Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Φυσικα, θελεις να περάσεις Σαβ. να τα πάρεις? Θα αδειαζω το σπίτι... Οπότε εδω θα είμαι...

ΟΚ.. Θα σε πάρω τηλεφωνάκι το Σάββατο το πρωί να μου δώσεις οδηγίες:-P

Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γειά γειά σας κι απο μένα.

Έκανα γενική καθαριότητα σήμερα που έχει καλό καιρό και μπήκα τρέχοντας να σας διαβάσω και να σας γράψω πριν ξυπνήσει η Δήμητρα...

Καταρχήν Κατερίνα μου σιδερένιος ο αντρούλης σου και εύχομαι απο δω και πέρα να μη σας βρει καμία δυσκολία και ιδιαιτέρως ασθένεια!!! Είστε στην Αθήνα ακόμα? Πότε θα βγεί? Πως είναι η ψυχολογία του? Εσύ πώς είσαι?

Μισπίγκυ μου μια χαρά είναι τα μπουμπούκια σου. Αλήθεια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μικρά σας?

Εσείς Τζέμινι για τους ποδοσφαιριστές σου? Και με την καμπυλη μην αγχώνεσαι. Και ειδικά σε σένα που είναι κάτω απο τα όρια δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας... Πρέπει οι τιμές να ειναι πολύ μεγάλες και ανεξέλγκτες για να ανησυχήσουν και οι γιατροί.

Λένη μου κάνε υπομονή και ανέβα ψυχολογικά γιατί δεν σου κάνει καλό αυτό το πέσιμο. Αν σε βρεί έτσι πεσμένη η επόμενη εξωσωματική, πάλι θα αποτύχεις και φυσικά το απεύχομαι εντελώς, αλλά στο χέρι σου είναι να βρεις τον τρόπο να ανέβεις... Όπως σε βλέπω στις φωτογραφίες πάντως φαίνεσαι χαρούμενο πρόσωπο και ξέρεις να το ρίχνεις έξω :) Όσο για τις αγκαλίτσες κλπ, ρίξτο στη νηστεία των ημερών, χιχι. Βέβαια ισχύει, αλλά αν δεν το πιστεύεις, πες το στον αντρα σου σαν δικαιολογία για να μη σε πιέζει... Το καλύτερο πάντως είναι να το συζητήσετε και να δείξει λίγη κατανόηση αυτές τις μέρες μέχρι κι εσύ να νιώσεις καλύτερα.

Μελανία πώς περνάς με την Ισαβέλλα και τον Μάρκο? Τί κάνουν τα μικρούλια σου? Γραψε μας νέας σας...

Lucky ωραίο το χιόνι και σ' ευχαριστούμε πολύ για την φωτογραφία. Είδα και στο facebook :)

Δομνίνα μου που δουλεύεις?

Αγγελικ, όλες έχουμε θετικές σκέψεις για σένα και αισιοδοξία μέσα μας, οπότε νομίζω οτι θα νικήσουμε και θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα!!! Μακάρι κοπέλα μου. Κι εσύ όχι κούραση, έτσι?

Εμείς σήμερα δεν βγήκαμε καμιά βόλτα΄γιατί είχα πολλές δουλειές. Ίσως την βγάλω αργότερα, αφού ξυπνήσει και φάει την κρέμα της. Ξεκινήσαμε και γιαουρτάκι και της αρέσει πολύ. Σήμερα το μεσημέρι την λυπήθηκα πολύ την Δημητρα... Εκεί που πεινούσε πολύ και ξεκινήσαμε να τρώμε τ μεσημεριανό μας κοτοπουλάκι με τα λαχανικά, άρχισε να κλαίει και σταμάτησε να τρώει. Ήθελε αγκαλιά και έκλαιγε με λυγμούς. Της έδωσα την πιπίλα και την δάγκωνε πολύ δυνατά. Την πόνεσαν τα δοντάκια της και πρώτη φορά έκλαψε τόσο πολύ. Ευτυχώς κράτησε περίπου 5 λεπτά. μετα της πέρασε και άνοιξε το στόμα για να συνεχίσουμε το φαγητό...μη χάσει καμιά κουταλιά,χιχι. Πόσο την χαίρομαι που τα ξεπερνάει όλα έυκολα και που τρώει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. μακάρι να συνεχίσει έτσι. Το σκυλάκι μας όμως ζηλεύει το καημένο και έχει αρχίσει να θέλει και αυτή φαγητό απο αυτό που φτιάχνω της Δήμητρας. Αφού της βάζω δύο κουταλιές μεγάλες στο πιάτο της και το τρώει λαίμαργα μήπως και αφήσει και η Δήμητρα λίγο στο πιάτο της και της το δώσω κι αυτό. Σαν παιδί μεγάλο κάνει...Η δε Δήμητρα την κυνηγάει όπου την βλέπει και θέλει να την πιάνει και να την χαϊδεύει. Προβλέπω μεγάλες μάχες και κυνηγητά μέσα στο σπίτι.

