Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Δομνίνα και η αδερφή μου στο Μαντούδη πάει.

Lucky ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρούνε καλό υλικό απο την βιοψία.Πάντως αν μπεις στο θέμα της αζωοσπερμίας θα δεις οτι τα καταφέραμε πολλές κοπέλες.

Κορίτσια μου εγώ μπαίνω στο νοσοκομείο σήμερα γιατί έχω κάτι συσπάσεις θα δείξει αν θα γυρίσω μόνη ή τριπλή :D. Φιλια πολλά γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω και καλό καφέ:)

Ότι είναι για καλό ας γίνει.. Το πολύ πολύ να γυρίσετε σπίτι και οι 3!!!:-P Με το καλό κοριτσάκι μου και μακάρι πολύ σύντομα όλες μας να έρθουμε στη θέση σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγραψα ολοκληρο mail και επεσε ο γενικος και το εχασα ακριβως πριν το ποσταρω

Μελανια μου με το καλο!!!! Θα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις!! Τι ωραια....!!

Δομνινα μου μερικες φορες οι αντρες δεν μπορουν να κανουν τις θυσιες που κανουμε εμεις προκειμενου να εχουμε παιδι. Εμεις θα καναμε τα παντα πιστευω. Οι αντρες μερικες φορες, αν δεν ειναι δικο τους, προτιμανε να μην κανουν καθολου. Σιγουρα ομως πρεπει να σεβαστει και την δικη σου αναγκη και οτι χρεαστει να γινει τελικα να το κανετε

Lucky μου αν ειναι σημαντικο το φαρμακο και τιθεται γενικα θεμα υγειας, η λυση του δοτη δεν ειναι κακη...Αλλωστε φαντασου οτι αν υιοθετοησεις δεν θα ειχε γονιδια απο κανεναν σας ενω με δοτη θα εχει τουλαχιστον απο σενα!

Πιγκυ μου με το καλο στο καινουργιο σας σπιτι...αν και "ψυχολογικα" θα μας λειψεις. Βεβαια αυτο το φορουμ μειωνει τις αποστασεις, βλεπε Μελανια! Ειναι αλλού αλλα ειναι εδω!

Μπραβο και με τα νεα του Βασ., οποτε τωρα εισαι ακομα πιο ησυχη ε??

Gemini κι εγω σε ζηλευω, μ'αρεσει πολυ η Πατρα και θα ηθελα να παρω λιγο αερα καρναβαλιου!!

Ρε κοριτσια με εχουνε μουτζωσει μου φαινεται! Αυριο εχουμε επετειο γαμου με τον αντρα μου και κλεισαμε να παμε στο ΕL Pecado και καλεσαμε και φιλους. Και χθες το βραδυ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ EL PECADO!!! Δηλαδη, ποσες πιθανοτητες εχεις να το παθεις αυτο? Ειχα παρει και διαφορα καρναβαλιστικα, σερπαντινες μασκες, κλπ ωστε να κανουμε και λιγη πλακα.... Τι να πω??

Τελοσπαντων..Αυτα!!

Ρε κοριτσια με εχουνε μουτζωσει μου φαινεται! Αυριο εχουμε επετειο γαμου με τον αντρα μου και κλεισαμε να παμε στο ΕL Pecado και καλεσαμε και φιλους. Και χθες το βραδυ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ EL PECADO!!! Δηλαδη, ποσες πιθανοτητες εχεις να το παθεις αυτο? Ειχα παρει και διαφορα καρναβαλιστικα, σερπαντινες μασκες, κλπ ωστε να κανουμε και λιγη πλακα.... Τι να πω??

Τελοσπαντων..Αυτα!!

Μήπως στην παρέα σας υπάρχει κάποιος με το επώνυμο Μητσοτάκης:tongue: Δεν εξηγείται αλλιώς τόση γκαντεμιά!!!

