Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Σας ευχαριστώ παρα πολυ όλες για τις ευχές σας:D

Σήμερα κλείνουμε 5 χρόνια γαμου!

Πιγκυ μου ναι, τολμηρη! Ειχε αρκετο κρυο αλλα εγω δεν καταλαβαινα τιποτα! Ηταν φανταστικα γιατι το καναμε στο BALUX σε ενα πολυ ωραιο χωρο, ηταν και το 3ημερο Κθ. Δευτερας, και στο τελος βγαλαμε μασκες κονφετι σερπαντινες κλπ και ηταν τελειως σαν παρτυ... Μου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε τόσος καιρός...

Τελικα δεν πρόλαβα να οργάνωσω κάτι άλλο κι έτσι σιγά σιγα παίρνω φίλους και το ακύρωνω.. Ειναι λίγο άκομψο αλλα τι να κάνω; Ολόκληρο μαγαζί κάηκε!! Χαχα

Θα βγούμε με τους κουμπάρους λοιπόν για φαγητο, ποτό, ή οτιδήποτε..

Εσείς τι κάνετε;

Agelik μου ετοιμάσου! Αύριο ειναι η μέρα!!! Θα πάρουν το μονακριβο σου, θα το ταισουν για 2 μερουλες, και μετα θα το έχεις πάλι μέσα σου. Είμαι πολυ αισιόδοξη για σένα!!!;)

Lucky μου τελεια νεα!!! Το ξερω κι εγω οτι η παραγωγη και ωαριων και σπερμ/ριων χρειαζεται 3 μηνες. Το σπερμα δλδ που παιρνεις σημερα εχει παρασκευαστει 3 μηνες πριν! Αρα πολυ λογικα αυτα που σας ειπαν!! Μα γιατι δεν σας τα ειπαν λιγο νωριτερα ρε παιδι μου να μην αγχωνεστε κι εσεις? Προχωραμε λοιπον γερα με τσαμπουκα!!;)

Geminaki εσυ βαρυστομαχιασες? Παντως τα κιλα σου μια χαρα ειναι απ'οτι καταλαβαινω!! Καλα τα πατε κι εσυ κι η Πιγκυ μας!!

Λετε η Μελανια να γεννησε? Ποιος ξερει? Θα μαθουμε συντομα πιστευω!!

Δομνινα μου μην μασας.. Ολα στην αρχη ακουγονται δυσκολα αλλα οταν τελικα το χωνεψουμε, τα δεχομαστε πιο ευκολα...και εννοω για το θεμα του αντρα σου. Σιγα σιγα πιστευω θα αρχισει να βλεπει την ιδεα του δοτη (σε περιπτωση που χρειαστει βεβαια) με πιο θετικο ματι.. Κατσε να δουμε τι θα σου πει αυριο κι ο Βασ.! Περιμενουμε νεα σου!!

Φιλια σε ολες!!!

Sent by iPhone

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω χθες να το τσικνήσατε όσο έπρεπε.. Εμείς το τσικνίσαμε με πατάτες τηγανητές και τυράκι διότι είπα στο Δομνίνο να καθαρίσει μερικές πατάτες μέχρι να φτάσω σπίτι και αυτός καθάρισε όλη τη σακούλα.. έτσι αφήσαμε το λεμονάτο κοτοπουλάκι για σήμερα και τη βγάλαμε με πατατούλες.. Δεν πειράζει.. κι έτσι καλά ήταν..

Lucky μου νομίζω πως τα χθεσινά νέα ήταν ότι καλύτερο έχετε ακούσει τον τελευταίο καιρό.. είμαι σίγουρη πως ένα μεγάλο βάρος έφυγε από μέσα σας διότι σας δώσανε και πάλι την ελπίδα.. 3 μήνες είναι μέχρι τον Μάϊο.. θα περάσουν κι αυτοί και μετά θα χαμογελάτε για πάντα..

Το παν είναι ο οποιοσδήποτε γιατρός να είναι καλός και ενημερωμένος πάνω στη δουλειά του, να μην πετάει αρλούμπες για να κάνει εντύπωση και να μην καταστρέφει την ψυχολογία του ασθενή με αόριστες κινδυνολογίες.. Μπράβο και πάλι μπράβο στη γιατρό σας..

Μελανία ελπίζω να είσαι καλά..

