Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Day09light.jpgΣΠΑΝΙΟΣ ΝΑΙ...ΜΟΝΟΣ ΟΧΙ!!!

Σημαντική η σημερινη μερα για ολους τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με μια σπανια και ύπουλη ασθενια.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Lucky τι ωραια που ειναι ολα χιονισμενα ! Τελειο τοπιο .Εμεις εδω τιποτα. Σε ευχαριστω για τις ευχες σου.Πραγματι πλησιαζει η ημερα, αλλα ας το δω πιο χαλαρα.... οσο μπορω ,βεβαια.Δεν θελω να το βλεπω με μερες γιατι δεν θελω να αγχονομαι.Προσπαθω να λεω , θα ερθει εκεινη η μερα χωρις να πολυμετρω.Αυτο βεβαια δεν γινεται, αλλα το προσπαθω ωστε να μην το σκεφτομαι συνεχεια.

Θα σου στειλω πμ το τηλ μου.

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κι απο μένα :)

Λένη μου σ' ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, να είσαι πάντα καλά και να μας φερνεις χαρούμενες μόνο ειδήσεις!

Αγγελική μου περνούν οι μέρες σαν ποταμι γρήγορα. Θα το καταλάβεις όταν θα κοιτάς πίσω σου, ενώ θα κρατάς τα παιδάκια σου στην αγκαλιά σου και θα βλέπεις πώς πέρασαν οι μέρες και οι μήνες. Εγώ τέτοια εποχή περυσι ήμουν ήδη έγκυος και δεν το πιστεύω οτι τώρα η Δήμητρα είναι ένα πιασούμενο παιδάκι που εξερευνά τον κόσμο. Με το καλό σου εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα!!!

Μισπίγκυ πώς είσαι σημερα? Ξαναείδες αίμα? Ελπίζω πως όχι!

Τζέμινι τί κρύο είναι αυτό πάλι σήμερα. Εκεί που πάμε να ξεμυτίσουμε, άντε και πάλι μέσα...

Εμείς χθες είχαμε λίγη γκρινίτσα όλη την ημέρα και θέλαμε συνέχεια αγκαλιά με τη μαμά :) Αφού το βράδυ κουδούναγε το κεφάλι μου... Σήμερα όμως ξύπνησε μές στην στρελή χαρά και απο το πρωί παίζουμε...

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες της παρέας! Καλό απόγευμα :)

Γεια σας κοριτσια,

Agelik μου πως νοιωθεις? Ειμαι τοσο μα τοσο αισιοδοξη για σενα! Ναι, οκ, και ρεαλιστρια αλλα δεν ξερω...πιστευω οτι ειναι σιγουρα θετικο. Η ολη διαδικασια ηταν πολυ πετυχημενη και...τελοσπαντων, το ευχομαι πραγματικα να βγει αληθινη η διαισθηση μου!!

Πιγκυ μου πως εισαι σημερα? Εχεις γιατρο ε? Περιμενουμε νεα σου..

Ο απολογισμος της "κουτας" ειναι δυσκολος ομως συντομα οταν προχωρησεις στο επομενο βημα θα νοιωσεις πολυ καλυτερα!! Λιγο υπομονη..Σε σκεφτομαι

Lucky μου και του χρονου! Δεν παιζω, χιονισε ετσι στην Κρητη και σε μας τοσο λιγο??

Φτιαξατε κανενα χιονανθρωπο? χαχα

Οι υπολοιπες καλα?

Εγω παιρνω κανονικα τα yasmine και την Δευτερα θα παω να με δει μαλλον. Μου ειπε να παω μολις κλεισω 14 μερες χαπιων. Εχω βεβαια αρκετο καφε που συνεχιζεται μετα την περιοδο, δεν ξερω γιατι. Ρε κοριτσια ολο αυτο γενικα μου εχει ριξει καθε διαθεση για επαφη.. Δεν θελω καθολου και ο αντρας μου μου ψιλοπαραπονιεται. Εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι να ερθει η μερα να ξεκινησω.. Και γενικα βαριεμαι και μονο στην ιδεα.. ουφ..Τελοσπαντων, αυτα

Kopelia μου, ευχομαι να εχω την τυχη σου.Να γινω επιτελους μανουλα και να κρατησω στα χερια μου ενα ή και δυο παιδακια!

