Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μισπίγκυ μου απο την κούραση θα είναι και απο όλη την ενταση που έχεις. Μπορεί και απο την πίεση που ασκούν τα μωράκια στο στομάχι σου. Πάντως θέλει ξεκούραση, αγωγη και υπομονή. Περαστικά σου, κούκλα μου και μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Piggy μου περαστικά σου... Πω πω θα ποναγε πολύ αυτό,ε? Τι να πω, αφού ειπαν οι γιατροί οτι συμβαινει στην εγκυμοσύνη, μη σε προβληματιζει παραπάνω...Μονο κάτσε και ξεκουρασου τωρα οσο μπορείς! Τα ζουζουνια σου ειναι μια χαρα αλλωστε!

Και πάλι περαστικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστω κοριτσια...

Δεν ποναει, αλλα εχω μια παραξενη αισθηση στο στομαχι μου...

Σημερα μονο λαπα παντως και ελπιζω να τελειωσει, γιατι αν συνεχιστει θα πρεπει να κανω γαστροσκοπιση χωρις αναισθησια!!!!

Αυτο θα πονεσει!

Παντως σημερα κοιμηθηκα και μεσημερι και γενικα μονο οδηγεις εδινα... δεν εκανα τιποτα!

c12e25debb.png

κοριτσια καλη Σαρακοστη !

MissPiggy μου περαστικα σου,φανταζομαι τρομαξες, αλλα τωρα ολα μια χαρα.Αυριο θα εισαι περδικη , θα δεις. Μονο ξεχνα εντελως τις δουλειες , χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα.

Leni η ψυχολογος του κεντρου , η Ερασμια ειναι φανταστικη στην δουλεια της και πολυ καλος ανθρωπος.Εγω ειπα οτι σε αυτη την προσπαθεια θα κανω οτι μπορω και μεσα σε αυτα ηταν και ψυχολογικα να ειμαι ηρεμη, γιατι οπως και να το κανουμε ειναι μια δυσκολη διαδικασια που ομως ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ηρεμη και σε αυτο επαιξε μεγαλο ρολο η ψυχολογος.

Και εμεις πηγαμε στο εξοχικο του αδελφου του ανδρα μου, ρωτησα το γιατρο γιατι ειναι περιπου 1 ωρα , αλλα μου ειπε να πας οπσδηποτε και να περασεις υπεροχα , το ιδιο ειπε και η ψυχολογος, ετσι πηγαμε και περασαμε πολυ ωραια.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελική μου πολύ χαίρομαι που εισαι τόσο ψύχραιμη!!! Θα δεις οτι θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και θα είμαστε όλες χαρούμενες με την δική σου χαρά! Συνέχισε έτσι...ΟΙ μέρες περνούν γρήγορα :)

Φιλιά

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !

Νιωθω οτι ειναι Δευτερα , αλλα ευτυχως ειναι ΤΡιτη.Σημερα πηγα πρωτη μερα στην δουλεια.Εχει πολυ δουλεια , αλλα σιγα σιγα θα τα καταφερω.Το θεμα μου ειναι μια σκαλα που εχει και ο Βασ μου ειπε οτι οι πρωτες 10 μερες δεν πρεπει να ανεβαινεις, κοριτσια μια φορα την ανεβηκα ως τωρα, αντε να την ανεβω αλλη μια και πολυ πολυ σιγα, σκαλοπατι σκαλοπατι, τι να κανω?

Kopelia μου , σε ευχαριστω πολυ.Το ξερω οτι πραγματικα νοιαζεσαι και εσυ και ολες οι κοπελες.Ψυχραιμη ειμαι ως τωρα τουλαχιστον.Θα περασουν οι μερες. Εμεις καναμε οτι μπορουσαμε , ευχομαι να ειναι ολα θετικα.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα,

Χθες δεν μπηκα καθολου και σημερα ειδα τα νεα!

Πεγκυ μου πολυ στεναχωρεθηκα!!! Εισαι καλα τωρα? Τι ακριβως επαθες δλδ?Ειναι σαν γαστρεντεριτιδα? Δεν ξερω τι ειναι ακριβως η γαστροραγια. Ρε κοριτσακι μου, να ξεκουραστεις τωρα!Τελος οι δουλειες και η κουραση... Τα μωρακια σου ολα καλα, ε?

Αγγελικ μου κι εσυ προσοχη! Με το μαλακο. Πωπω σε λιγες μερες θα μαθουμε.. Μπραβο που εισαι χαλαρη. Με το αγχος τιποτα δεν γινεται.. Ασ ειναι καλα η Ερασμια.

