Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας απο την βροχερή Πάτρα :(

Τί κάνετε κορίτσια? Πώς περάσατε το ΣΚ?

Αγγελική μου εσύ πώς νιώθεις? Δεν μας είπες για τα συναισθήματα του αντρα σου, της μητέρας σου και γενικότερα των φίλων και συγγενων μόλις έμαθαν τα ευχάριστα... Θα το ανακοινώσετε απο τώρα ή θα περιμένετε να περάσει λίγος καιρός? Στη δουλειά σου το ειπες οτι είσαι έγκυος?

Λένη μου κι εγώ πιστεύω οτι θα είναι η τυχερή σου φορά και το ελπίζω και στο εύχομαι μέσα απο την καρδια μου. Σήμερα σε σκέφτηκα στην Εκκλησία και προσευχήθηκα να πάνε όλα καλά! Πονάς τώρα με τις ενέσεις?

Οι εγκυούλες τί κάνετε?

Μελανία πώς τα βγάζεις πέρα?

Δομνίνα συναντηθήκατε τελικά με την Πίγκυ μας?Είσαι καλύτερα απο τη γριππούλα?

Οι Κρητικοπούλες μας τι κάνουν?

Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ... Παντού γύρω μας ακούμε ιώσεις και ακόμα δεν την έχουμε δει στο σπίτι. Ας μη λέω μεγάλες κοιυβένετς όμως γιατί ακόμα ο κίνδυνος δεν εχει περάσει.Για το παιδί φοβάμαι, ελπίζω όμως να το γλυτώσει....Ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Χθες το βράδυ πήγαμε στον ξάδελφό μου και το τί παιχνίδια έκαναν στην Δήμητρα κι αυτός και η γυναίκα του δεν λέγεται. Αφού το παιδάκι ήπιε πολύ λίγο γάλα και έπεσε ξερό για ύπνο. Σήμερα πήγαμε Εκκλησία και κοινώνησε, ήσυχα οπως και τις άλλες φορές και μετά μαμ και νάνι πάλι. Της πήραμε και καρεκλάκι να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και χαίρεται πάρα πολύ. Και όταν μαγειρεύω την έχω στην κουζίνα στο καρεκλάκι της και όλο μιλαει και γελάει. Πολύ χάρηκα και γι' αυτό :)

Σήμερα βρέχει εδώ, οπότε θα μείνουμε σπίτι μας να χαλαρώσουμε.

Πολλά φιλιά σε όλες και καλή εβδομ'αδα απο αύριο με περισσότερα νέα :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλη εβδομάδα!

Κοπέλια μου κι εδω χάλια ήταν ο καιρός και εκτός απο το Σάββατο που είχαμε το συνέδριο απο κεί και πέρα όλο το Σκ σπίτι μείναμε με φίλους να πηγαινοερχονται. Ωραίο ήταν κι αυτο.

Ώστε η δημητρουλα χαίρεται το καινούργιο της καθισματακι ε? τι γλυκουλα. Πραγματικά έχει ομορφυνει παρα πολυ και σου μοιάζει παρα πολυ! Μπορείς να καμαρωνεις!! Χαχα

Οι υπόλοιπες κοπελιτσες τι κάνετε?

Εγω σήμερα έχω βας. Θα πάω να με δει αφου αδιαθετησει να δούμε ποτε θα ξεκινήσω και τις άλλες ενέσεις. Αυτές που κάνω τώρα πάντως, της καταστολής, πονάνε πολυ ρε κορίτσια. Άλλη φορα δεν θυμάμαι να πονουσα ιδιαίτερα.. Τέλοσπαντων για καλο θα είναι!:D

Άντε γράψτε κανένα νέο.. Φιλακια!!

καλημερα και καλη εβδομαδα.

Kopelia μου, ωστε η Δημητρουλα εχει δικο της καθισματακι και την βαζεται και αυτη στο τραπεζι οταν τρωτε, μεγαλωνει , πως περναει ο καιρος.