Αν ειναι και ολας τα παιδακια μου σαν την Δημητρουλα, Χαρα που θα κανω!! Ειναι σουπερ η Δημητρουλα, ολες θα θελαμε τετοια καλα παιδακια.

Κοριτσια χθες δεν σας ειπα τι επαθα. Γυρναω σπιτι μετα απο μια κουραστικη μερα ειχα μια εβδομαδα να παω στην δουλεια , και διαπιστωνω οτι η περιοχη δεν εχει ρευμα.Και ετσι δεν υπαρχει και ασανσερ , εγω μενω στο 2ο οροφο.Οι σκαλες πολλες.Ο Βασ μου εχει πει να προσεχω πολυ τις πρωτες 10 μερες ,να μην αναιβαινω σκαλες , ετσι κοριτσια αναγκαστηκα και εμεινα 2 ωρες μεσα στο αυτοκινητο περιμενωντας να ερθει το ρευμα. Δηλαδη ειχα φυγει 6 το πρωι και μπηκα 17:30 στο σπιτι. Κουραση ....αφηστε.

Μετα ξαπλωσα και χαλαρωσα.

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Leni μου, σε ευχαριστω πολυ για το θαρρος που μου δινεις, ευχομαι η διαισθηση σου να ειναι αληθινη! Λες να ειναι αληθινη ?

Μην ανησυχεις για το καφε , πηγαινε στο γιατρο και αυτος θα τα κανονισει ολα!

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κανετε??

Σημερα ειχα πάει για την καμπύλη επιτελους! Ευτυχώς ειναι φυσιολογικη γιατι το ειχα πολύ άγχος...

Piggy μου ειναι δυσκολο να κοιτάς το άδειο σπιτι που εχεις περάσει τοσα και τοσα εκεί μεσα... Σκεψου ομως τη συνέχεια που διαγράφεται μάλιστα με λαμπρή πορέια! Ολα θα πάνε καλά!

Πως εισαι σημερα από στομάχι??

Leni ευχαριστούμε για την ενημέρωση...Το περιμενα οτι θα μας εφερναν εδώ κάποια στιγμή!

Τι κάνεις? Σε τι φαση εισαι εννοώ, δε θυμάμαι...

Agelik πω πω τι φρικη αυτό με τις σκάλες! Χαρα στην υπομονή σου πάντως! Να δεις που θα σου βγει σε καλό! Τοση θυσία πια!

Kopelia οντως πάλι πολυ κρυο... Υπομονή μεχρι Παρασκευη λεει...ΜΕτα ερχεται η Ανοιξη..Για να δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα να μαι και εγωωωωωωω.........απο που να αρχισω και που να τελειωσω.......ας αρχισω με τα δικα μου κατα αρχην να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας για τον αντρα μου πραγματικα με εχετε συγκινησει παρα πολυ.....η επεμβαση εγινε ουφφφφφφφφφ εφυγε ενα αγχος και ολα δοξα το θεο πηγαν πολυ καλα τυχεροι μεσα στην ατυχια μας, ο γιατρος απορησε πως ζουσε ακομα 12% λειτουργουσε η καρδια του και κοριτσια μου χωρις να ειχε κανενα συμπτωμα εκτος απο λιγη δυσπνοια το βραδυ, με το ζορι τον πηγα στον γιατρο γιατι μου ελεγε οτι μαλλον ειναι κρυωμενος,τελος παντων το αποτελεσμα εχει σημασια οτι ολα πηγαν καλα και αναρρωνει τωρα, θελει βεβαια αρκετο χρονο αλλα δεν πειραζει θα το ξεπερασουμε και αυτο.........σας ζαλισα με τα δικα μου .....τωρα ας ερθω σε σας......

Kopelia μου τι κανεις τι κανει η Δημητρουλα μας???

Agelik μου να προσεχεις κοριτσακι μου και παντα θετικη σκεψη να εχεις και ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη ......

Lucky μου πω πω χιονιααααααααα που χιονισε ετσι καλε? και του χρονου να εισται καλα να ξαναπατε στο ρεθυμνο στο καρναβαλι και να κρατας και το καροτσακι με το μωρακι σου........

