Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκα απο το κινητο μου για να σου γράψω καλα αποτελέσματα και είδα ότι έμαθες κιόλας!! Μπράβο κοριτσάκι μου, ήμουν σίγουρη!!! Στο είπα ότι το 36 ήταν μια χαρα!!! Εύχομαι να προχωρήσουν όλα τέλεια!!! Ποτε σου είπε να ξανάκανεις; Μεθαύριο;

κοριτσια 72 μοναδες διπλασιαστικε.Ο γιατρος μου ειπε εξαιρετικο.Αλλα ειδα λιγο ροζ , πρεπει να ξεκουραστω.Παω να φυγω απο την δουλεια!

χαιρομαι κοριτσακι μου που ολα πηγαινουν καλα....πρεπει να ξεκουραζεσαι πανε σπιτι και μεινε ξαπλα και χαιδεψε την κοιλιτσα σου γιατι το μωρακι σου ειναι εκει μαζι σου!!!τι σου ειπε ο βασ?θα επαναλαβεις την χοριακη???αχ ειλικρινα πολυ χαιρομαι που διπλασιαστηκε η χοριακη σου απο χθες αυτο σκεφτομουν και προσευχομουν.....ολα πανε καλα κοριτσακι μου.....ειλικρινα χαιρομαι πολυ για σενα!!!!

Καλημέρα...

Αγγελική μου πόσο συγκινήθηκα!!! Το έχω διαβάσει εδώ και μισή ώρα και δεν μπόρεσα να σου γραψω γιατί είχα την Δήμητρα αγκαλιά και μου πατούσε τα κουμπιά. Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Τώρα ξεκούραση και αφού είδες λίγο ροζ ξάπλωσε. Δεν είναι τίποτα βέβαια αυτό, αλλά οι γιατροί συνιστούν προσοχή.

Πολλά φιλιά στην κοιλίτσα σου και στο μωράκι σου!

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Μπηκα για να μ'αθω τα ευχάριστα!!!

κοριτσια 72 μοναδες διπλασιαστικε.Ο γιατρος μου ειπε εξαιρετικο.Αλλα ειδα λιγο ροζ , πρεπει να ξεκουραστω.Παω να φυγω απο την δουλεια!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Εισαι εγκυούλα! Στο λέω για να συνειδητοποιήσεις! Μπράβο κοπελα μου, να ξερεις οτι μοιραζόμαστε τη χαρά σου πααααααρα πολύ~!!:D:D:D Τωρα ομως ξεκουραση, μην κανεις υπερβολες!!

Πολλά πολλά γλυκά φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Αγγελικη μου!!!

Ημουν σιγουρη! Χιλια μπραβο και ευχες μεσα απο την καρδια μου!!!

Σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη που θα γεμισει την αγκαλια σας με ενα υπεροχο αγγελουδι!

Εχω συγκινηθει παρα πολυ, παρολο που το ειχα για σιγουρο!

Σπιτι και ξεκουραση τωρα ομως! Και οτι αλλο σου πει ο Βασ.

Αχ, κοριτσακι, δεν περιγραφεται αυτη η χαρα ε?

Εχω πολλα νεα αλλα θα σας τα γραψω μετα γιατι απο το κινητο δεν γινεται. Ειμαι στο Ιασω για τα μαθηματα.

Λενη, ετοιμασου γιατι πριν γεννησω θα εχουμε και τα δικα σου τα ευχαριστα!! Θα δεις!

Φιλια σε ολες! Μουτσ

Πολυ ωραια μερα σημερα παρολο που βρεχει :)

c12e25debb.png

Αγγελικηηηηηηηηηηηηηηηηη μπραβοοοοοοοο κοριτσακι μου ολα να σου πανε καλα μεχρι το τελος και να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου ή τα μωρακια σου οτι θελει ο θεος......οπως σου εχω ξαναπει ολα θελουν θετικη σκεψη και εσυ την εχεις μου αρεσει πολυ ο χαρακτηρας σου και ο τροπος που σκεφτεσαι εισαι πολυ αισιοδοξο ατομο και μας δινεις σε ολες κουραγιο.....περιμενουμε να μας πεις εξελιξεις και τι σου ειπε ο γιατρος σου....

