Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Kαλημέρα κι από μενα!!! Ηλιολουστη μερα σημερα!! Επιτέλους:P

Leni μου επρεπε να ερθεις μια βολτα...Να σε βαλω να ξενυχτησεις και να πιεις και για μενα:tongue:

Κι εγώ ανυπομονώ για το τριήμερο γιατι και ο αντρας μου ο καημενος εχει πήξει πολύ... Αντε να δουμε τι θα κάνουμε!!

Lucky θα δεις κι εσύ θα ερθει η σειρά σου και θ ακους τα μπεμπάκια και δε θα ξερεις πως να μαζέψεις την κοιλιά σου:tongue: Μεχρι τοτε απόλαυσε την μπιρίμπα!! Μια χαρα σε βρισκω!

Δομνινα κι εμείς ετσι λεμε το τριήμερο, εδώ μεν αλλά να περάσουμε καλά με φιλους! Τι εξεταση ειναι να κάνεις ΑΜΗ?? δε θυμαμαι....:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα...........ευχομαι να περασετε ενα πανεμορμο τριημερο χωρις αγχος και σκοτουρες.....

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για τον αντρα μου να εισται ολες καλα ......

Lucky τωρα ο αντρας μου ειναι στο νοσοκομειο στην κρητη αλλα θα φυγουμε για αθηνα θα παμε σε ιδιοτικη κλινικη η οποια εχει συμβαση με το ικα και θα καλυψει τα εξοδα της επεμβασης.Για τον γιατρο που μου ειπες τον εχω ακουσει οτι ειναι απο τους καλους αλλα δεν εχουμε χρονο να παμε πρεπει οποσδηποτε να γινει αμεσα η επεμβαση χωρις καθυστερισεις (η καρδια του λειτουργει 12% εχει καταστραφη η βαλβιδα).....γνωριζουμε και τον γιατρο που ειναι στην αθηνα και του εχω εμπιστοσυνη Ηλιοπουλος λεγεται δεν ξερω αν τον ξερεις......

κοριτσακια μου καλα να περασετε και παλι να προσεχετε τα μωρακια σας και οσες δεν εχουμε ακομα μια ευχη του χρονου να τρεχουμε και εμεις με φουσκωμενες κοιλιτσες ή και στην αγκαλια μας να ειναι ακομα καλυτερα....

θα εχω το λαπτοπ μαζι μου δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω να σας πω τα νεα μας......σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςς

Δομνινα κι εμείς ετσι λεμε το τριήμερο, εδώ μεν αλλά να περάσουμε καλά με φιλους! Τι εξεταση ειναι να κάνεις ΑΜΗ?? δε θυμαμαι....:rolleyes:

Κοριτσάκι μου ναι, την ΑΜΗ πρέπει να κάνω.. είναι η αντιμυλλέριος ορμόνη και θα δείξει τι απόθεμα έχουν οι ωοθήκες.. Ελπίζουμε να έχουμε γερό απόθεμα:-P

L2qIp2.png

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα...........ευχομαι να περασετε ενα πανεμορμο τριημερο χωρις αγχος και σκοτουρες.....

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για τον αντρα μου να εισται ολες καλα ......

Lucky τωρα ο αντρας μου ειναι στο νοσοκομειο στην κρητη αλλα θα φυγουμε για αθηνα θα παμε σε ιδιοτικη κλινικη η οποια εχει συμβαση με το ικα και θα καλυψει τα εξοδα της επεμβασης.Για τον γιατρο που μου ειπες τον εχω ακουσει οτι ειναι απο τους καλους αλλα δεν εχουμε χρονο να παμε πρεπει οποσδηποτε να γινει αμεσα η επεμβαση χωρις καθυστερισεις (η καρδια του λειτουργει 12% εχει καταστραφη η βαλβιδα).....γνωριζουμε και τον γιατρο που ειναι στην αθηνα και του εχω εμπιστοσυνη Ηλιοπουλος λεγεται δεν ξερω αν τον ξερεις......

