Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

misspiggy μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου αντε κοριτσακι μου να φυγουν λιγο τα συννεφα απο πανω σου ,να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου.

Δομνινα μου πραγματικα μονο αληθεια σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

Κοριτσια ο αντρουλης μου χθες μου ανοιξε κουβεντα για δοτη σπερματος εγω ρε παιδια δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου.Σημερα πηρα και στο μητερα να ρωτησω για υοθεσια κακα τα νεα απο κει πρεπει να ειμαι ανω τον 30(6 χρονια ακομα)και δυστιχως ο αντρας μου εχει μεσογειακη και μας το απεκλησαν εντελως!!!Και να σας πω την αληθεια μου το θελουμε παρα πολυ να υοθετισουμε ανεξαρτητα αν μεινω εγκυος η οχι

Σαν να με ακούω 1-2 χρόνια πριν...Εμείς δεν μπορούσαμε να υιοθετήσουμε επειδή έχω επιληψία.Επίσης αν ατο μεταξύ αποκτήσεις δικό σου παιδάκι αυτόματα ακυρώνεται η αίτηση σας νομίζω.(πάντως δυσκολότερο απο όταν δεν υπάρχει καθόλου παιδάκι).Για δότη το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά και τελικά δέχτηκε ο άντρας μου να κάνει την βιοψία και όλα πήγαν καλά.Εσείς τι σκέφτεστε γι αυτό;

Διαφημίσεις

Δομνίνα γιατί το λες αυτό για το θέμα του δότη;Θέλω να πω αν υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα πως και δεν το δέχεται;

Κι εγώ όταν επέμενε ο άντρας μου εγώ δεν πολυήθελα.Τώρα πια σκεφτομαι οτι ίσως να είχαμε μπει σε διαδικασία με δότη χωρίς να δοκιμάσουμε καν με βιοψία και να ήταν κρίμα.Απο την άλλη πόσες φορές αν εγώ το ήθελα θα έβαζα τον άντρα μου να κάνει βιοψία μετα απο αποτυχημένες εξωσωματικές;Το θεωρώ άκρως εγωιστικό και απο την μεριά του άντρα προς την γυναίκα να κάνει τόσες προσπάθειες άδικα (χωρίς παρεξήγηση).

Lucky μου...

Οταν διαβαζα το προηγουμενο ποστ σου σκεφτομουν ακριβως αυτο...

Μηπως πρεπει να σκεφτειτε το δοτη. Αλλα δεν ηθελα να σου ανοιξω εγω τετοια κουβεντα. Παντως αφου το συζηταει και ο αντρας σου νομιζω οτι πρεπει να το κρατησεις στο πισω μερος του μυαλου σου...

Ειναι μια καλη λυση για την περιπτωση σου.

Και να θυμασαι παντα οτι η πατρωτητα και η μητρωτητα δεν εχουν καμια σχεση με το γεννετικο υλικο! Γονειος ειναι αυτος που μεγαλωνει, αγωνια, ξενυχτα... Αλλα ειμαι σιγουρη οτι ετσι το σκεφτεσαι και εσυ!

c12e25debb.png

Piggy μπράβο για τα μικράκια σου!! Αντε τωρα να απολάυσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης!

Σου ειπε για ζωνη από τοσο νωρίς,ε? Εμενα ο ενας νομίζω αρχίζει και σπρώχνει το δεξι πλευρό και μ ενοχλέι....Εκτός κι αν ειναι ιδέα μου...Τι να πω πια δεν ξερώ!! Καλα΄σημερα που σιδερωσα και 3 πλυντηρια τα ειδα όλα!!!

Lucky δεν ξερω για δοτη που συζητάτε τιποτα να σε βοηθήσω...Εχω την αισθηση ομως οτι πρωτα καταφευγεις στη βιοψία.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια μου χιλια συγνωμη που δεν καταφερα να μπω νωριτερα ειχα φιλοξενουμενους και μου αποροφουσαν ολο τον χρονο.

ΑΑΑΑχχχχ μια βδομαδουλα ελειψα και ηρθαν τα πανω κατω στο φορουμ κοριτσαρες μου υπομονη.

