Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Α! Όσο για την συνάντηση μας, προτείνω showroom. Ειναι στον πεζόδρομο Μηλιωνη. Ειναι ωραίο καφέ κι έχει κι ωραία γλυκά:)

Πιγκυ αν δυσκολευεσαι περνάω εγω και σε παίρνω αν θές..

Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Λενη μου η αληθεια ειναι οτι μας πιεζει ο χρονος γιατι ο αντρουλης μου εχει σταματησει ενα φαρμακο που επερνε για την μεσογειακη το οποιο κανει τερατογενεση και τα περιθορια εχουν στενεψει θα πρεπει να το ξανααρχισει!!!

Οσο για την βιοψια οι ουρολογοι λενε οτι ακομα και αν δουν ογκους στους ορχεις δεν κανουν βιοψια γιατι φοβουντε την περιστροφη του ορχη μεσα στον σακο το οποιο προκαλη νεκρωση του ορχη....και μετα η αληθεια ειναι οτι το δειγμα που θα παρουμε απο βιοψια θα ειναι πολυ χαμιλης ποιοτητας και μπορει να αποτυχουμε.... μπρος γκρεμος και πισο ρεμα.....χαχαχα αλλα δεν πτοουμε εχω αρχισει και πιστευω στο θαυμα.....προχτες ελεγα του αντρα μου οτι ο θεος ειναι μεγαλος και θα μας βοηθεισει μπορει του λεω ενα πρωι να ξυπνησεις και να δεις στην πορτα μια καλαθουνα με ενα μωρο μεσα.....ε?δεν μπορεις να πεις η φαντασια μου οργιαζει:lol::lol::lol::lol::lol:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα σε όλες και καλή τσικνοπέμπτη σημερα!!!!

Τι κανετε?? Θα το τσικνήσετε σημερα? Εμεις το βραδυ θα μαζευτούμε οικογενειακώς στη μαμά μου!!

Leni πίεση στην δουλειά ε? Υπομονή!

Το τελευταιο καρναβάλι ειναι το επόμενο Σ/Κ. Αυτό ειναι το καρναβάλι των μικρών...Οπως και να χει ομως η πολή εχει ενα ωραίο κλίμα αυτές τις μερες!

Agelik καλή επιτυχία στο ενα αλλά τυχερό εμβρυάκι! Θα τα ξανπούμε βεβαια μεχρι τοτε αλλά τα λεμε πάλι να πιάσει καλά:tongue: Να πιστεψεις σ αυτό!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερουδια!

Κοριτσια ειμαι αλλος ανθρωπος απο χτες. Τωρα συνειδητοποιώ τι βάρος κουβαλούσα.

Ο Βασ. ειδε και αυτος τα μωρα και μου ειπε οτι είναι τέλεια, μεγαλώνουν μια χαρα, φυσιολογικότατα. Ειναι 530γρ το καθένα, όσο πρέπει για τις βδομαδες μου. Μου έδωσε και οδηγείες για το ταξιδι, τι πρέπει να κάνω, να προσέχω... Μια χαρα.

Επίσης, εχτές μας στείλαν τα συμβόλαια για το σπίτι! Εχουμε και σπίτι λοιπον, ή σωστότερα θα έχουμε μόλις υπογραφθούν... λογικά την Παρασκευη. Μου ειπε οτι απο κιλα ειμαι τέλεια και αν συνεχίσω έτσι θα πάρω συνολικά 14 που νομίζω έιναι μια χαρά για δίδυμα...

Μίλησα και με μεταφορική, πήρα σήμερα προσφορα... ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ! Θα προσπαθήσω να πάρω άλλη μια και θα δω πως θα προχωρήσω.

Αγγελική μου ΤΕΛΕΙΑ! Θα κάνεις το φυσικό κύκλο σου λοιπον! Όλα θα πάνε καλά, 1 και τυχερο χρειαζόμαστε αυτο να θυμάσαι! Και άσε τη μαμα φυση να κάνει το θαύμα της!

