Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

MissPiggy μου , καλο ταξιδι για αυριο.Αρχιζει μια νεα σελιδα στην ζωη σας που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι Υπεροχη!!

Με το καλο να φτασεις στην αγκαλια του ανδρουλι σου!!

Κατερινακι ολα θα πανε καλα, το πιο σημαντικο ειναι αυτο που λεει και η Δομνινα , να εχεις εναν καλο γιατρο που μπορει να σε βοηθησει.Ολοι εχουμε προβληματα υγειας μικρα ή μεγαλυτερα, το θεμα ειναι να τα αντιμετωπιζουμε, ψηλα το κεφαλι και θα ειμαστε οι νικητες.

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε σημερα? Εδω στην κρητη χεμωνιατικος καιρος πολυ βροχη βρε κοριτσια αλλα μου αρεσει πολυυυυυυ......

MissPiggy μου η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει μετραμε πια ωρες αντε κοριτσακι μου καλο ταξιδι να εχεις και να μας προσεχεις τα μωρακια σου, γρηγορα να βρεθεις διπλα στον αντρα σου και να ηρεμησεις και λιγο γιατι φανταζομαι ολη αυτη η αλλαγη θα σου εχει προκαλεσει αγχος....φιλακια πολλα κοριτσι μου και παλι καλο ταξιδι να εχεις.

AGELIK μου εσυ τι κανεις? σε καταλαβαινω οτι εχεις πολυ αγχος με το μωρακι σου αλλα πρεπει να το πιστεψεις οπως σου ειπαν βεβαια θα το πιστεψεις περισσοτερο οταν θα ακουσεις την καρδουλα του.Περιμενουμε αυριο να μας πεις για την χοριακη σου.Οσο για μενα με το θεμα του λυκου το εχω αφησει λιγο στην ακρη δεν θελω να τον ενοχλω για να μην με ενοχλει....εδω και 2-3 χρονια δεν περνω καθολου φαρμακα (επερνα κορτιζονη που την σταματησα μονη μου καλος ή κακος) οταν το ειπα στον γιατρο με μαλωσε αλλα αφου οι εξετασεις ηταν καλες μου ειπε να το αφησουμε ετσι και βλεπουμε, βεβαια οι πονοι στις αρθρωσεις δεν εχουν σταματησει και με ταλαιπωρει λιγο αυτο αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι τελικα μαλλον ολα στο μυαλο μας ειναι......τελος παντων.

Δομνινα μου εσυ ευτυχως εχεις φτασει στο τελος με το δυσκολο κρυωμα που ειχες αντε να περασει και αυτο να ηρεμησεις και εσυ λιγο.Το ξερω κοριτσακι μου οτι δεν ειναι ευκολα τα αυτοανωσα νοσηματα αλλα το παλευω η αληθεια ειναι οτι το εχω δει απο την θετικη του πλευρα και πιστευω οτι αυτο με εχει βοηθησει πολυ,δεν θα με δαγκωσει ο λυκος θα τον δαγκωσω εγω αν με ξαναπλησιασει χαχαχαχαχα κανω χιουμορ με αυτο το θεμα παντα.....βεβαια ο λυκος μου εχει προκαλεσει και θυρεοειδη αλλα θα τα παλεψω ολα εκει περνω φαρμακα δεν το ρισκαρω.

Τα αλλα κοριτσια τι κανουν? φανταζομε οτι παντου θα επικρατει χειμωνιατικο τοπιο σημερα αλλα δεν πειραζει κοριτσια ας χιονισει μηπως δουμε και εμεις μια ασπρη μερα ..............Σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου..........

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Γυρισαμε απ το νοσοκομείο (επιτελους!)

Λοιπόν ειμαστε μια χαρα, μεγαλοι κιολας (1300γρ και 1130γρ!). Του ειπα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κατι πονακια και με εβαλε στο μηχανημα να δει συσπάσεις. Δεν ειχα τιποτα ευτυχώς!