L2qIp2.png

Ε

Δομνινα μου μερικες φορες οι αντρες δεν μπορουν να κανουν τις θυσιες που κανουμε εμεις προκειμενου να εχουμε παιδι. Εμεις θα καναμε τα παντα πιστευω. Οι αντρες μερικες φορες, αν δεν ειναι δικο τους, προτιμανε να μην κανουν καθολου. Σιγουρα ομως πρεπει να σεβαστει και την δικη σου αναγκη και οτι χρεαστει να γινει τελικα να το κανετε

Συμφωνώ και επαυξάνω.. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα ανδρικού εγωϊσμού και συνδέουν το θέμα παιδί με το θέμα του ανδρισμού... αλλά έτσι μεγάλωσαν...:(

L2qIp2.png

Δομνίνα και η αδερφή μου στο Μαντούδη πάει.

Lucky ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρούνε καλό υλικό απο την βιοψία.Πάντως αν μπεις στο θέμα της αζωοσπερμίας θα δεις οτι τα καταφέραμε πολλές κοπέλες.

Κορίτσια μου εγώ μπαίνω στο νοσοκομείο σήμερα γιατί έχω κάτι συσπάσεις θα δείξει αν θα γυρίσω μόνη ή τριπλή :D. Φιλια πολλά γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω και καλό καφέ:)

Μελανια μου!!! Να γιενι το καλυτερο για τα παιδάκια σου!!!

Αν ειναι η ωρα τους με το καλο να μας ερθουν!!

Αλλωστε εισαι σχεδον 37 εβδομάδων, μια χαρα!

Θα περιμενουμε νεα σου με πολυ πολυ αγωνια. Επρεπε να εχουμε προβλεψει να εχουμε ενα τηλεφωνο σου, τουλαχιστον μια μας να μαθουμε νεα πιο συντομα... Κριμα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Λενακι καταρχάς να ζήσετε!

Παντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και ερωτευμένοι!

Ωστε ειχες κανει χειμωνιατικο γάμο ε? Τολμηρη!

Οσο για το El Pecado, κριμα γιατι και εμενα μου αρεσε. Νομιζω θα μπορέσεις να κλεισεις κατι αλλο και να πατε καπου αλλου ομως... Ετσι δεν ειναι?

Lucky μου.... Το θεμα της αποσιδηρωσης ειναι πολυ σοβαρο! Δεν θελω να κανω το γιατρο γιατι δεν ειμαι, αλλα επειδη το ξερω το θεμα, ΠΡΟΣΟΧΗ πολυ! Τον αντρα σου και τα ματια σου!

Εγω στη θεση σου θα τον ξαναεβαζα στην αγωγη του το συντομοτερο και θα σκεφτομουν αλλη μια φορα το δοτη.

c12e25debb.png

Leni μου να ζησετε!!! να ειστε πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι και συντομα μ ενα μωράκι στην αγκαλιά σας!!!:D:D

Εγώ λέω να κανονίσεις αλλου και να μη σε παρει από κάτω! Πάμε κοντρα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια εφερε ο αντρας μου κοντοσούβλι απ το χωριο και πατατες τηγανητές και εσκασα:P Τα μωρα εχουν πάθει σοκ! χαχα Και φανταστείτε του ειχα πει οτι θα φαμε ελαφρια (δυο μπιφτεκια κοτόπουλο με σαλάτα) γιατι το βραδυ εχουμε δευτερο γυρο τσικνισματος στη μαμά μου!! Αν δε χωνεψω μεχρι το βραδυ με βλέπω με σοδίτσα μονο:rolleyes:

Piggy ποσα κιλά ειπαμε εχεις πάρει και σου ειπε ο γιατρός οκ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Piggy ποσα κιλά ειπαμε εχεις πάρει και σου ειπε ο γιατρός οκ?

Ξεχαστηκα και δεν σου απαντησα πριν.

Εχω παρει 5, απο αυτα που ημουν πριν μεινω εγκυος (χωρις να υπολογιζω αυτα που εχασα στην αρχη δηλαδη}. Ημουν 52 και τωρα ειμαι 57.

Μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι θα παρω γυρω στα 14 συνολο. Επισης μου ειπε οτι δεν πρεπει καθολου να νιωθω οτι πειναω. Εγω δεν πειναω, καθε 2-3 ωρες τρωω... Οποτε οκ. Και τα 14 μου ακουγονται πολυ καλο νουμερο για διδυμα...

Εσυ στα ποσα εισαι?

c12e25debb.png

κοριτσια καλησπερα!

Σας ευχαριστω ολες που με νοιαζεστε και ευχεστε το καλυτερο! Να γινω μανουλα.

