Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι καλα!!!

Θα μεινετε εκει τελικα μονιμα?

Ποια φαρμακα? Για την επισκληριδιο?

Τα αντιεπιληπτικα κούκλα μου.Δεν νομίζω να απαγορεύεται απο την επισκληρίδιο όλες στην Ελλάδα αλλωστε έτσι γεννάνε και μετά θηλάζουν κανονικά.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε αλλά ναι μάλλον κατα 70%.

Τα αντιεπιληπτικα κούκλα μου.Δεν νομίζω να απαγορεύεται απο την επισκληρίδιο όλες στην Ελλάδα αλλωστε έτσι γεννάνε και μετά θηλάζουν κανονικά.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε αλλά ναι μάλλον κατα 70%.

Σορρυ ρε φιλεναδα, το ξεχναω...

Πως ειναι τα μωρα? Πως τα πατε με υπνο, μπανιο και τετοια?

Φοβασαι να τα πιασεις?

c12e25debb.png

Πάντως χλιδή στο δωμάτιο που περιμένεις μέχρι να γεννήσεις είχαν και μουσικούλα :D :D

Μια χαρα! Και μεγαλα τα μωρακια σου για διδυμακια!!! Να τα χαιρεστε!!! Εχετε σκεφτει ονοματα?

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Σορρυ ρε φιλεναδα, το ξεχναω...

Πως ειναι τα μωρα? Πως τα πατε με υπνο, μπανιο και τετοια?

Φοβασαι να τα πιασεις?

Καλά ο άντρας μου να δεις που το σκέφτεται πριν τα πιάσει.:tongue:

Με ύπνο δεν τα πάμε καλά δεν ξέρω πως γίνεται αλλά τις περισσότερες φορές (λες και το προγραμματίζουν)ξυπνάνε και τα 2 μαζί.Αλλά αν φανταστείς οτι τα ταίζουμε ταυτοχρονα λογικό μου φαίνεται να κάνουν και τα πάντα ταυτόχρονα(και πάνες παρέα αλλάζουμε);)

Μια χαρα! Και μεγαλα τα μωρακια σου για διδυμακια!!! Να τα χαιρεστε!!! Εχετε σκεφτει ονοματα?

Ναι έχουμε δηλώσει ονοματάκια Ισαβέλλα και Μάρκος.Με δικό μου επώνυμο πρώτο και 2ο του μπαμπά τους:tongue:

Καλά ο άντρας μου να δεις που το σκέφτεται πριν τα πιάσει.:tongue:

Με ύπνο δεν τα πάμε καλά δεν ξέρω πως γίνεται αλλά τις περισσότερες φορές (λες και το προγραμματίζουν)ξυπνάνε και τα 2 μαζί.Αλλά αν φανταστείς οτι τα ταίζουμε ταυτοχρονα λογικό μου φαίνεται να κάνουν και τα πάντα ταυτόχρονα(και πάνες παρέα αλλάζουμε);)

Γλιτώνεις χρόνο ετσι! Ταυτοχρονα πρεπει να τα κανεις ολα...

Να σου πω, μαθηματα ανωδυνου ειχες κανει? Εδω ή εκει?

Ζορίστηκες με γεννα?

c12e25debb.png

Γλιτώνεις χρόνο ετσι! Ταυτοχρονα πρεπει να τα κανεις ολα...

Να σου πω, μαθηματα ανωδυνου ειχες κανει? Εδω ή εκει?

Ζορίστηκες με γεννα?

Όχι στο μαιευτήριο εδώ έκανα.Και μαθήματα με κουκλίτσες.Μπορείς να επιλέξεις και γέννα σπίτι σου σε νερό αλλά εννοείται δεν έπαιζε αυτό σε μένα και ούτε και θα το διακινδύνευα στο σπίτι μου.

MissPiggy αν εξαιρέσεις οτι άργησα να γεννήσω δεν μπορώ να πω οτι είχα κάποια επιπλοκή.Και με την επισκληρίδιο μια χαρά ήμουνα.Ίσως επειδή εγώ να σου πω με το ζόρι την έκανα το είχα αποφασίσει για χωρίς αλλά απο το να έκανα μετά ολική σε καισαρική....

Διαφημίσεις

Κοίτα έκανα να γεννήσω (μην τρομάξεις!!)14 ώρες σύνολο αλλά είχα συνέχεια και τις μαίες να με βοηθάνε και με χαλάρωναν.Το δεύτερο βγήκε με 2 εξωθήσεις αυτό μάλλον ήταν το πιο εύκολο:tongue:

Θα δεις κι εσύ όταν θα έρθει η ώρα με το καλό πόσο περίεργα και όμορφα θα σου φαίνεται που θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά και θα έρχεται και το 2ο:rolleyes:

Και να σου πω και οτι έτσι κι αλλιώς την επισκληρίδιο δεν στην κάνουν αμέσως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...