Λενακι το ξέρω ότι με σκέφτεσαι! Εγώ μια χαρά το βρήσκω το σημείο, θα φάω και το γλυκό μου, εχω μέρες να φάω! Θα κρατηθώ ως τη Δευτερα... Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση να με πας εσυ, αλλά θα ερθω με το αυτοκινητο, ειναι Δ και δεν θα ειναι τραγικά τα πράγματα οπότε δεν θα έχω θέμα.

Κοπελια πως τα πήγε η μικρή με το μπαμπά της???

Δομνινα θα σε δούμε και εσένα απο κοντά! Τι καλα! Θα σου φέρω και τα φάρμακα.

Gemini μου αρεσε η τσικνοπέμπτη στην Πατρα... Εγώ σήμερα δεν θα κάνω τίποτα. Εχω μια δουλεια στις 7.30 και μεχρι να ξεμπερδέψω... Ασε που θα γίνεται χαμός εξω παντου και δεν αντεχω το τσιγάρο.

Αυτο το σκ ήταν πάντα το αγαπημένο μου από το καρναβάλι. Το τελευταιο σκ παραγίνεται χαμός και αν δεν εισαι σε γκρουπ δεν το πολυευχαριστιέσαι. Αυτο ειναι ακριβώς όπως πρεπει... Ζηλευω! Οχι οτι και εσυ που εισαι εκει θα μπορείς να πας για τρελλο ξενύχτι και χορο... Αλλα ζηλεύω!

Lucky μου, καταρχάς δεν μας είπες πως το πήρε ο αντρας σου? στενοχωρήθηκε πολύ? Είναι καλά? Εγώ ένα θέλω να σου πω. Πρώτα απ ολα να σκεφτείς την υγεία του αντρα σου και αν το φάρμακο που έχει σταματήσει είναι σημαντικό, όπως αυτό της αποσιδήρωσης ας πούμε, καλύτερα να βάλετε παρέα και με το γιατρό ενα όριο για να ξανααρχίσει και αυτος το φαρμακο του!

Ειμαι σιγουρη ότι και εκείνος θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σου προσφέρει ενα μωρό αλλά και εσυ πρέπει να τον προστατέψεις και θα βρείτε λύση.

Αυτα κούκλες.

Φιλιά σε όλες!

c12e25debb.png

Luckym δεν ξερω τι να σου πω...Μονο το οτι σε αυτές τις περιπτώσεις το ζευγάρι πρεπει να ειναι ενωμένο και να παιρνετε μαζί τις αποφάσεις. Γιατι αν υπαρχει και γκρινια, εκει ειναι τα προβλήματα...Αυτά!! Από εκει και περα, ο,τι λενε οι γιατροί.

piggy μπράβο για τα μικράκια σου!! Ειδες, τωρα πάμε χαλαρά! Καλορίζικο και το σπίτι!! Αχ πότε φευγεις δηλαδή??

Πόσα κιλά εχεις πάρει ως τωρα και σου ειπε οκ?

Ναι ειναι ωραία η τσικνοπέμπτη στο κεντρο, αν κι εμεις μενουμε πιο 'εξω... Του χρονου θα βγάλω τα αγορια μου βολτα ομως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ίσα ίσα που ακριβώς επειδή έχει ήδη ένα βιολογικά δικό του παιδί θα έπρεπε να είναι πιο δεκτικός σε τέτοια ιδέα(δεν είναι το ίδιο με το να μην έχεις κανένα δικό σου βιολογικό παιδί, ψυχολογικά σου φαίνεται πιο ελαφρύ).Όσο για το σπέρμα κι αυτό χειροτερεύει πολλές φορές με τα χρόνια οπότε λογικό μου φαίνεται.

Βρε Δομνίνα δλδ τι σου λέει;(σορρυ που παίρνω και το θάρρος)Ή δικό του βιολογικό ή τίποτα;Εσύ γτ να δέχεσαι δλδ τα ξένα ωάρια και εκείνος όχι που έχει και το θέμα;Επίσης μου κάνει εντύπωση που συζητούσες για ξένα ωάρια(δλδ μ αυτό δεν έχει πρόβλημα;; )Εκτός του οτι αν έχει σοβαρό θέμα το σπέρμα και δεν είναι να γίνει κάτι ούτε με τις δότριας τα ωάρια θα γίνει(κι αυτό το έχω ακούσει απο κοπέλα που το έκανε)Δεν μπορεί κι εκείνος να καταλάβει οτι δεν σου κάνει καλό να κάνεις τόσες εξωσωματικές με αμφίβολο αποτέλεσμα;Δεν είναι σωστό αυτό πρέπει να τα βάλετε κάτω και να τα βρείτε.Και μπράβο σου που είσαι τόσο δεκτική γτ εγώ αν ήμουν σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα ήμουν.Δεν θέλω να σε στεναχωρώ αλλά νιώθω οτι αδικείσαι σε όλο αυτό.

