Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κορίτσια γεννήσαμε!!!Είμαστε 2800 και 2250:p.Παρασκευή βράδυ γέννησα τελικά.MissPiggy φυσικολογικά και τα 2 τελικά αλλα με επισκληρίδιο.Πρώτα το κοριτσάκι μου και μετά απο 7 λεπτά το αγοράκι μου.Μεθαύριο βγαίνουμε όλοι μαζί δεν χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! ΝΑ σου ζησουν και να ειναι παντα τυχερά κι ευτυχισμένα!!!

Εκανες την αρχή!! Μπραβο και για τον φυσιολογικό τοκετο, μπράβο και για την ανάπτυξη σας που δε χρειαστηκατε θερμοκοιτιδα!:D:D Ειστε αψογοι και οι τρεις!;) Πως νιώθεις???? Βλακειες ρωταω ε?? Τι να πω... Θηλάζεις?? Ειναι ησυχα?? Και παλι να σου ζησουν και με το καλό σπιτάκι σας!

Kopelia δεν κατεβηκαμε κέντρο τελικά γιατι βγηκαμε χτες βραδυ και δεν ξυπνήσαμε εγκαιρως! Φαντάζομαι θα ηταν ωραια ομως και η Δημητρούλα θα το καταευχαριστήθηκε:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ Kopelia μου για οτι προσευχηθηκες για μενα και για ολες τις κοπελες.Ευχομαι να πανε ολα καλ.Να εισαι παντα καλα με την ομορφη Δημητρουλα σου!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Μελανια μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια! Πραγματικά είναι πολυ συγκινητικό!! Είναι παρα πολυ όμορφο το ότι γεννήσεις τελικα φυσιολογικά. Κορίτσια αυτο στην Ελλάδα δεν παίζει. Απίστευτο!!!

Αχ Μελανια μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου, απίστευτο μου φαίνεται... Με το καλο να πάτε σπιτάκι σας και οπότε μπορέσεις να μας γράψεις καμία λεπτομέρεια ακόμα:D

Agelik μου εσύ??? είχες κανένα νέο απο το κέντρο? θα γίνει σήμερα η εμβρ/φορά??

Δομνινα και Πιγκυ ισχύει ο καφές μας?

Πιγκυ μου θεωρώ πως πρέπει να σε ενημερώσω ότι είμαι λίγο κρυωμενη με συναχι (τίποτα άλλο). Πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα? αν ναι, δεν θέλω να νιώσεις άβολα, πες το μου και δεν έρχομαι...

Φιλακια και περιμένουμε νέα γενικώς....!!!!

Κοριτσια αδιαθετησααααα!!!

Επιτελους για να ξεκινησω τα yasmine και να φυγει η κυστη!!

Τι κανετε σημερα? Δεν εχει καμια κανενα νεο?

Ρε γμτ, δεν ξερω αν ειναι πολυ καλη ιδεα να ερθω να σας συναντησω... Δεν θελω να σε κολλησω ρε πιγκυ μου, εχω τρελλη καταρροη. Λες να ερθω απλα να καθομαι πιο μακρυα σου? :( Πολυ εχω στεναχωρηθει. Καλα ας δω πώς θα ειμαι και πιο μετα...

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Εχετε συνάντηση σημερα,ε? Αχ..ειπαμε να πιειτε και για μας!!

LEni μου επιτελους ηρθε!!! Αντε καλο ξεκινημα κι εσύ!

Εγώ σπίτι κλασικά. Θα μαγειρέψω και θα βάλω κανα πλυντηριο αλλά για την ωρα χαζεύω στην τηλεόραση!

ΜΟυ αρεσει που ο καιρός εχει γλυκάνει τοσο πολύ...Μου θυμίζει ανοιξη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ρε γμτ, δεν ξερω αν ειναι πολυ καλη ιδεα να ερθω να σας συναντησω... Δεν θελω να σε κολλησω ρε πιγκυ μου, εχω τρελλη καταρροη. Λες να ερθω απλα να καθομαι πιο μακρυα σου? :( Πολυ εχω στεναχωρηθει. Καλα ας δω πώς θα ειμαι και πιο μετα...

Μην λες χαζα!!! Φυσικα και θα βρεθουμε. Απλα δεν θα σε φιλησω!

Αν δεν εισαι καλα και δεν μπορεις εσυ, το αφηνουμε για αλλη μερα μες τη βδομαδα. Αν εσυ εχεις κουραγιο φυσικα και θα βρεθουμε.

Μην ανησυχεις, οι εγκυες εχουν τρελλο ανοσοποιητικο! Δεν κολλανε ευκολα...

Θυμησε μου το μαγαζι μονο, γιατι η εγκυμοσυνη προκαλει άνια... :tongue:

Τηλ. της Δομνινας εχουμε???

Τρεχω σαν παλαβη, θα σας γραψω νεα μετα.

Φιλια!

c12e25debb.png

ok! H αληθεια ειναι οτι νοιωθω λιγο ταλαιπωρημενη αλλα δεν θελω να το χασω!

