Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μενα!! Τι κάνετε?

Με πηραν απ το νοσοκομείο και ακυρώθηκε το ραντεβού μου αυριο. Γκρρρ!!:(:( Θα πάω ομςω τη Δευτερα! Αντε γιατι πέρασε πολύς καιρός κι εχω μαζέψει κι ενα σωρό απορίες...

Καλησπερα σε ολες!

Λοιπόν, το baby shower ηταν υπεροχο! Ειχαν κανονίσει τα παντα, γλυκά, φαγητά, διακοσμηση... μουσικη... Ηταν πολυ ωραια ευκαιρια να δω ολες μου τις φιλες. Τους ειχα ζητησει να μην μου παρουν δωρα γιατι δεν μπορω να τα κουβαλησω, αλλα μου ειχαν γραψει ολες καρτες. Δεν τις διαβαζα επιτοπου για να μην λιωσω στο κλαμα βεβαια.

Το βραδυ μειναμε 4, και ξεκινησαμε την κοριτσοκουβεντα... Ηταν παρα πολύ ωραια! Βγαλαμε τα εσωψυχα μας παλι... Διαβασα τις καρτες μου (πολυ συγκίνηση αλλα κανανε τους καραγκιοζιδες οι αλλες και το αντεξα...). Κοιμηθηκαμε στις 5 φανταστειτε!

Το πρωι φαγαμε πρωινο, καθησαμε, ηπιαμε (ηπιανε) καφε... καθησαμε στον ηλιο... ΤΕΛΕΙΑ! Το ευχαριστηθηκα! Πολυ ωραιο σκ,

Σημερα πηγα για την καμπυλη, ευτυχως πετυχα μια φιλη που εκανε και εκεινη καμπυλη και ειχα παρεα. Τα αποτελεσματα ειναι περιεργα... Στο χρονο 0, 70 (κανονικο), στα 60', 94 (πολυ κατω απο το οριο) και στα 120', 92 (φυσιολογικο).

Τι να σημαινει αυτο? Τα εστειλα στο γυναικολογο μου, θα τον παρω αυριο. Μιλησα και με τον παθολογο και μου ειπε οτι ειναι οκ. Περιεργο μου φαινεται... Μεταβολιζω πιο γρηγορα??? εχει καμια ιδεα?

Αχ τι τελειο το παρτάκι σας!!!!!!!!! Θελω κι εγώωωω!!!! Μπραβο που περασες ωραία! Θα περασανε καλά και τα ζουζουνια σας!!

Για την καμπυλη δεν ξερω να σου πω γιατι κι εγω δεν εχω πάει ακομα στο γιατρο. Οι μετρησεις μου ηταν 81, 141, 123. Στο μικροβιολογικό μου ειπαν ειναι μια χαρα. Θα δουμε!

Εσυ ποτε εχεις πάλι γιατρό?

επιτελους ηρθε και παλι η συνδεση με το νετ και επιστρεφω στον πολητισμο!!!!

Αντε καλώς μας ηρθες πάλι!!

Καλημερα!:cool:

Χθες, μετα απο επισκεψη στον γιατρο και αφου ειδαμε οτι η κυστη "την εκανε με ελαφρά";), εκανα την πρωτη μου ενεση καταστολης. Ξεκινησα λοιπον κι εγω!

Τι ωραία που ξεκουμπιστηκε!!! Καλή αρχη τωρα κουκλα μου!!!!!

Εισαι η επόμενη που θα γιορτάσουμε;);)

Καλημερα.

Σας γραφω απο το κινητο γιατι παιζουμε με την Δημητρα στο χαλι και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο,αν δεν μου τραβηξει το κιν.

Οι διδυμοεγκυουλες ειστε καλα?

ΚΑλά ειμαστε! Κι εσύ βλέπω με τα παιχνίδια της κορούλας σου ακόμα καλύτερα!!

καλημερα κοριτσια!

Συγνωμη που δεν μπηκα ποιο νωρις , αλλα ειμαι ξαπλα και δεν εχω λαπτοπ.

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας.Ξερω ποσο πολυ με νοιαζοσασταν και σας ευχαριστω πολυ.Αυριο θα παω ξανα για χοριακη.Ευχομαι να εχει αναιβει , αν εχει αναιβει παμε καλα.Σημερα δεν πηγα δουλεια , ειμαι ξαπλα οπως και χθες, τωρα λιγο σηκωθηκα.