Μου εδωσε επιπλεον μαγνησιο, ουτροτζεσταν:confused: δεν καταλαβα γιατι και να πω την αληθεια σκεφτομαι να τα "ξεχναω" καπου κάπου, και ενεσεις κορτιζονης. Α, και μου ειπε να σταματησω το ασβεστιο. Ουτε αυτο καταλαβα γιατι....

Επομενο ραντεβου 9/04 μετα το ντοπλερ!!

Αυτα απο μας! Σας φιλώ!!!!!!!!!!!

κοριτσακι μου μπραβο που ειναι μια χαρα τα μωρακια σου θα γεννησεις φυσιολογικα ή με καισαρικη το εχετε αποφασισει αυτο? παντως μια χαρα ειναι στα κιλα για δυο παιδακια....αντε με το καλο κοριτσακι μου

Ναι μαι και εγω...

Δεν πιστευατε οτι θα εφευγα χωρις να μπω?

Λοιπόν, εχω να σας πω τα εξης: Τα κατάφερα!

Το σημανικότερο είναι ότι τα καταφερα με το ΙΚΑ και είμαι πλεον επισημα σε αδεια κυησεος! Χα,απίστευτο και ομως αληθινο! Οποτε αυτο λυνει και το θεμα της δουλειας μου... Ειμαι μια αδειουχα μελλουσα μανουλα! Μετα βλέπουμε...

Να σκεφτείτε οτι αυτό το καταφερα όλο σήμερα! Σε μία μέρα, δν μπορω να το πιστεψω ούτε εγώ!

Εχω 2 ζωηρότατα μωράκια που με εχουν ταράξει στην κλωτσια τις τελευταιες μέρες, 900γρ το καθένα! Και όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά, τα είδα εχτες και ηρεμησα οτι θα πεταξω χωρις προβλήματα.

Εκανα την κορτιζόνη μου, την rhophylac, μετεφρασα τον φακελο μου... Ετοιμη για την εκει γιατρο.

Εχω σκύλο που μολις γυρισε απο το κομμωτήριο (πως θα το επαιρνα το κοριτσι μου? Βρώμικο? Εχει τοσο καιρο να δει και το μπαμπα της...). Εφτιαξα και τα περισσοτερα πραγματα! Κοινως, ολα υπό ελεγχο. 2-3 ψιλοδουλειές το απόγευμα και τέλος!

Μου ήταν πάρα πολύ δυσκολο να τους χαιρετήσω όλους, συναιθηματικά ζορίστηκα πάρα πολύ... Ακομα και στη δουλεια εβαλα τα κλάματα... Δεν σας περιγράφω για τους υπόλοιπους, αφήστε... Αλλα τωρα προπαθώ να σκέφτομαι οτι θα δω τον καλό μου και όλα θα είναι πιο εύκολα. Περασσε το ζόρι.

Αγγελικη μου πλάκα κάνεις για το αγχος? Δεν με θυμασαι πως εκανα?

Και το χειροτερο δεν ειναι αυτο.. Το χειροτερο ειναι οτι δεν θα σου ξαναφύγει το αγχος, παρτο απόφαση! Πριν από κάθε εξέταση θα σε πιανει. Μεγαλώνουν? Ειναι καλα? Ειναι ολα εντάξη? Και υποθέτω ότι αμα εννηθούν πολλαπλασιαζεται κιολας... Οποε μχρι τωρα ενα συμπέρασμα εχω βγάλει: Μαμα=αγχος...

Ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα εχεις μια χοριακη ως το ταβάνι, αλλα ξερω οτι εσυ θα ηρεμήσεις μόνο όταν τη δεις!

Δομνιναι, μην το συζητας, ελπίζω να είναι τα τυχερά σου! Και εγω με χαρισμένα φάρμακα εμεινα εγκυος... Θεωρώ οτι φέρνουν τύχη!

Lucky μου μην απογοητευεσαι! Ολα θα φτιαξουν, υπομονη θελει...

Κατερινα μου, τα αυτοανοσα τα τρεμω... μάλλον γιατι ξερω πολλα για αυτα. Παντως το καλο με το λυκο ειναι στην εγκυμοσυνη κανει υφεση σε αντιθεση με τη ρευματοειδη που κανει εξαρση, οποτε δεν θα σε ταλαιπωρήσει. Θα πανε ολα καλα.

