Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Πώς περάσατε? Πήγατε για μπανάκι, είστε διακοπούλες?

Εμείς αυτό το Σαβ/κο περάσαμε ήρεμα γιατί έχω αρκετές συσπάσεις και δεν πολυκινήθηκα... Σήμερα θα πάω να κάνω οπτικά πεδία για να δούμε αν μπορώ να θηλάσω και μετά καρδιοτοκοκράφημα για να μετρήσουμε πάλι συσπάσεις.

Περιμένω και τα δικά σας!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Οπτικά πεδία για να δεις αν Μπορείς να θηλασεις;;; Τι θα πει αυτο;;;

Εγώ είμαι ακόμα Σαντορίνη, είναι πολυ Ωραία!!!!

Αλλά διαβάζω και τα νέα σας!

Φιλία σε όλες!

c12e25debb.png

Οπτικά πεδία για να δεις αν Μπορείς να θηλασεις;;; Τι θα πει αυτο;;;

Εγώ είμαι ακόμα Σαντορίνη, είναι πολυ Ωραία!!!!

Αλλά διαβάζω και τα νέα σας!

Φιλία σε όλες!

Καλημερα στην ομορφη Σαντορινη.

Χθες εκανα τα οπτικα πεδια και βγηκαν πολυ καλα. Μου ειπε η γιατρος να τα κανω γιατι εδω και χρονια εχω ενα αδενωμα στην υποφυση που αλλοτε μεγαλωνει και αλλοτε μικραινει αναλογα με την προλακτινη που παραγεται απο την υποφυση. Τωρα με την εγκυμοσυνη η προλακτινη σιγουρα ειναι πολυ αυξημενη και αν θηλασω θα αυξηθει περισσοτερο. Αν το αδενωμα σχει μεγαλωσει θα μου εχει πειραξει οπτικο νευρο. Με τα οπτικα πεδια βλεπεις αν εχει γινει ζημια. Ευτυχως ολα ειναι καλα,οποτε θα θηλασω τουλαχιστον ενα μηνα.

Παω τωρα για καρδιοτοκογραφημα και θα σας πω αργοτερα τα νεα.

Γραψτε και τα δικα σας νεα.

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας Κορίτσια απο τους παξους! Σας διαβάζω όσο Μπορώ αλλα δεν πιάνει το κινητο μου ιδιαίτερα οπότε και το 3G μου επίσης.. Κοπελια μου Χαιρομαι που θα θηλασεις έστω και λίγο. Εύχομαι να βγει κι η άλλη εξέταση μια χαρα. Miss piggy μου χαιρετίσματα στη πανέμορφη Σαντορίνη! Παιδια οι παξοι το κάτι άλλο απο θάλασσες! Φιλακια πολλα σε όλες και Ελπίζω να περνάτε καλα:-)

Καλημέρα κορίτσια!! Όλο διακοπές διαβάζω και παραλίες!!!! Μια χαρά σας βρίσκω... Έτσι να γεμίζουν οι μπαταρίες γιατό το φθινόπωρο θα έχουμε ευχάριστα!!!

Kopelia ολα καλά και με το θηλασμό! Μπράβο! Τελικά πότε περιμένεις τη μπεμπούλα??

Εγώ από νεά τίποτα. Ησυχία. Διακοπές δεν πάμε γιατί περιμένω ν αδιαθετήσω και να δω τι θα κάνουμε τελικά με την εμβρυομεταφορά... Πολύ υπομονή θέλει η υπόθεση:rolleyes:

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα :-)

Αυριο το πρωι στις 9 μπαινω για γεννα. Μετα απο καθημςρινη παρακολουθηση ειδε η γυν οτι το αμνιακο υγρο μειωθηκε και το μωρο δεν θα σντεχε μεχρι την Τριτη που ειχαμε προγραμματισει την καισαρικη. Οποτε με πηρε τηλ το απογευμα και μου ειπε να παω αυριο το πρωι να μας φερει την μπεμπουλα στον κοσμο. Προσευχομαι να πανε ολα καλα!

Θα τα πουμε παλι οταν με το καλο γυρισουμε στο σπιτι.

Πολλα φιλια σε ολες και καλη συνεχεια στις διακοπες σας!

Καλησπερα :-)

Αυριο το πρωι στις 9 μπαινω για γεννα. Μετα απο καθημςρινη παρακολουθηση ειδε η γυν οτι το αμνιακο υγρο μειωθηκε και το μωρο δεν θα σντεχε μεχρι την Τριτη που ειχαμε προγραμματισει την καισαρικη. Οποτε με πηρε τηλ το απογευμα και μου ειπε να παω αυριο το πρωι να μας φερει την μπεμπουλα στον κοσμο. Προσευχομαι να πανε ολα καλα!

Θα τα πουμε παλι οταν με το καλο γυρισουμε στο σπιτι.

Πολλα φιλια σε ολες και καλη συνεχεια στις διακοπες σας!

Kopelia μου τώρα που σου γράφω λογικά θα έχεις τη μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!!! Σου έυχομαι να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Όλα καλά θα πάνε, στο έυχομαι ολόψυχα:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοπελια μου!!! Ήρθε η ώρα ε;

Να σας ζήσει φιλενάδα μου!

Να είναι πάντα γερή ευτυχισμένη και καλοτυχη! Και να την καμαρωσετε Όπως επιθυμείτε!

