Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μπράβο agelik μου, μ'αρεσει ο τρόπος που σκεφτεσαι;)

Το καλο είναι όπως είπες ότι υπήρχε ωάριο, ότι το προλάβετε και ότι τώρα θα κάνει ο εμβρυολογος μας ότι μπορει για να πανε όλα καλα. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν!!!!

Ας δούμε λοιπόν μέχρι αύριο. Το ότι η ποιότητα είναι μέτρια δεν λέει κάτι απαραίτητα. Εγω εύχομαι για το καλύτερο!! Ας είμαστε αισιοδοξοι:)

Με το που μάθεις, να μας πεις, μην μας αφήσεις στην αγωνία!!!!:wink:

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ Leni μου για τις ευχες σου.Μπορει να καηνε το μαγαζι που θελατε να πατε, ομως ειδες περασατε τελεια και σε αλλο.Να ζησετε και του χρονου με το μωρακι αγκαλιτσα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελικη μου! Μπραβο κοριτσακι μου!!

Ενα βημα τη φορα και προχωραμε! Ελπιζω αυριο να ακουσουμε τα καλυτερα νεα, οτι εχουμε ενα τελειο εμβρυακι!!!

σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια φιλεναδα!

Λενακι, γερο πρωινο και χυμο πορτοκαλι. Σ εμενα αυτο δουλευε. Αντε και κανα ντεπον αν επιμενει.

Μου εχει λειψει "λιγο κρασι παραπανω..." Που καλα πηγατε? Δεν μας ειπες?

Αντε να δουμε και η Δομνινα μας τι θα μας πει...

c12e25debb.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ευχάριστα διαβάζω....

Agelik μη σε ανησυχεί η μετρια ποιότητα, αφού οπως σου ειπε και ο γιατρός σου δεν ειναι το παν! Αφού το "τσακώσατε" το ατιμο πιστευω θα γονιμοποιηθεί και θα γινει η μεταφορα! Και στο ευχομαι!:D Ας μην προτρεχουμε ομως, θα δουμε αυριο..Περιμένουμε νεα σου!

LEni μια χαρα κι εσύ, για να ηπιες λιγο παραπάνω σημαίνει οτι περνούσες ομορφα;) Μακαρι να περνάτε ετσι σε καθε σας επέτειο και οχι μονο, και σε λιγο καιρό να μην μπορέις να πιείς ουτε σταγόνα:tongue: Και η κοιλιά σου να ειναι τεράστια!:tongue::tongue:

Piggy μου πολύ δε δουλεύεις εσύ?? Χαλάρωσε λίγο γιατι τωρα πρεπει να οργανωθείς κιολας! Στο μονο που συμφωνώ ειναι οτι ξεχνιέσαι γενικά στη δουλειά και περνάει ο καιρός και δε σε τρωει το μεσα... Αλλά νομίζω αν τα ζυγίσεις ειναι πιο πολλά τα "κατά".

Α! Μετρηθηκα σημερα και η περίμετρος ειναι 1,04 :eek::eek:και από κιλά +4. Κορμί ε οχι αστεία:tongue: Πηρε 3 ποντους νομίζω σε λιγότερο από ενα μηνα!

Οι υπόλοιπες καλά?? Θα κάνετε τιποτα το Σ/Κ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δομνινα μου που είσαι;;; Μας υποσχέθηκεσ ότι θα μας πεις τα νέα!

Πιγκυ μου πήγαμε στο lalu στο Κολωνάκι με 2 κολλητες μου και τους άντρες τους. Το ένα ζευγάρι ήταν οι κουμπαροι. Όσο είμασταν στο μαγαζί δεν μου είχε φανεί, αλλα όταν φύγαμε παραπατουσα. Χαχα με βαρεσε το κρασακι. Ωραία ήταν πάντως:)

Gemini μου ευχαριστώ για τις ευχές σου, κι εγω εύχομαι τα καλύτερα, να έχετε εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος κι εσυ κι η πιγκυ και να έχουμε όλο ευχάριστα!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε ;

Φιλια

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Lucky μου, εχθες δεν προλαβα να σου γραψω ,χαρηκα πολυ με τα νεα σου.Θα δεις ολα θα πανε καλα με τον ανδρουλι σου.