Αυτά και τα δικά μας. Πολυλογία είχα σήμερα, ε? Πολλά φιλιά σε όλες και καλό΄απόγευμα!

Αχ.. MissPiggy μου , δεν ξερεις ποσο με συγκινεις με τα λογια σου.Νιωθεις και εσυ οτι ειμαι εγκυος , τι να πω, μου δινεις ελπιδα , πραγματι δεν μετραω μερες γιαυτο μαλλον εχουν περασει σαν νερακι .Μην νομιζεις και εγω πρωτη φορα το αντιμετωπιζω ετσι, τις αλλες φορες ειχα τρελλαθει , αλλα δεν εβγαλε πουθενα. Κοριτσια πριν μερικες μερες ειχε μπει η Vasiliki εδω στο φορουμ αν θυμαστε, που ειναι φιλη μου απο το parents, τωρα ειναι στο μηνα της να γεννησει. Πριν 8 μηνες λοιπον που περιμεναμε τα δικα της αποτελεσματα ειχα ενα τετοιο προαισθημα για εκεινη οτι ειναι σιγουρα εγκυος, δεν ξερω , ετσι ενοιωθα και βγηκα αληθινη.Λετε και εσεις που εχετε αυτο το προαισθημα για εμενα να βγειτε αληθινες? Μακαρι.

Θα ειμαι η γκουρου απο εδω και περα? Χα, Χα!!

Katerina πολυ εξυπνο αυτο που ειπε η MissPiggy, αν εισαι Αθηνα ακομα ,ευκαιρια ειναι να πας στο Βασ για μια γνωμη.

Φιλακια πολλα!

κοριτσακι μου γλυκο δεν εχω σταματησει λεπτο να σε σκεφτομαι και να προσευχομαι για σενα.....οι μερες περνανε πολυ γρηγορα και χαιρομαι πολυ για σενα που εισαι τοσο χαλαρη κανεις πολυ καλο στον εαυτο σου!!!!νομιζω πως αυτη η φορα που ολα γινανε πολυ διαφορετικα σε σχεση με αλλες φορες θα ειναι και η τυχερη σου!!!το νιωθω το πιστευω και περιμενω πως και πως το σαββατο για να ακουσω τα ευχαριστα νεα σου!!!:D:D:D εγω περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να βγει η μπουμπου μου αλλα θα περιμενω μεχρι το σαββατο για να γιορτασουμε το ευχαριστο γεγονος και ευχομαι να ναι διπλο!!!!συνεχισε ετσι χαλαρη και να προσεχεις.....πολλα πολλα φιλακια και ευχομαι μονο τα καλυτερα!!!!:D:D:D

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ πολυ που με σκεφτεσαι και με αγαπας.Ευχομαι πραγματι να βγεις αληθινη και επιτελους και εγω να μεινω εγκυος, βεβαια ολα ειναι ποσοστα επιτυχιας.Σε σκεφτομουνα πολυ αυτες τις μερες που περιμενεις τη μπουμπου σου. Με το καλο κοριτσι μου , να κρατησεις την μικρουλα σου αγκαλιτσα , με εναν πονο. Θα ειναι η πιο τελεια στιγμη της ζωης σου.Θα σε παρω και τηλ.

Σε φιλω !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !

Τι μου κανετε σημερα?

Εγω εδω δουλεια , το βραδυ θα προσπαθησω να παμε σε κανα φιλικο σπιτι να περασει χαλαρα και αυτη η ημερα.