Λενι μου μην πτόησε εχεις βαρεθει να το ακους αλλα θα το ξαναπω ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

Κοπελια μου σε νιωθω και λυπαμαι παρα πολυ για την απολια σου ευχομαι ο θεος να σου δωσει την δυναμη να το ξεπερασεις.

Missprggy μου τι να πω μου ηρθε κεραμιδα με τα νεα σου ευχομαι ολα να γινουν σιγα σιγα και να βρεθεις γρηγορα διπλα στον αντρουλη σου.Οσο για την εξεταση ευχομαι το καλυτερο περιμενω νεα σου αυριο.

Αγγελικ μου καλη αρχη αντε να φερεις λιγο χαρα στο φορουμ γιατι δεν μας βλεπω καλα.

Δομνινα μου φανταζομαι οτι καθε μερα κανεις παρτυυυυυ!!!Μπραβο κοριτσακι μου που πηρες το πανω χερι ωρα και φορα πρεπει!!!

Κατεριναμ μου καθυστερισα να μπω και σε εσκασα κοριτσακι μου συγνωμη τωρα ειμαι εδω σε καταλαυενω απολυτα γιατι αυτα τα περασα προσφατα θα σου στειλω πμ να τα πουμε χιαλια συγνωμη και παλι.

Εγω κοριτσια τρελαθηκα τωρα μια βδομαδα ηταν τελεια ειχαμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα και περασαμε τελεια πολυ σστεναχωρηθηκα που εφυγαν.Σημερα καναμε και το κλασματικο σπερματοδιαγραμμα και αυριο το μεσιμερακι περιμενουμε απαντησεις θα σας γραψω νεα!!!!

Υπομονη κουκλες μου και καλο σας ξημερωμα!!!!!!

καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα σας διαβαζω και νομιζω οτι σας ξερω χρονια............

κοπελια λυπαμαι για τον θειο σου ο θεος να τον αναπαυση και εσεις να ζησετε να τον θυμαστε.......περαστικα στην δημητρουλα σου...........

agelik μου χαρηκα πολυ για τα ευχαριστα νεα σου ευχομαι ολοψυχα να σου πανε ολα καλα ..............

Missprggy μου ευχαριστα τα νεα σου ελπιζω να ηρεμησες λιγο που τα μωρακια σου ειναι μια χαρα αντε με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου......

luckym ευχαριστω για το μηνυμα σου θα σε παρω τηλεφωνο αν μπορεσω αυριο χαρηκα πολυ που μπορω να μιλησω με μια κοπελα που το εχει ψαξει πολυ....μου ειπαν για καποιο γιατρο και σκεφτομαι να παω εκει........δεν ξερω αν εχεις παει εκει........φρ.ματ. ελπιζω να καταλαβες για ποιον λεω δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα εδω.....θα τα πουμε απο το τηλεφωνο ευχαριστω και παλι........

σε ολα τα αλλα κοριτσια ευχομαι το καλυτεροοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Όπως καταλάβατε, κοιμάται η Δήμητρα και μπήκα λίγο να σας διαβάσω πριν ξεκινήσω σιδέρωμα δύο πλυντηρίων...

Μισπίγκυ μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Οπότε κάθησε να ηρεμήσεις τώρα και να ετοιμαστείς για το μακρινό σου ταξίδι με τα διδυμάκια σου μαζί και τις αποσκευές σας :) βρήκε σπίτι ο άντρας σου? όσο για την μοναξιά, όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται γιατί θα αρχίσεις να επικοινωνείς με τα μικρούλια σου που με το παραμικρό θα σου δηλώνουν την παρουσία τους. Εξάλλου εμείς είμαστε πάντα εδώ :) Κανονίσατε τελικά για καφέ οι της Αθήνας?