Μισπίγκυ μου στεναχωρηθηκα που διαβασα οτι ειχες καποιο προβλημα με το στομαχι σου ελπιζω τωρα να εισαι ενταξει και να μην εχεις προβλημα, ισως ηταν απο το αγχος της μετακομησης,τα μωρακια μας τι κανουν ?????

Λένη μου εσυ τι κανεις πως τα πας με το κρυο??? γιατι κοριτσακι μου τετοια διαθεση??? θετικη σκεψη θελουν ολααααααα

Δομνινα μου εσυ ολα καλα? οποτε εχεις διαθεση να πας να κανεις την εξεταση μην αγχωνεσαι ..............

gemini μου τι κανουν οι ποδοσφαιριστες μας? κλωτσανε κλωτσανε? να μας τους προσεχεις....

κοριτσακια μου δεν ξερω αν ξεχασα καμμια αλλα το μυαλο μου δεν ειναι και πολυ καλα τελευταια το εχω φορτωσει με πολλα πραγματα ελπιζω να με καταλαβαινεται.....σας φιλω ολες και παντα ευχαριστα πραγματα να διαβαζω απο εσας οταν μπορεσω θα ξαναμπω να σας πω νεα μου και να διαβασω τα δικα σας

φιλακιααααααααααα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Τι μου κανετε σημερα? Σημερα νομιζω κανει κρυο πιο πολυ και απο εχθες.

Gemini μου πολυ χαρηκα που ολα πηγαν μια χαρα με την καμπυλη. Εφυγε ενα σου αγχος, ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος.Να εισαι χαλαρη και ηρεμη.

MissPiggy το στομαχακι σου ευχομαι σημερα να εχει περασει εντελως.Περιμενουμε νεα σου.

Katerina μου , μπραβο, πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με την επεμβαση του ανδρα σου. Περαστικα .Γρηγορα να γινει καλα και μετα βουρ για μωρακια! Ηταν τοσο σοβαρο ε? Ευτυχως που το βρηκατε εγκαιρως.Ολα θα πανε καλα!

Kopelia μου με τετοιο κρυο την Δημητρουλα την βγαζεις καμια βολτιτσα ή μενει σπιτι? Φιλισε μου την μασκοτ μας!

Leni μου, ειναι φυσικο να σκεφτεσαι ποτε θα αρχισεις αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε χαραλη και να μην αλλαζουμε καθημερινες συνηθειες οσο μπορουμε για να περασουμε αυτη την φαση οσο πιο ανετα γινεται.Αυτα λεει και η ψυχολογος.Αν κανουμε περαστιες αλλαγες τοτε βαρενουμε την ολη κατασταση ενω δεν πρεπει. Χαλαρωσε και θα δεις μπορει να σου ερθει η ορεξη για αγαπουλες ή ξεκινησετες και σιγα σιγα ερχεται η ορεξη, για να ειναι και ο ανδρας σου ευχαριστημενος.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε?

Katerina μπραβο για τον αντρα σου! Σιδερένιος τωρα, και περαστικά του! Νέα αρχ'η τωρα!

Καλά ειναι κι οι ποδοσφαιριστές...κλωτσάνε!!

Agelik ναι μου εφυγε το άγχος...Θα δω βεβαια και τι θα πει ο γιατρός την Τετάρτη!

Φιλιά σε οοοοολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εχτες δεν δουλευε για να σας γραψω νεα.

Λοιπον μια χαρα τα μωρα. 30εκ. και 700γρ η μικρή και 30εκ. και 770γρ ο κυριος!

Μια χαρα, στα ορια αλλα προς το κατω οριο, λογικο αφου ειναι 2. Αφου ειναι στα ορια δεν ανησυχω. Ο γιατρος μου με πιεζει να φυγω οσο πιο γρηγορα γινεται... να δω με τη δουλεια τι θα κανω τωρα, αυτο ειναι το επομενο.

Το στομαχι δεν εχει δωσει αλλο κρουσμα και χαιρομαι παρα πολυ! Το εχω παρα πολυ αγχος κοριτσια! Εντωμεταξυ τα φαρμακα που πηρα για το στομαχι 3 μερες λενε μεσα να μην δινονται στην εγκυμοσυνη και φρικαρα λιγο και με αυτο, αλλα φανταζομαι αφου τα ενεκρινε ο γυναικολογος μου δεν υπαρχει προβλημα... Τι να πω...