Kopelia μου , η μικρη μας Δημητρουλα αρχιζει να βγαζει δοντακια σιγα σιγα.Θα εχει λιγα πονακια, φυσιολογικο ειναι.Αχ , πως μεγαλωνουν τα παιδακια .Η μασκοτ μας βγαζει δοντακια τωρα,ποτε περασε ο καιρος. Να της δωσεις ενα μεγαλο φιλη!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα!!!

Agelik μου να αρχισω απο σενα λεγοντας οτι ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!! Η ψυχραιμια σου, η ηρεμια σου, οι συμβουλες σου... απο που να αρχισω και που να τελειωσω?

Σου αξιζει η μεγαλυτερη χοριακη του κοσμου και ευχομαι η διαισθηση μας να βγει αληθινη!!!! Εχω πολυ αγωνια, δεν σου κρυβω:-DΑυριο θα πας στο κεντρο να κανεις την χοριακη ε? Θελουμε αμεσως ανταποκριση!!! Pleaaaase!

Piggy μου πολυ ωραια τα νεα σου! Τα μωρακια σου μεγαλωνουν ακαθεκτα!! Τα γλυκουλια :)

Μετα απο αυτο που σου ειπε ο γιατρος, σκεφτεσαι να φυγεις νωριτερα?Τι λες? Η δουλεια ρε κοριτσακι νομιζω οτι ερχεται δευτερη αυτη τη στιγμη. Αν τους πεις πχ οτι δεν νοιωθεις καλα και οτι ετσι κι αλλιως αφου θα σταματουσες στις 10/3, θες να σταματησεις απο τωρα, θα τους πειραξει τοσο πολυ? Δεν ξερω, σκεψου πιο ειναι το καλυτερο για σενα και τα μωρακια σου αυτη τη στιγμη και ολα τα αλλα αστα στην ακρη!!

Κοπελια μου, δεν ειμαι πεσμενη ψυχολογικα γενικα, απλα η αναμονη πολλες φορες σε τσακιζει! Κι ισως αυτη η αναμονη και οι διαφορες ανωμαλιες της περιοδου με εχουν κανει να μην εχω και πολυ ορεξη... Κατα τ'αλλα ειμαι χαλαρη και διασκεδαζω αρκετα αυτο το καιρο, ειμαστε ολο εξω. Μ'αρεσει κι αυτο, δεν μπορω να πω...

Εσενα η Δημητρουλα σου μεγαλωνει, τρωει και τα γιαουρτακια της... ειναι περιεργο πώς περναει ο καιρος! Τα δοντακια την ταλαιπωρουν βεβαια λιγο αλλα ολα τα παιδακια το περνανε αυτο το σταδιο. Τωρα θα αρχισει να φτιαχνει κι ο καιρος, αντε να την βγαζεις και βολτουλες να ευχαριστιεται.. Με τον μπαμπα της πως τα παει τελευταια? Να τους αφηνεις και λιγο μονους τους, ειπαμε ε??

Δομνινακι κι εσυ δεν εχεις πολλες ορεξουλες ε? Δεν πειραζει, το εχουν οι μερες φαινεται! Θα μας ξαναερθει, που θα παει!

Πως τα πας γενικα?

Τζεμινουλα μπραβο που τελειωσες κι απο αυτο! ειναι λιγο σπαστικη αυτη η εξεταση απ'οτι εχω ακουσει αλλα αφου βγηκε καλη, ολα καλα!

Κατερινα μου καλη αναρρωση στον αντρουλη σου και απο δω και περα μονο χαρες!

lucky μου εσυ πως πςερνας? Λιωσαν τα χιονια??

Εγω πηρα τον Βασ. και μου ειπε να παω να με δει την Δευτερα, να δουμε αν εφυγε και η κυστη..

Φιλια σε ολες!

Αχ Leni μου, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αλλα μην νομιζεις πρωτη φορα και εγω αντιδρω ετσι, τις προιγουμενες φορες ειχα τρελλαθει τετοια μερα.

Σε ολες μας αξιζει να γινουμε μανουλες και μαλιστα πιστευω οτι ολες μας , επειδη εχουμε τραβηξει πολλα , θα γινουμε πολυ καλες μανουλες (εχουμε παραδειγμα την Kopelia μας) και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Ευχομαι η διαισθηση σου να ειναι αληθινη !!

