Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ, τί ωραία ήταν αυτά που διάβασα!!! Μελανία μου πάντως πρέπει να είσαι πολλή δυνατή! Μπράβο και πάλι μπράβο! Σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα δυσκολα με τα νυχτερινά ξυπνήματα και να μπουν τα μωράκια σας γρήγορα σε πρόγραμμα, αν και σίγουρα θα περάσουν οι πρώτες 40 ημέρες μέχρι να γίνει αυτό. Είναι σημαντικό που έχεις βοήθεια απο πολλά χέρια και κυρίως που σε βοηθάει ο άντρας σου. Να τα χαίρεσαι και πάλι τα κουκλάκια σου και να τα καμαρώνετε όπως θέλετε εσείς, αλλά κύρίως οπως επιλέξουν αυτά. Πάντα χαρές!

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Οπότε ξεκινάω τον μονόλογο! :D Λοιπόν μπήκα Πέμπτη γιατί είχα συσπάσεις αλλά δεν ήταν ακόμα να γεννήσω.Τελικά την Παρασκευή το βράδυ γέννησα.Μου έκαναν την επισκληρίδιο για παν ενδεχόμενο αλλά τελικά γύρισε και το δεύτερο μωράκι λίγο και βρήκε τον δρόμο του :D Ο άντρας μου δεν ήταν εδώ :( ήρθε όμως την άλλη μέρα το πρωί αφού τον ειδοποίησα απο την Πέμπτη που με κράτησαν μέσα.

MissPiggy για σένα πάει αυτό το δωμάτιο στο νοσοκομείο που έμεινα μέχρι να γεννήσω δεν είχε καμία σχέση με χειρουργείο(τώρα βέβαια στην αμερική δεν ξέρω αν θα είναι ίδια τα πράγματα).Τα μωράκια μου τα είχα μαζί μου κι επειδή ήμουν και μόνη μου το πρώτο βράδυ τα άφηνες αν θες και σε κάποια μαία(όχι σε θάλαμο με άλλα μαζί).Μπορούσαμε να φύγουμε και αμέσως την άλλη μέρα αλλά προτίμησα να μείνουμε κανονικά γιατί είμασταν και λίγο πρόωρα.(αυτό μου πρότειναν κι εκείνοι)Βέβαια πληρώνεις κάποιο μικρό ποσό για το δωμάτιο(μονόκλινο) και το Σάββατο που ήρθε και ο άντρας μου έμεινε κι εκείνος μαζί μου.

Τώρα στο σπίτι είμαστε λίγο στο τρέξιμο.Δεν θηλάζω λόγω φαρμάκων και απο την μία νοιώθω τις τύψεις μου απο την άλλη όμως είναι μάλλον λίγο πιο εύκολο το τάισμα.Τα ταϊζουμε εναλλάξ με τον άντρα μου(κάνουμε και διαγωνισμό ποιος έφαγε περισσότερο:tongue: )

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D μπράβο κοριτσάκι! Μια χαρα ολα λοιπόν!! Και χλιδή στο μαιευτηριο:tongue: και στο σπίτι αφού ειστε πολλοί:tongue:

Για τον θηλασμό μην εχεις τυψεις...εδώ αλλες δε θηλάζουν κατ'επιλογήν και μια χαρα ειναι τα παιδάκια! Πω πω ειμαι πολύ συγκινημένη!! Εχουμε αλλά δυο μωράκια λοιπόν εκτός της Δημητρούλας....Την Ισαβέλλα και τον Μάρκο!! Ωραία ονόματα by the way!

Να ξερεις οτι μας δινεις κουράγιο...ακούγεσαι πολύ ηρεμη! Ολοι λενε οτι ο πρωτος μηνας ειναι δυσκολος, οπότε να παραμείνεις ετσι;)

Φιλιά στα μπουτάκια να τους δώσεις:P:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μελανια μου πολυ ευχάριστα τα νέα σου!! Μπράβο κοριτσάκι μου, ανυπομονουσαμε να μάθουμε νέα σου!!! Είσαι πολυ τολμηρή έχω να ομολογήσω:D

Οι 14 ώρες εμένα μου φαίνονται οκ, η αδερφή μου έκανε 20 ώρες στο 1ο!

Επισησ, στα δίδυμα, μαμά και μπαμπάς μπαίνουν στον χορό και χορεύουν, χαχα

ταυτόχρονα ξυπνάνε τα μωράκια πάντα απ'ότι έχω ακούσει!!!