Παντως μην αμελεις ποτε εξετασεις και τσακαρισματα. Οσο για τις αρθρώσεις μπορεις να παίρνεις από απλό Ντεπον ή και ενα απλο αντιφλεγμωνόδες οταν πονας πολύ.

Gemini τελεια τα διδυμακια σου! Πραγματικά μεγαλούτσικα ε? Σουπερ. Φτασαμε κιολας στο Ντοπλερ ε? Το διαβασα σημερα και επαθα σοκ!

Λενακι και Κοπελια που είστε?

Η κοπελια ξερω, θα μπει αργότερα....

Κοροτσια μου, πολλα φιλια σε ολες!

Θα σας γραψω αυριο, αν μπορεσω, απο κανενα αεροδρόμιο πιθανως...

c12e25debb.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Μισπίγκυ έχεις δίκιο, ξέρεις την ώρα που μπαίνω, χιχι. Σήμερα καθυστέρησα λίγο γιατί πηγαμε με τη μαμά μου στο νεκροταφείο, στον μπαμπά μου, έχουμε τόσο καιρό να πάμε...

Πολλά νέα διαβάζω...

Καταρχήν Τζέμινι κουκλιά τα μωρά σου! Φτάνει ο καιρός που θα τα γνωρίσεις κι απο κοντά :)Πήρατε τις κούνιες τους? Για καρότσι τί κάνατε?

Μισπίγκυ μου με το καλό να ταξιδέψεις αύριο! θα έχεις παρέα τα μικρούλια σου. Είναι το πρώτο τους ταξίδι, ε?Και μάλιστα μακρινο. Φαντάζομαι τρέξιμο που θα είχες αυτές τις ημέρες!Και ο άντρας σου θα σας περιμενει πώς και πώς! Καλό ταξίδι να έχεις καλή μας φιλενάδα και εννοείται οτι θα μας γράφεις...

Κατερίνα μου έχω κι εγώ αυτοάνοσο νόσημα, λεύκη. Και το καλοκαίρι με ταλαιπωρεί πολύ γιατί μόλις με δει λίγο ο ήλιος, παθαίνω εγκαυματα στα σημεία που έχει εμφανιστεί΄. Έμαθα να ζω μ' αυτό και ο άντρας μου με προσέχει πολύ, οπότε το συνήθισα...Φαντάζομαι κι εσύ το ίδιο.

Αγγελική μου καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο, αν και είναι΄σίγουρα.Όσο για το άγχος, μην εχεις άγχος που έχεις άγχος, χαχα. Θα το έχεις μόνιμα απο δω και πέρα... Και όταν θα γεννήσεις ακόμα περισσότερο ακόμα και με την ανάσα του παιδιού. Αλλά αν το πάρεις απόφαση οτι η ζωη της μάνας είναι μόνιμα μια ανησυχία, τότε ηρεμείς λίγο και τα αφήνεις όλα στα χέρια του Θεού για να μη κυνηγάς ένα παιδί απο πίσω...Θα περιμένουμε τα νέα σου αύριο.

Δομνίνα πλησιάζει το Πάσχα για τις διακοπές σου :) Ένας μήνας μας έμεινε...

Lucky μου υπομονή, κούκλα μου. Όλα θα γίνουν με την ώρα τους...

Λένη όλα καλά?Πονάς με τις ενέσεις, ε? Είναι για καλό όμως και να σκέφτεσαι οτι θα περάσει και θα έρθουν τα καλύτερα...

Εμείς είμαστε καλά... Σήμερα είναι να κάνουμε εμβόλια, στις 7, αλλά η Δημητρα κοιμάται ακόμα γιατί ήρθαν οι παππούδες της και την κούρασαν με τα παιχνίδια. Τώρα θέλει να στέκεται στα πόδια της και να την κρατάμε και όταν την βάζω να καθήσει αντιστέκεται. Πάει η μέση μου, αλλά την καμαρώνω κιόλας που μεγάλωσε. 7 μηνών έγινε χθες.