Γλυκιά μου Μέλανι,

Στην τελευταία συζήτηση που κάναμε δέχτηκε τη σκέψη και την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε και δότη σπέρματος... την οριστική απόφαση όμως δεν την έχει πάρει ακόμη.. Δεν θέλω να τον ζορίζω μιας και ουσιαστικά η επόμενη προσπάθειά μας θα γίνει κατά Σεπτέμβρη μεριά..

Ακριβώς αυτό του είπα κι εγώ.. "Γιατί εγώ να δέχομαι ως παιδί μας το δικό σου παιδί που το έκανες με την πρώην σου κι εσύ να μη δέχεσαι για δικό μας παιδί το παιδί που θα κυοφορήσω εγώ και θα έχει το δικό μου γενετικό υλικό και το οποίο θα μεγαλώσουμε μαζί";

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θεωρώ ότι αδικούμαι λιγάκι σε όλο αυτό γι' αυτό του το συζητάω λίγο λίγο..

Ελπίζω το Σάββατο που θα δούμε τον Βασιλόπουλο να μας πει κι αυτός πιο ξεκάθαρα τη γνώμη του..

Πάντως γεγονός είναι ότι τα ωάρια όταν είναι άριστα έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν μικροατέλειες των σπερματοζωαρίων, πράγμα που δυστυχώς τα σπερματοζωάρια δεν μπορούν να κάνουν για τα ωάρια..

Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσω το γεγονός ότι δέχθηκε να κάνει επέμβαση κιρσοκήλης και ευτυχώς είδαμε αρκετή βελτίωση:lol:

L2qIp2.png

κοριτσια καλησπερα!

Τελικα ωοληψια θα γινει το Σαββατο και επειδη ειναι και με φυσικο δεν θα με κοιμισουν καν.Κοριτσια λετε να παει καλα? Εχω αγωνια. Αν γινει εμβρυομεταφορα θα γινει Δευτερα.Στα παγακια δεν στηριζομαι γιατι ξερω οτι και η αγωγη δεν ηταν καλη και ο τροπος καταψυξης πολυ παλιος, μου το ειπε και ο Βασ σημερα.Ευχομαι αυτο το ωαριο του φυσικου να παει καλα και επιτελους να γινει το θαυμα.

Δομνινα θυμησε μου σε ποιο κεντρο ησουν πριν? Σε ανδρολογο ειδικο εχετε παει? Ο Βασ μου συστησε τον Δρετα , απιστευτος γιατρος , εκανε θαυματα.

Φιλακια σε ολες!

Κοριτσάρα μου γλυκιά,

Δηλαδή θα τα πούμε το Σάββατο στο κέντρο; Εμείς έχουμε ραντεβού στις 11. Εσύ τι ώρα θα είσαι εκεί;

Αχ, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος...

Είμαι στο ΓΕΝΝΗΜΑ με τον κ. Μαντούδη.. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη, δεν μπορώ να πω.. αλλά θέλω να αλλάξει λίγο το γούρι..

Κι εμείς τον Δρέττα έχουμε γιατρό μας.. Όντως είναι καταπληκτικός γιατρός και επιστήμονας.. Μας βοήθησε πολύ!

Ανυπομονώ για το Σάββατο!:lol:

L2qIp2.png

Α! Όσο για την συνάντηση μας, προτείνω showroom. Ειναι στον πεζόδρομο Μηλιωνη. Ειναι ωραίο καφέ κι έχει κι ωραία γλυκά:)

Πιγκυ αν δυσκολευεσαι περνάω εγω και σε παίρνω αν θές..

