Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

katerina m, χθες εξωσωματική. Και αν δεν πετύχει με τη πρώτη που το απεύχομαι, στα ενδιάμεσα είτε σπερματεγχύση, είτε ivf φυσικόy κύκλου είτε προσπάθεια για φυσιολογική σύλληψη. Πάντως μην το αφ'ησεις αν θες παιδάκι. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα μετά 40.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα.

Κατερίνα μου συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια. Εξάλλου και ο Λαϊνάς υποστηρίζει οτι όταν περνάεί ένας χρόνος προσπαθειών και δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη, τότε θέλει ψάξιμο και μετά αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πάμε για εξωσωματική... Και ειδικά μετά τα 40 δεν θέλει "πολύ περίμενε"...

Μισπίγκυ πώς πάνε οι ετοιμασίες?Τί έκανες με την δουλειά και το ΙΚΑ?

Τζέμινι μπήκες στον 7ο?Πωπω πως περνάει ο καιρός! Έχεις ετοιμαστεί για τον ερχομό των μωρών? Σιγά σιγά πρέπει να ετοιμάσεις και τις βαλίτσες, ε? Τί σας έχει πει ο γιατρός? Εμένα μου είχε πει οτι μόλις μπω στον 7ο να τα ετοιμάσω όλα...

Λένη μου πώς τα πας εσύ με τις ενέσεις? Το μακρύ πρωτόκολλο ακολουθείς?

Οι υπόλοιπες καλά?

Φιλιά σε όλες!

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε? σας ευχαριστω ολες για τις πολυτιμες συμβουλες σας ξερω οτι ολες ειναι καλοπροαιρετες.....

kopelia μου τι κανει η Δημητρουλα μας?εσυ σκεφτεσαι και για δευτερο παιδι ??

Μισπιγκυ μου που χαθηκες εσυ σημερα? ξερω οτι εχει τρεξιματα για το ταξιδι σου μην χανεσαι ομως......

Leni7 μου ευχαριστω για τις συμβουλες σου.....εσυ πως τα πας με τις ενεσουλες ειναι δυσκολο αυτο το κομματι??? γραψε μας νεα σου

Sunty ευχαριστω κοριτσακι μου να εισαι παντα καλα δεν ξερω αν εχεις παιδακι ή αν προσπαθεις παντως ολα να πανε οπως τα θελεις.....

luckym2 μου γλυκια μου πατριωτισα ευχαριστω για την συμβουλη σου αν ημουν ομως και εγω 23 ετσι θα σκεφτομουν......

Δομνίνα μου εσυ πως εισαι σου περασε το κρυολογημα?? να προσεχεις ολο ιωσεις κυκλοφορουν τωρα με αυτον τον καιρο.....

Gemini85 μου εσυ ολα καλα??? πω πω 7 μηνων αντε η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει μεχρι να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου θα εχεις φτασει στον 9 και μετααααααα τρεξιμο με τους ποδοσφαιριστες σου........

Αγγελικουλα εσυ πως τα πας?? να ξεκουραζεσαι κοριτσακι μου και να προσεχεις το μωρακι σου εισαι παντα στην σκεψη μου να το ξερεις και ανυπομονω να μαθω νεα σου .....

φιλακια σε ολεςςςςςςςς

Καλησπέρα κι από μενα κορίτσια!! Τι κ'ανετε??

Katerina και kopelia οντως περν'αει ο καιρός. Βεβαια μενει δυσκολο κομμάτι αλλά χαιρομαι που ολα βαινουν καλώς! Σημερα πηγα και στο 1ο μάθημα με μαια στα mothercare και πολύ μου άρεσε! Νιωθω οτι κοντευουμε!;)

Τη ΔΕυτερα θα παω στο γιατρο και θα εχω νεα. Τωρα ουσιαστικά εχουμε να δουμε τα μωρα από τη Β επιπεδου και μου εχει λέιψει!!

Δομνινα περαστικά σου!

Τελικά υπάρχουν πολλες΄αποψεις για την εξωσωματική... Νομίζω ειναι και τυχερό.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι ξέρω πως όσο και να το ήξερες, απογοητεύτηκες... Τι να πω, τα έχω περάσει και ξέρω... Υπομονη!!