Kopelia μου ,εννοειται οτι ειμαι τριςευτυχισμενη , δεν μπορω να το πιστεψω ακομα, βεβαια εχω και λιγο αγχος αν ολα πανε καλα, πηγα και στη ψυχολογο και μου ειπε οτι ειναι φυσικο, οταν μια γυναικα μενει εγκυος φυσιολογικα διαφορετικα το αντιμετωπιζει και διαφορετικα μετα απο εξωσωματικη και εγω που εχω και ιστορικο.Μου ειπε οτι θα ηρεμησω οταν τα δω στο υπερηχο και ο γιατρος μου πει οτι ολα ειναι καλα.Τοτε συνιδειτοποιεις οτι εισαι εγκυος.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μεγαλωνει το μικρουλι μου.Οσο για τον ανδρα μου εννοειται οτι πεταξε απο την χαρα του , αλλα και οι δυο μας ειμαστε λιγο συγκρατημενοι.Θελουμε ολα να πανε καλα , θα παω την Τεταρτη ευχομαι να εχει αναιβει η χοριακη οσο πρεπει. Με ρωτας για τους συγγενεις , μονο στην μητερα τον πατερα μου, την αδελφη μου και τα αδελφια του ανδρα μου το ειπαμε. Δεν το ειπαμε ουτε καν στην μαμα του, θελουμε να δουμε οτι ολα πανε καλα , να το δουμε και στον υπερηχο με το καλο και μετα σιγα σιγα θα το πουμε.Στην δουλεια το ειπα, ετσι και αλλιως ξεραν γιατι ελειπα.Δεν μπορω να αναιβωκατεβαινω και τις σκαλες .

Leni μου , πονανε λιγο οι εννεσουλες , θελει υπομονη.Θα δεις θα μεινεις εγκυουλα , ακουμε που σου λεω , ετσι κυστουλα εχει και εγω με πηγε πισω ενα μηνα, εφυγε και τωρα τσουπ εγκυος, θα δεις θα μεινεις εγκυουλα, ειμαι σιγουρη για σενα.

MissPiggy -Leni , θυμασται που ειχατε ενστιχτο οτι θα ειμαι εγκυος και πραγματι βγηκατε αληθινες.Ετσι και εγω εχω προαισθημα για την Leni μας!

Τα υπολοιπα κοριτσια , τι μου κανετε?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια...

Ειχα ενα δυσκολο σκ και εχω και μια δυσκολη μερα μπροστα μου.

Ελπιζω να εξεληχθει καλα και να σας γραψω καλα νεα το απογευμα.

Μεχρι τοτε πολλα φιλια σε ολες... Θα επανελθω!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!! Πως είστε??

Εγώ πολύ χαρούμενη!! Σημερα πηγα κι εκλεισα τις κουνιες:D:D Αντε πλησι'αζουμε σιγά σιγά!

Ο καιρός πολύ χαλια το Σ/Κ. Το Σαββατο να φανταστείτε δε βγηκα καν απ το σπίτι, πρεπει να ειχε 10μποφόρ λες και ημασταν σε νησι:mad: Και την Κυριακή κλασσικα για φαγητό στη μαμα, και μετα ηρθαν σπίτι κατι ξαδερφια μου για καφέ.

Εχω και ραντεβου με το γιατρό σημερα επιτελους! Ελπίζω να εχω ωραια νεα να σας πω!

agelik νομίζω μεχρι την αυχενική διαφάνεια δεν το συνειδητοποιείς...και φοβάσαι και συνέχεια. Ειναι η ψυχολογια που εχεις οταν εχεις δυσκολευτει να μεινεις εγκυος. Δεν πειράζει, ολα στο προγραμμα ειναι. Το θεμα ειναι να εξελίσσονται ολα καλα! Κι ετσι θα ναι;)

Leni υπομονη με τις ενεσούλες...Σκεψου οτι ειναι για καλό!! Κι εμεις ειμαστε εδω να γκρινιάζεις οσο θες!!

Piggy ελπιζω ολα να ειναι καλά! Μη μας αγχωθείς τελευταίες μερες!