Εγω γυρισα απο τον Βασ.Κοριτσια πολυ απλο ηταν , δεν πονεσα καθολου, ειδα και την διαδικασια.Πρωτα σου ανοιγουν το κολπο , τον πλενουν, μετα βαζουν αυτο για τον υπερηχο και κατι μακρυ.Αυτο που σου βαζουν μεσα συνδευεεται με ενα σολινα και πηγαινει απευθειας στην εμβρυολογο και ετσι συνεχιζει.Ενα τσιμπιματακι ηταν.

Ας τα παρουμε απο την αρχη σε οτι με αφορα.Υπηρχε περιπτωση να ειχε σπασει.Αυτο δεν εγινε.Υπηρχε περιπτωση να μην ειχε μεσα ωαριο.Ειχε ωαριο.Ως εδω πολυ καλα.Αλλα κοριτσια απο οτι καταλαβα η ποιοτητα ηταν μετρια. Ειχα να σας πω την ελπιδα οτι τωρα χωρις φαρμακα η ποιοτητα θα ηταν καλη.Βεβαια δεν ξερουμε ακομα τιποτα.Πρωτα πρεπει να δουμε αν θα γονιμοποιηθουν.Αυριο το πρωι θα ξερουμε.Ο Βασ. μου ειπε οτι θα σου κανω εμβρυομεταφορα μονο αν υπαρχει ποσοστο επιτυχιας.Δεν θα κανουμε για να κανουμε.Κοριτσια αυτο θελω και εγω.Αν ειναι να γινει εμβρυομεταφορα να γινει αν υπαρχουν καλα ποσοστα επιτυχιας.Αλλα μην τρεχουμε.Το πρωτο ειναι αν θα γονιμοποιηθει.

Ο Βασ, κανει οτι μπορει.Αυτο το ξερω και του το αναγνωριζω. Μου ειπε υπαρχουν περιπτωσεις που βγαινουν ωαρια καταμαυρα και ομως μενουν εγκυες και περιπτωσεις που ειναι τελεια και δεν μενουν εγκυες.Εχουμε ακομα δρομο.Προς το παρον ευτυχως που δεν ειχε σπασει και ευτυχως που υπηρχε ωαριο.Τωρα ευχομαι βαλει και ο Θεουλης το χερι του.Και αν κατι δεν παει καλα, ειμαι προετοιμασμενη, παμε για ημιφυσικο.Κακως ομως τρεχω τοσο.Σας ευχαριστω που με σκεφτεστε.

Αναμονη ως αυριο να δουμε τι θα γινει.

Φιλακια σε ολες!

κοριτσακι μου σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι θα γινεις μανουλα ειμαι σιγουρη για σενα....να ξερεις οτι σε σκεφτομαι και προσευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν ενημέρωσα χθες αλλά μετά το Βασιλόπουλο είχαμε διάφορες άλλες εξωτερικές δουλειές με το σύζυγο, γυρίσαμε σπίτι κομμάτια, φάγαμε, κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7.30 και μετά ήρθαν φίλοι στο σπίτι και φύγαν γύρω στις 12.. οπότε μετά δεν είχα κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω..

Σήμερα όμως με το που ξύπνησα μπήκα για να ενημερώσω..

Λοιπόν.. πήγαμε χθες στο κέντρο.. ωραίο περιβάλλον και αισιόδοξο.. καθυστέρησε ο Βασιλόπουλος να μας δει αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και γι' αυτό διότι στο πρώτο κέντρο που ήμουν στο πρώτο ραντεβού καθυστερήσαμε δυο ώρες.. Τέλος πάντων, έρχεται μια κοπελίτσα στην αρχή μου παίρνει ιστορικό και μετά περάσαμε σε ένα γραφείο για να δούμε το Βασιλόπουλο.

Συμπαθέστατος πραγματικά. Ήρεμος, λιτός και περιεκτικός και επεξηγηματικός όπου ακριβώς χρειαζόταν. Όταν του είπα ποιος ήταν ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους του χώρου και έτσι πραγματικά ηρέμησα κορίτσια διότι ενώ ήξερα μέσα μου ότι σίγουρα θα είχε κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, ερχόταν τώρα ένας άλλος γιατρός να το επιβεβαιώσει..