Κοπέλια μου ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν περνάμε καλα, κι εσυ περνάς μοναδικές στιγμές, όμορφες στιγμές με την δημητρουλα και τελικα αυτο έχει σημασία. Μην τις περνάς αυτές τις στιγμές με το άγχος ότι θα φύγουν γρήγορα.. Όλες οι ηλικίες έχουν τα καλα τους, απλα ζηστες όσο μπορείς και να την χαρεις όσο μπορείς σε κάθε της φάση.. Αυτο είναι το σημαντικο!!

Πιγκυ μου τι κανείς? οι μέρες αυτές για σένα είναι δύσκολες και τρεχεις ε? τα καταφέρεις με το ΙΚΑ? τι πρέπει να καταφέρεις??

Αγγελικ μου σε σκεφτόμαστε και ελπίζουμε όλα να πηγαίνουν τέλεια!!

Geminaki μου περναει ο καιρός και για σένα και κοντευεις... Σου άρεσε το μάθημα ε? πολυ ωραία...μπράβο κοριτσάκι:)

Εγω καλα τα πάω με τις ενεσουλες, για κάποιο λόγο με πονάνε βέβαια λίγο.. Όχι όταν βάζω την βελόνα αλλα όταν το υγρό μπαίνει στην κοιλιτσα. Δεν ξέρω γιατι αυτη τη φορα...

Καλησπέρα,

Κοριτσια ειμαι πολυ ζορισμένη από χρόνο οπότε θα δείξετε κατανόηση αυτες τις μέρες. Εκλεισα μερικες εκρεμότητες σημερα. Αυριο θα ξερω ελπιζω και τι θα χρειαστω για τη δουλεια και για το ΙΚα οποτε θα εχω πιο ξεκαθαρο πλάνο... Θα σας πω...

Εκανα και την κορτιζονη σημερα για τα πνευμονακια των παιδιων. Λιγο νωρις αλλα λόγω ταξιδιου ειπαμε να την κανουμε λίγο νωρίτερα. Λογικά θα κάνω αλλη μια δόση εκει. Εκλεισα και ραντεβου με γιατρο εκει. Ολα ετοιμα.

Δομνινα μου, δεν σκεφτόμαστε τα αρνητικά! Αλλωστε το περιμενες! Για τα φαρμακα τι λες για Κυριακη πρωι? Αλλιως Δευτερα σου τα στελνω, οτι θες.

Λενακι οι ενεσεις καταστολης πονανε. Ποναει το υγρο, δεν θυμασαι που σας το λεγα? Τι να κανουμε...

Κατερινα μου και εγω θα συμφωνήσω με τα κοριτσια, καλό ειναι να μην περιμενεις. Μετα τα 40 καλο ειναι να προχωρας αποφασιστηκα. Ηθελα να σου γραψω κι αλλα σημερα στο πμ αλλα δεν προλαβαινα καθολου, σου τα χρωσταω μολις ηρεμησω... σορρυ

Πρεπει να σας αφησω να μαζεψω... Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

καλημερα στην ομορφη παρεα μου !

Κοριτσια μου συγνωμη που δεν μπηκα χθες , αλλα καταλαβαινεται. Πηγα στην δουλεια ειχε πολυ δουλεια , και μωλις γυρισα επεσα και δεν ξανασηκωθηκα, ειδα απειροελαχιστο ροζ ,οταν γυρισα απο την δουλεια, δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα , αλλα καλυτερα ξαπλα , μετα που ξεκουραστικα ηταν ολα καλα.Μπορει να ειναι και απο τα φαρμακα, απο τον κολπο. Αλλα δεν μπορουσα να μπω να σας γραψω.Σας ευχαριστω ολες μια μια, πολυ πολυ , για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια, ειστε πλαιον δικοι μου ανθρωποι και σας ευχαριστω πολυ.Ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελους.Θα παω την Τεταρτη για Χοριακη και φανταζομαι αναλογα την χοριακη θα μου πει ποτε θα γινει ο υπερηχος με το καλο. Ξερετε οσο ναναι με το ελαχιστο που βλεπεις ψιλοφοβασαι. Εσειε τι λετε οι εγκυουλες που εχετε περασει απο αυτο το σταδιο?

Σας φιλω ολες με αγαπη!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!! Παρασκευούλα σημερα , τελεια!!!!!!!!!!!!!