Δομνινα εισαι καλύτερα από αρρωστια τωρα??

Kopelia φιλιά στη Δημητρούλα!:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια στην Κρητη σημερα ανοιξαν οι ουρανοι βρεχει συνεχεια!!!

Εκανε παλι ο αντρουλης μου ορμονολογικες εξετασεις αλλα τπτ ρε κοριτσια δεν λεει να ανεβει η ορμονη.Του εδωσε ο γιατρος αμινοξεα L-Arginine L-Carnitini k selenioum ξερει καμια σας για αυτες?Στις 20 του μηνα θα κανει παλι κλασμτικο σπερματοδιαγραμμα να δουμε αν υπαρχει κατι!!!

εσεις τι μου κανετε?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Εγώ επιτέλους είμαι πολύ καλύτερα από το κρύωμα.. βέβαια μου έχει μείνει ένα ελαφρύ βηχαλάκι έτσι, για να λέω ότι κάτι έχω..

Lucky μου ο άνδρας μου τις έπαιρνε αυτές τις βιταμίνες για κάποιο χρονικό διάστημα και είδαμε κάποια βελτίωση.. δεν είναι να τις παίρνει και για πάντα πάντως.. ελπίζω κι εσείς πολύ σύντομα να δείτε βελτίωση..

Agelik και η χοριακή θα έχει ανέβει και στον υπέρηχο θα δείτε το ρεβύθι σας και δεν θα το πιστεύετε... είναι μοναδική η αίσθηση..

Εγώ αδιαθέτησα το Σάββατο και έτσι επανέρχεται ο οργανισμός μου στα φυσιολογικά του..

Ελπίζω να ακούσουμε από όλες σας ευχάριστα νέα σήμερα.. Θα περιμένω με ανυπομονησία!

L2qIp2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα.

Kopelia μου, ωστε η Δημητρουλα εχει δικο της καθισματακι και την βαζεται και αυτη στο τραπεζι οταν τρωτε, μεγαλωνει , πως περναει ο καιρος.

Kopelia μου ,εννοειται οτι ειμαι τριςευτυχισμενη , δεν μπορω να το πιστεψω ακομα, βεβαια εχω και λιγο αγχος αν ολα πανε καλα, πηγα και στη ψυχολογο και μου ειπε οτι ειναι φυσικο, οταν μια γυναικα μενει εγκυος φυσιολογικα διαφορετικα το αντιμετωπιζει και διαφορετικα μετα απο εξωσωματικη και εγω που εχω και ιστορικο.Μου ειπε οτι θα ηρεμησω οταν τα δω στο υπερηχο και ο γιατρος μου πει οτι ολα ειναι καλα.Τοτε συνιδειτοποιεις οτι εισαι εγκυος.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μεγαλωνει το μικρουλι μου.Οσο για τον ανδρα μου εννοειται οτι πεταξε απο την χαρα του , αλλα και οι δυο μας ειμαστε λιγο συγκρατημενοι.Θελουμε ολα να πανε καλα , θα παω την Τεταρτη ευχομαι να εχει αναιβει η χοριακη οσο πρεπει. Με ρωτας για τους συγγενεις , μονο στην μητερα τον πατερα μου, την αδελφη μου και τα αδελφια του ανδρα μου το ειπαμε. Δεν το ειπαμε ουτε καν στην μαμα του, θελουμε να δουμε οτι ολα πανε καλα , να το δουμε και στον υπερηχο με το καλο και μετα σιγα σιγα θα το πουμε.Στην δουλεια το ειπα, ετσι και αλλιως ξεραν γιατι ελειπα.Δεν μπορω να αναιβωκατεβαινω και τις σκαλες .

Leni μου , πονανε λιγο οι εννεσουλες , θελει υπομονη.Θα δεις θα μεινεις εγκυουλα , ακουμε που σου λεω , ετσι κυστουλα εχει και εγω με πηγε πισω ενα μηνα, εφυγε και τωρα τσουπ εγκυος, θα δεις θα μεινεις εγκυουλα, ειμαι σιγουρη για σενα.