Κι ετσι να συνεχισεις να εισαι προσεκτικ'η!!! Τωρα εισαι μεν ξάπλα αλλά με άλλη ψυχολογία!

Gemini85 κοριτσακι μου σε ξεχασαααααα:-( συγγνώμηηηηηη......τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας??? αληθεια ποσο εισαι τωρα νομιζω λιγο πιο μπροστα απο την μισπιγκυ μας? περναει γρηγορα ο καιρος φιλεναδα και σε λιγο καιρο ποιος σε πιανει θα τρεχεις και δεν θα φτανεις θα ειναι ομως γλυκια ταλαιπωρια και θα σου αρεσει πολυ.......φιλακια κοριτσι μου και να μου προσεχεις τα μωρακια σου τους στελνω πολλα φιλακια απο την θεια κατερινα.........

Αντε καλέ που με ξεχασες!!!!! Σιγά!!!!!!! Πόσες και πόσες ξεχνάω εγώ να δεις!:tongue:

Καλά ειναι και οι ποσφαιριστες, κινητικότατοι!! Τους περιμένω πως και πως!:P

Ναι ειμαι 1,5 εβδομάδα παραπάνω απ την Piggy μας. Εχω και τικεράκι και λεέι!!

Ρωτας για την εξωσωματική παραπάνω....Εμας΄μας στοιχισε το κεντρο 2600Ε αν θυμάμαι καλά. Χωρις ομως υπερηχους, εξετάσεις, φαρμακα κτλ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγχωρήστε με που δεν συμμετέχω τόσο πολύ αλλά είμαι πραγματικά χάλια.. Βλέπετε την Κυριακή ήμουν απύρετη και βγήκαμε μια βόλτα με το σύζυγο για καφέ αλλά από εκείνο το βράδυ είμαι πραγματικά χάλια..

Σέρνομαι.. αλλά στη δουλειά δεν μπορούσα να μην έρθω... κι έτσι το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το πότε θα σχολάσω για να πάω να την πέσω..

Λένη μου καλή αρχή και μακάρι η προσπάθεια αυτή να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία..

Πίγκυ μου όλα καλά θα είναι και με την καμπύλη, να είσαι σίγουρη.. χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα στο πάρτυ σου και είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσεις αυτές τις αναμνήσεις σαν φυλακτό στην καρδιά σου..

Agelik μου μακάρι αύριο η χοριακή σου να έχει τραβήξει την ανηφόρα και να σταματήσουμε να ανησυχούμε.. Η αρχή έγινε και όπως είναι γνωστό η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Κοπελιά η Δήμητρα γεμίζει τη ζωή σου με στιγμές ευτυχίας καθημερινά.. αυτό είναι θαύμα πραγματικό..

Τζέμινι θα γίνει το ραντεβού σου τη Δευτέρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες.. κοντεύεις κι εσύ σιγά σιγά..

Κατερινάκι χαίρομαι που ο άνδρας σου αναρρώνει τόσο καλά.. όσο για το ποια θα κάνει τελευταία εξωσωματική.. αν θες βάζουμε κι ένα στοίχημα γιατί κι εγώ δεν προβλέπεται να κάνω τίποτε πριν τον Σεπτέμβρη..

Lucky μου πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

καλησπερα κουκλες!!!!

Κατερινα μου δεν ειμαι αρροστουλα απλα εχθες που διαβαζα τα μνμ της αγγελικ και ποσο ανχος περασε μεχρι να διπλασιαστει η τιμη με πηραν τα κλαματα ηρθε και η κοπελια με την μασκοτ που τους αγκαλιασε με τοση αγαπη και με αποτελιωσε!!!!!!οσο για την τιμη της εξωσωματικης μπορει να σου πιασει απο 700 ευρο μεχρι 4500 αυτες τις τιμες εχω ακουσει μεχρι τωρα!!!για εξετασεις κτλ.παρε με τηλ να σου πω αναλυτικά!!!

Λενι μου στο καλο να παει η κυστη και να μην ξαναερθει αντε κοριτσακι μου ξεκινησες και συ καλη αρχη!!!!!με μεγαλη επιτυχια!!!!