Για να μην πολυλογώ το πρόβλημά μας τελικά είναι η ποιότητα των ωαρίων.. Και όλο αυτό ξεκινάει πολύ χρόνια πίσω, από το 1998, που είχα κάνει μια εγχείρηση στις ωοθήκες για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που με τυρρανούσε εκείνη την εποχή. Ο Βασιλόπουλος μου είπε ότι εκείνα τα χρόνια αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν και πως ότι έγινε έγινε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα.

Καταρχήν θα πρέπει να κάνω την εξέταση για την αντιμυλλέριο ορμόνη που μετράει το απόθεμα των ωοθηκών. Αν αυτή η εξέταση είναι καλή τότε θα προχωρήσουμε με ημιφυσικό κύκλο.. δηλαδή λίγα φάρμακα για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγα και καλά ωάρια. Αν αυτή η εξέταση δεν βγει καλή, που ο Βασιλόπουλος αυτό υποψιάζεται από το ιστορικό μου, θα κάνουμε δυο φυσικούς κύκλους για να μπορέσουμε να δούμε την ποιότητα των ωαρίων και να προχωρήσουμε ανάλογα. Αν τα ωάρια των φυσικών κύκλων είναι καλά και γονιμοποιούνται θα προχωρήσουμε με φυσικούς. Αν πάλι δεν είναι καλά τότε η μόνη μας λύση και επιλογή είναι τα δανεικά ωάρια..

Οπότε προς το παρόν θα κάνω αυτή την εξέταση και αναλόγως αποτελέσματος θα μιλήσω με το Βασιλόπουλο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε μαζί του και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Πάντως κορίτσια μου έφυγε και το βάρος και η αγωνία που κουβαλούσα..

Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.. Εσείς το κάνατε πραγματικότητα..

Agelik μου σου εύχομαι κάθε επιτυχία κοριτσάκι.. Μακάρι να γονιμοποιηθεί το ωάριο και να προχωρήσετε.. Ανυπομονώ να ακούσω τα νέα..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Vasiliki μου σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στο φορουμ και που εχω τις ευχες σου.Σε ευχαριστω πολυ. Πως τα πας εσυ? Σε λιγο μπαινεις στον μηνα σου.Αντε με το καλο να αγκαλιασεις την μικρουλα σου.

MissPiggy-Gemini-Leni σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση.

Κοριτσια η Vasiliki ειμαι κοπελα απο το parents, ΄γιναμε πολυ καλες φιλες , ειναι απο Θεσσαλονικη , πολυ καλη κοπελα.Με ειχε βοηθησει και με φαρμακα.Σε λιγο με το καλο γεννα.

Τωρα τα νεα μου.Κοριτσια ειναι πολυ ευχαριστα.Γονιμοποιηθηκε και ειναι πολυ καλο για σημερα.Οπως πρεπει και το ποιο καλο για μενα ειναι πως γονιμοποιηθηκε με IVF και οχι με μικρογονιμοποιηση.Το ωαριο ηταν μετριο αλλα το βοηθησε το σπερματοζωαριο πολυ.Αυτος ο Ανδρολογος ο Δρεττας κανει θαυματα.Φανταστειτε ειχε η εμβρυολογος μονο 1 ωαριο και το αφησε με IVF που σημαινει το σπερμα παει παρα παρα πολυ καλα(σας θυμηζω οτι παλια υπηρχε προβλημα).

Ηθελα να γινει χωρις μικρογονιμοποιηση γιατι πολυ λενε οτι τραυματιζει λιγο το ωαριο η μικρογονιμοποιηση.Ειναι η πρωτη φορα που γινεται ετσι και φαινεται το σπερμα βοηθησε το ωαριο και τωρα ειναι ολα πολυ καλα, αλλα αυριο ειναι η κρισημη μερα.Διοτι εμεις την 2η μερα κατι γινεται και δεν πανε πολυ καλα.Θα δουμε , ας εχουμε αισιοδοξια.Πρωτη φορα μου λενε απο την αρχη οτι το ωαριο δεν ηταν πολυ καλο και ομως γονιμοποιηθηκε και παει τωρα πολυ καλα.