Μου φαιναται θα την δω κι εγω :)

Οι υπολοιπες τι κανετε? Πως τα πατε με το ξαφνικο κρυο? Το πρωι χιονιζε για τα καλα εδω..

Φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή σαρακοστή..

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά.. Κάτσαμε σπίτι μας, ξεκουραστήκαμε και βγήκαμε μόνο για να πάμε σε κάτι γενέθλια φίλων μας και για φαγητό χθες πάλι σε φίλους.. Ωραία ήταν κι έτσι και δεν παραπονιέμαι καθόλου που δεν πήγαμε πουθενά..

Την εξέταση δεν την έκανα διότι πολύ απλά δεν είχα καμία όρεξη.. Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.. οπότε όταν μου την καρφώσει θα πάω να την κάνω..

Πίγκυ μου λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ.. ελπίζω να είναι κάτι παροδικό αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι από το πολύ άγχος που έχεις.. και δεν είναι και λίγο όλο αυτό που σου συμβαίνει.. Ας ελπίσουμε να είσαι πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες και να αποφύγεις τη γαστροσκόπηση..

Agelik μου καλά κάνεις και ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια ένα ένα.. Μην κουράζεσαι και μην αγχώνεσαι.. όσο μπορείς να διατηρείς την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση.. μετράει πολύ..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!! Καλή Σαρακοστή κι από μενα!!

Σημερα σπίτι, τιποτα ιδιαίτερο! Εχει ήλιο ευτυχώς αλλά κάνει κρύο...

Δομνινα να κ'ανεις την εξέταση οποτε σου ερθει..Τιποτα δεν ειναι ωραίο να γινεται υπό πίεση...

Leni ΚΑΙ Καρρά ΚΑΙ Μακρόπουλο?? Νομίζω θα κανεις πολύ καιρο ν ακουσεις λαικά πάλι!:tongue: Μου αρεσουν βεβαια και οι δυο γι αυτό που κάνουν!!

Agelik με ρεγουλο στη δουλειά και τις σκάλες οκ ΟΣΟ μπορέις να τις αποφευγεις, αλλά δεν ειναι και τιποτα τοσο κακό ωστε να σε αγχ'ωνει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσια μου καλησπερα!!!!Καλη σαρακοστη!!!

Ηρθαμε και μεις χθες αλλα δεν μπηκα καθολου σημερα διαβασα τα νεα σας και βρηκα λιγο χρονο να σας απαντησω!!!!

και ξεκιναω

Κατερινα μου σου ευχομαι τα καλυτερα με τον αντρουλη σου να τα καταφερετε και να ειστε παντα γεροι και δυνατοι!!!Περιμενω νεα σου με αγωνια!!!

Αγγελικ μου πολυ χαιρομαι που σε ακουω αισιοδοξη ,με το μαλακο σημερα στη δουλει.Για δωσε και σε μας καμια ιδεα καταπολεμισης του ανχους απο αυτες που σου ειπε η ψυχολογος γιατι θα τις χρειαστουμε οταν βρεθουμε στην θεση σου!!!Αντε κοριτσακι μου το σαββατο ειναι κοντα αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!!

Λενι μου πολυ καλα κανεις και περνας υπεροχα καντα τωρα που μπορεις!!!!Το κρυοματακι σου περασε?

Κοπελια μου τι το εντυσες το κοριτσακι μας?

miss piggy μου περαστικα σου αχ αυτο σου ελειπε ακομα ιρεμια και διατροφη να περασει και να μην ξαναερθει!!!!

gemini μπραβο για την βολτουλα φανταζομαι τα αγορακια σου θα το χαρηκαν!!!

Δομνινα μου μην σε νοιαζει για την εξεταση οποτε νιωσεις εσυ θα πας να την κανεις!!!!

εμεις περασαμε τελεια στο καρναβαλι ειχε παρα πολυ κοσμο ηταν και καλη μερα.Σημερα τα κεφαλια μεσα επιστροφη στην ρουτινα!!!!Εδω κανει πολυ κρυο βρεχει συνεχεια το καλοριφερ στο φουλ απο το πρωι!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

Απολογισμος ημερας: 89 κουτες σε 8 ωρες... Σε τοσες χωρεσαι η ζωη μας!

Κοριτσια με επιασε λιγο η ψυχη μου που ειδα το σπιτι μας αδειο. Ξερω οτι παμε για καλυτερα αλλα αυτο το σπιτι ειναι το πατρικο μου και το ανακαινησαμε πριν 2 χρονια με τον αντρα μου με τοση πολυ αγαπη και προσοχη για να ειναι το σπιτι που θα μεγαλωσουμε και τα δικα μας παιδια... Οταν ηρθαμε δεν μας περναγε απο το μυαλο οτι θα ξαναφευγαμε!

