Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι.

Πόσο μου αρέσει που έχουμε χαρές στην παρέα μας και τα μοιραζόμαστε όλα!!!

Αγγελική μου πώς νιώθεις? Ξεκούραση έτσι? Και θα μας γράφεις όποτε μπορείς εσύ και όχι πολλά γιατί ο υπολογιστης κουράζει όσο νάναι τις εγκυούλες.

Κατερίνα μου νομίζω οτι πριν ξεκινήσεις προσπαθειες με εξωσωματική πρέπει να κάνεις μια σειρά εξετάσεων, όπως είναι και η υστεροσαλπιγγογραφία. Έτσι κι αλλιώς θα στα πει κι ο γιατρός στο κέντρο που θα πας. Είναι μια εξέταση που γίνεται απο τον κόλπο και ρίχνουν ένα σκιαγραφικό που φτάνει στις σάλπιγγες και βλέπουν αν είναι βουλωμένες ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν πονάει... Σου είπαν να την κάνεις? Πάντως όσο καιρό χρειάζεται ο άντρας σου να αναρρώσει, εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι εξετάσεις χρειάζονται. Γιατί να χάνεις χρόνο?

Μισπίγκυ μου πότε είναι να ταξιδέψεις τελικά? Για Τεταρτη δεν είχες πεί?

Η Δήμητρα έχει αρχίσει και στηρίζει τα πόδια της και όποτε πάω να την σηκώσω απο το κρεβάτι της, στηρίζεται στα χέρια μου και στέκεται όρθια. Και όταν την ντύνω δεν θέλει να είναι καθιστή, θέλει όρθια. Έχει αρχίσει και τα περιεργάζεται όλα και θέλει να τα πιάνει. Αλλά εκεί που έχει πολύ γέλιο είναι με το σκυλί. Το αγαπάει πολύ και όποτε το βλέπει, του γελάει και του πιάνει τη μουσούδα. Και η σκυλίτσα μας δεν την πολυπλησιάζει, αλλά για χάδια στρώνεται κατευθείαν. Νομίζω οτι θα γίνουν πολύ καλές φίλες. Βάζω την Δήμητρα και της δινει και μπισκοτάκια και η σκυλίτσα μας τρέχει να το αρπάξει απο τα χέρια της. Τώρα το απόγευμα ξύπνησε νωρίτερα απο ό,τι συνήθως και είχε γκρινίτσα. Έφαγε την κρέμα της, έπαιξε και ξανακοιμήθηκε για λίγο να ξεκουραστεί.

Α δεν σας είπα, ξεκινήσαμε και μοσχάρι χθες και της άρεσε πολύ... όλο μμμμμμμμμ έκανε, χαχα.

Φιλιά σε όλη την παρέα μας!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλα μην γελασετε τι ειναι η υστεροσαλπιγγογραφια και γιατι πρεπει να την κανουμε??? ειμαι λιγο ασχετη:-(

Είναι η πρωωωωωτη εξεταση απο την οποια ξεκιναμε ολες.

Πηγαινεις στο νοσοκομειο, βάζεις τη ρομπίτσα σου, ξαπλώνεις και σου βάζουν ενα σκιαγραφικό στιε σαλπιγγες και σου βγάζουν ακτινογραφεια για να δουν αν ειναι διαβατες. αν δηλαδη το υγρό περνάει μέσα στις σαλπιγγες. Αν δεν περνάει, δεν περνάει και το σπέρμα, οπότε γι αυτο δεν μένεις εγκυος. Αν περνάει δεν είναι εκει το πρόβλημα και συνεχίζουν το ψάξιμο...

Αν διαβάσεις στο φορουμ θα διαβάσεις για κοπελες που λένε οτι πονάει... Εγω είχα τρομοκρατηθεί πριν την κανω οσο και να μου ελεγαν η κοπελια και η Λενη οτι δεν ειναι τιποτα! Δεν ηθελα καθόλου και φοβόμουν τρελλα!

Μου ειχε πει ο γιατρος μου να παρω ενα voltaren και ενα buscopan το πρωι, πήγα εκει και δεν κατάλαβα τίποτα!!! Πραγματικά ομως! Δεν ήταν τίποτα!!!

Περιμενα φρικτό πονο και ήταν πολύ λιγότερος απο τον πονο περιοδου!

Όταν τελειωσα, περιμενα τα αποτελέσματα και με έπιασε ενα αίσθημα σαν να κατεβαίνει περιοδος, κράμπα και λίγος πόνος, για 3 λεπτα. Ηταν που εφευγε το σκιαγραφικό. Μετά περδικη! εγω σκέψου πήγα για ψώνια μετα (αφου ειχα αδεια απο τη δουλεια ειπα να το εκμεταλλευτω!)