Lucky έχεις δίκιο να στενοχωριέσαι κι εσύ και ο άντρας σου, αλλά να είσαι σίγουρη οτι γονείς θα γίνετε. Πάντως η υιοθεσία είναι πολύ καλή κίνηση, αλλά μέσω του Μητερα είναι πολύ δύσκολα. Η ξαδέλφη μου που υιοθέτησε, της το βρήκε ο πνευματικός της απο μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και δεν ήθελε να το ρίξει, ούτε να το κρατήσει. Οπότε το πήραν τα ξαδέλφια μου και είναι τρισευτυχισμένοι. Αν περίμεναν απο το Μητέρα, ακόμα θα συμπλήρωναν αιτήσεις και χαρτούρα... όσο για δότη σπέρματος, εγώ ειμαι εντελώς αντίθετη, αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις του καθενός και ό,τι απόφαση και να πάρει το κάθε ζευγάρι είναι δικό του θέμα και σεβαστό απο όλους...

Gemini μη τα σιδερώνεις όλα μαζί βρε κούκλα μου. Θα ανοίξει η μέση σου με τόσο βάρος και τόση κούραση. Μη ξεχνάς οτι το σώμα αλλάζει και η μέση ήδη καταπονείται αρκετά απο ό,τι περιέχει μέσα η μήτρα. Ένα ένα πλυντήριο και να ξεκουράζεσαι κιόλας ενδιάμεσα...

Αγγελικ πότε θα τις πάρεις τις αιματολογικές για να ξέρουμε?΄Φτάνει το Σάββατο και έχουμε αγωνία... Πόσο γρήγορα περνάει τελικά ο καιρός!

Μελανία ετοιμάζεσαι για το μεγάλο γεγονός? Πότε είναι η τελική ημερομηνία?

Εμείς προσπαθούμε να κυκλοφορήσουμε το γεγονός οτι δεν θα ξαναδούμε τον θείο μου. Για την θεία μου και τα ξαδέλφια μου είναι πολύ πιο δύσκολο και ειδικά τη θεία μου που μένει στο ίδιο σπίτι που έμεναν τόσα χρόνια μαζί. Επειδή όμως έχω χάσει και τον πατέρα μου, ξέρω οτι θα περάσουν όλες αυτές οι στιγμές του έντονου πενθους και θα είναι πιο γλυκιά η απουσία του, αν και θα τον νιώθουμε πάντα κοντά μας, όπως νιώθω κι εγώ τον πατέρα μου. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα.

Η Δήμητρα είναι λίγο καλύτερα σήμερα και αύριο είναι να πάμε για το εμβόλιο. Μου είπε η γιατρός οτι πρώτα θα την δεί και αν είναι πολύ κρυωμένη, θα το κάνουμε την άλλη εβδομάδα.

Αυτά και απο μας :) καλό απόγευμα σε όλες!!!

Δομνίνα γιατί το λες αυτό για το θέμα του δότη;Θέλω να πω αν υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα πως και δεν το δέχεται;

Μελανία μου ο άνδρας μου δεν δέχεται τη λύση του δότη διότι έχει ήδη ένα δικό του βιολογικό παιδί από τον πρώτο του γάμο. Μη με ρωτήσεις πως και χειροτέρεψε τόσο πολύ το σπέρμα του μέσα σε 10 χρόνια.. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω..

Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είτε για δότη σπέρματος είτε για δότρια ωαρίων.. αν και νομίζω ότι αν χρησιμοποιούσαμε δότη σπέρματος θα μπορούσα πολύ εύκολα να μείνω έγκυος μιας και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα..

Και έχεις απόλυτο δίκιο Μελανία μου.. πόσες φορές να υποβληθώ εγώ σε εξωσωματική γονιμοποίηση όταν το πρόβλημα το έχει ο άνδρας μου; Μετράω ήδη 4 αποτυχημένες και πάω για την 5η...:(

L2qIp2.png

Μελανία μου ο άνδρας μου δεν δέχεται τη λύση του δότη διότι έχει ήδη ένα δικό του βιολογικό παιδί από τον πρώτο του γάμο. Μη με ρωτήσεις πως και χειροτέρεψε τόσο πολύ το σπέρμα του μέσα σε 10 χρόνια.. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω..

Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είτε για δότη σπέρματος είτε για δότρια ωαρίων.. αν και νομίζω ότι αν χρησιμοποιούσαμε δότη σπέρματος θα μπορούσα πολύ εύκολα να μείνω έγκυος μιας και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα..