MissPiggy -Leni , θυμασται που ειχατε ενστιχτο οτι θα ειμαι εγκυος και πραγματι βγηκατε αληθινες.Ετσι και εγω εχω προαισθημα για την Leni μας!

Τα υπολοιπα κοριτσια , τι μου κανετε?

Φιλακια πολλα!

τι κανεις κοριτσι μου?πως νιωθεις τωρα που εχεις το μωρακι σου μεσα σου? να εισαι ηρεμη και χαλαρη και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου....ποτε με το καλο θα πας για υπερηχο?αντε θα περιμενω νεα σου δικα σου και απο το μωρακι σου....ολα πανε καλα να μην ανησυχεις απλα να μην κουραζεσαι και να προσεχεις!!!φιλια πολλα

καλησπερα και απο μενα κοριτσια τι κανετε?? και εδω απο χτες δεν εχει σταματησει να βρεχει αλλα για να πω την αληθεια δεν μπορω καθολου την ζεστη αρα δεν παραπονιεμαι γι'αυτον τον καιρο να μη σας πω πως μου αρεσει κιολας.........εχω ξεχασει να σας πω οτι εχω ενα προβλημα υγειας ενα αυτοανωσο νοσημα (ερυθηματωδης λυκος) και η ζεστη με ενοχλη........κατα τα αλλα καλα ειμαστε δοξα το θεο προσπαθουμε να χαλαρωσουμε λιγο......Διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι που σας διαβαζω καλα......πολλα πολλα φιλακια και καλη εβδομαδα να εχουμε

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Γυρισαμε απ το νοσοκομείο (επιτελους!)

Λοιπόν ειμαστε μια χαρα, μεγαλοι κιολας (1300γρ και 1130γρ!). Του ειπα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κατι πονακια και με εβαλε στο μηχανημα να δει συσπάσεις. Δεν ειχα τιποτα ευτυχώς!

Μου εδωσε επιπλεον μαγνησιο, ουτροτζεσταν:confused: δεν καταλαβα γιατι και να πω την αληθεια σκεφτομαι να τα "ξεχναω" καπου κάπου, και ενεσεις κορτιζονης. Α, και μου ειπε να σταματησω το ασβεστιο. Ουτε αυτο καταλαβα γιατι....

Επομενο ραντεβου 9/04 μετα το ντοπλερ!!

Αυτα απο μας! Σας φιλώ!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα κοριτσια τι κανετε?? και εδω απο χτες δεν εχει σταματησει να βρεχει αλλα για να πω την αληθεια δεν μπορω καθολου την ζεστη αρα δεν παραπονιεμαι γι'αυτον τον καιρο να μη σας πω πως μου αρεσει κιολας.........εχω ξεχασει να σας πω οτι εχω ενα προβλημα υγειας ενα αυτοανωσο νοσημα (ερυθηματωδης λυκος) και η ζεστη με ενοχλη........κατα τα αλλα καλα ειμαστε δοξα το θεο προσπαθουμε να χαλαρωσουμε λιγο......Διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι που σας διαβαζω καλα......πολλα πολλα φιλακια και καλη εβδομαδα να εχουμε

Αχ κοριτσακι μου τι περνας και συ?Πραγματικα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτο το νοσιμα ξερω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να το διαγνωσουν!!!Εσυ στην καθημερινοτητα σου πως εισαι σε σχεση με την νοσο?Να ξερεις οτι οταν βρησκετε σε εξαρση λογο ορμονων δημιουργείτε υπογονιμοτητα αυτη την περιοδο!(η θεια μου το ειχε)

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

MissPiggy μην πολθπιεζεσαι , να εισαι οσο μπορεις χαλαρη και ηρεμη , ολα θα πανε καλα. Καταλαβαινω οτι εχεις απειρες δουλειες , αλλα ολα θα γινουν στην ωρα τους.