LEni λες να σε πονανε αυτη τη φορά γιατι ειναι οι τυχερές??????? Εεεεε???? Ετσι λέω εγώ παντως;)

Piggy εχει πολλά να κάνεις, πραγαματι. Δεν πειράζει, οργανώσου εσύ κι εδώ θα ειμαστε!

Για τις ενεσεις εμενα δε μου εχει πει ακομα τιποτα ο γιατρός...Τις κάνουν ολες φαντάζομαι ε? Εχεις ρωτησει για παρενέργειες?

Δομνινα αχ, το χουμε δει ολες αυτο το 0,1 και σιγουρα πάνω από μια φορά... Οπότε σε καταλαβαίνουμε.... ΝΑ σκεφτεσαι ομως τι χαρα θα κανεις οταν κάνεις την εξεταση και ειναι θετική!!! Μονο θετικά δηλαδή!

Agelik να μην κουράζεσαι τωρα γιατι ειναι αρχη ακόμα. Οσο για το αιματακι μονο ξεκουραση συστηνουν οι γιατροί. Κι εγώ ειχα λιγο στις αρχες και δεν ηταν τιποτα. Πηγαινα ομως σα γριούλα, δεν εκανα τίποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σε ευχαριστω Gemini μου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα , θελει ξεκουρασει , το ξερω.Στην δουλεια παω , δεν γινεται, αλλα οταν γυρναω σπιτι δεν κανω τιποτα , ξαπλα.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα.. δεν χαλάστηκα χθες με το 0.1 αν και μια θετική εκπληξούλα δεν θα με χάλαγε.. το ομολογώ!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και ακόμη περισσότερο που η Πίγκυ μας σιγά σιγά τελειώνει τις εκκρεμότητές της και ετοιμάζεται να πάει σε άλλη γη και άλλα μέρη.. Κι εγώ θα ήθελα να το κάνω.. όσο να είναι είναι μια πρόκληση και λατρεύω τις προκλήσεις..

Κοριτσάκι μου μιλάμε Κυριακή πρωί και κανονίζουμε. Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια!

Τι μου κανετε? MissPiggy μου ετοιμαζεσαι ε? Αντε με το καλο να πας στον ανδρουλι σου και θα δεις ολα θα ειναι τελεια εκει.

Leni μου. αρχισες ενεσουλες ε? Μπραβο !! ειναι η τυχερη σου φορα.Το αισθανομαι!!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα είχα συνέδριο μέχρι το μεσημέρι, με το ζόρι ξύπνησα, ένιωθα πολυ βαριά.. Τελικα αδιαθετησα κιόλας, μάλλον γιαυτο !

Αγγελικ μου σε σκεφτόμουν, ελπίζω να ξεκουραζεσαι και να είσαι ήρεμη!

Πολλα φιλια σε όλες και καλο σαββατοβραδο- κυριακο:)

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε σημερα??? εδω στην κρητη εχει χαλασει λιγο ο καιρος και εχει και κρυο βιαστηκα μαλλον να πω οτι ηρθε το καλοκαιρι......τα μωρακια σας τι κανουν???

Αγγελικουλα χαιρομαι που ολα πανε καλα περιμενουμε νεα σου οταν πας στον γιατρο .......

Leni μου ακομα σε πονανε οι ενεσουλες??? δεν ειναι το ιδιο φαρμακο οπως και τις αλλες φορες γι'αυτο πονάει?? ολα να πανε καλα ευχομαι

καλα να περασετε ολες οτι και αν κανετε.....φιλακια πολλα

Leni μου , Katerina μου ,και ολες σας φυσικα, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Εγω καλα ειμαι, ξεκουραζομαι, πηγα χθες σε ενα καινουρδιο ενδοκρινολογο που μου ειπε ο Βασ , γιατι εχω θυροειδη ,σημερα εκανα τις εξετασεις που μου ζητησε , πηγα στην ψυχολογο και γενικα χαλαρωνω. Ευτυχως που εχω σημαντικη βοηθεια απο την μητερα μου και ετσι δεν κανω τιποτα μεσα στο σπιτι.Ξαπλα και ξεκουραση.Εγω θα παω Τεταρτη για Χοριακη.Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα.

Καλο Σαββατοκυριακο, Φιλια Πολλα σε ολες!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...