Καλό απόγευμα κοριτσακια μου!!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακι μου τι περνας και συ?Πραγματικα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτο το νοσιμα ξερω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να το διαγνωσουν!!!Εσυ στην καθημερινοτητα σου πως εισαι σε σχεση με την νοσο?Να ξερεις οτι οταν βρησκετε σε εξαρση λογο ορμονων δημιουργείτε υπογονιμοτητα αυτη την περιοδο!(η θεια μου το ειχε)

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο να το διαγνωσουν αλλα μαλλον ημουν τυχερη μεσα στην ατυχια μου.....τωρα εδω και 2-3 χρονια δεν περνω φαρμακα τα σταματησα μονη μου ποναω κατα καιρους στις αρθρωσεις και πιο πολυ οταν αλλαζει ο καιρος εκει να δεις γλεντια αλλα ενταξει το εχω συνηθησει και δεν με πολυπειραζει.Προσπαθω να μην το εχω στο μυαλο μου και τις πιο πολλες φορες να σου πω την αληθεια το ξεχναω αλλα οι πονοι μου το θυμιζουν....εσυ κοριτσακι μου τι κανεις? ελπιζω να βοηθησουν τα φαρμακα που περνει ο αντρας σου και ολα να πανε καλα.....φιλακια πολλα

Κοριτσακια γεια σας! Τι κρύο είναι αυτο ρε παιδι μου? παγωσαμε σήμερα!

Ήθελα να σας γράψω απο χθες αλλα μου έσκασε αρκετή δουλειά, κάτι απογευματινά ραντεβού κλπ και δεν πρόλαβα.

Εγω σήμερα έκανα την πρώτη ένεση διεγερσης!!! Μου εχει δώσει 225 μονάδες menopur. Την παρασκευη θα ξαναπαώ να με δει για να δούμε πως πάω. :D

Λοιπόν, καταρχας agelik μου καλα αποτελέσματα !!! Αύριο θα έχεις μια σούπερ μεγάλη χοριακη και σύντομα θα δεις και το μωρακι σου στον υπέρηχο και θα νιώσεις ακόμα πιο ωραία!! Θα περιμένουμε νέα σου το πρωί:) :)

Όντως για σένα είχα πολυ μεγάλη διαίσθηση ότι θα μείνεις έγκυος αυτη τη φορα και δεν έπεσα έξω! Ελπίζω κι εσυ να έχεις σωστά καλη διαίσθηση για μένα..:D

Gemini συγχαρητήρια για τα μωράκια σου!!! Πως μεγάλωσαν!!!! Όλα καλα:D Αρχισες να παίρνεις και πραγματάκια για τα μωράκια σου... Τι ωραία! Περνάει ο καιρός γρήγορα γιαυτο προετοιμασου, χαχα

Lucky μου, έχετε να κάνετε με ένα θέμα που θέλει αρκετή υπομονη, και εμείς ξέρουμε πολυ καλα πόσο δύσκολο είναι να κανείς υπομονη χωρις να ξέρεις για πόσο ακόμα... Όμως είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και σένα η ώρα σου... Εύχομαι αυτές οι βιταμίνες που θα πάρει τώρα ο άντρας σου να βοηθήσουν... Τι να πω? το εύχομαι πραγματικά σύντομα να ξεκινήσετε κι εσείς!!

Κατερίνα μου, να προσεχείς και να ακούς τον γιατρο σου. Μην κανείς του κεφαλιού σου και όπως λέει κι η Πιγκυ να τσεκαρεσαι συχνά.. Το όλο θέμα της ανοσολογιας με έχει απασχολήσει κι εμένα τελευταία και παίζει να κάνω και μια θεραπεία που ίσως βοηθήσει στο να έχω μεγαλύτερη επιτυχία στην εξωσωματικη. Τέλοσπαντων, είναι ατιμα όλα αυτα...

Κοπέλια μου να μου φίλησεις την δημητρουλα.. Σ'ευχαριστω που με σκέφτηκες και προσευχήθήκες για μένα....Ελπίζω να πιάσει η προσευχή σου!!