Αχ Gemini , τι τελεια νεα και τα μωρακια μεγαλωνουν πολυ καλα και φανταζομαι οτι εισαι πολυ ευτυχισμενη τωρα που θα φτιαξετε το δωματια , τα πραγματα τους.Μπραβο πολυ χαιρομαι για εσενα!

Lucky μην στεναχωριεσαι , στο εχω ξαναπει, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα επανελθουν , λιγο υπομονη διοτι χρειαζεται χρονος.Μονο μην πεσει ο ανδρα σου , θελει στηρηξη.

Δομνινα ευτυχως περασε αυτο το κρυωμα που σε ταλαιπωρησε πολυ!

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Τι να σου πω , ακομα δεν εχω καταλαβει τι μου συμβαινει.Ευχομαι να μεγαλωνει το μικρουλι που εχω στην κοιλιτσα.Εσυ πως τα πας? Κοντευουν οι μερες , που θα ερθει η μικρουλα σου στην αγκαλια σου! Πως νοιωθεις? Εχεις αγχος? Ευχομαι με εναν πονο , να μην σε κουρασει η μικρουλα.

Leni πηγες στο Βασ το εγινε? Τι σου ειπε? Περιμενοω νεα σου!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσια εγω αυριο παω για την χοριακη, εχω λιγο αγχος.Ας εχει αναιβει.!!

Φυσικο δεν ειναι που ειμαι λιγο αγχομενη? Εσεις τι λετε? Εσεις οι εγκυουλες οταν ειχατε μαθει οτι εισαστε εγκυες ειχατε λιγο αγχος?

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια!! Τι κάνετε??

Κοριτσια εγω αυριο παω για την χοριακη, εχω λιγο αγχος.Ας εχει αναιβει.!!

Φυσικο δεν ειναι που ειμαι λιγο αγχομενη? Εσεις τι λετε? Εσεις οι εγκυουλες οταν ειχατε μαθει οτι εισαστε εγκυες ειχατε λιγο αγχος?

Φιλια!

Αγχος??? Μονο άγχος???? Ναι ναι κι εμεις το ειχαμε αυτό;)

Θα εχει ανεβει ομως κι αυτη και θα ηρεμήσεις.....

Τα υπολοιπα κορίτσια καλά???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εδώ στο γραφείο και ο καιρός έξω μόνο για γραφείο δεν είναι.. ονειρεύομαι μια "χειμωνιάτικη" απόδραση αλλά δεν το βλέπω.. τέλος πάντων, θα ονειρεύομαι το Πάσχα στο χωριό και θα παρηγοριέμαι..

Agelik μου εννοείται ότι όλες μας είχαμε τρομερό άγχος κάθε φορά που έπρεπε να κάνουμε επαναληπτική χοριακή... Μη μου ανησυχείς καθόλου.. είμαι σίγουρη ότι το εμβρυάκι σου εξελίσσεται τέλεια και το νούμερο θα είναι τεράστιο..

Τζέμινι τα αγόρια σου μεγαλώνουν και θεριεύουν.. γύρω στα 3 κιλά τα κόβω το καθένα..

Πίγκυ μου σε ευχαριστώ και πάλι για τα φάρμακα.. τα παρέλαβα και όλα καλά..

Να σου ευχηθώ καλό ταξίδι για αύριο και με το καλό να φτάσεις στον προορισμό σου χωρίς απρόοπτα.. να τακτοποιηθείτε στο σπιτάκι σας που σίγουρα θα είναι πανέμορφο και μετά θα μπορείς να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χαλαρώνοντας..

Κατερινάκι τα αυτοάνοσα είναι δύσκολη υπόθεση.. το παν φαντάζομαι είναι να έχεις έναν γιατρό που γνωρίζει πολύ καλά από αυτά και μια τέλεια ιατρική αντιμετώπιση.. Κουράγιο κορίτσι μου..

Lucky μου τι νέα από την πανέμορφη Κρήτη;

Λένη, εσύ τι κάνεις; πως είσαι; πως πάει η διέγερση;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...