Τηλ της Δομνινας δεν εχω

Δομνινα αν θες στειλε μας κανενα τηλ σε πμ για σιγουρια :)

To cafe ειναι το Showroom στον πεζοδρομο Μηλιωνη απεναντι απο το Flocafe

Gemini μου θα πιουμε και για σας:D

Κοριτσάκια καλή σας μέρα!

Καταρχήν να πω στη Μελανία μας θερμά συγχαρητήρια για όλα.. και που γέννησες φυσιολογικά, και που τα έφτασες 2.500 και 2.880 κιλά αντίστοιχα, που θα βγείτε σήμερα.. Το θαύμα της ζωής το έζησες σε όλο του το μεγαλείο.. μακάρι να είμαστε κι εμείς στη θέση σου πολύ σύντομα..

Λένη και Πίγκυ εγώ είμαι μέσα για τον καφέ.. Έχω το τηλέφωνο της πίγκυ και θα σας στείλω και με π.μ. το δικό μου αμέσως τώρα.. Οπότε 7.5 θα είμαι στο μαγαζί.. Ανυπομονώ να σας δω..

Κοριτσάκια δεν είχα πει ότι θα ξεκινήσω τον Μάρτιο.. έλεγα ότι θα πάρω δεύτερη γνώμη από τον Βασιλόπουλο το Μάρτιο αλλά τελικά πήγα νωρίτερα και απ' ότι φαίνεται έκανα πολύ καλά.. Θα κάνω την ορμονολογική εξέταση πρώτα και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Αν δείξει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δικά μου ωάρια θα ξεκινήσουμε τους φυσικούς κατά τον Σεπτέμβρη. Αν πάλι αποκλείσουμε αυτή τη δυνατότητα τότε αναβάλλεται επ' αόριστον η προσπάθεια λόγω οικονομικού..

Για το σπέρμα μας είπε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και θα πάμε με μικρογονιμοποίηση.. εννοείται ότι ο άνδρας μου θα συνεχίσει να παίρνει τις βιταμίνες του διότι μόνο καλό κάνουν..

Κοπελιά μου κυρία η μικρή μας Δήμητρα και καλόβολη.. Έτσι ήμουν κι εγώ μικρή και μου έλεγε η μάνα μου ότι τους πήρα στο λαιμό μου διότι μετά από μένα κάναν άλλα 3 τα οποία τους βγήκαν ζιζάνια!

Λένη μου καλή αρχή!

Σας φιλώ πολύ και ανυπομονώ να τα πούμε το απόγευμα!

L2qIp2.png

Hello...

Τι κάνετε???

Εγώ εδω, προχωράω το project μετακόμιση! Πήρα και 2η προσφορά, καλύτερη από την πρώτη και ξεκινάω τα παζάρια...

Είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σε αυτο! Με λίγη τύχη τέλος της βδομάδας, αρχές της επόμενης θα φύγουν και τα πραγματα! Μεγάλο αγχος αυτο... αντε να φυγει και αυτο απο πάνω μου...

Μετα δεν θα εχω σπίτι βεβαια, αλλα οκ, θα μένω στη μαμα

"Ξαναγυρίζω λοιπόν και γω στη μαμα μου... στην καμαρα μου την παιδικη..."

Επίσης είχα νέα από το μέτωπο δουλειά... Αλλά δεν θέλω να σας τα γράψω δημόσια ακόμα. Μόλις είναι τελικά θα σας τα πω, πάντως είναι καλα νεα! Αυτο μετράει...

Κατά τα άλλα κορίτσια το έχω ρίξει στην παλαβή γιατι έχω ζοριστεί παρα πολύ με ολα αυτα που πρεπει να γινουν και δεν κάνει.

Το σκ δεν είχα κουραγιο για τίποτα, μου βγήκε μια απίστευτη κούραση ήθελα μόνο να κοιμάμαι... Το Σαβ. πήγα μεχρι τον κολλητο μου γιατι με δελέασε με το παστιτσιο που ειχε φτιαξει, αλλιως δυσκολα θα με σηκωνε από τον καναπε και τελικά αφου εφαγα κοιμόμουν στον δικό του καναπε!

Την Κυριακη πηγα για καφε με μια φιλη που δεν μένει Αθηνα και ήθελα να τη χαιρετησω και μετά ύπνο και χουζούρι όλη μερα!

Λενακι μπραβο κοριτσάκι!!! Yasmin εχω πάρει χρόοοοοονια... Εχεις ξαναπάρει? Εμενα τον πρώτο μήνα μου ρίχναν λίγο τη διάθεση, οχι τιποτα σπουδαιο, αλλά εβλεπα μια διαφορα στα κεφια μου. Αλλά ούτε κιλά, ούτε πρίξημο ούτε τίποτα. Στο λέω να είσαι προετοιμασμένη σε περιπτωση που δεν τα εχεις ξαναπάρει.

Αν δεν εχεις κουραγιο, μας λες δεν χαθηκε ο κοσμος να το κανουμε Πεμπτη πχ... Δεν θα χαθουμε! Εγω θέλω πολύ να σας δω πάντως!

