Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι στο γραφείο αλλά έχω ανεβάσει πυρετό και έχω κρυάδες.. πήρα βέβαια ένα αντιπυρετικό αλλά τι να σου κάνει; Τα ανηψάκια μου ήταν άρρωστα μια βδομάδα τώρα και όπως καταλαβαίνετε δεν τη γλύτωσα.. Τουλάχιστον μεσολαβεί Σβκ κι έτσι θα αναρρώσω..

Agelik μου εύχομαι αύριο αυτή η προσπάθεια να φτάσει σε ένα επιτυχημένο τέλος που θα σηματοδοτεί την καινούργια σου ζωή ως μανούλας.. Θα περιμένουμε αλλά μην αγχωθείς.. γράψε μας όποτε μπορέσεις..

Πίγκυ μου αν αύριο δεν έχω πυρετό θα έρθω.. Θα σε πάρω τηλεφωνάκι πάντως ούτως ή άλλως για να σε ενημερώσω..

Λένη μου τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέγαν οι παλιοί.. Βέβαια με πυρετό και μετά με περίοδο (διότι την περιμένω κι αυτή την κακούργα όπου να'ναι) καμία όρεξη δεν θα μου έρθει αλλά ελπίζω να μου έρθει σύντομα..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Πιγκυ μου αναμεικτα συναισθηματα... Νοιωθω περιεργα που φευγεις οσο κι αν ημουν προετοιμασμενη... Θα μας χωριζει ενας ολοκληρος ωκεανος!!

Τι ωραιο ομως και συγκινητικο που θα σου κανουν οι φιλες σου baby shower... Καμια φιλη μου δεν το εχει κανει.. ειναι αμερικανικο εθιμο! Θα ειναι πολυ ωραια!! Οτι πρεπει για να σε χαιρετησουν!! Τελεια!

Την αλλη Τεταρτη λοιπον... Αντε καλα εκανες, θα νοιωσεις πολυ καλυτερα με τοναντρουλη σου μαζι και σιγουρα εκει θα εισαι σε καλα χερια!!!

Μην μας ξεχασεις, ε???

Μην μας ξεχασεις, ε???

Δεν ξεχνιεστε!

Εδω μέσα εχουμε πει εσωψυχα που δυσκολα λέγονται...

Και μην με κανετε να λεω τετοια γιατι τα κλαματα τα εχω ετσι και αλλιως στο τσεπακι, τωρα με την εγκυμοσυνη δε... Εχω δωσει ρεστα!

c12e25debb.png

Καλα το θυμάσαι! Σαντορινη ήμουν... Ξαπλώστρα, καφεδάκι και αντιηλιακο! Τι ωραια! Και τι ωραία νεα που εμαθα!!!

Ναι το θυμάμαι γιατι το καλοκαίρι δεν πηγαμε πουθενα διακοπες και θα ηθελα να ημουν κι εγώ Σαντορίνη:tongue:

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι στο γραφείο αλλά έχω ανεβάσει πυρετό και έχω κρυάδες.. πήρα βέβαια ένα αντιπυρετικό αλλά τι να σου κάνει; Τα ανηψάκια μου ήταν άρρωστα μια βδομάδα τώρα και όπως καταλαβαίνετε δεν τη γλύτωσα.. Τουλάχιστον μεσολαβεί Σβκ κι έτσι θα αναρρώσω..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Περαστικά κοριτσάκι μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ βρε κορίτσια... Καταρχήν καλησπέρα και δεύτερον με έχουν πιάσει τα ζουμιά!!!

Κάτι η Αγγελική με τα λόγια της και την ψυχραιμία της όλο αυτό το διάστημα, κάτι η Μισπίγκυ με το ταξίδι της και τις φίλες της, κάτι οι αναμνησεις απο την ημέρα της γεννας που ήρθε στον κόσμο το μωράκι μας (γιατί η Δήμητρα είναι μωρό όλων μας τελικά ), έχω συγκινηθεί πολύ! Όντως έχουμε δεθεί πολύ εδώ μέσα και το λέω για σένα Πίγκυ μου κυρίως που θα μας φύγεις γεωγραφικά, αλλά θα είσαι πάντα εδώ :)

Δομνίνα μου περαστικά κοπέλα μου!!! Ελπίζω να μη σου ανέβει άλλο ο πυρετός και αύριο να είσαι μια χαρά.

Εγώ σήμερα πήρα την γυναικολόγο μου τηλ για να πάμε με την Δήμητρα να την δεί, αλλά τελικά της προέκυψε γέννα και εμείς βολτάραμε μόνες μας με το καρότσι. Ίσως πάμε αργότερα να την δούμε (η κλινική είναι 5 λεπτά απο το σπίτι μας).Έχουμε πολύ φιλία μεταξύ μας και τώρα που έφτιαξε ο καιρός της είχα υποσχεθεί οτι θα πάω την μικρή να την δεί ποσο άλλαξε απο την ημέρα απου την έφερε στον κόσμο. Ένας ακόμα λόγος λοιπόν να συγκινηθώ σήμερα που αναφερθήκατε στην γέννα.