Αγγελικ μου τι να πρωτοπω αστα κοριτσι μου συνεχεια σε σκεφτομαι ξεκουρασου και αυριο περιμενουμε την επομενη χοριακη!!!!

miss piggy μου τελεια ειδεα για το παρτακι!!!χαιρομαι πολι που περασε το στομαχακι σου και που τα εβαλες ολα σε μια σειρα και ετοιμαζεσαι για το ταξιδακι σου!!!!

gemini τα αντρακια σου ειναι μια χαρα αποοτι διαβαζω!!!!Γραψε ολες τις αποριες να τις πεις στον γιατρο μην τις ξεχασεις!!!Η μανουλα σου πως τα παει με τον ώμο της?καναν δουλεια οι εργοθεραπειες?

κοπελια μου η μασκοτ μας τι κανει?Τι καινουριο εκανε σημερα να μας ξετρελανει?

Δομνινα μου περαστικα σου!!!!και αν χρειαστεις gonal εχω και γω να σου δωσω!!!!Οσο για το πια θα κανει τελευταια εξωσωματικη βαλε με και μενα στη λιστα!!!!Περισυ τετοια μερα μαθαμε οτι παμε για εξωσωματικη και τα εμποδια μας εχουν καθυστερισει ηδη ενα χρονο!!!!

φιλια πολλα κουκλες μου!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κορίτσια συγχωρήστε με που δεν συμμετέχω τόσο πολύ αλλά είμαι πραγματικά χάλια.. Βλέπετε την Κυριακή ήμουν απύρετη και βγήκαμε μια βόλτα με το σύζυγο για καφέ αλλά από εκείνο το βράδυ είμαι πραγματικά χάλια..

Σέρνομαι.. αλλά στη δουλειά δεν μπορούσα να μην έρθω... κι έτσι το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το πότε θα σχολάσω για να πάω να την πέσω..

Τζέμινι θα γίνει το ραντεβού σου τη Δευτέρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες.. κοντεύεις κι εσύ σιγά σιγά..

Καλέ δε θα ζηταμε συγγνώμη εδώ για το αν συμμετεχουμε πολύ ή ξεχνάμε να σχολιάσουμε καμία:rolleyes: Ειμαστε παρεάκι για τα εκφραζομαστε αληθινά ...αυτό μας ελειπε να παρεξηγούμε η μια την άλλη. Εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω ετσι κι ειμαι πολύ χαλαρή μαζί σας...

Κατά τα άλλα περαστικ'α σου!!

καλησπερα κουκλες!!!!

gemini τα αντρακια σου ειναι μια χαρα αποοτι διαβαζω!!!!Γραψε ολες τις αποριες να τις πεις στον γιατρο μην τις ξεχασεις!!!Η μανουλα σου πως τα παει με τον ώμο της?καναν δουλεια οι εργοθεραπειες?

φιλια πολλα κουκλες μου!!!!

Στο οτι καθυστερησε η εξωσωματική μη δινεις σημασια. Το θεμα ειναι να πάνε ολα καλά και να γινουν ολα στη σωστή τους πορεία. Κι ετσι θα γινει και με σενα!

Ναι ασε εχω γεμισει αποριες! Τωρα στον 7ο αλλάζουν κάποια πραγματα, πλησιάζουμε σιγά σιγά και θελω να μαθαίνω!!

Η μαμα ειναι πολύυυυυυ καλύτερα! Οι φυσικοθεραπέιες την βοήθησαν πολύ. Πάλι καλά γιατι δεν αντεχότανε αυτό το πράγμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Απιστευτο και ομως αληθινο. Τριπλασιαστηκε 217 !!! Κοριτσια δεν το πιστευω, επρεπε να ειναι 140-150 και ειναι 217 , ο γιατρος τρελλαθηκε απο την χαρα του.Τι γιατρος ειναι αυτος βρε κοριτσια? Κορηφη. Σας ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση , την θετικη σας ενεργεια και τις προσευχες σας.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Δεν μπορω να σας γραψω πολυ γιατι πρεπει να ειμαι ξαπλα.

Για να γινει σε εμενα θα γινει σε ολες , να το πιστεψετε , ειμαστε και σε σουπερ χερια γιατρου!

Σας φιλω!!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Απιστευτο και ομως αληθινο. Τριπλασιαστηκε 217 !!! Κοριτσια δεν το πιστευω, επρεπε να ειναι 140-150 και ειναι 217 , ο γιατρος τρελλαθηκε απο την χαρα του.Τι γιατρος ειναι αυτος βρε κοριτσια? Κορηφη. Σας ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση , την θετικη σας ενεργεια και τις προσευχες σας.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Δεν μπορω να σας γραψω πολυ γιατι πρεπει να ειμαι ξαπλα.