Κοπελιά μου το κοριτσάκι σου έχει τρελλάνει όλο το φόρουμ.. και δικαιολογημένα απ' ότι βλέπω.. Τελικά Αύγουστο γέννησες; δεν έχω καταλάβει!

Λένη μου να ζήσετε και να ευτυχήσετε.. Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.. νομίζω είναι το βασικότερο.. Να περάσετε τέλεια σήμερα και μακάρι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζετε τρεις..

Τζέμινι μην κουράζεσαι.. και μην ανησυχείς.. είμαι σίγουρη ότι η καλύτερη λύση θα βρεθεί για σένα και την υπηρεσία σου.. Δυστυχώς δεν ξέρω πως λειτουργεί το Δημόσιο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να σε βοηθήσω..

Εγώ είμαι καλά.. είμαι ανυπόμονη για αύριο.. Θέλω να ελπίζω ότι θα δούμε τα πράγματα διαφορετικά.. θα πάρουμε μια δόση αισιοδοξίας και πως ο Βασιλόπουλος θα μου πει την άποψή του για όλα..

Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω αμέσως μόλις γυρίσω!

Μέχρι τότε σας φιλώ!

Υ.Γ. Ανυπομονώ για το καφέ της Δευτέρας.. σας το είπα;

L2qIp2.png

Καλημέρα!

Σημερα κοριτσια ειμαι ξεκούραστη και αρκετά πιο ήρεμη!

Εχτές πήγα μια βόλτα στην βαφτιστήρα μου, ψήσαμε σεφταλιες (που εγω δεν τρωω γιατι με πειράζουν) και τσικνίστηκα λίγο για το καλο αλλα 11.00 ημουν σπιτι και νωρις στο κρεβατάκι μου! Ξυπνησα και σχετικα αργά και ήμουν αλλος ανθρωπος! Το χρειαζόμουν γιατι απο το αγχος μου ειχα χασει τον υπνο μου.

Ξεκινησα να ψάχνω για μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Κάνουν στο ΙΚΑ Ν. Ιωνιας, Τρ και Τε. αλλά δεν ξέρω πόσες βδομαδες, πρωινές ώρες και στο Ιασω κάνουν ενα 2ωρο από Δευτ. ως Παρ. όποια μέρα θέλεις μόνο που ειναι θηλασμός και περιποίηση μωρού αλλά όχι τοκετο...

Οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Θα περιμενω να με πάρουν απο το ΙΚΑ να μου πουν περισσοτερες πληροφοριες και θα το ξανασκεφτω. Αλλιως θα ψάξω ιδιωτικά, για να το κάνω και απόγευμα γιατι και από δω πόσες μέρες πια θα λείψω?

Lucky θα αρχίσω από σένα!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Φαντάζομαι πήρατε τα πάνω σας ε? Ολα θα γίνουν τελικά! Υπομονή και πίστη θέλει. Τέλεια!

Gemini μια χαρά εισαι από κιλά! Μην το σκεφτεσαι καν! Δεν εχεις πάρει τίποτα, δεν χρειάζεται να σε ελέγχει ο γιατρός μωρέ. Μόνες μας θα βάλουμε τα όρια μας... Από κοιλιά πως πας? Εγώ θα μετρηθώ σημερα πάλι και θα σας πω αυριο, νομίζω έχω φουσκώσει κι αλλο!

Λενάκι και πάλι να ζήσετε και μην ανησυχεις τελεια θα περάσετε και ετσι. Και μην νιωθεις ασχημα, δεν φταις εσυ που καηκε το μαγαζι!!

Εμεις αρχικα ειχαμε πει να παντρευτουμε 20/12/08. 20/12/07 κατεβαίναμε στο Συνταγμα και είμασταν στις σκαλες του μετρο και εκανε φρικτο κρυο... Το λεω λοιπόν "εγω τετοια μέρα δεν παντρευομαι!!!" Οπότε το αλλάξαμε για Σεπτέμβριο.

Κοπελία μου, ελπιζω τουλάχιστον το ένα απο τα 2 να μου βγει τέτοιο καλόβολο και χαρούμενο παιδι μπας και καταφέρω να τα βγάλω πέρα. Αν μας βγουν και δυσκολα και κλαψιαρικα θα μας βγαλουν νοκ αουτ!!!