Θα παω αυριο στο κεντρο ,θα κανω την εξεταση , λεω να παμε να πιουμε κανα καφεδακι με τον ανδρα μου και να γυρισουμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Πρεπει πρωτα να γυρισω σπιτι , για να μπω στον υπολογιστη, και να σας γραψω, γιαυτο δεν ξερω τι ωρα θα ειναι.Κοριτσια ευχομαι να ειναι ευχαριστα , αλλα και να μην ειναι , μην πεσει καμια σας. Δεν θελω να πτοηθουμε. Βαδιζουμε μπροστα και θα τα καταφερουμε.Μια προσπαθεια ειναι.Αυτο που καταλαβα απο την ψυχολογο ειναι οτι δεν πρεπει να κανεις την προσπαθεια σαν να ειναι η τελευταια προσπαθεια σου και παει χαθηκαμε αμα δεν πετυχει.Ειναι μια προσπαθεια που μπορει να εχει ολα τα αποτελεσματα.Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν κατι δεν παει καλα.Αν ομως αρχισεις την προσπαθεια με το οτι αυτη η τελευταια κτλ τοτε το βαραινεις πολυ.Χαλαρα λοιπον και οτι και αν ακουσουμε να το παρουμε οσο μπορουμε πιο χαλαρα .

Ευχομαι να βγεις αληθινη Leni μου!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Πω πω εχετε γραψει παρα πολλά!!! Τι να πρωτοσχολιάσω!!

ΚΑτ αρχήν Leni μου το τοι νιώθεις ετσι ειναι απολύτως φυσιολογικό! Δε θα σου πω οτι πρεπει να μην το σκεφτεσαι και οτι πρεπει να εχεις καλή ψυχολογία και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή εκτός εξωσωματικής γιατι ολα αυτά τα ξέρεις... Πιστευω οτι θα σε κουρασει κι εσένα την ιδια αυτή η σταση και μετα και μονο σαν 'αμυνα θα το γυρίσεις!! Και στο τελος ολα θα ειναι ωραία!!

Piggy μια χαρα τα μωράκια σου!! Εγώ Τεταρτη θα πάω στο γιατρό να μετρηθούμε!! ΚΙ εχω φοβερη ανυπομονησία!!!

Επικοινώνησε με Αμερικ'η και φυγε αφού σου λέει ετσι ο γιατρός σου.. Πιστευω θα χαλαρώσεις οταν εγκατασταθείς εκει γιατι τωρα ολο στο μυαλό σου θα γυρίζει!!

Α! Πηρα κι άλλο κιλό...ΕΙμαι +5 τωρα...Αστα!!!

Kopelia καλά λες για την καμπύλη...Θα δω βεβαια τι θα μου πει κι ο γιατρός!

Φιλιά στη Δημητρούλα!!

Δομνινα μου καλά ειμαι κι εγώ! Δεν εχω νεα... Εχω αρχίσει απλά κάποιες ετοιμασίες και μερικές φορές πελαγώνω!

Agelik περιμενουμε τη θετική χοριακή σου αύριο!! Τι ωρα θα πας, και ποτε θα ξερεις....Να εισαι σιγουρη οτι η σκέψη μας θα ειναι μαζί σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μου , σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι .Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Μια χαρα εισαι στα κιλα, πιστευω.Ποσα κιλα ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να εχεις παρει ως τωρα? Θα πας να δεις τα μικρουλια σου ε? Ολα θα ειναι τελεια.

MissPiggy μου , και εγω πιστευω οτι την δουλεια πρεπει να την βαλεις σε δευτερη μοιρα. Δεν μπορεις να παρεις αδεια που δικαιουσε ή ακομα και ασθενειας για να φυγεις λιγο πιο νωρις.Ισως ειναι καλυτερα να πας στην Αμερικη πιο νωρις , να ηρεμησεις και εσυ, θα πας στον ανδρουλη σου και ολα θα πανε καλα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Gemini μου , σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι .Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Μια χαρα εισαι στα κιλα, πιστευω.Ποσα κιλα ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να εχεις παρει ως τωρα? Θα πας να δεις τα μικρουλια σου ε? Ολα θα ειναι τελεια.