Προσπαθω να ειμαι οσο πιο ηρεμη γινεται. ειναι το μονο που μπορω να κανω.

Κατερινα μου, σιδερενιος ο αντρουλης σου! Ολα θα πανε μια χαρα απο δω και περα! Θα δεις. Ειστε ακομα Αθηνα? Δεν πας να γνωρισεις το Βασιλοπουλο? Δεν χάνεις τιπτοα να σου πει μια αποψη...

Λενακι, ολες περναμε φασεις που δεν εχουμε ορεξη... Αλλα μην το σκεφτεσαι και αν αφεθεις λιγο σιγουρα θα σουθ ερθει... Επισης η Αγγελικη εχει παρα πολυ δικιο, οσο λιγοτερο αλλαζουμε την καθημερινότητα μας τοσο πιο ευκολα κυλανε ολα!

Θα περασουν οι μερες γρηγορα και θα ξεκινησεις!

Αγγελικη μου, θα σε φωναζω γκουρου απο δω και περα!!! Και να μου κανεις και μενα μαθηματα για να σωθω απο το στομαχι μου! Εσυ μπορει να μην μετρας, αλλα εμεις μετράμε... Παντως θελω να σου πω οτι το ιδιο προαισθημα με τη Λενη εχω και εγω. Σε εχω καταταξει ηδη στις εγκυουλες, δεν χρειαζεται καν να περιμενω την χοριακη! Απο την ωρα που σου μιλησα την προηγουμενη Δευτερα ειμαι σιγουρη... Το ενιωσα...

Κοπελια μου, κρυο για να βγάλεις παιδακι εξω ε? Ερχεται η ανοιξη ομως... Οποτε ποιος σας πιανει τοτε!

Τζεμινι και εγω τη Δευτερα θα παω για καμπυλη. Ελπίζω να ειναι και εμενα ολα καλα. Μου την εγραψε εχτες. Βεβαια υπαρχει περιπτωση στην Αμερικη να με βαλουν να κανω ΟΛΕΣ τις εξετασεις απο την αρχη... Αλλα θα δουμε οταν παω...

Λεω το απογευμα να παρω κανα τηλ να ρωτησω μερικα πραγματα, θα σας πω.

Lucky, χιονια στην Κρητη και εμεις τιποτα ε? Λογικα μενεις ορεινα καπου παντως... Δεν ειναι συνηθισμένη εικονα για Κρητη αυτη!

Δομνινακι που εισαι????

Φιλια σε ολες!!!

c12e25debb.png

Αχ.. MissPiggy μου , δεν ξερεις ποσο με συγκινεις με τα λογια σου.Νιωθεις και εσυ οτι ειμαι εγκυος , τι να πω, μου δινεις ελπιδα , πραγματι δεν μετραω μερες γιαυτο μαλλον εχουν περασει σαν νερακι .Μην νομιζεις και εγω πρωτη φορα το αντιμετωπιζω ετσι, τις αλλες φορες ειχα τρελλαθει , αλλα δεν εβγαλε πουθενα. Κοριτσια πριν μερικες μερες ειχε μπει η Vasiliki εδω στο φορουμ αν θυμαστε, που ειναι φιλη μου απο το parents, τωρα ειναι στο μηνα της να γεννησει. Πριν 8 μηνες λοιπον που περιμεναμε τα δικα της αποτελεσματα ειχα ενα τετοιο προαισθημα για εκεινη οτι ειναι σιγουρα εγκυος, δεν ξερω , ετσι ενοιωθα και βγηκα αληθινη.Λετε και εσεις που εχετε αυτο το προαισθημα για εμενα να βγειτε αληθινες? Μακαρι.

Θα ειμαι η γκουρου απο εδω και περα? Χα, Χα!!