Αυτα... Ελπιζω να σε κατατόπισα. Αν ξεχασα κατι θα σου το πουν οι υπολοιπες...:tongue:

Να την κανεις παντως, δεν γινεται αλλιως.

c12e25debb.png

Κορίτσια καλησπέρα!Θα πείτε τώρα από πού ξεφύτρωσε αυτή..έπεσα όμως πάνω στην ερώτηση και είπα να ρωτήσω κι εγώ η άσχετη κάτι...μπορεί να γίνει υστεροσαλπιγγογραφία και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα μαζί??

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Κοπελια μου Τετάρτη 6.00 το πρωι...

Αντε να μπω στο αεροπλάνο και να τα παρατησω ολα! Δεν αντεχω κοριτσια, εχω φτασει στα ορια μου, κυριως με τη δουλεια και με το ΙΚΑ. Δεν βγάζω ακρη με κανένα από τα 2. Δράμα.

Που θα πάει όμως μικραίνουν τα περιθώρια. Ή θα βρω μια λύση ή θα ρίξω 2 μούτζες στο καθενα και θα φύγω. (Μεταξύ μας και δυστυχως, το 2ο προβλέπω)

Κοπελια μου, ξεκινησε να στέκεται η μασκοτ μας!!! Δεν το πιστευω! Οπλίσου μ κουραγιο τωρα γιατί θα σπάσει η μέη σου μεχρι να περπατήσει μόνη της! Αλλά θα είναι τετοια η χαρα σου... χαλάλι!

Είναι στη φάση τώρα που σταματάει να ειναι μωρο και γίνεται ανθρωπάκι μικρο. Δεν ερχεται πολύ γρήγορα αυτή η φάση??? Πριν προλάβεις να το καταλάβεις.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!Θα πείτε τώρα από πού ξεφύτρωσε αυτή..έπεσα όμως πάνω στην ερώτηση και είπα να ρωτήσω κι εγώ η άσχετη κάτι...μπορεί να γίνει υστεροσαλπιγγογραφία και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα μαζί??

Καλως την.

Δεν μποω να σου απαντησω με σιγουρια αλλα νομίζω πως οχι.

Στην σαλπιγγογραφεια εισαι ξύπνια, χωρις καθόλου αναισθησια ή μεθη και δεν είσαι και σε χειρουργίο.

Η αφαίρεση πολύποδα είναι σαν μικρό χειρουργίο και σε κοιμιζουν.

Αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Νομιζω...

c12e25debb.png

kopelia σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.......τι κανει η μικρη μας Δημητρουλα? πω πω απο τωρα και μετα θα ειναι τα καλυτερα της......της αρεσε το μοσχαρακι εεεεε? ειναι καλοφαγη??? να μου την φιλησεις....

Μισπιγυ μου ευχαριστω και εσενα παρα πολυ για την απαντηση σου σε μια εβδομαδα φευγεις? δηλαδη την αλλη τεταρτη?? αντε με το καλο σου ευχομαι...

κοριτσια ομως να σας πω κατι εγω δεν με ενδιαφεροι γιατι δεν μενω εγκυος δεν θελω να το ψαξω θελω να κανω εξωσωματικηηηηηη δεν μπορω να περιμενω και αν ο γιατρος μου πει οτι εχει βρει κατι και να προσπαθησουμε μονοι μας εγω θα του πω να κανω εξωσωματικη μονο και μονο απο θεμα ηλικαις εσεις τι λετε?

κοριτσακι μου δεν ξερω να σου πω ειμαι λιγο ασχετη σε αυτα..........καλως ηλθες στην παρεα μας

κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλα μην γελασετε τι ειναι η υστεροσαλπιγγογραφια και γιατι πρεπει να την κανουμε??? ειμαι λιγο ασχετη:-(

Νομίζω σε κάλυψαν οι άλλες κοπέλες...

Δεν ξερω αλλά θεωρώ πως οχι. Η σαλπιγγογραφία ειναι διαγνωστική εξεταση και οχι επεμβατική. Βεβαια μπορεί και να συνδυάζονται...Παντως ταυτιζομαι με αυτά που σου ειπε η Piggy!

κοριτσια ομως να σας πω κατι εγω δεν με ενδιαφεροι γιατι δεν μενω εγκυος δεν θελω να το ψαξω θελω να κανω εξωσωματικηηηηηη δεν μπορω να περιμενω και αν ο γιατρος μου πει οτι εχει βρει κατι και να προσπαθησουμε μονοι μας εγω θα του πω να κανω εξωσωματικη μονο και μονο απο θεμα ηλικαις εσεις τι λετε?