Ο πρώτος καιρός είναι λίγο δύσκολος αλλα δεν πειράζει!!! Έχεις τα μωράκια σου επιτέλους!!!! Τέλεια και τα ονόματα!!!

Κοπέλια μου έχει παρέα πια η δημητρουλα μας:D

Ότι και να πούμε γιαυτο το μωρακι είναι λίγο. Πως να μην σε ξετρελανει??!!

Έχει πάρει απο την ηρεμία σου και είναι τόσο καλο παιδί, η μια δίνετε στην άλλη θετική ενέργεια γιατι είστε κι οι 2 χαμογελαστες;)

Να της δώσεις ένα γλυκό φιλακι!!

Καλημέρα!

Μελανια μου, τωρα συνειδητοποίησα οτι στον πανικο μου να τα μάθω όλα σχεδον δεν διαβαζα τις απαντήσεις σου...

Λοιπόν καταρχας μπράβο που τα γεννησες φυσιολογικα τα ζουζουνια σου! Και οκ, 14 ωρες δεν ειναι μου ακουγεται τραγικό για 2 μωρα... Εδω για 1 μπορει να κανεις περισσοτερα.

Επίσης υπεροχα ονόματα! Μου αρεσουν παρα πολυ!

Οσο για το θηλασμό, να μην το σκέφτεσαι καν! Να στενοχωριεσαι μονο για τα πραγματα που περνάνε από το χέρι σου... Γι' αυτό δεν μπορεις να κάνεις τίποτα... Οπότε? Μια χαρα θα μεγαλώσουν και ετσι τα κουκλιά σου! Μην ανησυχεις για τιποτα!

Να σας ζησουν κοριτσάκι μου και παλι. Και σ'ευχαριστώ γιατι με εκανες να νιωσω πολυ αισιόδοξα...

Λενακι εισαι καλυτερα σήμερα?

Οι υπόλοιπες? Ετοιμαζεστε για 3ήμερο? Τι θα κάνετε?

Α... διαβάστε και αυτο για να μην κλαίω μόνη μου πρωινιάτικα...

http://networkedblogs.com/uiRny

ΦΙΛΙΑ!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Βλέπω είχαμε βραδινή Live ανταπόκριση της γέννας της Μελανίας μας... Μελανία μου να σου ζήσουν και πάλι τα μωράκια.. είμαι σίγουρη ότι έκανες και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για αυτά τα δυο ψυχουλάκια.. Σίγουρα οι συνθήκες στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερες από την Ελλάδα και αφού δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας δεν υπήρχε λόγος να κάτσεις και περισσότερο στο νοσοκομείο.

Αφού ήρθε κι ο ευτυχής πατέρας και είστε όλοι μαζί φαντάζομαι ότι είναι η καλύτερή σου..

Τα ονοματάκια σας τέλεια.. Το Μάρκος είναι το αγαπημένο μου όνομα αλλά και το Ισαβέλλα βασιλικότατο..

Πίγκυ μου υπομονή κοριτσάρα μου.. λίγες μέρες θα είναι η αναγκαστική συμβίωση με τη μανούλα.. Μετά θα διασχίσεις έναν ολόκληρο ωκεανό και θα είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου αλλά θα είμαστε κι εμείς μαζί σου.. δεν μας χάνεις τόσο εύκολα!

Καταπληκτικό το απόσπασμα που παρέθεσες για τον μπαμπά Μάνο...

Λένη μου ελπίζω κάθε μέρα που περνάει να είσαι καλύτερα..

Κοπελιά μου χαίρομαι που η Δημητρούλα είναι πάλι το γλυκό και απροβλημάτιστο μωράκι που όλες ξέρουμε.. φάση είναι και θα περάσει..

Εμείς το τριήμερο δεν θα πάμε πουθενά.. no money no honey!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! Τι κάνετε??

Ολες χαρηκαμε νομίζω με τα νεα της Μελανίας! Ολο και πιο πολλά παιδιά ερχονται στο καφέ μας!

Δομνινα κι εμεις τριημερο τιποτα...Βεβαια εδώ η πολη ειναι στα καλύτερά της οπότε ολο και βολτες θα βγούμε...Χαλαρά ομως!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Ναμαι και εγω πισω στην παρεα.Δεν μπορουσα να μπω γιατι δεν εχω λαπτοπ και ο γιατρος για τις πρωτες 3 μερες απαγορευσε να κατσω στο γραφειο.Αλλα απο οτι διαβασα οι φιλεναδες μου , μια χαρα τα περιεγραψαν.