Katerina πολυ εξυπνο αυτο που ειπε η MissPiggy, αν εισαι Αθηνα ακομα ,ευκαιρια ειναι να πας στο Βασ για μια γνωμη.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αχ.. MissPiggy μου , δεν ξερεις ποσο με συγκινεις με τα λογια σου.Νιωθεις και εσυ οτι ειμαι εγκυος , τι να πω, μου δινεις ελπιδα , πραγματι δεν μετραω μερες γιαυτο μαλλον εχουν περασει σαν νερακι .Μην νομιζεις και εγω πρωτη φορα το αντιμετωπιζω ετσι, τις αλλες φορες ειχα τρελλαθει , αλλα δεν εβγαλε πουθενα. Κοριτσια πριν μερικες μερες ειχε μπει η Vasiliki εδω στο φορουμ αν θυμαστε, που ειναι φιλη μου απο το parents, τωρα ειναι στο μηνα της να γεννησει. Πριν 8 μηνες λοιπον που περιμεναμε τα δικα της αποτελεσματα ειχα ενα τετοιο προαισθημα για εκεινη οτι ειναι σιγουρα εγκυος, δεν ξερω , ετσι ενοιωθα και βγηκα αληθινη.Λετε και εσεις που εχετε αυτο το προαισθημα για εμενα να βγειτε αληθινες? Μακαρι.

Θα ειμαι η γκουρου απο εδω και περα? Χα, Χα!!

Katerina πολυ εξυπνο αυτο που ειπε η MissPiggy, αν εισαι Αθηνα ακομα ,ευκαιρια ειναι να πας στο Βασ για μια γνωμη.

Φιλακια πολλα!

Οταν περιμενα και εγω αποτελεσματα, μια φιλη μου που ηταν τοτε στον 4ο-5ο μετά απο εξωσωματικη, ειχε ακριβως το ιδιο προαισθημα. Οχι απλα ηταν σιγουρη, ήταν σιγουρη και για τα διδυμα...

Μπορεί να δουλευει.

Παντως να ξερεις, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!! απο την πρώτη στιγμή!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Συγνώμη για την χθεσινή μου απουσία αλλά είχε πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο και κυριολεκτικά δεν είχα χρόνο ούτε για κατούρημα..

Σήμερα το κύμα της χαρτούρας συνεχίστηκε αλλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς και να' μαι..

Θα ξεκινήσω με το Κατερινάκι μας.. Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα που πήγε τέλεια η επέμβαση και διέφυγε τον κίνδυνο ο αντρούλης σου.. Είμαι σίγουρη ότι και η αποθεραπεία θα πάει τέλεια - αν και θέλει κι αυτή το χρόνο της αλλά μετά όλο αυτό θα είναι παρελθόν και θα μπορείτε να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία..

Κι ο δικός μου ο αντρούλης δεν ήθελε το καλοκαίρι να πάμε στο Νοσοκομείο αλλά πήγαμε και μπήκε για εγχείριση σκωληκοειδίτιδας.. Τι τους πιάνει και φοβούνται τους γιατρούς δεν ξέρω..

Agelik μου όπως πολύ σωστά είπαν τα κοριτσάκια εσύ μπορεί να μη μετράς τις μέρες αλλά μετράμε εμείς για σένα.. Μακάρι μεθαύριο να δεις ένα τεράστιο νούμερο και να μας δώσεις και μια τεράστια χαρά..

Λένη μου.. ούτε εγώ έχω όρεξη για.. αγκαλίτσες και τρελίτσες αυτό το διάστημα.. Και ο άνδρας μου είναι κι αυτός τόσο κουρασμένος από το καθημερινό τρέξιμο που δεν παραπονιέται κανείς από τους δυο γι' αυτή την έλλειψη.. Να δούμε τι θα σου πει ο γιατρός και με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ..

Πίγκυ μου τα νέα από τα μωρά σου τέλεια.. Και ευτυχώς ελπίζω το θέμα του στομαχιού να ξεπεράστηκε αν όχι οριστικά, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.. Εννοείται ότι πρέπει να φύγεις όσο γίνεται το συντομότερο.. Ο άνδρας σου θέλει τη γυναικούλα του και τα παιδάκια του μαζί του για να είναι καλά! Τα φάρμακα τα έχεις ακόμη;

Lucky μου είναι κρίμα εμείς εδώ να μην έχουμε δει νιφάδα χιονιού και στην Κρήτη να το έστρωσε έτσι... Είμαι σίγουρη πλέον ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουν πολική αρκούδα.. Δεν εξηγείται διαφορετικά η λατρεία μου για το χιόνι!

Τζέμινι τι κάνεις εσύ;

Κοπελιά μου έχει αρκετό κρύο και σήμερα αλλά είμαι σίγουρη ότι αν ντύσεις τη Δημητρούλα ζεστά καλό θα της κάνει μια βολτίτσα έξω..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...