Αλλα ετσι ειναι η ζωη...

Το στομαχι μου τωρα. Καταρχας σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση! Την εκτιμω πολυ γιατι τη χρειαζομαι πολυ!

Ειμαι καλυτερα αλλα οχι καλα. Με ενοχλει το στομαχι αλλα δεν ειχα αλλο περιστατικο γιατι τοτε δεν σας εγραφα απο τον καναπε της μαμας αλλα απο το νοσοκομειο! Διαιτα και φαρμακα και ελπιζω.

Λενη γαστρορραγια ειναι αιμορραγια του γαστρεντερικου που την καταλαβαινεις κανοντας εμετο με αιμα (συγγωμη για την περιγραφη, δεν μπορουσα να το θεσω καλυτερα). Αυτο επαθα λοιπον...

Χαιρομαι που περασατε ολες καλα! Ετσι μπραβο!

Αγγελικη μου συνεχισε με αυτη τη διαθεση! Σε χαιρομαι πραγματικα! Ειμαι σιγουρη γιατο θετικο αποτελεσμα παντως! Να το ξερεις!!

Δομνινα καλα κανεις και δεν ζοριζεσαι δεν υπαρχει κανενας λογος!

Η διδυμομανουλα που ειναι αραγε???

Και την Κατερινα την σκεφτομαι πολυ. Μακαρι να ειναι ολα καλα...

Αυτα κοριτσια. Ηρεμια τωρα σημερα... Και ξεκουραση... Αλλωστε ουτε σπιτι δεν εχω! Χαχα. Θα κατσω εδω και θα κανω την φιλοξενουμενη ;)

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου σε ευχαριστουμε για την ενημερωση.Πηγες μπουζουκια ε? Ωραια ειναι και τα λαικα. Εχεις αρχισει τα αντισυλιπτικα ε? Προσεχε να μην ξεχασεις κανενα , να κανεις συνεχεις ελεγχους, διοτι ενας λογος που μπορει να βγηκε εκεινη η κυστη που ειχα ηταν αν ειχα ξεχασει να παρω το φαρμακο καποια μερα, που δεν νομιζω οτι βγηκε απο αυτο, διοτι εγω τα επερνα τα φαρμακα καθε μερα, αλλα να το προσεξεις εσυ.

MissPiggy καταλαβαινω πως ειναι να βλεπεις το σπιτι αδειο ,αλλα σκεψου οτι κανετε μια καινουργεια, πολυ καλη αρχη.Πως εισαι σημερα με το στομαχακι σου?

Lucky πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα, πρεπει να ειναι φανταστικο το καρναβαλι!

Δομνινα μην πιεζεσαι , να κανεις την εξεταση οποτε εσυ νιωσεις καλα , θα δεις ολα θα πανε καλα, να ειμαστε αισιοδοξες .

Κοριστια σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση και τα καλα σας λογια.Να ξερετε οτι ειμαι ψυχραιμη , αισιοδοξη αλλα και ρεαλιστρια.Δηλαδη ξερω οτι ολα μπορουν να συμβουν δεν ειναι σιγουρο το αποτελεσμα.Ετσι πιστευω οτι πρεπει να το αντιμετωπιζουμε, ωστε αν κατι δεν παει καλα να μην πεσουμε σε καμια καταθληψη.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Lucky αν χρειαζεσαι καποια συμβουλη για τροπους χαλαρωσης ή τι πρεπει να κανεις μετα την εμβρυομεταφορα , να σου στειλω το τηλ μου , να επικοινωνησουμε να σου πω ακριβως .

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

418992_2664282178776_1607666565_3049576_625952243_n.jpgΚαλημερα κοριτσια!!!!!το χιονι σημερα ηρθε στα ποδια μου αχ κουραση να ανοιξουμε τον δρομο!Μολις τωρα μπηκα μεσα!Ειναι τελεια ολα γυρο ειναι χιονισμενα...

Αγγελικ πραγματικα θα ηθελα τις συμβουλες σου γιατι ανχονομαι που ανψονομαι τωρα φαντασου στην εμβρυομεταφορα τι εχει να γινει!!!!χαχαχα!!!

Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι ? πλησιαζει η μερα 3 και σημερα!!!!Ευχομαι το καλυτερο και να δουμε μια μεγαλη χοριακη!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...