Η Μελανια μας που να ειναι???? την σκεφτομαι παρα πολύ! Εχτες που μας είπε οτι μαλλον γενναει με επιασε φοβερο αγχος! Σκεφτομουν οτι δεν ειμαι καθολου προετοιμασμενη να γεννησω... Δεν εχω ιδεα από μωρά... Μονο για θηλασμό εχω διαβάσει λίγο. Οποτε απο κει εβαλα τον ανωδυνο μπροστα!

Δομνινα ωραια στο σπιτι τωρα ε? Περιμενουμε νεα σου αυριο! Μην μας ξεχασεις επειδη ειναι Σαβ!

Αγγελικη μου!!!! Απο σενα και αν περιμενουμε νεα!! Θα πανε ολα καλα θα δεις, 1 και τυχερο είπαμε!!! Θα μας πεις και πως ειναι η ωοληξια που δεν το εχουμε ζήσει!

Καλη επιτυχια κοριτσάκι μου! Θα σε σκέφτομαι!!!

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Τι καλά που θα συναντηθείτε ολες!!!!!! Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς! Πιείτε και κάτι στην υγειά μας!

Leni τα παρτυ ειναι τα πιο ωραία τελικά!Εχεις αν τα θυμάσαι!

Σου ευχομαι να ζησετε για ακόμα μια φορά! Και καλά να περάσετε σημερα;)

Piggy κι εμενα εχει πάρει κι αλλο η κοιλιά. Ποτε τις ειχαμε μετρησει τελευταια? Δε μετριέμαι ακόμα γιατι πρεπει να λυσω το θεμα της τοαυλέτας αμεσα...Σημερα σηκωθηκα και η κοιλιά ηταν πέτρα. Μαλλον φταιει το εντερο που εχει να λειτουργήσει πολλές μερες! Μεχρι την κυριακή ομως φανταζαομαι θα σου πω!

Μαθηματα ανώδυνου γιατι θα κάνεις? Θεωρείς οτι στο εξωτερικό δε θα σε βαλουν για καισαρική? Για το θηλασμό νομίζω κι εγω εχω διαβάσει τα απαντα:tongue: χαχα Αφου νομίζω οτι εχω ηδη θηλάσει! Στην πράξη θα δουμε ομως γιατι με τα διδυμα θελει πολύ υπομονη! Μακάρι να τα καταφερουμε!

Τωρα πιο πολύ θα ηθελα να παω σε καμια συνάντηση με μαιες για περιποίηση μωρού τον πρωτο καιρό...

Δομνινα καλές κι οι πατατούλες!! Ειπε ο ανθρωπος να σ ευχαριστήσει και το παράκανε,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Piggy κι εμενα εχει πάρει κι αλλο η κοιλιά. Ποτε τις ειχαμε μετρησει τελευταια? Δε μετριέμαι ακόμα γιατι πρεπει να λυσω το θεμα της τοαυλέτας αμεσα...Σημερα σηκωθηκα και η κοιλιά ηταν πέτρα. Μαλλον φταιει το εντερο που εχει να λειτουργήσει πολλές μερες! Μεχρι την κυριακή ομως φανταζαομαι θα σου πω!

Μαθηματα ανώδυνου γιατι θα κάνεις? Θεωρείς οτι στο εξωτερικό δε θα σε βαλουν για καισαρική? Για το θηλασμό νομίζω κι εγω εχω διαβάσει τα απαντα:tongue: χαχα Αφου νομίζω οτι εχω ηδη θηλάσει! Στην πράξη θα δουμε ομως γιατι με τα διδυμα θελει πολύ υπομονη! Μακάρι να τα καταφερουμε!

Τωρα πιο πολύ θα ηθελα να παω σε καμια συνάντηση με μαιες για περιποίηση μωρού τον πρωτο καιρό...

Τζεμινακι με εχει πιασει μια ανησυχια μην με βαλουν να γεννησω φυσιολογικα... Και να την πω την αμαρτια μου, δεν θελω ΚΑΘΟΛΟΥ! Αν ηταν 1 δεν θα το συζητουσα καν, αλλα με τα 2 δεν μπορω ουτε να το σκεφτω. Περιμενω και τη Μελανια με αγωνια να μας πει την εμπειρια της μπας και με ηρεμησει λιγο.

Εκει που παω δεν εχω ιδεα τι συστημα εχουν και τι ακολουθουν... Εγω θα ζητησω καισαρικη παντως!