Μελανια μου με το καλο! Ευχομαι και εμεις οι υπολοιπες να ζησουμε αυτες τις μοναδικες στιγμες.Θα περιμενουμε νεα σου.

MissPiggy μου πολυ χαρηκα και που ηρεμησες , αφου και ο Βασ σου ειπε οτι τα μωρακια σου ειναι μια χαρα, και που ο ανδρας σου βρηκε σπιτι.Φανταζομαι οτι θα εχει επιλεξει το καλυτερο για την οικογενεια σας.Ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος , αυτο να σκεφρεσαι.

Δομνινα εγω θα παω 8:30 το Σαββατο.Φανταζομαι οτι μεχρι τις 11:00 θα εχω ξεμπερδευση , αφου απο οτι φαινεται δεν θα με κοιμησουν.Αν ειμαι ακομα εκει μπορει να σου κανω κληση, αλλιως θα κανονισουμε να τα πουμε για καφεδακι , ολες μαζι παλι.Εχουμε και τον ιδιο ανδρολογο.Πολυ καλος πραγματι, τωρα θα εχουμε και γυναικολογο. Οσο για τον ανδρα σου , εσεις ξερετε καλυτερα , αλλα επειδη εχει ιδη παιδι και ξερει τι σημαντικο ρολο παιζει στην ζωη ενος ανθρωπου, ειτε ανδρας ειτε γυναικα, πιστευω πως πρεπει να κανει οτι μπορει για να αποκτησετε το δικο σας παιδακι, για να ζησεις και εσυ αυτες τις υπεροχες στιγμες.Αν γινει με δοτη, μια που θα γινει και μετα το ξεχασετε για παντα, μην το πειτε και σε κανεναν και ολα καλα.

Lucky πραγματι η περιπτωση σας ειναι δυσκολη.Και εγω θα σου ελεγα να προσεχεις τον ανδρα σου, αφου υπαρχει προβλημα υγειας, αν και οπως εχω καταλαβει πρεπει να ειστε ενα πολυ αγαπημενο ζευγαρι και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Τον προσεχει και φανταζομαι σε προσεχει.Θα δεις θα αποκτησετε παιδακι ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο.Να πατε στο καρναβαλι και να περασετε τελεια.Χρειαζετε να ξεχαστειτε και λιγο.

Leni μου , να ζησετε , αντε και αυτη ειναι η χρονια σας! Τωρα οσο για το μαγαζι που καηκε, απιστευτο μου ακουγεται, μπορειτε ομως να κανονισετε κατι αλλο αμεσα , μαγαζια υπαρχουν πολλα.Μην σας παρει απο κατω.Εχετε επετιο γαμου και πρεπει να περασετε σουπερ!

Gemini να προσεχεις και να μην κανεις πολλες δουλειες , δεν χρειαζεται.Τα παιδακια σου πανω απο ολα.

Εγω κοριτσια σημερα θα κανω την ονιτρελ στις 23:00. Λετε μετα απο τοσα ωαρια που εκανα την πρωτη εξωσωμ 18 την αλλη 25 την τριτη 9 αυτη την φορα που παω μονο με ενα να ειναι και η τυχερη? Ας το ελπισουμε.Φανταζομαι θα ξερω την Κυριακη αν θα κανω εμβρυομεταφορα ή οχι.

Σημερα ενημερωσα και την δουλεια οτι μπορει να ληψω 3 μερες.Καταλαβαινετε αρχισε η μουρμουρα και που θα πας τετοια εποχη που εχουμε πολυ δουλεια κτλ. Αποφασησα τελικα να μην κατσω ολες τις μερες αλλα 3 το πολυ 4 μερες.Και τις αλλες φορες που καθομουν ωσπου να γινει η χοριακη τι καταλαβα?Και ο Βασ αυτο λεει.Οτι ειναι να γινει θα γινει τις πρωτες 3 μερες. Και η ψυχολογος αυτο λεει , οτι πρεπει να ξεχνιωμαστε και εχουμε και αλλες δραστηριοτητες πνευματικες.Μου ειπε και μια τεχνικη χαλαρωσης. Leni μαλλον με το καλο θα εισαι η επομενη , θυμησαι μου να σου πω την τεχικη χαλαρωσης για τις μερες μετα την εμβρυομεταφορα.