Κοριτσια την Δευτερα στο κεντρο ηταν η πρωτη φορα που εγινε εμβρυομεταφορα και ακουσα καλα λογια.Τις τρεις προιγουμενες φορες δεν ακουγα καλα λογια.Τωρα εβαλαν του φυσικου που ειναι και το πιο καλο και τρεια απο τα τεσσερα παγακια.Απιστευτο ξεπεγωσαν 3 απο τα 4 .Βεβαια απο τα παγακια τα 2 ειναι καπως καλα , το τριτο δεν ειναι πολυ καλο.Ετσι εβαλαν 4 , 1 πολυ καλο του φυσικου , 2 καλα παγακια και 1 παγακι οχι πολτ καλο.Παντως ο Βασ ειπε οτι για το ιστορικο μας καλυτερα δεν γινονταν.Ειδα και την εμβρυολογο που ειναι λιγο καθετη να μου λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη με την πορεια.Αντε να δουμε.

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ , για τις ευχες σας, τις προσευχευσας.Να ειστε παντα καλα, σας ευχαριστω που με στηριζετε.Δεν ξερω ποιο θα ειναι το αποτελεσμα παντως και ως εδω βλεπω οτι αυτη η φορα ειχε πολλα διαφορετικα.Ας ευχηθουμε ολα να πανε καλα.

Melina μπραβο κοριτσι μου, να τα χαιρεσε τα μικρουλια σου! 14 ωρες αντεξες , μπραβο κουραγιο.Πολυ ωραια ονοματα για τα μικρουλια!

Leni μου το ιδιο αντισυλιπτικο επερνα και εγω, θα δεις ολα θα πανε μια χαρα.

MissPiggy νοικιασατε σπιτι και ολα προχωραν γρηγορα.Θα δεις θα ειναι ενα νεο ξεκινημα της ζωης σας που θα σας φερει στην ευτυχια μαζι με τα μικρα σας.

Kopelia μου δωσε φιλακια στην Δημητρουλα!

Σας ευχαριστω και σας φιλω ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Agelik μου είσαι καθημερινά στη σκέψη μου..

Είδες που όλα πήγαν καλύτερα απ' ότι περιμένατε; το μόνο που μένει τώρα είναι να κάθεσαι ήσυχη, να μην κουράζεσαι και να ακούσουμε το τυχερό τριψήφιο νουμεράκι σε καμιά βδομαδούλα.. Μη μου ξεχαστείς το τριήμερο και αρχίσεις τους χορούς... Μου το υπόσχεσαι;

L2qIp2.png

καλησπερα στην ομορφη παρεα σας..............

Agelik μου θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα να προσεχεις κοριτσακι μου λιγες μερες εμειναν και μεταααααααα γλεντιααααααα.........

Μελανια να σου ζησουν τα μωρακια σου και να ειναι καλοτυχα και οπως ποθεις να τα δεις........

Δομνινα μου εσυ ολα καλα?

Leni μου περαστικα σου ευχομαι και υπομονη.......

MissPiggy τρεχεις και δεν φτανεις εεεεε? να προσεχεις ομως γιατι εχεις και δυο μωρακια στην κοιλιτσα σου δεν πρεπει να κουραζεσαι......

kopelia μου εσεις τι κανετε τι κανει η μπεμπουλα σου η ομορφη Δημητρουλα?? να μου την φιλησεις......

γλυκια μου πατριωτισα τι να πω για σενα με εχεις καταυποχρεωσει με την εμπιστοσυνη που μου δειχνεις σ'ευχαριστω για ακομα μια φορα.....

εγω κοριτσια δεν εχω και τοσο καλα νεα........χαθηκα τοσο καιρο γιατι ειχα τρεχαματα με τον αντρα μου

του παρουσιαστικε προβλημα στην καρδια και πρεπει να κανει εγχειρηση επιειγοντος:-(:sad::-(:sad: ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη.....οποτε το θεμα του μωρου το αφηνουμε για ακομα μια φορα (ελπιζω να ειναι το τελευταιο που μας συμβαινει) και βλεπουμε......

σας στελνω πολλα πολλα φιλακια

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.

Σήμερα σας γράφω, ενώ η Δήμητρα είναι ξύπνια, γιατί μου κοιμήθηκες νωρίς και ξύπνησε νωρίς, αλλά καλύτερα γιατί θα βγώ για καφέ σε λίγο και θέλω να την έχω έτοιμη απο κρέμες κλπ.

Μελανία μου τί κάνουν σήμερα η Ισαβέλλα και ο Μάρκος? Αχ τί ωραία που μεγαλώνει και η παρέα των μικρών μας!!!