Αλλα οπως και να χει, ειπα να ειμαι προετοιμασμενη! Απο το να μου ρθει κεραμυδα τελευταια στιγμη καλυτερα να το εχω ψαξει απο πριν και να εχω κανει την προετοιμασια μου!

Επισης οταν λενε μαθηματα ανωδυνου ειναι ολο το πακετο. Εγκυμοσυνη - τοκετος - περιποιηση μωρου - θηλασμος.

Οπότε καλο ειναι να τα εχω ακουσει ολα και οσα μου χρειαστουν...

Γενικα εχει αρχισει να με αγχωνει το θεμα της γεννας στο εξωτερικο αλλα μεσα μου ξερω οτι εκει ειναι πολυ καλυτερα απο δω. Οταν παω και βρω γιατρο θα ηρεμησω, ειμαι σιγουρη!

Οσο για την κοιλια δεν θυμαμαι...

Θα κοιταξω ημερολόγιο σημερα και θα σου πω. Αυτο εχω σκοπο να κανω σημερα, πιτζαμα (παλι) και update ημερολογιο. Δεν εχω γραψει ουτε για τη Β-επιπεδου γιατι στενοχωριομουν με τα αποτελεσματα και με πιαναν τα κλαματα... Τωρα που ηρεμησα θα τα γραψω ολα μαζι...

c12e25debb.png

..

Θα κοιταξω ημερολόγιο σημερα και θα σου πω. Αυτο εχω σκοπο να κανω σημερα, πιτζαμα (παλι) και update ημερολογιο. Δεν εχω γραψει ουτε για τη Β-επιπεδου γιατι στενοχωριομουν με τα αποτελεσματα και με πιαναν τα κλαματα... Τωρα που ηρεμησα θα τα γραψω ολα μαζι...

Ημερολόγιο???????????? Ωχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το χω σκεφτεί μεχρι τωρα!!! Μα ειμαι τελειως &%^&(% ωρες ωρες:mad: Μονο τις εξετάσεις που κρατάω!! Θα κάτσω να γραψω κι εγώ...Οτι θυμάμαι τωρα!

Για τη γεννα λογικό ειναι να αγχώνεσαι αφού δεν ξερεις....Ομως η λογική λέει οτι τα πραγματα θα ειναι καλύτερα από δω! Οποτε μην πολύσκας! Τελικά πότε φευγεις?

Κι εγώ θελω νεα απ τη Μελανια μας! Εχω την εντυπωση οτι εχει γεννήσει! Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας τωρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ημερολόγιο???????????? Ωχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το χω σκεφτεί μεχρι τωρα!!! Μα ειμαι τελειως &%^&(% ωρες ωρες:mad: Μονο τις εξετάσεις που κρατάω!! Θα κάτσω να γραψω κι εγώ...Οτι θυμάμαι τωρα!

Για τη γεννα λογικό ειναι να αγχώνεσαι αφού δεν ξερεις....Ομως η λογική λέει οτι τα πραγματα θα ειναι καλύτερα από δω! Οποτε μην πολύσκας! Τελικά πότε φευγεις?

Κι εγώ θελω νεα απ τη Μελανια μας! Εχω την εντυπωση οτι εχει γεννήσει! Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας τωρα!

Χε χε και εγω δεν ειμαι πολυ συστηματική αλλα τα σημαντικα τα εχω γράψει, εστω και αναδρομικα. Πιο πολυ το κανω για τα μικρα... Νομιζω θα τους αρεσε να μαθουν πως ηρθαν στον κοσμο!

Αν όλα πανε καλα θα φύγω μεσα Μαρτη και την Δευτ, θα ξέρω καλυτερα ποσες πιθανοτητες εχω να πανε ολα καλα... Οποτε αναμονη!

Μακαρι να εχει γεννησει το κοριτσακι μας! Και να κραταει 2 υπεροχα μωρακια αγκαλια!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια ευχαριστα νεα διαβαζω απο ολες σας ευχομαι ολα καλα να πανε και παλι σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειξατε.........

MissPiggy τι κανουν τα μωρακια σου ? να εισαι ηρεμη για να ειναι και αυτα.... ευχαριστω για την διευθυνση που μου εστειλες να εισαι καλα.....