Πιγκυ μου, φιλενάδα μου, καλο ταξίδι !!! Καλη αρχή στην καινούργια σου ζωη, σίγουρα στην αρχη θα νοιωσεις περίεργα αλλα σιγά σιγά θα εγκλιματιστεις:) εύχομαι να έχεις ένα εύκολο ταξίδι, μην κουβαλησεις, μην κουραστεις, να προσεχεις! Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία οπότε μπορέσεις:D είμαι σίγουρη ότι θα πανε όλα καλα... Εμείς θα είμαστε πάντα το παρεακι σου και μπορείς να μοιράζεσαι μαζι μας ότι σε απασχολεί!

Φιλακια πολλα!!!

Φιλια σε όλες!!

Καλησπερα κοριτσια μου!! Ευχαριστώ για τις ευχες σας!!

Ηθελα να ευχηθω στην Piggy μας κατ αρχήν καλό ταξίδι!!! να προσεχεις φυσικά, με το καλο να βρεθεις στην αγκαλιά του αντρούλη σου και να σε προσεχει εκεί στα ξενα επισημα εγκυούλα γυναίκα!! By the way, κι εγώ από χτες ειμαι ειμαι σε αδεια τοκετου!!

Μη μας ξεχνάς,ε!!!

Agelik και σε σενα ευχομαι αυριο μια υπερδιπλασμένη χοριακή και να κανονίσεις τον πρωτο σου υπέρηχο για να δεις το σποράκι σου!!

Κopelia εγινε 7 μηνων η Δημητρούλα???? Μωρε μπράβο!! Να σου ζησει!!!Πω πω πως περναει ο καιρός!!

Κουνιες πηραμε από mothercare (οικονομικες βεβαια γιατι θελαμε και δυο) και το καροτσι το εχουμε κλείσει και θα το πάρουμε οταν με το καλό γεννησω!

LEni μου καλή αρχη με τη διεγερση! ΝΑ ειναι οι τελευταιες και τυχερές ενεσεις!!

Katerina ειχα ψαχτει κι εγω για λυκο πριν κατι χρονια...Ειχα θετικά καποια αντισωματα και ενα εξανθημα που εβγαζα στο προσωπο από τον ηλιο. Ομως δεν ξερω καποια στιγμη αυτά επεσαν και το εξανθημα δεν ξαναβγηκε, απλά λιγο προσεχω στον ηλιο. Τελικά ποτε δεν καταλάβαμε τι ηταν αυτο εκείνη την περιοδο... Σου ευχομαι να το περνας οσο πιο ανώδυνα γινεται και γιατι οχι να το ξεπερασεις και τελειως!

Lucky αυτα που γραφεις ειναι βιταμινες που βελτιώνουν το σπερμα. Και ο αντρας μου επαιρνε καθως και βασιλικό πολτο και βελτιώθηκε αρκετα. Ειχαμε ομως θεμα μονο με κινητικότητα..τι να πω...

Δομνινα αντε αναρρωσες επιτελους!!! Τωρα ερχεται και η ανοιξη και ποιος μας πιάνει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα :)

Σκέφτομαι πολύ την Πίγκυ μας που θα ταξιδέψει αύριο και συγκινούμαι... Να προσέχεις πολύ, έτσι? Θα δεις οτι εκεί θα είναι όλα πολύ καλά! Θα ξεκινήσεις με ενθουσιασμό, αφού θα είναι όλα καινούρια για σένα. Εξάλλου θα έρθουν και τα μωράκια σας και θα αλλάξει η ζωή σας εντελώς. Αχ, τί ώραία που θα βρεθείς με τον αντρούλη σου. Να είστε πάντα αγαπημένοι και ενωμένοι θα τα αντιμετωπίσετε και θα τα ζήσετε όλα με χαρα και ελπίδα!!! Καλό ταξίδι κοπέλα μου και εμείς θα τα λέμε έτσι κι αλλιώς μέσα απο την παρέα μας, εδώ...