Μισπίγκυ μου καλορίζικο το σπίτι σας και με το καλό να πας κι εσύ εκεί, κάνοντας την μεταφορική στα μικρούλια σου... Να περάσετε καταπληκτικά στα ξένα και εμείς θα είμαστε πάντα μαζί σου.

Τζέμινι όχι πολλά πολλά εσύ με την κοιλίτσα τη φουσκωμένη. Καμιά βόλτα και λίγο αέρα και μετά ξεκούραση. Η δυνατή μουσική δεν κάνει καλό στα μικρά, τα ταράζει...

Lucky, που είσαι και πώς είσαι?

Αγγελικ πολύ χαίρομαι που αυτή τη φορά άκουσες τόσο κακλά λόγια. Νομίζω οτι θα είναι και η τυχερή σου. Ο Θεός να είναι μαζί σου και μαζί με τα εμβρυάκια σου και να τα έχει γερά μέσα στην κοιλίτσα σου, ωστε σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις το ευχάριστο!!!

Λένη μου υπομονή και μη κουράζεις το μυαλό σου με πολλές σκέψεις. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά...

Κατερίνα μου, καλή επιτυχία να έχει ο αντρούλης σου. Πολύ λυπάμαι γι αυτό που του συνέβη. Θα δεις όμως οτι μετά την στενοχώρια σας, θα σας χαρίσει ο Θεός και το παιδάκι που θέλετε για να έρθει η χαρά και η ευλογία στην ζωή σας!

Δομνίνα μου το ίδιο εύχομαι και για σας!!!

Πολλά φιλιά.Πάω να ταΐσω την Δήμητρα γιατί άρχισε να διαμαρτύρεται...χιχι.

Agelik μου πολύ χαιρομαι που ολα πηγαν καλά!!! Ειδες? Κι ας μην το περιμενες!! Δε θα σου πω οτι ειμαστε ολες εδώ αισιόδοξες γιατι τα εχουμε πει πολλές φορες, θα σου πω ομως οτι σε σκεφτομαστε και προσευχόμαστε για σενα!

Τωρα ηρεμία και θετική σκέψη! Χοριακή ποτε ειναι να κάνεις?

Kopelia εννοείται χαλαρά! Ουτως ή άλλως δεν ειμαι και για πολλά πολλά! :tongue: Εσείς θα κάνετε τιποτα?

Katerina λυπάμαι πολύ για τον αντρα σου....Ευχομαι να ειναι περαστικά και να πάνε ολα καλά.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Agelik μου σε σκέφτομαι πολυ και σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια:)

Πως νιώθεις γενικα? εννοώ ψυχολογικά. Δουλεια ποτε πρέπει να πας? με προσοχή κοριτσάκι μου, μην αγχωνεσαι και μην μετακινείσαι πολυ, ε?

Πιγκυ μου τι γίνεται με την μεταφορική? ποτε θα έρθει? να σου πω, θα πάρετε όλα σας τα έπιπλα και κουζινικα και όλη τλσπν την οίκοσκευη? γιατι μερικά πράγματα καλύτερα να τα αγοράζεις απο την αρχή παρα να δώσεις ένα σωρό λεφτά να τα μετακόμισεις!

Τα μωράκια σου τι κάνουν? κλωτσανε? ποτε έχεις πάλι γιατρο?

Geminaki καλές βόλτες!! Αν δεν είχα ένα σωρο καλέσματα και γενέθλια να πάω το ΠΣΚΔ, θα πεταγομουν σίγουρα μια πάτρα!

Ο άντρας μου έχει σπουδάσει πάτρα και έχει φίλους εκει που έχουμε έρθει και μας έχουν φιλοξενήσει πολλές φορές!!

Όλο λέμε ότι θα ξαναερθουμε αλλα όλο κάτι γίνεται.

Εσυ Κοπέλια μου θα πας καμία βόλτα στο καρναβάλι ή δεν είναι κι ότι καλύτερο για την μικρή?

πως τα παει με τα δοντακια της?

Πάντως ρε παιδια για Κάθ. Δευτέρα λέει βροχές στην Αθήνα. Εγω έλεγα να καλέσω φίλους στον κήπο μας αλλα δεν λέει αν δεν έχει καλο καιρο..

Δομνινα μου εσυ τι κανείς? θα κάνετε κάτι το 3ήμερο? την εξέταση ποτε θα την κανείς που σου είπε ο Βας?

Lucky μου εσυ? πως περνάς?