τα αλλα κοριτσια τι κανουν??? τα μωρακια σας μεγαλωνουν??? δομνινα περαστικα κοριτσακι να προσεχεις......λενη μου εσυ τι κανεις ?? η πατριωτησα μου που ειναι χαθηκε λες να εχει ακομα χιονι και να παιζει χιονοπολεμο??? χαχαχαχαχα πλακα κανω.....

εμεις δοξα το θεο καλα ειμαστε και η αναρρωση του αντρα μου ειναι πολυ καλη.......Σας φιλω ολεςςςςςςςς και ευχομαι απο εδω και περα μονο ευχαριστα νεαααααααα απο ολεςςςςς μαςςςςςς

Agelik μου χάρηκα τόσο για σένα..

Συγνώμη που δεν μπήκα πιο νωρίς απλά είμαι ακόμη άρρωστη και όλη μέρα δεν είχα καθόλου διάθεση.. αφού και τώρα με το ζόρι αναπνέω.. Ξεκούραση κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε καλά..

Πάντα τέτοιες χαρές να έχουμε στην παρέα μας!

L2qIp2.png

Καλησπερα σε ολες!

Κοριτσια απο που να αρχισω...

Ειναι τοσο γεματες οι μερες μου...

Λοιπόν, το baby shower ηταν υπεροχο! Ειχαν κανονίσει τα παντα, γλυκά, φαγητά, διακοσμηση... μουσικη... Ηταν πολυ ωραια ευκαιρια να δω ολες μου τις φιλες. Τους ειχα ζητησει να μην μου παρουν δωρα γιατι δεν μπορω να τα κουβαλησω, αλλα μου ειχαν γραψει ολες καρτες. Δεν τις διαβαζα επιτοπου για να μην λιωσω στο κλαμα βεβαια.

Το βραδυ μειναμε 4, και ξεκινησαμε την κοριτσοκουβεντα... Ηταν παρα πολύ ωραια! Βγαλαμε τα εσωψυχα μας παλι... Διαβασα τις καρτες μου (πολυ συγκίνηση αλλα κανανε τους καραγκιοζιδες οι αλλες και το αντεξα...). Κοιμηθηκαμε στις 5 φανταστειτε!

Το πρωι φαγαμε πρωινο, καθησαμε, ηπιαμε (ηπιανε) καφε... καθησαμε στον ηλιο... ΤΕΛΕΙΑ! Το ευχαριστηθηκα! Πολυ ωραιο σκ,

Σημερα πηγα για την καμπυλη, ευτυχως πετυχα μια φιλη που εκανε και εκεινη καμπυλη και ειχα παρεα. Τα αποτελεσματα ειναι περιεργα... Στο χρονο 0, 70 (κανονικο), στα 60', 94 (πολυ κατω απο το οριο) και στα 120', 92 (φυσιολογικο).

Τι να σημαινει αυτο? Τα εστειλα στο γυναικολογο μου, θα τον παρω αυριο. Μιλησα και με τον παθολογο και μου ειπε οτι ειναι οκ. Περιεργο μου φαινεται... Μεταβολιζω πιο γρηγορα??? εχει καμια ιδεα?

Μετα πηγα Ιασω και εκανα μαθημα θηλασμου και περιποίησης. Δεν ακουσα τιποτα που να μην το ηξερα, αλλα τα ακουσα ολα μαζεμενα και μου φανηκε χρησιμο. Οποτε παει και αυτο. Η βλακεια ειναι οτι αυριο πρεπει να ξαναπαω για την εμεσος Coombs και Τετ. εχω αιματολογο. Να τελειωνω και με αυτο...

Αυτα κοροτσια. Μπαινω σιγα σιγα σε σειρα. Θα τα καταφερω!

Φιλια σε ολες.

Αγγεικη ελπιζω να εισαι ξαπλα!

c12e25debb.png

επιτελους ηρθε και παλι η συνδεση με το νετ και επιστρεφω στον πολητισμο!!!!