Εμείς κάναμε τα εμβόλια σήμερα. Η Δήμητρα ήταν αστέρι. Η γιατρός βρήκε τις αντιδράσεις της λίγο ιο προχωρημένες απο αυτές που περίμενε για τον 7ο μήνα. Έχει αρχίσει ήδη και μιμείται κάποιες κινήσεις των χεριών, ενώ έπρεπε να το κάνει γύρω στον 8ο μήνα. Μας είπε οτι αυτό είναι γιατί αναπτυγμένη αντίληψη η μικρή και γιατί ασχολούμαι πολύ μαζί της με τραγούδια και παιχνίδια. Η αλήθεια είναι οτι έχω πάρει ένα βιβλίο και διαβάζω τί είναι για την ηλικία της,αλλά είχαμε κάνει και πολλά στο Παν/μιο. Είναι και το παιδάκι όμως που θέλει να τα πιάνει και να τα επεξεργάζεται όλα.Μακάρι να είναι πάντα έτσι...Εμείς, σαν γονείς θα κάνουμε πάντα το καλύτερο που νομίζουμε και απο κει και πέρα ο,τι μπορούν κι αυτά ας προσπαθήσουν. να είναι γερό παρακαλώ μόνο. Πήρε 2 πόντους υψος και 500 γρμ βάρος. Μας είπε να ξεκινήσει και αυγουλάκι απο την μεθεπόμενη εβδομάδα και το Πάσχα να φάει και αρνάκι γάλακτος...Θα την ξαναδεί μετα το Πάσχα και εμβόλιο θα ξανακάνει στις 20 Αυγούστου περίπου, που θα έχει κλείσει ένα χρόνο.Δόξα τω Θεώ, όλα καλά και εύχομαι να είναι όλα καλά σε όλες μας και στα μωράκια μας και σ' αυτά που έρχονται και σ' αυτά που θα έρθουν. καλό ξημέρωμα σε όλες!!!Πολλά φιλιά και ειδικά στην Πίγκυ μας!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!! Ευχαριστώ για τις ευχες σας!!

Ηθελα να ευχηθω στην Piggy μας κατ αρχήν καλό ταξίδι!!! να προσεχεις φυσικά, με το καλο να βρεθεις στην αγκαλιά του αντρούλη σου και να σε προσεχει εκεί στα ξενα επισημα εγκυούλα γυναίκα!! By the way, κι εγώ από χτες ειμαι ειμαι σε αδεια τοκετου!!

Μη μας ξεχνάς,ε!!!

Agelik και σε σενα ευχομαι αυριο μια υπερδιπλασμένη χοριακή και να κανονίσεις τον πρωτο σου υπέρηχο για να δεις το σποράκι σου!!

Κopelia εγινε 7 μηνων η Δημητρούλα???? Μωρε μπράβο!! Να σου ζησει!!!Πω πω πως περναει ο καιρός!!

Κουνιες πηραμε από mothercare (οικονομικες βεβαια γιατι θελαμε και δυο) και το καροτσι το εχουμε κλείσει και θα το πάρουμε οταν με το καλό γεννησω!

LEni μου καλή αρχη με τη διεγερση! ΝΑ ειναι οι τελευταιες και τυχερές ενεσεις!!

Katerina ειχα ψαχτει κι εγω για λυκο πριν κατι χρονια...Ειχα θετικά καποια αντισωματα και ενα εξανθημα που εβγαζα στο προσωπο από τον ηλιο. Ομως δεν ξερω καποια στιγμη αυτά επεσαν και το εξανθημα δεν ξαναβγηκε, απλά λιγο προσεχω στον ηλιο. Τελικά ποτε δεν καταλάβαμε τι ηταν αυτο εκείνη την περιοδο... Σου ευχομαι να το περνας οσο πιο ανώδυνα γινεται και γιατι οχι να το ξεπερασεις και τελειως!

Lucky αυτα που γραφεις ειναι βιταμινες που βελτιώνουν το σπερμα. Και ο αντρας μου επαιρνε καθως και βασιλικό πολτο και βελτιώθηκε αρκετα. Ειχαμε ομως θεμα μονο με κινητικότητα..τι να πω...

Δομνινα αντε αναρρωσες επιτελους!!! Τωρα ερχεται και η ανοιξη και ποιος μας πιάνει!!