Κατερινακι περαστικά στον άντρα σου, εύχομαι να είναι γρήγορα καλα ρε κοριτσάκι.. Θα μπει νοσοκομείο??

Μελανια μου σε σκεφτόμαστε, ελπίζω να τα βγάζεις πέρα με τα μικρά σου!!! Κοιμούνται καλα? κάθε πόσες ώρες ξυπνάνε για τάισμα? εσυ πως είσαι??

Φιλια σε όλες!

Καλημερα κοριτσια εδω ειμαι και γω!!!Εχει ερθει η ανηψια μου απο την Ροδο με κατι φιλες τις και με εχουν ταραξει στην μπιριμπα αχ κοριτσια εχει πιαστει το χερι μου!!!!

Αγγελικ μου θα ξεκινισω με σενα κοριτσααααακι μου επιτελους ακουσαμε καλα νεα για τα αυγουλακια σου,με το καλο σε μερικες μερουλες να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!!

Κοπελια μου πως τα παει η Δημητρουλα μας??? φιλακια να της δωσεις και απο μενα!!!

Λενι μου το κρυομα πως παει?Εδω στο χωριο ειναι σαν επιδυμια 3στους5 ειναι αρρωστοι.

miss piggy k gemini πως πανε τα μωρακια?ζηλευω ζηλευω θελω και γω να αγγιξω κοιλιτσα και να νιωσω τα πιτσιρικια σας να κλοτσανε!!!!

Μελανια μου να σου ζησουν και παλι τα αγγελουδια σου καλα για τα ονοματα που επιλεξατε τι να πω τελεια απλα Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!

Δομνινα μου δεν πειραζει και το μεσα καλο ειναι,εκμεταλευσου τις αποκριες και βαλε καμια μασκα τπτ αυτακια και τρελανε τον αντρουλη σου εμεις ετσι το καναμε περυσι και ειχαμε παρτυ στο σπιτι οι δυο μας!!!την καθαρη Δευτερα δεν μπορουσαμε να παρουμε τα ποδια μας χαχα.

Κατερινα μου τι να πω κοριτσακι μου υπομονη και περαστικα.Δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει αλλα επειδη ανακατευομαστε οικογενειακος με τα νοσοκομεια(επαγγελματικα) οτι χρειαστεις μη διστασεις να με παρεις αν πας σε ιδιοτικο νοσοκομειο θα δωσεις ενα σκασμο λευτα στο δημοσιο ειναι καλυτερα και αν δεν βρησκεις ραντεβου παρε με ενα τηλ σιγουρα θα μπορεσουμε κατι να κανουμε.οσο για καρδιολογο δεν ξερω σε ποιον πας αλλα σιγουρα πριν προχωρισεις πρεπει να δειτε και τον Προκοπακη ο ανθρωπος ειναι κορυφη στην δουλεια του!!!

Αυτα κοριτσαρες μου εμεις μια χαρα ετοιμαζομαστε για αποδραση στο Ρεθυμνο φευγουμε αυριο το πρωι.Κατα τα αλλα μια χαρα κανουμε τους μικρους ψιχολογους μεταξυ μας και ψιλοξεπερναμε τα προβληματακια!!!!

Να περνατε ολες καλα και να σκέφτεστε αισιοδοξα!!!Σας φιλω!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα τσούπρες!

Τι μου κάνετε;

Εγώ καλά είμαι.. είμαι στο γραφείο και βαριέμαι απίστευτα.. Θέλω να σχολάσω για να πάω σπίτι να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω!

Έχει μια συνάδελφος γενέθλια σήμερα και θα μας βγάλει έξω μετά το γραφείο για φαγητό.. Καλά θα περάσουμε, είναι σίγουρο.. Αλλά θέλω να έρθει το τριήμερο για να απολαύσω τη συντροφιά του ανδρούλη μου. Δεν θα πάμε πουθενά λόγω στενότητας αλλά δεν με πειράζει διότι κι εδώ στην Αθήνα έχουμε αρκετούς φίλους οι οποίοι μας έχουν καλέσει και έτσι θα έχουμε σούπερ πρόγραμμα!

Την εξέταση μπορεί να την κάνω και αύριο.. αναλόγως με τη διάθεση θα ξυπνήσω το πρωί..

Κατερινάκι λυπάμαι πολύ για τον άνδρα σου..ελπίζω να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται το πρόβλημα και να ξεπεραστεί με τον πλέον σύντομο και ανώδυνο τρόπο..

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε υπέροχα και να γυρίσετε την Τρίτη με γεμάτες μπαταρίες!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...