Gemini85 εσενα τα αγορακια σου???? ποδοσφαιριστες θα γινουν κλωτσανε? να τα προσεχεις.......

Δομνίνα χαχαχαχαχα δεν του ειπες του ανθρωπου ποσες πατατες να καθαρισει δεν φταιει αυτος χαχαχαχα πλακα κανω σε πειραζω........ετοιμαζεστε για τον καφε της δευτερας ωραια να περασετε καλα............

κοπελια μου εσυ τι κανεις πως τα πας με την ομορφη δημητρα σου???ενα φιλακι να της δωσεις απο την θεια κατερινα........

Leni7 ευχες σαν τα αστρα για ενα δικο σας ουρανο χωρις συννεφαααααα........ να ζησετε κοριτσακι μου και μονο χαρες στο σπιτι σας.....

AGELIK μου για σενα τι να πω πρωτα πρωτα να μην εχεις αγχος να εισαι ηρεμη για να δεχτη η κοιλιτσα σου το καλο εμβρυακι σου ολοψυχα να σου πανε ολα καλα...........

luckym2 μου γλυκια μου πατριωτησα τι να πω χαρηκα πολυ για τα καλα σου νεα αντε μακαρι ολα να πανε καλα.....τωρα πας σε γιατρο στην κρητη ή οχι? δεν σε πηρα τηλεφωνο γιατι ειχαμε καποια τρεχαματα και δεν ημουν πολυ σπιτι.....ειδα αυτα που μου εγραψες για τον φρ.δεν ξερω τι να πω ημουν ετοιμη να παω εκει τωρα δεν ξερω αλλαξα γνωμη.....παντως σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ φαινεσαι οτι εισαι ενας πολυ καλος ανθρωπος και σιγουρα σου αξιζουν τα καλυτερα.....δεν δινουν το τηλεφωνο τους ετσι ευκολα σε μια αγνωστη εσυ ομως το εκανες .....σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη που μου εδειξες .....ολα καλα να σου πανε μεσα απο την καρδια μου .......

φιλακια πολλα σε ολες

Γειά σας :)

Όπως καταλάβατε είναι η ώρα που κοιμάται το ζωηρό μας αγγελούδι και μπαίνω για να διαβάσω και να γραψω...

Τζέμινι με τις άδειες μη σε αγχώνει καθόλου. Καταρχήν εμένα για το πόδι μου που είχα χτυπήσει πριν μείνω έγκυος δεν με έχουν φωνάξει καθόλου στο υγειονομικό Με έχουν φωνάξει μόνο δύο φορές φέτος, μια για την άδεια της εξωσωματικής και μια για κάποια άδεια επαπειλούμενης. Τώρα ειδικά που δεν λειτουργεί και τίποτα σωστά, μη περιμένεις να σε φωνάξουν. Και δεν πρόκειται να σου κόψουν καμία άδεια, ειδικά με δίδυμα...Όσο για τα χρήματα δεν στα κόβουν, ούτε όταν θα πάρεις την λοχείας και την ανατροφής. Αν πληρωνόμαστε μέχρι να γεννήσεις γιατί έτσι που το πάνε θα μας τα κόψουν όλα. ΕΣύ με δίδυμα 9 μήνες ανατροφής δικαιούσαι?

Μισπίγκυ μου κι εσύ έχεις βγει σε άδεια ή έφυγες τελείως απο τη δουλειά λόγω εξωτερικού?

Λένη μου καλά να περάσετε απόψε και να πιείς κι ένα ποτηράκι απο την παρέα μας στην υγειά σας και την ευτυχία σας!!!

Δομνίνα μου Αύγουστο γέννησα, στις 12 Αυγούστου το πρωί στις 9 με πήραν μέσα και 9.15 έβγαλαν την κουκλίτσα μας.

Κατερίνα εσύ τι λές να κάνεις? Δεν το σκέφτεσαι για Αθήνα?

Αγγελικ περιμένουμε τα αυριανά σου νέα και σου ευχόμαστε να έχεις την καλύτερη επιτυχία που θα μπορούσε να σου συμβεί!!!