Καλη τσικνοπεμπη να εχουμε.Κατι θα τσικνισουμε και εμεις στο σπιτι.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα :)

Μελανία μου με το καλό να φέρεις τα διδυμάκια σου στον κόσμο και να ειναι ολα εύκολα! Θα περιμένουμε νέα σου...

Lucky μου είναι δύσκολη η περίπτωσή σας, αλλά σίγουρα θα την βρείτε την λύση με την βοήθεια του Θεού.

Μισπίγκυ μου δεν θα πάρεις κιλά, μην ανησυχείς! Ήταν και οι εμετοί, οπότε όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου θα τα χάσεις μετά, όπως και η Τζεμινι με λίγη δίαιατα και με το τρεξιμο με τα διδυμάκια σας...

Δομνίνα μου σου εύχομαι να σας πει τα πιο αισιοδοξα πράγματα ο Βασ και να πέρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για σας.

Λένη μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και σύντομα να γίνετε γονείς και να γιορτάζετε μαζί με τα παιδάκια σας την επέτειό σας!

Η Δήμητρα έκανε τα εμβόλιά της σήμερα και έκλαψε μόνο την ώρα της ένεσης. Την υπόλοιπη ώρα όλο νάζια έκανε στην παιδίατρο. Την βρηκε πολύ καλά. Έφτασε τα 70 εκατοστά και 8210 γρμ. Μας είπε να βάλουμε και κοτόπουλο και μοσχάρι στην δατροφή της και αργότερα και ζυμαρικά. Γενικά όλα καλά :)

Καλό απόγευμα να έχετε όλες! Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Αγγελικ μου καλη επιτυχια και απο μενα αντε φετος να ειναι η χρονια σου να γινεις και συ εγκυουλα να μας δινεις κουραγιο.Προσευχομαι για σενα να σου δωθει το θειο δωρο που τοσο πολυ λαχταρας.:P:p:p

Λενι μου να ζησεται και μην πτοησε η αγαπη σας να ειναι δυνατη και με καλη παρεα θα περνατε παντου καλα!!!!

Κοπελια μου να μου διπλοφιλισεις το παιδι φαινομενο!!!!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο την ανδρολογο μετα πηγαμε και λιγο στης μαμας μου και τωρα ηρθαμε σπιτι!!!Τα νεα μας απο τον γιατρο για μενα ηταν υπεροχα

1ον μας εδωσε διορια κατι πολυ καλο γιατι με ειχε τρελανει η παραταση χρονου που μας εδινε καθε φορα αν μεχρι τις 10/5 δεν εχουμε δει αποτελεσμα δεν γινετε τπτ παμε για δοτη αλλα ειναι σιγουρη οτι θα εχουμε αποτελεσμα!!!!

2ον ψιλαφισε τους ορχεις και τους βρηκε ποιο σκληρους αυτο παει να πει οτι αρχιζει παραγωγη!!!!

3ον ακομα δεν εχουν κλεισει τρεις μηνες(1σπερματικος κυκλος)αρα ηταν σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ειχαμε αποτελεσμα!!!!

δεν ξερω βρε κοριτσια σαν να ξεανχωθικα με βοηθεισε παρα πολυ που μιλησαμε με την γιατρο.

Να σας πω και κατι τρομερο που αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα ενω τωρα τρεις βδομαδες ο αντρουλης μου περνει την ανωτατη δωση gonal η fsh ηταν πολυ χαμιλη και φταιει το οτι ειχαμε πολυ συχνη επαφη(κατι τον επιασε τωρα τελεφταια)δεν περιμενα βρε κοριτσια οτι αντιδρουν τοσο γρηγορα οι ορμονες!!!!

καλο σας βραδυ κουκλες!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αγγελικ μου καλη επιτυχια και απο μενα αντε φετος να ειναι η χρονια σου να γινεις και συ εγκυουλα να μας δινεις κουραγιο.Προσευχομαι για σενα να σου δωθει το θειο δωρο που τοσο πολυ λαχταρας.:P:p:p

Λενι μου να ζησεται και μην πτοησε η αγαπη σας να ειναι δυνατη και με καλη παρεα θα περνατε παντου καλα!!!!