κοριτσακια μου καλα να περασετε και παλι να προσεχετε τα μωρακια σας και οσες δεν εχουμε ακομα μια ευχη του χρονου να τρεχουμε και εμεις με φουσκωμενες κοιλιτσες ή και στην αγκαλια μας να ειναι ακομα καλυτερα....

θα εχω το λαπτοπ μαζι μου δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω να σας πω τα νεα μας......σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςς

Κατερινάκι μου ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα.. Να πάνε όλα τέλεια και να γυρίσετε σπιτάκι σας σύντομα ολόγεροι!113.gif

L2qIp2.png

Γειά σας κι απο μένα. Πάντα τελευταία μπαίνω χιχι...Η Δήμητρα φταίει που μου έχει πάρει τα μυαλά και όλο τον χρόνο.

Χθες πήγαμε για καφέ με κάτι φίλες μου και ήταν υπέροχη. Κάθησε στην αγκαλιά μου,ακουμπούσε στο τραπέζι κι έπαιζε με το βιβλίο της και με τις ζάχαρες που ήταν μέσα σε ενα ποτήρι. Μετά την πήρε ο ύπνος και όλα γύρω τραπέζια την σχολίαζαν και όταν ξύπνησε, όλοι της έκαναν νοήματα. Το ύφος της ήταν ολα τα λεφτά, Τους κοιτουσε απορημένη, χαχα. Σήμερα που είχε ήλιο και ζέστη,την έβγαλα πάλι βόλτα. Μου κοιμήθηκε όμως στο καρότσι, αλλά πρόλαβε να δει και λίγο κίνηση και άλλα παιδάκια.Αχ, να έρθει η Άνοιξη, κάθε μέρα έξω θα την έχω. ΄Εχουμε και πεζόδρομο εδώ μπροστά απο το σπίτι και όλο καρότσια βολτάρουν.

Κατερίνα μου να έχετε καλή επιτυχία με το χειρουργείο και του χρόνου να κρατατε ένα αγγελούδι στα χέρια σας που θα σας φερει τόση χαρά που να τα ξεχάσετε όλα!Μόνοι σας θα πάτε στην Αθήνα ή θα έχετε κι άλλη παρέα? Να μας γράψεις τα νέα σας και να είσαι δυνατή δίπλα στον άντρα σου για να μη φοβάται. Ο Θεός να είναι μαζί σας!

Όλες οι υπόλοιπες να περάσετε πολύ καλά αυτές τις μέρες με πολλές βόλτες και καλή παρέα!

Εμείς εδώ, Πάτρα θα μείνουμε,αλλά όλο και κάποιοι φίλοι θα έρθουν στο σπίτι και όλο και καροτσάδα θα πηγαίνουμε...

Πολλά φιλιά και καλό 3ημερο να έχουμε όλες!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω ολες που με σκεφτεστε και μου στελνετε την θετικη σας ενεργεια.

Ευχομαι αυτη την φορα να εχουμε την τυχη με το μερος μας.Παιζει και αυτο ρολο.

Gemini μου χοριακη θα κανω 03/03/12 ,Σαββατο πεφτει.Αλλα δεν θελω να σκεφτομαι , θα περασουν οι μερες, που θα παει...

Leni μου , αυτη την φορα ψυχολογικα ειμαι πολυ καλυτερα.Σιγουρα με βοηθησε και η ψυχολογος του κεντρου , η Ερασμια. Στην 2 και 3 προσπαθεια , ξυπναγα πρωι , πρωι , δεν μπορουσα να κοιμηθω και να ηρεμησω.Τωρα ειμαι πολυ ποιο χαλαρα.Η ψυχολογος μου ειχε πει τι πρεπει καθημερινα να κανω , ωστε να μην σκεφτομαι συνεχεια το ιδιο και το ιδιο.Πρεπει να βρεις πνευμετικες δραστηριοτητες, οπως ενα βιβλιο, αν σου αρεσει ή η ζωγραφικη , που εμενα μου αρεσει πολυ.Εφτιαξα δυο πινακες μικρους με μπογιες και πινελα.Και διαφορα αλλα πραγματα που μου ειπε και τα κανω.Ειμαι πολυ πολυ πιο ημερη.