Γενικά ο γιατρός μου ειναι χαλαρός. Στις αρχές μου ειχε πει αν μπορώ να πάρω μεχρι 12. Οποτε πιστευω ειμαι καλά! Ειναι και μεγαλα τα μωρα να πω την αλήθεια...Απλά επειδή τωρα θα βαρυνω ουτως ή αλλως πολύ, μαλλον πρεπει να προσεχω λίγο περισσότερο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!

Κοριτσια έχετε δίκιο όλες... το πηρα και εγω απόφαση και εκλεισα εισιτήρια.

14/3 η μεγάλη μερα (την αλλη Τετάρτη)... Με μαμα και σκυλο για παρεα και εφυγα...

Νωρίτερα δεν γινόταν, πρεπει να τελειώσω και εδω με γιατρούς και ιστορίες. Νομιζω θα εχω βγάλει και μια ακρη με τη δουλεια. Ειμαι αισιοδοξη σημερα!

Και από τα υπόλοιπα όλσα προλάβω, δεν θα πεθάνω κιόλας!

Οπότε μπαίνω σε τελική ευθεία!

Τζεμινακι σουπερ είσαι απο κιλα! Εγω είμαι ακόμα +6. Αλλά εχτές τσάκισα μια σοκολατα και εχω τύψεις ;). Αλλα τώρα με το στομάχι μου πάλι δεν μπορώ να φάω τιποτα υγειινο. Ουτε φρούτα, ουτε λαχανικα... Σημερα θα φάω ψαράκι ομως, οπότε κάτι είναι και αυτο.

Λενάκι μου, μια χαρα είσαι! Μην ξεχνάς ότι και τα yasmin επηρρεαζουν την διάθεση, σου το είχα πει για να το περιμένεις! Και η κύστη σιγουρα θα εχει φύγει!

Αγγελικη μου!!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ! Δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα. Επισης η απόφαση σου να πας στην Ερασμια ήταν σοφή! Σε θαυμάζω!

Και την προηγούμενη φορά ψύχραιμη μου φαινόσουν αλλά τωρα νιώθω ότι πραγματικά είσαι. Αυριο θα περιμενουμε τα σπουδαία νεα!!! Δεν μπορώ να περιμένω!!!

Βασιλική με το καλό να ερθει η μπέμπα σου και να την πάρεις αγκαλια! Σου ευχομαι με ενα πόνο!

Κοπελιά, τα δοντάκια είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά αυτο το πλασματάκι είναι τόσο γλυκό και ηρεμο που και αυτό το αντιμετωπίζει με ναζια και χαμόγελα!!

Πραγματικά το θέμα του μπαμπα πως πάει? Εξοικιώθηκε καθόλου να την κρατάει μόνος του?

Α, ρε κοπελια, πόσα χρόνια σαν χτες μου φαίνεται που ήμουν διακοπές και μπηκα από την παραλία και διαβασα ότι πας να γεννησεις!!! Απίστευτο!!!

Δομνινα μου θα περιμένω τηλ.

Λοιπόν εμένα αυριο θα μου κάνουν baby shower!!! Χαχα... Το κανόνισαν οι 2 κολλητες μου! Θα μαζευτούμε καμια 10αρια... και μετα θα κοιμηθούμε και οι 3 εκει (εγώ και οι 2 κολλητες μου) οπότε και πιτζαμα πάρτυ... Θα λιώσω στο κλάμα από την συγκίνηση!!

Αχ... πως θα τα αφήσω όλα αυτα???

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

MissPiggy μου, πηρες την αποφαση.Μπραβο!!!

Εκλεισες εισητηρια και πιος σε πιανει.Πολυ χαιρομαι , θα δεις θα πας κοντα στον ανδρουλι σου , θα ηρεμησεις, το καταλαβαινω οτι αφηνεις σπιτι, φιλους και πολλα αλλα ,αλλα σκεψου για το καλο τον μικρων σου και της οικογενειας σου. Φανταζομαι θα εχεις περιεργεια να δεις και το καινουργιο σπιτι. Αχ, πολυ χαιρομαι για εσενα.!!!

Θα πας και με την μανουλα σου, αυτο πολυ καλο μου ακουγεται για αρχη , να εχεις μια παρεα και φυσικα βοηθεια.

