Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

Τωρα γυρισα απο το Medimal , λοιπον τα νεα ειναι τα εξης: η χοριακη βγηκε 36 , ναι μεν θετικο, αλλα μικρη τιμη. Που σημαινει πρεπει να καμουμε υπομονη 2 μερες ακομα, πρεπει να παω την Δευτερα και αν εχει αναιβει τοτε καλος. Μου ειπε ο Βασ οτι σαν τιμη ειναι μικρη , αλλα δεν ειναι αρνητικο.Εχει ξεγεννησει και μια κοπελα που ειχε 21 .Βεβαια δεν ειναι συχνο.Αν ηταν 70-80 θα πανηγυριζαμε , τωρα εχουμε μια ενδειξη.Μπορει να συνεχεσει μπορει και να σταματησει. Ειναι πενηντα πενηντα.Μιλησα και με την Ερασμια και μου ειπε να κανω οτι εκανα για τις επομενες 2 μερες Σαββατο -Κυριακη οσπου να ξαναπαω να κανω την εξεταση και να μην χανω ολες τις ελπιδες μου.Εχει δει περιπτωσεις που με 100-150 και μειωνετε.Εχει δει και περιπτωσεις σαν την δικια μου που εχει προχωρησει.Τι να πω κοριτσια.Θα δειξει την Δευτερα. Ολα μπορουν να γινουν.Πρεπει να ειμαι ναι μεν αισιοδοξη αλλα συγκρατημενη.

Φιλια πολλα!

μην απογοητευεσαι κοριτσακι μου το βασικο ειναι οτι ειναι θετικο!!! εχουν υπαρξει πολλες εγκυμοσυνες με χαμηλη χοριακη αλλα εξελιχθηκαν μια χαρα οποτε σκεφτομαστε θετικα και περιμενουμε μεχρι την δευτερα για να δουμε ποσο ανεβηκε....ευχομαι να εχει διπλασιαστει οσο πρεπει για να σου φυγει και το αγχος....να ξεκουραζεσαι και να σκεφτεσαι θετικα....ολα θα πανε καλα θα το δεις....

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου, κρατα την αισιοδοξια σου! Και φυσικα την ψυχραιμια σου. Να εισαι οπως ησουν μεχρι τωρα γιατι ουσιαστικα δεν εχει αλλαξει τιποτα... Απλα δεν ξερουμε και θα περιμενουμε αλλες 2 μερες.

Εγω νομιζω οτι απλα εγινε αργα η εμφυτευση και γι αυτο δεν ειναι ακομα ψηλα η χοριακη. Θα ανεβει!

Φιλια σε ολες

c12e25debb.png

Agelik μου δεν ξερω αν αυτο σε παρηγορει αλλα και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος η χοριακη μου βγήκε 40 μονάδες. Άλλο αν μετα απο κάποιες εβδομάδες δεν προχώρησαν λόγω θρομβοφιλιας. Οπότε μην απογοητευεσαι! Θα δούμε! Εύχομαι να ανεβεί κοριτσάκι μου!!

καλησπερα κοριτσακια μου δεν ξερω σε σας παντως σε μας σημερα εχουμε καλοκαιριιιιιιι ολο το πρωι ημουν εξω βολτα με τις ανηψιες μου ειναι τωρα 2 ετων δεν μπορω να σας πω πως περασαμε μεσα στα γελια και τις χαρες......

αγγελικουλα μου υπομονη αλλες 2 μερουλες θα περασουν που θα παει ευχομαι να εχει διπλασιαστει η χοριακη σου.....θετικη σκεψηηηηηη και ολα θα πανε καλα........σε σκεφτομαι πολυ και καταλαβαινω την αγωνια σου χτες βραδυ ονειρευτικα οτι περιμενα να κανω την χοριακη και δεν μπορουσα να βρω ποσο ηταν χαχαχαχαχαχα αστα να πανε .....

αληθεια κοριτσια ποσο πρεπει να ειναι η χοριακη για να ειμαστε σιγουρες ??

εμεις δοξα το θεο καλα παμε ο αντρας μου ειναι καλα και αναρρωνει γρηγορα

φιλακια σε ολες και να εχετε ενα πολυ πολυ πολυ ομορφο σαββατοκυριακο..........

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες ,μια προς μια, για τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας. Την ψυχραιμια μου , δεν την εχω χαση και ειμαι και αισιοδοξη οπως πριν.Θα δειξει την Δευτερα.Μιλησα ξανα με τον Βασ και μου ειπε οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου αρχιζει με μικρο νουμερο , και μια απο αυτες ειναι και ο φυσικος κυκλος ή μπορει να πλατσουρισε το εμβρυακι 1-2 μερες παραπανω και μετα να γατζωθηκε , αν ισχυει κατι τετοιο ειναι σαν να ημαστε στην 10 ημερα απο την εμβρυομεταφορα και οχι 12 μερα και η τιμη ειναι ΟΚ. Κοριτσια σας ευχαριστω και παλι για την θετικη ενεργεια, τιποτα δεν τελειωσε ακομα, θα δουμε την Δευτερα.