Τωρα για την δουλεια που με ρωτησατε θα παω τελικα την Τριτη. Ετσι πιστευω θα κατσω αρκετες μερες.Βεβαια οτι ειναι να γινει θα εχει γινει.Ας μας εχει βοηθησει και ο Θεουλης λιγο.

Δομνινα η ΑΜΗ ειναι σημαντικη εξεταση. Και εμενα επρεπε βαση της ηλικιας μου να ηταν παραπανω, αλλα ειναι λιγοτερο.Φταινε οι πολυκιστικες που εχω.Μην αγχονεσαι ολα καλα θα πανε.

Katerina ευχομαι ολα να πανε καλα με την υγεια του ανδρα σου.

Gemini -Kopelia δεν πηγατε καθολου στο καρναβαλι?Δεν εχω παει ποτε.Θα ηθελα καποια στιγμη να παω, πρεπει να ειναι φανταστικα.

MissPiggy καταλαβαινω οτι θα εχεις πολλες δουλειες για να τελιωσεις, να προσεχεις τα μικρα σου!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσάκι μου ναι, την ΑΜΗ πρέπει να κάνω.. είναι η αντιμυλλέριος ορμόνη και θα δείξει τι απόθεμα έχουν οι ωοθήκες.. Ελπίζουμε να έχουμε γερό απόθεμα:-P

ααα οκ! Καλά θυμόμουν! Καλη επιτυχία!

Kopelia δεν το συζητώ καροτσαδα στον πεζόδρομο ειναι τέλεια! Επιτελους κιε να μερος στην πολη μας για τετοιες χαλαρες βολτες!!

Agelik την αλλη βδομάδα δηλαδή η χοριακή σου! Η ψυχολογία που εχεις ειναι οτι καλύτερο...και να δεις που θα σου βγει σε καλό!

Ειναι ωραια πιστευω να ερθεις πατρα στο καρναβάλι...αρκει να ξερεις που να πας, και να εχεις καλή παρεα γιατι αλλιώς πελαγώνεις με τοσο κόσμο!!

Κι εμεις τωρα ειχαμε παει για ενα καφεδάκι και γινοταν χαμός! Καιρό ειχα να δω τόσο κόσμο Ηταν πολύ ωραία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα...

Δεν προλαβα να σας γραψω καθολου... Πολυ δουλεια και μετα πακεταρισμα... Τα ειδα ολα και ας μην εκανα τιποτα βαρ, η μαμα τα εκανε ολα...

Κλεινουν τα ματια μου οποτε δεν θα γραψω πολλα.

Κατερινα μου ευχομαι περαστικα στον αντρουλη σου και συντομα να ειναι εντελως καλα! Ελπιζω να εχεις προσβαση και να μας λες τα νεα σου. Οπως και να χει να ξερεις οτι εμεις θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

Κουραγιο κοριτσι, να εισαι δυνατη για τον αντρα σου και αν χρειαστεις οποιαδηποτε βοηθεια τωρα που θα εισαι στην Αθηνα να ξερεις οτι εμεις εδω ειμαστε! Ακομα και αν θες απλη παρεα, ως οτιδηποτε αλλο μπορεις να σκεφτεις οκ?

Αγγελικη μου με αυτην τη ψυχολογια θελω να φτασεις ως το Σαβ!

Και εγω Σαβ ειχα κανει χοριακη, ελπιζω να ειναι γουρλίδικη μερα και για σενα!!

Δομνινακι να πας αυριο... Να δουμε τι γινεται...

Φιλεναδες φιλια σε ολες, καλα να περασετε... θα σας γραψω και αυριο!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια!