Η ανυπομονησία ειναι ενα θεμα... Ομως σκεψου οτι και η εξωσωματική δεν ειναι οτι σου εξασφαλίζει 100% επιτυχία. Κι επίσης σκεψου οτι παιρνεις και μια γερη δόση ορμονών. Φυσικά και ειμαι υπερ (τι αλλο θα ημουν δηλαδή:tongue:), αλλά αυτο πρεπει να γινει αφου πρωτα γινουν εξετάσεις και διαπιστωθουν προβληματα ή αφου περάσει ενα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών με συστηματικές επαφες. Κάνεις την προσπάθεια σου και μετα....βουρ στο ψητό!!!

Kopelia μεγάλωσε πολύ δηλαδή η Δημητρούλα ε? Σε λιγι θα αρχίσει να περπατάει και θα ψαχνόμαστε!! Και πάλι να τη χαίρεσαι!

Piggy σε μια εβδομάδα δηλαδη... Πλησιάζει ο καιρός. Πιστευω ομως θα ηρεμήσεις πολύ. Οσο για τη μουτζα, ριξ'τη και πάμε γι άλλα!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini85 μου καλησπερα ναι με καλυψαν τα κοριτσια και τα ευχαριστω οπως ευχαριστω και σενα αλλα ξερεις το θεμα ηλικια ειναι μεγαλο νομιζω ποτε θα κανω παιδι στα 50 μου? με εχει πιασει ενα αγχος και σκεφτομαι μονο την ηλικια τιποτα αλλο.......τα μωρακια σου τι κανουν σημερα? σας στελνω τα φιλια μου

Διαφημίσεις

Τατάσα καλησπέρα :)

Με την υστεροσαλπιγγογραφία δεν μπορούν να σου βγάλουν πολύποδα. Με την υστεροσκόπηση μπορούν, ακόμα κι αν είναι διαγνωστική ή με την λαπαροσκόπηση. Εμένα πάντως με την υστεροσκόπηση που έκανα πριν την εξωσωματική για να δει ο γιατρός τί γίνεται μέσα, μου έβγαλε δύο πολυποδάκια.

Κατερίνα αφού βιάζεσαι, λόγω ηλικίας, η γνώμη μου είναι να πεις στον γιατρό να κάνεις κατευθείαν λαπαροσκόπηση που είναι και διαγνωστική ( τα βλέπει όλα ο γιατρός, ακόμα και την ενδομυτρίωση που δεν φαίνεται με καμία άλλη εξέταση και τις σάλπιγγες) και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα επιτόπου η λαπαροσκόπηση γίνεται επεμβατική και το διορθωνουν.Ετσι και ο γιατρός θα μπορεί να κάνει καλύτερα την δουλειά του σε περίπτωση εξωσωματικής. Δεν είναι κακό να θέλεις εξωσωματική, αλλά πρώτα να κάνεις όλες τις εξετάσεις για να ξέρεις τί γίνεται και πού πρέπει να προσέξει ο γιατρός. Αποφάσισες σε ποιόν γιατρό θα πας?

Η Δήμητρα κορίτσια μου μεγαλώνει τόσο γρήγορα που δεν την έχω χορτάσει σαν μωρ'ο. Ξαφνικά ανακαλύπτω οτι γίνεται παιδάκι... Απόψε δεν ήθελε να πιεί το γάλα της με το μπιμπερό αλλα με το εκπαιδευτικό της ποτήρι που πίνει το νερό της. Αχ, θα μας τρελάνει αυτό το παιδί.Βιάζεται να μεγαλώσει, ενω εμείς καθόλου :(

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να έχετε ένα καλό ξημέρωμα και υπέροχα όνειρα :)

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Ευτυχώς κάθε μέρα που περνάει είμαι καλύτερα.. δεν αντεχόταν άλλο αυτό το πράγμα κορίτσια.. βέβαια μου έχει μείνει ακόμη ένα ελάχιστο μπούκωμα και προς το παρόν δεν καταλαβαίνω καθόλου τις μυρωδιές αλλά προκειμένου να μην μπορώ να πάρω ανάσα αυτό είναι το ελάχιστο..

Κοπελιά μου κι εγώ την πρώτη μου ανηψιά δεν την κατάλαβα καθόλου σαν μωρό.. Νομίζω ότι γεννήθηκε κατευθείαν στα δυο.. ήταν πολύ μεγαλόσωμο μωρό (και ακόμη είναι σαν παιδί.. κοντεύει 6 και είναι ήδη 1.27 και φοράει 35 νούμερο παπούτσι).. βιάστηκε να κάνει το οτιδήποτε οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς.. ενώ η μικρή ανηψούλα μου κοντεύει 4 και είναι ακόμη μωρό... άντε να κάνεις ένα δεύτερο για να ζήσεις αυτή την απίστευτη μωρουδιακή και νηπιακή ηλικία από την αρχή..