Σκουπιζω τα ματια μου και την μύτη και προσπαθω να γραψω δυο κουβεντες...αγγελιιιιιιικ μουυυυυυυυ εσκασα μεχρι να μπορεσω να μπω να δω τα νεα σου και χαιρομαι παρα παρα παρα πολυ για σενα κοριτσακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσινη!!!!!! :lol::lol:Αντε κοριτσια και στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα μου σιδερενιος ο αντρουλης σου και γρηγορα χαρες στο σπιτι σου!!!!!!!!Κουκλα κανονισε τωρα που γυρισατε οποτε τα καταφερεις να πιουμε καφεδακι να τα πουμε απο κοντα!!!!!

Κοριτσακια μου διαβασα τα νεα σας αλλα ειναι λιγο αργα και νυσταζω θα τα σχολιασω αναλυτικά αυριο...Εμεις ειμαστε μια χαρα!!!!

καλο σας βραδυ!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημερα!:cool:

Χθες, μετα απο επισκεψη στον γιατρο και αφου ειδαμε οτι η κυστη "την εκανε με ελαφρά";), εκανα την πρωτη μου ενεση καταστολης. Ξεκινησα λοιπον κι εγω!

Πιγκυ μου πολυ χαιρομαι που περασατε τελεια! Ευχομαι ολα να πανε καλα για σενα και η νεα σου αρχη να ειναι ακομα καλυτερη απ'οσο φανταζεσαι!!!

Σου απαντησε τιποτα ο γυναικολογος σου για την καμπυλη? Εγω δεν εχω ιδεα, (ακομα), απο αυτα...ποιές ειναι φυσιολογικες τιμες και ποιές οχι..

Το μαθημα στο Ιασω αξιζε τελικα? Μια φορα επρεπε να πας?

Δομνινακι περαστικα κοπελα μου.. Πως εισαι σημερα??

Agelik μου εισαι ξαπλα? Πηρες αδεια απο την δουλεια??

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!

Καλημερα.

Σας γραφω απο το κινητο γιατι παιζουμε με την Δημητρα στο χαλι και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο,αν δεν μου τραβηξει το κιν.

Λενη μου νομθζω οτι ηρθε η σειρα σου...Εξαλλου το ειχατε συμφωνησε με την Αγγελικη οτι θα μεινετε μαζι. Τωρα για λιγες μερες διαφορα δεν σχει σημασια. Καλο ξεκινημα και ευχομαι να πανε ολα παρα πολυ καλα,δηλ τελεια!

Δομνινα μου πως εισαι σημερα? Πηγες για δουλεια?

Οι διδυμοεγκυουλες ειστε καλα?

Αγγελικη το ροζ εφυγε? Θα βλεπεις τετοια μεχρι τον τεταρτο περιπου. Μην ανησυχεις,απλα να ξεκουραζεσαι.

Θα τα πουμε και αργοτερα. Σας φιλω.

καλημερα κοριτσια!

Συγνωμη που δεν μπηκα ποιο νωρις , αλλα ειμαι ξαπλα και δεν εχω λαπτοπ.

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας.Ξερω ποσο πολυ με νοιαζοσασταν και σας ευχαριστω πολυ.Αυριο θα παω ξανα για χοριακη.Ευχομαι να εχει αναιβει , αν εχει αναιβει παμε καλα.Σημερα δεν πηγα δουλεια , ειμαι ξαπλα οπως και χθες, τωρα λιγο σηκωθηκα.

Leni υπεροχα νεα, η κυστη εφυγε και τωρα βουρ, ερχεται το μωρακι.Ειμαι 100% σιγουρη οτι θα τα καταφερεις και ο Βασ θα βαλει τα δυνατα του.Με το καλο κοριστι μου!

Δεν μπορω να γραψω πολυ , να με συγχωρειτε, πρεπει να παω να πεσω, σας ευχαριστω πολυ , μια μια .