Αλλο νεο ευχαριστω και αυτο , απο τα παγακια , απο οτι φαινεται τα τρια απο τα τεσσερα ειναι καλα.Απιστευτο.Και ενα να μεινει απο τα παγακια πολυ ευχαριστημενη θα ειμαι.Δηλαδη τωρα εχουμε 4. Βεβαια εγω δεν πολυ βασιζομαι στα παγακια , αλλα ειδατε , εγω πιστευα ουτε θα αντεχαν να ξεπαγωσουν και ομως.Κοριτσια χθες επεσα οσο να ειναι, αλλα σημερα ειμαι πολυ καλα.Και ο Βασ κανει οτι μπορει , μου το ειχε πει περιμενε και θα δουμε.Και σημερα μου ειπε οτι και η εμβρυολογος ηταν πολυ θετικη, που αυτη ειναι λιγο απολυτη, αν δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λεει.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Μπραβο Δομνινα , πολυ ευχαριστα τα νεα σου, διοτι ειναι πολυ σημαντικο να εχεις βρει την αιτια.Πολυ ωραιο πλανο μου ακουγεται παντος.Πιστευω οτι θα κανει ο Βασ οτι το καλυτερο.Να φανταστεις οταν ημουν στο χειρουργικο κρεββατι και ηταν ετοιμος να παρει το ωαριο του ξαναειπα για εσενα , πως θα πηγαινες και να σε προσεξει , αν και ειμαι σιγουρη.Πολυ καλο που αρεσε και στον ανδρα σου.Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Δομνίνα χαιρομαι πολύ που τελικα σας ενέπνευσε ο γιατρός. Για μενα αυτό ειναι πολύ σημαντικο. Να σκεφτεσαι κι εσύ αισιόδοξα!

Agelik ειδες?? Ολα καλα με το εμβρυάκι! Μακαρι να ναι το τυχερό σου. Και για τα παγάκια ποτέ μη λες ποτέ! Θα δουμε και αυριο κι ελπίζω σε λιγες μερες να μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα ν'εα:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινα και Αγγελικ είμαι πολυ χαρούμενη με τα νέα σας!!!

Αγγελικ μου πιστεύω ότι αυτη η φορά είναι η τυχερή σου και δεν στο λέω έτσι!!! Εύχομαι αύριο να πας για μεταφορά και μετα όλες μαζι να μετράμε 15 μέρες για να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι και με την εξέλιξη απο τα παγωτακια μας!! Πραγματικά ας προσευχηθουμε αύριο να πανε όλα καλα:) :)

Δομνινακι και για σένα έχω χαρεί, τώρα πρέπει να σκεφτείς αν θα ξεκινήσεις με τον βας. Το ότι ο άντρας σου Ενθουσιάστηκε μαζι του, κι αυτο είναι πολυ θετικό. Ο βας. Το έχει αυτο το χάρισμα.. Φεύγεις απο το ιατρείο του γεμάτος αισιοδοξία και σιγουριά. Αυτο μου άρεσε σε αυτόν και αποφάσισα να πάω εκει... Άντε ρε κορίτσια να δούμε...

Για το θέμα του σπέρματος συζητήσαμε καθόλου? δλδ εντάξει, θα κάνετε ας πούμε τον φυσικό. Το σπερμα είναι εντάξει για να βοηθησει την κατασταση? τι είπε?

Έχω και μια ακόμα ερώτηση. Στην αρχή είχες πει ότι θα ξαναξεκινησετε Μάρτιο και μετα είπες κάτι για Σεπτέμβριο. Τελικα τι σκέφτεστε ?

Καλη Κυριακή σε όλες:)

Αγγελικ αν έχεις νεότερα μας λες!!!!

Κορίτσια γεννήσαμε!!!Είμαστε 2800 και 2250:p.Παρασκευή βράδυ γέννησα τελικά.MissPiggy φυσικολογικά και τα 2 τελικά αλλα με επισκληρίδιο.Πρώτα το κοριτσάκι μου και μετά απο 7 λεπτά το αγοράκι μου.Μεθαύριο βγαίνουμε όλοι μαζί δεν χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα.

AYTA EINAI NEA ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

Μου φτιαξαμε την μερα!!!!

Μελανια μου!!! Να σου ζήσουν! Να ειναι γερα, ευτυχισμενα και καλοτυχα!!!

Να ειστε παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια!!

Μπραβο που τα γεννησες φυσιολογικα και να 2 και ειναι και μεγαλούτσικα! Αψογα!!!