Τζεμινακι εγω αν θες μπορω να πιω ενα τσαγακι για σένα... Κατι καλυτερο δεν εχω να σου προτίνω... Κριμα που δεν ειστε και εσεις εδω...

Αγγελικη μου που να εισαι??? Σε εχω εννοια!!!

Δομνινα???? Οι υπόλοιπες????

Φιλια πολλα πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Τί κάνετε? Πώς περάσατε στην συναντησή σας για καφέ? Ήπιατε και για μας λίγο?

Λένη πώς είσαι απο το συνάχι?

Εμείς είχαμε τα 9μερα σήμερα του θείου μου και είχα πάει να φυλάξω την ανηψούλα μου για να πάει η ξαδέλφη μου στο νεκροταφείο... Μεγάλη θλίψη βρε κορίτσια. Είχε και κάτι φωτογραφίες στο σπίτι με τον θείο μου και την εγγονούλα και με έπιασαν τα κλάμματα.

Ήταν και η Δήμητρα σήμερα κάπως κακόκεφη. Είχε μια μόνιμη γκρινίτσα.Ήθελε αγκαλιά και γελούσε λιγότερο απο άλλες φορές. Όταν έφυγα έβαλε τα κλάμματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου όλο το μεσημέρι. Μάλλον με τα δοντάκια θα έχει πονάκια. Άντε να ξεκινήσουν να βγαίνουν για να δούμε πώς θα αντιδρα...

Πάω να ξεκουραστώ και αν γράψει καμία, θα διαβάσω τα νέα σας απο το κινητό.

Καλό ξημέρωμα και πολλά φιλιά!

Καλησπερα σε ολες!

Δεν θα σας γραψω πολλα γιατι γραφω απο το κινητο και ειναι πολυ σπαστικο! Αλλα ηθελα να σας πω 2 πολυ σημαντικα πραγματα:

Καταρχας περασαμε πολυ ωραια στον καφε μας! Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τη Δομνινα και που ειδα τη Λενη μας! Επισης ηπιαμε αλλα φαγαμε και γλυκο για ολες σας!!

Λενακι, η σαρλοτ δεν εχει καφε... Η παυλοβα εχει... Τα μπερδεψα! Την επομενη φορα θα την παρω! Επισης μολις μπηκα σπιτι αρχισαν τις κλωτσιες, τωρα δινουν ρεσιταλ... Στο τσακ τα εχασες...

Δευτερον και πολυ πιο σημαντικο: μιλησαμε με την Αγγελικη μας! Ειναι καλα και ολα πηγαν περιφημα!! Το αυγουλακι του φυσικου τα πηγε πολυ καλα και το ιδιο και τα παγωτακια της!

Εκανε την εμβυομεταφορα της και ειμαστε ολες πολυ αισιοδοξες για αυτην!

Η παρεα μετραει μερες παλι για την Αγγελικη μας!

Καλη επιτυχια φιλεναδα! Ολα θα πανε καλα θα δεις! Αφου ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα, θα πανε καλα μεχρι τελους!!!

Κοπελια μου, μην στενοχωριεσαι κοριτσακι μου... Να σκεφτεσαι τη μικρη σου που σε θελει χαρουμενη!! Και θα βγαλει και δοντακια!

c12e25debb.png

Καλημέρα κι απο μένα:)

Ήταν ένα πολυ ευχάριστο απόγευμα, κι εγω χαρηκα που γνωρισα την δομνινα, και μακάρι να μπορούσαμε να συναντηθούμε και με τις υπόλοιπες! Η κοιλιά της πιγκυς μας είναι στρουμπουλη στρουμπουλη και την πιάναμε με την Δομνινα μήπως μας δώσουν και μας καμία κλωτσιά, αλλα είδες? δώσανε ρεσιτάλ μετα! Στο σπίτι!:D

Το γλυκό που έτρωγα Πιγκυ μου, την ώρα που το έτρωγα έλεγα απο μέσα μου: "δεν μου φαίνεται να έχει καφέ αλλα κάτι θα ξέρει η Πιγκυ για να το λέει" χαχα έτσι δεν είπα τίποτα!!!

Όπως σας τα είπε και πιο πάνω η Πιγκυ, μιλήσαμε με την Αγγελικ και όλα πηγαν μια χαρα. Κορίτσια εγω προσωπικά έχω πολυ καλο προαισθημα!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι θετικό!!

Κοπέλια μου, ξέρω ότι είναι πολυ δύσκολες ώρες, για όλους σας. Τι να πω? είδες όμως? όταν είσαι εσυ στεναχωρημενη η δημητρουλα το διαισθανεται και είναι κι αυτη κακοκεφη.. Δεν είναι μόνο τα δοντακια, σίγουρα νοιώθει μια αναστάτωση..

Θέλουν χρόνο αυτα τα πράγματα...

Εγω είμαι λίγο καλύτερα αν και το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλα, μου βουλωνε η μύτη μου, μου στεγνωνε ο λαιμος μου, πόνουσε κι η κοιλιά μου απο την περίοδο... Όλα μαζι!!

Άρχισα και τα yasmine. Πήρα τελικα το πρώτο χθες βράδυ..

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια και πολλα φιλια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...