γενέσθαι.. Θέλω πολύ να ακούσω και τη δική του άποψη διότι τον εμπιστεύομαι απόλυτα..

Κατά τα άλλα αποφάσισα να προχωρήσω με τον Βασιλόπουλο σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνω κάποιες ενεσούλες αλλά όχι τόσες όσες στην εξωσωματική.. Βέβαια την ΑΜΗ δεν την έχω κάνει ακόμη και ίσως αποφάσισα χωρίς τον ξενοδόχο αλλά είμαι σίγουρη πια ότι αυτό θέλω να κάνω.. Θα το συζητήσω και μαζί του όμως..

Το κοριτσάκι μας λογικά πετάει τώρα.. Καλό ταξίδι να έχει και μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή εκεί στην ξενιτιά.. είναι για καλύτερα όμως και δεν στενοχωριέμαι.. ξέρω ότι θα είναι μαζί μας..

Agelik μου είναι το αποτέλεσμά σου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από το πρωί.. το σποράκι σου έχει γατζωθεί για τα καλά και έχει πάρει φόρα.. Σε 2 βδομάδες ακριβώς θα έχεις την πρώτη σου επαφή μαζί του.. ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις..

Κοριτσάκια με τα αυτοάνοσα.. σας θαυμάζω να το ξέρετε.. δεν είναι εύκολο για κανέναν άνθρωπο να ζει με κάτι τέτοιο.. πόσο μάλλον να επιδιώκει εγκυμοσύνη.. μια πολύ καλή μου φίλη είναι έγκυος σε δίδυμα με ρευματοειδή αρθρίτιδα και ευτυχώς δεν έχει υποτροπιάσει καθόλου παρόλο που είχαμε βαρύ χειμώνα.. προφανώς η εγκυμοσύνη την προστάτεψε..

Φιλάκια στη μασκότ της παρέας μας τη Δημητρούλα..

Σας φιλώ όλες!

καλησπερα κοριτσακι μου αντε με το καλο να πας στον βασιλοπουλο και να πανε ολα καλα οπως στην αγγελικ και στην μισπιγκυ μας στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.........τωρα οσο αφορα τον λυκο αυτο που με τρομαζει πολυ ειναι οτι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να γινει αποβολη απο τον πρωτο μηνα αλλα ακομα και στον ενατο και οτι η εγκυμοσυνη θα ειναι υψηλου κυνδινου και θελει πολυ προσοχη βεβαια απο την αλλη το καλο ειναι οτι το ξερουμε και θα το αντιμετωπισουμε διαφορετικα μια γνωστη μου εμεινε εγκυος χωρις να το ξερει οτι εχει λυκο και στην 5 μηνα πεθανε το μωρο στην κοιλιτσα της και παραλιγο να πεθανει και αυτη οταν το ακουσα δεν σας κρυβω πως παγωσα αλλα εγω το ξερω και θα το αντιμετωπισω..... σας ζαλισα παλι σημερα αλλα θελω καπου να τα πωωωωω:(

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακι μου αντε με το καλο να πας στον βασιλοπουλο και να πανε ολα καλα οπως στην αγγελικ και στην μισπιγκυ μας στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.........τωρα οσο αφορα τον λυκο αυτο που με τρομαζει πολυ ειναι οτι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να γινει αποβολη απο τον πρωτο μηνα αλλα ακομα και στον ενατο και οτι η εγκυμοσυνη θα ειναι υψηλου κυνδινου και θελει πολυ προσοχη βεβαια απο την αλλη το καλο ειναι οτι το ξερουμε και θα το αντιμετωπισουμε διαφορετικα μια γνωστη μου εμεινε εγκυος χωρις να το ξερει οτι εχει λυκο και στην 5 μηνα πεθανε το μωρο στην κοιλιτσα της και παραλιγο να πεθανει και αυτη οταν το ακουσα δεν σας κρυβω πως παγωσα αλλα εγω το ξερω και θα το αντιμετωπισω..... σας ζαλισα παλι σημερα αλλα θελω καπου να τα πωωωωω:(

Παντωες γενικά λενε οτι σε εγκυμοσυνη τα αυτοάνοσα συνηθως βρισκονται σε υφεση. Εγω επαιρνα λιγη κορτιζόνη προληπτικά με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ολο το 1ο τριμηνο, παρολο που τα τελευταια 5 χρονια τα ΑΝΑ δεν εχουν ανεβει καθολου.

κοριτσια να ρωτησω την ηλικια σας ή δεν κανει?:-)

Εμενα φαινεται απ το nickname;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

31 Μαρτίου κλείνω τα 38 και ορκίζομαι ότι λέω την αλήθεια:-P

χαχαχαχαχαχαχα με τα καλοκαιρια και τους χειμωνες μεσα εεεεεεεεεε?????

καλα πολυ γελασα ετσι οπως το εγραψες..... μαλλον εγω ειμαι η μεγαλυτερη εδω μεσα :-(

Παντωες γενικά λενε οτι σε εγκυμοσυνη τα αυτοάνοσα συνηθως βρισκονται σε υφεση. Εγω επαιρνα λιγη κορτιζόνη προληπτικά με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ολο το 1ο τριμηνο, παρολο που τα τελευταια 5 χρονια τα ΑΝΑ δεν εχουν ανεβει καθολου.

Εμενα φαινεται απ το nickname;)

αααααα μικρουλα εισαι εσυ κοριτσακι μου μπραβο θα γινεις μικρη μανουλα.......

βεβαια κοριτσια τωρα που λεμε για ηλικιες μια ξαδελφη μου ειναι τωρα 40 και πριν λιγο καιρο γεννησε το τριτο της παιδι τα δυο πρωτα ειναι 16 και 15 χρονων και μου ελεγε οτι το τριτο και αυτη και ο αντρας της το ενιωσαν περισσοτερο ισως γιατι ηταν πιο μεγαλοι και οι δυο και δεν ξερουν γιατι αλλα τωρα ενιωσαν οτι εγιναν πραγματικα γονεις.......παντως η γνωμη η δικια μου ειναι οτι καλυτερα να εισαι μικρη εχεις περισσοτερες αντοχες να μεγαλωσεις τα παιδια σου να τα φροντησεις να παιξεται μαζι ......αλλα καμμια φορα τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμενεις .....φιλακια παω κομμωτηριο μηπως και μου ανεβασει λιγο την διαθεση γιατι δεν ξερω βρε κοριτσια τελευταια ειμαι στα πολυ κατω μου ...φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...