Τι μου κανετε? Εχετε βγει βολτουλες ε? Καλα να περνατε!! Η ζωη ειναι στιγμες και πρεπει να εχουμε οσο ποιο πολλες ωραιες στιγμες μπορουμε.

Gemini μου, πραγματι η ψυχολογια μου ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες φορες, και ευχομαι πραγματι να μου βγει σε καλο. Επαιξε μεγαλο ρολο η ψυχολογος του κεντρου, την εχω και προσωπικη ψυχολογο απο οταν αρχισα αυτη την προσπαθεια.Με εχει βοηθησει πολυ, γιατι εγω ειμαι και αγχωδεις ατομο.

Ευχομαι να καταφερω να ερθω καποια στιγμη Πατρα, τωρα απο παρεες δεν πολυ ξερω.Που ξερεις μπορει να συναντηθουμε ολες μας, εχωντας γινει μανουλες.

MissPiggy λες να εχω τη δικη σου τυχη.Το ευχομαι. Τωρα οσο για τις δουλειες σου, φανταζομαι οτι θα εχεις τρελλαθει.Σιγα σιγα ολα θα γινουν.Εγω παντως πιστευω πραγματικα μεσα μου, οτι αυτη η κινηση να πατε Αμερικη θα σας βγει σε πολυ καλο.Θα δεις, μονο να μας γραφεις και να μας λες τα νεα σου.

Kopelia μου, ετσι μπραβο , να βγαινετε βολτουλες και να περνατε καλα με την Δημητρουλα! Να χαιρεται η μασκοτ μας!

Φιλακια πολλα σε ολες !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπερα σε ολες....

Πολυ κουραση σημερα. Απο τις 9 ως τις 2 μαζευα και τελειωμο δεν εχει... Ηρθε και η αδερφη του καλου μου και ο αντρας της και με βοηθησαν πααααααρα πολυ τα παιδια! Και προχωρησε η κατασταση γιατι μονο εγω με τη μαμα, δεν... Θα ερθουν και τη Δευτερα να τελειωσουμε αυτα που πρεπει να φυγουν και το αλλο σκ να ξεκαθαρίσουμε και να πεταξουμε αυτα που θα μεινουν εδω και να τελειωσουμε!

Ηρθαν οι φιλες μου και βαλαν και αυτες ενα χερακι και με πηγανε και βολτα για φαγητο γιατι τα ειχα παιξει...

Τωρα θα κανω μερικα ψιλα και θα κοιμηθω νωρις... Εχτες χαζοξενυχτησα και σημερα πρεπει να αναπληρωσω...

Αυτα τα διαδικαστικά απο μενα...

Αγγελικη μου ετσι σε θελω, χαμογελαστη και αισιοδοξη και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Θα ειναι η τυχερη φορα, αλλωστε στο ειπα και στο τηλ. Πρεπει να σε αφησω εγκυο και μετα να φυγω ;)

Ανταποσκριση απο Πατρα? Για πειτε ρε κοριτσια? Τι γινεται εκει?

Λενη, ενα πουλακι μου ειπε οτι ξενυχταγες εχτες... Για πες?

ΚΑτερινα μου, σε σκεφτομαι πολυ!

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Λεω να παω καμια βολτιτσα σημερα, για κανα καφεδακι.

MissPiggy μην φυγεις χωρις να ειμαι εγκυος ε? Χα, Χα!!

Leni ξενυχταμε ε? Ετσι μπραβο να βγαινεις τωρα , γιατι μετα θα κλειστουμε και οι δυο μας.

Φιλια σε ολες! Να περνατε υπεροχα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα:)

Τι κάνετε κοριτσακια?

Πιγκυ μου δεν πιστεύω να κουράζεσαι πολυ! Ξέρω ότι αυτα πρέπει να γίνουν αλλα με το μαλακό!!! Να προσεχείς!!!

Αγγελικ μου πολυ χαίρομαι που είσαι χαλαρή αυτη τη φορα. Σίγουρα θα σου βγει σε καλο!!!