εγω πηγα στο νοσοκομειο με εντονους πονους στον καρπο του χεριου μου εκει μου ελεγαν οτι ειναι τενοντιτηδα και επειδη δεν περνουσε με την ενδοφλεβια αντιβιωση μου ειπαν να μου κανουν εγχειρηση αλλα ευτυχως ενας γιατρος λεει ας κανουμε και καποιες αλλες εξετασεις και βγηκαν τα αντιπυρηνικα αντισωματα θετικα και ανεβασμενα το κανονικο ειναι μεχρι το 80 και εγω ειχα 640 και η ταχυτητα καθυζισης πολυ ανεβασμενη συν που ειχα πυρετο .....και εγω με τον ηλιο βγαζω στο προσωπο εξανθημα.....το παλευω ομως δεν με εχει παρει απο κατω....ελπιζω να μου πανε ολα καλα....

Καλημερα!!

Η Πιγκυ μας τώρα θα πετάει ήδη. Περίεργο δεν είναι ρε κορίτσια? στεναχωριεμαι που μας φεύγει ενω στην ουσία ξέρω ότι δεν θα την χάσουμε, πάλι θα μας γράφει.. Ας είναι καλα και τίποτα άλλο!!

Αgelik μου μην ξεχνιόμαστε:) θα περιμένουμε νέα σου απο την σούπερ χοριακη σου!!!

Φιλακια σε όλες!!

καλημερα κοριτσια!

Αχ , με βοηθησε ο Θεος , 3000και, μου ειπε ο Βασ , ειναι πολυ καλα, ειμαι εγκυος, κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω.Θα παμε στις 26/02 να το δουμε.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, συντομα ολες να μεινουμε εγκυουλες.

Leni μου, εχω διαισθηση για σενα, θα δεις ο Βασ θα τα καταφερει.Καλη αρχη στις εννεσουλες!

Σας ευχαριστω που ειστε ολες διπλα μου και με σκεφτεστε.Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Αχ , με βοηθησε ο Θεος , 3000και, μου ειπε ο Βασ , ειναι πολυ καλα, ειμαι εγκυος, κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω.Θα παμε στις 26/02 να το δουμε.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, συντομα ολες να μεινουμε εγκυουλες.

Leni μου, εχω διαισθηση για σενα, θα δεις ο Βασ θα τα καταφερει.Καλη αρχη στις εννεσουλες!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορουμε επιτελους να το γιορτασουμε!!! Χαρηκα παρα πολυ κοριτσακι μου!!

Ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!! Να εχεις μια ευκολη, απροβληματιστη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Εισαι εγκυος!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!

εγω πηγα στο νοσοκομειο με εντονους πονους στον καρπο του χεριου μου εκει μου ελεγαν οτι ειναι τενοντιτηδα και επειδη δεν περνουσε με την ενδοφλεβια αντιβιωση μου ειπαν να μου κανουν εγχειρηση αλλα ευτυχως ενας γιατρος λεει ας κανουμε και καποιες αλλες εξετασεις και βγηκαν τα αντιπυρηνικα αντισωματα θετικα και ανεβασμενα το κανονικο ειναι μεχρι το 80 και εγω ειχα 640 και η ταχυτητα καθυζισης πολυ ανεβασμενη συν που ειχα πυρετο .....και εγω με τον ηλιο βγαζω στο προσωπο εξανθημα.....το παλευω ομως δεν με εχει παρει απο κατω....ελπιζω να μου πανε ολα καλα....

Καπως ετσι κι εγώ. Ειχα παρατεταμενο πυρετο και να ΑΝΑ τα βρηκαν 360. Μετα από λιγο καιρό (νομιζω 6μηνο ή χρονο) ομως επεσαν πάλι στα 80. Και δεν ειχα αλλο συμπτωμα (πχ πονους και τετοια)...

καλημερα κοριτσια!

Μπραβο κουκλα μου!!!!!!!!!! Εισαι εγκυούλα! Πιο εγκυούλα δε γινεται!! Δωσε κι εσύ μπεμπεδοσκονη τωρα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...