Και έχεις απόλυτο δίκιο Μελανία μου.. πόσες φορές να υποβληθώ εγώ σε εξωσωματική γονιμοποίηση όταν το πρόβλημα το έχει ο άνδρας μου; Μετράω ήδη 4 αποτυχημένες και πάω για την 5η...:(

Ίσα ίσα που ακριβώς επειδή έχει ήδη ένα βιολογικά δικό του παιδί θα έπρεπε να είναι πιο δεκτικός σε τέτοια ιδέα(δεν είναι το ίδιο με το να μην έχεις κανένα δικό σου βιολογικό παιδί, ψυχολογικά σου φαίνεται πιο ελαφρύ).Όσο για το σπέρμα κι αυτό χειροτερεύει πολλές φορές με τα χρόνια οπότε λογικό μου φαίνεται.

Βρε Δομνίνα δλδ τι σου λέει;(σορρυ που παίρνω και το θάρρος)Ή δικό του βιολογικό ή τίποτα;Εσύ γτ να δέχεσαι δλδ τα ξένα ωάρια και εκείνος όχι που έχει και το θέμα;Επίσης μου κάνει εντύπωση που συζητούσες για ξένα ωάρια(δλδ μ αυτό δεν έχει πρόβλημα;; )Εκτός του οτι αν έχει σοβαρό θέμα το σπέρμα και δεν είναι να γίνει κάτι ούτε με τις δότριας τα ωάρια θα γίνει(κι αυτό το έχω ακούσει απο κοπέλα που το έκανε)Δεν μπορεί κι εκείνος να καταλάβει οτι δεν σου κάνει καλό να κάνεις τόσες εξωσωματικές με αμφίβολο αποτέλεσμα;Δεν είναι σωστό αυτό πρέπει να τα βάλετε κάτω και να τα βρείτε.Και μπράβο σου που είσαι τόσο δεκτική γτ εγώ αν ήμουν σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα ήμουν.Δεν θέλω να σε στεναχωρώ αλλά νιώθω οτι αδικείσαι σε όλο αυτό.

κ

luckym ευχαριστω για το μηνυμα σου θα σε παρω τηλεφωνο αν μπορεσω αυριο χαρηκα πολυ που μπορω να μιλησω με μια κοπελα που το εχει ψαξει πολυ....μου ειπαν για καποιο γιατρο και σκεφτομαι να παω εκει........δεν ξερω αν εχεις παει εκει........φρ.ματ. ελπιζω να καταλαβες για ποιον λεω δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα εδω.....θα τα πουμε απο το τηλεφωνο ευχαριστω και παλι........

σε ολα τα αλλα κοριτσια ευχομαι το καλυτεροοοοοοοοοοο

Κατερινα μου αρχιζω απο σενα και το λεω δημοσια και τα κοριτσια απο δω μεσα μπορει και να το θυμουντε και μονο στο ονομα του Φραιδακη βγαζω καντυλες κουκλιτσα μου αν δεν λοιπασε τα 60 ευρο (και χωρις αποδειξη)να πας να παρεις μια γνωμη να σχηματισεις αποψη απλα εγω θα σου πω μακριαααααα ο ανθρωπος ειναι χασαπης μας ζητησε 8000 χιλιαρικα για μικρογονιμοποιηση βιοψια ορχεων και λαπαροσκοπικη υστεροσκοπιση ακουσων ακουσων ηταν ετοιμος να μου κανει λαπαροσκοπικη χωρις κανενα ευρυμα ασε που εγω ειμαι φουλ πολυκυστικες και μου ειπε να κανω το μεγαλο προτοκωλο δηλαδη πηγαινα σουμπιτη στην εντατικη!!!!Απεσιοδοξια και ειρωνια στο φουλ να φανταστεις οτι φευγοντας μου λεει ο αντρας μου να σου παρω καλυτερα ενα αμαξι να σου μεινει και το αμαξι γιατι οπως τον ακουσα παιδι θα κανουμε απο θαυμα....Μην σε ζαληζω αλλο θα στα πω και απο το τηλ αυριο θα ειμαι σπιτι μεχρι τις 3.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου το θεμα του δοτη ειναι τεραστειο......