Η Δήμητρα σήμερα έφαγε το πρώτο της μπισκότο. Το μεσημέρι καθήσαμε για φαγητό και οι τρείς μαζί... Έφαγε όλο το φαγητό της και μετά κοιτούσε το δικό μας και ήθελε όλο κάτι να πάρει...Τελικά της έδωσα ένα μπισκότο της nutricia και δάγκωσε το πρώτο της κομμάτι. Της άρεσε τόσο πολύ που, όταν πήγα να της πάρω το υπόλοιπο, άρχισε να φωνάζει και να θέλει να το κρατάει χωρίς να τρωει. Γελούσε μετά απο την χαρά της που μπορεί να μασήσει κι αυτή και να κρατάει μόνη της το φαγητό της. Κορίτσια είμαι πολύ χαζομαμά. Μου λείπει ακόμα και όταν κοιμάται... Βεβαια είναι και η ώρα που κάνω τις δουλειές μου, αλλά μου λείπει το χαμογελό της, το βλέμμα και τα νάζια της...Αχ!!!Αχ!!!

Λοιπόν για να μη σας ζαλίζω με τη μασκότ μας, πάω να κάνω ένα ντουζ, μήπως και προλάω πριν ξυπνήσει.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Η Δήμητρα σήμερα έφαγε το πρώτο της μπισκότο. Το μεσημέρι καθήσαμε για φαγητό και οι τρείς μαζί... Έφαγε όλο το φαγητό της και μετά κοιτούσε το δικό μας και ήθελε όλο κάτι να πάρει...Τελικά της έδωσα ένα μπισκότο της nutricia και δάγκωσε το πρώτο της κομμάτι. Της άρεσε τόσο πολύ που, όταν πήγα να της πάρω το υπόλοιπο, άρχισε να φωνάζει και να θέλει να το κρατάει χωρίς να τρωει. Γελούσε μετά απο την χαρά της που μπορεί να μασήσει κι αυτή και να κρατάει μόνη της το φαγητό της.

Μα τι ωραιες εικόνες μας περιγράφεις..... Δεν εχω λόγια!

Αχ!! Ολες χαζομαμάδες θα γινουμε νομίζω...

Κι εγώ ελπίζω οτι δε θα χω προβλημα με τις άδειες. Απλά καμια φορά το σκεφτομαι και μιας και ολα πάνε ανάποδα λεώ λες να πάει κι αυτό?? Οι μισθοί αστο...ας μην το συζητήσουμε. Παιρνουμε τα μισα απ οσα παίρναμε, και κοιταμε πως στο καλό θα τα βγάλουμε πέρα....

9 μηνες θα πάρω, αν και σκεφτομαι δικαστικώς να διεκδικήσω και 2ο 9μηνο. Το εχουν κάνει κάποιες κοπέλες γενικώς στο δημόσιο τομέα και ανάλογα το Εφετείο αλλες εχουν δικαιωθεί και άλλες οχι. Θα δουμε! Αυτες ειναι παροχες από το Ευρωπαικό δικαστηριο για τα δικαιώματα του παιδιου, αλλά σε μερικά θεματα αφηνει την καθε χωρα να λειτουργήσει οπως θελει, εξ'ου και το μπάχαλο...

Katerina ποδοσφαιριστές δε λες τιποτα!! Ειδικά ο ενας, μου δειχνει από τωρα ποσο ανησυχος θα ειναι...

Για τον γιατρό δεν ξερω την περιπτωση σας, ομως το σημαντικό ειναι να πας κάπου που θα του εχεις εμπιστοσύνη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες και την θετικη σας ενεργεια.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Και να ειστε σιγουρες οτι ολες μας καποια στιγμη θα φτασουμε στο ονειρο, θα γινουμε μανουλες! Σας ευχαριστω και παλι.Αυριο βουρ για ωοληψια!!!!

Θα σας ενημερωσω οταν γυρισω.

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αγγελικη μου καλη επιτυχια κοριτσακι!

Περιμενουμε ολες νεα σου και η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

Ξερω οτι ο Βασ. Θα κανει το καλυτερο!

Κοπελια μου, τιποτα απο τα 2. Δουλευω ακομα κανονικοτατα και πραγματικα δεν εχω ιδεα τι θα κανω... Νομιζω θα δουλευω μεχρι την τελευταια μερα! Οταν εχω νεα θα σας πω.

Φιλια στο μπουμπουκι μας!

Κατερινα μου να μας γραψεις νεα σου και σκεψεις σου. Σου ευχομαι το καλυτερο σε οτι αποφασισεις.

Τζεμινι δεν μετρηθηκα... Αλλα θα το κανω.