Και κάτι άλλο κορίτσια που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χθες ο άντρας μου κρατούσε την μπέμπα αγκαλιά και γελούσαν(παίζουν πολύ τώρα τελευταία, αλλά δεν έχει χρειαστεί να την κρατήσει πολύ) και όταν πήγα κι εγώ δίπλα τους, βρε κορίτσια, άνοιξε την αγκαλιά της και μας έκλεισε και τους δύο μέσα και γελούσε ολόκληρο απο ευτυχία. Αξέχαστη,απίστευτη στιγμή. Μετα την γέννησή της, νομίζω οτι θα θυμάμαι αυτή τη σκηνή.

Επειδή έχω φορτιστεί πολύ, θα τα πούμε αργότερα. Καλό απόγευμα σε όλες!!! Φιλιά.

ΥΓ. Αγγελική περιμένουμε νέα σου αύριο με πολλή αγωνία, όποια ώρα μπορέσεις...

Διαφημίσεις

Δομνινα μου περαστικα σου, ευχομαι αυριο να εισαι πολυ καλυτερα.

Kopelia μου, με συγκινησες με τα λογια σου. Η περιγραφη σου με την Δημητρουλα να σας κανει αγκαλιτσα και τους δυο ,ειναι το πιο γλυκο και τρυφερο που θελει καθε ανθρωπος.Να εχει το παιδακι του και να το αγκαλιαζει. Ευχομαι να εισαι ετσι παντα ευτυχισμενη και εσυ και ολες μας φυσικα.Πραγματι εχουμε δεθει πολυ εδω στο φορουμ.

MissPiggy να περασεις τελεια στο παρτυ που σου ετοιμαζουν, οχι δακρυα, αλλα χαμογελα !!

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυ εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα και γυρισαμε σπιτι μας σημερα ...........θελει τωρα πολυ προσοχη αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.....εσεις τι μου κανετε? αλλες ετοιμαζοντε να μετακομισουν αλλες ειναι αρρωστουλες αλλες περιμενουν αυριο απαντησεις ουφ ολες κατι θα εχουμε.....

δομνινα μου περαστικα κοριτσακι μου τωρα κυκλοφορουν πολλες ιωσεις να προσεχεις και θα σου περασει ......

αγγελικη μου κοριτσακι μου σε σκεφτομαι παρα πολυ και σου στελνω την θετικη μου ενεργεια ευχομαι αυριο να εχουμε παρτιιιιιιιι με τα ευχαριστα που θα ακουσουμε μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και μου αρεσει που εισαι τοσο χαλαρη αυτο ειναι πολυ σημαντικο στην περιπτωση σου.....περιμενουμε τα νεα σου αυριο

MissPiggy μου εσυ με το στομαχακι σου εισαι καλυτερα ετσι? αντε να φυγεις με το καλο να πας στον αντρουλι σου να ηρεμησεις λιγο .....να μας προσεχεις τα μωρακια σου...

Kopelia μου αααααααχχχχχχχχ τι ωραια εικονα μας περιεγραψες? μας συγκινησες να το χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να ειναι παντα καλα ...

Leni7 μου εσυ πως εισαι?ετσι κοριτσακι μου να βγαινεις η ζωη ειναι μικρη και θελει καλοπεραση.....

Gemini μου πως ηταν η καμπυλη ζαχαρου? εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ ευκολο πραγμα εεεε? φιλακια στους ποδοσφαιριστες μας.....

lucky μου εσυ τι κανεις? ακομα χιονια εχετε ???? θελω και εγωωωωωωω χαχαχαχαχαχα ελπιζω να εισαι καλα σου στελνω τα φιλια μου....

φιλακια σε ολες και να περνατε καλα σας εχω στο μυαλο μου συνεχεια και ποναω στον πονο σας και χαιρομαι στην χαρα σας καλο σας βραδυ.........

σε καποιο μηνυμα σας ειδα οτι μου ειπατε να παω στον βασιλοπ. για μια γνωμη σας ευχαριστω πολυ που το σκεφτηκατε......αν και μεταξυ μας το σκεφτηκα και εγω αλλα επειδη ημουν μονη μου με τον αντρα μου δεν μπορουσα να τον αφησω γιατι με ειχε αναγκη αρα δεν μπορεσα να το κανω.......:-(

Kopelia τι μας περιγραφεις καλέ.... θες να μας πάρουν ολες μαζι τα ζουμια???

Τιποτα δε θα σκεφτομαστε, μονο χαρες και την αυριανη χοριακή της Agelik!!

Katerina ναι βγηκε καλή η καμπύλη...σ ευχαριστώ! Να σου πω πιο πολύ με πειραξε που ημουν δυο και παραπάνω ωρες εκει νηστική παρα η γλυκόζη που πήρα! Στον γιατρό την Τεταρτη θα την πάω να μου πει...