Κοπελια μου να μου διπλοφιλισεις το παιδι φαινομενο!!!!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο την ανδρολογο μετα πηγαμε και λιγο στης μαμας μου και τωρα ηρθαμε σπιτι!!!Τα νεα μας απο τον γιατρο για μενα ηταν υπεροχα

1ον μας εδωσε διορια κατι πολυ καλο γιατι με ειχε τρελανει η παραταση χρονου που μας εδινε καθε φορα αν μεχρι τις 10/5 δεν εχουμε δει αποτελεσμα δεν γινετε τπτ παμε για δοτη αλλα ειναι σιγουρη οτι θα εχουμε αποτελεσμα!!!!

2ον ψιλαφισε τους ορχεις και τους βρηκε ποιο σκληρους αυτο παει να πει οτι αρχιζει παραγωγη!!!!

3ον ακομα δεν εχουν κλεισει τρεις μηνες(1σπερματικος κυκλος)αρα ηταν σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ειχαμε αποτελεσμα!!!!

δεν ξερω βρε κοριτσια σαν να ξεανχωθικα με βοηθεισε παρα πολυ που μιλησαμε με την γιατρο.

Να σας πω και κατι τρομερο που αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα ενω τωρα τρεις βδομαδες ο αντρουλης μου περνει την ανωτατη δωση gonal η fsh ηταν πολυ χαμιλη και φταιει το οτι ειχαμε πολυ συχνη επαφη(κατι τον επιασε τωρα τελεφταια)δεν περιμενα βρε κοριτσια οτι αντιδρουν τοσο γρηγορα οι ορμονες!!!!

καλο σας βραδυ κουκλες!!!!

Αχ, τί καλά!!! Είδες λοιπόν οτι πάντα υπάρχει ελπίδα?Μη το βάλετε κάτω ειδικά τώρα που η γιατρός σας τα είπε τόσο αισιόδοξα. Πολύ χάρηκα :)

καλό ξημέρωμα και με όνειρα χαρούμενα και γλυκά!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Βαρυστομαχιάσαμε χτες??!!!! :tongue: Σημερα εδω εχει απιστευτο ηλιο. Μπορεί να εχει και κρυο αλλά και μονο που βλεπεις τον ηλιο μετά από τοοοοοσο καιρό ειναι τέλεια!

Kopelia πω πω μεγάλωσε η Δημητρούλα!! Κοπελάρα εγινε! να τη χαιρεσαι! Αρχίζεται και κρεατάκι τωρα και ποιος σας πιάνει!!

Να σε ρωτησω, οσο επαιρνες την αδεια εγκυμοσύνης πληρωνόσουν κανονικά,ε? Και μετα που παιρνεις την κανονική τοκετου και λοχειας κανονικά απ την υπηρεσία σου ή απο το Ικα? Δεν εχουν καλέσει ουτε εμενα αλλά ουτε και στον γραφειο μου από το Υγειονομικό και ψιλοαγχώνομαι....Ασε που δεν εχω και προυπηρεσία για αδεια ολους τους μηνες επαπειλούμενης και υποτιθεται τις παιρνω προκαταβολικά. Φοβάμαι μη τις κοψουν!

Lucky υπεροχα τα νεα απ τον γιατρό σου! Καλά εκανες κι αισιοδόξισες! Θα δεις που τελικά θα εχετε αποτέλεσμα! Keep waliking!

Piggy μου ειμαι συν 3-4 κιλα. Αναλογα αν με επισκέπτεται η δυσκοιλιότητα:rolleyes: Αλλά ας το πουμε +4! Τρωω ομως αρκετα τελευταία γιατι καθομαι πολλές ωρες στο σπίτι, και περιμενα οτι θα ειχα πάρει και παραπάνω... Μαλλον ο μεταβολισμός αυξάνεται πολύ!

Αρα κι εγώ καλά ειμαι στα κιλά γιατι ο δικός μου δεν τα σχολιάζει! Να με εμψυχώσει λίγο βρε παιδί μου:P

Κι εσύ δεν το συζητώ, εισαι ΤΟ κορμί! Και οπως λεει και η kopelia μετα θα τα χασουμε... Τα διδυμάκια μας θα μας τρεχουν για να φροντίσουν την σιλουέτα μας!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...