Φιλακια

Είμαι μέσα! Το γραφείο μου είναι 5 λεπτά από αυτό το σημείο οπότε θα μπορώ να είμαι εκεί 7.05!:tongue:

L2qIp2.png

Γλυκιά μου Πίγκυ!

Είδες πόσα όμορφα και καλά πράγματα σου συνέβησαν μαζεμένα; Και σπίτι βρέθηκε, και τα μωρά μας είναι καλά, και προσφορά πήρες από την μεταφορική και θα με γνωρίσεις!

Σίγουρα σου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.. δεν είναι και λίγη η αγωνία για τα μωρά που τράβηξες.. αφού όμως επιβεβαιώθηκε και από τον Βασιλόπουλο η καλή τους υγεία νομίζω ότι μπορείς ήρεμα τώρα να σχεδιάσεις το ταξίδι σου..

Ανυπομονώ κι εγώ να σας δω από κοντά τη Δευτέρα.. Σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε!

Και σ' ευχαριστώ που μέσα σε όλα θυμήθηκες και τα φάρμακα..

Είσαι μεγάλη ψυχή!

L2qIp2.png

Γλυκιά μου Πίγκυ!

Είδες πόσα όμορφα και καλά πράγματα σου συνέβησαν μαζεμένα; Και σπίτι βρέθηκε, και τα μωρά μας είναι καλά, και προσφορά πήρες από την μεταφορική και θα με γνωρίσεις!

Σίγουρα σου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.. δεν είναι και λίγη η αγωνία για τα μωρά που τράβηξες.. αφού όμως επιβεβαιώθηκε και από τον Βασιλόπουλο η καλή τους υγεία νομίζω ότι μπορείς ήρεμα τώρα να σχεδιάσεις το ταξίδι σου..

Ανυπομονώ κι εγώ να σας δω από κοντά τη Δευτέρα.. Σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε!

Και σ' ευχαριστώ που μέσα σε όλα θυμήθηκες και τα φάρμακα..

Είσαι μεγάλη ψυχή!

Μην το συζητας. Μονο μια αμφιβολια εχω για την ημερομηνια λήξης... Θα τα τσεκαρω και θα σου πω.

Επισης ειπα και εγω εχτες στο Βασ. για σένα, αλλα του τα ειχε πει η Αγγελικη με καθε λεπτομερια και θυμοταν τα πάντα... Εγω δεν τα θυμομουν τοσο καλα...

Οποτε μην ανησυχεις, σε περιμενει!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

misspiggy ο αντρουλης μου σιγουρα στεναχωριθηκε αλλα προσπαθω και του δινω οσο περισσοτερη αισιοδοξία μπορω,πολλες φορες του βαζω της φωνες ναζιαρικα γιατι ολο λεει ''αφου εγω εχω το προβλημα γιατι να την πληρωνεις και συ?''αλλα εγω ειμαι της γνωμης οτι στο ζευγαρι δεν υπαρχει δικο σου κσι δικο μου αλλα δικο μας προβλημα.Τωρα με τα αποτελεσματα τα αρνητικα που ηρθαν του προτινα να παμε το αλλο σαβ/κυριακο στο Ρεθυμνο να δουμε το καρναβαλι να ξεχαστουμε και λιγο και η αληθεια ειναι οτι του αρεσε η ιδεα και ανεβηκε η διαθεση του.Οσο για το φαρμακο ναι ειναι για την αποσιδηρωση και εκπλησωμαι που το γνωριζεις ,κανονικα επρεπε να κανει και ενεσεις για αποσιδηρωση και να πινει το χαπι αλλα λογο της τερατογενεσης τωρα κανει μονο τις ενεσεις αλλα δεν φτανει και εχει βγει ψηλα ο σιδηρος αλλα το προσπαθει ο καιμενος οσο μπορει και γω φυσικα τον στιριζω να φανταστεις οτι εγω του φτιαχνω το μηχανάκι και του κανω τις gonal τωρα,μου πηρε και μια στολη νοσοκομας να εχω λεει ολο το πακετο χαχαχαχαχα!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Γλυκιά μου Μέλανι,

Στην τελευταία συζήτηση που κάναμε δέχτηκε τη σκέψη και την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε και δότη σπέρματος... την οριστική απόφαση όμως δεν την έχει πάρει ακόμη.. Δεν θέλω να τον ζορίζω μιας και ουσιαστικά η επόμενη προσπάθειά μας θα γίνει κατά Σεπτέμβρη μεριά..