Leni μου , με 40 χοριακη και σου λεγαν οτι ειναι ΟΚ? Ποια μερα μετα την εμβρυομεταφορα ειχες κανει την εξεταση? Ο Βασ ειπε οτι αν ηταν απο διεγερση και οχι φυσικος πρεπει να δεις 70-80 για να ειναι πολυ καλα.Αν λιγοτερο υπαρχουν ποιο λιγες πιθανοτητες.Ευχομαι να πανε ολα καλα και να αυξηθει.Κοριτσια πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες οτι και αν αντιμετωπιζουμε.Τωρα στην περιπτωση μου , ειναι 50-50. Ευχομαι αυτο το εμβρυακι να φαει καλα και να μεγαλωσει!!

MissPiggy ειμαι ψυχραιμη, υπαρχει η περιπτωση που λες , να εγινε ποιο αργα η εμφυτευση , ειναι η περιπτωση που το εμβρυο πλατσουριζει 1-2 παραπανω πριν γατζωθει.Ευχομαι να εγινε αυτο που λες.

Vasiliki μου σε ευχαριστω που ενω εισαι ετοιμη να γεννησεις μπαινεις και βγεπεις τι κανει η φιλεναδα σου.

Φιλια πολλα σε ολες!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

Αγγελική μου νομίζω οτι πρέπει να είσαι χαρουμενη γιατί το αποτέλεσμα είναι θετικό. Τουλάχιστον για αυτές τις μέρες είσαι έγκυος.Είπαμε σκεφτόμαστε θετικά και νομίζω οτι έτσι πρέπει να κάνεις και τώρα. Να σκέφτεσαι οτι μια ζωη ξεκινάει μέσα σου και οτι ο Θεός θα βάλει το χέρι Του να μεγαλώσει, αν είναι για καλό. Στο ευχόμαστε όλες κούκλα μου!!!

Κατερίνα μου καλή ανάρρωση να έχει ο αντρούλης σου και γρήγορα να αρχίσετε τις εξόδους και τις προσπάθειές σας!

Κι εμείς εδώ έχουμε μια πολύ όμορφη μέρα και φυσικά βγήκαμε καροτσάδα. Συναντήσαμε και την γυναικολόγο μου, δηλ πήγαμε στην κλινική και την είδαμε, της πρόσφερε και λουλούδια η Δήμητρα και ήταν πολύ συγκινητικά.

Πολλά φιλιά και να έχετε όλες ένα υπέροχο ΣΚ. Κι εσύ Αγγελική μου να έχεις το πιο όμορφο ΣΚ με συγκρατημένη χαρά που ελπίζω να εξελιχθεί σε απέραντη.

Αγγελική μου είχα κάνει την χοριακη την 14η μέρα μετα την ωοληψια και τις 2 φορές! Μου είχαν πει ότι δεν ειναι πολυ υψηλή αλλα ότι είμαι έγκυος και ότι ειναι κανονικοτατα θετικό!

Γιαυτο σου λέω.. Είμαι αισιόδοξη για σένα!!!! Το εύχομαι πραγματικά!!

Εσυ ποια μέρα απο την ωοληψια την έκανες; 14η; Νομίζω ακριβώς σαν εμενα την έκανες. Πριν 2 σαββατα ήταν η ωοληψια και σήμερα η χοριακη!

Οπότε, το παιχνίδι δεν έχει χαθεί!!!

Ναι Leni μου, ειναι πριν ακριβως 2 Σαββατα η ωοληψια και απο την εμβρυομεταφορα 12 μερες.Εσενα τα εμβυα σου τα εβαλαν 2 ή 3 μερα ?Σε ευχαριστω που εισαι αισιοδοξη και μου δινεις και εμενα θαρρος και εσυ και ολες οι κοπελες!Και εγω πιστευω ακομα δεν εχει χαθει τιποτα και αφου και εσυ ειχες 40 και 2 φορες μαλιστα τοτε συμβαινει.

Kopelia μου εχεις δικιο, ετσι πρεπει να σκεφτομαι , μια νεα ζωη ξεκινα και ο Θεος να με βοηθησει .

Οταν ξαναμιλησα με τον Βασ μου τα ειπε αναλυτικα και ειπε οτι πρεπει να ειμαστε αισιοδοξη.Βεβαια θελει να με εχει προσγιομενη γιαυτο δεν μου ειπε απο την αρχη ,αυτο με τον φυσικο κυκλο οτι η τιμη αρχιζει απο χαμηλα . Καλα κανει πιστευω, να πεταμε στα ουρανια και αν κατι δεν παει καλα? Καλο ειναι που ειναι και αυτος συγκρατημενος.

