Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Τι κάνετε??? Εγώ ξυπνησα αργά γιατι 5:30-7:30 ημουν ξυπνια...Γκρρρ!!

Σιδερωσα και μαγειρεψα και τωρα ξεκουραζομαι στον καναπέ!!

Κι εγω θελω νεα από Μελανία!!

Σημερα πάλι βρεχει....Ας ελπίσουμε να μην κρατησει πολύ...

Φιλιά σε όλη την παρέα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα!

Εχω αρκετη δουλεια σημερα και δεν καταφερα να μπω. Το κρυωμα μου συνεχιζεται και εχω βαρεθει, ειχα και δεκατα χθες... ουφ...

Θα μας γραψει η Μελανια μην φοβαστε! Θα εχει πηξει κι αυτη;)

Κι η Agelik μας τι να κανει?

Πιγκυ μου εσυ πως εισαι σημερα?

Κοπελια τα δοντακια της μικρης την ταλαιπωρουν?

Gemini καλη ξεκουραση:D Ωραιος ειναι ο καναπες!!

Φιλια σε ολες!

Καλσπερα κοριτσια ειχα γραψει ενα μνμ χθες αλλα δεν μου το ανεβασε τελικα.

Μελανια μου για σενα εγραφα,πολλε πολλες ευχες κοριτσακι μου να χαιρεσαι τα μωρακια σου παντα υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σας.

Κατερινα περιμενω τηλεφωνο και τα νεα σου αν θελεις σου στελνω και το κιν.

Δομνινα μου για την εξεταση ποτε θα πας?

Λενι μου εσυ πως τα πας?δεν σου εφτανε η περιοδος ηρθε και το κρυομα να σε αποτελειωσει!!!

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας τι κανει σημερα?της περασε η γκρινια?

Αγγελικ σε σκεφτομαι συνεχεια και περιμενουμε νεα σου!!!!

piggy k gemini σας ετοιμαζω μνματακι για τις αποκριες!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Piggy kai Gemini με αγαπη για σας τις ειδα και τρελαθηκα καλες αποκριες!!!!

:D:D:D:D:D:images?q=tbn:ANd9GcQzNqojTZOjXZW66BjAaL2P5v_0IAo530gydZo8rKr_b5mygS3cQg[/img]farmer-halloween-costume.jpgimages?q=tbn:ANd9GcR-v_xL2jigMJN131ioseGIJ-X53YrGEmWXJ9C9oAQHQ3dobP3G

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα...(ξέρετε πια οτι είναι η ώρα που κοιμάται το ζουζούνι μου).

Όλες περιμένουμε τα νέα της Μελανίας με λεπτομέρειες, αλλά και της Αγγελικής.

Η Δήμητρα σήμερα είναι ήρεμη και χαρούμενη, όπως τις άλλες μέρες. Την πονάνε τα δοντάκια της, αλλά θέλει να παίζει και να μιλάει, οπότε ξεχνιεται. Το πρωί βγήκα για δουλειές και την άφησα στη μαμά μου και όταμ γύρισα την βρήκα να την ταΐζει τα φρουτακια της. Μόλις με είδε μου έριξε τα χαμογελά της και μετά που την πήρα αγκαλιά μου έκανε γλύκες. Κορίτσια μονο που δεν λιποθύμησα. Με έπιασαν τα δάκρυα συγκίνησης και το μικρούλι μου με κατάλαβε και με έκανε αγκαλίτσες και χαδάκια. Πωπω κορίτσια θα το ρουφήξω, δεν θα αντέξω...χιχι. Ένας συνάδελφος του άντρα μου μας είδε την Κυριακή στον δρόμο και την τράβηξε φωτογραφία. Σήμερα μας την έδωσε και είναι πολύ όμορφη, ασπρόμαυρη και μεγάλη, έτοιμη για κορνιζάρισμα. Ακόμα όμως δεν έχω εκτυπώσει της βάφτισης...Έχουν δουλειά, γιατί είναι πολλές και δεν έχω χρόνο.

Αυτά κι απο μας :) Καλό σας απόγευμα!

Lucky ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτό, δεν το συζητώ!! Η κοιλιά μου κάπως ετσι ειναι σε μεγεθος, το πέτυχες!! Εχε χαρη που δεν ειμαστε για party...

Κopelia πως να μη συγκινηθείς με τετοια νάζια...Ωραια θα ηταν τα μωρά να μη μεγάλωναν πότε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Lucky!!!! Τελειες!!! Κριμα που δεν θα ντυθώ φέτος, Θα μου πηγαιναν πολύ! Και εμενα τοση είναι η κοιλια μου... Αχ gemini... δεν θα παιρναμε απο τις πορτες φιλενάδα!