Ακριβώς αυτό του είπα κι εγώ.. "Γιατί εγώ να δέχομαι ως παιδί μας το δικό σου παιδί που το έκανες με την πρώην σου κι εσύ να μη δέχεσαι για δικό μας παιδί το παιδί που θα κυοφορήσω εγώ και θα έχει το δικό μου γενετικό υλικό και το οποίο θα μεγαλώσουμε μαζί";

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θεωρώ ότι αδικούμαι λιγάκι σε όλο αυτό γι' αυτό του το συζητάω λίγο λίγο..

Ελπίζω το Σάββατο που θα δούμε τον Βασιλόπουλο να μας πει κι αυτός πιο ξεκάθαρα τη γνώμη του..

Πάντως γεγονός είναι ότι τα ωάρια όταν είναι άριστα έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν μικροατέλειες των σπερματοζωαρίων, πράγμα που δυστυχώς τα σπερματοζωάρια δεν μπορούν να κάνουν για τα ωάρια..

Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσω το γεγονός ότι δέχθηκε να κάνει επέμβαση κιρσοκήλης και ευτυχώς είδαμε αρκετή βελτίωση:lol:

ειμαι της αποψης οτι εχεις κανει παρα πολλα και εκεινος δεν το καταλαβενει μηπως επιδει εχει δικο του παιδι εχει επαναπαυθει και δεν τον πολυ καιει να κανει κιαλο?

Δομνινα μου χωρις παρεξηγηση θελω να σε ρωτησω κατι αν θελεις μου απαντας! Σιγουρα το πρωτο παιδι ειναι του αντρα σου?

pXWyp3.png

Δομνίνα και η αδερφή μου στο Μαντούδη πάει.

Lucky ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρούνε καλό υλικό απο την βιοψία.Πάντως αν μπεις στο θέμα της αζωοσπερμίας θα δεις οτι τα καταφέραμε πολλές κοπέλες.

Κορίτσια μου εγώ μπαίνω στο νοσοκομείο σήμερα γιατί έχω κάτι συσπάσεις θα δείξει αν θα γυρίσω μόνη ή τριπλή :D. Φιλια πολλά γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω και καλό καφέ:)

Δομνίνα και η αδερφή μου στο Μαντούδη πάει.

Lucky ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρούνε καλό υλικό απο την βιοψία.Πάντως αν μπεις στο θέμα της αζωοσπερμίας θα δεις οτι τα καταφέραμε πολλές κοπέλες.

Κορίτσια μου εγώ μπαίνω στο νοσοκομείο σήμερα γιατί έχω κάτι συσπάσεις θα δείξει αν θα γυρίσω μόνη ή τριπλή :D. Φιλια πολλά γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω και καλό καφέ:)

Αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλό κούκλα μου!! Ολα να σου πάνε καλά και να γυρίσεις μια ευτυχισμένη διδυμομανούλα:D:D Οποτε μπορείς να ξαναμπείς να γραψεις εμπειρία!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ειμαι της αποψης οτι εχεις κανει παρα πολλα και εκεινος δεν το καταλαβενει μηπως επιδει εχει δικο του παιδι εχει επαναπαυθει και δεν τον πολυ καιει να κανει κιαλο?

Δομνινα μου χωρις παρεξηγηση θελω να σε ρωτησω κατι αν θελεις μου απαντας! Σιγουρα το πρωτο παιδι ειναι του αντρα σου?

Ότι θέλει να κάνει κι άλλο θέλει και μάλιστα κορίτσι! Απλά του ήρθε λίγο βαρύ όλο αυτό..

Και γι' αυτό που ρωτάς; αν το παιδί του είναι δικό του; να σου πω την αλήθεια.. κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά του μοιάζει τόσο πολύ που οι αμφιβολίες εξανεμίζονται:tongue:

Άλλωστε τον έκανε όταν ήταν 34 και η γυναίκα του 23... παίζει κι αυτό το ρόλο του!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...