Σας ευχαριστω ολες πολυ!

Καλο ΣαββατοΚυριακο και φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελικ μου την πρώτη φορα ήταν δεύτερη ή Τρίτη μέρα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μάλλον 2η.. Την 2η φορα ήταν 5η μέρα. Ο γιατρός τότε μου είχε πει ότι το παν ειναι να διπλασιάζεται απο κει και πέρα κάθε 2 μέρες. Αν την Δευτέρα έχει διπλασιαστεί το 36 θα ειναι πολυ θετικό! Το εύχομαι, πραγματικά!

Σήμερα είμαι γενικα πολυ συγκινημένη ρε κορίτσια.. Πρώτον με σένα Αγγελική μου και με την όλη φάση.. Θυμήθηκα λίγο και τα δικα μου..

Δεύτερον, γέννησε μια Φιλη μου και ήμουν σήμερα στο Ιασω! Η εικόνα απο το μωρακι και του άντρα της φίλης μου που το κοιτούσε και του μιλούσε.. Δεν ξερω, ήταν πολυ συγκινητικό... Ήταν κι η Φιλη μου πολυ γλυκιά, το ειχε αγκαλιτσα και το θηλαζε.. Δεν ξερω, με έπιασαν δάκρυα.. Και τέλος, τώρα το βράδυ πήγαμε στο Σπιτι ενός πελάτη του άντρα μου και είχαν ένα αγοράκι 2 χρόνων και ρε κορίτσια με ερωτεύτηκε!! Μου έκανε κάτι αγκάλιτσες.. Πω πω πάλι με έπιασε κάτι..

Πολυ "emotional" μέρα...

Αγγελικ μου την πρώτη φορα ήταν δεύτερη ή Τρίτη μέρα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μάλλον 2η.. Την 2η φορα ήταν 5η μέρα. Ο γιατρός τότε μου είχε πει ότι το παν ειναι να διπλασιάζεται απο κει και πέρα κάθε 2 μέρες. Αν την Δευτέρα έχει διπλασιαστεί το 36 θα ειναι πολυ θετικό! Το εύχομαι, πραγματικά!

Σήμερα είμαι γενικα πολυ συγκινημένη ρε κορίτσια.. Πρώτον με σένα Αγγελική μου και με την όλη φάση.. Θυμήθηκα λίγο και τα δικα μου..

Δεύτερον, γέννησε μια Φιλη μου και ήμουν σήμερα στο Ιασω! Η εικόνα απο το μωρακι και του άντρα της φίλης μου που το κοιτούσε και του μιλούσε.. Δεν ξερω, ήταν πολυ συγκινητικό... Ήταν κι η Φιλη μου πολυ γλυκιά, το ειχε αγκαλιτσα και το θηλαζε.. Δεν ξερω, με έπιασαν δάκρυα.. Και τέλος, τώρα το βράδυ πήγαμε στο Σπιτι ενός πελάτη του άντρα μου και είχαν ένα αγοράκι 2 χρόνων και ρε κορίτσια με ερωτεύτηκε!! Μου έκανε κάτι αγκάλιτσες.. Πω πω πάλι με έπιασε κάτι..

Πολυ "emotional" μέρα...

κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα ξερω ακριβως πως ενιωσες με ολη αυτην την εικονα που γεννησε η φιλη σου........μεσα απο την καρδια μου του χρονου να εισαι στην δικη της θεση και να κρατας και εσυ το μωρακι σου στην αγκαλια σου.......

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, φυσιολογικο ειναι να νιωθεις ετσι.Ολες μας φανταζομαι εχουμε περασει κατι αντιστοιχο. Εχουμε περασει αρκετα και λογικο ειναι να θελουμε να ζησουμε τετοιες ομορφες στιγμες, που πιστευω οτι θα ειναι μοναδικες.Θα τις ζησουμε. Να εισαι σιγουρη.Θα τα καταφερουμε και εμεις και θα κρατησουμε τα αγγελουδια μας αγκαλια , τοτε να δεις τι ζουμια θα μας παρουν.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και το πιστευω και ολας οτι ο Βασ θα κανει τα παντα και αυτη την φορα θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!

Σε ευχαριστω για τις διευκρινησεις σου , και εμενα 2η μερα τα εβαλαν.Το παν ειναι να διπλασιαστει , εχεις δικιο.

Φιλακια πολλα σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Ευχαριστω κατερινακι μου, κι εσενα σου ευχομαι το ιδιο!!

Και σε σένα Αγγελικ!