Εγω θα σας πω πως το σκεφτομαι

1ον αγαπαω τον αντρα μου και τον καψουρεφτικα για ολα του για τα καστανα ματια του για τα μακρια μαλλια του για την εσθηση του χιουμορ του και πολλα αλλα θελω να κανω ενα παιδι για να βρησκω κομματια του αντρα μου σε αυτο αλλα και δικα μου χαρακτηριστικα ολα αυτα με ενα δοτη δεν θα τα εχω.

2ον για μεγαλυτερη σιγουρια σε θεμα υγεια θα πρεπει να εμπιστευθουμε μια ευροπαικη τραπεζα σπερματος.Ας λαβουμε υποψην οτι ο αντρα μου εχει μεσογειακη οποτε το παιδι μας σιγουρα θα πρεπει να εχει το στιγμα.Περνοντας λοιπον σπερμα απο δοτη θα ειναι οσο το δυνατον ποιο υγειης,οταν το παιδι μεγαλωσει και καταλαυει και με ρωτησει ρουφιανα μανα με ποιο με εκανες τι θα του πω?και αν του πω την αληθεια δεν θα νιωσει κατι παρομιο με αυτο που νιωθουν τα υοθετιμενα παιδια?δεν θα σκεφτεται οτι για τον πραγματικο του πατερα ηταν απλα ενας αυνανισμος?

Οσο για την βιοψια δεν εχουμε κανενα σιμαδι οτι ισως και να υπαρχει λιγο σπερμα,ειναι η τελευταια λυση και πιστεψε με οτι μολις τελειωσουν οι ελπιδες μας θα φτασουμε και εκει.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Lucky μου...

Τι να πω... Εχεις δικιο οτι καποια στιγμη θα το μαθει το παιδι σου.

Νομιζω ομως οτι ενα παιδι που εχει μεγαλωσει ευτυχισμενο οχι απλα δεν θα το ενοιαζε μια τετοια ανακαλυψη, αλλα θα το εκανε να θαυμαζει και να αγαπάει τον πατερα του ακομα περισσοτερο.

Οσο για τα χαρακτηριστικα του αντρα σου εχεις και παλι δικιο οτι θα ηθελες να τα βλεπεις στο παιδι σου... ειναι το πιο λογικο και υπεροχο πραγμα. Ομως να ξερεις οτι τα σημαντικα χαρακτηριστικα θα τα βλεπεις ακομα και αν χρησιμοποιησετε δοτη. Θα βλεπεις τις αξιες, το χιουμορ ακομα και το περπατημα ή το βλεμα. Και αυτο γιατι τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα δεν ειναι κληρονομικα αλλα επικτητα. Δεν εχεις προσεξει οτι τα υιοθετιμενα παιδια μοιαζουν στους θετους γονεις τους?

Αλλα δεν εχουν σημασια ολα αυτα ακομα. Εχετε και αλλα βηματα να κανετε πριν φτασουμε εκει και σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να πετυχουν!!

c12e25debb.png

κοριτσια καλησπερα!

Τελικα ωοληψια θα γινει το Σαββατο και επειδη ειναι και με φυσικο δεν θα με κοιμισουν καν.Κοριτσια λετε να παει καλα? Εχω αγωνια. Αν γινει εμβρυομεταφορα θα γινει Δευτερα.Στα παγακια δεν στηριζομαι γιατι ξερω οτι και η αγωγη δεν ηταν καλη και ο τροπος καταψυξης πολυ παλιος, μου το ειπε και ο Βασ σημερα.Ευχομαι αυτο το ωαριο του φυσικου να παει καλα και επιτελους να γινει το θαυμα.

MIssPiggy ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα. ειδες που ολα ειναι μια χαρα.Χαλαρωσε , ηρεμησε και τα δυο μικρα σου ειναι υγειεστατα στην κοιλιτσα σου.

Lucky το οτι ο ανδρα σου σκεφτεται το θεμα του δοτη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα.Και εγω πιστευω οτι πριν το θεμα του δοτη ,πρεπει να γινει βιοψια.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινεις μανουλα.Ειναι πολυ σημαντικο που στο πισω μερος του μυαλου του ανδρα σου σκεφτεται και τον δοτη.Ειναι μια καλη λυση , αν τα πραγματα δεν εχουν αλλη διεξοδο.