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε σημερα???? Εμεις μια χαρα μεχρι στιγμης δοξα το θεοοοο πηγαμε και στον καρδιολογο μας ειπε οτι ειναι ολα τελεια αλλα θελει ακομα προσοχη να μην κολλησει καμμια ιωση και να εχουμε τρεχαματα..........Εγω περιμενω να αναρρωση ο αντρουλης μου και να δουμε τι θα γινει με την εξωσωματικη....Κοριτσια αληθεια ποσο σας στοιχισε εσας? φανταζομαι οτι σε καθε γιατρο ειναι διαφορετικη η τιμη αλλα ετσι αν μπορειται να μου πειται στο περιπου να ξερω......

Agelik μου ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου να προσεχεις ,περιμενουμε αυριο να μας πεις για την χοριακη σου.δεν περιμενα ποτε οτι μεσα απο εναν υπολογιστη μπορεις να νιωσεις τοσα συναισθήματα, εχω την αγωνια για ολες σας οπως θα την ειχα για μια καλη μου φιλη......μολις μαθεις αυριο για την χοριακη να μας γραψεις σου στελνω τα φιλια μου και την θετικη μου ενεργεια....

luckym2 τι κανεις ευχαριστω για τις ευχες σου για τον αντρα μου να εισαι καλα...........τι επαθες κοριτσακι μου εισαι αρρωστουλα κρυωσες? αν εχω καταλαβει καλα τοτε περαστικα.......σου στελνω τα φιλια μου

Leni7 μου καλη αρχη κοριτσακι μου ολα να σου πανε καλα και μαζι με την αγγελικουλα μας να περιμενεις και εσυ το ή τα μωρακια σου......και φυσικα οχι αγχος ολα θα πανε καλα αυτο θα σκεφτεσαι συνέχεια.....φιλακια πολλα

MissPiggy πολυ χαρηκα που περασες ομορφα στο παρτι που σου εκαναν οι φιλες σου........παντα ευτυχισμενη και χαρουμενη να εισαι και με το καλο να γεννησεις τα μωρουλια σου,,,,,, ετοιμαζεσαι για το ταξιδι σου? να προσεχεις κοριτσακι μου και να μας γραφεις να μαθαινουμε νεα σου

kopelia μου εσυ τι κανεις? τι κανει το ομορφο μωρακι μας η Δημητρουλα?? διαβαζω καθημερινα αυτα που μας γραφεις για το αγγελουδι σου και δεν σου κρυβω οτι τα συναισθηματα μου ειναι πολυ εντονα ειδικα εκει που μας ειπες οτι σας αγκαλιασε με τον μπαμπα της δεν σου κρυβω οτι βουρκωσα..... να το χαιρεσται το αγγελουδι σας και με το καλο και σε δευτερο......

Δομνινα μου εσυ πως εισαι ? εισαι λιγο καλυτερα ή ακομα σε ταλαιπωρει η ιωση??? περαστικουλια και να προσεχεις τον εαυτο σου.....

Κοριτσια απο οτι εχετε καταλαβει εγω θα ειμαι η τελευταια που θα κανει εξωσωματικη μπορει βεβαια να ειμαι και η τυχερη γιατι ολες θα εισται εγκυες ή θα εχετε γεννησει και αρα θα μπορειται να με βοηθησεται καλυτερα πω πω θα εχω παρα πολυ βοηθεια χαχαχαχαχα

Σας φιλω γλυκα γλυκα και θα τα ξαναπουμε ................

Gemini85 κοριτσακι μου σε ξεχασαααααα:-( συγγνώμηηηηηη......τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας??? αληθεια ποσο εισαι τωρα νομιζω λιγο πιο μπροστα απο την μισπιγκυ μας? περναει γρηγορα ο καιρος φιλεναδα και σε λιγο καιρο ποιος σε πιανει θα τρεχεις και δεν θα φτανεις θα ειναι ομως γλυκια ταλαιπωρια και θα σου αρεσει πολυ.......φιλακια κοριτσι μου και να μου προσεχεις τα μωρακια σου τους στελνω πολλα φιλακια απο την θεια κατερινα.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...