Λενακι περασατε καλα?

Δομνινακι και απο σενα περιμενουμε!!! Ελπιζω να ειναι αισιοδοξος!

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κούκλες!

Πριν λίγο ξυπνησα.. Παρασύρθηκα χθες και ήπια πολυ και είμαι λίγο κουδούνι σήμερα! Ωραία περασαμε;)

Agelik μου περιμένουμε νέα!!!!

Δομνινακι, τώρα εσυ θα είσαι εκει ακομα.. Περιμένουμε κι απο σένα!!!!

Πιγκυ μου γιατι θα δουλεύεις μέχρι τελευταία μέρα? Τους το έχεις πει ή ακόμα?

Φανταζόμουν ότι μέχρι τέλος φεβρουαρίου θα πας δουλεια και μετα θα σταματήσεις.. Ποιος ο λόγος άλλωστε να μείνεις κι άλλο? θα έχεις και να ετοιμαστεις.

Κοπέλια μου το άρπαξε το μπισκότα κι της η μικρούλα μας ε? πλάκα εχει:D

Πόσο μ'αρεσουν αυτα που γράφεις, ότι δεν την χορταινεις και ότι είσαι χαζομαμα.. Παράδειγμα προς μίμηση είσαι κι εσυ αλλα κι η δημητρουλα μας που είναι τόσο χαρούμενο και καλο παιδάκι:D

Πάω να φτιάξω καφεδάκι και θα ξανάμπω να δώ νέα..

Αχ κορίτσια τι το ήθελα τόσο κρασί???

καλημερα κοριτσια!

Lucky μου, εχθες δεν προλαβα να σου γραψω ,χαρηκα πολυ με τα νεα σου.Θα δεις ολα θα πανε καλα με τον ανδρουλι σου.

Εγω γυρισα απο τον Βασ.Κοριτσια πολυ απλο ηταν , δεν πονεσα καθολου, ειδα και την διαδικασια.Πρωτα σου ανοιγουν το κολπο , τον πλενουν, μετα βαζουν αυτο για τον υπερηχο και κατι μακρυ.Αυτο που σου βαζουν μεσα συνδευεεται με ενα σολινα και πηγαινει απευθειας στην εμβρυολογο και ετσι συνεχιζει.Ενα τσιμπιματακι ηταν.

Ας τα παρουμε απο την αρχη σε οτι με αφορα.Υπηρχε περιπτωση να ειχε σπασει.Αυτο δεν εγινε.Υπηρχε περιπτωση να μην ειχε μεσα ωαριο.Ειχε ωαριο.Ως εδω πολυ καλα.Αλλα κοριτσια απο οτι καταλαβα η ποιοτητα ηταν μετρια. Ειχα να σας πω την ελπιδα οτι τωρα χωρις φαρμακα η ποιοτητα θα ηταν καλη.Βεβαια δεν ξερουμε ακομα τιποτα.Πρωτα πρεπει να δουμε αν θα γονιμοποιηθουν.Αυριο το πρωι θα ξερουμε.Ο Βασ. μου ειπε οτι θα σου κανω εμβρυομεταφορα μονο αν υπαρχει ποσοστο επιτυχιας.Δεν θα κανουμε για να κανουμε.Κοριτσια αυτο θελω και εγω.Αν ειναι να γινει εμβρυομεταφορα να γινει αν υπαρχουν καλα ποσοστα επιτυχιας.Αλλα μην τρεχουμε.Το πρωτο ειναι αν θα γονιμοποιηθει.

Ο Βασ, κανει οτι μπορει.Αυτο το ξερω και του το αναγνωριζω. Μου ειπε υπαρχουν περιπτωσεις που βγαινουν ωαρια καταμαυρα και ομως μενουν εγκυες και περιπτωσεις που ειναι τελεια και δεν μενουν εγκυες.Εχουμε ακομα δρομο.Προς το παρον ευτυχως που δεν ειχε σπασει και ευτυχως που υπηρχε ωαριο.Τωρα ευχομαι βαλει και ο Θεουλης το χερι του.Και αν κατι δεν παει καλα, ειμαι προετοιμασμενη, παμε για ημιφυσικο.Κακως ομως τρεχω τοσο.Σας ευχαριστω που με σκεφτεστε.

Αναμονη ως αυριο να δουμε τι θα γινει.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...