Πίγκυ μου ρίξε από τώρα ένα φάσκελο και στη δουλειά και στο ΙΚΑ και να δεις τι ωραία που θα αισθανθείς.. ουσιαστικά 5 μέρες μείνανε ακόμη.. αλήθεια, θα μπορέσουμε μέσα στο σβκ να βρεθούμε για τα φάρμακα ή είναι πολύ δύσκολο;

Agelik μου ξεκούραση και μόνο ξεκούραση.. το εμβρυάκι μας θα τρώει όλο του το φαγητό, θα ξεκουράζεται και θα γίνεται μεγάλο παιδί..

Λένη μου πως τα πας με τις ενεσούλες;

Κατερινάκι δεν υπάρχει λόγος να προβείς στην εξωσωματική αν δεν έχετε σοβαρό πρόβλημα.. Η εξωσωματική από μόνη της δεν σου εγγυάται κανένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.. Μακάρι να είχαμε όλες τη δυνατότητα να μείνουμε μόνες μας έγκυοι...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε σημερα??? Εμεις εδω στην κρητη εχουμε καλοκαιρι αλλα ακουσα οτι θα χαλασει παλι ο καιρος.....Κοριτσια μου ισως μερικες φορες γινομαι υπερβολικη αλλα με πιανει η ανασφαλεια μου....προσπαθουμε 2 χρονια για μωρακι αλλα δεν ερχετε απο κατι απλες εξετασεις δεν εχουν βρει τιποτα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω πολυψαξει......ομως τα χρονια περνανε και οι ηλικιες μας (του αντρα μου και μενα ) ειναι αρκετα μεγαλες δηλαδη εγω που ειμαι τωρα στα 41 τι πρεπει να κανω? να προσπαθησω ακομα αλλον εναν χρονο και να μη γινει τιποτα? βεβαια το ξερω οτι η εξωσωματικη δεν σημαινει οτι θα μεινω εγκυος αλλα δεν μπορω αλλο την αναμονη ελπιζω να καταλαβαινεται τι λεω.....φιλακια πολλα σε ολες.

καλησπερα κοριτσια!!!!

Κατερινα μου η αληθεια ειναι οτι η εξωσωματικη δεν ειναι μια λυση σε σχεση με τον χρονο.Χωρις να θελω να σε πληγωσω ομως πρεπει να ξερεις οτι η εξωσωματικη δεν ειναι κατι απλο οι ψυχολογοι λενε οτι οποιος μπενει σε αυτη την διαδικασια πρεπει να εχει υπομονη και να μην μετραει τον χρονο γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει το επιθυμιτο αποτελεσμα,μετα δεν ειναι ολα αθωα ουτε οι ορμονες ουτε τα φαρμακα για να το βλεπεις τοσο αναλαφρα!!!

μετα κατεμε πρεπει να κανεις ολες τις εξετασεις να εστιασεις στο προβλημα ξερουμε πολες περιπτωσεις που μετα απο μια σαλπιγκογραφια καταφεραν μια εγκυμοσινη ,αν εσυ θελεις να κανεις εξωσωματικη κανεις δεν θα σε σταματησει αλλα αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο μερια σας γιατι να μην το προσπαθησεις φυσικα η εστω μια σπερματενχιση.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Εγω πάλι lucky μου και δομνινακι συγχωρέστε με αλλα δεν συμφωνώ..

Ναι, πρέπει να έχεις υπομονή, ναι πρέπει να ψάχτεις λιγάκι πριν κανείς εξωσωματικη ώστε να μην υπάρχει κάποιο θέμα που να είναι σοβαρό αλλα αφού κανείς τις απαραίτητες εξετάσεις, πιστεύω ότι πρέπει αν είσαι 40 και πάνω να μην χάσεις άλλο χρόνο σε άσκοπες προσπάθειες. Εγω που στην ουσία δεν έχω τίποτα, τι κατάφερα περιμένοντας 3 χρόνια επειδη ήμουν μικρή? τώρα μετράω 5 χρόνια προσπάθειας, 3 για φυσιολογική σύλληψη και 2 για εξωσωματικη. Όντως, ακόμα και εξωσωματικη να κανεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο το αποτέλεσμα. Θα βγάλεις όμως κάποια συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν στις επόμενες προσπάθειες, αν χτυπά ξύλο δεν πετύχεις με την πρώτη. Εγω κατερίνα μου δεν θα το άφηνα ούτε μια μέρα. Βρες έναν γιατρο που να εμπιστεύεσαι, κανε κάποιες εξετάσεις που θα σου πει και προχωρά το. Μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει, είναι πολύτιμος...

Και πάλι, άποψη μου...

Φιλια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...