Πραγματι η αποφαση μου να παω στην Ερασμια ηταν πολυ σημαντικη.Ειχα πει στον εαυτο μου, θα κανω οτι περναει απο τα χερι μου, ετσι πηγα και εκει.

Θα κανετε και πιτζαμα παρτυ.Τελεια.Να περασετε οσο ποιο ομορφα μπορειτε.

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα!!!

Κοριτσια έχετε δίκιο όλες... το πηρα και εγω απόφαση και εκλεισα εισιτήρια.

14/3 η μεγάλη μερα (την αλλη Τετάρτη)... Με μαμα και σκυλο για παρεα και εφυγα...

Νωρίτερα δεν γινόταν, πρεπει να τελειώσω και εδω με γιατρούς και ιστορίες. Νομιζω θα εχω βγάλει και μια ακρη με τη δουλεια. Ειμαι αισιοδοξη σημερα!

Και από τα υπόλοιπα όλσα προλάβω, δεν θα πεθάνω κιόλας!

Οπότε μπαίνω σε τελική ευθεία!

Αχ φευγεις...:(:(:( Περιεργο μου φαινεται! Ποσο μάλλον εσένα!

Βεβαια μια χαρα θα τα λεμε από εδω..Μονο να μας λες τι ωρα θα ειναι εκει που γραφεις για να ξερουμε!

Τζεμινακι σουπερ είσαι απο κιλα! Εγω είμαι ακόμα +6. Αλλά εχτές τσάκισα μια σοκολατα και εχω τύψεις ;). Αλλα τώρα με το στομάχι μου πάλι δεν μπορώ να φάω τιποτα υγειινο. Ουτε φρούτα, ουτε λαχανικα... Σημερα θα φάω ψαράκι ομως, οπότε κάτι είναι και αυτο.

Ελα μην εχεις τυψεις!! Εισαι και πιο αδυνατουλα εσύ;) Κι εγώ εφαγα κατι μπισκοτακια απ τη μαμά γιατι κάθε φορα που ζυγιζομαι, μετα θελω να φαω κάτι αμαρτωλό:tongue: χαχα Αλλά θα ειμαι καλό κοριτσι τωρα...ειδικά μεχρι την Τεταρτη που θα με ζυγισει ο γιατρός!

Λενάκι μου, μια χαρα είσαι! Μην ξεχνάς ότι και τα yasmin επηρρεαζουν την διάθεση, σου το είχα πει για να το περιμένεις! Και η κύστη σιγουρα θα εχει φύγει!

ναι το χω ακούσει κι εγώ για τα yasmin...

Κοπελιά, τα δοντάκια είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά αυτο το πλασματάκι είναι τόσο γλυκό και ηρεμο που και αυτό το αντιμετωπίζει με ναζια και χαμόγελα!!

Πραγματικά το θέμα του μπαμπα πως πάει? Εξοικιώθηκε καθόλου να την κρατάει μόνος του?

Α, ρε κοπελια, πόσα χρόνια σαν χτες μου φαίνεται που ήμουν διακοπές και μπηκα από την παραλία και διαβασα ότι πας να γεννησεις!!! Απίστευτο!!!

Πω πω τι ειπες τωρα?? Κι εγω το θυμάμαι!! Νομίζω ησουν Σαντορίνη, κι εγώ τοτε σε αναμμενα κάρβουνα για το ποτε επιτελους θα εβαζα τα παγωτίνια μου!!! Πως περασε ο καιρός...

Λοιπόν εμένα αυριο θα μου κάνουν baby shower!!! Χαχα... Το κανόνισαν οι 2 κολλητες μου! Θα μαζευτούμε καμια 10αρια... και μετα θα κοιμηθούμε και οι 3 εκει (εγώ και οι 2 κολλητες μου) οπότε και πιτζαμα πάρτυ... Θα λιώσω στο κλάμα από την συγκίνηση!!

Αχ... πως θα τα αφήσω όλα αυτα???

Φιλια πολλα!

Τέλεια θα περάσετε δεν το συζητώ! Μπράβο στις κολλητές που σου κάνουν τετοια! Μου θυμίζει φοιτητοκατάσταση!! αλλά οχι κλάματα!! Να χαιρεσαι αυτά που ζησατε μαζι και που θα ξαναζ'ησετε στο μελλον απλά υπο διαφορετικές συνθηκες.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...