Ώστε σε έχει βοηθήσει κι αυτη η ψυχολόγος ε? να το έχω υπόψη μου... Δεν ήξερα ότι έχει ψυχολόγο το κέντρο μέχρι που το ανεφερες εσυ..

Η Πάτρα τι κάνει??? σφιζει απο ζωή?!?

Εγω όντως ξενυχτουσα προχθες, χιχι. Είπα να κάνω το χατήρι στον άντρα μου και να πάω στον καρρα που του αρέσει... Εγω δεν θα πήγαινα με τίποτα αλλα τι να κάνω? τουλάχιστον είχε και τους Vegas που μ'αρεσουν. Ήταν κι ο μακροπουλος που δεν είχε ούτε ένα τραγούδι που να ξέρω εκτός απο το "είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" Θεέ μου!!!

Ήθελα να του πω, ότι εγω είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που σ'ακουω!!! Χαχαχαχα

Τέλοσπαντων!!!

Χθες πήγαμε σε γενέθλια ενος φίλου μου και σήμερα έχουμε να κάνουμε surprise μάσκε party στον άντρα της κολλητης μου. Θα πάω σπίτι της να στολισω όσο θα λείπουν και θα τους περιμένουμε να έρθουν!!! Αυτα κορίτσια!

Φιλια σε όλες!!!!!

Καλημέρα κι από μενα! Τι κ'ανετε?? Πως περάσατε???

Εμείς πολύ ομορφα!! Ημασταν ολη μερα βολτα!! Βεβαια δεν πηγαιναμε στο χαμό γιατι δεν μπορώ και πολύ, αλλά πηγαμε και για ποτακι, και για καφεδάκι κι απ΄ολα!! Πόσο ωραία ηταν! Ειχα πολύ καιρό να περάσω ετσι.

Ειχε και καλό καιρό....Ανοιξη κανονική!

Σημερα χαλασε:( Βρεχει και κανει κρυουλάκι..

Θα πάμε στη μαμα για φαγητό, καλαμαρακια, γαριδες και ολα τα συναφή!

Καλή Σαρακοστη να εχουμε ολες κορίτσια!!! Πολλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!

Πως περασατε? Βλεπω πολυ καλα ολες! Κι εμεις πολυ ομορφα!!! Η Δημητρα καταπληκτικη. Ειχε καρναβαλικη διαθεση,ολο γελουσε και ξεκαρδιζοταν με καθε γαργαλημα η γκριματσα που της καναμε. Βγηκαμε βολτιτσες και για καφεδακι,ηταν πολυ καλα.

Σημερα μας τα χαλασε ο καιρος,αλλα εχει ξεκουραση και ατελειωτο παιχνιδι.

Πολλα φιλια σε ολες και καλα κουλουμα!

Καλη Σαρακοστη!

Κοριτσια εγω δεν ειμαι πολυ καλα... Επαθα Γαστρορραγια εχτες το βραδυ...

Αποφασισα να μην παω σε εφημερευων νοσοκομειο γιατι δεν αντεχα, κοιμηθηκα καθηστη ουσιαστικα, οσο κοιμηθηκα...

Σημερα μιλησα με τους γιατρους μου, παθολογο και γυναικολογο. Ο παθολογος ηταν ετοιμος να με στειλει για γαστροσκοπιση, αλλα μιλησαν μεταξυ τους και ο γυν ειπε οτι συμβαινει στην εγκυμοσυνη, κυριως με τα αντιπυκτικα...

Αλλα τωρα 3 μερες διαιτα, ξεκουραση και losec...

Κοριτσια η τρομαρα μου δεν περιγραφεται! Βεβαια ηξερα οτι τα παιδια δεν εχουν καμια σχεση με ολο αυτο αλλα ηταν αναγκη?

Αυριο ερχεται η μεταφορικη για πακεταρισμα... Αντε να τελειωνω! Δεν παει αλλο. Ευτυχως εγω τελειωσα με μαζεματαν ξεκουραση τωρα!

Αυτα κοριτσια...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...