Για να γινει σε εμενα θα γινει σε ολες , να το πιστεψετε , ειμαστε και σε σουπερ χερια γιατρου!

Σας φιλω!!!

Παντα τετοια ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Agelik μου ειμαι παρα πολυ χαρουμενη για σενα!!! Ειχα πολυ αγωνια!!!

Τωρα πια μπορουμε να σου ευχηθουμε και επισημως να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ μεχρι το τελος!!!!!!! Να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου σε σχεδον 9 μηνες!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!

Καλημεραααααα!

Γιουπιιιιιι!!! Τέλεια,υπέροχα!!! Αχ, ειχα μπει και νωριτερα απο το κιν να δω τι εγινε και ξαναμπηκα με αγωνια. Μπραβο Αγγελική μου. Με το καλο τωρα να το ακουσεις,να φουσκωσει η κοιλιτσα σου, να μετρας τα κιλά σου και ολα τα καλα της εγκυμοσυνης.

Λενη μου,Δομνινα και οι δυο Κρητικες μας και στα δικα σας!!!

Οσο για την μασκοτ θα σας γραψω αργοτερα απο τον υπολογιστη.

Φιλια.

καλημερα κοριτσια!

Σας φιλω!!!

Μπραβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!! Τωρα πλεόν ολα βαινουν καλώς!! Να εχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!

ΚΑι συν'εχισε την ξάπλα κανονικά, θα στο λέω και θα στο ξαναλέω!!!

Καλημέρα δεν ειπα.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Σας φιλω!!!

γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ κοριτσι μου να ξερες ποσο πολυ χαρηκα!!!!! αν και το ενιωθα πως αυτη τη φορα ολα θα πηγαιναν καλα ηταν ολα με το μερος σου!!!!! να χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να προσεχεις πολυ και να ξεκουραζεσαι!!!!!τωρα νομιζω πως μπορω να παω να γεννησω με την ησυχια μου....:D:D:D:D:D:D:D:D φιλεναδα μου οτι χρειαστεις ειμαι εδω και το ξερεις και ανυπομονω να μου λες καθε μηνα τα νεα σου απο το μωρακι....ποτε με το καλο πας για τον υπερηχο????περιμενω νεα σου....αχ κοριτσακι μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εχω συγκινηθει.....να εισαι καλα που μας εφτιαξες την μερα!!!!φιλακιαααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

Αγγελικ μου το δεσαμε το εμβρυακι μπραβο κουκλιτσα μου αντε τωρα να αρχίσουν και σενα τα συμπτωματα να τα κουβεντιαζουμε ολες μαζι !!!!αχ ποσο χαρηκα κοριτσακι μου!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσια!

Σας φιλω!!!

Με μία λέξη... τέλεια!!!

Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ για σένα... Να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται περισσότερο διότι είσαι ακόμη στην αρχή.. να ακούς τον γιατρό σε ότι σου λέει διότι ξέρει πολύ καλά ο άνθρωπος τι κάνει..

Είμαστε μαζί σου και σε σκεφτόμαστε κάθε μέρα:-P

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα..

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα.. αλλά όχι τελείως καλά.. τα αυτιά μου παραμένουν βουλωμένα αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω καλύτερα και ο βήχας ελαττώθηκε.. κάτι είναι κι αυτό..

Εγώ μετράω σήμερα 4 μέρες καθυστέρηση αλλά είναι σίγουρα από το κρυολόγημα.. μη με ρωτήσετε πως το ξέρω.. ξέρω τον οργανισμό μου.. αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή θα κάνω μια χοριακή έτσι για το γαμώτο και ύστερα θα πάρω το γιατρό να μου δώσει πριμολούτ.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Aggelikkkkkkkkk μουυυυυυυ τι υπεροχα νεα ειναι αυταα???? Μπραβο κοριτσακι μου καλη εγκυμοσυνη να εχεις και μετα απο 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα.....χαρηκα παρα παρα παρα πολυ και ευχομαι σε ολες θετικα αποτελεσματα σας να δικα σου.....σου στελνω τα φιλια μουυυυυυυ

Τα αλλα κοριτσια τι κανουν??

Εμεις καλα ειμαστε τιποτα το ιδιαιτερο περιμενουμε να περασει ο καιρος για να δουμε τι θα κανουμε...........

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...