Δομνινα θυμησε μου σε ποιο κεντρο ησουν πριν? Σε ανδρολογο ειδικο εχετε παει? Ο Βασ μου συστησε τον Δρετα , απιστευτος γιατρος , εκανε θαυματα.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα σε όλες!

Δεν ξερω πραγματικά απο που να αρχίσω!!! Είχα 2 πολυ δύσκολες μέρες στη δουλεια και ενω διάβαζα λίγο λίγο τα νέα σας, δεν προλαβαίνα να γράψω καθόλου!

Καταρχας, Πιγκυ μου, μπράβο που όλα τελικα είναι καλα!! Φαντάζομαι πόσο βαρος θα σου έφυγε!! Συγνώμη που δεν σου έγραψα καθόλου, σε σκεφτόμουν πολυ όμως. Να σου πω και την αλήθεια ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είναι τίποτα αλλα φυσικά μέχρι να σου το πουν οι γιατροι, ότι και να σου πουν οι γύρω σου τα ακούς βερεσε! Τέλοσπαντων, τέλος καλο όλα καλα:D:D Με τον άντρα σου είχες κανένα νέο? Βρηκε τιποτα? Πως τα παει?

Κοπέλια μου εσυ πως είσαι αυτές τις δύσκολες μέρες? Ευτυχώς έχεις και την δημητρουλα σου να σε γεμίζει αισιοδοξία και να σου χαρίζει χαμόγελα!! Αλήθεια είναι καλύτερα σήμερα η μασκότ μας??

Agelik μου τέλεια!! Πολυ ευχάριστα νέα!!! Ήρθε η ώρα επιτέλους;) τι ωραία που ΔΕΝ θα μπορέσεις να μας συναντήσεις την Δευτέρα!!χαχα. εύχομαι κοριτσάκι μου αυτο το 1 να είναι και το τυχερό! άντε σπάσε την μονοτονία της παρέας και κανε μας να ξανάχαμογελασει το χειλακι μας !!:cool:

Lucky μου τι να σου πω κι εγω? σου τα είπαν οι άλλες, εγω έρχομαι τελευταία!! Εγω προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου, πρώτα θα κοιτούσα την περιπτωση της βιοψιας και μετα του δότη. Όμως αυτα τα λέω τελείως έξω απο τον χορό. Η μοναδική μου εμπειρία σε αυτο το θέμα είναι αυτα που εχω διαβασει απο την Μελανια και απο άλλες κοπέλες στο φόρουμ. Δεν ξέρω αν στην περίπτωση της βιοψιας υπάρχει κάποιο ρίσκο και το φοβάσαι... Υπάρχει?

Πάντως σίγουρα, το ότι ο άντρας σου είναι τόσο ανοιχτός είναι πολυ πολυ σημαντικό! Μαζι θα βρείτε την λύση, ευτυχώς είσαι πολυ μικρή, οπότε τουλάχιστον δεν πρέπει να σε αγχωνει ο χρόνος!!

Δομνινα μου καλη επιτυχία το Σάββατο;) εύχομαι να σε βοηθήσει ο Βας. Και όλα να πανε καλα !! Εγω πιστεύω ότι σε όλες μας θα βρεθεί αυτο το κάτι που πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε, θέλει βέβαια υπομονή και αυτο δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικα όταν είσαι για 5η εξωσωματικη -μιλάω και για τον εαυτό μου- αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!!!

Gemini, καλα σου λεει η κοπελια. Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Μην κουραζεσαι τοσο ρε κοριτσακι μου! Σιγα σιγα τα πλυντηρια κι οι δουλειες ...

Ερχεται και το 3ημερο ε? Θα εχετε καρναβαλια και γλεντια! Θα πατε καμια βολτα?

φιλια σε ολες!!

Ξερω κοριτσια οτι ολα θα πανε για ολες καλα τελικα... Ομως θελει πολυ υπομονη και επιμονη...

Sent by iPhone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...