Δεν ξερω τι να σου πρωτογραψω... Συγκινήθηκα...

Ο αντρας σου ειναι εκει? Ηρθε? Ονοματα εχετε αποφασίσει?

Τα εχεις μαζι σου στο δωματιο?

Αυτες τις λιγες ερτησεις... χα χα...

Αχου!!!! Εχουμε και αλλα παιδακια στο ποστ!!!

Αγγελικη μου!!! Πολυ ωραια νεα!!!! Ειδες το αυγουλακι μας? Ειναι θαρραλεο και δυνατο! Ειχε και συμπαρασταση απο το σπερμα και τα πηγε μια χαρα. Μακαρι αυριο να εχετε 3 υπεροχα αυγουλακια να βαλετε και να μετραμε μερες παρεα μεχρι τα ευχαριστα.

Γιατι ευχαριστα θα ειναι! Ειμαι σιγουρη!!!

Δομνινα μου χαιρομαι που σου αρεσε ο Βασ. Τωρα να το σκεφτεις ηρεμα και να δεις τι θα κανεις. Ακουσες αλλη μια γνωμη... Επεξεργάσου τα ολα και αποφασίζεις.

Αλλα την εξεταση να την κανεις! Δεν χανεις τιποτα και σιγουρα θα εχεις αλλο ενα στιχειο για το τι μπορει να συμβαινει.

Μιλησατε και για το οικονομικο? Τι τιμες σου ειπε σε σχεση με το αλλο κεντρο?

Εγω ειμαι πτωμα και σημερα.., Ηπια καφε με μια φιλη μου το πρωι και λεω να αραξω τωρα...

Φιλια πολλα πολλα!

Μου φτιαξατε τη μερα!!!

c12e25debb.png

Melany Συγχαρητηρια.Να σας ζησουν τα μικρουλια!Παντα υγειεστατα και ευτυχισμενα. Μπραβο, στα κοιλακια τους αψογα , μια χαρα.Γεννησες και φυσιολογικα.Τελεια νεα!!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα :)

Αχ κορίτσια συγκινήθηκα... Μελανία μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! Δηλ η κόρη είναι μεγαλύτερη, ε? Καλό αυτό, για να βάζει σε τάξη τον μικρότερο, χιχι. Πολύ όμορφες στιγμές!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικ είδες οτι τα θαύματα γίνονται οταν δεν τα περιμένεις? Πολύ θετικές οι εξελίξεις σας. Οπότε τώρα περιμένουμε να σου πουν για την εμβρυομεταφορά. Το πρωί στην Εκκλησία σε θυμήθηκα και εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες. Ο Θεός να είναι μαζί σου και μαζί με τα μωράκια σου, να είναι γερά και να μπουν γρήγορα στην κοιλίτσα σου!

Δομνίνα, πολύ ευχάριστο που σας άρεσε ο γιατρός και σας γέμισε αισιοδοξία. Με το σπέρμα τί σας είπε?

Μισπίγκυ εσύ γρήγορα ξεκούραση γιατί τα διδυμάκια δεν κάνει να κουράζονται πολύ :)

Τζέμινι μπήκατε στο κέντρο για την παρέλαση? Γινόταν χαμός!

Λένη εσείς πώς περάσατε?

Εμείς πήγαμε Εκκλησία σήμερα,κοινωνήσαμε την Δήμητρα και μετά βγήκαμε για καφέ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Είχε πολύ καλό καιρό για βόλτες και καφέ. Είχε την παρέλαση των μικρών σημερα και είχε πολύ κόσμο, αλλά εμείς καθήσαμε μέσα σε ήσυχο(στην αρχή) καφέ και ήταν πολύ καλά με μεγαλη παρέα, οπότε η Δήμητρα χόρτασε αγκαλιές. Χθες πήγαμε στα Μέγαρα στον πνευματικό μας και την πήραμε μαζί μας. Είχαμε πάρει και το φαγητό της και έφαγε και τα τρία γεύματα. Ήταν άψογη...

Άντε, απο δω και πέρα θα έχει και η Δημητρα παρεα και θα μας λέει και η Μελανία για τα μωρά της, όποτε προλαβαίνει...

Πολλα φιλιά και εύχομαι γρήγορα η παρέα μας να γίνει παρέα μαμάδων που η κάθε μια θα λέει την εμπειρία της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...