Κι εσέις προσοχη τωρα πρωτες μέρες!

Agelik σου ξαναευχομαι για αυριο!!!!! θα περιμένουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπαίνω, βγαίνω, να δώ αν έχουμε κανένα νέο... Αν κρίνω απο τότε με την Πιγκυ, τα αποτελέσματα στο medimall τα βγάζουν αμέσως.... Άρα λογικά η agelik ξέρει! Άντε αgelik!μπες στο pc σου να μας πεις τα νέα:) !!!

καλημερα κοριτσια!

Τωρα γυρισα απο το Medimal , λοιπον τα νεα ειναι τα εξης: η χοριακη βγηκε 36 , ναι μεν θετικο, αλλα μικρη τιμη. Που σημαινει πρεπει να καμουμε υπομονη 2 μερες ακομα, πρεπει να παω την Δευτερα και αν εχει αναιβει τοτε καλος. Μου ειπε ο Βασ οτι σαν τιμη ειναι μικρη , αλλα δεν ειναι αρνητικο.Εχει ξεγεννησει και μια κοπελα που ειχε 21 .Βεβαια δεν ειναι συχνο.Αν ηταν 70-80 θα πανηγυριζαμε , τωρα εχουμε μια ενδειξη.Μπορει να συνεχεσει μπορει και να σταματησει. Ειναι πενηντα πενηντα.Μιλησα και με την Ερασμια και μου ειπε να κανω οτι εκανα για τις επομενες 2 μερες Σαββατο -Κυριακη οσπου να ξαναπαω να κανω την εξεταση και να μην χανω ολες τις ελπιδες μου.Εχει δει περιπτωσεις που με 100-150 και μειωνετε.Εχει δει και περιπτωσεις σαν την δικια μου που εχει προχωρησει.Τι να πω κοριτσια.Θα δειξει την Δευτερα. Ολα μπορουν να γινουν.Πρεπει να ειμαι ναι μεν αισιοδοξη αλλα συγκρατημενη.

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σας γράφω από το σπίτι.. χθες κορίτσια ξεράθηκα... κοιμόμουν από τις 10 το βράδυ και ξύπνησα σήμερα το πρωί στις 9.30... το είχε ανάγκη ο οργανισμός μου φαίνεται.. πυρετό ευτυχώς δεν έχω σήμερα αλλά το συνάχι ακάθεκτο..

Agelik μου δεν απογοητευόμαστε. Ξέρω προσωπικά κοπέλα που ξεκίνησε με χοριακή 35 και τώρα ο γιος της είναι ενός έτους.. Αν θέλει να προχωρήσει θα προχωρήσει.. σκεφτόμαστε θετικά και ελπίζουμε τα καλύτερα για τη Δευτέρα.

Η συμβουλή της Ερασμίας να συνεχίσεις το πρόγραμμά σου το Σαββατοκύριακο σαν να μην άλλαξε τίποτε είναι η καλύτερη.. Ξέρω ότι το μυαλουδάκι σου εκεί θα γυρίζει συνέχεια αλλά λίγη υπομονή ακόμη και τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν όλα!

Πίγκυ μου θα σε πάρω τηλεφωνάκι διότι δεν βλέπω να βγαίνω σήμερα από το σπίτι..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα υπέροχα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε ολες!!

καλημερα κοριτσια!

Τωρα γυρισα απο το Medimal , λοιπον τα νεα ειναι τα εξης: η χοριακη βγηκε 36 , ναι μεν θετικο, αλλα μικρη τιμη. Που σημαινει πρεπει να καμουμε υπομονη 2 μερες ακομα, πρεπει να παω την Δευτερα και αν εχει αναιβει τοτε καλος. Μου ειπε ο Βασ οτι σαν τιμη ειναι μικρη , αλλα δεν ειναι αρνητικο.Εχει ξεγεννησει και μια κοπελα που ειχε 21 .Βεβαια δεν ειναι συχνο.Αν ηταν 70-80 θα πανηγυριζαμε , τωρα εχουμε μια ενδειξη.Μπορει να συνεχεσει μπορει και να σταματησει. Ειναι πενηντα πενηντα.Μιλησα και με την Ερασμια και μου ειπε να κανω οτι εκανα για τις επομενες 2 μερες Σαββατο -Κυριακη οσπου να ξαναπαω να κανω την εξεταση και να μην χανω ολες τις ελπιδες μου.Εχει δει περιπτωσεις που με 100-150 και μειωνετε.Εχει δει και περιπτωσεις σαν την δικια μου που εχει προχωρησει.Τι να πω κοριτσια.Θα δειξει την Δευτερα. Ολα μπορουν να γινουν.Πρεπει να ειμαι ναι μεν αισιοδοξη αλλα συγκρατημενη.

Φιλια πολλα!

Κραταμε το θετικό! Δεν εινα και πολύ χαμηλή... υπομονη δυο μερες ακομα! Ολα παιζουν!! ευχομαι τα καλύτερα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...