Κοπελια μου, σε διαβαζω και παιρνω κουραγιο! Χαλάλι όλα αν είναι να νιωθουμε τετοια συναισθήματα μετα!

Λενακι περαστικα... Ακομα ρε κοριτσι ε?

Εμεις βρήκαμε σπίτι, υπέγραψε συμβόλαιο ο καλος μου χτες. Ειναι πολύ ωραίο και τεράστιο! Μονο που δεν εχει μεγάλο κήπο που ήθελα... Δεν πειραζει, κατι εχει...

Αυριο θα κλείσω τη μεταφορική και Τρίτη θέλω να έρθουν για το πακετάρισμα...

Να γινει και αυτο. Βεβαια μετά θα μένω στην μαμα και προτιμώ το σπιτάκι μου, αλλα δεν πειραζει.

c12e25debb.png

Lucky!!!! Τελειες!!! Κριμα που δεν θα ντυθώ φέτος, Θα μου πηγαιναν πολύ! Και εμενα τοση είναι η κοιλια μου... Αχ gemini... δεν θα παιρναμε απο τις πορτες φιλενάδα!

Εμεις βρήκαμε σπίτι, υπέγραψε συμβόλαιο ο καλος μου χτες. Ειναι πολύ ωραίο και τεράστιο! Μονο που δεν εχει μεγάλο κήπο που ήθελα... Δεν πειραζει, κατι εχει...

Αυριο θα κλείσω τη μεταφορική και Τρίτη θέλω να έρθουν για το πακετάρισμα...

Να γινει και αυτο. Βεβαια μετά θα μένω στην μαμα και προτιμώ το σπιτάκι μου, αλλα δεν πειραζει.

Αστα αστα!!! Νομιζω ο τελευταίος μηνας θα ναι βασανιστικός:rolleyes:

Συγχαρητηρια και για το σπίτι!! Με το καλό να μπειτε και να το χαρείτε με την οικογένειά σας:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Οπότε ξεκινάω τον μονόλογο! :D Λοιπόν μπήκα Πέμπτη γιατί είχα συσπάσεις αλλά δεν ήταν ακόμα να γεννήσω.Τελικά την Παρασκευή το βράδυ γέννησα.Μου έκαναν την επισκληρίδιο για παν ενδεχόμενο αλλά τελικά γύρισε και το δεύτερο μωράκι λίγο και βρήκε τον δρόμο του :D Ο άντρας μου δεν ήταν εδώ :( ήρθε όμως την άλλη μέρα το πρωί αφού τον ειδοποίησα απο την Πέμπτη που με κράτησαν μέσα.

MissPiggy για σένα πάει αυτό το δωμάτιο στο νοσοκομείο που έμεινα μέχρι να γεννήσω δεν είχε καμία σχέση με χειρουργείο(τώρα βέβαια στην αμερική δεν ξέρω αν θα είναι ίδια τα πράγματα).Τα μωράκια μου τα είχα μαζί μου κι επειδή ήμουν και μόνη μου το πρώτο βράδυ τα άφηνες αν θες και σε κάποια μαία(όχι σε θάλαμο με άλλα μαζί).Μπορούσαμε να φύγουμε και αμέσως την άλλη μέρα αλλά προτίμησα να μείνουμε κανονικά γιατί είμασταν και λίγο πρόωρα.(αυτό μου πρότειναν κι εκείνοι)Βέβαια πληρώνεις κάποιο μικρό ποσό για το δωμάτιο(μονόκλινο) και το Σάββατο που ήρθε και ο άντρας μου έμεινε κι εκείνος μαζί μου.

Τώρα στο σπίτι είμαστε λίγο στο τρέξιμο.Δεν θηλάζω λόγω φαρμάκων και απο την μία νοιώθω τις τύψεις μου απο την άλλη όμως είναι μάλλον λίγο πιο εύκολο το τάισμα.Τα ταϊζουμε εναλλάξ με τον άντρα μου(κάνουμε και διαγωνισμό ποιος έφαγε περισσότερο:tongue: )

Πολλα φιλεναδα.... Κανα ταλιρο... Αλλα απο το να στησεις σπιτι απο την αρχη τι να κανεις?

Για πες, πως εισαι? Πως ειναι τα μωρακια?

Ο αντρας σου ηρθε?

c12e25debb.png

Πολλα φιλεναδα.... Κανα ταλιρο... Αλλα απο το να στησεις σπιτι απο την αρχη τι να κανεις?

Για πες, πως εισαι? Πως ειναι τα μωρακια?

Ο αντρας σου ηρθε?

Μαζί γράφαμε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...