Φιλία πολλα πολλα! Περιμένουμε νέα σου Οπότε μπορέσεις!

c12e25debb.png

Κοπελια μου Τώρα καταφερα να ανοίξω το κινητο μου και είδα τα νεα σου! Τώρα πια θα την έχεις στην αγκαλια σου! Να σας ζήσει!!!! Πώς νοιωθεις; Περιμένουμε νεα σου οπότε μπορέσεις:-) :-)

Κοριτσια καλησπερα. Σας γραφω απο την κλινικη, απο καποιο ασυρματο που βρεθηκε ανοιχτο. Εχω την μπεμπουλα μου διπλα και μια απεραντη ευτυχια. Ενα θαυμα απιστευτο που μαε εκανε δωρο ο Θεος λιγο πριν την γιορτη του μπαμπα της. Γεννηθηκε 3700 και 52 εκατοστα και ειναι μια κουκλα!!! Ακομα δεν μπορει να θηλασει και μαλλον θα χρειαστει να βγαζω το γαλα με θηλαστρο. Παντως τρωει πολυ και ειναι πολυ ησυχη.

Ειλικρινα σας το ευχομαι να το ζησετε γρηγορα και σιγουρα θα γινει γιατι το αξιζετε!!!

Πολλα φιλια. Θα τα ξαναπουμε οταν γυρισουμε σπιτι με το καλο απο Τριτη και μετα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα. Σας γραφω απο την κλινικη, απο καποιο ασυρματο που βρεθηκε ανοιχτο. Εχω την μπεμπουλα μου διπλα και μια απεραντη ευτυχια. Ενα θαυμα απιστευτο που μαε εκανε δωρο ο Θεος λιγο πριν την γιορτη του μπαμπα της. Γεννηθηκε 3700 και 52 εκατοστα και ειναι μια κουκλα!!! Ακομα δεν μπορει να θηλασει και μαλλον θα χρειαστει να βγαζω το γαλα με θηλαστρο. Παντως τρωει πολυ και ειναι πολυ ησυχη.

Ειλικρινα σας το ευχομαι να το ζησετε γρηγορα και σιγουρα θα γινει γιατι το αξιζετε!!!

Πολλα φιλια. Θα τα ξαναπουμε οταν γυρισουμε σπιτι με το καλο απο Τριτη και μετα.

Αχ μπράβο κοπελιά μου!!! Να σου ζήσει η μικρή και πάλι!! Θα μας πεις την εμπειρία σου όταν γυρίσεις με το καλό! Να χαίρεσαι και τον άντρα σου..

Χρονια Πολλά και σε όσες γιορτάζουν σήμερα!! Μακάρι η Παναγία να μας βοηθήσει και να μας αξιώσει του χρόνου με μωράκι-μωράκια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χρόνια πολλα κορίτσια σε όλες και σε όσους αγαπάτε!

Όπως είπε και η Gemini Μακάρι να μας ακούσει η Παναγία και να μας στείλει το μωρακι που Περιμένουμε...

Φιλία πολλα Από τη Νάξο (αλλαξα και νησί!!!)

c12e25debb.png

Κοπελια μου να σας ζήσει και πάλι! 3700! Ουαου! Ολόκληρο κορίτσι!!:-)

Γυρισατε Σπιτι ή Όχι Ακόμα; Ο θηλασμος πώς παει; Συνεχίζεις με το θηλαστρο;

Περιμένουμε κι αλλα νεα σου!

Miss piggy μου Εσυ έχεις πάρει σβάρνα όλες τις Κυκλάδες ε; Χαχα καλα κανεις! Ποτέ γυρνας;

Μελανια πώς παει; Πηγές διακοπές; Ποσες εβδομάδες είσαι Τώρα; Υπέρηχο Ποτέ έχεις πάλι;

Οι υπόλοιπες Ολα καλα;

Φιλια πολλα!!

Μπράβο κοπελια μου να σας ζησειιιι!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη η μπεμπα σας!!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στις υπολοιπες να το ζησουμε αυτο το καταπληκτικο και συγκλονιστικο γεγονος!!! Να σας πω κι εγω τα νεα μου.... Ειμαι 8 εβδομαδων εχουμε ενα μωρακι απο τα τρια που βαλαμε και προχθες ακουσαμε και την καρδουλα του. Ειναι μια χαρα και ειμαι τρισευτυχισμενη..Προσευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...Ειχαμε αποφασισει με το συζυγο να μην πουμε σε κανεναν τιποτα μεχρι τουλαχιστον να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα και να που ηρθε η ωρα και το ειπαμε...Ευχομαι με το καλο και σε σενα Leni μου και στην Miss Piggy να σας πανε ολα καλα κοριτσια μου!! Φιλακια!!

Μπράβο κοπελια μου να σας ζησειιιι!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη η μπεμπα σας!!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στις υπολοιπες να το ζησουμε αυτο το καταπληκτικο και συγκλονιστικο γεγονος!!! Να σας πω κι εγω τα νεα μου.... Ειμαι 8 εβδομαδων εχουμε ενα μωρακι απο τα τρια που βαλαμε και προχθες ακουσαμε και την καρδουλα του. Ειναι μια χαρα και ειμαι τρισευτυχισμενη..Προσευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...Ειχαμε αποφασισει με το συζυγο να μην πουμε σε κανεναν τιποτα μεχρι τουλαχιστον να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα και να που ηρθε η ωρα και το ειπαμε...Ευχομαι με το καλο και σε σενα Leni μου και στην Miss Piggy να σας πανε ολα καλα κοριτσια μου!! Φιλακια!!

Μπράβο καλή μου!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Κατεψυγμένα, ε? Πολλές ελπίδες δίνεις, να το ξέρεις!!! Σου ευχομαι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...