Το ξέρω κορίτσια, έτσι είναι. Σε πιάνει κάτι όταν βλέπεις το νεογέννητο μωρακι.. Κι αυτές τις μέρες πιστέψτε με, κάθε 2-3 εβδομάδες είμαι στο ιασω! Χαχα

Τέλοσπαντων, agelik μου τι ώρα θα πας την Δευτέρα στο medimall? μήπως σε συναντήσω γιατι εγω θα πάω στις 9 να με δει ο βας. Έχω πολυ αγωνία για σένα, ξυπνάω κοιμάμαι εσένα σκεφτομαι:D

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Πιγκυ μου όλα καλα? πως πήγε το baby shower? καλα περάσατε? το δάκρυ κορομήλο? (απο την συγκινηση εννοω) ελπίζω να περάσετε τέλεια κοριτσάκι μου!!!

Φιλια σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια. Πώς περάσατε το σκ?

Μισπίγκυ πώς πήγε το παρτυ σας? Περιμένουμε να μας πεις νέα. Σου έκαναν και δώρα για τα μωράκια σας?

Αγγελικούλα αύριο θα ξέρουμε και ειλικρινά εύχομαι να μάθουμε ευχάριστα...

Οι υπόλοιπες κοπέλες βγήκατε βολτίτσες?

Εμείς πήγαμε Εκκλησία το πρωί, κοινωνήσαμε και μετά για καφέ έξω. Απο τους τρείς μας που ξεκινήσαμε, καταλήξαμε 4 ζευγάριαμε καρότσια και παιδιά... Χαμός, χαχα. Η μια τάιζε, η άλλη άλλαζε (εγώ δηλ, γιατί η Δήμητρα έκανε τα κακά της :( ), η άλλη έτρεχε πίσω απο το παιδί που περπατούσε, ένας όμορφος παιδικός χαμός... Το απόγευμα είχε ξεκούραση. Και η Δήμητρα ένιωθε κουρασμένη και κοιμήθηκε αρκετά. Τώρα κάθεται στο παρκοκρέβατο και παίζει, ενώ η μαμά σερφάρει και τακτοποιεί λίγο τις φωτογραφίες της βάφτισης.

Καλή εβδομάδα απο αύριο και καλό ξημέρωμα!

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Όπως βλέπετε αγαπημένες μου φίλες και σήμερα έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα... Επειδή είμαι συναχωμένη και αναπνέω από το στόμα (διότι όσα αποσυμφορητικά έχω πάρει δεν με έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο) ξύπνησα από τα ξεραμένα μου χείλη για νερό και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ..

Τουλάχιστον διαβάζω τα νέα σας με την ησυχία μου..

Agelik μου καλή επιτυχία σήμερα.. Μακάρι να τελειώσει η αγωνία μας με τον πλέον καλύτερο και αισιόδοξο τρόπο!

Πίγκυ μου τέλειο το baby shower... είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοιες φίλες και αυτές που σε έχουν..

Κοπελιά μου αυτό είναι το όνειρό μου.. τα φιλικά μας ζευγάρια (που κανένα δεν έχει μωρό) και εμείς με ένα μωρό στο καρότσι και καφέ στο Θησείο στον πεζόδρομο μια ηλιόλουστη Κυριακή.. που θα πάει.. θα γίνει κι αυτό.. στο χέρι του είναι;

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια.

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας.Leni μου, με σκεφτεσαι συνεχως και σε ευχαριστω και εσενα και ολες σας φυσικα.

Θα πας σημερα για να δει ο Βασ για την κυστουλα.Ευχομαι να εχει φυγει και να αρχισεις με το καλο.

Δομνινα μου περαστικα σου, εχει θερισει η γριπη.Περαστικουλια.

Kopelia μου , μας δινεις κουραγιο με τις ομορφες στιγμες που μας περιγραφεις με την Δημητρουλα.Ετσι παντα να περναρε τελεια.

Τωρα γυρισα απο το medimal , φανταζομαι θα μαθουμε σε λιγο, αλλα θελω μια χαρη απο ολες σας , αν κατι δεν παει καλα , δεν θα πεσει η ομαδα μας , εχουμε και plan Β , τον ημιφυσικο, που απο την αρχη αυτος ηταν ο στοχος.Θελω χαμογελα, οχι στεναχωριες, ετσι και εγω θα ειμαι πολυ καλυτερα, δεν θελω λυπαμαι κτλ.Θελω να πουμε ολες μαζι οτι θα τα καταφερουμε, αυτο ειναι σιγουρο, απλα μπορει να αργυσει λιγακι.Ετσι και αλλιως, αν κατι δεν παει καλα συνεχιζω ξανα αυτον τον μηνα με τον ημιφυσικο.Αισιοδοξια , ψηλα το κεφαλι και το μονο σιγουρο ειναι οτι μανουλες θα γινουμε, το ποτε ειναι λιγο στον αερα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...